Forum » Loža » Picerije z najboljšimi picami pri nas
Picerije z najboljšimi picami pri nas
Doman ::
Zanimivo da še nihče ni omenil picerije Matiček v Radovljici, kjer sem vedno jedel zelo dobre pice.
Dejan_007 ::
c3p0 ::
Mozzarella mora biti bivolja (buffalo), je precej boljša od te cenene. Včasih zapaše, večinoma pa delam pizzo kar s trapistom.
Kamen v pečici pa mora biti ogret nekje na 500°, le tako dobiš dobro zapečeno dno in rob pizze, in hkrati mehko testo, namesto keksa.
Da bi pa kdo predpekel testo, še nisem zasledil.
Kamen v pečici pa mora biti ogret nekje na 500°, le tako dobiš dobro zapečeno dno in rob pizze, in hkrati mehko testo, namesto keksa.
Da bi pa kdo predpekel testo, še nisem zasledil.
Brane22 ::
Mozzarella mora biti bivolja (buffalo), je precej boljša od te cenene. Včasih zapaše, večinoma pa delam pizzo kar s trapistom.
So mi rekli. In sem probal. Imeli so jo v Lidlu. S slabim končnim rezultatom.
Čisto navaden trapist je meni boljši. V bisstvu da večji končni efekt zapečenost sira in začimbe na njem.
Tudi mehak si v lističih se obnese bolje od mozarelle, vsaj meni.
Da bi pa kdo predpekel testo, še nisem zasledil.
Vsaj meni se je to obneslo. Ne toliko, da bi testo bistveno spremenilo barvo, le toliko da naraste in da nastane trda skorja.
Takrat se testo ne bo pretirano zmehčalo in usedlo pod omako in sirom.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brane22 ()
SuperVeloce ::
V zadnjem času sem le eno novo picerijo preizusil, Paradajz v Slovenskih Konjicah. Nič kaj posebnega kar se izbire tiče, so mi pa okusne!
Drugače pa, blizu Ljubnega ob Savinji je picerija Četara. Okusne pice, vendar bolj za tiste, ki želijo dobro obložene pice (čeprav sira ni preveč, kar se rado kje drugje dogaja).
Drugače pa, blizu Ljubnega ob Savinji je picerija Četara. Okusne pice, vendar bolj za tiste, ki želijo dobro obložene pice (čeprav sira ni preveč, kar se rado kje drugje dogaja).
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SuperVeloce ()
Pečo89 ::
Zanimivo da še nihče ni omenil picerije Matiček v Radovljici, kjer sem vedno jedel zelo dobre pice.
Odkar so se preselili ni več dobro. Pa tudi prej je bilo veliko bolj obiskano kot sedaj.
Drugače pa Kotnik v Kr. Gori je kupi iz italije peč na elektriko in se peče po 10+ pic na enkrat. Samo okus ni isti kot iz krušne peči..
Magic1 ::
Fora mozzarelle je ravno v bolj blagem ter manj mastnem okusu. Navadni siri znajo dodat premočen sirni okus in pico naredijo "težko". Ne štekam zakaj, vendar te ista količina 40% mastne mozzarelle na pici ne nasiti tako močno, kot taka s navadnim 40% sirom. Možno da s mozzarello šparajo in je nikoli ne dajo prekomerno, blag okus pa pripomore, da se je ne prenaješ.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
c3p0 ::
Bivolja je meni zelo dobra, jo lahko jem kar samo. Navadna pa se mi zdi precej medla. Reši jo komaj dobro oljčno olje, paradižnik, origano, bazilika...
BlaY0 ::
Danes večina picerij tako ali tako vse nabavlja pri enem dobavitelju, ki jim zjutraj vse za tisti dan strese pred zadnja vrata. Tudi že vzhajano testo v hlebčkih. Ne vem, če ni celo isti dobavitelj kot za tiste kebap topovske granate...
