» »

Čas dela za islam - demografija sveta

Čas dela za islam - demografija sveta

Temo vidijo: vsi
««
33 / 33
»
»»

donfilipo ::

Paziti je treba, da se ne bi sanje spreobrnile v nočno moro, ker tokrat nam nihče ne bo verjel, da je za to kriva đamija ali balkan.
So problemi....od balkanske kalvarije naprej, je tudi prisoten izredno močan nacionalizem, s strani nekaterih priseljencev...in ja tudi islam jim je nekaterim za izgovor. Ampak cankar in še mnogi drugi številni strici so našli politične, kulturne, predvsem pa finančne koristi na balkanu in tako zdaj imamo, kar imamo. Francozi in Angleži, so še veliko na slabšem. Pa če sem čisto iskren, so tudi sami krivi. In to vedo!!!

Militantni islam, pri nas nima uradne podpore v islamski skupnosti. Ima jo precej pri mafiji, vendar je organiziran kriminal, pač tudi največji ventil, skozi katerega se ravno o tem militantnem islamu pridobivajo podatki. Tako da s takimi posli, sami sebi pljuvajo v krvavo skledo:) Nekaj ga je dobro zamaskiranega tudi v senci elite....ampak se le ta počasi zaveda ob opozorilih tujih služb, s čim imajo opravka. In jasno za nekatere mislijo, da so skrajno goreči, pa so v bistvu sodelavci in sluge amerikanskiga imperjalizma:) In vedno več tehnike in sredstev se bo za zatiranje tega terorizma namenjalo. Zato pa je toliko bolj treba biti previden pri povsem normalni kulturni drugačnosti, od katere pa smo slovenci imeli podoben interes, kot kraljica, ki je iz kolonij uvozila par primerkov sužnjev, pa so se dobro obnesli:D

Ne popuščati za vsako ceno...odločno se boriti proti militantnim nacionalizmom, kar je včasih tudi islam, a na drugi strani izolirati lastni šovinizem in nepravičnost. Naj se sliši še tako smešno...jelinčič je en tak, dobro politično preračunan in protiutežni model, vsem populističnim pretiravanjem navkljub! Je pa tudi čisto res, da rabi obvezno v bližini kakega Jypeta, ki pa je izginil:) Kapitalist...sam profit ga je:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Gandalfar ::

USS Liberty ::

Kalifornija je že kar nekaj časa Mexifornia, to je v bistvu že stara novica...
V Kalifornijo so Demokrati načrtno uvozili toliko Mehičanov, da jih je nemogoče natančno prešteti in v resnici je njihov delež v prebivalstvu najbrž še večji kot kažejo uradne statistike. Ameriška levica uničuje evropsko prebivalstvo v ZDA in iz njega dela manjšino in moramo priznati, da jim to zelo dobro uspeva...

Me pa prav zanima, če bodo v tistih zveznih državah v ZDA, kjer so belci evropskega porekla sedaj manjšina, tudi njim dali kakšne posebne pravice in ugodnosti, tako kot so jih dali afroameričanom in latinosom...


>>>>>>da rabi obvezno v bližini kakega Jypeta, ki pa je izginil:

Jaz tudi kar malo pogrešam našega uber moderatorja jureta in njegove "bistroumne" komentarje... že nekaj časa se ne oglaša... Da se ni preselil v San Francisco v Castro district...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

ahac ::

načrtno

:))
Ne, ne... Mehičani sploh ne rinejo sami gor. Načrtno se jih uvaža! :))
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Thomas ::

Me pa prav zanima, če bodo v tistih zveznih državah v ZDA, kjer so belci evropskega porekla sedaj manjšina, tudi njim dali kakšne posebne pravice in ugodnosti, tako so jih dali afroameričanom in latinosom...


Zanesljivo ne. Sicer bi, a se bodo preveč bali, da bi to vodilo v apartheid v tem primeru. Zato bo "afirmativna akcija" tokrat izostala.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

T-h-o-r ::

"Brkati slovenec, ki je bil po moji oceni izredno inteligenten (in nisem edini, ki tako misli), je imel s slovenstvom pa tudi z slovanstvom oziroma bolje rečeno jugoslovanstvom, kar nekaj veze:"

je imel, ampak je izrecno in glasno nasprotoval kakršnemu koli enačenju slovencev s hrvati in srbi ter ilirizmu
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

donfilipo ::

T-h-o-r>> je imel, ampak je izrecno in glasno nasprotoval kakršnemu koli enačenju slovencev s hrvati in srbi ter ilirizmu

