» »

Formula 1 2012

Formula 1 2012

««
26 / 74
»»

SebaR ::

1. Fernando Alonso - €30 million
2. +Lewis Hamilton - €16 million
= +Jenson Button - €16 million
4. Sebastian Vettel - €10 million
= Mark Webber - €10 million
= Felipe Massa - €10 million
= +Nico Rosberg - €10 million
8. Michael Schumacher - €8 million
9. Kimi Raikkonen - €5 million
10. Heikki Kovalainen - €4 million
11. Timo Glock - €3 million
12. Kamui Kobayashi - €1 million
= Romain Grosjean - €1 million
14. Nico Hulkenberg - €500,000
= Sergio Perez - €500,000
= Vitaly Petrov - €500,000
= Pedro de la Rosa - €500,000
18. Jean-Eric Vergne - €400,000
= Daniel Ricciardo - €400,000
= Pastor Maldonado - €400,000
21. Bruno Senna - €250,000
= +Narain Karthikeyan - €250,000
23. Paul di Resta - €200,000
24. Charles Pic - €150,000

Via : Business Book GP 2012
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Daedalus ::

Še najbolj zanimivo od vsega pa je, da je Grosjean sam odpeljal testiranja v Mugelu in od takrat naprej precej dvignil formo.


No ja. Še vedno ma hude težave s prezgodnjim zaključevanjem dirk. Kvalifikacije pa niso lih pomembne, če pol ni točk.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

ttommy ::

Kimija pa razumem- hoteli so vrhunskega dirkača in naj ne pričakujejo od njega ( to mislim, ker je bilo zapisano da je odkorakal iz garaže) da bo mislil namesto inženirjev.... On pokaže svoje na dirkah.
Gamer

PrimozR ::

Yugos je izjavil:

Super Sonic je izjavil:

MSu v bistvu poteče pogodba, kot smo že večkrat vsi skupaj povedali, po vrnitvi ni pokazal česa dobrega, razen par dobrih dirk, tudi moštvo se, z izjemo letošnje sezone, ni bilo sposobno boriti za najvišja mesta, zadaj pa se že čuti pritisk delničarjev koncerna MB, ki želijo ven in nekako na stara pota v F1 (npr. čez McLaren).

Ross Brawn je zapravil ogromno denarja, pokazal pa nič, ravno obratno od sezone 2009. Verjamem, da bi tak medijski bum naredil kar precej reklame, ampak v tej zgodbi moti Nico Rosberg, ki se ga Hamilton boji še iz mladinskih kategorij. Dokaz je bilo močno lobiranje v 2009, da Rosberg ni prišel v McLaren.

Najbolj realno je, da bo ostal tam kjer je, možno pa je, da se bo predvsem zaradi dirkalnika Adriana Neweya podal v vode RedBull-a, ali pa hotel revanšo z Alonsom, kar je minimalno verjetno.

Glede MSa - vsem fanatikom naj bo jasno, da je pri teh letih in s takšnimi peformansi vsaj druga izbira, ko so na trgu tisti, ki trenutno resnično največ veljajo - Alonso, Vettel, Button in Hamilton, pogojno tudi Rosberg in Raikkonen.


Ni tako lahko najti zamenjave, sploh pa za vodilne!
Če je Brawn tak o nesposoben,zakaj recimo Domenicali ne pokaže kaj je to ko imaš velik budget!

Vetel, Alonso, Buttton ne gredo k Mečki, ostane samo Hamster, on pa ne kaže lojalnosti,sploh ko je takoj dobil avto za zmage ko je prišel v F1,tukaj se razlikuje od MS.
Schumi je pripravljen potrpet za vrhunski avto in čakati svoj trenutek.
Trajalo je dolgo da se je privadil, samo tukaj e vidi zakaj je on nekaj posebnega, kljube letom,slabem avtu in ogromno število hejterjev on še vedno vztraja.

Hamilton bi po enem letu sept iskal drugo moštvo...

Ne kaže lojalnosti do ekipe, ki ga je v F1 dobesedno vodila že iz časov dirkanja v gokartih, ko je bil star 10 let? Da meni en pri 10 letih reče 'če boš dovolj dober, boš naš šofer v F1, do takrat ti pa plačamo vse, ti samo zmaguj' magari z njimi podpišem ekskluzivno pogodbo, lifetime. Sploh z McLarnom. Dirkanje je tako drag šport, da takšno sponzorstvo pomeni veliko, razen če imaš polno rit vsega, kar velja za nekatere dirkače v F1.

