» »

Še en način kje uporabiti WD 40

Še en način kje uporabiti WD 40

strani: 1 ... 8 9 10 11

Caligula ::

To kar je povedal tam v studio ni blo nic. A ma NIC. A to je ekonomist?
To je samo se en piflar-drkadzija, ki zgleda ali ne razume tistega kar so uci oz je samo za akademsko rabo-predavanje iz ucbenikov naslednjim generacijam za prenos teoretske osnove ali pa nic.

Tak clovek ma lahko 30 nazivi pa dokler konkretno ne pokaze nekega konkretnega razmisljanja, pametnega, argumentiranega,.. ni vreden nic. V ekonomiji ne.

Dejansko je lahko samo kak svetovalec. Teoretski. Svetovalce se itka najema samo na osnovi nekih brezveznih nazivov,.. sploh v vladah. Firme so ponavadi bolj zbircne.

V bistvu je kontradiktorno. Ker dejansko je clovek le za v ucilnico ali pa za.... vlado :D Skratka eden tistih neuporabnih dusic.
Sam a ministra je pa prehuda cvetka.

Ne morem verjet, da je Lahovnik lahko tolk boljsi izpadel. Ker ze lahovnika bi malo bolj zloben ekonomist lahko uniceval z uzitkom.

Se bom pa vzdrzal dokoncne sodbe. ZAvrla je mogoce res mal zmedlo to, da ni vajen TV ali kaj podobnega ceprav dvomim. Tudi obnasal se je precej primitivno. Tak izraz na obrazu, nacin govorjenja. Tak pamz razvajen nadut. In to bi blo vse fajn pa zabavno pa uzitek, ce bi recimo res konkretno raztrescil Lahkovnika in ga totalno unicil na vseh nivojih. Samo nic od tega.

Res amater.

Ker jaz uzivam, ko se sposobni unicujejo.
Malo manj, ko sposobni nesposobne.
Ne uzivam, ko gledam dva dokaj omejeno sposobna-pac teoretika-ko se nekaj dajeta.

To je brezveze. Ker ze za LAhovnika-ce bo kdaj mel nasproti kakega dobrega pa zajebanega ekonomista bo vsaj fer-ce ta Lahovnika ne bo uspel unicit bom pac mel Lahovnika za OK. Tko pa se zdaj ne vem, ce je res tam kje v sebi tisti pravi ekonomist-ne drkadzija-ampak nekdo, ki steka in razume ekonomijo in tokove v njej.

Paramedic ::

Eni imajo za argument proti opoziciji to, da jih ni v ničemer prepričala, ali pa da nimajo kao nobenih strokovnjakov. Mene pa zanima, če vas opozicija v ničemer ne prepriča, ja za boga, v čem vas pa lds prepriča, a niste ničesar slišali, kaj kiksov so delali, pa kolk dnarja so si nagrabli? Če je samo nekaj grdih stvari na strani koalicije, ŽE TO pretehta in pomeni, da je treba menjat oblast, še posebej, ko imamo na voljo povsem sposobno alternativo (in noben ne more rečt, da je SDS totalno nekompetenten proti LDS, ker ta ne bi več bil prišteven v debati). Torej, če so povsem razvidne goljufije in ropovščine, pa pri tem nič ne naredimo, ko imamo lepo možnost, potem se bo to dogajalo še NAPREJ! (prva goljufija, ki je mi pride na pamet: SIB banka in Vika Potočnik&Co. iz LDSa, ampak primer zdaj ni važen; aja pa nakupi zemlje v piranskem zalivu).
Kakorkoli, četudi se opozicija izkaže z manj doktorskimi nazivi in strokovnjaki, še vseeno lahko prinese spremembo, ki jo rabi ljudstvo vsaj od Ropove vladavine naprej, namreč Ropa ni nihče volil, LDS so volili, ko bil je še Drnovšek.
Se pa mi zdi, da bo LDS fajn kazal predvolilne mišice, zdej ko so Podobnika zaprli...prej so pa skoz kr čakali, kaj bo naslednje.
End transmission.

Caligula ::

Paramedic-odgovor na to je simpl. Kokrkol je pozicija gnila, se enim (meni tudi) zdi opozicija se bolj gnila. 0:)
Cist simpl.

