Forum » Problemi človeštva » Čas dela za islam - demografija sveta
Čas dela za islam - demografija sveta
Temo vidijo: vsi
ahac ::
Pa problem nastane, ko nam v naši državi nek tujec hoče vsiljevat svojo vero, svoj jezik in svoje navade.
Se mi še ni zgodilo, da bi bi kakšen tujec vsiljeval svojo vero. Mi jo je pa domačin...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
krneki0001 ::
Jaz sem za to, da popolnoma prepovemo izkazovanje/omenjanje vere na javnih krajih, vse verske zgradbe pa pozapremo in prepovemo izgradnjo novih! Cerkve spremenimo v prenoscisca za brezposelne, kapelice razdremo in material namenimo tistim, ki jim je kaka naravna nesreca poskodovala hiso, samostane spremenimo v muzeje, semenisca in podobne bedarije pa spremenimo v sole!
(seveda ima vsak clovek se vedno pravico verovati v kar pac trenutno veruje, samo da mora zdaj tiste verske obicaje/wtv opravljati doma pa na ulici me ne sme vec nadlegovat z neko kristusovo vojsko! :P )
Večina nas je zato, vendar je to praktično nemogoče, ker že navadni ateisti ala jype trdijo, da je to kršenje človekovih pravic.
Pa problem nastane, ko nam v naši državi nek tujec hoče vsiljevat svojo vero, svoj jezik in svoje navade.
Se mi še ni zgodilo, da bi bi kakšen tujec vsiljeval svojo vero. Mi jo je pa domačin...
Za sedaj ti je tujec še ni, ti jo bo pa v prihodnje, če bo šlo tako naprej kot na švedskem in v franciji.
jype ::
OmegaM> Ne mores posplosevat.
Ja, res je. Ti tudi ne.
nebivedu, citira> Western Muslims' Racist Rape Spree
Fašističnih pamfletov nam pa res ni treba brat, no.
nebivedu> Za sedaj ti je tujec še ni, ti jo bo pa v prihodnje, če bo šlo tako naprej kot na švedskem in v franciji.
Kera šlogarca ti je pa to povedala? Kdo v Franciji, na Švedskem ali kjerkoli drugje v zahodnem svetu (razen mormonov, jehovcev in katolikov) pa vsiljuje svojo vero komu drugemu?
Ker muslimani je ziher ne. Bom pa ja vedu, sej sem bil tam!
Ja, res je. Ti tudi ne.
nebivedu, citira> Western Muslims' Racist Rape Spree
Fašističnih pamfletov nam pa res ni treba brat, no.
nebivedu> Za sedaj ti je tujec še ni, ti jo bo pa v prihodnje, če bo šlo tako naprej kot na švedskem in v franciji.
Kera šlogarca ti je pa to povedala? Kdo v Franciji, na Švedskem ali kjerkoli drugje v zahodnem svetu (razen mormonov, jehovcev in katolikov) pa vsiljuje svojo vero komu drugemu?
Ker muslimani je ziher ne. Bom pa ja vedu, sej sem bil tam!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Ziga Dolhar ::
Poleg krsitve CP bi bila to tudi razlastitev.
Zdej - v Ustavi so opredeljene zahteve, kdaj je razlastitev dopustna. No, in seveda, da je potrebna odskodnina - ali v naravi ali v denarju.
Boste placali? (Ali raje spremenili Ustavo (da se ob EKCP sploh ne obregnem)?)
Zdej - v Ustavi so opredeljene zahteve, kdaj je razlastitev dopustna. No, in seveda, da je potrebna odskodnina - ali v naravi ali v denarju.
Boste placali? (Ali raje spremenili Ustavo (da se ob EKCP sploh ne obregnem)?)
https://dolhar.si/
jype, če bi prebral, bi videl da ni ravno fašistični pamflet, ampak so samo navedena dejstva, da posiljujejo nemuslimaske ženke in jih zmerjajo z nečistimi, nevernicami in da se zagovarjajo na sodiščih, da ker ženska ni bila pokrita z ruto, je nečista in se jo lahko posiljuje.
Jype, mogoče bo pa tvoja hčerka imela podobne probleme in jo bo posililo 6 muslijev, ker ona pa ni čista, ne nosi rute in zato ne sme reči NE!
Preberi prvo, potem pa označuj za nacistične in fašistične pamflete.
In Australia's New South Wales Supreme Court in December 2005, a visiting Pakistani rapist testified that his victims had no right to say no, because they were not wearing a headscarf.
Jype, mogoče bo pa tvoja hčerka imela podobne probleme in jo bo posililo 6 muslijev, ker ona pa ni čista, ne nosi rute in zato ne sme reči NE!
Preberi prvo, potem pa označuj za nacistične in fašistične pamflete.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
Mr.B ::
1. Prepoved izkazovanja vere na vseh javnih krajih torej tudi šolah. Tako kot bo Žid v Franciji naredil.
2. Podpisati da na delovnem mestu ne bo kazal, in izrekal svoja verska prepiršanja.
V obeh primerih zadeva pada, saj se potem trenutni politiki bojijo za svoje pravice...
Računica je čisto enostavna. ZAfrustriran Slovenček bo rekel najpreš šolo, FAX, kariero, no sedaj je popularno pri 40-tih imeti otroke. Realna kalkulacija pa je ta, da recimo Strojanovi, bodo pri dvajestih imeli že najmanj enega otroka, pri štiridesetih pa bodo odtroci otrok imeli že svoje otroke. Dejansko ko bo Slovenček se spomnil da bo imel pri 40-tih otroka bo to razmerje najmanj 3:1.
Z druge strani lahko gledaš na Žide v Izraelu. Ker jih nikamor niso morali dati, so se židi nasrrai tam, in danes pa lahko tolmačite karkoli, pa ne morete nič. Pa tu ne mislim, glej uni arabi nič ne delajo, Izraelci pa so iz nekaj ustvarili...
Svoboda pravice itd, bodo na koncu pokopali samega sebe, saj se noče nihče odpovedati pravicaM. In ko bo muslimanov, Židov, Srbov, Albancev v glavenm, kot se Slovenčki radi izrazite Čefurjev, nekako 3:1, ti nobena ustava in zapisane pravice ne bodo pomagala, če bo večina glasovala za ustavno spremembo. Kot se je že pokazalo v letih osamosvojitve, je ustava in pravice z ustave zelo relativen pojem...