Sicer pa zanimiv, MS dobi samo 8 mio. Je pa BTW drugi najbogatejši športnik na svetu, za Tigerjem Woodsom.

PrimozR ::

Hm, ne gre več popravljati posta...

http://www.racecar-engineering.com/news...

Fail ACO-ja ali največja zmaga ever, ker bo dejansko en kup F1 ekip/proizvajalcev testiralo svoje motorje v Le Mansu? :)

Time will tell...

black ice ::

PrimozR je izjavil:

Sicer pa zanimiv, MS dobi samo 8 mio. Je pa BTW drugi najbogatejši športnik na svetu, za Tigerjem Woodsom.

Torej zna z denarjem. Kul.

PrimozR ::

Jah, pomaga da je bil v zlatih časih, ko je bil pri Ferrariju, plačan tako dobro, kot je zdaj Alonso. :D

Super Sonic ::

Če je Brawn tak o nesposoben

Vsi omenjeni ljudje so super uspešni v svojem življenju, gre samo za zgodbe, ki so uspešne ali pa niso. Vedno se išče kemija v moštvu. Trenutno Brawn izgleda največji "idiot" v očeh koncerna MB, ker je porabil okoli pol miljarde sredstev za par stopničk Rosberga in neuspel povratek MSa. In to so določeni pritiski, ki lahko na neki točki prisilijo odgovorne, da storijo korake. Po drugi strani Brawn velja za F1 guruja, ki je temu športu namenil svoje življenje in s Ferrarijem osvojil vse, ter postavil izredno visoke standarde.

ostane samo Hamster, on pa ne kaže lojalnosti,sploh ko je takoj dobil avto za zmage ko je prišel v F1

Zanimivo, a ne, pa oba sta rojena na isti dan, zgleda da horoskop ne deluje (sarkazem). Hamilton je imel svojo občudovanja vredno pot v F1, drži, da je dokaj nepotrpežljiv in relativno slab v poročanju kaj se z dirkalnikom dogaja, vendar pa ne pozabit, da je dobil takoj, že svoje prvo leto v F1 enega, če ne najmočnejšega nasprotnika in da je demoliral Hekkia, ter se (bolj ali manj) uspešno spopada z Buttnom. Ne Alonso, ne MS, ne Vettel, nihče od njih ni hotel in noče svoja najboljša leta zapravljati za neposredne dvoboje, ki bi bolj ali manj dovolj natačno opredelili posameznikove kvalitete. MS si je celo pogodbeno vezal kolega, vse samo zato, da je sam lahko ustvari sebi primerne pogoje. Hamilton je s tega stališča dirkač za spoštovat in ravno ta njegov pogum oz. prepričanje v svoje sposobnosti daje dovolj vznemirjenja, da se lahko pripelje ob bok Alonsu, Vettlu ali pa Rosbergu v letu 2013 ali pa kdaj kasneje.


No ja. Še vedno ma hude težave s prezgodnjim zaključevanjem dirk. Kvalifikacije pa niso lih pomembne, če pol ni točk.

To vse drži. Treba je seveda poudariti da Grosjean ni nov v F1 in da je lani osvojil suvereno GP2, predvsem pa se nahaja v Francoskem moštvu.

Kimija pa razumem- hoteli so vrhunskega dirkača in naj ne pričakujejo od njega ( to mislim, ker je bilo zapisano da je odkorakal iz garaže) da bo mislil namesto inženirjev.... On pokaže svoje na dirkah.

Moštvu Lotusa je marsikaj za očitat, jaz osebno bi jim menjave pnevmatik, ki so pogosto tako počasne, da izpadejo kot pravi amaterji, naslednja stvar so taktične odločitve in še tretja, zelo malo potegnejo iz očitnega potenciala, ki ga nosi Alisonov E20. Zapletlo se pa je, ker se je Kimiju zelo poznal ta manjkajoči trening, saj ni odpeljal "long distance" delov in s tem v nedeljo vnesel precej slabe volje med inžernirje, ter posledično drugega kadra. Tudi Kimi ni perla v tej situaciji, to je moje mnenje, tam je da vozi, sicer se lahko pritožuje kakor želi, ampak ma da pelje tisto kar mu je dano.

Je pa zanimivo, da mu ne morejo zrihtati tega sistema krmiljenja, v bistvu korakamo proti polovici sezone, ko se oni še vedno hecajo s temi stvarmi.

