Forum » Problemi človeštva » Slovenija in naša prihodnost
Slovenija in naša prihodnost
Mazgajver ::
Kaj mislte kako se mora Slovenija usmerit v bodoče?
-Al nej ostane na začrtani poti (ekonomsko osredotočenje na zniževanje inflacije, šibek nadzor države nad gospodarstvom, odpiranje tujim investicijam, nadalnji projekti navkljub tveganemu zadolževanju...)
-Al pa da bi se drastično spremenil torej z neke vrste malo revolucijo in vzpostavl visoke kazenske in moralne norme ter vztrajal v tej disciplini dokler resnično ne postanemo druga Švica z velikim deležem lastnega kapitala in zelo močno okoljsko politiko ter posledično velikemu dobičku v turizmu.
-Al nej ostane na začrtani poti (ekonomsko osredotočenje na zniževanje inflacije, šibek nadzor države nad gospodarstvom, odpiranje tujim investicijam, nadalnji projekti navkljub tveganemu zadolževanju...)
-Al pa da bi se drastično spremenil torej z neke vrste malo revolucijo in vzpostavl visoke kazenske in moralne norme ter vztrajal v tej disciplini dokler resnično ne postanemo druga Švica z velikim deležem lastnega kapitala in zelo močno okoljsko politiko ter posledično velikemu dobičku v turizmu.
Alan Ford ::
Da postane Švica je potrebno mnogo švica. Sterite lopove z oblasti pa bo. poblem je postavit eno pediatrično kliniko , nakup oklepnikov pa je sitnica.
Become a programmer and never see the world!
_marko ::
A smo glasovali ZA Nato?
Ja smo, torej ne govori bedarij Alan Ford. Ljudi so se odločili, da bodo z vstopom v Nato namenili dolečn delež proračuna vojski.
Vseeno je pa ali gre za granato ali oklepnik.
Ja smo, torej ne govori bedarij Alan Ford. Ljudi so se odločili, da bodo z vstopom v Nato namenili dolečn delež proračuna vojski.
Vseeno je pa ali gre za granato ali oklepnik.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
torej ti je vseeno če gre za otroke al pa za granate. granate ubijajo otroke , torej nerabiš klinike. Dve muhi na en mah. Bravo kolumbo.
Niso to samo oklopniki so še druge stvari. Za eno kliniko pa zbirajo humanitarne prispevke.
Niso to samo oklopniki so še druge stvari. Za eno kliniko pa zbirajo humanitarne prispevke.
He he se strinjam ja.
Za kvazi oklepnike 80 miljard za gondola u Lublan 1,72 miljarde za peiatrično se pa že 15 let nategujemo.
Pa da ne omen stadiona k bi ga dobil že za 6 miljard (20 000 sedežev).
Ja pa bi se strinjal da bi recimo pršla na oblast nova stranka k bi recmo zbrala 2/3 zicou v parlamentu tko da bi loh sprmenil ustavo čez noč in bi začel z naslednjimi ukrepi:
-izenačitev pokojnin za vse (rešimo problem financiranja starejšega prebivalstva)
-uvedba zastonj javnih prevozov, odprava cestninskih postaj-vinjete, zastonj vrtci, prehrana v šolah, zdravil itd.
-uvedba normiranih plač po različnih plačilnih razredih s poudarkom na zniževanju razlik in sicer bogatejšim bi vzeli le toliko da bi najmanjša neto plača znašala 600 eurov in nasploh bi vse kar bi blo po novem zastonj obesl na davke k jih ne bi več pobiral od vsake osebe posebej ampak od samih podjetij direktno itd.
postavitev lastne avtomobilske industrije - avtomobili na elektriko itd. - kasneje celo politika ukinjanja bencinskih vozil
Stroga ekološka pravila pri čemer bi imeli še poseben poudarek na tujih onesnaževalcih našega prostora
Vlaganja v avtocestno infrastrukturo in železnico - pri tem bi imeli dokaj visoke plačilne premije za tuj predvsem tovorni promet- monitoring tujcev kjer bi se tuji tovornjakarji lahko vozili izključno po avtocestah in bi plačevali cestnine že pri vstopu v državo
- ter nazadnje še bolj trda vzgoja državljanov od vrtca naprej: ogromno telovadbe, kjer bi imeli nacionalni vadbeni program za vse šole(cca 10 ur telovadbe tedensko) učenje discipline in spoštovanja učiteljev in dodatna kvalifikacija učiteljev ter višje norme za njihovo odgovornost itd.
seveda bi nzaj uvedli tudi obvezni vojaški rok ki bi trajal kar 11 mesecev..
