» »

Islam v Evropi

Islam v Evropi

««
4 / 26
»»

Vanich ::

...me pa zanima, kaj misli o tem don Filipo. Ipak je to (tudi) njegov rajon...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Vanich ()

USS Liberty ::

Nevem no meni je celotna evropa z zda gnila dobesedno.


Se strinjam, zahod in njegovi prebivalci so res gnili. Zahodjaki sami sebe uničujejo... edino zahodnjaki so se dali prepričati in poneumiti, da morajo na njihovem teritoriju živeti čisto vse rase. Azija je rezervirana za Azijce, Afrika za Afričane, edino Evropa pa ni rezervirana za Evropejce in v Evropo se pa lahko naseli vsak Sudanec, ki si to zaželi.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

jype ::

USS Nimitz> Zahodjaki sami sebe uničujejo...

Mene resno zanima, zakaj ti ne greš med ljudi, ki so čisti, močni in usmerjeni v prihodnost, recimo v Savdsko Arabijo, ali pa kar Severno Korejo?

madmitch ::

Ramon dekers je izjavil:

eh pri nas še ni sile občasno vidiš sem ter tja kakšnega, kitajca, črnca... Španija, Francija, Italija, tam je pa v glavnih mestih ogromno črncev, da o angliji ne govorim, ko je indijcev in muslimanov v londonu več kot angležev.


Emmm, koliko kolonij in kje so imele te čudne zapackane države?

USS, a si ti čist diht? To, da smo (Evropejci) lomastili po vseh teh kontinentih in si jih prisvajali, to je seveda OK. Da smo potem te čudake pripeljali s seboj, da so rintali za nas, to je tudi OK. Sedaj, ko nam ni več všeč, da so tu, naj se poberejo tja, od koder so prišli.
Kdaj je VB ukinila suženjstvo in koliko črnih so do takrat pripeljali na otok?

USS, še jaz to predlagam, da se odseliš tja, kjer živi čista rasa. Problem je le v tem, da te bodo, auslenderja, nagnali, da bi ostali čisti.

Dej, spokaj se kdaj v te čudne države, ki so rezervirane in poglej, koliko Evropejcev živi tam. Začuden boš. Le zakaj jih ne naženejo nazaj v Evropo, rezerviramo za Übermensch.

Za posrat, kakšni nazi kretenizmi.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: madmitch ()

guest #44 ::

Čist tko iz firbca me zanima jype...kako bi ti gledal na to, če se v Sloveniji npr uradno uvede šriatsko pravo kot sekundarni pravni sistem? Ne trdim, da se bo, ampak tko čist hipotetični primer.

madmitch ::

Iz zakaj naj bi se? Kaj pa če se uvede kanonsko pravo?
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

jype ::

Odvisno. Tudi rimsko pravo, na katerem temelji večina našega pravnega reda, je reč ki je ne bi rad videl v praksi.

Če si kdo želi po takem pravu deliti premoženje potomcem ali kaj podobnega, s tem ne vidim nobenih težav.

Če pa si mislil "alternativni pravni sistem" v smislu da ni podrejeno naši zakonodaji, pa bi seveda bil med prvimi, ki bi šli podpisat, da so proti (in če to ne bi bilo dovolj, nadaljeval z državljansko nepokorščino oziroma preselitvijo v državo, kjer tega ni - ker to možnost imam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

donfilipo ::

Vanich je izjavil:

...me pa zanima, kaj misli o tem don Filipo. Ipak je to (tudi) njegov rajon...