AndrejO ::
perci ::
Aston_11 ::
Kamen v pečici pa mora biti ogret nekje na 500°V klasični pečici na 250 stopinj bo težka tako močno kamen segret. Drugače pa krušna peč is the winner.
Braneta zastopim, kaj hoče. Dejansko je važno testo, nadev bi lahko naložil tudi na koncu, če ti ne bi bilo v interesu, da je topel, sir pa stopljen. No ja, saj recimo pršut, če ga nočeš upepeliti, daš na koncu noter in tudi za vse ostalo sem prepričan, da bi od testa pobralo dovolj toplete, da bi bilo OK.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
kuglvinkl ::
Probite morsko, kej tacga še ne :).
Moram probat. Poznam šefico = fejst punca, ni vrag da ni tud pizza taka.
To je to, ja. Spucane sveže sardelce, ne pa globoko zrznjen šrot...
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
kuglvinkl ::
In zee, javi, ko boš prišel. Lanska azijska tura je obšla Singapur.
Your focus determines your reallity
knesz ::
Zelo debelo testo sem dobil v piceriji Tonač (Cerklje in Kranj) ... fajn za pojest kakšen slice ali dva ob piru, za celo pizzo pa imam raje bolj tanke.
Edini problem Tonača je, da ko prideš domov, moraš dati cunje prat, ker se navzamejo duha kuhinje. To je tudi razlog, da ne hodimo več tja.
Flea ::
Maribor:
-Pomodoro
-La Cantina
-Ancora
Postojna:
-Čuk [nekaj let nazaj]
Ljubljana:
Sprobal marsikaj, ampak pretirano navdušen pa še nikjer nisem bil.
Murska Sobota:
-Picerija Nona (bili so včasih v Zamarkovi, pri Lenartu, zdaj so se preselili v Mursko Soboto, dokler so bili v Zamarkovi so mi bili absolutno najboljši.
-Pomodoro
-La Cantina
-Ancora
Postojna:
-Čuk [nekaj let nazaj]
Ljubljana:
Sprobal marsikaj, ampak pretirano navdušen pa še nikjer nisem bil.
Murska Sobota:
-Picerija Nona (bili so včasih v Zamarkovi, pri Lenartu, zdaj so se preselili v Mursko Soboto, dokler so bili v Zamarkovi so mi bili absolutno najboljši.
pixelzgaming ::
No kr lušte ste mi nardili s tem topicom.
Sam osebno bi zelo rad enkrat poskusil pizzo iz cast iron, ker je še nikoli nisem in ne morem vedeti kakšnega okusa je.
Osebno mi je čisto vseeno ali je veliko ali malo testa, pomembno je kako se pizza okusi ko je v ustih.
Trenutno bi med top dal Ancoro / Sidro s mehiško in diavolo. Mi pa je tudi dokaj všeč kebab pizza pri Al Capone.
Sam osebno bi zelo rad enkrat poskusil pizzo iz cast iron, ker je še nikoli nisem in ne morem vedeti kakšnega okusa je.
Osebno mi je čisto vseeno ali je veliko ali malo testa, pomembno je kako se pizza okusi ko je v ustih.
Trenutno bi med top dal Ancoro / Sidro s mehiško in diavolo. Mi pa je tudi dokaj všeč kebab pizza pri Al Capone.
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine
Ganon ::
Furbo ::
Od slovenskih pic se boš težko najedel, vse so tanke kot list papirja. Šparajo na vsakem koraku. Škoda denarja, raje si jo sam naredi doma.
Slo-tech bi lahko uvedel nagrade za najbolj neumen post meseca.
Saj zato so pa take teme brezveze, enim je edino merilo kvantiteta, drugim kvaliteta, tretjim je všeč tanko testo, drugi bi bili srečni, če bi jim naložili šunko na hlebec kruha...
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
krneki0001 ::
Al Capone... po moje imajo najslabše pice v Lj.
A so se tok pokvarili? Ko so jo odprli, so imeli res dobre pice, potem je sicer kvaliteta iz leta v leto padala, ampak da so se tok poslabšal pa nisem vedel.