In jz cist dam moznost kakim novim. Od tega ZAvrla sm sploh velik prcakovau glede na te nazive. Tuki sm prvic slisu zanjga. Pol pa vidm tist posnetek ap je se ta lev. :|

Skratka bolj lev kot Lahovnik, ki je ze sam po sebi lev. :(

Luka Percic ::

"Kokrkol je pozicija gnila, se enim (meni tudi) zdi opozicija se bolj gnila. "

Bednost je premil izraz za tako razmišljanje. Predusem zato ker nimate za to podlage.

Seveda je to moje mnenje. Nebom se delal vsemogočnega in tega tržil kot dejstvo.

depresija ::

Za vse simpatizerje ldsa ipd:

A je tukej sploh kdo, ki trenutno vlado podpira izrecno in samo zaradi odličnih rezultatov, brezhibnega dela in se 100% strinja z njihivo politiko? Ali jih podpirate samo ker so manjše zlo (se pravi slabi a vseeno boljši od janše in bajuka)?

Kot argument za njihovo ponovno izvolitev je pa vseeno malo beden, ali pač?
Pa ne žamerte.

M-man ::

Jaz sedanjo vlado podpiram nekje 85%. Mislim, da se skoraj nihče ne more strinjati v celoti z njo. Motijo me pa predvsem nakup letala (lahko bi ga kupili skupaj z Adrijo) in šolska politika.
Alea Iacta Est. (Julius Caesar)

Caligula ::

Noben zdrav clovek nobene vlade ne podpira 100%.
Ze to je prvi test mentalnega zdravja in inteligence. Kako bi lahko ze sam sistem in struktura vlade in neucinkovitost vlad kot takih koga navduseval?

Najvec kar se da do vlade cutiti je, da ti izrecno ne gnoji. Meni trenutna relativno malo.
Tisti drugi bi mi bolj. Zdijo se mi poceni, populisti in pac v vsem se malo slabsi.

In ce se kaj menja se menja na boljse ali enakovredno a s kako pridobitvijo. Tega sam trenutno v opoziciji pac ne vidim.
Sej bi najraj iz principa kr eno stranko volu-sej bi kak SMS-kao za mladino sam k je ta se najhujsa. Cernjak. Jao.

Povprecna starost pa itka 40 let. To je nladinska stranka :D

Sej men se o strankah sploh ne da. Slovenska politika je crap. Se vecji kot svetovna. Sam je uzitek, ker vam enim pac tolk pomeni 0:)

Phil ::

Kot argument za njihovo ponovno izvolitev je pa vseeno malo beden, ali pač?
Ne zakaj? Izbiraš najboljšo opcijo. Sicer se pa redko kdo 100% strinja s politiko neke stranke.
LP

Caligula ::

Kaj sele vlade. Stranke so eno. Vlada je drugo. Vlada je ze sama po sebi crap. Sploh za ekonomiste :D

Sem pa lihkar videl par reklam-od strank. Gnusno bedne. Rop nekaj bedno govori v kmecki lame ass reklami,.. ostali so isti crap.

Zalost.

depresija ::

Tisti drugi bi mi bolj. Zdijo se mi poceni, populisti in pac v vsem se malo slabsi.
Najvec kar se da do vlade cutiti je, da ti izrecno ne gnoji. Meni trenutna relativno malo.


Hvala, da si se potrudil z argumenti.

Caligula ::

Ni problema. Meni se zdi cudovit povzetek. Vidim, da nekatere precej muci, da veliko ljudi prihaja do enega in istega zakljucka :D
Nic bat. Nobena koalicija ni vecna. Skej ko prej bo tudi v tej dezeli sposobna opozicija. Mogoce ze po teh volitvah, ce se stvari obrnejo drugace kot so zdaj :D

Paramedic ::

Pa zadnje čase se zve koliko stvari so se zlagali javnosti, prvo o tistih podatkih (o BDP?), ko so bili za EU resnični, za SLO javnost pa olepšani; drugo pa zdej, ko so povedali koliko je bil načrtovan in kolikšen je dejanski primanjkljaj v zdravstveni blagajni (rekli so da bo pozitivno, v resnici bi pa bilo 12mrd izgube - samo s tem ne vem nič točnega, naj kdo pojasni)...

Ker ste eni študentje tule, ali vas tudi ne moti preveč to, da je koalicija hotela obdavčit študentsko delo in narediti še nekaj takih škodljivih potez?
Če se vam koalicija zdi boljša opcija, a potem to pomeni, da se vam zdi, da ne morete ničesar narediti proti ropovščinami itd. in da ne glede kaj volite, bo s tem vse isto? Tako razmišljanje potem vodi v to, da so vsakič isti na oblasti in začnejo delati, kar jim paše, po vsaki izvolitvi pa imajo še mirnejšo vest.
End transmission.