Kaj mislim o zapornikih z Guantanama v moji vasi?
Bodo vsaj malo pomirili strasti razvajenih in naivnih wahabijev:))

Kot rečeno. Islam je nacija, in to v določeni meri državotvorna nacija. In tega niti ne skriva. Islam se v fazah, ko se sodobne migracije začenjajo, lahko vede tudi zelo kulturno, in celo znanstveno. In ni čudežen. Med bošnjaki, bosanci in muslimani, imaš v praksi izven molilnice, kar približno enak najprej kontra-slovenski-rovtarski šovinizem, potem pa danes, že kar nacionalizem. Ta je nadomestilo in zdravilo za vse krivice, ki so jim jih prizadeli slovenski nacionalisti, do sprege v vojnem švercu, ki pa je potem (brez Jelinčiča), deloma funkcionalno, tudi naredila zavezništvo proti nekdanjim silam, ki so te iste šovinizme, s črvstimi klofutami in propagando, kar dobro kontrolirale. In ja, tudi sukularno vedenje, islam pri nas, pretežno že vključuje. In ga je podedoval iz mešanice religij iz nekdanje socialistične bosne. Ker se tudi danes kaže, da to JE funkcionalno.

Izvirni greh Jesenic, Kranja, Velenja, Maribora, Fužin je že mimo. Ogromna migracija soc-industrijske delovne sile, pod skritim motom jugoslovenizirati Jugoslavijo. Postaviti bratstvo in enotnost ne samo na proslave, ampak na delovno mesto, podjetje in nenazadnje v postelje, v sex. Sedaj se moramo, kot tudi vse druge zahodno evropske nacije, spopasti racionalno z obstoječo multikulturno skupnostjo, ki so jo pod naši klici radosti priredili mrtvi očaki.

Skratka 2 wahabija več, ne bo nobene spremembe. Po moje. Kar bliska in šumi, šumi tako ali tako, če pa prideta še ta dva, bo pa nemara CIA namenila kakšnih 0,36 dolarja, za malo resnejše analize dejanskih nevarnosti terorizma. Naša represija je zaenkrat drugače natrojena. Ne more efektivno ukreniti nič, dokler niso dokazi preko čeferina in beyond any reasonable doubt. Zanekrat. Če pa uvedemo izredno vojno stanje, zaradi dejanskih aktov terorizma, bo pa tudi pri nas drugače in tega se pa ravno velika večina prišlekov iz juga, boji. Ker ne prinaša nič dobrega. V 70 devic pa velika večina racionalno dvomi. Le nemočen bes jih lahko pripravi do nepredvidljivih reakcij. Kot še marsikoga. 70 devic pa ne.

Kaj, 5 prasic prve lige, je v moji vasi problem. Tako smo daleč od Ljubljane:D

Je pa zato kar nekaj, -> za moške starejšega kova, ki prisegajo na lepoto in zvestobo, vdano nevesto, ki gleda na moža kot gospodarja, rednika in nekaj, v tem in samo tem okviru, spoštovanja vrednega, ->..torej za te fante je pa materiala kar nekaj. Ja pa tudi v islam te kaj hitro sprejmejo. Le pravi dedc, je pa že treba biti:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

Vanich ::

donfilipo je izjavil:


Kaj mislim o zapornikih z Guantanama v moji vasi?


Ne. Do tega težko da bo prišlo...
Ampak kaj si misliš: o tem. Pa o tem. Pa še o tem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Vanich ()

USS Liberty ::

To, da smo (Evropejci) lomastili po vseh teh kontinentih in si jih prisvajali, to je seveda OK.


Kateri Evropejci? Kdaj so recimo Švedi lomastili po Somaliji in Sudanu, da je v Stockholmu in Malmeju polno Somalijcev in Sudancev?

Drugače pa je to tvoje prisarjenje tipični primer evropejca, ki so mu mediji in šolski sistem v glavo vcepili white guilt kompleks in je nesposoben treznega ramišljanja..
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

OmegaM ::

USS Liberty je izjavil:

To, da smo (Evropejci) lomastili po vseh teh kontinentih in si jih prisvajali, to je seveda OK.


Kateri Evropejci? Kdaj so recimo Švedi lomastili po Somaliji in Sudanu, da je v Stockholmu in Malmeju polno Somalijcev in Sudancev?

Drugače pa je to tvoje prisarjenje tipični primer evropejca, ki so mu mediji in šolski sistem v glavo vcepili white guilt kompleks in je nesposoben treznega ramišljanja..