2. Podpisati da na delovnem mestu ne bo kazal, in izrekal svoja verska prepiršanja.
V obeh primerih zadeva pada, saj se potem trenutni politiki bojijo za svoje pravice...
Računica je čisto enostavna. ZAfrustriran Slovenček bo rekel najpreš šolo, FAX, kariero, no sedaj je popularno pri 40-tih imeti otroke. Realna kalkulacija pa je ta, da recimo Strojanovi, bodo pri dvajestih imeli že najmanj enega otroka, pri štiridesetih pa bodo odtroci otrok imeli že svoje otroke. Dejansko ko bo Slovenček se spomnil da bo imel pri 40-tih otroka bo to razmerje najmanj 3:1.
Z druge strani lahko gledaš na Žide v Izraelu. Ker jih nikamor niso morali dati, so se židi nasrrai tam, in danes pa lahko tolmačite karkoli, pa ne morete nič. Pa tu ne mislim, glej uni arabi nič ne delajo, Izraelci pa so iz nekaj ustvarili...
Svoboda pravice itd, bodo na koncu pokopali samega sebe, saj se noče nihče odpovedati pravicaM. In ko bo muslimanov, Židov, Srbov, Albancev v glavenm, kot se Slovenčki radi izrazite Čefurjev, nekako 3:1, ti nobena ustava in zapisane pravice ne bodo pomagala, če bo večina glasovala za ustavno spremembo. Kot se je že pokazalo v letih osamosvojitve, je ustava in pravice z ustave zelo relativen pojem...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
nebivedu> jype, če bi prebral, bi videl da ni ravno fašistični pamflet, ampak so samo navedena dejstva, da posiljujejo nemuslimaske ženke in jih zmerjajo z nečistimi, nevernicami in da se zagovarjajo na sodiščih, da ker ženska ni bila pokrita z ruto, je nečista in se jo lahko posiljuje.
Seveda je fašistični pamflet. Pisec bi rad, da se zaradi psihopatov (ki jih je v vsaki družbi očitno na voljo dovolj, da se posilstva dogajajo tudi ko ni nikjer nobenega muslimana ali tujca) začne splošno teroriziranje bistveno večje skupine, ki jo združuje vera. Kaj naj bi bilo to drugega, kot fašistični pamflet?
"Dejstva", ki jih ugotavlja, so lih ene tolk za lase prvlečena, kot če bi jaz rekel, da je teb treba roko odrezat, ker se dolenjci pijani vozijo!
nebivedu> Preberi prvo, potem pa označuj za nacistične in fašistične pamflete.
Sem že prebral in takoj videl, da ni njegov namen odkrito in neprizadeto pisati o problematiki, temveč bi rad zgolj povedal, da "muslimanov tukaj ne rabimo".
Seveda je fašistični pamflet. Pisec bi rad, da se zaradi psihopatov (ki jih je v vsaki družbi očitno na voljo dovolj, da se posilstva dogajajo tudi ko ni nikjer nobenega muslimana ali tujca) začne splošno teroriziranje bistveno večje skupine, ki jo združuje vera. Kaj naj bi bilo to drugega, kot fašistični pamflet?
"Dejstva", ki jih ugotavlja, so lih ene tolk za lase prvlečena, kot če bi jaz rekel, da je teb treba roko odrezat, ker se dolenjci pijani vozijo!
nebivedu> Preberi prvo, potem pa označuj za nacistične in fašistične pamflete.
Sem že prebral in takoj videl, da ni njegov namen odkrito in neprizadeto pisati o problematiki, temveč bi rad zgolj povedal, da "muslimanov tukaj ne rabimo".
Jype, ti si en levičarski pamflet. Jype ti bi rad zaradi parih pedrov, ki jih je v vsaki družbi očitno na voljo dovolj začel s splošnim teroriziranjem bistveno večje skupine ljudi.
Sicer pa je levičarstvo tudi danes izenačeno z nacizmom, talevi stalinisti ste enaki kot tadesni naciji.
Sicer pa je levičarstvo tudi danes izenačeno z nacizmom, talevi stalinisti ste enaki kot tadesni naciji.
In točno tako, pa nič drugače. Muslijev v naši državi ne rabimo, če se ne bodo asimilirali! Tudi drugih, ki se nočejo asimilirat ne rabimo.
nebivedu> Jype ti bi rad zaradi parih pedrov, ki jih je v vsaki družbi očitno na voljo dovolj začel s splošnim teroriziranjem bistveno večje skupine ljudi.
Katere, natanko, in na kakšen način? Kaj bi bilo tej skupini prepovedano "zaradi parih pedrov" ?
nebivedu> Sicer pa je levičarstvo tudi danes izenačeno z nacizmom, talevi stalinisti ste enaki kot tadesni naciji.
Levičarstvo nima nobene zveze s stalinizmom. Do your homework.
nebivedu> In točno tako, pa nič drugače. Muslijev v naši državi ne rabimo, če se ne bodo asimilirali! Tudi drugih, ki se nočejo asimilirat ne rabimo.
Ne rabimo predvsem _tebe_, ker posiljuješ in uničuješ vse, kar je v tej deželi lepega! (Rožice, s Ferozo!)
Katere, natanko, in na kakšen način? Kaj bi bilo tej skupini prepovedano "zaradi parih pedrov" ?
nebivedu> Sicer pa je levičarstvo tudi danes izenačeno z nacizmom, talevi stalinisti ste enaki kot tadesni naciji.
Levičarstvo nima nobene zveze s stalinizmom. Do your homework.
nebivedu> In točno tako, pa nič drugače. Muslijev v naši državi ne rabimo, če se ne bodo asimilirali! Tudi drugih, ki se nočejo asimilirat ne rabimo.
Ne rabimo predvsem _tebe_, ker posiljuješ in uničuješ vse, kar je v tej deželi lepega! (Rožice, s Ferozo!)
Zgodovina sprememb…
jype ne vozim po travnikih in po rožicah, tako kot si ti predstavljaš. Nekateri se držimo zakonov in vozimo po poteh, ki so že narejene, sicer za traktorje in delovne stroje, vendar zato ne uničujemo in ne delamo novih.
