» »

Peka pizze

Peka pizze

««
29 / 29
»
»»

Scaramouche3 ::

Kako blizu popolnega je to?

c3p0 ::

strikeout je izjavil:

Ena sodelavka pusti testo 2 dni v hladilniku. Pravi, da rata boljša pizza.


Počasna fermentacija, skoraj nuja za več okusa in bolj prebavljivo testo, da te ne napihne kot v večini "navadnih" picerij. Jaz pustim hlebčke 2-7 dni v hladilniku in sproti porabljam. Najboljše je ponavadi tam okoli 4. dneva.

SnegKidam je izjavil:

Je poskusil kdo delat v teh ferarijih lepinje oz. somune? Pravijo, da se to peče na 500 stopinj, pa bi mogoče šlo v teh mini pečicah tudi dokaj dobro. Bi to šlo ali se preveč napihne in bi se prilepilo na grelec zgoraj?


Sem že pekel. Imam dvignjenega ferrarija cca. 5 cm in gre lepo, stock varianta je morda malo prenizki in se zažge.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: c3p0 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Picerije z najboljšimi picami pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
275105681 (3147) LeQuack
»

pekač za pizzo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15151767 (14973) MArkusPrimus
»

DIY PIzza... (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
742162978 (13907) mailer

Domača pica (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22461551 (41424) bluefish
»

"Najboljša" paradižnikova omaka za pico (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5628245 (25993) Vajenc

Več podobnih tem