Nimitz, tu se kar podpisem!
Je pa res da so bili vsi juzneje sami tisti ko so lomastili okoli, Italijani, Grki, Spanci, Portugalci, Francozi, Angleži, Nizozemci.

Na nek nacin se tem drzavam mascuje.

Ampak vseeno ... sem proti islamizaciji Evrope.
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

Matako ::

Ne vem, bojim se, da je v pretežno muslimanskih družbah zelo razširjen "gledaj u oči i seri" odnos do sočloveka. Kljub trditvam o nasprotnem je ogromno neiskrenosti in lažne prijazosti (tudi tako opevane gostoljubnosti) in temu čemur se je včasih reklo... pritlehnost. In to govorim o domačinih med sabo, ne do tujcev. Recimo v islamskih deželah se ogromno govori o časti ipd, vendar te bo ravno najbol glasen zelo hitro zajebal ali izdal - nož v hrbet. No ja mogoče je to samo Bližnji vzhod, mogoče nima veze z vero.

Skratka... tudi vzhod je "gnil" po svoje, mogoče samo na drug način.

Pa ne dajem zdaj teh kultur v nič, ker so čudovite - samo imajo kar dosti s tem problem in to predvsem sami s sabo.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

donfilipo ::

Vanich je izjavil:



Ampak kaj si misliš: o tem. Pa o tem. Pa še o tem.


Aha. Saj vsi vemo, da wahabijo v moji vasi so in da imajo tako ektremna stališča, da sploh ne prihajajo v normalne mem fighte na ulici in gostilni, čajnici:) z drugimi.

Če prevedem v hokej. Wahbiji so praktično hokejisti. Plačanci. Ekstrem. Res, da je tu plačilo predvsem vera v islam, ampak tudi v Kurji vasi, ko je hokej še nastajal, je bil ta vera par entuziastov v sam šport. Ampak z njimi povprečen vaščan nima stika. Ne more imeti kontakta, konflikta, poizkusa prezentacije razsvetljenskih argumentov. Je pa res, da posredno pa sprožajo kar nekaj napetosti, trenj, nacionalizmov v moji vasi in da nekateri nedvomno tudi so povezani tako v teroristično spremljevalne, kot na drugi strani tudi obveščevalne akcije BND. Sove ne jemljem preveč resno, odkar mi jih je javno kazal nek diler in to v situaciji, ki je jasno kazala na to, da čekirajo mene:)če bi bili kakorkoli res sposobni, bi ločili med terminatorjem in masturbatorjem>:D CIA pa dvomim, da je pri nas direktno, brez posredništva BND prisotna. Čeravno je tudi tu en rahlo zbegan ameriški babji kontra indic:))
Mosad? A veš kako je. So, ampak so steretipno škrti židje, z gorenjske pobegnili z besedami: 'kar je preveč, je pa preveč':))

Po domače. Nihče se zaenkrat resno in zavzeto, pri nas, ne spopada s tem nedvomno jasnim bodočimclashem dveh civilizacij. Zahodne, islamske in kot neka prva žrtev, se tu v centru seveda še Izraelci. Vsi pod okriljem preiskovanja tajnih služb, v glavnem muvajo. Kar je popolnoma normalno, dokler zelo blizu ne poči. Potem bodo pa zmerjani in bo nekaj časa malce drugače. Za profije. Za ljudi pa seveda zna biti pekel, ki bi se ga radi ognili, pa ne morejo. In ga raje zatlačijo pod tepih. Ekstremni islam pa pod wahabiji raste in se propagira naprej. Kako hudo je???

Ni tako zelo. Rešen problem Palestine, Ipad 2, nov knof na Nokii, in pa čisto zdrava bošnjaška sekularna pamet, bo z malo sreče zadeve samo popravila. Z malo smole, pa se lahko tudi poslabša.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

harmony ::

O ker smeh.

http://www.resnica-haq.com/novice/mi-in...

Tle je pa res novinar izpadel totalen idiot. Toliko o lažeh novinarjev.