Caligula ::

Paramedic, studentom nihce ne garantira, da jih opozicija nebi hotla obdavcit. Sam, c ebi bla nesposobna in bi kej zafurala v gospodarstvu bi blo lahko samo manj dela za vse-vkljucno studente.

Mene ze dolgo ne bega vec, ce politiki lazejo-razen tisti, ki sebi v prid probajo svetovne razmere usmerjat pa vojne zacenjajo. Vse drugo pocenjo tako pozicije kot opozicije. In meni se opozicija zdi enako skorumpirana pa se manj sposobna.

Jansa pa itak laze o Depali vasi. Tam so tistega cepca premlatili ko opico. Eden izmed storilcev je bil leta in leta nazaj moj znanec in sodelavec mojega kolega takrat v firmi, ki so jo tvorli razni bivsi Morisovci,...

Skratka laze Jansa, laze Rop, Gaber, Bajuk,..

Sam eni so bolj eni pa manj sposobni. Mene zanima predvsem ekonomija. To sem omenil. Davki so pac davki. Majo vsdaj jajca vnaprej jih napovedat. Kaki bi cakali da so volitve mimo.

Sicer pa ne spremljam tako natancno-pa se za studente-saj sem jaz tudi placeval davke.

thramos ::


Jansa pa itak laze o Depali vasi. Tam so tistega cepca premlatili ko opico. Eden izmed storilcev je bil leta in leta nazaj moj znanec in sodelavec mojega kolega takrat v firmi, ki so jo tvorli razni bivsi Morisovci,...


Hehe, tko se debatira: dejstvo, lepo podkrepljeno z dokazi ... :D

Caligula ::

Res? Tebi enemu na forumu bom o ljudeh, ki jih poznam v imenih govoril? Saj te nihce ne sili, da verjames.
Sploh ne silim nobenega, da kaj verjame.

Je pa nekoga zanimalo zakaj me ne moti, da kao koalicij laze. Jaz razlagam zakaj. Ker lazejo itak vsi. Nihce pa te ne sili ,da ti verjames meni. Ti kar verjami strankam pa je vse tako kot mora biti, ne?

thramos ::

Ma kaksna imena, lol.

Kr je men bratranec sosedovega sina zatrdil (je bil tam!), da Janša govori resnico in da je v resnici neki cepec tepel specialce. :\

Caligula ::

Ta je bil specialec in so tepli nespecialca. Ti sploh ves kaj je bilo v Depali vasi? Doticni osebek ga je malenkost zaletaval z glavo v kandelaber. Sicer pa-saj smo rekli-tvoje mnenje ni tisto, ki bi mene skrbelo. Pac povem zakaj mi na pamet ne pade, da bi si mislil, da kdo izmed politikov ne laze. Tega, da nebi niti ne pricakujem tako, da to ni faktor. Motilo bi me, ce bi recimo zacenjali vojne,.. pobijali folk,..

Paramedic ::

Bom na kratko reku: če voliš tiste, ki niso v vladi, lahko tanovi raziščejo, ali so s prejšnji lagali/kradli ali ne, tako bo vsakič naslednji manj lagal :D.
Pač, če nihče nikomur ne stopi na prste, bodo vsi samo lagali in kradli. To marsikater politik govori, da korupcija spodkopava naš BDP in ekonomijo itd., bi reku da je to dejstvo. No, če se bo kdo bal, da se mu bo slabo pisalo, če ga dobijo, potem naslednji ne bo več tako drzen, tako naj bi po logiki bilo. Trenutni se namreč zelo dobro ščitijo, da ne bi kdo česa kaj raziskal (zadnjič so LDSovi onemogočili, da bi poligraf prišel v nezavezovalno opcijo pri odkrivanju korupcije, kar je predlagal Drago Kos).
End transmission.

Luka Percic ::

"Res? Tebi enemu na forumu bom o ljudeh, ki jih poznam v imenih govoril? Saj te nihce ne sili, da verjames."

Zakaj si sploh izrekel to če nisi sposoben/zmožen zagovarjat?