Kaj pravite
Za kvazi oklepnike 80 miljard za gondola u Lublan 1,72 miljarde za peiatrično se pa že 15 let nategujemo.
Pa da ne omen stadiona k bi ga dobil že za 6 miljard (20 000 sedežev).
Ja pa bi se strinjal da bi recimo pršla na oblast nova stranka k bi recmo zbrala 2/3 zicou v parlamentu tko da bi loh sprmenil ustavo čez noč in bi začel z naslednjimi ukrepi:
-izenačitev pokojnin za vse (rešimo problem financiranja starejšega prebivalstva)
-uvedba zastonj javnih prevozov, odprava cestninskih postaj-vinjete, zastonj vrtci, prehrana v šolah, zdravil itd.
-uvedba normiranih plač po različnih plačilnih razredih s poudarkom na zniževanju razlik in sicer bogatejšim bi vzeli le toliko da bi najmanjša neto plača znašala 600 eurov in nasploh bi vse kar bi blo po novem zastonj obesl na davke k jih ne bi več pobiral od vsake osebe posebej ampak od samih podjetij direktno itd.
postavitev lastne avtomobilske industrije - avtomobili na elektriko itd. - kasneje celo politika ukinjanja bencinskih vozil
Stroga ekološka pravila pri čemer bi imeli še poseben poudarek na tujih onesnaževalcih našega prostora
Vlaganja v avtocestno infrastrukturo in železnico - pri tem bi imeli dokaj visoke plačilne premije za tuj predvsem tovorni promet- monitoring tujcev kjer bi se tuji tovornjakarji lahko vozili izključno po avtocestah in bi plačevali cestnine že pri vstopu v državo
- ter nazadnje še bolj trda vzgoja državljanov od vrtca naprej: ogromno telovadbe, kjer bi imeli nacionalni vadbeni program za vse šole(cca 10 ur telovadbe tedensko) učenje discipline in spoštovanja učiteljev in dodatna kvalifikacija učiteljev ter višje norme za njihovo odgovornost itd.
seveda bi nzaj uvedli tudi obvezni vojaški rok ki bi trajal kar 11 mesecev..
Kaj pravite
jype ::
Mazgajver> -Al pa da bi se drastično spremenil torej z neke vrste malo revolucijo in vzpostavl visoke kazenske in moralne norme ter vztrajal v tej disciplini dokler resnično ne postanemo druga Švica z velikim deležem lastnega kapitala in zelo močno okoljsko politiko ter posledično velikemu dobičku v turizmu.
Mal maš pomešane tele vzroke in posledice.
Pa strinjam se z _markotom, da če smo zajebal in se včlanil nekam, kjer si še članarine ne moremo privoščit, je bolje, da se izčlanimo, ali pa vsaj sodelujemo kot nepolnopravni član.
Po drugi strani mi je pa jasno, da tudi če ne bomo člani severnoatlantske zveze pediatrična klinika ne bo dokončana hitreje.
Mal maš pomešane tele vzroke in posledice.
Pa strinjam se z _markotom, da če smo zajebal in se včlanil nekam, kjer si še članarine ne moremo privoščit, je bolje, da se izčlanimo, ali pa vsaj sodelujemo kot nepolnopravni član.
Po drugi strani mi je pa jasno, da tudi če ne bomo člani severnoatlantske zveze pediatrična klinika ne bo dokončana hitreje.
->torej ti je vseeno če gre za otroke al pa za granate. granate ubijajo otroke , torej nerabiš klinike. Dve muhi na en mah. Bravo kolumbo.
Težko bi bolj neumnega naredil iz sebe kot si to storil. No mogoče me v naslednem postu presenetiš.
Razumeš pa seveda ne...
Težko bi bolj neumnega naredil iz sebe kot si to storil. No mogoče me v naslednem postu presenetiš.
Razumeš pa seveda ne...
