» »

Čas dela za islam - demografija sveta

Čas dela za islam - demografija sveta

Temo vidijo: vsi
««
6 / 33
»»

CoolBits ::

A je to že določeno? Pa se tudi izvaja že pol? Kaj strojanovi delajo še tukaj?

krneki0001 ::

Strojanovi so na žalost slovenski državljani.

donfilipo ::

nebivedu>>V tuniziji recimo je posilstvo kaznovano z obglavljanjem. Pri nas pa s 6 meseci pogojnega zapora

Če je to res, potem je lepo rečeno posilstvo pri nas skoraj normala, ne glede na rute. Samo vsakih par let. Pogosteje znajo zaračunati:)
Nisem čisto siguren, da je potem tista ruta tako neumna:) Nas vsaj opomni na 'ima i drugog prava'in ženska sorodstvo!
No pa tudi kak 'opomin' od 'mosada' in 'cie' tistim muslimanom, ki narobe tolmačijo dostop do nevezane ženske brez rute, da so osumljeni terorizma in to v cirilici zagotovo ne bi škodoval:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Double_J ::

Dve šivanki...

Evil mind ::

http://projektnp.blogspot.com/2009/07/f...

Policija in gasilci ne dajejo izjav o tem kdo je povzročal požare, seveda pa se ve kdo jih je storil.

>Na tem mestu je treba spomniti še na dejstvo, da je Nicholas Sarkozy leta 2005 pozval k t.i. afirmativni akciji, s katero naj bi znižali nadpovprečno visoko nezaposlenost med Afričani in Arabci živečimi v Franciji. Prav tako je Francoze pozval naj se bolj poročajo s priseljenci in na tak način pripomorejo k zmanjšanju izgredov v državi.

A ni eden reku da je Sarkozy desničar? Me zanima kaj potem počnejo 'multikulturalni levičarji'. Prodajajo molotovke?

tsh2 ::

Demografija je pač jeba, to pa. Moj nasvet? Štepajte froce hitreje, ko muslimani.

tvoj nasvet ne bo deloval. jaz imam drug nasvet za politike: omejevanje priseljevanja muslimanov, izobraženim muslimanom dat prednost, nekako razbiti gete, da se asimilirajo, in omejevanje raznih đamij in podobnih bedarij.

Prav tako je Francoze pozval naj se bolj poročajo s priseljenci

zelo dober nasvet.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tsh2 ()

Ma kaj bi se slepili. Tudi v Evropi bodo morale tajne službe in policija nameniti velika sredstva in pametne glave za pregon ekstremizmov. Tudi islamskega.

>zelo dober nasvet
Se strinjam..razen da je to malo težje, če ti bodoči tast ravno zažiga avto:)

jype ::

tsh2> omejevanje priseljevanja muslimanov, izobraženim muslimanom dat prednost, nekako razbiti gete, da se asimilirajo,

All done, in priseljenci praktično nimajo nič proti.

tsh2> in omejevanje raznih đamij in podobnih bedarij.

Idiot.

OmegaM ::

No, jaz pravim da đamije niso bedarije, ampak jaz si je ne želim.

Pravtako še mnogo drugih ne in sem mnenja, da nas je vecina takih.
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

OmegaM> ampak jaz si je ne želim. Pravtako še mnogo drugih ne in sem mnenja, da nas je vecina takih.

Ja, pol si je pa ne postavljajte, če je ne želite! A če jaz ne želim toplih sendvičev, to pomeni, da si jih ti ne smeš naredit?

ali si nekdo naredi topli sendvič ali ne sploh ne vpliva na ljudi okoli njega.

gradnja enega objekta kot je đamija, ki bo samo še večal versko zagnanost in upočasneval asimilacijo muslimanov pa je nekaj, pri čemer bi morali imeti nekaj besede tudi ostali ljudje. če so muslimani problem po svetu so si pač sami krivi in naj zdaj plačajo ceno s tem, da bodo ljudje bolj previdni glede njih in jim bodo tudi zavrnili gradnjo kakšne đamije.

sicer pa sem prepoved granje đamije omenil kot eden izmed možnih načinov, da se asimilacija pospeši.

jaz imam občutek, da je jype velik simpatizer islama, podobno kot veliko levičarjev. ja saj muslimani so proti ameriki, jih ima že zato rad.