Caligula ::

A ti mislis, da se Janja ne boji poligrafa? :D
No v bistvu se ga verjetno ne, ker so ze na netu navodila kako ga pretntat kar tud strokovnjaki pravijo, marsikomu ze omogoca, da se nauci zadevo zaobiti.

Pa poligraf se z razlogom ne priznava kot neka pravno determinirajoca zadeva.

Pa pr oblasti je vedno tko-tisti, ki bi jo radi prevzeli bi radi le nadaljevali in stopnjevali kraje in lazi predhodnikov 0:)

Pa mi se zdej mal vrtimo v krogu. Vsaj jaz sem povedal-laznjivi kljukci so vsi. Se mi pa eni pac zdijo se manj sposobi od drugih.

PS: ne zeli si druzbe kjer se nebi dalo lagati. So psihologi ze zdavnaj opozorili, da druzba razpade isti hip, ko se to zgodi. Lazi so izjemno pomemben faktor sobivanja. Tudi srecnih zakonov, ki jih ze tako ni, pol sploh nebi blo...

Je pa ravno zadnjic en institut predstavil poigraf, ki dejansko meri direktno mozgane, ki vedo, kaj so storili in kaj ne-tudi ce se osebek sam ne zaveda ali spomni in zadeva deluje. Ne mislit, d abodo tako zadevo uporabljali vsepocez. Mogoce za najvisje fukcije v drzavi pa pri podjetjih za kake res velike pogodbe samo slej ko prej se bo izkazalo, da nihce nima ciste vesti, se najmanj pa najvecji cistuni :D

Paramedic ::

Caligula: v novici na 24ur ali rtvslo je pisalo, da so lds in/ali zlsd zavrnili poslovnik, kjer bi bil poligraf OPCIJA za odkrivanje korupcije. Torej, vsak ki bi hotel dokazati svojo nedolžnost, bi se lahko dal testirat, vendar pa nobenemu ne bi bilo treba - no cel tako nedolžen predlog so zavrnili, medtem ko so drugi ga podpirali.
Pa govoriš, da lažejo vsi, le eni so bolj sposobni kot drugi - zgleda da misliš sposobnost laganja (in prikrivanja laži na omenjen način). V tem so pa lds res najbolj sposobni.
End transmission.

Zgodovina sprememb…

drejc ::

Evo za vse kaligule in ostale LDS simpatizerje.

Anketa, katero stranko bi volili na volitvah:

SDS: 21.5%
LDS: 21.3%

Vir:današnje DELO! 8-O

Luka Percic ::

Huh, zanimivo. FDV-jeva anketa nam je še teden dni nazaj kazala kako gre SDS približno dvakrat slabše kot LDS.

Kdo tukaj prikriva?

BTW; anebi bilo fajn da bi anketarje kjer bi rezultai preveč različni od dejanskega stanja, po volitvah tožili zaradi zavajanja javnosti?
Mislim da to bi pa bil nacionalni interes.


Coligula; strinjam se edino s tem, da ce bi bila opzicija 12let trdno gor, potem bi upažali podobne smernice kot jih sedaj pri LDS. S to razliko, da se vladavina LDS v resnici vleče že precej pred osamosvojitvijo.

Thomas ::

> anebi bilo fajn da bi anketarje kjer bi rezultai preveč različni od dejanskega stanja, po volitvah tožili zaradi zavajanja javnosti?

Mnja, Delo je bilo prejšnje volitve zelo točno. Tudi exit pooli na RTVSLO in na POP dokaj.

Toš pa magicira. Reče, kakor se zdi njemu, da blo treba rečt.

perci ::

No v bistvu se ga verjetno ne, ker so ze na netu navodila kako ga pretntat kar tud strokovnjaki pravijo, marsikomu ze omogoca, da se nauci zadevo zaobiti.

No, bi jst rad videl, kako nekdo, ki prebere navodila na netu pretenta poligraf. Resno.

Poligraf (oz. tistega, ki analiziran njegove rezultate) lahko pretentaš samo, če si sam sebe prepričal, da so tvoje laži resnica. Tako kot Jelinčič, recimo :D.

perci ::

Ja, res je - kokr se jst spomn je blo delo na prejšnjih volitvah zelo točno. Je kr merodajno pomojem - upam vsaj ;).

gpg ::

Anketa, katero stranko bi volili na volitvah:

SDS: 21.5%
LDS: 21.3%

Vir:današnje DELO!

Kot zanimivost: Delo - Prodaja je prispavelo milijon in pol tolarjev za kampanjo LDS.

