Forum » Loža » Peka pizze
Peka pizze

c3p0 ::
Ena sodelavka pusti testo 2 dni v hladilniku. Pravi, da rata boljša pizza.
Počasna fermentacija, skoraj nuja za več okusa in bolj prebavljivo testo, da te ne napihne kot v večini "navadnih" picerij. Jaz pustim hlebčke 2-7 dni v hladilniku in sproti porabljam. Najboljše je ponavadi tam okoli 4. dneva.
Je poskusil kdo delat v teh ferarijih lepinje oz. somune? Pravijo, da se to peče na 500 stopinj, pa bi mogoče šlo v teh mini pečicah tudi dokaj dobro. Bi to šlo ali se preveč napihne in bi se prilepilo na grelec zgoraj?
Sem že pekel. Imam dvignjenega ferrarija cca. 5 cm in gre lepo, stock varianta je morda malo prenizki in se zažge.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Picerije z najboljšimi picami pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 105776 (3242) | LeQuack |
» | pekač za pizzo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 51802 (15008) | MArkusPrimus |
» | DIY PIzza... (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 163144 (14073) | mailer |
⊘ | Domača pica (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 61634 (41507) | bluefish |
» | "Najboljša" paradižnikova omaka za pico (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28264 (26012) | Vajenc |