Idiot.

zaradi idiotov kot si ti bomo imeli čet 50 let muslimansko večino v evropi, ki bo še vedno primitivna, ker se ni asimilirala, ko je bil čas za to. takrat se bomo morali mi, ki smo bolj napredni, prilagajati zaostalim muslimanom, namesto da bi bilo obratno.

Gandalfar ::

@tsh2: krscanstvo je ena in edina vera nase drzave?

Yupe, nekaterih stvari ne moreš enačiti, še posebej ne z toplimi sendviči.

To bi sedaj bilo tudi tako, pač, ker nekomur niso vsec Italijani ne bo jedel pizze.

OmegaM> Yupe, nekaterih stvari ne moreš enačiti, še posebej ne z toplimi sendviči.

Seveda jih lahko. S tem ko si pripravim topli sendvič točno toliko posegam v tvoje pravice kot musliman, ki zgradi džamijo. Popolnoma enako!

OmegaM> To bi sedaj bilo tudi tako, pač, ker nekomur niso vsec Italijani ne bo jedel pizze.

Ja, pa naj jih ne je! Ampak če jih jem jaz njemu, ki jih ne mara, nisem storil nobene sile.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Ampak se vedno ne mores enaciti z toplim sendvičom.
Še enkrat ...
S čim si posegel v moje pravice ko si pripraviš topli sendvič?

Do đamije je tudi popolnoma drugi odnos kot do nekega toplega sendviča, zato ne moreš enačiti.
Kot da bi rekel, da posegam v tvoje pravice, ker sem spil namesto vode, sok, ker imam Range Rover-ja namesto Yugota.

Zaradi takšnih zadev kot je đamija mene skrbi za našo prihodnost ampak samo iz tega vidika in prakse kaj se že dogaja drugod!

Lej, "spodaj" ubijajo duhovnike, kristjane na sploh pa še koga, ker so neverniki in ne vem kaj še vse.
Bog ne daj ad razmišljaš o gradnji cerkve!

In zakaj bi dopuščali, da bi zgradili đamijo/mošejo?
Vem, da imajo pravice ampak vsega pa se ne sme dovolit.

Slovenija je majhna, zelo majhna in naj to izkoristi.

Matako ::

Saj muslimanom smo že dali eno kontro - že nekaj časa je panika, ker vedno več folka dobiva net. Beri: zavedni muslimani veselo drkajo, imami pa norijo!
/\/\.K.

TESKAn ::

Lej, "spodaj" ubijajo duhovnike, kristjane na sploh pa še koga, ker so neverniki in ne vem kaj še vse.
Bog ne daj ad razmišljaš o gradnji cerkve!

BS. Poduči se. Očitno razmišljajo o gradnji cerkve "tam dol". A ni hecno, da se bo na koncu islamska država izkazala za bolj strpno, kot ena Slovenija?

In zakaj bi dopuščali, da bi zgradili đamijo/mošejo?
Vem, da imajo pravice ampak vsega pa se ne sme dovolit.

Marsikomu ne bi smeli dovolit imet izpit za avto, pa jih vseeno imajo. In na leto pobijejo dosti, dosti več ljudi, kot jih islam.

Slovenija je majhna, zelo majhna in naj to izkoristi.

WTF? Ker smo majhni, nam ni treba spoštovati drugih? Ker smo majhni, lahko zganjamo teror nad manjšinami?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Kak teror nad manjšinami?
Svoboda je, da delaš kar hočeš v okviru zakonov in sega do tam, dokler ne kratiš svobode drugemu... ja?
Moja svoboda in pravica je se ne strinjat z izgradnjo đamije in če mi jo kdo vsiljuje je to vdor v mojo svobodo. Naj naredijo referendum glede đamije pa da vidimo kolko smo svobodni pri odločitvah.
Ne sanjajte o terorju nad manjšinami, mi imamo tudi pravice.

Kak teror nad manjšinami?
Svoboda je, da delaš kar hočeš v okviru zakonov in sega do tam, dokler ne kratiš svobode drugemu... ja?
Moja svoboda in pravica je se ne strinjat z izgradnjo đamije in če mi jo kdo vsiljuje je to vdor v mojo svobodo. Naj naredijo referendum glede đamije pa da vidimo kolko smo svobodni pri odločitvah.
Ne sanjajte o terorju nad manjšinami, mi imamo tudi pravice.

