Forum » Strojna oprema » gericom+bios
gericom+bios
Intifada ::
Hja ni kej. Zgubil sem knjižico s katero bi lahko videl podatke kako pridet v mojem notesniku v Bios. Preden obupam sem se odločil vprašati še vas, če mi lahko prosim kdo pomaga. Hvala lepa in lep pozdrav.
p.s. baje naj bi vsi Gericomi imeli univerzalni dostop do Biosa, zato menim, da več podatkov ne potrebujete.
Ok tnx.
p.s. baje naj bi vsi Gericomi imeli univerzalni dostop do Biosa, zato menim, da več podatkov ne potrebujete.
Ok tnx.
Intifada ::
Po dolgotrajnem zajebavanju mi je le uspelo. F1 ali F2, če bo koga zanimalo. Je pa stvar precej nerodna, če moraš non stop restartati comp in ugotavljat ključno tipko.
Aja zakaj ne grem pišem ali grem tja. Prvo kot prvo sem to dokaj hitro potreboval, drugo kot drugo pa je trgovina že bila zaprta ob štirih, jaz pa sem recimo oddaljen več kot 100 km.
Aja zakaj ne grem pišem ali grem tja. Prvo kot prvo sem to dokaj hitro potreboval, drugo kot drugo pa je trgovina že bila zaprta ob štirih, jaz pa sem recimo oddaljen več kot 100 km.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 46521 (12205) | cortez |
» | Servis Kotar d.o.o. in moja izkušnja! (prosim za nasvet) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26591 (23352) | kuglvinkl |
» | težave z MSI motherboartOddelek: Strojna oprema | 2863 (2176) | EZ2BHard |
» | Karseda neboleča reinštalacija OS WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1635 (1362) | @ljash |
» | DISK NE GRE NOTEROddelek: Pomoč in nasveti | 1202 (933) | TheHijacker |