Forum » Problemi človeštva » Čas dela za islam - demografija sveta
Čas dela za islam - demografija sveta
Temo vidijo: vsi

jype ::
Opanka> ah ne seri, samo v Armeniji so poklali slaba dva milijona ljudi in to SAMO zato, ker so kristijani
Ja, holokavst je pa prišel od ljudi, ki jih združuje dopisni šah, ane?
Mene predvsem zanima, zakaj se vam zdi, da so človekove pravice omejene le na ljudi, ki niso muslimani?
Mene predvsem zanima, zakaj se vam zdi, da so človekove pravice omejene le na ljudi, ki niso muslimani?

durrenmatt ::
Raje loči vero od rase, torej jude od Judov. Nacisti so se šli rasizem, evgeniko. Na toro in talmud so gledali le kot na pritiklino judovskega naroda. Hoteli so iztrebiti Jude kot narod.

T-h-o-r ::
točno, nacisti so naši, ker so poleg vere gledali še na gene
turki pa so zlobni, ker so gledali samo na vero
ftw
ftw
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

USS Liberty ::
A so se že sploh kdaj oglasili kakšni levičarski "mirovniki" samoklicani strpneži, ki jih je tudi v Veliki Britaniji cel kup, da bi obsodili nestrpnost, ki jo širijo te muslimanski fundiji v Veliki Britaniji? Seveda se niso oglasili hipokriti levičarji, saj oni velikokrat tudi v Veliki Britaniji delajo mitinge skupaj pod istim dežnikom z islamskimi fundiji....
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

USS Nimitz> A so se že sploh kdaj oglasili kakšni levičarski "mirovniki" samoklicani strpneži, ki jih je tudi v Veliki Britaniji cel kup, da bi obsodili nestrpnost, ki jo širijo te muslimanski fundiji v Veliki Britaniji?
En meter pod mivko, kjer bi jih tvoja glava zmogla slišati, še ne.
En meter pod mivko, kjer bi jih tvoja glava zmogla slišati, še ne.

ftw
danes preganjajo v Turčiji krščanske Turke samo zaradi vere

durrenmatt> danes preganjajo v Turčiji krščanske Turke samo zaradi vere
Yes, they do.
Pri nas pa muslimanom "ne pustijo džamije", for the very same.
Yes, they do.

no, pri nas so muslimani priseljenci, ne pa Slovenci. In mi jih ne pobijamo, tako kot Turki svoje krščanske rojake. Džamijo pa naši muslimani že itak imajo tako rekoč v žepu.

Karaya 52 ::
Kako vas ni sram genocida homo sapiens neanderthalensis? Za vse ki vestno seštevajo žrtve, naj to pripišejo v exel tabelo.

Mipe ::
Kako vas ni sram genocida homo sapiens neanderthalensis? Za vse ki vestno seštevajo žrtve, naj to pripišejo v exel tabelo.
Ma kak genocid neki? Geni homo neanderthalensisa so prisotni v naših genih, torej so se naši predniki enkrat parili z njimi.

Ziga Dolhar ::
danes preganjajo v Turčiji krščanske Turke samo zaradi vere
Pred leti pa je v Turčiji državno tožilstvo tožilo stranko z večinsko demokratično podporo in njenega predsednika vlade zgolj zato, ker niso bili deklarirano sekularni.
https://dolhar.si/

Mipe; Najnovejše raziskave ki sem jih uspel najti (nisem se preveč trudil).
Homo sapiens sapiens je bil pač bolj napreden. Simpl. Po kriterijih OZN bi šlo za prekomerne uporabe sile morda genocid imenovan naravni izbor. Se opravičujem za offtopic.
In 2008 Richard E. Green et al. from Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology published the full sequence of Neanderthal mitochondrial DNA (mtDNA) and suggested that "Neandertals had a long-term effective population size smaller than that of modern humans."[85] Writing in Nature about Green et al.'s findings, James Morgan asserted that the mtDNA sequence contained clues that Neanderthals lived in "small and isolated populations, and probably did not interbreed with their human neighbours."[86][87]
With 3 billion nucleotides sequenced, analysis of about 1/3rd shows that there is no sign of admixture between modern humans and Neanderthals, according to Pääbo. This concurs with the work of Noonan from two years earlier. The variant of Microcephalin common outside Africa, which was attributed to rapid brain growth in humans and suggested to be of Neanderthal origin, was not found in Neanderthals. Nor was the MAPT variant, a very old variant found primarily in Europeans.[17]
Homo sapiens sapiens je bil pač bolj napreden. Simpl. Po kriterijih OZN bi šlo za prekomerne uporabe sile morda genocid imenovan naravni izbor. Se opravičujem za offtopic.

