Forum » Zvok in slika » Yamada in digitalna povezava
Yamada in digitalna povezava
morano ::
Pozdravljeni,
pred kratkim sem kupil DVD/DivX predvajalnik Yamada 6700X. Naložil sem New2a FW po navodilih, ki sem jih dobil na forumu. Vse dela brez težav, razen digitalne audio povezave. Če namreč Yamado povežem z navadnim stereo kablom (analagno), je vse v redu, če pa uporabim digitalno povezavo od Yamade do dekodirnika 3D zvoka (koaksialni kabel), do ojačevalca audio signal ne pride. V navodilih za Yamado sem prebral skopa navodila, kako predvajalnik prepričati, da daje digitalni izhod. V navodilih piše Set the
Hvala lepa,
M
pred kratkim sem kupil DVD/DivX predvajalnik Yamada 6700X. Naložil sem New2a FW po navodilih, ki sem jih dobil na forumu. Vse dela brez težav, razen digitalne audio povezave. Če namreč Yamado povežem z navadnim stereo kablom (analagno), je vse v redu, če pa uporabim digitalno povezavo od Yamade do dekodirnika 3D zvoka (koaksialni kabel), do ojačevalca audio signal ne pride. V navodilih za Yamado sem prebral skopa navodila, kako predvajalnik prepričati, da daje digitalni izhod. V navodilih piše Set the
DIgital Out to SPDIF on OSD.V menijih pa take možnosti žal ne najdem. Mi lahko kdo pomaga?
Hvala lepa,
M
- zaklenil: Dejancek ()
Dejancek ::
Za to imaš odprto temo (DivXviD) Yamada predvajalniki
Zaklepam
Zaklepam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dejancek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63536 (16026) | Buffy |
» | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 544692 (55575) | GaS |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325481 (50825) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24975 (9589) | bizi72 |
» | Nastavitev zvoka pri Yamada 6800x PlusOddelek: Zvok in slika | 1377 (1112) | deepo |