Tako da mi uničevanja "rožic" ne moreš očitat. Najbrž jih pa ti z biciklom več uničiš, ko se voziš preko travnikov in po brezpotjih. Tok o uničevanju in nepotrebnosti levakov kakršen si ti.
Tako da mi uničevanja "rožic" ne moreš očitat. Najbrž jih pa ti z biciklom več uničiš, ko se voziš preko travnikov in po brezpotjih. Tok o uničevanju in nepotrebnosti levakov kakršen si ti.
nebivedu> Nekateri se držimo zakonov in vozimo po poteh, ki so že narejene, sicer za traktorje in delovne stroje, vendar zato ne uničujemo in ne delamo novih.
No, vidiš. Velika večina muslimanov se drži zakonov in jim na kraj pameti ne pade, da bi si želeli džamaherijo pri nas, ker se bodo morali v tem primeru spet seliti nekam, kjer je ni.
Ti pa trabunjaš da to, da si postavijo džamijo (po vseh predpisih in z lastnim denarjem), ne gre. Če jim ne dovolimo postavit džamije, potem že itak imamo džamaherijo, sam da je s križi. In jaz džamaherije nočem, pa ne samo zaradi homoseksualcev in etničnih skupin, ampak predvsem _zaradi svojih otrok_.
nebivedu> Tako da mi uničevanja "rožic" ne moreš očitat. Najbrž jih pa ti z biciklom več uničiš, ko se voziš preko travnikov in po brezpotjih. Tok o uničevanju in nepotrebnosti levakov kakršen si ti.
Eh, jaz pustim da asfaltirajo pol Slovenije, pol se pa s specjalko gonim gor pa dol. Ampak to je vse beside the point, dejstvo je, da je tvoj strah pred muslimani namišljen.
No, vidiš. Velika večina muslimanov se drži zakonov in jim na kraj pameti ne pade, da bi si želeli džamaherijo pri nas, ker se bodo morali v tem primeru spet seliti nekam, kjer je ni.
Ti pa trabunjaš da to, da si postavijo džamijo (po vseh predpisih in z lastnim denarjem), ne gre. Če jim ne dovolimo postavit džamije, potem že itak imamo džamaherijo, sam da je s križi. In jaz džamaherije nočem, pa ne samo zaradi homoseksualcev in etničnih skupin, ampak predvsem _zaradi svojih otrok_.
nebivedu> Tako da mi uničevanja "rožic" ne moreš očitat. Najbrž jih pa ti z biciklom več uničiš, ko se voziš preko travnikov in po brezpotjih. Tok o uničevanju in nepotrebnosti levakov kakršen si ti.
Eh, jaz pustim da asfaltirajo pol Slovenije, pol se pa s specjalko gonim gor pa dol. Ampak to je vse beside the point, dejstvo je, da je tvoj strah pred muslimani namišljen.
Ni namišljen moj strah pred muslimani, samo nočem jih v naši državi, da bi počeli to kar počnejo v franciji in na švedskem. Imamo svojih bedakov dovolj, ki delajo štalo, ne rabimo še tujih.
nebivedu> Ni namišljen moj strah pred muslimani, samo nočem jih v naši državi, da bi počeli to kar počnejo v franciji in na švedskem. Imamo svojih bedakov dovolj, ki delajo štalo, ne rabimo še tujih.
V Franciji in na Švedskem muslimani ne počenjo ničesar strašnega. Tja so se preselili zato, ker želijo živet sodobno, ne zato ker bi radi tja prinesli kamenjanje in štalo.
Zelo podobno je pri nas, čeprav je pri nas muslimanska skupnost predvsem sestavljena iz ljudi, ki so tu že od nekdaj (predvsem Bošnjaki in Albanci).
Ne le, da so pri nas izrazito kultivirani (bolj, kot so mnogi Slovenci), tudi na Švedskem in v Franciji so.
Ampak ker so ljudje ksenofobi, je precej enostavno izzvati konflikt in pokazati, kakšne svinje da so muslimani (ali pa židje, ali pa biciklisti, ali pa ljudje s terenci).
Preveč brihten že ne moreš bit, če tega ne opaziš.
V Franciji in na Švedskem muslimani ne počenjo ničesar strašnega. Tja so se preselili zato, ker želijo živet sodobno, ne zato ker bi radi tja prinesli kamenjanje in štalo.
Zelo podobno je pri nas, čeprav je pri nas muslimanska skupnost predvsem sestavljena iz ljudi, ki so tu že od nekdaj (predvsem Bošnjaki in Albanci).
Ne le, da so pri nas izrazito kultivirani (bolj, kot so mnogi Slovenci), tudi na Švedskem in v Franciji so.
Ampak ker so ljudje ksenofobi, je precej enostavno izzvati konflikt in pokazati, kakšne svinje da so muslimani (ali pa židje, ali pa biciklisti, ali pa ljudje s terenci).
Preveč brihten že ne moreš bit, če tega ne opaziš.
Double_J ::
Pearsonov koeficient korelacije pokaže povezanost med, mlajši musliman in storilec kaznivega dejanja v Franciji.
Dve šivanki...
Daedalus ::
Pa si ziher, da je za to kriva veroizpoved? Da ne deluje še kak tretji faktor, ki ga zgolj hitro poračunanje korelacij ne odkrije?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Thomas ::
Bomo razdelil Evropo na dva dela. V eni bodo v bratstvu živeli levičarski multikulturniki in islamisti, v drugem pa desničarske svinje kot midva z nebivedujem.
V azil bomo sprejemali samo tiste, ki se bodo odrekli svoje dotedanje ideologije levičarskega multikulturalizma ali islamizma. In vzeli Eurabiji mau zemlje za vsakega.
V azil bomo sprejemali samo tiste, ki se bodo odrekli svoje dotedanje ideologije levičarskega multikulturalizma ali islamizma. In vzeli Eurabiji mau zemlje za vsakega.
Double_J> Pearsonov koeficient korelacije pokaže povezanost med, mlajši musliman in storilec kaznivega dejanja v Franciji.
Correlation never implies causation.
Thomas> V azil bomo sprejemali samo tiste, ki se bodo odrekli svoje dotedanje ideologije levičarskega multikulturalizma ali islamizma. In vzeli Eurabiji mau zemlje za vsakega.
Skratka, v evropi boste naredili novo Severno Korejo? Ne verjamem, da vam bomo dovolili.
Correlation never implies causation.