ahac ::
no, pri nas so muslimani priseljenci, ne pa Slovenci. In mi jih ne pobijamo, tako kot Turki svoje krščanske rojake. Džamijo pa naši muslimani že itak imajo tako rekoč v žepu.
Ja! Mi smo že na naši zemlji odkar ljudje obstajamo! In naša vera je vedno bila naša!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

donfilipo ::
Ziga_Dolgar>> Pred leti pa je v Turčiji državno tožilstvo tožilo stranko z večinsko demokratično podporo in njenega predsednika vlade zgolj zato, ker niso bili deklarirano sekularni.
Vidiš tole je zanimivo. Turčija želi v EU. In jo sumijo islamofažizma po moje. Ali obstaja nek tak princip zapovedane sekularnosti za vse evropske stranke?
Vidiš tole je zanimivo. Turčija želi v EU. In jo sumijo islamofažizma po moje. Ali obstaja nek tak princip zapovedane sekularnosti za vse evropske stranke?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Ziga_Dolgar>> Pred leti pa je v Turčiji državno tožilstvo tožilo stranko z večinsko demokratično podporo in njenega predsednika vlade zgolj zato, ker niso bili deklarirano sekularni.
V Turčiji gre sekularizem rakovo pot. Država se vedno bolj islamizira. Liberalci imajo vedno manj vpliva na razvoj družbenega dogajanja.

Ali obstaja nek tak princip zapovedane sekularnosti za vse evropske stranke?
Ne.
Svoboda veroizpovedi, združevanja in javnega izražanja misli so v direktnem nasprotju s takšno zahtevo. Enako velja za načelo demokratičnosti, ki (seveda, z vidika načela demokratičnosti) mora prevladat nad zahtevo po sekularnosti.
Načelo laičnosti države (t.j. ločitve države in verskih skupnosti) namreč NI ENAKO načelu fundamentalne sekularnosti (t.j. prepoved verskih skupnosti).

Ja! Mi smo že na naši zemlji odkar ljudje obstajamo! In naša vera je vedno bila naša!
Republika Slovenija je nacionalna država Slovencev. Neslovenski državljani predstavljajo veliko manjšino. To državo so ustanovili Slovenci, ki so hoteli ohraniti slovensko narodno identiteto in si pridobiti boljše možnosti gospodarskega razvoja. Krščanska vera je eden od temeljev slovenske narodne identitete, tako kot slovenski jezik ali pa kozolci.

Za začetek se od Turčije pričakuje priznanje poboja dveh milijonov Armencev in priznanje Cipra. Še ta seznam in pa glavna ovira, različna stališča o bodoči, multikulturni EU. Saj smo komaj Rasmussena nastavili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()

Republika Slovenija je nacionalna država Slovencev.
"Slovenec" je pa njen državljan, ne glede na svoje etnično poreklo in veroizpoved.
Neslovenski državljani predstavljajo veliko manjšino.
Neslovenski državljani - tujci? Ja, manjšina jih je. Al misliš na državljane, ki pa niso Slovenci? WTF je pa to zdej?
Dej, prosim dokaži mi, da si ti ne samo državljan Republike Slovenije, ampak tudi "Slovenec". Hvala.
To državo so ustanovili Slovenci,
Celih 20 let nazaj. Aja, še tolk ne ...
ki so hoteli ohraniti slovensko narodno identiteto
Res je, tako se je glasilo referendumsko vprašanje. "Ali ste za to, da se ohrani slovenska identiteta ..."
Krščanska vera je eden od temeljev slovenske narodne identitete,
Link please.
tako kot slovenski jezik ali pa kozolci.
Slovenski jezik začuda ni zapovedan. V bistvu je ravno obratno ... vsakomur je celo zagotovljena uporaba njegovega jezika. Gremo Ustavo sprememenit!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()

