» »

Napad na predsednika svetovne banke v Sloveniji !!!

Napad na predsednika svetovne banke v Sloveniji !!!

1
2
»

Dr Evil ::

"Bog nebi odobraval zlorabljanja otrok,.. al ja?"


Pokaži kje v Bibliji to piše?


"Me zanima kako bi bil ti kaj slovnicno razpolozen, ce bi v zivo videl mucenje in nasilno pokristjevanje... Je pa fajn ce pol po stoletjih en rece "pardon" Pa "pardon" za posilstva otrok,.. pa tistega z nacisti nismo mislili resno,.."


Če bi malo razumel zgodovino potem bi vedel,da niso pokristjanevali zaradi vere same ,ampak zaradi politike.Vera je bila za nekatere le orodje,da so si zagotovili lojalnost.Lep primer so Papeži v srednjem veku.Ti niso bili izbrani zaradi njihove svetosti,ampak so si mogočniki to funkcijo prisvajali zaradi političnih koristi.In še enkrat.Pokaži kje piše,da morajo na silo pokristjanjevat?

"5% jih je po podatkih cerkve pedofilov. Fajn. Grem jim svoje otrke en dan peljat, na "razsiritev" obzorij in ostalega.."

Hm po tej logiki lahko jaz sklepam,da je 20% nevernih pedofilov.


"To, kar sklepas ti pomeni predvsem eno-da ti razclenjeno misljenje predstavlja oviro, ki je zate previsoka. "

Ne pove samo to,da razumem kar je napisano in nič drugega.

tilen232 ::

V oddaji Studio city sta se antiglobalista Andrej Kurnik in Mitja Svete pohvalila, da napad na šefa Svet. banke odobrava tudi premier Rop.

Če to ni dokaz o povezavi z LDS ne vem kaj je še lahko.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tilen232 ()

DSmidgy ::

In kaj pol če sta to rekla?

Me spominja na tisto reklamo od Old spice. Potrebujete še kakšen dokaz - jest še prvega nism opazu :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DSmidgy ()

Caligula ::

Sej je Rop takoj izjavu, da to vsaj dokazije, da smo demokracija. Verjetn sta to mislla antiglobalista, Dejte ljudje, ki ne znate logicno sklepat brez, da bi povsod neke zarote videvali raj nehat svoje mozganse truste razgibavat v prazno.

To kar predlagate je PRENEUMNO, da bi si privoscila pozicija ali opozicija. Mene bi bilo ze fajn strah te drzave, ce bi bili prvi ali drugi tako neumni.

Dr Evil WTF?

Po keri logiki bi ti rekel, da je 20% pedofilov? Kaka logika. Dal sem ti podatek, ki ga je objavila cerkev v ZDA. Kje mas ti pr statistiki kej za kogicno izpeljavat do tega kar si napisu?

Ne tok o logiki pisat.

Na tisto ostalo ti pa sploh ne morem odgovort, ker ne razumem kaj ti ni jasno. Problem je ze,da mas ti "svojo" logiko. Logika je pa neka univerzalna in zlo ekzaktna zadeva.

Cim mas "svojo" je ze problem.

poweroff ::

BTW: ko Američani ob obisku kitajske delegacije protestirajo proti zasedbi Tibeta, in se kitajski predsednik pritoži, mu Bush odgovori, da so oni pač svobodna in demokratična država in da imajo ljudje pravico protestirat.

Samo če Bush to reče je OK, če pa se Rop na enak način ven vleče, je pa to že dokaz zarote. Kar sta pa Kurnik in tisti drugi tip bluzila po TV je pa druga zadeva... saj vsega kar nekdo reče po TV pa res ni treba verjeti. :D

tilen232 ::

Oh, al so LDSovi vojaki takoj znoreli.

Jaz sem samo napisal kako sta se antiglobalista na TV hvalila, da Rop odobrava njihova dejanja.
Sta pa antiglobalista rekla tudi, da je Mramor obsodil napad. Seveda, ko pa jo je sam fasal.

Sicer pa se LDSovi vojaki sami zmenite z vašim šefom Ropom zakaj odobrava napad na svojega ministra. Meni je to čisto vseeno.

Sem pa prepričan, da Drnovšek, ko je bil šef LDS kaj takega ne bi nikoli izjavil. Ravno zato pa gre tej stranki odkar jo vodi Rop tako slabo.