Fail ACO-ja ali največja zmaga ever, ker bo dejansko en kup F1 ekip/proizvajalcev testiralo svoje motorje v Le Mansu?

Ni razloga da ne bi!

Jah, pomaga da je bil v zlatih časih, ko je bil pri Ferrariju, plačan tako dobro, kot je zdaj Alonso. :D

To bo sedaj mogoče laž, ampak jaz bi stavil, da je bil MS nekje med 40 in 50 miljoni na sezono. To je bilo samo od moštva, sponzorji so bili še od 4 do 5x toliko + še kaj za zraven.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

krispe ::

Jaz ne razumem kako to, da je Alonso največ plačan med vsemi, pa to krepko nad vsemi pravzaprav.. 8-O

Lani je končal sezono na 4. mestu z več kot 150 točkami zaostanka za Vettlom.

Letos je sicer res na samem vrhu zaenkrat, a ne verjamem, da so te tri točke pred Vettlom in Webbrom toliko vredne.

What am I missing out?
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: krispe ()

Blinder ::

Mogoče ga je ferrari moral prepričat z denarjem da pride v nekonkurenčen team?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Super Sonic ::

Jaz ne razumem kako to, da je Alonso največ plačan med vsemi, pa to krepko nad vsemi pravzaprav..

V stroki velja za najbolj kompletnega in trg je postavil takšno ceno. Verjamem, da bi za Ferrari vozil za manj, ampak ker je Ferrariju celo v interesu, da ima najbolj kompletnega voznika, ga tudi zelo radi plačajo. Gre za imiđ, kogar pokliče Ferrari, ta naj bi bil nekaj več.

Lani je končal sezono na 4. mestu z več kot 150 točkami zaostanka za Vettlom.

Napačen pogled. Če bi imel dirkač toliko vloge danes, bi enostavno kupil tistega, ki bi znal vse skupaj sam in bi postal večkratni prvak. Trenutni dodatek voznika na avtomobil se ceni na okoli 30%, še lani je bilo to 10%.
Pravi pogled je tak, kjer piše v pogodbi, da mora Alonso imeti 2x več točk kot njegov soborec. To je pa že mal težja naloga, neglede nato, kdo ta voznik je.

Letos je sicer res na samem vrhu zaenkrat, a ne verjamem, da so te tri točke pred Vettlom in Webbrom toliko vredne.

Če ga Dyer ne bi zajebal leta 2010 in če bi Costa upošteval vpihavnje v difuzor 2011, bi po vsej verjetnosti imeli Alonsa že kot 4x svetovnega prvaka. Tako pa je to samo ČE, ampak važno je, da je Montezemolo dovolj srečen - navsezadnje tudi on to plačuje. On k sreči razume, da nismo več v letih od 98-05, ko se je lahko brezglavo razpravljalo in metalo miljarde, tako da je dirkačev vpliv omejen. Vseeno pa rabiš tistega, ki bo vozil v dežju in suhem fenomenalno, pa naj bo to Singapur ali nova steza v ZDA. Raikkonen je preveč nihal + spustil se je sprovucirat Felipeju, zato je moral odditi. Ferrari je nazadnje snubil Buttna, ki si pa ni želel v Italjo.

Pa ne pozabit, da je ob Alonsu tudi Santander, ki je plačal odkup Raikkonena in lahko primakne še kaj v Alonsov mošniček.

Realno pa plača ni odraz hitrosti - nikoli ni bila in nikoli ne bo. Webber ne more biti enako plačan kot Vettel, pa je, ravno tako Vettel ni 20x hitrejši od Pereza. Gre za tisto, ko nekdo v ključni situaciji lahko, ostali pa ne. In to se plača x100, če se hoče. Veliko je pa odvisno tudi od moštva. Ferrari se jemlje kot največ in tako tudi plačuje, McLaren se jemlje kot resno podjetje, RB kot moštvo, kjer lahko dokažejo, da denar ni vse in uporabljajo druge motive, ostali pa plačujejo po zmožnostih. Opozoril bi na fenomen Glocka in Hekkia, ki sta v slabih moštvih plačana odlično. Če vzamemo procentualno, defitivno več od Alonsa.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

TribesMan ::

FIA pravi da Redbullov podn ni legalen...

Bo to kaj vplivalo na njihovo hitrost na naslednjih dirkah?
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tilen ::

A to pomeni, da je Rosberg zmagovalec Monaca?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

ABX ::

Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

PrimozR ::

Brez sprememb v rezultatih.

http://www.racecar-engineering.com/news...