Moral bi se vprašat , kam odtekajo vaši davki , ki jih težko prislužite. v ministerske avtomobile , zabave. Poglejte po tv-ju koliko poslancev sedi v foteljah med sejo. Vedno jih manjka vsaj polovica , če ne pridem na šiht mi grozi odpoved. Pokolninsko plačujemo , vendar nevemo če bomo sploh lahko šli v pokoj , prej bomo pomrli. Zdravstvo plačujemo a klub temu je potrebno doplačevati. Dokler se politiki zdravijo v tujini. Poglejte koliko avtomobilov ima Švicarski parlament in se boste začudili. Enega samo enega za kurirja. Saj ne rečem da politiki nimajo šole saj jo imajo tudi doktorji in precej večjo , pa si poglejte razlike v plačah. Vozijo se v golfih , ki si so jih sami kupili in ne v audijih in bmw-jih , ki smo jih mi kupili. jast se pa živ tresem ko moram it kasko in zavarovanje plačat.
Kandidiraj z boljšim programom na naslednih volitvah.
@LOL ::
Poglejte po tv-ju koliko poslancev sedi v foteljah med sejo. Vedno jih manjka vsaj polovica , če ne pridem na šiht mi grozi odpoved
Tudi ti imaš opcijo da kandidiraš. Kakor vsi mi.
Pokolninsko plačujemo , vendar nevemo če bomo sploh lahko šli v pokoj , prej bomo pomrli.
To nikoli ne veš. LAhko te pobere pri 40ih, ap plačuješ pokojninsko 20 let...
jast se pa živ tresem ko moram it kasko in zavarovanje plačat.
Spet gledaš pavšalno. Torej, imaš kasko -> gre verjetno za novejši avtomobil. Sedaj pa primerjaj to stanje z nekom ki prejema zajamčeno plačo. LAhko se vozi v kaki 15 let stari kripi. Torej je med tabo in njim toliko razlike kot med tabo in poslancem.... the point is..?
Mazgajver: hehe sam koliko hecnih stvari je pa v tvojem postu... Nekako se križajo zadeve. To mi ne gre skupaj denimo:
uvedba zastonj javnih prevozov, odprava cestninskih postaj-vinjete, zastonj vrtci, prehrana v šolah, zdravil
in
Vlaganja v avtocestno infrastrukturo in železnico
+ še enih 5 takih citatov.
Hehe se ti zdi da je teoretično že to izvedljivo (NOT)?
Kaj pravite
Men se tisto sliši kot Yugoslavia jaz pravim NE
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!
Javon ::
Kandidiraj z boljšim programom na naslednih volitvah.
Pa se kako se motis.Ta moznost je rezervirana samo za bogate!
Smoke em if you got em!
Ne dejansko imaš možnost (seveda je pa stopnja uspeha bolj nikakva)
->Pa se kako se motis.Ta moznost je rezervirana samo za bogate!
Daj Javon no...
Sam nisem bogat, pa bi lahko do danes že bil v vrhu podmladka ene največjih strank v Sloveniji. Če nebi imel večjih ambicij drugje.
Ne bluzi, lenuhi samo jamrajo, ne naredijo pa nič.
Daj Javon no...
Sam nisem bogat, pa bi lahko do danes že bil v vrhu podmladka ene največjih strank v Sloveniji. Če nebi imel večjih ambicij drugje.
Ne bluzi, lenuhi samo jamrajo, ne naredijo pa nič.
No, potem pa prosim napisi kratek vodic - Kako postati predsednik republike, vlade...?
Kaj mores, eni smo pac lenuhi
Kaj mores, eni smo pac lenuhi
Smoke em if you got em!
@LOL upam , da ti se cedi med in mleko. mam dražji avto in sem si ga zaslužil pošteno , lahko me jutri pobere. Probi mal razmišljat v množini. Poslanc ima svoje delovno mesto in mora biti na njem , kot vsi zaposleni. Sej mi ni želja , da sem zaposlen in ne hodim na šiht. Če nisem stalno prisoten na šihtu (razen bolniška , dopust) se smatra kot resna kršitev delovne pogodbe. Dej @LOL mal se napuši al pa napij , da se pomiriš.
A sem slučajno predsednik vlade?
Jah, začni pri podmladkih strank! Včlani se in bodi aktivn ter vsaj izboljšaj svoje delovanje - da bo izgledalo malo pametneje.
Za tako visoko(premier) boš moral tudi kaj pokazat. Ne malo.
