Forum » Loža » Koliko zaslužijo picerije?
Koliko zaslužijo picerije?

filip007 ::
Nimam 100 kil, ampak 80, res da sem bolj mali, ampak tako pač je.
Zraven so še kruhki iz pica testa, tako da slabo ni, cene so šle vse gor.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

denabiker ::

Niti en izdelek iz ponudbe gostiln ni zdrav. Razen solata. Brez preliva..
Še se spomnim ene analize je imela solata skoraj 50x večje vsebnosti enih težkih kovin kot so mejne vrednosti.
Solata je kar problem, če ni iz čistega okolja. Kje pa vse ljudje gojijo solato oz. zelenjavo pa bog pomagaj,....

starfotr ::
Govoril sem o makro hranilih.
Hrana je varna. Ni pa nujno, da je varna hrana tudi zdrava.
Hrana je varna. Ni pa nujno, da je varna hrana tudi zdrava.

feryz ::
Evo, ta cajt ko vi gobezdate po forumih, sem se jaz vrgel še v gostinstvo.
Zdaj moram na hitro eno firmo odpreti in zaštartati. Da bo vsaj nekaj denarja prikapljalo.
Bomo videli po koliko so banane. Zaradi par 10k vloženih evrov ne bom bankrotiral, tudi če jih ne vidim nikoli več.
Vseeno pa bi bilo fajn, če bi jih dobil nazaj.
Zdaj moram na hitro eno firmo odpreti in zaštartati. Da bo vsaj nekaj denarja prikapljalo.
Bomo videli po koliko so banane. Zaradi par 10k vloženih evrov ne bom bankrotiral, tudi če jih ne vidim nikoli več.

2dark ::
Nimam 100 kil, ampak 80, res da sem bolj mali, ampak tako pač je.
Dober izgovor. Jaz se iz tega ne najem. Tole je tipicen primer natega.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )

Evo, ta cajt ko vi gobezdate po forumih, sem se jaz vrgel še v gostinstvo.
KO boš zalaufal, še moraš računat na stroške "varovanja" s strani lokalne mafije

Razen, če se postaviš njim kontra, kot se je kolega, katere ima on sedaj njih v strahu. Nekaj je bilo materialne škode, pa nekaj zlomov in mučenja, pa se je rešil tega mafijskega prispevka.

zodiak ::

KO boš zalaufal, še moraš računat na stroške "varovanja" s strani lokalne mafijeČe bom kdaj tako daleč, da se bo splačalo varovalcem priti na obisk, je to samo plus.
Razen, če se postaviš njim kontra, kot se je kolega, katere ima on sedaj njih v strahu. Nekaj je bilo materialne škode, pa nekaj zlomov in mučenja, pa se je rešil tega mafijskega prispevka.
Ampak se bojim, da bo prej gešlosen. Da ne bodo imeli po kaj priti.

Magic1 ::
Ok, vsaka čast, da se vržeš v vsak biznis in probaš. Samo zanima me kako urejaš glede predpisov in dokumentacije? Ker tega je kot solate za vsako stvar in lahko samo kazni plačuješ, če delaš mal po svoje. Jaz si ne predstavljam za vsak biznis naštudirat vsa pravila in regulacije.
Magic

A ti izmeriš vodo, preden skočiš noter? Z metrom?
Ne, fukneš se na glavo noter in če rata, rata. Drugače v tem svetu niti ne more biti. Če hočeš kam priti.
Ne, fukneš se na glavo noter in če rata, rata. Drugače v tem svetu niti ne more biti. Če hočeš kam priti.

Magic1 ::
Ti samo glej, da si dobiš nekega sposobnega kuharja, ki bo vsaj vedel kako rokovati s hrano.
Magic

Zraven bo pa skupinski nakup toplotnih.
Drug projekt, ki se ga lotevam.
V službi pa nič od mene. Tako pač je. Če ni adrenalina, ni z mano nič.
Zaspana monotonost in enolično, bolj ali manj, samodejno delo, me ubija.
Drug projekt, ki se ga lotevam.
V službi pa nič od mene. Tako pač je. Če ni adrenalina, ni z mano nič.
Zaspana monotonost in enolično, bolj ali manj, samodejno delo, me ubija.

Matejjjjj ::
A ni bila neka Lipa še večja?
ne, pub Legende je imel 2 produkta, tj pico s parimi okusi, klasika, mehiška, kmečka in pohan sir s pomfrijem. ko si jedel, so zraven trije stali poleg mize in čakali, da poješ. in noro fajn smo se imeli, ko si flirtal s študentkami v natlačenem lokalu.
Lipa je bila gostilna. Parma ima pa še danes "industrijski" trak za pečenje.
Kurba, a potem je še original? Izgleda že. Ta mašinca pa je enih pic prežgala IN napol spekla!
https://vw-revija.si/parma-prva-picerij...
Hvala, prvo pico tule smo jedli z družino najbrž v prvi polovici 90'ih
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Matejjjjj ()

Miki N ::

Kalibri ::

Miki N ::
Čaki picerija in prodajalna TČ hkrati? No to pa je novotarija. Feryz razmišlja izven okvirov!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E hrana - male porcije, predrago (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 38013 (5986) | Gagatronix |
» | DIY PIzza... (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 154818 (5747) | mailer |
⊘ | Domača pica (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 58395 (38268) | bluefish |
» | Picerije z najboljšimi picami pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 97559 (80649) | korenje3 |
» | velikosti pice in cena (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22812 (21028) | korenje3 |