Thomas> V azil bomo sprejemali samo tiste, ki se bodo odrekli svoje dotedanje ideologije levičarskega multikulturalizma ali islamizma. In vzeli Eurabiji mau zemlje za vsakega.
Skratka, v evropi boste naredili novo Severno Korejo? Ne verjamem, da vam bomo dovolili.
Mr.B ::
Me zanima koliko levičarjev je protestiralo ko je Jankovič rekel, NE. Đamija bo in pika, pa je zacinglalo... Fantje ne gre to tako enostavno.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
Daedalus pa četudi bi rekel revščina. Čisto vseeno, se je pač nadpovprečno oklepajo in je to vmesna postaja. Življenski stil.
Dvomim, da se bo kaj delilo Evropo. Neka ultra desna protimuslimanska stranka, bo spričo dogodkov prišla v državi članici na oblast, zamrznila članstvo ter obračunala. Saj takšne stranke so že blizu oblasti. Pomojem bodo zaprli vse đamije razen parih glavnih, ter izgnali tisoče agitatorjev z družinami.
Kakšne bodo pa potem posledice v EU, nebi vedel. Če ne bodo pridni, sčasoma nekaj podobnega.
Dvomim, da se bo kaj delilo Evropo. Neka ultra desna protimuslimanska stranka, bo spričo dogodkov prišla v državi članici na oblast, zamrznila članstvo ter obračunala. Saj takšne stranke so že blizu oblasti. Pomojem bodo zaprli vse đamije razen parih glavnih, ter izgnali tisoče agitatorjev z družinami.
Kakšne bodo pa potem posledice v EU, nebi vedel. Če ne bodo pridni, sčasoma nekaj podobnega.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Double_J> Čisto vseeno, se je pač nadpovprečno oklepajo
Have you gone mad? Have you gone completely bonkers? "Nadpovprečno se oklepajo revščine" ?
Pa nisi normalen, no.
Double_J> Pomojem bodo zaprli vse đamije razen parih glavnih, ter izgnali tisoče agitatorjev z družinami.
Ja, pa še pedre, cigane, pisatelje in učitelje.
Have you gone mad? Have you gone completely bonkers? "Nadpovprečno se oklepajo revščine" ?
Pa nisi normalen, no.
Double_J> Pomojem bodo zaprli vse đamije razen parih glavnih, ter izgnali tisoče agitatorjev z družinami.
Svojih volilcev ne bodo izganjali, slednji verjetno vedo kaj bi se jim zgodilo, če zmagajo muslimani.
Dve šivanki...
Daedalus ::
Svojih volilcev ne bodo izganjali, slednji verjetno vedo kaj bi se jim zgodilo, če zmagajo muslimani.
Kaj pa se bo zgodilo? Daj me razsvetli.
Dvomim, da se bo kaj delilo Evropo. Neka ultra desna protimuslimanska stranka, bo spričo dogodkov prišla v državi članici na oblast, zamrznila članstvo ter obračunala.
Mokre sanje ultra desnih nazijev in njim podobnih.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
TESKAn ::
Ob takih izjavah nekaterih na forumu, ki se veselijo dneva, ko bo kaka naci stranka iz "svoje" države izgnala vse, ki se z njimi ne bodo strinjali, me je bolj strah prebujajočih nacijev, kot kateregakoli muslimana.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
OmegaM ::
Ni namišljen moj strah pred muslimani, samo nočem jih v naši državi, da bi počeli to kar počnejo v franciji in na švedskem. Imamo svojih bedakov dovolj, ki delajo štalo, ne rabimo še tujih.
Podpis.
Ziga, pa se tebi odgovor na Slovenscino.
To da ne pisem sumnikov mislim, da je najmanjsi problem.
Mogoce zaradi narave dela.
Imas pa pri nas zal cedalje vec nasih domacih "klovnov" ko sploh ne mores razbrat kaj pise in kaj hoce.
LP
Podpis.
Ziga, pa se tebi odgovor na Slovenscino.
To da ne pisem sumnikov mislim, da je najmanjsi problem.
Mogoce zaradi narave dela.
Imas pa pri nas zal cedalje vec nasih domacih "klovnov" ko sploh ne mores razbrat kaj pise in kaj hoce.
LP
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
jype> V Franciji in na Švedskem muslimani ne počenjo ničesar strašnega. Tja so se preselili zato, ker želijo živet sodobno, ne zato ker bi radi tja prinesli kamenjanje in štalo.
Ne bo držalo, poglej si malo prispevke na youtube in preberi si kakšen blog od normalnih švedov, kako se bojijo hodit na ulice zaradi muslimanskih tolp, ki jim grozijo. Prve generacije so prišle s tem namenom, ki ga opisuješ, sedanje generacije mladih, pa se vedno bolj držijo svojih nkdanjih korenin in bi radi imeli đamaherijo tudi v evropi in na tem tudi delajo. Ali se ti zdi normalno, da se nočejo učiti jezika države v kateri živijo in da hočejo imeti šolo v njihovem "domačem" jeziku? Kot da bi pri nas albanci in bošnjaki zahtevali šolo v albanščini ali bosanščini. Bi jim ustregel? i najbrž bi, jaz pa sigurno ne, ampak bi jim dal vedeti, da se lahko asimilirajo, ali pa so jim odprta vrata, da lahko gredo kam drugam. In tako bo treba narediti z vsemi, ki bodo kaj takega zahtevali.
jype> Zelo podobno je pri nas, čeprav je pri nas muslimanska skupnost predvsem sestavljena iz ljudi, ki so tu že od nekdaj (predvsem Bošnjaki in Albanci). Ne le, da so pri nas izrazito kultivirani (bolj, kot so mnogi Slovenci), tudi na Švedskem in v Franciji so.
Mene ne motijo sedanji, motijo me tisti, ki bodo prišli skupaj z đamijo, ko bo enkrat narejena. V sloveniji je 30.000 muslimanov, ki ne delajo problemov. Vendar s prihodom kakih ortodoksnih se to lahko zelo hitro spremeni, s prihodom muftija iz kake saudske arabije, ki že sedaj razmišlja malo drugače od teh "naših", ter hoče, da ti "naši" živijo po načelih, kakršne imajo v saudski arabiji, torej ženske v feređah in rutah, ter da se ne smejo družit z nemuslimani, se bo pa odnos hitro poslabšal, ker se bo velik del podredil muftiju.