Ziga Dolhar> Celih 20 let nazaj. Aja, še tolk ne ...
Imaš drugačen pogled na pojem država, povrhu tega še strogo pravniški. Ljudje pač ne razmišlajo tako ozko, na srečo Trubar ni, gibanja leta 1848 pa tudi niso zrastla na pravniškem zeljniku.
Imaš drugačen pogled na pojem država, povrhu tega še strogo pravniški. Ljudje pač ne razmišlajo tako ozko, na srečo Trubar ni, gibanja leta 1848 pa tudi niso zrastla na pravniškem zeljniku.

Ziga Dolhar> Celih 20 let nazaj. Aja, še tolk ne ...
Pravniški vidik ni popularen. Razumljivo, ne zamerim.
Genetski vidik ... se pa tudi ne izkaže za uporabnega. Ker ga lahko uporabijo "oni drugi" (muslimani, kdorkoli) proti "nam".

durrenmatt> Krščanska vera je eden od temeljev slovenske narodne identitete
Lih tolk kot žganje čarovnic.
Lih tolk kot žganje čarovnic.

"Slovenec" je pa njen državljan, ne glede na svoje etnično poreklo in veroizpoved.
Narobe. Slovenec je ime za pripadnika slovenskega naroda. Bošnjak, ki se je pred tridesetimi leti priselil v Trbovlje, pa je zgolj slovenski državljan - še vedno pa je Bošnjak in ne Slovenec.
Celih 20 let nazaj. Aja, še tolk ne ...
Je kaj narobe s tem, če imamo nacionalno državo šele slabih 20 let? Če te to potolaži: želeli smo si jo že veliko dlje, kot pa obstaja.
Krščanska vera je eden od temeljev slovenske narodne identitete,
Link please.
če imaš tako malo zgodovinskega znanja, te pošiljam v knjižnico, kjer lahko pričneš pri 'A':
http://cobiss4.izum.si/scripts/cobiss?i...
Slovenski jezik začuda ni zapovedan. Gremo Ustavo sprememenit!
pa sva spet pri razumevanju pojma narodne identitete...
...sicer pa ustava v 11. členu govori:
'Uradni jezik v Sloveniji je slovenščina. Na območjih občin, v katerih živita italijanska ali madžarska narodna skupnost, je uradni jezik tudi italijanščina ali madžarščina.'

Narobe. Slovenec je ime za pripadnika slovenskega naroda. Bošnjak, ki se je pred tridesetimi leti priselil v Trbovlje, pa je zgolj slovenski državljan - še vedno pa je Bošnjak in ne Slovenec.
Super. Prosim navedi opredelilne znake "pripadnika slovenskega naroda". Da lahko preverim, ali sem med njimi in ali je to tudi moj sosed.
..sicer pa ustava v 11. členu govori:
'Uradni jezik v Sloveniji je slovenščina. Na območjih občin, v katerih živita italijanska ali madžarska narodna skupnost, je uradni jezik tudi italijanščina ali madžarščina.'
Uradni jezik je jezik, v katerem delajo in komunicirajo državni organi.
While, on the other hand ...
61. člen
(izražanje narodne pripadnosti)
Vsakdo ima pravico, da svobodno izraža pripadnost k svojemu narodu ali narodni skupnosti, da goji in izraža svojo kulturo in uporablja svoj jezik in pisavo.