Caligula ::

LDSovi vojaki :D

Mislim,da si strankam prodana dusica tukaj ti. Ti se skos opredeljujes do oz proti dolocenim strankam.

LDSu pada podpora, ker pac niso naredili nic pametnega, ker populisti opozarjajo na padec rasti gospodarstva, ki je vec kot pricakovana, glede na to da je ze nekaj let recesija in to se posebno v za nas izjemno pomembni Nemciji, ki se vedno preseli tudi k nam, ...

Ti pa predvsem ne razumes precej stvari. Recimo tega, da je trditev, da je kdorkoli (iz pozicije ali opozicije) narocil ta napad smesna.. Ker je ta teza plod maloumnega razmisljanja. Stekas? Tu je tezava. Ker ne eni ne drugi nimajo nic od tega in kaze predvsem na nesposobnost vseh vpletenih predvsem v varovanje, tega pa ima trenutno cez pozicija.

Ja, Bush je narocil tistim Americanom, ki protestirajo proti njemu,.. da protestirajo, da lahko pol rece, da ma demokracijo :D

Pocasi iz tvojega pisanja ugotavljam, da si se zelo mlad. Pa se ti zato opravicujem, ce sem dal vtis, da mislim ,da si butast.
Ni tako. PAc, ko si mlad razmisljas zelo preprosto. Sem bil jaz tudi tak vcasih. 0:)

Naj ti pomagam, ko koga cesa sumis se moras malo vprasat o motivih in tukaj pametnih ni, da bi prihajal do takih sklepov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

cirecire ::

Se strinjam kar je Tilen napisal glede Ropa. Mislim, da on ne more nosit Drnovškovih čevljev.
Manjka mu izkušenj in karizme. Z njim na čelu se LDS bolj slabo piše.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: cirecire ()

poweroff ::

Če misliš z LDSovimi vojaki mene, si se krepko uštel. LDS mi gre na jetra iz več razlogov. Predvsem zato, ker so oni najbolj zaslužni za vstop v NATO in ker so ravno oni najbolj zaslužni za manipulativno in lažnivo predreferendumsko kampanjo. Da ne govorim o tem, da so oni sami zakuhali problem Izbrisanih (Bavčar) in ga niso hoteli rešiti (Drnovšek in celotna vlada so bili s problemom seznanjeni že pred leti).

Samo ti verjetno ne moreš razumeti, da mi je hkrati, ko mi gre na jetra LDS, odvraten tudi Janša. Eni pač razmišljate samo takole: če ni za eno stranko, to pomeni, da je za drugo. S tem pa po mojem mnenju samo dokazujete ozkost svojega uma...

Jaz stvari vidim malce drugače: LDS + SDS + ZLSD + NSi + ... - proti - ljudstvu.

Caligula ::

MAtthai, ne razburjaj se. Kot vidis gre za mlajsi osebi. Sam si bil vcasih isti. Vse crno-belo... Ali eno ali drugo.

Dobra stran je, da bosta z leti tudi onadva zacela stvari locit med sabo na vec nivojih. Skoda je, ker imajo Americani predsednika, ki tega pri zrelih letih se vedno ni zmozen. :|

In res je, Drnovsek je bil par stopenj nad ostalimi in eden redkih Slovencev z spostvanjem po svetu. Samo je bil tudi bolehen, utrujen in nasploh ze prevec apaticen ,da bi se mu na koncu dalo delati stvari za katere je se sam vedel, da bi jih moral.

Tudi zato je prav, da se je umaknil. ZDaj ma vsaj polozaj tak, da ma malo miru.

On je ze precej iztrosen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Caligula ()

tilen232 ::

Pocasi iz tvojega pisanja ugotavljam, da si se zelo mlad.

Caligula: Star sem 26 let.

Caligula ::

Kriza pol >:D
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rezultati državnozborskih volitev 2004 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
49027321 (17360) iration

Še en način kje uporabiti WD 40 (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Problemi človeštva
54824234 (16283) Caligula
»

Rupel (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1438769 (6632) drejc
»

10 let LDS (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1127866 (5970) BigWhale
»

Lds-pot v brezno (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
745200 (4098) Thomas

Več podobnih tem