Ne bo držalo, poglej si malo prispevke na youtube in preberi si kakšen blog od normalnih švedov, kako se bojijo hodit na ulice zaradi muslimanskih tolp, ki jim grozijo. Prve generacije so prišle s tem namenom, ki ga opisuješ, sedanje generacije mladih, pa se vedno bolj držijo svojih nkdanjih korenin in bi radi imeli đamaherijo tudi v evropi in na tem tudi delajo. Ali se ti zdi normalno, da se nočejo učiti jezika države v kateri živijo in da hočejo imeti šolo v njihovem "domačem" jeziku? Kot da bi pri nas albanci in bošnjaki zahtevali šolo v albanščini ali bosanščini. Bi jim ustregel? i najbrž bi, jaz pa sigurno ne, ampak bi jim dal vedeti, da se lahko asimilirajo, ali pa so jim odprta vrata, da lahko gredo kam drugam. In tako bo treba narediti z vsemi, ki bodo kaj takega zahtevali.
jype> Zelo podobno je pri nas, čeprav je pri nas muslimanska skupnost predvsem sestavljena iz ljudi, ki so tu že od nekdaj (predvsem Bošnjaki in Albanci). Ne le, da so pri nas izrazito kultivirani (bolj, kot so mnogi Slovenci), tudi na Švedskem in v Franciji so.
Mene ne motijo sedanji, motijo me tisti, ki bodo prišli skupaj z đamijo, ko bo enkrat narejena. V sloveniji je 30.000 muslimanov, ki ne delajo problemov. Vendar s prihodom kakih ortodoksnih se to lahko zelo hitro spremeni, s prihodom muftija iz kake saudske arabije, ki že sedaj razmišlja malo drugače od teh "naših", ter hoče, da ti "naši" živijo po načelih, kakršne imajo v saudski arabiji, torej ženske v feređah in rutah, ter da se ne smejo družit z nemuslimani, se bo pa odnos hitro poslabšal, ker se bo velik del podredil muftiju.
Še enkrat podpis :)
Nebivedu danes pa imas ze par mojim avtogramov :P
Malo za salo pa brez zamere.
LP
Nebivedu danes pa imas ze par mojim avtogramov :P
Malo za salo pa brez zamere.
LP
TESKAn ::
jype> V Franciji in na Švedskem muslimani ne počenjo ničesar strašnega. Tja so se preselili zato, ker želijo živet sodobno, ne zato ker bi radi tja prinesli kamenjanje in štalo.
In to boš preprečil tako, da boš sprejel posebne zakone, da je treba "neljube elemente" brez milosti s pendrekom po križu? Resno misliš, da jih bo huda represija asimilirala?
Vse, kar je treba naredit, je spoštovanje naših zakonov. In če jih država ne enforca, je treba tepst državo.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
Slovenija je vseeno preveč odprta.
Tudi slovenska vlada bi morala poskrbeti za zacetek za domaco delovno silo, na drugi način in bi bil en dejavnik uvoza delovne sile bolj omejen.
Seveda ce razmisljamo v tej smeri.
Vse je povezano.
Ampak nestrpnost rase, se posebej z mlajsimi generacijami katere prihajajo.
Ampak tema je o islamizaciji in to se kaže kaj se dogaja.
Dejstva ampak o tem bognedaj govorit.
LP
Tudi slovenska vlada bi morala poskrbeti za zacetek za domaco delovno silo, na drugi način in bi bil en dejavnik uvoza delovne sile bolj omejen.
Seveda ce razmisljamo v tej smeri.
Vse je povezano.
Ampak nestrpnost rase, se posebej z mlajsimi generacijami katere prihajajo.
Ampak tema je o islamizaciji in to se kaže kaj se dogaja.
Dejstva ampak o tem bognedaj govorit.
LP
teskan sej ni noben rekel, da jih je treba tepst, samo toliko jim otežiš življenje v naši državi, da bodo sami odšli.
Recimo jim onemogočiš, da dobijo papirje na uradnih enotah, če ne znajo jezika. Da ne morejo opravljat nobene dejavnosti niti ne morejo dobivat socialne podpore, ker se uradno ne morejo zmenit za papirje. Otroci ne smejo biti pokriti s feređami in rutami nikjer v javnosti ali šolah, v šolah se uvede sistem, ki onemogoča, da se muslimani nebi družili z nemuslimani, ženske imajo vse pravice kot moški in se jih ne sme zapostavljati in to se začne tudi v praksi izvajati. (za take stvari pa lahko brez problema poskrbi država neglede na pihanje od jeze v sosednjih državah)
Pač bodo neprilagojeni in neasimilirani stradali in bodo odrinjeni na rob, če pa bodo počeli izgrede, se jih pa izžene (takrat pa imaš ratzlog, da jih tepeš) in tako imaš potem bolj normalne pogoje.
Samo za kaj takega je treba začet s tem že v šoli in od tam naprej peljat vse skupaj, da kot otroci vidijo da imajo več pravic, če se prilagodijo nam, kot pa če imajo za zgled očeta, ki mamo maltretira in jo ima zaprto v kuhinji za štedilnikom. Seveda pa to potem zahteva tudi boljši šolski sistem, kot je sedaj, ko imajo otroci več pravic kot učitelji (pač bo potrebno učitelju dat več pooblastil, da bo učitelj spet tisti, ki bo z ravnilom mahal po prstih, če učenec ne bo tiho med poukom in bo motil ostale - sam sem takoj zato in tut mojega mulca naj po prstih, če ne bo poslušal in bo motil ostale)
Recimo jim onemogočiš, da dobijo papirje na uradnih enotah, če ne znajo jezika. Da ne morejo opravljat nobene dejavnosti niti ne morejo dobivat socialne podpore, ker se uradno ne morejo zmenit za papirje. Otroci ne smejo biti pokriti s feređami in rutami nikjer v javnosti ali šolah, v šolah se uvede sistem, ki onemogoča, da se muslimani nebi družili z nemuslimani, ženske imajo vse pravice kot moški in se jih ne sme zapostavljati in to se začne tudi v praksi izvajati. (za take stvari pa lahko brez problema poskrbi država neglede na pihanje od jeze v sosednjih državah)
Pač bodo neprilagojeni in neasimilirani stradali in bodo odrinjeni na rob, če pa bodo počeli izgrede, se jih pa izžene (takrat pa imaš ratzlog, da jih tepeš) in tako imaš potem bolj normalne pogoje.