Thomas ::

Poligraf lahko pretenta, kdor ima uspešno poseben tečaj za to za sabo. Prirejajo ga nekatere obveščevalne službe.

Pa tudi naravni talenti - MPD bolniki, že.

Večina pa ne.

Gandalfar ::

Luka Veliki: kaksno zavajanje javnosti? Saj te noben ne sili, da gledas njihove ankete.

Thomas ::

FDV je javni zavod, če se ne motim. Zato ni primerno, da Toš karkoli čara v njenem imenu.

Če bi samo pod svojim imenom - Niko Toš - dajal razne hecne ankete ven, potem je pa to njegova stvar.

Gandalfar ::

mas kaksen tocen link v katerem je razvidno katera institucija daje ankete ven?

Thomas ::

Caligula ::

Zakaj kdo meni mece ankete v fris kao? :D Mene briga za politiko. Moja ekonomska prihodnost itak nima veze z Slovenijo.
Boste pa vecinmoma tisti "zagrizeni" piskal, ce vam kdo tukaj zjebe gospodarstvo :D

Pa itak, da ne bodo SDSovci zmagali, ker bo ta anleta sam prestrasla zdej lene pa neaktivne privrzence LDSa,.. ker se bojo bal, da bi SDS z svojimi pridnimi militantnimi volilci zmagal :D

LDS privrzenec je rekel :D
Privrzenci strank ste taki, ki take oslarije gobcate. Sram vas bodi, ce ste v kaki stranki ali pa gorec privrzenec. IQ automat pod 80 >:D

Luka Percic ::

"Zakaj kdo meni mece ankete v fris kao? Mene briga za politiko."

Lažeš.
kako naj ti potem verjemamo da vsi politiki lažejo?
Jaz ti tega že ne verjamem!
:D


Kar se pa tiče anket je pa bila na poročilih cela zbrka. Od RTV je kazala precej drugačne rezultate.
Komu naj verjamemo?

Zgodovina sprememb…

Paramedic ::

Če bi bil recimo jaz privrženec katere stranke, bi govoril, da volite to in to stranko; js pa trdim, da NE volite več LDS in ZLSD, razloge sem pa že povedal. Potem zarad mene lahko volite Glas žensk, samo da škode ne delate državi. Imam pa raje SDS, ker mi ustreza in ker imajo edini možnost premagat "damn commies"e :D, kot so rekli komunistom.

A ste volilni stroj že kaj pogledali?
End transmission.

gpg ::

Pa itak, da ne bodo SDSovci zmagali, ker bo ta anleta sam prestrasla zdej lene pa neaktivne privrzence LDSa,..

Mogoče, a dejstvo je, da bo LDS na teh volitvah izgubil ogromno. Naj spomnim:

DZ Volitve 2000:
- LDS dobrih 36%
- SDS slabih 16%

Caligula ::

Pa koga briga, ce ogrmno izgubijo-se bodo vsaj v prihodnje bolj mucili in malo potrudili. Itak rabijo nekaj, da jih v rit brcne.
Sam nocem ,da tisti tadrugi zacnejo po gospodarstvu rovarit z svojo hudo zeljo po stegovanju lovk. Sej te so jih tud pred leti samo so zdej umirjenio. Uni so pa k otroci pred slascicarno. Dvomim, da premorejo kej samokontrole.

kopernik ::

>A ste volilni stroj že kaj pogledali?

Imam presenetljiv rezultat :
Stranke z najvišjo stopnjo ujemanja odgovorov
1. Aktivna Slovenija 74%
2. Slovenska demokratska stranka 73%
3. Za podjetno Slovenijo 64%
4. Stranka slovenskega naroda 61%
5. Nova Slovenija - krščanska ljudska stranka 60%
itd ..

Očitno ne poznam dovolj dobro programov strank ... ali pa imajo nastopi predstavnikov strank precejšen vpliv name.

Thomas ::

Mene je zabaval Rous v Sobotni prilogi. Medtem, ko so drugi imeli kej za povedat (pustimo ob strani kaj in kako kvalitetno), so pri Rousu vsi odgovori zelo jedrnati. Tipo dost mau šteka! :D

drejc ::


Sam nocem ,da tisti tadrugi zacnejo po gospodarstvu rovarit z svojo hudo zeljo po stegovanju lovk. Sej te so jih tud pred leti samo so zdej umirjenio. Uni so pa k otroci pred slascicarno. Dvomim, da premorejo kej samokontrole.


