» »

Peka pizze

Peka pizze

««
26 / 26
»
»»

donvito ::

Eduardo je izjavil:

Če koga zanima sem testiral Effeuno in je odlična. Ponovljivost rezultatov je garantirana. NY stil napoletana ...

Daj sliko/e kako izgleda.

Eduardo ::

Forum podpira samo URL... nimam kakšnega primernega odložišča.

Steinkauz ::

Eduardo ::

A dela?

https://imgur.com/a/PpPoE7e

BTW sem imel boljse napoletane, samo ne fotkam nonstop...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Eduardo ()

Eduardo ::

Ni delalo prav. To bi moralo:

https://imgur.com/a/0Qpv8dZ

donvito ::

Eduardo je izjavil:

A dela?

https://imgur.com/a/PpPoE7e

BTW sem imel boljse napoletane, samo ne fotkam nonstop...

Meni ne dela noben link, a lahko naložiš na https://postimages.org/
in naložiš sem direktno povezavo, primer:

Eduardo ::

Tega mi odpre na inkognito mode:
https://imgur.com/a/0Qpv8dZ

Steinkauz ::



Čist lepo dela direktno, samo treba vedt kaj dat not

donvito ::

Eduardo je izjavil:

Tega mi odpre na inkognito mode:
https://imgur.com/a/0Qpv8dZ


ta pa dela, njami pica.

Eduardo ::

NY stil je plod dolgega razvoja. V bistvu fit za masovko, samo so me potegnili drugi projekti. :)

Vice ::

Edino peč naredi razliko vse ostalo ne naredi niti % razlike v okusu ali drugače povedano, eni so srečni s konzervo piksne na izpuhu Tomos motorja in fejk jakno s 46 številko. >:D

Eduardo ::

Pa ni vseeno kaj vržeš v peč, je že razlika, posebej, če si perfekcionist. Je pa kakovostna peč velik gamechanger. Kar OK NY stil pa pride tudi iz navadne pečice, ki gre do 300.

Vice ::

Ko ti pripravi majster pizzo iz navadne pečice (med dvemi kamni z min. razmakom) in v namenski pizza pečici vidiš, da so te pečice čisto navaden brezvezen šit.
Peč, šamot in ogenj je nekaj čisto drugega. To ti pa nobena pečica niti blizu ne more "simulirat"

Eduardo ::

Vice je izjavil:

Ko ti pripravi majster pizzo iz navadne pečice (med dvemi kamni z min. razmakom) in v namenski pizza pečici vidiš, da so te pečice čisto navaden brezvezen šit.
Peč, šamot in ogenj je nekaj čisto drugega. To ti pa nobena pečica niti blizu ne more "simulirat"


Pa sej tu je večinoma govora o namenskih pečeh. In kot lastnik namenske ti povem, da lahko določene stile zelo OK narediš v navadni do 300 stopinj, samo recepte moraš nekoliko spremeniti.
««
26 / 26
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pekač za pizzo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15148086 (11292) MArkusPrimus
»

DIY PIzza... (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
742147003 (67508) mailer

Domača pica (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22455662 (35535) bluefish
»

Katera zmrznjena pica? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12533152 (19325) joze67
»

Picerije z najboljšimi picami pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25494502 (77592) korenje3

Več podobnih tem