Tudi preprosto mnenje, da so politiki neumni je neresnično. Še vedno so večinoma precej boljši od poprečja.
Predsvsem pa bolj delavni.
Jah, začni pri podmladkih strank! Včlani se in bodi aktivn ter vsaj izboljšaj svoje delovanje - da bo izgledalo malo pametneje.
Za tako visoko(premier) boš moral tudi kaj pokazat. Ne malo.
Tudi preprosto mnenje, da so politiki neumni je neresnično. Še vedno so večinoma precej boljši od poprečja.
Predsvsem pa bolj delavni.
Poglej Ford, tisti tvoj sestavek je zvenel tpično nevemkakobirekel stilu.
Privilegiji v tovrstnih službah so povsod, imaš 3 opcije:
- še sam sodeluj v sistemu in kandidiraj na volitvah
- pridobi ene par tisoč somišljenikov ter izvedi v Sloveniji revolucijo po vzoru Castra
- nehaj zganjati fovšarijo kdo kaj ima ter koliko
Privilegiji v tovrstnih službah so povsod, imaš 3 opcije:
- še sam sodeluj v sistemu in kandidiraj na volitvah
- pridobi ene par tisoč somišljenikov ter izvedi v Sloveniji revolucijo po vzoru Castra
- nehaj zganjati fovšarijo kdo kaj ima ter koliko
Ne zganjam fovšarije samo odgovarjam @LOL-u. Bolime k**** kaj ma kdo.
Lol je še edini na nekem nivoju v tej temi, ostala 2 sta pod nivojem.
Ita na mnenjalnik...
->Torej to zmore vsak drzavljan?
To kar sem napisal zmore ja, če je dovolj sposoben.
Ita na mnenjalnik...
->Torej to zmore vsak drzavljan?
Marko:Zakaj si zaljiv?
To pomeni, da so samo nekateri taki?
To pomeni, da so samo nekateri taki?
Smoke em if you got em!
Normalno veze in poznanstva delajo čudeže.
Kdo pa pravi , da so vsi politiko sposobni?
Kdo pa pravi , da so vsi politiko sposobni?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alan Ford ()
->To pomeni, da so samo nekateri taki?
A ti bi rad za predsednika vlade popolnega nesposobneža?
Seveda niso vsi dovolj sposobni, da bi opravljaji tako zahtevne funkcije!
A ti bi rad za predsednika vlade popolnega nesposobneža?
Seveda niso vsi dovolj sposobni, da bi opravljaji tako zahtevne funkcije!
->Normalno veze in poznanstva delajo čudeže.
Taki kot ti nebodo nikoli nič naredili.
Niti probal najbrž nisi, govoriš pa tako vehementno...
Včlani se v podmadek stranke, bodi tam najboljši! Dobil boš veze od najvšjih politikov v tej stranki.
Ampak ne, ti boš jokal tukaj naprej..
Taki kot ti nebodo nikoli nič naredili.
Niti probal najbrž nisi, govoriš pa tako vehementno...
Včlani se v podmadek stranke, bodi tam najboljši! Dobil boš veze od najvšjih politikov v tej stranki.
Ampak ne, ti boš jokal tukaj naprej..
ripmork ::
Seveda so sposobni, predvsem za futrat svojo rit prvenstveno...preko vseh meja.
Nesposoben pa res ne bo v politiko prišel, to je 1x1
Nesposoben pa res ne bo v politiko prišel, to je 1x1
Če sta pa vidva tok pametna in sposobna nam razkrijte čarovno formulo za uspeh in rešitev socijalnih problemov in kako naj Slovenija postane socijalna država na nivoju skandinavskih držav. Sej to ni nič novega sej oni majo to že dolgo. Torej samo prepišite formulo. Ker mi smo tok neumni da tega ne najdemo. Pa povejte mi kje je srednji razred v Sloveniji. Obstajajo samo bogati in revni. Nekdo dobi 300€ in gara cel mesec , spet drugi 10000€ na mesec. Sej ne rečem un se je znajdu. Problem rata ko se to dogaja v istem podjetju , katero ponavadi propade in vodilni dobijo nagrade , ta črni pa brco.
Ti še tega nisi sposoben RIPMORK?
->Če sta pa vidva tok pametna in sposobna nam razkrijte čarovno formulo za uspeh in rešitev socijalnih problemov in kako naj Slovenija postane socijalna država na nivoju skandinavskih držav.