Super Sonic ::

Bo to kaj vplivalo na njihovo hitrost na naslednjih dirkah?

Zadevo so predstavili v Bahrainu in dve dirki so vsi skupaj rabil, da so definiral ustreznost podna. Bahrain so zmagali, ravno tako Monaco, v Španiji pa so bili ustavljeni s pomočjo dodatnih postankov. Vsekakor bo vplivala zadeva na podtlak, saj luknja razdeli zračni tok in ga delno usmeri zadaj v difuzor. Pred nami pa je dirka, kjer takšne malenkosti v moči podtlaka ne pomenijo prav veliko, zato bo težko ocenit.

A to pomeni, da je Rosberg zmagovalec Monaca?

Ne, ker jim je FIA pred dirko zadevo oddobrila.

ps
Vsa fora je v tem, da je RB naredil luknjo nekako preveliko, Sauber in Ferrari imata nekaj podobnega že od začetka leta. Luknje so manjše in razdeljene, s tem pa je vprašljiva tudi uspešnost zadeve. RB je naredil le eno, ampak preveliko luknjo.


Gledate luknje ne letošnjem F2012, prvi s to idejo je bil pa Sauber.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

PrimozR ::

SS ni problem velikosti, problem je ravno ta zareza, ki jo Ferrari in Sauber imata, RB pa ne. Posledično imaš v dnu RB-ja luknjo s svojim robom, Ferrarijeve in Sauberjeva luknja pa so v efektu del robu. Čeprav v Ferrarijeve zareze po besedah Racecar Engineeringa ni mogoče vtakniti niti lista papirja :D

Vse skupaj je dobro razložil tudi Scarbs, ampak nisem linkal, ker ni imel razlage o rezultatih.

EDIT: Sauber pravzaprav niti nima luknje in zareze, za dnom imajo v bistvu zgolj eno dodatno krilce, a vseeno to paše pod enoten rob dna.

http://scarbsf1.wordpress.com/2012/06/0...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: PrimozR ()

Super Sonic ::

Hvala PIPI, jaz sem razumel pred dnevi, da ima RB 650mm, ostali pa 500mm in da je jedro spora velikost zarez.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Super Sonic ::

Če bo kdo našel originalno izvedenko tega intro filmčka, se priporočam!
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

PrimozR ::

Hah, na štartu so vsi svetovni prvaki zadnjih 12 let :)

Boobiz ::

SS, mogoče tole?
I'm drunk, what's your excuse?

Super Sonic ::

Boobiz - to! Hvala!
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

šernk ::

samo omenim, če kdo želi in se mu zdi F1 simulator predrag:
http://www.petrol.si/petrol-klub/izdele...
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

njok ::

Cez slabi dve uri pa ze prvi trening \o/ Zaenkrat je napovedan dez samo za danes, jutri oblacno, nedelja pa suho.

Yugos ::

njok je izjavil:

Cez slabi dve uri pa ze prvi trening \o/ Zaenkrat je napovedan dez samo za danes, jutri oblacno, nedelja pa suho.


je kak real time viewer?

Super Sonic ::


Lanski povzetki VN Kanade.

Nižje temperature ne gredo na roko Lotusu, itak bo pa vseskupaj loterija. Uporabljali bodo super mehke in mehke pnevmatike, enako kot v Monaku. Bomo videli kaj tem gumam naredi bolj agresiven asfalt in daljša dirka, favorita ni.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

connel ::

Yugos ::

connel je izjavil:

http://www.thefirstrow.eu/sport/motospo...

100% bodo prenašali.


thanx buddy

krispe ::

MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

ABX ::

Super Sonic je izjavil:

favorita ni.


Itak, za foro sem šel čekirat Bwin.

Winner
Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 4.00
Sebastian Vettel (GER/Red Bull) 6.00
Nico Rosberg (GER/Mercedes) 7.00
Fernando Alonso (ESP/Ferrari) 7.00
Michael Schumacher (GER/Mercedes) 9.00
Jenson Button (GBR/McLaren) 10.00
Mark Webber (AUS/Red Bull) 12.00
Romain Grosjean (FRA/Lotus) 17.00
Kimi Räikkönen (FIN/Lotus) 17.00
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

broken/link ::

kako lep je postal villeneuve, skoraj nisem mogel verjet svojim očem :F


za live timing pa sem našel odlično stran: http://f1timing.povarnitsyn.ru/ ostalo ne dela / je plačljivo.

