» »

Bin Laden je živ

Bin Laden je živ

«
1
2

DarkSite ::

Najnovejša kaseta na kateri se pojavlja Bin Laden!
V njej govori sam Bin Laden in omenja napade na tanker v Yemnu, napade na Baliju in zaseda čečencev v Moskvi. Zaradi omembe zadnjih napadov lahko sklepamo, da ni umrl med napadi na Afganistan, in da je preživel.
Vsi menijo, da bo po tem govoru sledil spet en napad, tako kot po govoru pre 9/11. Kukr veste so oblasti v Evropi in v US v zadnjem tednu povečale opozorila o možnih napadih.
Cnn.com
BBC

:\

City ::

FBI-ju je to jasno že od samega začetka in tega jih je bilo najbolj strah.
Se pravi ameriški napad na Afganistan je bil potem neuspešen.

Zavo ::

Fuck, pa ravno zdaj ko grem v Munchen na sejem elektronike!

yabadak ::

Lahko , da je posnetek resničen.
Lahko, da je Osama še vedno na plačilni listi CIE.
Lahko, da je grožnja izrečena celemu svetu zadostni razlog, da bo Evropa še bolj pomagala ZDA pri uresničevanju njihovih ciljev.
Lahko, da pripelje vojna z Irakom do totalne restabilizacije na celotnem ozemlju in seveda temu sledi totalna vojna.
Lahko, da se bo podražila nafta in s tem tudi bencin.
:D

Ampak mene boli kurac, ker nisem Američan, ne vozim avto in sploh me briga za Irak al pa za Osamo......:)
Poletje je toplo in zima je hladna

DarkSite ::

It is offcial.
Link

Kaboom ::

the boogie man is back - otroci skrijte se
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

BendeR ::

Zdaj pa bodo spet paniko gnali :P
Meni osebno gredo že kar fajn na jetre z tem opozarjanjem da v naslednjih dneh načrtujejo napad blabla.Ko so ga pa res pa niso naredli bureki nič.Se še spomnim ko je kazalo bradatega ki je grozil nekaj časa pred 11.9. pa nobeni niti ni trznil.Zdaj pa vsi zaganjajo paniko.Včasih še naši bureki vun spravijo da smo je slovenija potencijalna tarča.Ja to bo ja :P Zdaj se bo oni revež na nas spravil.Zdaj bo spet nekaj let zatišja pred kakim velikim napadom.Tak kot je bil presledek med napadama na WTC.
:=)

Alec999 ::

Po mojem mnenju obstaja velka moznost, da bojo za Novo Leto "napadl", kr spovente se kok folx-a v New Yorku na ulcah odsteva nov let ... 3 .. 2 ... 1 ... bum
mislm da bo tezko opazt ksne 10 tipov s kovcki med tok folx-a :|

Druga mozna varianta pa je da bojo zdej napadl "zaveznice" .. k nebojo tok previdne kokr bojo v Ameriki ... London, Vatikan, Sidney al pa cist kj x :\

Kaj pa vi mislte .. kako bojo tokrat udarl? In kaksen bo odziv prej in po napadu...

lp,
Alec999

Thomas ::

Mislim, da je "njegov govor" lepljenka.

Skoraj gotovo.

Za napade izven Tretjega sveta, so jim pa moči že precej pošle.

Uničenje teh terorističnih organizacij je treba samo speljat do konca.

Kar JE mogoče.

;)

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Lucifer Tanatos ::

no sm kr caku da se bo se nas Thomas uglasu ;), drgac se pa strinjam s tem da je posnetek fake, po vsej verjetnosti je mudel umru med bombandiranjem unih bunkerjev v gorah, pa tut ce je prezivel, mu to sam malce podaljsa zivljenje, ker ujel ga bodo slej k prej, se posebi k je taka nagrada razpisana za njegovo glavo, nej ma se take frende, dnar je dnar.
Za dodatne napade pa mudel tut pomojem nima vec tolk kesa, je res da izhaja iz bogate druzine, sam pomojem so mu vecino njegovih racunov ze zamrznil tko da ni panike. In definitivno je treba to golazen iztrebit;)
Les yeux sans visage

Tr0n ::

Jaz nebi padal na te psiholoske igrice :).

||_^_|| ::

Thomas: upam da je res mogoče.
Drugače pa, zakaj ste nekateri tako prepričani da bugimena ni več med živimi?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ||_^_|| ()

Sims ::

Mislim tudi, da ni mrtev. Saj, če bi bil, bi tak Amerika na veliko oglašala...