A ti ne slediš temi?
Jaz sem ti samo povedal, kako začeti s politiko.
A si kje videl, da sem jaz rešitev vseh državnih prolemov?
->Če sta pa vidva tok pametna in sposobna nam razkrijte čarovno formulo za uspeh in rešitev socijalnih problemov in kako naj Slovenija postane socijalna država na nivoju skandinavskih držav.
A ti ne slediš temi?
Jaz sem ti samo povedal, kako začeti s politiko.
A si kje videl, da sem jaz rešitev vseh državnih prolemov?
->Sej ne rečem un se je znajdu.
->Hoces rect, ukradu?
Mah, ej...
Pod nivojem si, da bi še debatiral s tabo... poslušaš itak ne.
Mogoče se bo kdo drug stabo ukvarjal...
->Hoces rect, ukradu?
Mah, ej...
Mogoče se bo kdo drug stabo ukvarjal...
A ti ne slediš naslovu teme?
Vodilni ne kradejo , samo delavci kradejo in uničujejo podjetja KAO
Vodilni ne kradejo , samo delavci kradejo in uničujejo podjetja KAO
FAK smo vzvišeni , rojen si za politika. Glasujem zate. Lepo pluvaš po drugih in ne želiš poslušat druga mnenja. Ti si kralj med politiki. Zapomni si nad vsemi nami je lahko vzvišen samo bog.
Hehe se ti zdi da je teoretično že to izvedljivo (NOT)?
Ja kako pa zdej plačujemo vse to. Direkt iz denarnce.
In seveda imamo podatke kok država dobi od cestnin itd. , pol pa daš to za džabe pa iz davkov vn potegneš. Vse se da lepo preračunat in tudi izvesti.
Poanta tega bi bla bolj socialna država kjer bi meu vsak svoje mesto presežen denar bi ulagal u ekoindustrijo ki postaja čedalje bolj donosna folk bi se pa mogu navad okol vozt z golfom namest z mercedezom. No tisti k pa bi mel mau mn keša bi se pa vozil z novim ljudskim vozilom na elektriko al pa vodik.
Pa Alan ma prou. Zakva te bedniki(ne bi meu nč za rečt čez poslance če bi bli kej vredni) še pol k niso več poslanci prejemajo deset mescu plačo pa že drgje loh dela. Pa pridejo tja u parlament kokr se jim sprdne da prtisnejo na knof zdej po ta novm kokr jim je Janša reku.
Pa Eva Irgl k nima pojma u politiki pršla je u parlament brez faksa da bere kao svoja prepričanja z lista tko k vsi drugi. Pa da ne omenjam Rupla k je nesposobn pa že petnajst let dominira na zunanjem ministrstvu. Pol pa reč da ne gre za VIP.
Ja kako pa zdej plačujemo vse to. Direkt iz denarnce.
In seveda imamo podatke kok država dobi od cestnin itd. , pol pa daš to za džabe pa iz davkov vn potegneš. Vse se da lepo preračunat in tudi izvesti.
Poanta tega bi bla bolj socialna država kjer bi meu vsak svoje mesto presežen denar bi ulagal u ekoindustrijo ki postaja čedalje bolj donosna folk bi se pa mogu navad okol vozt z golfom namest z mercedezom. No tisti k pa bi mel mau mn keša bi se pa vozil z novim ljudskim vozilom na elektriko al pa vodik.
Pa Alan ma prou. Zakva te bedniki(ne bi meu nč za rečt čez poslance če bi bli kej vredni) še pol k niso več poslanci prejemajo deset mescu plačo pa že drgje loh dela. Pa pridejo tja u parlament kokr se jim sprdne da prtisnejo na knof zdej po ta novm kokr jim je Janša reku.
Pa Eva Irgl k nima pojma u politiki pršla je u parlament brez faksa da bere kao svoja prepričanja z lista tko k vsi drugi. Pa da ne omenjam Rupla k je nesposobn pa že petnajst let dominira na zunanjem ministrstvu. Pol pa reč da ne gre za VIP.
To sicer ni bilo namenjeno tebi Alan.
Ampak pljuval bom po vsakem, ki bo trdil, da vsi bogataši kradejo. Zame je ta človek bedak in nimam želje sodelovat v pogovoru z njim.
Enostavno pod mejo, da bi se trudil kaj razlagat...