Vanich ::

harmony je izjavil:

O ker smeh.

http://www.resnica-haq.com/novice/mi-in...

Tle je pa res novinar izpadel totalen idiot. Toliko o lažeh novinarjev.


Razen tistega o številu prebivalcev in kateri avto vozi - je vse ostalo šolski primer: "al Taqiyya-e".

harmony ::

Vanich je izjavil:

harmony je izjavil:

O ker smeh.

http://www.resnica-haq.com/novice/mi-in...

Tle je pa res novinar izpadel totalen idiot. Toliko o lažeh novinarjev.


Razen tistega o številu prebivalcev in kateri avto vozi - je vse ostalo šolski primer: "al Taqiyya-e".

Lej model je posnel vse s svojo kamero, torej v videu je vsa resnica o čem so se pogovarjal.

Model ima dokaz in je že sam povedu, da se je zaščitil tako, da je posnel vse, da nebi novinarji slučajno kaj napačno pisali. No in zgleda tega un novinar ni jemal resno in je še zmeraj bluzil po svoje.

Poglej si video posnetke, jaz sem dejansko šel gledat video in šel skozi besedilo, da bi videl kdo je tukaj lažnivec.

Vanich ::

harmony je izjavil:

Vanich je izjavil:

harmony je izjavil:

O ker smeh.

http://www.resnica-haq.com/novice/mi-in...

Tle je pa res novinar izpadel totalen idiot. Toliko o lažeh novinarjev.


Razen tistega o številu prebivalcev in kateri avto vozi - je vse ostalo šolski primer: "al Taqiyya-e".

Lej model je posnel vse s svojo kamero, torej v videu je vsa resnica o čem so se pogovarjal.

Model ima dokaz in je že sam povedu, da se je zaščitil tako, da je posnel vse, da nebi novinarji slučajno kaj napačno pisali. No in zgleda tega un novinar ni jemal resno in je še zmeraj bluzil po svoje.

Poglej si video posnetke, jaz sem dejansko šel gledat video in šel skozi besedilo, da bi videl kdo je tukaj lažnivec.


Vsekakor je tu lažnivec tisti, ki mu Koran narekuje da je obvezan lagati nam kafirjem. Čista "al Taqiyya".
Si opazil, kako se je izognil vprašanju kdo ga financira? Lukavo, a?

jype ::

Ma, če misliš da je ta "al Taqiyya" tako pomembna reč, potem itak nimaš druge izbire kot genocid nad vsemi muslimani, ker če misliš, da je cilj vsakega od njih tvoj umor, ker nisi musliman, potem ne boš spal, dokler jih ne zmanjka.

To seveda ne vodi nikamor, zato svetujem, da se sprijazniš s tem, da je tam zunaj nekaj idiotov, ki dejansko verjamejo v palčka na oblakih ki zrihta device če se razstreliš na bavarcu, pa ogromno ljudi ki svojih verskih dolžnosti ne jemljejo tako resno, da bi sestro kar umorili, ker si je našla nevernika.

Vanich ::

jype je izjavil:

Ma, če misliš da je ta "al Taqiyya" tako pomembna reč, potem itak nimaš druge izbire kot genocid nad vsemi muslimani, ker če misliš, da je cilj vsakega od njih tvoj umor, ker nisi musliman, potem ne boš spal, dokler jih ne zmanjka.

To seveda ne vodi nikamor, zato svetujem, da se sprijazniš s tem, da je tam zunaj nekaj idiotov, ki dejansko verjamejo v palčka na oblakih ki zrihta device če se razstreliš na bavarcu, pa ogromno ljudi ki svojih verskih dolžnosti ne jemljejo tako resno, da bi sestro kar umorili, ker si je našla nevernika.


Vsaj tile tu se hvalijo, da jemljejo svojo vero zelo resno - dobesedno po vsaki črki v Koranu - ki pa ne namenja prav perspektivne bodočnosti za nas, kafirje. In na njih tudi opozarjam. Je pa tudi res, da se veliki večini ostalih muslimanov na Jesenicah in v Sloveniji skoraj totalno jebe za vero in so pravzaprav kar v redu integrirani v družbo.