WTF? Če se ti z nečim ne strinjaš, je vdor v tvojo "svobodo", če nekdo to naredi? Jaz se ne strinjam z fašističnimi idejami. Torej nekateri tu vdirate v mojo "svobodo", ker se spogledujete z fašističnimi idejami. Da ne omenjam vseh vdorov v mojo "svobodo", ker se ne strinjam z cerkvico na vsakem kuclju, da o McDonaldsu (se _ne strinjam_ z tako hrano) sploh ne govorim.

Ko nekatere poslušaš dobiš občutek, da grejo SŽ enkrat na teden v afganistan, popokajo sto najradikalnejših fanatikov in jih pripeljejo sem, kjer jim država takoj da 1000€ mesečne rente.

Bolj me je strah takih fanatikov, ki bodo v imenu "preventive" šikanirali ljudi na podlagi njihove vere, kot muslimanov.

Kako veš, da nebojo vdirali tudi v tvojo svobodo, ko se naredi đamija in se začnejo še bplj masovno priseljevat?
Tolko veš kot js sam da se ti tolažiš pač, da to nebo vplivalo.
BTW mi smo manjšina proti muslimanom ne oni proti nam slovencem.
Nevem od kje ti fašistične ideje... sem napisal da naredimo referendum... a to spada pod fašizem al demokracijo?

Limit-sky ::

CoolBits>
Jaz temu nasprotujem (in bom tudi volil tako). Če naberejo za več kot 66% ljudi, ki bodo glasovali za spremembo ustave, hja, potem je pač to demokratična odločitev ljudstva, jebiga.
.

Kaj, če se najde 66% ljudi, ki nasprotujejo spremembi ustave in zakonov? Bo potem to tudi "jebiga"?

Se opravičujem. Ygornji citat je od Jypeta...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Limit-sky ()

Daedalus ::

Moja svoboda in pravica je se ne strinjat z izgradnjo đamije in če mi jo kdo vsiljuje je to vdor v mojo svobodo.

Wrong.

Kako veš, da nebojo vdirali tudi v tvojo svobodo, ko se naredi đamija in se začnejo še bplj masovno priseljevat?

In pol seveda vseka spet s "preventivo". Jaka muda.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Daedalus ()

Wrong.

Ok mal napačno napisano... Ampak vseeno imam pravico se ne strinjat in zaradi tega še nisem fašist kot bi tukaj nekateri radi.

Ja, lahko se ne strinjaš. Lahko to tupiš tu naokoli, v vaški gostilni, al pa na TV. Preprečit pa nečesa, kar izvira iz z Ustavo garantirane pravice... pa ne moreš. Referendum o đamiji pa ne bi preživel preizkusa ustavnosti, tako da je itak brezvezno napihovanje in tolažba za one, ki so bojijo lastne sence.
[J.P.Sartre]

Se pravi, če so napovedi resnične bojo čez nekaj let v večini držav prevladovali muslimani in mi nemoremo narediti nič glede tega? Kdo bo pol meni garantiral ustavne pravice je tudi neznanka pač...
Jebiga bi reku jype :)

Vprašanje.....če spremenimo ustavo...hipotetično...da je recimo rimskokatoliška vera edino dovoljena in da moraš enkrat na teden ali h krstu ali k maši...denimo da krst ne uspe vedno:) ali

bi to EU in posledično tudi UN tolerirale, ali bi prišli v konflikt z nekimi mednarodnimi pravili. Posledično ali so države s prepovedanim krščanstvom in 100% muslimanov v konfliktu...s čim?

Se pravi, če so napovedi resnične bojo čez nekaj let v večini držav prevladovali muslimani in mi nemoremo narediti nič glede tega? Kdo bo pol meni garantiral ustavne pravice je tudi neznanka pač...

Sem že napisal. Štepaj froce ko blesav in zategni migracijske politike, če te to skrbi. Dokler pa maš čedalje več penzičev, boš pa moral delovno silo uvažat. Al pa kot država dobesedno izumret... pol bojo pa tud muslimani meli lažje delo, ane? Ni to takole preprosto, kot si eni tule predstavljate, sploh. Kaj rabiš je:

- učinkovito izvajanje zakonodaje glede kršitev
- učinkovito politiko integracije (pa tud asimilacije) v okolje

Dokler dovoljuješ getoiziranje in šikaniranje, pa tega ne boš mel. Ker se bojo skupnosti lepo zaprle (kar se dogaja) in sploh ne boš prišel zraven. Pa še vsak zgolj pritisk povzroča še večje odtujevanje. In pol maš pa pašto.