DarkSite ::

Ne vidim razloga zakaj vsi govorite kot da je mrtu.
Dejstvo je, da se vsak pameten človek, ki bi ga iskala CIA, FBI in vse druge org. ne bi prikazoval vsak dan na TV, sam da bi nam navadnim smrtnikom in novinarjem pokazal, da je še vedno živ.
Če ni živ, naj pokažejo dokaze, ampak ker jih NIMAJO je OSAMA še vedno živ(konec debate).
To potrjuje še zadnji posnetek(ujema se 98%).

Glede njegove organizacije pa le to: Ali niso napadli na Baliju(ne vem kolk mrtvih..neki cez 100) in tanker v Yemnu. Zame je to dokaz, da njihova moč še vedno ni usahnila.

Lucifer Tanatos ::

slej ko prej bo, jst bi sam se bl ceno njegove glave povecal ;)
Les yeux sans visage

km- ::

kaj se sploh sekirate za njega. kaj te briga zivi naprej tle v slovenijo res ne bo napadu;)) jebes.. ce gres pa z letalom pa tudi ne rabis skrbet ce pac naletis na teroriste nimas kaj.. zivljenje gre naprej ;P

madmitch ::

Baje so Bin Ladna ujeli srbi nekje na teritoriju bosne in ko so ga obrili so ugotovili, da je to njihov Arkan. Torej smo verjetno sedaj mi glavna tarča. Za novo leto predlagam tihe komemoracije v krogu družine.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Thomas ::

Ne, življenje ne gre naprej, če naletiš na teroriste, sej to je tisto! :D

Da ne bi napadli Slovenije?

Če napadejo še Bali - bi Slovenijo še kvečjemu bolj.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Lucifer Tanatos ::

jah cudu se neb, pa tut kaj ti pomaga ce ne napadejo slovenije, si pa en nedolzen slovenski turist k ga zurira v diskoteki na Baliju al pa kjer kol drugje pa pol ckrnes zato k enmu mudelu ni neki prav pa more jt pol se vsem ustalim lajf zamurit;(
Les yeux sans visage

City ::

Ne vidim razloga zakaj Slovenijo? Bedarija totalna

Thomas ::

Ne vidim razloga, zakaj Bali. Bedarija totalna.

:|
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

City ::

Thomas potem pa razloži zakaj WTC v NY in ne WTC v Ljubljani
Potem boš videl, da Bali le ni bila taka bedarija.

DarkSite ::

Bali so napadli ker so se zadrževali tuji turisti predvsem zahodni turisti.
Zato ne vidim razloga zakaj ne bi tega storili tudi v Sloveniji, če bi se na našem kraju zadrževali tuji turisti. Dejstvo je, da se pri nas zadržujejo tuji turisti oz. je tukaj zahodni kapital, torej smo mi oz Slovenija popolnoma potencialna tarča teroristov, saj so se odločili napadati ekonomska področja tujega kapitala.
:\

City ::

Ja valda in po indoneziji niso pred Balijem imeli nikoli problemov s terorističnimi napadi in Džamaja Islamije je bila ustanovljena en mesec prej, toliko so rabili za priprave.

City ::

Potencialna tarča smo vsi na tem planetu se strinjam, samo verjetnost pa da se to zgodi pri nas je pa minimalna oziroma je enaka, kot da se to zgodi eskimom na Antartiki, tudi tam se kdaj ustavi kakšen zahodni turist.

Bob Rock ::

teroristicni napad na baliju ni nc novga... :\
tam, pa po celi indoneziji se ze kr neki cajta streljajo, kdo bo prevladu, kristjani al muslimani. Napad na disko ni tam nc novga, sam zdej se je slisal po celem svetu, ker so bli not turisti iz zahoda. To pa so oni verjetn vzel kot bonus, ce so ze neki sli delat, da se vsaj cuje na vse strani sveta...

Bob Rock ::

aja, pa da bi napadl slovenijo je pomoje dost mal moznosti
Oni bojo napadl kako stavbo al pa drzavo, da se bo po celem svetu slisal, za slovenijo pa se jebe tak severu kot jugu, tak zahodu kot vzhodu. Dejstvo je, da NISMO ena pomembnejsih drzav na svetu pa da pr nas ne bi blo pol takega ucinka kot npr. amerika al pa kaka zahodnje evropska drzava

DarkSite ::

Če bi v Sloveniji raznesel 20, 50 100 ali več ljudi bi o tem ves svet poročal, tako kot o Baliju.
Ne vidim razloga, zakaj tega ne bi storili tudi pri nas. Nismo ne vem kakšno policijska država in ne bi bilo težko razstreliti na prafaktorje nekaj tujcev.
Učinek bi bil isti oz. bi bil celo večji od tistega na Baliju, ker bi se to zgodilo v osrčju Evrope. Posebno, če bi bili med žrtvami Nemci, Francozi, itd. Zato govrt, da ne bi bilo učinka, če bi se to zgodilo v Sloveniji, je popolnoma odveč.