Ramon dekers ::

eh problem je da jih je preveč in slej ko prej si bodo izborili svoje določene pravice v ustavi, najprej da so manšjine, potem pa bodo še določene ugodnosti padle... Azijci se dobro branijo tega, ujgore Kitajci dobro kontrolirajo. Slej ko prej se bodo asimilirali pod konfucionizem kar je prav... Naši pribežniki bodo pa asimilirali nas in našo kulturo, če ne bodo muslimani bodo pa kitajci. Drugi so bolj prodorni in iznajdljivi. Prvo se sami asimilirajo (vere in svoje domovine, tradicije ne pozabijo), ko pa so na vrhu pa dobijo kontroli. V Rusiji je kar nekaj aziantov na položajih...

Looooooka ::

Kako so eni liberalni.Kapo dol.
Med tem pa zivimo v drzavi, kjer se policaji bojijo ciganov , vahabiti pa se vozijo brez luci in upostevanja stop znakov okol Jesenic.
Ce pa kdo kaj na glas rece je pa ze rasist...oz najmanj nestrpen :)
Pa bog ne daj, da bi kdo od teh gorecih podpornikov dzamije na tv kdaj en stavek po slovensko povedal.Kaj takega po 20 letih zivljenja v Sloveniji je ocitno nemogoce(vsaj za njih...ker za ostale manjsine iz bivse juge in celo KITAJSKE ocitno ni).

Ramon dekers ::

...in potem nastane država: KOSOVO REPUBLIK LOL

jype ::

Looooooka> Med tem pa zivimo v drzavi, kjer se policaji bojijo ciganov , vahabiti pa se vozijo brez luci in upostevanja stop znakov okol Jesenic.

Če zoper policijo nisi podal nobene prijave, potem te očitno to ne moti dovolj.

Če si, fino - kar nadaljuj, dokler se represivni organ ne začne obnašat tako, kot mu nalaga zakon.

Brane2 ::

jype je izjavil:

Looooooka> Med tem pa zivimo v drzavi, kjer se policaji bojijo ciganov , vahabiti pa se vozijo brez luci in upostevanja stop znakov okol Jesenic.

Če zoper policijo nisi podal nobene prijave, potem te očitno to ne moti dovolj.

Če si, fino - kar nadaljuj, dokler se represivni organ ne začne obnašat tako, kot mu nalaga zakon.



Že, ampak to je interni problem države. Če država ne izpolnjuje del dolžnosti, ki si jih je dala v ustavi in zakonih, ni naloga državljana da poprime klešče, kladivo in ključe in se zapodi med zobnike državnega ustroja.

On je pogodbeno del servisov delegiral na državo namesto da bi jih opravljal sam ali najel pri kakem drugem izvajalcu.

Če država ta deal krši, potem očitno ne more več zahtevat od državljana vsega, kar bi sicer lahko.
On the journey of life, I chose the psycho path.

jype ::

Brane2> ni naloga državljana

Čigava pa?

Brane2> Če država ta deal krši, potem očitno ne more več zahtevat od državljana vsega, kar bi sicer lahko.

Ne. Če se država pogodbe ne drži, jo lahko na tak ali drugačen način tožiš in od nje terjaš, da napake odpravi.

Brane2 ::

jype je izjavil:

Brane2> ni naloga državljana

Čigava pa?

Brane2> Če država ta deal krši, potem očitno ne more več zahtevat od državljana vsega, kar bi sicer lahko.

Ne. Če se država pogodbe ne drži, jo lahko na tak ali drugačen način tožiš in od nje terjaš, da napake odpravi.


Če sistem ne dela, zakaj bi posameznik rinil spet točno v ta sistem, da bi preko njega dosegel karkoli uporabnega ?