Samo za kaj takega je treba začet s tem že v šoli in od tam naprej peljat vse skupaj, da kot otroci vidijo da imajo več pravic, če se prilagodijo nam, kot pa če imajo za zgled očeta, ki mamo maltretira in jo ima zaprto v kuhinji za štedilnikom. Seveda pa to potem zahteva tudi boljši šolski sistem, kot je sedaj, ko imajo otroci več pravic kot učitelji (pač bo potrebno učitelju dat več pooblastil, da bo učitelj spet tisti, ki bo z ravnilom mahal po prstih, če učenec ne bo tiho med poukom in bo motil ostale - sam sem takoj zato in tut mojega mulca naj po prstih, če ne bo poslušal in bo motil ostale)
Ziga Dolhar ::
Recimo jim onemogočiš, da dobijo papirje na uradnih enotah, če ne znajo jezika. Da ne morejo opravljat nobene dejavnosti niti ne morejo dobivat socialne podpore, ker se uradno ne morejo zmenit za papirje.
1. S seboj imajo tolmača, ali
2. na upravno enoto pošljejo svojega zastopnika.
(Dve možnosti v praktično vseh, tudi upravnem postopku.)
https://dolhar.si/
pa jim še to onemogočiš - na upravno enoto lahko pridejo samo osebno in s potrdilom o opravljenem izpitom iz slovenskega jezika, da dobijo papirje.
S tem še recimo da onemogočiš tiste, ki bi radi tudi od drugod v slovenijo ne samo te.
Shegevara ::
nebivedu, pomoje se preveč bojiš samo muslimanov. Pri nas so večji problem te "čefurji" sodobne generacije. Muslimanov je v Sloveniji res malo in še to je ogromozanska večina pripravljena na asimilacijo. Problem so le njihovi nevzgojeni otroci in nekateri skrajneži.
MedoPu> Pri nas so večji problem te "čefurji" sodobne generacije.
Ki jih je prek 90% čistokrvnih Slovencev.
MedoPu> Problem so le njihovi nevzgojeni otroci in nekateri skrajneži.
Otroci muslimanov so v povprečju bistveno bolje vzgojeni od otrok katolikov (vir: zadnja številka medicinske revije).
nebivedu> pa jim še to onemogočiš
A pa ti veš, da boš izgubil državljanstvo, če te še enkrat zalotimo, da povedi ne otvoriš z veliko začetnico?
Ki jih je prek 90% čistokrvnih Slovencev.
MedoPu> Problem so le njihovi nevzgojeni otroci in nekateri skrajneži.
Otroci muslimanov so v povprečju bistveno bolje vzgojeni od otrok katolikov (vir: zadnja številka medicinske revije).
nebivedu> pa jim še to onemogočiš
A pa ti veš, da boš izgubil državljanstvo, če te še enkrat zalotimo, da povedi ne otvoriš z veliko začetnico?
Zgodovina sprememb…
>Ki jih je prek 90% čistokrvnih Slovencev.
Ki so bolj kot ne šupaki in se grejo čapace samo zato ker potem izpadejo "rad"
>Otroci muslimanov so v povprečju bistveno bolje vzgojeni od otrok katolikov
Zaenkrat. Indoktrinacija fanatikov dela "čudeže". In dobiš kmalu jihad za vrat.
Ki so bolj kot ne šupaki in se grejo čapace samo zato ker potem izpadejo "rad"
>Otroci muslimanov so v povprečju bistveno bolje vzgojeni od otrok katolikov
Zaenkrat. Indoktrinacija fanatikov dela "čudeže". In dobiš kmalu jihad za vrat.
MedoPu> Ki so bolj kot ne šupaki in se grejo čapace samo zato ker potem izpadejo "rad"
Ja, in to _ni problem priseljencev_, zato naj se ljudje nehajo pretvarjat, da bodo "vsi naši problemi izginili", če začnemo odrekati človekove pravice na podlagi narodnostne ali verske pripadnosti!
MedoPu> Zaenkrat. Indoktrinacija fanatikov dela "čudeže". In dobiš kmalu jihad za vrat.
Kdo (natanko) pa indoktrinira fanatike pri nas (razen "črnih panterjev", se razume)?
Ja, in to _ni problem priseljencev_, zato naj se ljudje nehajo pretvarjat, da bodo "vsi naši problemi izginili", če začnemo odrekati človekove pravice na podlagi narodnostne ali verske pripadnosti!
MedoPu> Zaenkrat. Indoktrinacija fanatikov dela "čudeže". In dobiš kmalu jihad za vrat.
Kdo (natanko) pa indoktrinira fanatike pri nas (razen "črnih panterjev", se razume)?
Blinder ::
V star treku ni muslimanov, ker film se dogaja v prihodnjosti.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Blinder> prihodnjosti
Pa Slovencev tudi ne, ker je pismenih, kljub izjemnim naporom nacionalistov, vedno manj.
Pa Slovencev tudi ne, ker je pismenih, kljub izjemnim naporom nacionalistov, vedno manj.
jype>Kdo (natanko) pa indoktrinira fanatike pri nas (razen "črnih panterjev", se razume)?
Duhovne vodje naprimer. Primer:Poljska. V času komunizma po drugi svetovni vojni so bili župniki in cerkev glavni pralni stroji možganov takratnih vernikov. Teh je bilo veliko in uspelo jim je ugnati zlo komunizma.
Pri nas seveda nikakor ni tega zaslediti pri muslimanih podobnega ker je muslimanov malo, saj si še đamije ne morejo izboriti. Ampak, lahko pa postanejo zelo nevarni tiči ko se enkrat namnožijo in hočejo vse po svoje.
Duhovne vodje naprimer. Primer:Poljska. V času komunizma po drugi svetovni vojni so bili župniki in cerkev glavni pralni stroji možganov takratnih vernikov. Teh je bilo veliko in uspelo jim je ugnati zlo komunizma.
Pri nas seveda nikakor ni tega zaslediti pri muslimanih podobnega ker je muslimanov malo, saj si še đamije ne morejo izboriti. Ampak, lahko pa postanejo zelo nevarni tiči ko se enkrat namnožijo in hočejo vse po svoje.