>Krščanska vera je eden od temeljev slovenske narodne identitete,
....Link please.
Ironije života:) Ker je praktičen Google zelo, sem kopiral v iskalnik: Krščanska vera je eden od temeljev slovenske narodne identitete
In Google da sam linkov mnogo:)
Ja in kaj se je pojavilo, prvi link:
http://dk.fdv.uni-lj.si/magistrska/pdfs...
Naslov ne obeta:) Ampak ne vem zakaj, ravno jaz vedno nikakor ne verjamem, da gre tu le za slučaj:)
Je magistrica. Da vidimo to ne more biti neumno.
....Link please.
Ironije života:) Ker je praktičen Google zelo, sem kopiral v iskalnik: Krščanska vera je eden od temeljev slovenske narodne identitete
In Google da sam linkov mnogo:)
Ja in kaj se je pojavilo, prvi link:
http://dk.fdv.uni-lj.si/magistrska/pdfs...
Naslov ne obeta:) Ampak ne vem zakaj, ravno jaz vedno nikakor ne verjamem, da gre tu le za slučaj:)
Je magistrica. Da vidimo to ne more biti neumno.

PaX_MaN ::
je magistrica. Da vidimo to ne more biti neumno.
stran 13:
preverjali bomo torej naslednjo hipotezo: islamska verska skupnost v sloveniji predstavlja enega od pomembnih temeljev slovenske nacionalne identitete.

Zgodovina sprememb…
- polepsal: Gandalfar ()

Ziga Dolhar> Genetski vidik ... se pa tudi ne izkaže za uporabnega.
Je slab, ampak identiteta je tako pomemben antropološki, sociološki faktor da je očitno ni mogoče zreducirat na par stavkov (ki pa so nujno potrebni). Največji dokaz zato so imo Američani, ki se ne delijo tako kot to počnemo v Evropi, ravno zaradi tega (imo) pa imajo neko potrebo, afiniteto do rodoslovja. Kdo izmed nas pa pozna imena prastaršev?
Je slab, ampak identiteta je tako pomemben antropološki, sociološki faktor da je očitno ni mogoče zreducirat na par stavkov (ki pa so nujno potrebni). Največji dokaz zato so imo Američani, ki se ne delijo tako kot to počnemo v Evropi, ravno zaradi tega (imo) pa imajo neko potrebo, afiniteto do rodoslovja. Kdo izmed nas pa pozna imena prastaršev?

Super. Prosim navedi opredelilne znake "pripadnika slovenskega naroda". Da lahko preverim, ali sem med njimi in ali je to tudi moj sosed.
upam, da nimaš kakšnih kompleksov glede svoje narodne identitete...
While, on the other hand ...
61. člen
(izražanje narodne pripadnosti)
Vsakdo ima pravico, da svobodno izraža pripadnost k svojemu narodu ali narodni skupnosti, da goji in izraža svojo kulturo in uporablja svoj jezik in pisavo.
se strinjam, a ne vem zakaj to izpostavljaš. Kaj ima pravica do gojenja kulture pri narodnih manjšinah opraviti z uradnim jezikom nacionalne države Slovencev.
Ziga Dolhar> Genetski vidik ... se pa tudi ne izkaže za uporabnega.
obstajajo tudi neke razločevalne finese pri pomenu izrazov 'narod' in 'nacija'. Američani so 'nacija'.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: durrenmatt ()