ČE ti crkne gsm a potem preko tega crknjenega aparata kličeš k proizvajalcu za uveljavitev garancijskega servisa ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

Brane2 ::

jype je izjavil:

Brane2> ni naloga državljana


Čigava pa?


Države. Državljan nima orodij ne znanja za to. ŠE več, tako povabilo je past. Namenjena je disipaciji energije razočaranih državljanov.

Te spustijo v tek po birokratskih labirintih, počakajo da se utrudijo, nato pa jim prijazno razložijo, da so butli ki pač ne razumejo sofisticiranega problema, nato jih pa šutirajo domov.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

USS Liberty ::

Kako so eni liberalni. Kapo dol.
Med tem pa zivimo v drzavi, kjer se policaji bojijo ciganov , vahabiti pa se vozijo brez luci in upostevanja stop znakov okol Jesenic.


liberals are so open minded that their brains fell out.

Jaz si po eni strani kar malo želim, da tudi dekadentni levičarji pri nas doživijo šerijo sredi Ljubljane. Oni povsod vidijo neke nestrpneže med Slovenci, za tiste, ki so pa res nestrpni, bodo pa vedno našli sto in en izgovor, da jih branijo. Šerija bi nas rešila ravno teh zblojenih levičarjev, oni so v islamu prvi na udaru.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

madmitch ::

USS Liberty je izjavil:

To, da smo (Evropejci) lomastili po vseh teh kontinentih in si jih prisvajali, to je seveda OK.


Kateri Evropejci? Kdaj so recimo Švedi lomastili po Somaliji in Sudanu, da je v Stockholmu in Malmeju polno Somalijcev in Sudancev?

Drugače pa je to tvoje prisarjenje tipični primer evropejca, ki so mu mediji in šolski sistem v glavo vcepili white guilt kompleks in je nesposoben treznega ramišljanja..


Kateri Evropejci? Ne boš verjel, tudi Švedi in Norvežani so prilezli marsikam, tudi na jug, ne glede na to, da niso imeli kolonij. Sicer so si pa sami krivi, pred leti, bolje desetletji, so jih sami vabili, tudi Somalijce, Turke, Jugose. Ja klinc, niso jim povedali, da enkrat ne bodo več zaželeni in naj se takrat poberejo domov.

White guilt compleks? Kakšna naučena fraza, od kod je to, s kakšne White Power spletne strani retardiranih Yahoo borcev za čisto belo Ameriko? Dej no trosit kozlarije no.

Hvala, da si mi po petnajstih letih lomastenja po vseh teh deželah in kontinentih, za marsikatero od teh držav verjetno niti ne znaš s prstom pokazati na zemljevidu ali pa ne veš, kako se je imenovala, ko sem bil tam, ti razjasniš, kje je moja glavna hiba. V branju časopisov in čudaških učiteljicah v šoli.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

jype ::

USS Nimitz> da tudi dekadentni levičarji pri nas doživijo šerijo sredi Ljubljane.



Da nauš pozabu kdo se skriva za mamino (ali pač diktatorjevo) kiklo, ko je treba brant civilizacijske vrednote, slučajno.

redstrasse ::

Samsung06 je izjavil:

Zanima me naslednje:

1) Obstaja kje link, ki prikazuje kako hitro narašča število muslimanov v posameznih državah po letih?
Nekaj podobnega kot je razvidno na tem linku, samo da bi prikazovalo določeno obdobje recimo od 1900 do 2008 za vsako posamezno državo? Wiki


Filmček prikazuje celo zgodovino religij za ves svet...

Zgodovina sprememb…

T-h-o-r ::

islam v ukrajini


http://www.rtvslo.si/svet/ukrajina-musl...


Ukrajinsko muslimanko Katjo Koren so njeni sovaščani kamenjali do smrti, ker je sodelovala na lepotnem izboru, češ da je s tem "kršila šeriatsko pravo in se rogala islamu".
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

revvs ::

Religija pač, same old for 2000 years, move along, nothing to see here.

guest #44 ::

Jep, spremenilo se je zgolj to...da danes naši vrli multikultiji in "kulturni liberalci" podpirajo tako obnašanje, da bi se ga sami udeleževali pa seveda ne. "Primitivci so častivredni in vedno dobrodošli, sam ne v istem kraju kot jaz."