Bodimo realni. Proti takemu enačenju so najbolj potomci ilirov in keltov, potem srbi, za njimi hrvati in nazadnje tudi mi slovenci. Madona Tito je bil proti temu:D Govora je bilo o bratenju, političnih, družinskih, poslovnih in mafijskih vezah. Uvozu sužnjev in posledičnih nacionalizmih. In seveda koliko lahko tuje kulture najedajo našo 'oberkrein' prav zaradi teh in sodobnih medijsko kulturnih vezi.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Karaya 52 ::

Lepo napisano. Dogodki okoli leta 1848 so ključni, glavni ideolog predhodnikov ilirizma že takrat Kopitar. Osvobajanje memepleksov zaradi mene. Pa že prej, protestantizem. Latinščina kot orodje prvih "globalistov", pricapljala pa je dlje kot danes angleščina. Podobno leta 89-91. Jezik (religija...) zgolj kot termometer in integrator memov. Se v globalu njihovo število veča ali manjša?

PaX_MaN ::

Kalifornija je že kar nekaj časa Mexifornia, to je v bistvu že stara novica...

Direkt četrtina jih je bila 2000.

V Kalifornijo so Demokrati načrtno uvozili toliko Mehičanov, da jih je nemogoče natančno prešteti in v resnici je njihov delež v prebivalstvu najbrž še večji kot kažejo uradne statistike.

Japajade.

Ameriška levica uničuje evropsko prebivalstvo v ZDA in iz njega dela manjšino in moramo priznati, da jim to zelo dobro uspeva...

A z Mehičani? Bolj težko, če jih je celih dobrih 20 milijonov (zadnja tabela).

Me pa prav zanima, če bodo v tistih zveznih državah v ZDA, kjer so belci evropskega porekla sedaj manjšina, tudi njim dali kakšne posebne pravice in ugodnosti, tako kot so jih dali afroameričanom in latinosom...

No ja no, Nemci se kr držijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

donfilipo ::

Karaya52>>...... Jezik (religija...) zgolj kot termometer in integrator memov. Se v globalu njihovo število veča ali manjša?

Če pogledam čisto po kmečko, //pri stari mašini para začne prej puščati:D//, je dejansko slovenščina nek davek, ko se spuščaš v svet samostojnega raziskovanja in debatiranja po internetu. Poleg tega, je tu še kak socialističen mem, ki so ti ga na silo dobesedno pretepali v glavo:), medtem ko so se nekateri že spretno znali v okviru družine in družinske obrti (najpogostejša je bila šverc:), spretno pripraviti na vse meme, ki so že tu in še prihajajo!!!!

Torej zdi se, da je enostavno najbolj primerno za naš konec, da aktivno obvladaš angleško in po možnosti še nemško, in ti to ne predstavlja težav. Da si na drugi strani libertarno (še bolje da ne preveč deklarativno politično, ampak praktično:) nastrojen, in v državi vidiš na eni strani partnerja, ki ti neke reči zagotavlja, vendar tudi pijavko, ki ti polovico profita pobere. Nekdo v familiji in firmi mora poznati maše računovodstva in čisto povsod kjer sem še bil in šraufaril, se je župnik veselil mašnega vina, računovodske tercialke pa so jokale kakšna revščina, da je:) Ampak evangelij po svetem Peroviću je pa tekel8-) Kruci fix! In včasih je bilo vino peneče!

Koliko prostora v mlinu, kot je človeški mozeg, pa to dejansko pobira, koliko je dobro, da si obenem globalen in nacionalist, da si obenem krščanski in libertaren in da po balkansko malo radiš malo kradiš:), ali ne bi nemara ljudje imeli boljši standard kot provinca bavarske, je pa težko...pretežko vprašanje...le nekaj bi pripomnil. Sam imam kar talent za jezike in bi se (tudi sem se) hitro prilagodil jezikovno (ker pač surfam po celem svetu). Ampak dejansko sem mnenja, da več kot polovica sicer čisto pridnih in ustvarjalnih ljudi z drugim in tretjim priučenim jezikom, pa ima resne težave, in jim je mati domača in njen jezik ravno zaradi tega SVETINJA!

Drugo je ideja komunizma. Tu poznam par evidentiranih genijev, ki so z marskizmom, bullshitarsko flancelo raznih Deridajev, Freudov itd... dobesedno vzcveteli ravno na zahodu, kar me še vedno osebno rahlo bega8-)

Pa vseeno...prepričan sem, da kar velik davek dela tako sloveščina, kot tudi bivši režim...in da je zato naravno intuitivno, da deloma podzavestno tiščimo v večje močnejše meme bogatejših, ki pa naj bi nam bili čim bliže v vseh pomenih. Amerika pri mladih ni daleč. Ampak se mi pa včasih zdi, da tudi danes niti približno ni moderna, kot ni bila za časa šlosarja. Ampak...naj mladci sami povedo. Pop kulturni vpliv amerike, je nedvomno bil in je ogromen. Vendar pa se je treba zavedati, da ravno ta pop pomeni, da ne gledamo pretežno chucka norrisa toliko, kot kakega dear hunterja, da so nam bližje ameriški levičarski hollywood in obama, kot recimo glen beck.