Od slovenskih pic se boš težko najedel, vse so tanke kot list papirja. Šparajo na vsakem koraku. Škoda denarja, raje si jo sam naredi doma.
Slo-tech bi lahko uvedel nagrade za najbolj neumen post meseca.
Saj zato so pa take teme brezveze, enim je edino merilo kvantiteta, drugim kvaliteta, tretjim je všeč tanko testo, drugi bi bili srečni, če bi jim naložili šunko na hlebec kruha...
Vsak ima svoj okus, ampak vseeno pa zveš kaj novega, tako da take teme še zdaleč niso brezveze.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
Looooooka ::
max00slo ::
Če gre kdo mimo Bele krajine na morje, saj drugače človek nima poti k nam... obvezno vstavit v eni izmed sledečih:
v Črnomlju Picerija Klepec (odlične pice!) , Picerija Strgar (meni osebno malce preveč sira, vendar vseeno odlične)
ter v Metliki - pri Pildu. Tukaj je tudi ostala hrana na zelo visokem nivoju.
Vse pice so iz krušne peči ter res dobrega okusa. In tiste ljubljanske tanke ... pa par kosov sirčka ter gobic gor :) se ne more primerjat s tem.
Na primorskem mi je pa dobra v Luciji ena picerija, ampak se ne spomnem imena. Vem da je ob cesti, dva štuka majo.
v Črnomlju Picerija Klepec (odlične pice!) , Picerija Strgar (meni osebno malce preveč sira, vendar vseeno odlične)
ter v Metliki - pri Pildu. Tukaj je tudi ostala hrana na zelo visokem nivoju.
Vse pice so iz krušne peči ter res dobrega okusa. In tiste ljubljanske tanke ... pa par kosov sirčka ter gobic gor :) se ne more primerjat s tem.
Na primorskem mi je pa dobra v Luciji ena picerija, ampak se ne spomnem imena. Vem da je ob cesti, dva štuka majo.
Si non confectus, non reficiat.
perci ::
Vse pice so iz krušne peči ter res dobrega okusa. In tiste ljubljanske tanke ... pa par kosov sirčka ter gobic gor :) se ne more primerjat s tem.
Kakšne buče kotališ? Ljubljana ima n picerij, med njimi je nekaj precej dobrih. In ne vem o kakšnem tankem testu nekateri pametujete? Par kosov sirčka ter gobic? WTF? Mal kompleksa periferije al kako?
sisemen ::
Vse pice so iz krušne peči ter res dobrega okusa. In tiste ljubljanske tanke ... pa par kosov sirčka ter gobic gor :) se ne more primerjat s tem.
Kakšne buče kotališ? Ljubljana ima n picerij, med njimi je nekaj precej dobrih. In ne vem o kakšnem tankem testu nekateri pametujete? Par kosov sirčka ter gobic? WTF? Mal kompleksa periferije al kako?
Gredo v center, se usedejo v Dvor in mislijo da je to to, so dobili pa samo tipicno turisticno molžo, enako kot kjerkoli po svetu.
c3p0 ::
Kamen v pečici pa mora biti ogret nekje na 500°V klasični pečici na 250 stopinj bo težka tako močno kamen segret. Drugače pa krušna peč is the winner.
Braneta zastopim, kaj hoče. Dejansko je važno testo, nadev bi lahko naložil tudi na koncu, če ti ne bi bilo v interesu, da je topel, sir pa stopljen. No ja, saj recimo pršut, če ga nočeš upepeliti, daš na koncu noter in tudi za vse ostalo sem prepričan, da bi od testa pobralo dovolj toplete, da bi bilo OK.
Nemogoče, razen če pohekaš pečico, da se ne zaklene ob programu pirolize.
Se pa dobijo namenski pizza "toasterji", ki z nekaj predelave dosežejo tako temperaturo šamota spodaj (moj v 12 minutah). Sem enega omenil v sosednji temi.