Mislim, da tudi moderatorji S-T ne želijo tako nizkega nivoja.
Ampak pljuval bom po vsakem, ki bo trdil, da vsi bogataši kradejo. Zame je ta človek bedak in nimam želje sodelovat v pogovoru z njim.
Enostavno pod mejo, da bi se trudil kaj razlagat...
Mislim, da tudi moderatorji S-T ne želijo tako nizkega nivoja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _marko ()
Ti še tega nisi sposoben RIPMORK?
čuj, kaj si ti politik?
čuj, kaj si ti politik?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
->ne bi meu nč za rečt čez poslance če bi bli kej vredni)
Seveda se lahko reče čez politike. Priporočljivo je argumentirano.
Tega pa dostkrat enim tipom tukaj manjka.
Seveda se lahko reče čez politike. Priporočljivo je argumentirano.
Zame je ta človek bedak in nimam želje sodelovat v pogovoru z njim.
Dober politik si.Torej pravis, da revni nimajo pravice do mnenja in se pritozevat cez oblast?
Dober politik si.Torej pravis, da revni nimajo pravice do mnenja in se pritozevat cez oblast?
Smoke em if you got em!
RIPMORK:
Neargumentirano blatenje mi gre pač na jetra.
Danes še posebej(sem delal v labratoriju 12 ur).
Neargumentirano blatenje mi gre pač na jetra.
Danes še posebej(sem delal v labratoriju 12 ur).
->Zame je ta človek bedak in nimam želje sodelovat v pogovoru z njim.
-->Dober politik si.Torej pravis, da revni nimajo pravice do mnenja in se pritozevat cez oblast?
A jaz nimam pravice izbirati s kom želim debatirati?
Verjamem, da spet nisi razumel tega kar je bilo napisano.
Tvoje sklepanje pa seveda protislovno, neresnično inn neumno, če lahko dodam.
-->Dober politik si.Torej pravis, da revni nimajo pravice do mnenja in se pritozevat cez oblast?
A jaz nimam pravice izbirati s kom želim debatirati?
Verjamem, da spet nisi razumel tega kar je bilo napisano.
Tvoje sklepanje pa seveda protislovno, neresnično inn neumno, če lahko dodam.
jebiga, dokler je kolikor tolikor še svobode govora (na forumih) se lahko le strinjam s prvim postom Alana Forda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
->jebiga, dokler je kolikor tolikor še svobode govora 8na forumih) se lahko le strinjam s prvim postom Alana Forda.
Seveda se lahko, jaz te pa lahko označim za nekoga, ki neve ravno veliko.
Jebiga ...
Seveda se lahko, jaz te pa lahko označim za nekoga, ki neve ravno veliko.
Jebiga ...
To sicer ni bilo namenjeno tebi Alan.
A sem reku , da vsi bogataši kradejo?
Kje pa ti sploh živiš? Dej mal se spust na naš nivo in se ozri okoli sebe. Sigurno si eden od tistih , ki trdijo , da korupcije ni in je potrebno urad za preprečevanje korupcije ukiniti. Mam že velik delovne dobe in vidim kaj se vse dogaja , saj to ni skrivnost. Pod nivojem smrdi , nevem kako je na vašem nivoju ker ga nisem okusil in kaj imajo s tem administratorji? A zdej se bomo še šli cenzure. Sej je Slovenija svobodan država in lahko vsak izrazi svoje mnenje. Se opravičujem če sem koga užalil ali pa se preveč zatipkal. Pokvarjenost in pomankanje morale vrtita današnji svet.
->A sem reku , da vsi bogataši kradejo?
Odgovarjaš na moj odgovor, ki ni bil namenjen tebi.
Nevem, če je to ravno pametno.
->igurno si eden od tistih , ki trdijo , da korupcije ni in je potrebno urad za preprečevanje korupcije ukiniti.
Ne, motiš se. Korupcijo bi jaz osebno še strožje kaznoval.
->Sej je Slovenija svobodan država in lahko vsak izrazi svoje mnenje.
Jasno, zato pa ne razumem zakaj si se tako obesil na moje mnenje.
Odgovarjaš na moj odgovor, ki ni bil namenjen tebi.
Nevem, če je to ravno pametno.
->igurno si eden od tistih , ki trdijo , da korupcije ni in je potrebno urad za preprečevanje korupcije ukiniti.