City ::

ČE!!

DarkSite ::

Na Baliju so tud govoril ČE, dokler niso dobil.

City ::

Tebi res ni jasno, na Baliju ni bilo nikoli ČE ampak KDAJ?

Binji ::

Saj je vse res, z necem pa se nikakor ne morem strinjati: da se da teroriste iztrebiti. To je nemogoce.

Kot bi Thomas reku:
:)
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

City ::

Ja na žalost.

cybermedo ::

Terorizma se NE DA iztrebit. Ne enacit terorizma z Bin Ladnom in Al Quaedo. Terorizem ni nic drugega, kot vojna naroda ali skupine, ki ni zadosti mocna (vojasko in financno), da bi se sla tapravo vojno. Terorizem je vedno politicen, sicer gre za nasilje, ki ne zapade pod definicijo terorizma. Zatorej, teroristov je veliko (terorizem je vojna revezev proti bogatim), le da je pac trenutno najbolj aktulen terorizem arabskih teroristicnih skupin, predvsem po zaslugi medijev, kar pa je logicna posledica, saj so napadli U.S.A. Torej, tudi ce Bin Ladna dobijo in iznicijo Al Quaedo, bodo naslednjic na udaru Palestinci, spet naslednjic pa kaki zatirani afriski gverilci, naslednjic ETA, IRA...
Na svetu je vedno dosti zatiranja in nasilja, in dokler bo to tako, bo tudi terorizma dosti, le akterji bodo vsakokrat drugi...
LP

Thomas ::

Spet en mit. Da je revščina generator terorizma in da ne bi bili teroristi, če bi ne bili revni.

Potemtakem bi bilo največ teroristov iz Bangladeša. Pa so to predvsem bogati Saudijci, ki Bangladešce nucajo bolj za kanonfuter.

Če bi se jim šlo za odpravo revščine po Arabiji in v Palestini, bi tam odpirali delovna mesta - ne pa novačili mladine za z bombami opasane samomorilce.

;)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

atubbuta ::

Thomas in ostali; gre za osnovni princip, da nasilje rodi nasilje. In vsi dogodki so to dejstvo vedno dokazovali. Nasilje Alkaide je sprožilo nasilje ameriške vojske... In prepričan sem, da je nacizem kriv za to, da danes Židi vladajo svetu. To so osnovni zakoni.
Drugače pa obstaja en dobr vic, ki govori za uspeh, ampak je v angleščini. Ta pravi, da 100% uspeh da pravi naziv, RITOLIZNIŠTVO pa celo 118%.

Thomas ::

> gre za osnovni princip, da nasilje rodi nasilje

Po tej logiki - ki je sicer zelo čislana - bi policija ne mogla funcionirati. Potem bi bilo pretepanje za hrano hitro (spet) glavna dejavnost.

Nasilje mora biti v službi varovanja nekih načel. Ti principi morajo biti pa zagotavljani z minimalno potrebno prisilo.

> da 100% uspeh da pravi naziv, RITOLIZNIŠTVO pa celo 118%.

Kaj ti pomeni RITOLIZNIŠTVO?

Priklanjanje Alkajdi?

:\
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

atubbuta ::

Ne, sploh ne odobravam ritolizništva. Ampak žal so tu uspehi.

Nasilje obrodi "sad" le toliko časa, dokler imaš premoč. In ko se ta izgubi, si pogorel. Zato pa mora imeti Amerika vedno močnejšo vojsko in ravno zato mora NATO financirati vse večje število ljudi.

BTW: A misliš. da smo iz ljubezni povabljeni?

atubbuta ::

Pa še nekaj bi povdaril:

SANKCIJE in NASILJE jaz ne bi metal v isti koš. Ponavadi pa je tako, da se pod krinko sankcije izvaja nasilje.

Thomas ::

Seveda so sankcije zagotavljane z nasiljem. Sicer bi se subjekt sankcij takoj izognil vsakršnemu sankcioniranju. Zaporniki (tisti ki so pod sankcijami) bi bili takoj ušli, če jih ne bi zadrževalo nekaj nasilja znotraj zidov.

Jasno.


:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Pepe ::

Seveda je živ.
Koga bodo pa potem "lovili"?
A ga resnici na hočejo dobit? Ja, ampak šele, ko jim bo prišlo prav.
LP

Thomas ::

> Seveda je živ. Koga bodo pa potem "lovili"?

To je z drugimi besedami povedano: "Sej sploh ne obstajajo nobeni teroristi. Ameri imajo manevre. Lahko sem miren!"

:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

spader ::

ne skrbite po televiziji je blo da naj bi bli v ozadju slisati piske dializniga aparat
tako da se je treba bati le bradatih ljudi na vozickih:)

Pepe ::

-Lahko sem miren

Niti pod razno, imamo teroriste, ampak so tukaj tudi Američani, mojstri manipulacije.
Ja, vem ja, niso edini.
LP

P.S. Ravno sem gledal dokumentarec Michaela Moore-a. V Ameriki umre letno preko 11000 ljudi pod strelnim orožjem, pri sosedih Kanadčanih pa 165. A sploh rabijo zunanjega sovražnika?

Thomas ::

Glava je še zdrava - bi reku Tomaž Domicelj - no kolikor je sploh kdaj bila zdrava.

Slepi, hromi in na smrt bolni "duhovni voditelji" imajo kar precejšnjo tradicijo med temi terorističnimi skupinami.

Trenutno je logično razmišljati takole:

Izraelci zelo težko ustavlajo zombije z bombami. Na srečo s konvencionalnimi, ampak vsa Alkajda se ta trenutek na vso moč trudi priti do umazane ali jedrske bombe. Prostovoljcev, ki jo bodo nesli kamorkoli na Zahod, jim ne manjka. V palestini kaže, da zadeva deluje. (Pa ne zaradi "revščine in ponižanja v katerega jih je pahnil Zahod", kot to bluzijo (zunanji) sodelavci Mirovnega inštituta iz Ljubljane). Zaradi večje slave Allahove, bodo naredili, kar jim bo naročeno.

Njihova ideja seveda ni enkratna akcija, v kateri bi umrlo milijon ljudi, pač pa serija takšnih akcij. Do propada Zahoda.

Če CIA in NATO zdej ne opravita svoje naloge ... smo ga najebali.

:|




Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

> V Ameriki umre letno preko 11000 ljudi pod strelnim orožjem

Plus 16,000 samomorov s strelnim orožjem.

Vsega skupaj manj kot 40,000 kakorkoli nasilno končanih življenj.

V Sloveniji bi bilo to število 100,000 - če bi bila Slovenija velika kot ZDA.

Mene ne impresionira, koliko riža pojedo vsi Kitajci skupaj. Bolj je važno koliko na prebivalca.

:)

Povezava.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Pepe ::

Torej ni pomembno, da v Kanadi 165, Anglija 68, Avstralija 65, Japonska 47 al 49.
Je pa res, da je v New Yorku padlo iz 2200 na 600.
LP
P.S. Link: 3 Sat

Thomas ::

> Japonska 47 al 49

Samomori in izsiljeni samomori so na Japonskem velik problem.

Precej večji, kot vse (nemajhno) nasilje v Ameriki.

Samo strelno orožje je le delen podatek, ki ničemur ne služi.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Pepe ::

Seveda ne. Služi samo tisto kar ti poveš-napišeš.
Nekaj mi razloži. Zakaj Američani "paktirajo" s S. Arabci, ko pa je tolikokrat povedano, da je tam temelj terorizma (denar). Mogoče zato, da Osama ne more domov, pa bo od žalosti umrl.
In potem se čudiš, ko napišem, koga bodo pa potem lovili?!?
Ne gre mi skupaj tvoji soper napredni Američani s super napredno tehniko in najbolj "super" orožjem, ne vejo kje je?
Pa ja.
LP

Thomas ::

Država - tudi ameriška - ne more kar hitro ujeti marsikoga.

Una bomberja so lovili 20 let.

Meni se pač zdi verjetneje, da se jim je skril nevemkam, kot pa da ga "oni zanalašč ne ulovijo, ker jim tako ustreza".

Kar se tiče saudskega režima je gnil še precej bolj, kot trenutni alžirski. Samo se jim zdi manjše zlo, kot pa še bolj radikalni islamisti. Tako v Alžiriji (GIA), kot v Saudski Arabiji ZARES radikalni islamisti.

:)

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nevarnost terorizma v Sloveniji? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
895979 (4261) poweroff
»

Bali (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1307754 (6259) undefined

Kaj za božjo voljo se dogaja? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28115124 (11751) TheJack
»

Torej, začelo se je! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25772303 (69184) burekar
»

World Trade Center (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21516300 (5873) burekar

Več podobnih tem