Krušna peč je super, če jo le imaš, vključno s časom, ki ga porabiš, da se tako segreje.
jopar ::
Če gre kdo mimo Bele krajine na morje, saj drugače človek nima poti k nam... obvezno vstavit v eni izmed sledečih:
v Črnomlju Picerija Klepec (odlične pice!) , Picerija Strgar (meni osebno malce preveč sira, vendar vseeno odlične)
ter v Metliki - pri Pildu. Tukaj je tudi ostala hrana na zelo visokem nivoju.
Vse pice so iz krušne peči ter res dobrega okusa. In tiste ljubljanske tanke ... pa par kosov sirčka ter gobic gor :) se ne more primerjat s tem.
Na primorskem mi je pa dobra v Luciji ena picerija, ampak se ne spomnem imena. Vem da je ob cesti, dva štuka majo.
Najbrž misliš Santa Lucija. Niso slabe ne. Pa v Luciji so dobre v Rustici, pa tudi ostala hrana je božanska.
Epialt ::
Zanimivo da nihče ne omeni picarij okoli Celja.
Jaz že res dobre pice nisem v svoji okolici jedel kar nekaj časa.
Dobrih 5let nazaj sem pri Julči - Ljubljana dobil odlično pico s precej debelim testom.
Res da je lokal beznica, ampak pica je bila pa odlična.
Še kdo zahaja tja?
Jaz že res dobre pice nisem v svoji okolici jedel kar nekaj časa.
Dobrih 5let nazaj sem pri Julči - Ljubljana dobil odlično pico s precej debelim testom.
Res da je lokal beznica, ampak pica je bila pa odlična.
Še kdo zahaja tja?
Magic1 ::
Preprost heck zaklepanja pri pirolizi. Žagica in minuta dela. Pazit je treba samo da ga preveč ne odžagaš, ker to hkrati lučko prižiga. Moraš ga ravno toliko odžagat, da switch za luč še vedno preklopi, zatič za zaklep pa ga ne doseže(še bolje da kar un zatič za zaklep odstraniš, a je več dela)
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Sadida ::
Kdor ima rad debele pice z veliko sira naj gre v picerijo Čebelica
http://www.picerija.net/Cebelica.htm
http://www.picerija.net/Cebelica.htm
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sadida ()
Epialt ::
Dejan_007 ::
http://imgur.com/1camW0v
Danes na redditu. Nomnomnom, have to try.
Sicer je bolj pita kot pica.
Bljak, sploh ne zgleda dobr.
ZaphodBB ::
Jaz bi jo pa z veseljem probal. In tudi vem, da bi mi bila všeč. :)
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
[D]emon ::
http://imgur.com/1camW0v
Danes na redditu. Nomnomnom, have to try.
Sicer je bolj pita kot pica.
Mi marsikdaj sede konkretno nalozena pica ampak tole je ze tipicen primerek pretiravanja pri Chicago-style pici.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
MrBrdo ::
v ameriki majo pa res za en drek pizze.. kako lahko sploh primerjaš njihovo sranje z italjanskimi ali pa slovenskimi ki so tudi dobre.
boš raj jedel uno hawaiana z ananasom, dej no...
[D]emon ne vem če je slučajno to ista pizzerija, ampak mi smo nekje v Californiji jedli nekaj takega, pa je bilo res zanič, verjetno najslabša pica kar sem jo jedel v življenju, pa sem mislil da slabša od PizzaHut ne more bit. Tista postana kvadratna v pekarni je masterpiece proti tisti :)
boš raj jedel uno hawaiana z ananasom, dej no...
[D]emon ne vem če je slučajno to ista pizzerija, ampak mi smo nekje v Californiji jedli nekaj takega, pa je bilo res zanič, verjetno najslabša pica kar sem jo jedel v življenju, pa sem mislil da slabša od PizzaHut ne more bit. Tista postana kvadratna v pekarni je masterpiece proti tisti :)
MrBrdo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MrBrdo ()
Red_Mamba ::
Jaz prezivim ponavadi 2 tedna na leto v kaliforniji in se ne morem pritozevat nad hrano, ki jo dobis v restavracijah. Sicer je to nekako 100km zahodno od LA-ja.