>> "preverjali bomo torej naslednjo hipotezo: islamska verska skupnost v sloveniji predstavlja enega od pomembnih temeljev slovenske nacionalne identitete."
Magistrska naloga Nine Vobič Arlič: Slovenska nacionalna identiteta in Islam
Sem nalogo prebral. Morda sem bil razen sestre od profesorja edini:) Je vseeno lep povzetek nekaterih glavnih topikov te teme. Zdaj vem kaj je kulturologija. .....Ugotovil sem da je prijazni Samuel Huntington (pokojni), za multikurturaliste nazadnjak, ravno tako za katolike:), in da je sodobni akademski trend predstaviti neke mehanizme, v tem primeru agregate nacionalne identitete. Mite, medije, diskurze, jezike, in upravno-državne tvorbe. Islam naj bi držal diskurz balkana - evrope, tako da kot zrak okoli mize, pravzaprav bolj določa mizo, kot sam les in oblika tega. To na nek način drži, na drug način pa vendarle oblikujemo les, v tem primeru slovensko nacionalno identiteto, po svojih potrebah in željah. Oni 'drugi',( ki ima ne samo kulturološko, pač pa zelo pomembno suženjsko funkcijo pri izgradnji naše kulture in infrastrukture (kulturologi nalašč spregledajo?)), pa se mora le ti slovenski nacionalni identiteti prilagoditi. Ali pa če znanstveno pogledamo NE!?! Morda imajo ti sociologi prav in ne gre za zrak okoli mize, pač pa za del orodja s katerim mizo tešemo. Recimo slovensko nacionalno identiteto tešemo s pomočjo dleta in 'čakije':) Pomeni da, kakorkoli bomo shizofreno skrivali islam, ga tlačili v neopazno in ga na drugi strani uvažali kot suženjske delavce, ki ščasoma ugotovijo, da je življenje 'severnije radostnije' in sem priselijo še sorodstvo, bolj bomo kazili realno podobo slovenske nacionalne identitete, ki bo prej ali slej pokazala svoj pravi 'balkanski' obraz. A? No zdaj velja preglodati še vse navedene vire, potem grem lahko na FDV in ozmerjam profesorja:)
.....Ugotovil sem pa že par miljonov črk prej, da je ekonomija tista in ne kulturologija, ki je najpomembnejši agregat slovenske nacionalne identitete (in drugih:). Vsi mehanizmi kulturologije se vključno z reflekorjema vero in jezikom, so vendarle bolj okrasne lučke:)
Magistrska naloga Nine Vobič Arlič: Slovenska nacionalna identiteta in Islam
Sem nalogo prebral. Morda sem bil razen sestre od profesorja edini:) Je vseeno lep povzetek nekaterih glavnih topikov te teme. Zdaj vem kaj je kulturologija. .....Ugotovil sem da je prijazni Samuel Huntington (pokojni), za multikurturaliste nazadnjak, ravno tako za katolike:), in da je sodobni akademski trend predstaviti neke mehanizme, v tem primeru agregate nacionalne identitete. Mite, medije, diskurze, jezike, in upravno-državne tvorbe. Islam naj bi držal diskurz balkana - evrope, tako da kot zrak okoli mize, pravzaprav bolj določa mizo, kot sam les in oblika tega. To na nek način drži, na drug način pa vendarle oblikujemo les, v tem primeru slovensko nacionalno identiteto, po svojih potrebah in željah. Oni 'drugi',( ki ima ne samo kulturološko, pač pa zelo pomembno suženjsko funkcijo pri izgradnji naše kulture in infrastrukture (kulturologi nalašč spregledajo?)), pa se mora le ti slovenski nacionalni identiteti prilagoditi. Ali pa če znanstveno pogledamo NE!?! Morda imajo ti sociologi prav in ne gre za zrak okoli mize, pač pa za del orodja s katerim mizo tešemo. Recimo slovensko nacionalno identiteto tešemo s pomočjo dleta in 'čakije':) Pomeni da, kakorkoli bomo shizofreno skrivali islam, ga tlačili v neopazno in ga na drugi strani uvažali kot suženjske delavce, ki ščasoma ugotovijo, da je življenje 'severnije radostnije' in sem priselijo še sorodstvo, bolj bomo kazili realno podobo slovenske nacionalne identitete, ki bo prej ali slej pokazala svoj pravi 'balkanski' obraz. A? No zdaj velja preglodati še vse navedene vire, potem grem lahko na FDV in ozmerjam profesorja:)
.....Ugotovil sem pa že par miljonov črk prej, da je ekonomija tista in ne kulturologija, ki je najpomembnejši agregat slovenske nacionalne identitete (in drugih:). Vsi mehanizmi kulturologije se vključno z reflekorjema vero in jezikom, so vendarle bolj okrasne lučke:)