Meta nacije, kot je islam, imajo s svojim 'big other' tolažilom in organiziranostjo ob predpostavki enotnosti in funkcionalne prilagojenosti na potrošništvo potemtakem včasih prednosti. A sevanje na daljavo, je veliko močnejše s strani ameriškega praktičnega protestantizma, kot s strani islama. Do njega kot obsolete doktrine, v ortodoksnem pojavu, čutijo nek odpor celo mladi muslimani. Hitro jih premami potrošništvo s svojimi bleščečimi gumbi in ekrani:) Problem je le, kako čutijo in zračunajo, da je ta blišč realen in dotakljiv. Če se jim pokaže da ni, je tu še vedno big other in zatočišče v veri:) Backup, ki s poenotenjem nemara ustvari močnejšo...enotnejšo nacijo, z manj zgoraj omenjenimi problemi jezika...običajev in gumarabičnih pravil:)

In ne pozabimo, da so v časih navideznega ateizma, pa že prej, srbi in pravoslavci v sloveniji velikokrat zasedli ključne patriarhalne pozicije..in tako imamo danes še eno pravoslavno metanacijo, ki poleg ameriške, islamske in oberkrein-švabske, neprestano upogibajo slovenski memeplex. To na eni strani stane, vendar sem prepričan, da ima na drugi strani tudi primerjalne prednosti. Bi vprašal lingvista Chomskega, a je starec preobremenjen z razlago sodobnih imperializmov, kjer seveda povsod najde samo tisto, kar boli:)

In če na koncu še odgovorim na vprašanje. Memov in vplivom je nemara celo več in to veliko več. Tudi tehnika njih delovanja je boljša. Mediji in internet so 'hudičeva pogruntavščina':)) Ampak bariere materinega jezika in družinske vzgoje pa nemara ne preseže nič...in zato vse pametne države dajo velik poudarek na osnovno celico, kot je družina, vkolikor najdejo interes v naciji in neki 'božji' stabilnosti. EU kot novonastala umetna skupnost pa kar kliče po meta religiji ali meta-memu, ki bi jo poenotil in naredil gospodarsko nemara celo močnejšo od USA. Sam obseg EU gospodarstva je večji od USA, pa vendar valuta euro ravno zaradi razcpeljenosti in navideznosti skupnosti ne obvelja. Nihče resnično Eura noče za osnovno valuto namesto dolarja, s katerim se tiska, da je veselje8-)

Krščanstvo se je na tem prostoru trudilo stoletja, a naloga poenotenja jim je padla v sekret. Jezus je kot mem postal individualna...družinska tolažba. No kot tak je kar dobro prilagojen za 'West is the best', a sama naloga poenotenja EU ostaja. In če kaj, potem sem prepričan da sodobna tehnologija s svojimi svetlečimi knofki in realnim napredkom v splošnem standardu, kje je tudi vtis splošne blaginje nemogoče izbrisati, lahko in bo, to nalogo opravila. In v kolikor črno na belem, kak lingvist in antropolog ne pokaže prednosti multikulkurnosti in upravne razdrobljenosti z različnimi zakonodajami, potem bo jezik prejkone angleški, kultura pa zahodnjaška, a realno socialna z UTD...vsaj po moje. Seveda dokler ne pride AI do stopnje, ko bo človeštvo v sedanji obliki obsolete8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Double_J ::

Me pa prav zanima, če bodo v tistih zveznih državah v ZDA, kjer so belci evropskega porekla sedaj manjšina, tudi njim dali kakšne posebne pravice in ugodnosti, tako kot so jih dali afroameričanom in latinosom...




:D
Dve šivanki...

Ramon dekers ::

tukaj ste malo zašli s teme, govorite koliko špancev je v S.Ameriki, pa vendar oni spadajo med evropsko prebivalstvo oziroma izhajajo iz evropske kulture. Kot sem že prej rekel tisti ki so jih je treba bati je muslimanska kultura, nato azijska.

in še dejstva:

USS Liberty ::

http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

««
33 / 33
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Islam v Evropi (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Problemi človeštva
1274230180 (207725) Truga

Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47183975 (74442) Gandalfar
»

Švica - prepoved minaretov (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Problemi človeštva
76626125 (16983) redo
»

Na Otoku veliko islamskih sodišč (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
1999192 (6306) donfilipo
»

ĐAMIJA (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60730029 (21995) KaiV6

Več podobnih tem