Vprašanje.....če spremenimo ustavo...hipotetično...da je recimo rimskokatoliška vera edino dovoljena in da moraš enkrat na teden ali h krstu ali k maši...denimo da krst ne uspe vedno:) ali

Ja, to je ziher rešitev. Dokazovat, ker bog je boljši. Vsi so v kurcu in reševanje takih težav na podlagi religije... je kvečjemu recept za katastrofo.
[J.P.Sartre]

Daedalus>>....je kvečjemu recept za katastrofo

Not the answer i was looking for:)

Ampak se strinjam. Popolnoma. Samo to še ne pomeni, da tudi tvoj in moj ali legalističen sodoben evropski pristop kaj manj vodi v še hujšo katastrofo. Copy? Zanima me kaj kršijo države z muslimanskim totalitarizmom. To bi kak učenjak lahko vedel. Tistega prej pač ne more nihče:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

donfilipo> bi to EU in posledično tudi UN tolerirale

Avstrija je že plačala visoke kazni EU zaradi podobnih idiotarij, ko je bil na oblasti Hajder.

Jaz si ne želim, da bi se mi izkazali za Hajderju podobne budale.

CoolBits> Kako veš, da nebojo vdirali tudi v tvojo svobodo, ko se naredi đamija in se začnejo še bplj masovno priseljevat?

A si ti bolan? Resno sprašujem! Gradnja džamije je _POPOLNOMA ISTI KUREC_ kot gradnja kino dvorane, gradnja nakupovalnega središča, ali pač gradnja gražane hiše!

_NIHČE_ (!) v Sloveniji nima pravice preprečiti gradnje objekta, ki zahteva zakonski ureditvi, ker Slovenija (za zdaj še) ni država s fašistično ureditvijo!

donfilipo> Samo to še ne pomeni, da tudi tvoj in moj ali legalističen sodoben evropski pristop kaj manj vodi v še hujšo katastrofo.

Ne seri. Nobene katastrofe ne more biti, če se ljudem zagotavlja uveljavljanje njihovih pravic.

Zgodovina sprememb…

Aha kinodvorane so lahko izključno za muslimane in notri policija nima vstopa... razumem.

Gandalfar ::

V dzamijo ima policijo toliko vstopa kot v tvojo predsobo. Samo skupaj z uredbo za hisno preiskavo.

Za kakršenkoli večji objekt je potreben konsenz, da se ga gradi. Brez zaupanja, se ne bo nič gradilo. Naj gradijo najprej na zaupanju, oni ter njihovi stekli bratje iz tujine.
Dve šivanki...

yupe>>Ne seri. Nobene katastrofe ne more biti, če se ljudem zagotavlja uveljavljanje njihovih pravic.

Konstipaciju ne možeš da narediš:)

Sem že povedal: zagotavljanje vseh človekovih pravic in potreb je utopija (zaenkrat)..... od tod tudi konflikti..... po optimistični varianti. Po teološki tudi to ne pomaga. Potrebna je še bogaboječnost:) Ne misli, da si zagrabil boga za jajca, če se boriš za sicer zelo pomembno stvar.. a le tisto, ki po sodobnih dognanjih ne stane preveč!

donfilipo> Sem že povedal: zagotavljanje vseh človekovih pravic in potreb je utopija

Zakaj že? Saj človekove pravice niso tako blazno obsežne.

Double_J> Za kakršenkoli večji objekt je potreben konsenz, da se ga gradi.

In kdo, natanko, se je strinjal z gradnjo ljubljanske vzpenjače? Kdo se je strinjal z gradnjo Mercator centra na Šmartinski? Kaj pa Supernove na Rudniku? Kdo se je strinjal z gradnjo Koloseja?

Nima veze! Kupili so zemljišče, zrihtali vso potrebno gradbeno in lokacijsko dokumentacijo in zgradili! Nihče ne more _NIČESAR_ storiti, če je gradnja zakonita!

CoolBits> Aha kinodvorane so lahko izključno za muslimane in notri policija nima vstopa... razumem.

