Forum » Znanost in tehnologija » Branski svet...???
Branski svet...???
Zavo ::
Zadnjič sem ravno bral neko knjigo (Vesolje v orehovi lupini), pa sem naletel na meni do sedaj zelo malo znan pojem in sicer branski svet!
Stevči govori v knjigi o tem, kako bi naj mi živeli na brani, med različnimi branami naj bi bil prazen prostor, po katerem svetloba ne more potovati, zato jih ne vidimo, pač pa jih zaznavamo, ker učinkuje na našo brano gravitacija iz druge brane in obratno!
Fuck, kako sem zabluzil!
Skratka, če kdo ve kaj več o tem, mi naj prosim razloži kaj avtor s temi branami misli!
Stevči govori v knjigi o tem, kako bi naj mi živeli na brani, med različnimi branami naj bi bil prazen prostor, po katerem svetloba ne more potovati, zato jih ne vidimo, pač pa jih zaznavamo, ker učinkuje na našo brano gravitacija iz druge brane in obratno!
Fuck, kako sem zabluzil!
Skratka, če kdo ve kaj več o tem, mi naj prosim razloži kaj avtor s temi branami misli!
P_Nut ::
ej jst tut ne razumem najbolj. To se razteguje čez vesolje pa neke pizdarije povzroča. nimam pojma ej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrt - zemlja - kompostOddelek: Loža | 1462 (1254) | fikus_ |
» | Racionalizacija Obstoja (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 24342 (18565) | Saladin |
» | Nastanek sveta/vesolja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 21999 (14873) | jzgorisek |
» | VESOLJE-obstoj in njegova razsežnost(dimenzije)!! (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6310 (4601) | PacificBlue |
» | Religija, znanost in hvala za vse ribe (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Problemi človeštva | 27351 (21293) | jype |