Forum » Strojna oprema » Problemi z DVD rekorderjem NEC ND-1300A
Problemi z DVD rekorderjem NEC ND-1300A
Netrunner ::
Moja konfiguracija je
Plata: GIGABYTE K7-Triton
CPU: AMD 4,7
Rekorder: NEC 4x DVD+RW DVD-RW
uporabljam NERO 6 Ultra edition
DVDin CDje bere ok .... CDje snema ok .... DVDjev noče ... vedno isti error ..... gledal sem malo po netu in videl da so neki problemi glede teh rekorderjev samo nisem uspel razbrati v čem je problem in kako ga odpravit ... zato pomoč prosim.
Skipper ::
men je delal nero isto z cdji
pa sem dal namesto write, nero express (v nero burning ROMu vse to), klikno more --> pa sem tam na enemu sliderju namesto burn xx spremenil na burn track.. pa je posnelo
samo nisem prepričan da je to dejanska rešitev problema
pa sem dal namesto write, nero express (v nero burning ROMu vse to), klikno more --> pa sem tam na enemu sliderju namesto burn xx spremenil na burn track.. pa je posnelo
samo nisem prepričan da je to dejanska rešitev problema
Netrunner ::
Wox ::
1. poskusi z novejšim firmwareom
2. Nerota posodobi na najnovejšo različico
3. Poskusi z drugimi mediji
2. Nerota posodobi na najnovejšo različico
3. Poskusi z drugimi mediji
neki123 ::
Čim prej nes nazaj, kjer si kupu. Jest sem si tud kupu ta model recorderja, pa je bil zanič in so mi ga pod garancijo zamenjal. Ampak je bil ta zamenjani isti drek. Pol sem si pa kupu ASUS DWR-040P/D in ni več problemov. Čist slučajno pa vem še za enga NEC-a 1300, ki je tud crknu.
bojchi ::
USPELO MI JE POSNETI DVD+RW.
Najprej sem poizkušal z Smartbuy DVD-RW in je pisalo isto napako kot tebi.Danes pa sem kupil Creation DVD+RW in je šlo.
Najprej sem poizkušal z Smartbuy DVD-RW in je pisalo isto napako kot tebi.Danes pa sem kupil Creation DVD+RW in je šlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99334 (28436) | pingo76 |
» | Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 28089 (13040) | e-marko |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102950 (27459) | nuclear |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10402 (7555) | reber |
» | DVD SmartBuy problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1115) | Lime |