Alec999 ::

Na RTV spet samo posnetek dirke? :(

ttommy ::

Alec999 je izjavil:

Na RTV spet samo posnetek dirke? :(


Resno? Nisem gledal sporeda.... Če je res, pol se naj jebejo!!
Gamer

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ttommy ()

Onlyx ::

Alec999 je izjavil:

Na RTV spet samo posnetek dirke? :(


"Kvalifikacijski trening bo v soboto ob 19. uri (prenos le na MMC TV), dirka pa v nedeljo ob 20. uri. Prenos bo prvič na TV SLO 1 (!) in na MMC-ju."

Takole piše na njihovi strani.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Onlyx ()

krispe ::

No važno da prenos sploh bo
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

Jst ::

Kvalifikacije prenaša Sky ali BBC?

Pa tisti linki, ki ste jih dali, a tam se bo dalo gledati na Sky/BBC kvalifikacije?

Na MMCju bo brez Ališiča, a ne?

+Zanimiv link za Live Timing, ampak jaz uporabljam App F1™ 2012 Timing App - Premium, ki sem ga kupil ob začetku sezone.

In kadar so kvalifikacije ali pa dirka, spremljam live timing na tabletki. Itak so zame tabletke "Couch Gadgets."
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

connel ::

Linke si daj med priljubljene, vedno je prenos tam gor pa ali prenaša BBC ali Sky.

krispe ::

A ve kdo za kakšno HD stran kjer live streamajo F1?
In po možnosti angleško govoreč komentator?
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

Jst ::

Zanimive kvalifikacije. Vettel, Hamilton in Alonso. Kaj je z Buttnom mi pa ni jasno.

Gandalfar: Zakaj ne pobrišeš še ostale poste, ki pa dejansko vsebujejo linke???
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jst ()

connel ::

krispe, včasih, na začetku sezone, je perfektno delalo s xmbc in navi-x plugin, resnična HD slika, sedaj, žal, iz neznanega razloga ne dela več, vsaj meni ne.

ABX ::

Button se je zadnje dirke malo zgubil. Vettel pa je bil res prehiter, vsi so v 1 sek, on pa da 0.3 sec drugemu.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

ttommy ::

Kaj je s Kimijem, da je tako slab?
Gamer

xplicit90 ::

Kimi je rekel, da naj bi imel na kvalifikacijah oziroma v hitrem krogu težave z diferencialom in hidravliko.

TOP ::

Danes bo Vettel zmagal,ker ma najhitrejši dirkalnik,kakšna je napoved vremena

ttommy ::

Sem ravno na uradni F1 strani prebral. Upam, da bo med dirko imel dober dirkalnik..
Gamer

krispe ::

TOP je izjavil:

Danes bo Vettel zmagal,ker ma najhitrejši dirkalnik,kakšna je napoved vremena


Napoved vremena je, da bo sončno in do 26°C
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

Super Sonic ::

Vettel pa je bil res prehiter, vsi so v 1 sek, on pa da 0.3 sec drugemu.

Vettel je prišel v dobro formo. Tako kot MS, Massa in še kdo.

Kaj je s Kimijem, da je tako slab?

Kimi ima v kvalifikacijah težave, to se ve že od začetka sezone (tokrat je imel še hidravlične). On je trenutno nekako iz forme, tako kot Button, Webber in še kdo.

Jaz stavim (oz. bi stavil), da je glavna reč v gumah. Ko bodo na vrsti trše različice, bi znali Button (predvsem on), Webber in Kimi (in predvsem Lotus) pridt malo naprej, med tem, ko ostali pa malo nazaj (na sumu imam Masso). To se mi je zdi, da je trenutno edini skupni imenovalec tem nihajočim rezultatom.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

OttoParts ::

Ve kdo kje je prenos??
Sami neki dnevniki...

krispe ::

OttoParts je izjavil:

Ve kdo kje je prenos??
Sami neki dnevniki...


Na SLO1 ob 19.55 je prenos v živo
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

OttoParts ::

LOL!!! :))

Prehiter start.....

Hvala!
««
26 / 74
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2015 (strani: 1 2 3 466 67 68 69 )

Oddelek: Na cesti
3430363653 (219248) BT52
»

Formula 1 2013 (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Na cesti
1899233934 (139760) Alexius Heristalski
»

Formula 1 2011 (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Na cesti
1146130511 (89260) Jst

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Na cesti
1189177203 (140448) WarpedGone

Več podobnih tem