Nobena džamija ni izključno za muslimane, madona! Olika pravi, da se moraš sezut, preden greš not kot turist, pa da ženske ne smejo not odkrite. Podobna etiketa velja tudi za krščanske verske objekte, samo da nimajo po tleh tepihov in posledično ne komplicirajo s čevlji.

Po naši zakonodaji pa seveda iz javnega objekta ne morejo nagnati policije, gasilcev in reševalcev pri opravljanju njihove službene dolžnosti (in muslimani pri nas s tem nimajo nobenega problema).

in muslimani pri nas s tem nimajo nobenega problema

"ŠE" si pozabil dodat na koncu... Kaj bo pa ne veva ne js ne ti.

CoolBits> "ŠE" si pozabil dodat na koncu... Kaj bo pa ne veva ne js ne ti.

In ker to utegne biti problem (in seveda boš znal utemeljiti zakaj bo v prihodnosti to problem, zdaj pa ni), bi jim ti kar prepovedal gradnjo verskega objekta?

Kakšen idiot moraš bit, da verjameš, da bo to karkoli spremenilo?

Ti dejansko misliš, da brez džamije muslimani ne morejo bit nasilni? Da jih je brez džamije manj?

Jype je velik optimist in takim se potem svet sesuje, ko vidijo, da so se borili za nekaj, dobili pa čisto drugo stvar.
In jype, tukaj pri muslimanih si boš ti polomil zobe in videl kako napako delaš. Za njih sva tako ti (levičar, pa jih podpiraš in brezupno upaš, da se bodo asimilirali in tebi pustili tvoje človekove pravice) kot jaz (totalno proti muslimanom in jim nebi dovolil niti vstopa v slovenijo) nevernika in zahodni kapitalistični svinji, ki ju je treba ubiti, najini ženi pa je treba posilit in jima razparat trebuh. Oni se ne bodo nikoli asimilirali in prilagodili nam in vedno bomo za njih vredni manj kot pasji drek na cesti, pa ni važno kaj vse mu daš. Pač so to še vedno ljudje, ki morajo živeti pod totalitarizmom in trdo roko, demokracija za verne muslimane ni prava rešitev.
Pa tudi đamija je problem, če bo mufti iz saudske arabije in bo hotel svoje vernike take kot v saudski arabiji, torej zatiranje žensk in šikiniranje nemuslimanov. Če bo pa mufti iz bosne ali slovenije, je pa to čisto druga stvar.

Je pa demokracija za tiste, ki se odrekajo vere in ki bi radi normalno živeli. Ampak ti nimajo več po 10 otrok, nimajo žene zaprte v kuhinjo in ti ne šikinirajo ostalih ljudi, ter jih ne zmerjajo z neverniki. Ti imajo po enega, mogoče 2 otroka, živijo normalno življenje in so se vključili med ostale. Vendar teh je mogoče 5% ali še manj. In proti tem parim procentom, ki bi se radi asimilirali nimam nič. Oni tudi če hočejo, naj imajo đamijo in molilnice - ampak pri njih bo tudi to počasi odpadlo, ker vedo, da je vera ovira, pa tudi zaradi dela (ki ga imamo z dneva v dan več) ne bodo imeli časa za vero, so raje z družino tisti čas.
Tisti, pa ki imajo čas za vero in delajo probleme, so pa itak na sociali, ležijo doma in štepajo froce, da bodo imeli še več socialne pomoči. In mi smo bedaki, ker take podpiramo s socialno pomočjo.

Še enkrat poudarjam, da nimam nič proti asimiliranim muslimanom, proti tistim, ki bi delali zgago pa imam veliko. In zato bi se raje poslužil "fašistične metode" (po jypetu) zapiranja meje in hude omejitve za zgago, kot pa da bi imel meje odprte za kogarkoli.

nebivedu> In jype, tukaj pri muslimanih si boš ti polomil zobe in videl kako napako delaš.

Ej! Jaz sem pri zgodovini dejansko poslušal in točno vem, kaj se je zgodilo, ko je država represijo izvajala na diskriminatoren način. Nočem ponovitve tega. Nočem še ene islamske republike, res ne.

nebivedu> Je pa demokracija za tiste, ki se odrekajo vere in ki bi radi normalno živeli.

