» »

DVD/Divx predvajalnik-prosim za pomoč

DVD/Divx predvajalnik-prosim za pomoč

lolek84 ::

Sem "ponosen" (beri razočaran) lastnik grundigovega predvajalnika livance GDP 2400/2. V bistvu kar lepa stvarca sem mislil na začetku za borih 17 čukov-a se pozneje izkaže za slab nakup. Namreč sprva so bili podnapisi rumeni (hvala bogu ste mi že tukaj pomagali z iskanjem dodatka kar sem vam iskreno hvaležen in tako imam vsaj zdaj bele podnapise), naslednje je to da so ti podnapisi dokaj mali tako da jih komaj razberem, tretje kar me pa moti je pa to da stvarca nima šumnikov (š, č, ž) in ne podpira podnapisov *.txt le *.srt in *.sub
Ker verjamem da se vi na take stvari bolj spoznate bi vas prosil za pomoč. Namreč odločil sem se da to "sranje" prodam in kupim nov predvajalnik.

Zdaj pa sledi to s čimer se obračam na vas. Prosim a bi mi predlagali kak predvajalnik (beri le predvajalnik, nočem onega ki hkrati snema) in kakega naj kupim. In kaj bi bile moje zahteve, kot ste že razbrali so to te da popravijo napake prejšnjega. To se pravi predvajalnik ki bi imel Slovenski menu (no ta zahteva ni tak nujna), NUJNO JE PA TO: da bi predvajalnik zaznal in prikazoval šumnike (š, č, ž) , da bi predjalnik predvajal vse vrste podnapisov (*.txt, *.srt in *.sub), in po možnosti kar je pomembno da bi se mu dalo "rihtat" oz. samodejno nastavlajt velikost pisave (se pravi da si sam določiš kaka pisava bo prikazana-in seveda da bi bili podnapisi beli ker z rumenimi sem imel že zanimivo izkušnjo).

Prosim a bi mi svetovali kak ustrezen predvajalnik in kje se ga da kupit ter po možnosti navedite "okvirno" ceno koliko stane taka stvarca.
Hvala vam. PS. pohvala temu forumu res ste špica!

Yossarian ::

Yamada 6700
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Stepni Volk ::

Tema obstaja. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 425 26 27 28 )

Oddelek: Zvok in slika
1388190277 (27201) gasper6201
»

[divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )

16027642 (7174) monaco
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

2209324870 (50214) cryptozaver
»

Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?

198313 (7817) ta_ki_tke
»

[divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )

24124595 (13011) piki64

Več podobnih tem