Matako ::
Enkrat, ko dobiš za "muslims sweden"tovrsten rezultat veš, da imaš etno problem ;)
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
MedoPu> Teh je bilo veliko in uspelo jim je ugnati zlo komunizma.
A ni hec, da so bili ravno ti župniki agentje kominterne? Mal poglej kakšen poljski cajteng zadnjih 10 let, se ogromno piše o tem.
MedoPu> Pri nas seveda nikakor ni tega zaslediti pri muslimanih podobnega ker je muslimanov malo, saj si še đamije ne morejo izboriti. Ampak, lahko pa postanejo zelo nevarni tiči ko se enkrat namnožijo in hočejo vse po svoje.
Mene je bistveno bolj strah Slovencev, ki bi radi vse po svoje, kot pa muslimanov, ki bodo baje čez 50 let postali resna grožnja našemu načinu življenja (pa nam je vsem jasno, da je to utter bullshit).
Matako> Oho, samo ti Švedi imajo pa res nekakšen etno problem! Enkrat, ko dobiš za "muslims sweden"tovrsten rezultat veš, da ni vse čisto oki-doki.
Ne, ni, ampak to ne pomeni, da je treba muslimane metat v isti koš, nameščen izven države.
A ni hec, da so bili ravno ti župniki agentje kominterne? Mal poglej kakšen poljski cajteng zadnjih 10 let, se ogromno piše o tem.
MedoPu> Pri nas seveda nikakor ni tega zaslediti pri muslimanih podobnega ker je muslimanov malo, saj si še đamije ne morejo izboriti. Ampak, lahko pa postanejo zelo nevarni tiči ko se enkrat namnožijo in hočejo vse po svoje.
Mene je bistveno bolj strah Slovencev, ki bi radi vse po svoje, kot pa muslimanov, ki bodo baje čez 50 let postali resna grožnja našemu načinu življenja (pa nam je vsem jasno, da je to utter bullshit).
Matako> Oho, samo ti Švedi imajo pa res nekakšen etno problem! Enkrat, ko dobiš za "muslims sweden"tovrsten rezultat veš, da ni vse čisto oki-doki.
Ne, ni, ampak to ne pomeni, da je treba muslimane metat v isti koš, nameščen izven države.
donfilipo ::
Mah klinc vidim da ste tukaj v glavnem modeli iz krajev kjer so muslimani v manjšini. In še niste imeli noža pod vratom. Ampak gre takole. Bom čisto preprost. Po mojih izkušnjah v muslimanski cerkvi kvečjemu dobiš tako moralno, kot tudi simbolično materialno podporo. To lepo pomeni, da tisti muslimani, ki te nacionalistično prebunkajo, grozijo, ali počnejo še kaj nečednega, niso ravno cerkveni ljudje. Prej nasprotno! Tako v praksi. To da so muslimani, jim je pač nek indentifikacijski ponos, morda izpostavljene manjšine. Ampak sem jih je pripeljal kapital. In ker je ta, že marsikaj 'shondlal' verjamem, da kamenjanj ne bo, ženske z rutami, pa pač ne bojo ljubice, ampak nekako kot naše nune.
Po moje bo neumnih izgredov manj, če pustimo mojstrom kapitalizma 'podkupiti' muslimane in jih nekako ne izzivati. Je pa na drugi strani tudi res, da mora zakonodaja ostati strogo sekularistična. Tu popuščanj ne sme biti in če bi kak oklican levičar resno trdil, da je treba sprejeti Iranske zakone, ker so ti naprednejši od naših, se zna hitro zgoditi 'gestapo' pristop.
Me pa res skrbijo pojavi, (upam da res redki), ki se tu omenjajo. Vandalizem v Franciji ni ravno islamske narave, ampak prej socialne..ampak kamenjanje na Švedskem??? Militantnost islama, se očitno precej razlikuje. Ne da bi bil katerikoli komurkoli razen muslimanom pri srcu, dejstvo je da največji džamboti drugovi-gospoda vozijo sem kamione muslimanov, pa jim nobeden ne more niti ne upa reči niti ops! Še potem ne, ko je že zdavnaj prepozno. Zmerja se tako na povprek tiste, ki v svoji pohlevnosti pač ne galamijo po nepotrebnem, ali pa tiste, ki so skalkulirali, da jim edinole še strpnost preostane, saj jim njihovi desničarski sonarodnjaki sanjajo o sneguljčici, da bi kupili kak mitraljez, pa ne da nimajo, so pač preškrti:)
Po moje bo neumnih izgredov manj, če pustimo mojstrom kapitalizma 'podkupiti' muslimane in jih nekako ne izzivati. Je pa na drugi strani tudi res, da mora zakonodaja ostati strogo sekularistična. Tu popuščanj ne sme biti in če bi kak oklican levičar resno trdil, da je treba sprejeti Iranske zakone, ker so ti naprednejši od naših, se zna hitro zgoditi 'gestapo' pristop.
Me pa res skrbijo pojavi, (upam da res redki), ki se tu omenjajo. Vandalizem v Franciji ni ravno islamske narave, ampak prej socialne..ampak kamenjanje na Švedskem??? Militantnost islama, se očitno precej razlikuje. Ne da bi bil katerikoli komurkoli razen muslimanom pri srcu, dejstvo je da največji džamboti drugovi-gospoda vozijo sem kamione muslimanov, pa jim nobeden ne more niti ne upa reči niti ops! Še potem ne, ko je že zdavnaj prepozno. Zmerja se tako na povprek tiste, ki v svoji pohlevnosti pač ne galamijo po nepotrebnem, ali pa tiste, ki so skalkulirali, da jim edinole še strpnost preostane, saj jim njihovi desničarski sonarodnjaki sanjajo o sneguljčici, da bi kupili kak mitraljez, pa ne da nimajo, so pač preškrti:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
becomes revolutionary act. Orwell
Kr_Edn ::
"jype
Mene je bistveno bolj strah Slovencev, ki bi radi vse po svoje"
In kaj je s tem narobe? Hudiča, saj ima zato vsak narod svojo državo, da lahko živi po svoje.
Mene je bistveno bolj strah Slovencev, ki bi radi vse po svoje"
In kaj je s tem narobe? Hudiča, saj ima zato vsak narod svojo državo, da lahko živi po svoje.