Hitting the bottle so early, eh?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: drejc ()

Caligula ::

No jaz se spomnem ,da so enkrat priloznost za kratek cas dobili in se spomnem kaj so bile prioritete tako, da kaksen bottle sploh ni potreben povod za tako sklepanje.

Thomas ::

Ja, takrat "so ga pa res lomili". Se spomnim, ko so pocenili bencin (ker je pač cena nafte na svetovnem trgu padla).

So jih napadli (Mencinger naprimer), kot pobesneli. Češ, kaj cenijo bencin! Kakšna katastrofa, da je to!

Potem se je LDS vlada tudi držala tega modela. Cena bencina po modelu. Takrat Mencinger in ostali niso bili tako penasti. Niti kadar se je bencin podražil, niti kadar se je pocenil.

Čudno, čudno ...

drejc ::

Ah kaligule so itak adacta proti. Telim bi mogoče Mladina še plačala za kak članek o dobroti kontinuitete in ohlosti "nesposobne" opozicije.

Caligula ::

Drejci so tudi adacta proti. Jim se placat nebi blo treba za kake clanke. Bi jih z veseljem pisali-sam ko noben noce :'( So del militantnega zvestega ubogljivega volilnega telesa. :D Sej prav. Tudi ovcice kdaj prav pridejo >:D

Ti je tezko, ker se moras matrat pa kretenizme kot je "zagovarjanje kontinuitete" probat folku limat? :D

Kolk si star?
14?

drejc ::

Maš probleme z razumevanjem besede "kontinuiteta", ali "zagovarjanje", ali celo z besedno zvezo le-teh? Če je to vzrok tvoje reakcije je kul. Če pa ne, si pa poln protislovij.

mlamat ::

Slovenia votes 2004:

LDS - corporation zone
SDS - wannabe economists, military junta
NSi - hitler's guard, opus-dei brothership
SLS - peasants union
ZLSD - pinkos
SNS - neo-cons
SMS - totalitarian student clique
SNJ - ex-convicts
AS - party animals

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mlamat ()

Caligula ::

kontiuniteta zagovarjanja?

>:D

14 let ocitno.
Ker mora ze to buit razlog, ce kdo ne voli tebi globoko ljubljene stranke. :D

Thomas ::

Caligula ... jest mislim, da si ti undercover anti LDS. Ker s svojimi izjavami jim delaš tako slabe usluge, kot (niti) oni ne zaslužijo.

Res, nekdo ki ne pozna razmer pri nas, pa bo tebe bral - recimo, predpostavimo tako - si bo mislil o LDSu slabše, kot si ta zasluži.

Čisto resno mislim. Skoz si na podobnem nivoju, na kakršnem si bil danes v komentarju na novico o trku galaksij. Ni blo drugega kot da so pobrisali.

Tule podobno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

Barakuda1 ::

Caligula :|

Mal se umir prosim s svojimi "duhovitostmi" in diskvalifikacijami sogovornikov v stilu Kolk si star? 14? , ker me mečno srbi "miška" na opciji "briši".

(velja tud za ostale z podobnimi idejami)

Paramedic ::

Kateri volivci po mojem mnenju najbolj škodujejo državi: tisti, ki se na začetku odločijo za eno stranko in se je na mrtvo držijo, brez da bi kaj premišljevali, bodisi zaradi tega ker je kak njihov prijatelj,znanec član te stranke, bodisi kak drug razlog. Ti majo le nekaj lastne koristi, medtem ko pa ima država veliko izgubo.
Če pa nekdo se odloči za neko tako stranko kot je LDS trenutno in je o tem premislil o drugih strankah in se na koncu odločil zanje, potem pa naj jim bo, mogoče pa res mislijio, da bo za nas ta najboljša. Taki volivci so vredni volitev. Problem je le, da malokdo izbere LDS po trajnem premisleku :).
End transmission.
strani: 1 ... 8 9 10 11


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bajuk nagrajen (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17110686 (3963) root987
»

Nova vlada - strokovnost (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
30415915 (7662) mtosev
»

Zbogom Drobnič (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
845304 (2908) mtosev
»

Vlada hoče falcona nazaj (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
533795 (2594) username
»

Napad na predsednika svetovne banke v Sloveniji !!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
613565 (2244) Caligula

Več podobnih tem