Ja ne, ni! Demokracija je za vse! Če bi bili muslimani zares take budale, kot bi nas ti rad prepričal, da so, potem ne bi z golimi rokami kljubovali nasilju v Iranu, pa niti slučajno se ne bi udeležili volitev v takšnem številu, prav tako se ne bi ubadali z demokracijo, volitvami in lokalno samoupravo v Pakistanu.

Ampak ker muslimani razumejo demokracijo, imajo dejansko tradicijo, iz katere izhajajo koncepti kakršni so svoboda govora, neodvisne veje oblasti, znanstvena metoda in še kaj, in ker se dejansko potrudijo sodelovati v svojih demokratičnih ureditvah, lahko mirno rečemo, da imaš ti neko psihotično potrebo, da najdeš grešnega kozla, nad katerim bomo izvajali nasilje, dokler naše akutne in zelo praktične težave ne izginejo.

Bravo! Tvoja rešitev bo zagotovo pomagala vsem milijonom muslimanov, ki si želijo boljšega življenja, ki ga prinaša zahodna civilizacija, vse radikaliste in fundamentaliste, ki trdijo da na dekadentnem zahodu muslimane čaka diskriminacija in šikaniranje bo pa postavila na laž, ker...

No, wait...

Zgodovina sprememb…

Tolko veš kot js sam da se ti tolažiš pač, da to nebo vplivalo.
BTW mi smo manjšina proti muslimanom ne oni proti nam slovencem.
Nevem od kje ti fašistične ideje... sem napisal da naredimo referendum... a to spada pod fašizem al demokracijo?

Vaše ideje, da bi bilo treba neko manjšino omejevat/šikanirat, so fašistične.

Kdo bo pol meni garantiral ustavne pravice je tudi neznanka pač...

Kdo mi bo garantiral ustavne pravice, če se bo začelo delat izjeme? Danes muslimani, jutri homoseksualci, pojutrišnjem pa...kdo?

Aha kinodvorane so lahko izključno za muslimane in notri policija nima vstopa... razumem.

To je problem države, ki kaj takega dopusti.

Za kakršenkoli večji objekt je potreben konsenz, da se ga gradi. Brez zaupanja, se ne bo nič gradilo. Naj gradijo najprej na zaupanju, oni ter njihovi stekli bratje iz tujine.

Kaj so ti _slovenski_ muslimani naredili žalega, da jim ne zaupaš?

"ŠE" si pozabil dodat na koncu... Kaj bo pa ne veva ne js ne ti.

In zato preventivno s pendrekom po hrbtu?

Mipe ::

Nima smisla brcati crknjenega kljuseta, fantje... Tole kljuse je crknilo že pri začetku debate.

Niso vsi muslimani taki, kot jih opisujete. Vendar pa je njihova kultura točno taka, kot si jo predstavljamo - zanje je kultura zakon, verjamejo, da MORAJO iz časti ubiti svojo hčer, če jih ta kakorkoli onečasti.

Da se obvarujemo pred negativnimi vplivi te njihove kulture, moramo samo UVELJAVLJATI SVOJE ZAKONE. Kdor se priseli, se mora ravnati po NAŠIH zakonih, kar nekaj pa jih je konfliktornih z njihovo kulturo. Samo zakone je treba uveljavljati in spoštovati.

Med zakonske pravice pa spada tudi konvencija o človekovih pravicah. Že res, da ima musliman pravico do svoje veroizpovedi, vendar nima pravice zaradi tega komurkoli jemati osebnih svoboščin (ženskam prepovedati stike z drugimi moškimi, izvajati psihično in fizično nasilje nad njimi itd.).

V Sloveniji že imamo varovala, ki bodo učinkovito delovala, dokler jih bomo uveljavljali in muslimanom dali vedeti, da pri NAS veljajo NAŠI zakoni, tudi v naših predsobah in cerkvah.

Naj kar zgradijo džamijo, če bodo v njej spoštovali Slovenske zakone.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

Islam ni verska je politična kategorija.

So različni politični sistemi; komunizem, nacizem, islam, demokracija.
Dve šivanki...

Mipe ::

Je kulturna kategorija, življenjski stil, ki močno vpliva na politiko. Krščanstvo je bilo tudi tako, dokler ni prišlo do ločitve vere in politike.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

Double_J> Islam ni verska je politična kategorija.

Isto velja za krščanstvo, pa kaj?