Povsod kjer sem bil imajo odlicen curry, steak tak da dol pades (komi cakam da grem naslednje leto spet :P ), tudi pico sem jedel v eni od restavracij pa je bila kar ok.
Tudi v UK hrana zunaj ni slaba. Problem je da je svinjsko drago in se ponavadi ne najes za razliko od ZDA. Kjer so porcije ubitacne cene pa sicer visje kot v slo a te stane manj kot v UK :)
Od slovenskih sem pa bil v mnogih picerijah predvsem v MB, LJ, in KR ampak najboljse so pa se vedno
902 Gornji grad; ce se mi ne da do tja peljat potem pa picerija v Okonini
V KR sem pa pozabil kako se gostilni rece je pa v hotemazah in njihovi kruhki so odlicni, tudi pice niso slabe.
Povsod kjer sem bil imajo odlicen curry, steak tak da dol pades (komi cakam da grem naslednje leto spet :P ), tudi pico sem jedel v eni od restavracij pa je bila kar ok.
Tudi v UK hrana zunaj ni slaba. Problem je da je svinjsko drago in se ponavadi ne najes za razliko od ZDA. Kjer so porcije ubitacne cene pa sicer visje kot v slo a te stane manj kot v UK :)
Od slovenskih sem pa bil v mnogih picerijah predvsem v MB, LJ, in KR ampak najboljse so pa se vedno
902 Gornji grad; ce se mi ne da do tja peljat potem pa picerija v Okonini
V KR sem pa pozabil kako se gostilni rece je pa v hotemazah in njihovi kruhki so odlicni, tudi pice niso slabe.
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg
korenje3 ::
Od slovenskih pic se boš težko najedel, vse so tanke kot list papirja. Šparajo na vsakem koraku. Škoda denarja, raje si jo sam naredi doma.
testo pice mora biti tanko. 3mm na sredini. ni bistvo v šparanju, ampak o okusu in razmerju.
res pa da nekateri dajo tako malo gor, da se praktično vidi samo pelate in testo...
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
scipascapa ::
Zanimivo da še nihče ni omenil picerije Matiček v Radovljici, kjer sem vedno jedel zelo dobre pice.
Tam pri bazenu mora imeti vsaj 2-3x manj obiska kot prej.....prej ob cesti, je lahko vsak prišel s kolesom ali peš....pa zunaj na zraku.
Zelo debelo testo sem dobil v piceriji Tonač (Cerklje in Kranj) ... fajn za pojest kakšen slice ali dva ob piru, za celo pizzo pa imam raje bolj tanke.
ravno včeraj naročil eno pizo....9,80€
ej te cene so pretirano previsoke, to ni več normalno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scipascapa ()
Aston_11 ::
Portus na Uncu ;)
Nope. Testa preveč in predebelo, sestavine ok. Drugače pa ta mala pica je za 4, če se še prav spomnim. Če bi popravili testo, bi bila zmaga na tem koncu.
testo pice mora biti tanko. 3mm na sredini. ni bistvo v šparanju, ampak o okusu in razmerju.Se strinjam. Jaz moje vedno tako delam. IN potem malo vsega gor, ker enostavno ni nobene razlike, če nalagaš ali pa če daš vsakega po malo gor. Recimo dve žlici paradajz omake je dovolj, šunke toliko, da je pokrito, sir nariben preko ali spodaj (prakticiram spodaj). Morda malo preko šunke. Začimbe in je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
PacificBlue ::
Pico, ki je do sedaj bila najbolj všeč mojemu želodčku sem jedel v Želvi na Lentu v Mariboru. Bila je odlična izkušnja podkrepljena z lakoto, odlično družbo in podmazana z dodanim olivnim oljem.