Ne, motiš se. Korupcijo bi jaz osebno še strožje kaznoval.
->Sej je Slovenija svobodan država in lahko vsak izrazi svoje mnenje.
Jasno, zato pa ne razumem zakaj si se tako obesil na moje mnenje.
Saj nima veze če ni bilo namenjeno meni , saj to je javni forum in je bilo namenjeno mojemu mišljenju. Se opravičujem ker sem te primerjal z tistimi ki bi ukinili urad za preprečevanje korupcije in se v tej točki strinjam stabo. nestrinjam pa se s tabo , da podcenjuješ ljudi , da kao niso na tvojem nivoju. Spoštujem pa vsako tvoje mnenje , dokler ne postane sovražno. uporabnik @LOL je precej sovražno nastrojen , kar lahko vidiš v drugih temam in se mi taki ljudje gnusijo.
->nestrinjam pa se s tabo , da podcenjuješ ljudi , da kao niso na tvojem nivoju.
Maš prav, da podcenjujem ljudi, ki trosijo oslarije po forumu, da so bogataši postali bogataši, ker so kradli.
Ampak, takim 2x poveš nekaj, pa tretjič neargumentirano spet isto trosijo.
Zakaj bi izgubljal energijo in se ukvarjal z njimi?
Pač se ne.
->Spoštujem pa vsako tvoje mnenje , dokler ne postane sovražno. uporabnik @LOL je precej sovražno nastrojen , kar lahko vidiš v drugih temam in se mi taki ljudje gnusijo.
Menje je mem. Nima veze kdo ga je dal in kako ga je posredoval.
Še vedno je LOL v tej temi napisal pametnješe stvari od ostalih. Če so bile sovražne tukaj nima veze.
Če pa ti ta mem ni všeč, ker je bil posredovan nesramno pa ja škoda zate.
Nauči se kaj tudi od teh ljudi! Ko boš vedel več od njih in to tudi argumentiral bodo spremenilo odnos - vsem se ne da pisat 3x ista zadeve na forumu.
Maš prav, da podcenjujem ljudi, ki trosijo oslarije po forumu, da so bogataši postali bogataši, ker so kradli.
Ampak, takim 2x poveš nekaj, pa tretjič neargumentirano spet isto trosijo.
Zakaj bi izgubljal energijo in se ukvarjal z njimi?
Pač se ne.
->Spoštujem pa vsako tvoje mnenje , dokler ne postane sovražno. uporabnik @LOL je precej sovražno nastrojen , kar lahko vidiš v drugih temam in se mi taki ljudje gnusijo.
Menje je mem. Nima veze kdo ga je dal in kako ga je posredoval.
Še vedno je LOL v tej temi napisal pametnješe stvari od ostalih. Če so bile sovražne tukaj nima veze.
Če pa ti ta mem ni všeč, ker je bil posredovan nesramno pa ja škoda zate.
Nauči se kaj tudi od teh ljudi! Ko boš vedel več od njih in to tudi argumentiral bodo spremenilo odnos - vsem se ne da pisat 3x ista zadeve na forumu.
No mislm da sm dau dost argumentov že v prejšnjm sestavku sam tebe to ne gane.
Važn da mamo po tvoje same care u parlamentu in seveda imenujejo se politiki ne pa poslanci ja zelo prepričljivo. A slučajn veš da je nš premier bivši preprodajalec z orožjem, pa da je Mate pomagu pr tem,
pa Jelinčič je biv že večkrat kazensko ovaden. In tak folk razpravlja p'a sprejema zakone u parlamentu.
Ne bi o argumentih k morm pol kr knjigo napisat sicr pa se mau pozanimi če si že tok resnicoljuben.
Jz si želim sam da bi mel red nč korupcije in prave cilje ne pa to razsulo k ga mamo zdej.
Človk še ve ne za kva živi oziroma se sčasoma nauči bit egoist ker sam tko loh preživiš u tem svetu.
Pa vidm da še nkol nisi kej za delo poprijel Marko k če bi bi vedu da se navadno rajo izkorišča na vsakm koraku. Delavcimajo čedalje mn pravic. Pa še povej a mislš da je fer da en k osm let več u šolo hodu pa dobiva zato petkrat večjo plačo k navadn delavc še v pokoju prejema petkrat večjo pokojnino.