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: guest #44 ()

hamax ::

da danes naši vrli multikultiji in "kulturni liberalci" podpirajo tako obnašanje

Kamenjanje? Kdo in kje?

Okapi ::

vrli multikultiji in "kulturni liberalci" podpirajo tako obnašanje
In zakaj lažeš?

O.

TESKAn ::

Ker pretepa ženo, zakaj le.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

revvs ::

Pretepa ženo, stvar njegove države. Ali naj napademo Ukrajino in pustimo kristjanom da posilijo in pretepejo milijon, to bo pa res rešilo državo kot v Iraku. Meni se zdi da se kristjani in muslimani in židje že malo predolgo ubijajo med sabo na sveti zemlji. To kamenjanje in biblija je vse za umobolnico če se vzame resno in ubija za to, drugače je pa zanimiva pravljica.

guest #44 ::

hamax je izjavil:

da danes naši vrli multikultiji in "kulturni liberalci" podpirajo tako obnašanje

Kamenjanje? Kdo in kje?


Ni blo mišljeno dobesedno, malo bolj humorno.

Ampak že ki smo i'll bite.

Multiculturalism is the appreciation, acceptance or promotion of multiple cultures, applied to the demographic make-up of a specific place, usually at the organizational level, e.g. schools, businesses, neighborhoods, cities or nations. In this sense multiculturalism approximates to respect for ethnic diversity


Multiculturalism @ Wikipedia

Torej, če je v določeni kulturi kamenjanje norma, potem moreste multikulturalisti to pač sprejeti kot njihovo kulturo in jo spoštovat. Pa ne sam spoštovat...po wikipediji jo moreš še ceniti in promovirati.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: guest #44 ()

Ziga Dolhar ::

Kje/Kdaj točno se "multikulturalizem" enači z "multilegalizmom"?
https://dolhar.si/

USS Liberty ::

Torej, če je v določeni kulturi kamenjanje norma, potem moreste multikulturalisti to pač sprejeti kot njihovo kulturo in jo spoštovat. Pa ne sam spoštovat...po wikipediji jo moreš še ceniti in promovirati.


Točno tako. Multikulturna družba pomeni, da imajo muslimani vso pravico, da vso svojo kulturo, vero in običaje ohranijo tudi, ko se preselijo v zahodno okolje. Če je običaj, da žensko za kazen kamenjajo do smrti v Teheranu ali na Krimu, morajo multikulturalisti ta muslimanski običaj, kot nekaj normalnega, sprejeti tudi v Londonu, Stockholmu ali Ljubljani.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

T-h-o-r ::

"Točno tako. Multikulturna družba pomeni, da imajo muslimani vso pravico, da vso svojo kulturo, vero in običaje ohranijo tudi, ko se preselijo v zahodno okolje"

aja?

sem pa mislil, da se spoštuje zakone vsake države, pa čeprav ti moliš k alahu mohamedu ali budi
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

guest #44 ::

Torej smo se zataknili pri definiciji besede multikulturalizem?

Se vam dela krivica ker vas označimo kot multikulturalisti? Wait! Kaj pravzaprav sploh ste?

Kamenjanje ne podpirate, a kulturo Islama pa treba spoštovat?

A Musliman se mora držati naših zakonov ko je pri nas? Fair enough...torej vse njihove nekompaktibilne navade morejo ostati zunaj naših meja? Pol želite sam West-Friendly Islam, kar je neka bastadrizirana verzija Islama? Ko pa niso pri nas pa podpirate kamenjanje kot del njihove kulture? (Hence the NIMBY point i made)

Pa da ne začnemo z normami. Pol pa Islam sploh izgine, če ga želimo stlačiti v naše norme. Namreč vse kar Islam ima imamo tudi mi in še več, torej nimamo kej novega pridobit od Islama.


