» »

Slovenija in naša prihodnost

Slovenija in naša prihodnost

1 2
3
»

kekz ::

"Ti si pa še mlad."

Hvala za kompliment. Tega mi, žal, že nekaj časa ni nihče rekel :))

"če bi mi zagotavljal vse, kar imam zdaj, povsem zastonj"

Bližnjica v razkroj vsega? >:D

jype ::

Ne. Nebesa.

Enkrat se moram spravit in oblikovat propagandni letak za socializem. "Free Core 2 Quad personal computers, but only if you really need one"

Namreč, zdaj plačujem za vse, kar dobim (tudi precejšnjega dela zdravstva mi že lep čas ne plačuje več država, pri izobraževanju je še nekako šlo, dokler sem imel interes). Če bi vse to dobil zastonj, bi bilo krasno. Sedanjost (ki je zame pravzaprav povsem prijetna) bi ostala zamrznjena. Nič se ne bi spremenilo.

No, verjetno bi se naveličal in si kasneje želel "več" nečesa. Ampak razmišljati o tem v socializmu je prepovedano, ker sicer hipoma razpade kot hišica iz kart.

Mazgajver ::

Za Kekza:
Veš ta toja primerjava z avtom je nazorna poglej : loh si tut voznik zarad mene če ti tko paše ampak brez gum se še zmeri ne moreš pelat a veš - razen če maš hoovercraft(roboti v prihodnost ki bodo zamenjali delavce-seveda če do tja prlezemo) in dobr je da gume menjaš nekje na dve leti - odvisn kok vozš - ne pa na šest ali kot bi nekateri celo na osm let. Sej zato pa pride pol do revolucije - gumi defekt- pol smo pa spet u riti - z prazno gumo se bolj jajčast vozš naokol veš.
Za deadalusa:
Spregledal si stavek "na začrtani poti" poleg tega so nam za prodat ostale le še avtoceste, šole, vrtci, in zdravstvene ustanove. Veš korporacije ne bi mele nč proti tut če bi jim prodal naše WC školke sam bi moral pol ustrezne najemnine plačevat, hej če kdo hoče loh tut sebe proda tut to se dogaja no in s tega stališča maš prov- VEČINA PRIVATIZACIJE SE MA ŠE ZA SPELAT.:P

kekz ::

Res je. Jaz se prodajam! Najboljšemu ponudniku. In prav je tako.
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nov način gradnje neprofitnih stanovanj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13718630 (15371) mat xxl
»

Bomo delali do 65. leta? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
38520482 (11673) ThinkPad
»

Reforme na mizi (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Problemi človeštva
81835466 (22576) Thomas
»

1:4 plače v sloveniji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1226764 (4809) barabl

Več podobnih tem