Matako ::
Mah delno je tudi problem, da so zmerni muslimani in bolj sekularni priseljenci iz t.i. islamskih dežel popolni pezdetje. Za kar se dogaja na Švedskem in Franciji je precej kriva sama priseljenska skupnost, ki razgretežem in ekstremistom ne reče popolnoma 0. Kar tiho so. In to velja za imama ali družino. Ti ekstremisti so itak v glavnem socialno vzpodbujeni - največkrat adolescenti, rojeni na tujem že v naprej resignirani v lasten ekonomski neuspeh, z nekim manjvrednostim kompleksom, ki se potem obrne v ekstremizem. Veliko te mularije res misli, da bodo kar "zavzeli" Evropo , karkoli že to pomeni in potem bo pa vse ok. Motijo se, luzer ostane luzer. Generacije pred njimi so bile bistveno bolj pozitivno naravnane, pripravljene nekaj narediti za lastno blagostanje in jim kar se dogaja ni všeč. Kakorkoli, tem budalam je uspelo popolnoma spolarizirati stanje v gostujočih deželah. Čestitke! Osebno vem, da ponavadi rabiš kar nekaj časa, da razpizdiš Šveda in oni so jih res sprejeli gostoljubno - še zdaj Švedska sprejema priseljence brez posebnega podjebavanja. No, zdaj imaš en kup razpizdenih Švedov, kar po mojem govori zase.
Itak, da so večina muslimanov v Evropi v redu ljude in sovražijo ekstremizen, kot vsi ostali samo kaj, ko ne storijo nič! Enostavno samo gledajo tako kot vsi ostali, samo za razliko ostalih so ti ekstremisti pogosto njihovi otroci, sosedje itd. To ni prav.
Itak, da so večina muslimanov v Evropi v redu ljude in sovražijo ekstremizen, kot vsi ostali samo kaj, ko ne storijo nič! Enostavno samo gledajo tako kot vsi ostali, samo za razliko ostalih so ti ekstremisti pogosto njihovi otroci, sosedje itd. To ni prav.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Kr_Edn> In kaj je s tem narobe? Hudiča, saj ima zato vsak narod svojo državo, da lahko živi po svoje.
Narobe je to, da bi radi v _mojo_ državo uvedli fašizem.
Ne dovolim, pa če se na glavo postavite.
Matako> Mah delno je tudi problem, da so zmerni muslimani in bolj sekularni priseljenci iz t.i. islamskih dežel popolni pezdetje.
Skratka, že vnaprej asimilirani, ane.
Matako> Za kar se dogaja na Švedskem in Franciji je precej kriva sama priseljenska skupnost, ki razgretežem in ekstremistom ne reče popolnoma 0. Kar tiho so.
Vidim, da pojma nimaš. "Priseljenska skupnost" ne obstaja.
Matako> Veliko te mularije res misli, da bodo kar "zavzeli" Evropo , karkoli že to pomeni in potem bo pa vse ok.
In to je od mularije, ki ni prišla od priseljencev, drugače kako točno?
Matako> Itak, da so večina muslimanov v Evropi v redu ljude in sovražijo ekstremizen, kot vsi ostali samo kaj, ko ne storijo nič! Enostavno samo gledajo tako kot vsi ostali, samo za razliko ostalih so ti ekstremisti pogosto njihovi otroci, sosedje itd. To ni prav.
Ja, kaj pa naj bi? Saj niso policija! So v praviloma precej slabšem materialnem položaju. Poleg tega ne delujejo kot skupnost, ker niso niti približno prišli vsi iz iste vasi v Azerbajdžanu, ampak so iz praktično celega sveta.
Narobe je to, da bi radi v _mojo_ državo uvedli fašizem.
Ne dovolim, pa če se na glavo postavite.
Matako> Mah delno je tudi problem, da so zmerni muslimani in bolj sekularni priseljenci iz t.i. islamskih dežel popolni pezdetje.
Skratka, že vnaprej asimilirani, ane.
Matako> Za kar se dogaja na Švedskem in Franciji je precej kriva sama priseljenska skupnost, ki razgretežem in ekstremistom ne reče popolnoma 0. Kar tiho so.
Vidim, da pojma nimaš. "Priseljenska skupnost" ne obstaja.
Matako> Veliko te mularije res misli, da bodo kar "zavzeli" Evropo , karkoli že to pomeni in potem bo pa vse ok.
In to je od mularije, ki ni prišla od priseljencev, drugače kako točno?
Matako> Itak, da so večina muslimanov v Evropi v redu ljude in sovražijo ekstremizen, kot vsi ostali samo kaj, ko ne storijo nič! Enostavno samo gledajo tako kot vsi ostali, samo za razliko ostalih so ti ekstremisti pogosto njihovi otroci, sosedje itd. To ni prav.
Ja, kaj pa naj bi? Saj niso policija! So v praviloma precej slabšem materialnem položaju. Poleg tega ne delujejo kot skupnost, ker niso niti približno prišli vsi iz iste vasi v Azerbajdžanu, ampak so iz praktično celega sveta.
Zgodovina sprememb…
USS Liberty ::
jure bo srečen šele takrat, ko bo evropa izgledala kot mešanica ugande in afgansitana
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
USS Nimitz> jure bo srečen šele takrat, ko bo evropa izgledala kot mešanica ugande in afgansitana
Me prav zanima, kako si do tega prišel. Nisem jaz tisti, ki zagovarja teptanje pravic skupinam ljudi zaradi njihovih takšnih ali drugačnih lastnosti.
Se mi veliko bolj zdi, da nas proti bedi in revščini izolirane fašistične države, vlečeš ti, USS Nimitz.
Me prav zanima, kako si do tega prišel. Nisem jaz tisti, ki zagovarja teptanje pravic skupinam ljudi zaradi njihovih takšnih ali drugačnih lastnosti.
Se mi veliko bolj zdi, da nas proti bedi in revščini izolirane fašistične države, vlečeš ti, USS Nimitz.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Islam v Evropi (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Problemi človeštva | 246910 (224455) | Truga |
⊘ | Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 92132 (82599) | Gandalfar |
» | Švica - prepoved minaretov (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Problemi človeštva | 27747 (18605) | redo |
» | Na Otoku veliko islamskih sodišč (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 9830 (6944) | donfilipo |
» | ĐAMIJA (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 31920 (23886) | KaiV6 |