No mislm da sm dau dost argumentov že v prejšnjm sestavku sam tebe to ne gane.
Važn da mamo po tvoje same care u parlamentu in seveda imenujejo se politiki ne pa poslanci ja zelo prepričljivo. A slučajn veš da je nš premier bivši preprodajalec z orožjem, pa da je Mate pomagu pr tem,
pa Jelinčič je biv že večkrat kazensko ovaden. In tak folk razpravlja p'a sprejema zakone u parlamentu.
Ne bi o argumentih k morm pol kr knjigo napisat sicr pa se mau pozanimi če si že tok resnicoljuben.
Jz si želim sam da bi mel red nč korupcije in prave cilje ne pa to razsulo k ga mamo zdej.
Človk še ve ne za kva živi oziroma se sčasoma nauči bit egoist ker sam tko loh preživiš u tem svetu.
Pa vidm da še nkol nisi kej za delo poprijel Marko k če bi bi vedu da se navadno rajo izkorišča na vsakm koraku. Delavcimajo čedalje mn pravic. Pa še povej a mislš da je fer da en k osm let več u šolo hodu pa dobiva zato petkrat večjo plačo k navadn delavc še v pokoju prejema petkrat večjo pokojnino.
Očitno smo se razdelili na levo in desno stran , čista politika bi se reklo. Pustmo bogataše , ta forum in politike , jast grem najt kej bol zanimljivega na netu. Mi itak nebomo nič rešil. Bogati bodo bolj bogati , revni bolj revni. tak je ta svet. Mogoče si ti bokataš , nimam nič proti , niti sem fouš. Stopi na trdna tla in si samo poglej razlike v plačah in jih primerjaj s produktivnostjo in direktorje , ki jih boli k**** za firmo , sam da je njim fajn.
LP
LP
miko 55 ::
ja je, le da je bolj meglena. država iz gospodarstva ven, ker tam nič ne dela razen zrak meša in je*e ljudi v glavo. in to ljudi ki vedo kaj delajo, sami se obnašajo kot slon v trgovini s porcelanom.
ali nam je na organ šel lds? da. smo kaj ukrenili? de, volili janšo. kaj smo ugotovili? da volk dlako menja, a za vedno ostane volk. kaj stotimo na naslednjih volitvah? volimo sns ali koga drugega.zakaj? dajmo vsem možnost, da vidimo kako je kje živeti, pa se nato odločimo.
bomo lahko ljubljančani testni zajčki za zgoraj navedene spremembe le na lokalnem nivoju.
bomo videli.
lp
ali nam je na organ šel lds? da. smo kaj ukrenili? de, volili janšo. kaj smo ugotovili? da volk dlako menja, a za vedno ostane volk. kaj stotimo na naslednjih volitvah? volimo sns ali koga drugega.zakaj? dajmo vsem možnost, da vidimo kako je kje živeti, pa se nato odločimo.
bomo lahko ljubljančani testni zajčki za zgoraj navedene spremembe le na lokalnem nivoju.
bomo videli.
lp
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
V vaskem primeru smo ga najebal , če pa pridejo spet kaki novi morjo spet iz začetka najprej sebi nabrat. Potem pa ČE kaj SLUČAJNO ostane porazdelit tako , da bodo spet oni mel koristi od tega.
jype ::
milko? SNS? Si ti zdrav?
Ti ni Mazgajver ravno povedal, da...
Mazgajver> pa Jelinčič je biv že večkrat kazensko ovaden. In tak folk razpravlja p'a sprejema zakone u parlamentu.
Volit se splača kvečjemu tisto opcijo, za katero volim jaz!
Ti ni Mazgajver ravno povedal, da...
Mazgajver> pa Jelinčič je biv že večkrat kazensko ovaden. In tak folk razpravlja p'a sprejema zakone u parlamentu.
Volit se splača kvečjemu tisto opcijo, za katero volim jaz!
Nekater je lahko prepričat da je 1+1 3 , saj je vedno tako bilo , a ni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nov način gradnje neprofitnih stanovanj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20650 (17391) | mat xxl |
» | Bomo delali do 65. leta? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Problemi človeštva | 21430 (12621) | ThinkPad |
» | Reforme na mizi (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Problemi človeštva | 36901 (24011) | Thomas |
» | 1:4 plače v sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 7028 (5073) | barabl |