Daedalus ::
Slovenska nacionalna identiteta je mit. Kot vsaka druga "nacionalna identiteta." To namreč ni nekaj zabetoniranega in nepremenljivega. No ja. Če poslušaš zgolj radio Ognjišče in Veseljak skupaj, pol se ti mogoče lahko zdi kaj takega. Pa se družiš z izseljenci iz raznih koncev sveta, ki še danes mislijo, da je Slovenija ena velika podalpska planšarija. Sam v tem primeru ne vidiš cele slike, vidiš kvečjemu kak procent al pa dva. Pa še to izpred par desetletij, ne pa karkoli bolj aktualnega.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Kljub temu da ima lastnosti mita, in da jo miti v glavnem oblikujejo, bi bil nek empiričen sociolog slabe volje, če bi rekli, da zato ne obstaja in da je ni mogoče vodeno spreminjati, ali kreirati. To pa je tema tega posta. Beseda mit lahko ustvari vtis, da je slovenska nacionalna identiteta izmišljena in nepomembna. V tem primeru beseda mit le pojasni njeno glavno lastnost, ki je, da jo oblikujejo naše lastne predstave, želje in upanja. Pa zato ni nič manj pomembna in realna.

>>>>>>Slovenska nacionalna identiteta je mit.
Zaenkrat slovenska nacionalna identiteta še ni mit, ampak dejstvo...
Res pa je, da levičarji trdo delate, da bi slovenska nacionalna identita čimprej postala mit. To vam gre kar dobro od rok in slovenstvo vsakodnevno uničujete na vseh področjih in iz Slovenije delate nekakšno mešanico bosne in albanije...
Zaenkrat slovenska nacionalna identiteta še ni mit, ampak dejstvo...
Res pa je, da levičarji trdo delate, da bi slovenska nacionalna identita čimprej postala mit. To vam gre kar dobro od rok in slovenstvo vsakodnevno uničujete na vseh področjih in iz Slovenije delate nekakšno mešanico bosne in albanije...

Jest pa še vedno trdim da so to desničarski delodajalci, škrtice:) Levičarstvo je svojo vlogo odigralo v neki žalostni sliki iz preteklosti, kjer je kot edini legalni atribut, vpilo tudi vse desničarje:)

Pa če je nacionalna identiteta mit, ne vem, zakaj nas potem levičarji vedno posiljujejo z nacioalnimi manjšinami, saj je po tej levi logiki logiki tudi nacionalna identiteta nacionalnih manjšin navaden mit...

True. Ampak kot sem dejal indentiteta ki jo oblikujejo naše lastne predstave (nekatere dobre druge napačne:), ima samo glavne lastnosti mita, poleg tega pa posledice pravne narave. Zakone! Ti pa imajo poleg lasntosti mita, da jih kao oblikujemo sami, tudi lastnost, da jih ne glede na to ali so nam pogodu, moramo spoštovati. Bog z batino:)

In ja da ne bo nepotrebnih dvomov.... 'mit' je sestavina. Drugače pa slovensko nacionalno identiteto agregirajo tudi trdno definirani elementi, ki se menjajo nikakor, ali zelo počasi: jezik, kulturna dediščina, običaji, in tudi folklora, ki že pri slovencih nosi kakšnih 7 različnih elemntov:) Te ne spreminjamo z našimi predstavami, pač pa prav oni oblikujejo naše predstave. Interakcija v obe strani!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()

Mipe>> Ah, jebeš nacionalizem. Če vera ne povzroči vojne, jo nacionalizem.
Hm... zakaj je to težko udejaniti. Ker te ponavadi napadejo tuji nacionalizmi ali vere:) Ampak sam princip je star najmanj toliko kot Kristus:)
Hm... zakaj je to težko udejaniti. Ker te ponavadi napadejo tuji nacionalizmi ali vere:) Ampak sam princip je star najmanj toliko kot Kristus:)

Mipe ::
Ja, saj. Če bi bili vsi državljani sveta, bi bilo idealno. Ne bi bilo vojn, bi pa obstajale samo razredne razlike, kot so berači, mi navadni državljani in nadstandardni državljani kot so Romi.