Dobro sem jedel tudi v eni piceriji(restavraciji) v Kobaridu(imena se žal ne spomnim-bolj v centru mesta, blizu muzeja). Ima teraso in nasploh lep zunanji ambient, pice pa zelo okusne, velike s hrustljavim tanjšim testom. Me je pa presenetila nekaj časa nazaj picerija Di Antonio iz SG, kjer sem naročil velikanko po dostavi. Zelo okusna, ne samo dobra.
Dobro sem jedel tudi v eni piceriji(restavraciji) v Kobaridu(imena se žal ne spomnim-bolj v centru mesta, blizu muzeja). Ima teraso in nasploh lep zunanji ambient, pice pa zelo okusne, velike s hrustljavim tanjšim testom. Me je pa presenetila nekaj časa nazaj picerija Di Antonio iz SG, kjer sem naročil velikanko po dostavi. Zelo okusna, ne samo dobra.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
NonPlusUltra ::
PacificBlue je izjavil:
Dobro sem jedel tudi v eni piceriji(restavraciji) v Kobaridu(imena se žal ne spomnim-bolj v centru mesta, blizu muzeja). Ima teraso in nasploh lep zunanji ambient, pice pa zelo okusne, velike s hrustljavim tanjšim testom.
Pizzeria Fedrig, najbrž.
Na primorskem mi je pa dobra v Luciji ena picerija, ampak se ne spomnem imena. Vem da je ob cesti, dva štuka majo.
Santa Lucia.
Meni osebno so pice fenomenalne tu (Gorizia): Al Cavallino
Gre za pravo napoletansko pizzo; !tanko testo, izredno vroča peč -> pečenje cca 60 sekund -> veliki mehurji na testu, okusi fenomenalni :)
Podpišem za Al Cavallino.
vse zgoraj + testo najprej odstoji 1 dan + pečeno testo ni namočeno od česarkoli
Meni najboljša: San Marzano paradižnik, posušen paradižnik, burrata (posebna vrsta bivolje mozzarelle s kremno sredico iz smetane in mozzarelle), rukola, grana padano.
Ambient je precej špartanski in bolj bogi, parkirnega ne najdeš, če ga, ga plačaš in hodiš. Ampak osebje je najboljše, pice pa odtehtajo vse prej našteto.
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-x...
"For a long time now I haven't existed. I'm utterly calm.
No one distinguishes me from who I am."
No one distinguishes me from who I am."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: NonPlusUltra ()
SuperVeloce ::
PacificBlue je izjavil:
Pico, ki je do sedaj bila najbolj všeč mojemu želodčku sem jedel v Želvi na Lentu v Mariboru. Bila je odlična izkušnja podkrepljena z lakoto, odlično družbo in podmazana z dodanim olivnim oljem.
...
Kje je to? Edina Želva (v katero sem hodil na študentske bone, dok se niso pokvarili) je bila gor pri Štuku med študenti (Gosposvetska)
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SuperVeloce ()
PacificBlue ::
NoNickName>
Sliši se znano, ja:).
SuperVeloce>
Pa zdi se mi, da je bila Želva, če se ne motim. Samo ta je bila pri Pristanu pod študenskimi domovi. Ponujali so takrat še tudi lazanje.
Pizzeria Fedrig, najbrž.
Sliši se znano, ja:).
SuperVeloce>
Kje je to? Edina Želva (v katero sem hodil na študentske bone, dok se niso pokvarili) je bila gor pri Štuku med študenti (Gosposvetska)
Pa zdi se mi, da je bila Želva, če se ne motim. Samo ta je bila pri Pristanu pod študenskimi domovi. Ponujali so takrat še tudi lazanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka pizze (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Loža | 243939 (3788) | alekskac |
» | pekač za pizzo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48980 (12186) | MArkusPrimus |
» | DIY PIzza... (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 150597 (1526) | mailer |
⊘ | Domača pica (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 56906 (36779) | bluefish |
» | Zamrznjene pice s krušne pečiOddelek: Loža | 10088 (8409) | Aston_11 |