Sicer pa bi res rad odgovor na ta vprašanja...še posebej tisto o kamenjanju zunaj naših meja.

P.S. "Naše norme" je mišljeno kot sekularne norme.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: guest #44 ()

nevone ::

sem pa mislil, da se spoštuje zakone vsake države, pa čeprav ti moliš k alahu mohamedu ali budi


Kultura ni samo to, h kateremu bogu moliš. A nisi vedu?

Tako da multukulturalisti res niso multikulturalisti, v najširšem pomen te besede.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

pecorin ::

jverne:
Ampak že ki smo i'll bite.

Multiculturalism is the appreciation, acceptance or promotion of multiple cultures, applied to the demographic make-up of a specific place, usually at the organizational level, e.g. schools, businesses, neighborhoods, cities or nations. In this sense multiculturalism approximates to respect for ethnic diversity



Multiculturalism @ Wikipedia

Torej, če je v določeni kulturi kamenjanje norma, potem moreste multikulturalisti to pač sprejeti kot njihovo kulturo in jo spoštovat. Pa ne sam spoštovat...po wikipediji jo moreš še ceniti in promovirati.


prav neverjetno kako narobe si to razumel.

CE bi pa multikulturalizem res ze bil to kar si ti razlagas pod tem pojmom, mi pa najdi na tem forumu enega, ki se po tvoji definiciji ima za multikulturalista.

Ko pa niso pri nas pa podpirate kamenjanje kot del njihove kulture?


dvakrat lahko ugibas :)

T-h-o-r ::

nevone je izjavil:

sem pa mislil, da se spoštuje zakone vsake države, pa čeprav ti moliš k alahu mohamedu ali budi


Kultura ni samo to, h kateremu bogu moliš. A nisi vedu?

Tako da multukulturalisti res niso multikulturalisti, v najširšem pomen te besede.

o+ nevone

če oznaka multikultularist pomeni, da podpiraš kamenjane ljudi in versko pravo, potem na svetu verjetno multikulturalistov ni
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

guest #44 ::

A se bomo zataknili za definicije ponovno? Such waste of good debate time.

Torej se lahko kdo, ki je bil po krivici označen kot multikulturalista, izjasni njegova stališča, do drugih kultur? Še posebej v primeru, če ti dve kulturi sobivata, ena pa ima za norme "nazadnjaške" navade, katere jih je druga kultura že zdavnaj zavrgla kot zatarele.

Naj se prosim (po krivici označeni multikulturalisti) izjasnijo.

pecorin ::

ne, problem je, da ti ne razumes definicije multikulturalizma. (ne bom razlagal, ker je cisto dobra definicija na wikipediji, samo prebrati moras tako kot pise, ne tako kot si se ti ze zdavnaj odlocil, da je)

Naj se prosim (po krivici označeni multikulturalisti) izjasnijo.


tu moras reci "naj se prosim (po krivici označeni multikulturalisti po definiciji jverne-a) izjasnijo."
pa ne verjamem, da kaj takih hodi tu okoli.

USS Liberty ::

Levaki si predstavljajo, da bodo od muslimanov dobili samo kebab in khat. Vi bi bili radi kot neka nosečnica, ki pravi, da je samo napol noseča. Tako pač ne gre. Če hočete multikulturalizem, potem vam muslimani v vašo multikulturno družbo ne bodo prinesli samo tisto, kar je vam všeč, ampak še vso negativno prtljago.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Tudi kristjani bi prepovedali splav in ločitev, če bi jim dovolili. Mogoče bi celo še vedno čarovnice sežigali, če bi jim dovolili.

O.
««
4 / 26
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998142861 (128524) BigWhale

Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47182984 (73451) Gandalfar
»

Kako se mora islam spremeniti, da ga bo zahod 'sprejel'? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
22935499 (30900) guest #44
»

Pakistan blokiral Facebook, Youtube, Wikipedijo in Flickr (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
7626617 (24755) ahac

Več podobnih tem