Inherentna potreba po sovražniku je temelj vsake kulture nasilja.
Romi, muslimani, Uzbekistanci... Karkoli prav pride, samo da je nekdo drug kriv, da ste vi nesposobni.
Romi, muslimani, Uzbekistanci... Karkoli prav pride, samo da je nekdo drug kriv, da ste vi nesposobni.
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: jype ()

krneki0001 ::
Inherentna potreba po sovražniku je temelj vsake kulture nasilja.
jype ne gre za nesposobnost, ampak če delavka dela 30 let in dobiva 320 evrov na mesec, cigani pa 4x več, pa samo ležijo in nič ne delajo, je nekaj orenk narobe.

T-h-o-r ::
"cigani pa 4x več"
le kako?
za otroke dobijo takšne dodatke, kot vsak drug državljan
če pa se uspešno ukvarjajo z nelegalnimi stvarmi je pa to črni madež za policijo
le kako?
če pa se uspešno ukvarjajo z nelegalnimi stvarmi je pa to črni madež za policijo
Why have a civilization anymore

magistrska naloga Nine Vobič Arlič je takšna neumnost, da kaj takega že dolgo nisem videl.
Zdaj sem dobil še eno potrdilo več, zakaj FDV ni zmožen sproducirati niti enega zares sposobnega novinarja. Toliko izumetničenega pleteničenja že dolgo nisem bral. Sramota, da se v Sloveniji s tem dobi magistrski naziv.
Nina svoje pleteničenje zastavi s provokantno hipotezo: islamska verska skupnost v sloveniji predstavlja enega od pomembnih temeljev slovenske nacionalne identitete. Nato skozi svoje pleteničenje pride do sklepa, da to drži. Njen sklep je zavajajoč, ker postavlja trditev, da Slovenci gradimo svojo nacionalno identiteto na osnovi odpora do islamske verske skupnosti. To ne drži. Slovenci bi imeli isto nacionalno identiteto, če v Sloveniji islamske verske skupnosti sploh ne bi bilo!
Nina ima slovensko nacionalno identiteto za konstrukt in za mit. K temu lahko samo rečem: Nina, žal mi je z tebe. Očitno ne veš, kaj je mit.
Na FDV-ju dobro perejo možgane...
Zdaj sem dobil še eno potrdilo več, zakaj FDV ni zmožen sproducirati niti enega zares sposobnega novinarja. Toliko izumetničenega pleteničenja že dolgo nisem bral. Sramota, da se v Sloveniji s tem dobi magistrski naziv.
Nina svoje pleteničenje zastavi s provokantno hipotezo: islamska verska skupnost v sloveniji predstavlja enega od pomembnih temeljev slovenske nacionalne identitete. Nato skozi svoje pleteničenje pride do sklepa, da to drži. Njen sklep je zavajajoč, ker postavlja trditev, da Slovenci gradimo svojo nacionalno identiteto na osnovi odpora do islamske verske skupnosti. To ne drži. Slovenci bi imeli isto nacionalno identiteto, če v Sloveniji islamske verske skupnosti sploh ne bi bilo!
Nina ima slovensko nacionalno identiteto za konstrukt in za mit. K temu lahko samo rečem: Nina, žal mi je z tebe. Očitno ne veš, kaj je mit.
Na FDV-ju dobro perejo možgane...

Gandalfar ::
No, da slisimo tebe: kako pa se po tvojem gradi nacionalna identiteta, ce ne z opozarjanjem na to "kar ni nase", da se ve kje so meje?