Kolk krščanskih verskih objektov smo pa podrli, ker kristjani verjamejo, da je v bibliji dobesedna božja beseda in not piše, da je treba koga ubiti?

Limit-sky ::

Pokaži mi cerkev, kjer župnik poziva k pobijanju nevernikov. Če se to dogaja, bom jaz prvi ki bo proti temu demonstriral.

Shegevara ::

Limit-sky V Sloveniji se tega pri krščanstvu in ostalih verah še ni dogajalo. (sodobni čas)

Je bilo pa Pri krščanstvu/islamu v preteklosti ogromno pozivanja k pobijanju.

Yupe>>Zakaj že? Saj človekove pravice niso tako blazno obsežne.

Fali ti pola.
Človekove pravice so okvir. Če notri ni en šnicel... naga baba...volkswagen... skratka zadovoljene p_o_t_r_e_b_e, je to abstraktna umetnost, ki je ne moreš več prodajati:)
No in tu pa nastanejo problemi. Okvir konflikte sicer lahko omeji, preprečiti pa ne more nikdar:)

In kaj ima to veze s prevlado islama v Evropi?
Verjemite, da večina muslimanov ni tu zato, ker imamo tako estetske kraje, kjer je treba popraviti ceste:)
Tu so zaradi osnovnih človeških potreb.
In če ne bodo spoštovali naših pravic (in okreni:) potem bo seveda špetir.
Ali pa enostavno jih nihče ne bo več spoštoval, če bo hujša kriza. /hm in hujša kriza pravijo kapitalizam ma v genih/ In obstaja 36.22% verjetnosti, da bodo židom sneli tarče in si jih nalepili na čelo:)Ravno islama radi. Od Eve Braun naprej po moje, rjava zagorelost ne igra več tako odločilne vloge:)
Lahko pa da tudi jo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

Nima smisla brcati crknjenega kljuseta, fantje... Tole kljuse je crknilo že pri začetku debate.

Niso vsi muslimani taki, kot jih opisujete. Vendar pa je njihova kultura točno taka, kot si jo predstavljamo - zanje je kultura zakon, verjamejo, da MORAJO iz časti ubiti svojo hčer, če jih ta kakorkoli onečasti.

Da se obvarujemo pred negativnimi vplivi te njihove kulture, moramo samo UVELJAVLJATI SVOJE ZAKONE. Kdor se priseli, se mora ravnati po NAŠIH zakonih, kar nekaj pa jih je konfliktornih z njihovo kulturo. Samo zakone je treba uveljavljati in spoštovati.

Med zakonske pravice pa spada tudi konvencija o človekovih pravicah. Že res, da ima musliman pravico do svoje veroizpovedi, vendar nima pravice zaradi tega komurkoli jemati osebnih svoboščin (ženskam prepovedati stike z drugimi moškimi, izvajati psihično in fizično nasilje nad njimi itd.).

V Sloveniji že imamo varovala, ki bodo učinkovito delovala, dokler jih bomo uveljavljali in muslimanom dali vedeti, da pri NAS veljajo NAŠI zakoni, tudi v naših predsobah in cerkvah.

Naj kar zgradijo džamijo, če bodo v njej spoštovali Slovenske zakone.

Slovenija ima varovala? 15 let ni mogla zrihtat enega ambrusa, ko so cigani delali probleme, potem ko so pa ljudje znoreli, se je pa zmigala. Ali misliš da bo pri muslimanih kej drugače? Bodo ukrepali potem ko bo prepozno.

Jype, motiš se krščanstvo je bila politika, danes ni več, ima še ostanke, vendar ne vplivajo v taki meri na nas, da bi zaradi vere ubijali. Pri islamu je pa vera hkrati politika in njihovi muftiji vsakodnevno govorijo proti nevernikom (tudi ti si nevernik za njih) in kako jih je treba vse pobiti, da bo svet lepši. In potem ljudje celo resnično počnejo to (ubijanje nevernikov).

Zgodovina sprememb…

««
6 / 33
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Islam v Evropi (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Problemi človeštva
1274248443 (225988) Truga

Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47193025 (83492) Gandalfar
»

Švica - prepoved minaretov (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

76627875 (18733) redo
»

Na Otoku veliko islamskih sodišč (strani: 1 2 3 4 )

1999896 (7010) donfilipo
»

ĐAMIJA (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60732168 (24134) KaiV6

Več podobnih tem