durrenmatt>> Na FDV-ju dobro perejo možgane...
To je preveč splošna oznaka, da bi imela kakršnokoli posledico:) Pa bom zato vprašal konkretneje. Kaj bi se zgodilo, če bi nekdo zagovarjal bolj Huntingtonovsko tezo, da je slovenska nacionalna identiteta resno ogrožena zaradi mitov in realnih dejstev. Ogroženost zaradi tehle mitov: 1.slovenski jezik je zgolj ovira za uspeh v evropi. 2.slovenci smo premajhni, da bi lahko imeli uspešno državo 3.slovenci se moramo potopiti v sebi podobne in sorodne mem-e in skupaj z njimi bogatiti svetovno kulturo....itd... in dejstev: 1.slovenci neprestano asimiliramo in pridodamo več tujcev, kot smo jih sposobni brez resne 'balkanizacije' kulturno spreobrniti, 2.uradna politika evropske multikulturnosti in prostega pretoka, prav te EU nikakor ne zaščiti pred srednjeročno popolno prevlado islama nad judeo-krščanskim mem-om, kar ima na videz boleče, vsekakor pa precej nepredvidene posledice in povsem naravno bi bilo, če bi se razmišjalo o ohranitvi naše kulture, s stališča njene vrednosti in ne njene minljivosti:) Recimo! Bi ti profesorji za take teze podstavljali pasti???? Ker niso v skladu z uradno doktrino?? POtem se vprašamo, kakšen je namen, take uradne doktrine, ki če že kaj ima lastnosti mita:)
.....Zanima me, ker bi rad odgnal mit, da je fax še vedno rdeči:) To ne bi bilo preveč znanstveno.
Ampak drugače je pa nekaj navidez drobnega a vendarle revolucionarnega na tem faxu le opaziti. Svoje produkte postavijo na ogled! In ne skirvajo kot kača noge! S tem se lahko tudi laiki kar dobro s pomočjo interneta razgledamo po njihovih vedah in jasno, ker je ena osnovnih človekovih pravic izobrazba, je to edino pošteno od našega visokošolskega ceha:)
To je preveč splošna oznaka, da bi imela kakršnokoli posledico:) Pa bom zato vprašal konkretneje. Kaj bi se zgodilo, če bi nekdo zagovarjal bolj Huntingtonovsko tezo, da je slovenska nacionalna identiteta resno ogrožena zaradi mitov in realnih dejstev. Ogroženost zaradi tehle mitov: 1.slovenski jezik je zgolj ovira za uspeh v evropi. 2.slovenci smo premajhni, da bi lahko imeli uspešno državo 3.slovenci se moramo potopiti v sebi podobne in sorodne mem-e in skupaj z njimi bogatiti svetovno kulturo....itd... in dejstev: 1.slovenci neprestano asimiliramo in pridodamo več tujcev, kot smo jih sposobni brez resne 'balkanizacije' kulturno spreobrniti, 2.uradna politika evropske multikulturnosti in prostega pretoka, prav te EU nikakor ne zaščiti pred srednjeročno popolno prevlado islama nad judeo-krščanskim mem-om, kar ima na videz boleče, vsekakor pa precej nepredvidene posledice in povsem naravno bi bilo, če bi se razmišjalo o ohranitvi naše kulture, s stališča njene vrednosti in ne njene minljivosti:) Recimo! Bi ti profesorji za take teze podstavljali pasti???? Ker niso v skladu z uradno doktrino?? POtem se vprašamo, kakšen je namen, take uradne doktrine, ki če že kaj ima lastnosti mita:)
.....Zanima me, ker bi rad odgnal mit, da je fax še vedno rdeči:) To ne bi bilo preveč znanstveno.
Ampak drugače je pa nekaj navidez drobnega a vendarle revolucionarnega na tem faxu le opaziti. Svoje produkte postavijo na ogled! In ne skirvajo kot kača noge! S tem se lahko tudi laiki kar dobro s pomočjo interneta razgledamo po njihovih vedah in jasno, ker je ena osnovnih človekovih pravic izobrazba, je to edino pošteno od našega visokošolskega ceha:)

krneki0001 ::
"cigani pa 4x več"
le kako?
Ti dobiš 400 evrov na mesec dodatka za šolanje, če spraviš svojega froca v šolo?
Toliko namreč dobi ciganska družina dodatno na otroka, ki hodi v šolo. Me zanima, zakaj slovencem tega ne plačujejo.

Ponoč morš vzet sam:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Islam v Evropi (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Problemi človeštva | 265194 (242739) | Truga |
⊘ | Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 101021 (91488) | Gandalfar |
» | Švica - prepoved minaretov (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Problemi človeštva | 29186 (20044) | redo |
» | Na Otoku veliko islamskih sodišč (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 10319 (7433) | donfilipo |
» | ĐAMIJA (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 33490 (25456) | KaiV6 |