» »

Rusija grozi z jedrskim napadom

Rusija grozi z jedrskim napadom

«
1
2 3 4

c0dehunter ::

Ruski general je zagrozil, da bo Rusija izvedla napad z jedrskim orožjem na Poljsko, če bo ta res dovolila postavitev ameriškega protiraketnega ščita na svojem ozemlju.

Povezava do celotne novice tukaj.

OMFG 8-O
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Utk ::

“S tem, ko dovoljuje postavitev protiraketnega ščita, se Poljska izpostavlja napadu,” je dejal visoki predstavnik ruske vojske Anatoli Nogovitsin. Kot je še dodal, jim ruska varnostna doktrina omogoča, da uporabijo svoje jedrske sile proti državi, ki je zaveznica jedrske sile, kar ZDA so.

Ah dej dej, nobenga napada ne bo.

A. Smith ::

General Anatoly Nogovitsyn, deputy chief of staff of Russia's armed forces, was quoted as saying: "Poland, by deploying (the system), is exposing itself to a strike - 100%."

President Dmitry Medvedev said the deal "absolutely, clearly demonstrates what we had said earlier - the deployment has the Russian Federation as its target".

However, speaking at news conference with German Chancellor Angela Merkel, he appeared to take a softer position than General Nogovitsyn's, saying "it is sad news for all who live on this densely populated continent, but it is not dramatic".


Yahoo news

Rusi samo mau grozijo, da bi se Poljaki usrali. Pa se, kot vse kaže, nočejo.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

c0dehunter ::

Rusi samo mau grozijo, da bi se Poljaki usrali. Pa se, kot vse kaže, nočejo.
In tako je tudi prav.

Ampak že samo ko pride do takšnih groženj in so izrečene iz ust nekega visokega predstavnika vojske, je to zelo nevarno.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Če se niso v hladni vojni znukali, se ne bojo niti zdaj.

jype ::

c0dehunter> Ampak že samo ko pride do takšnih groženj in so izrečene iz ust nekega visokega predstavnika vojske, je to zelo nevarno.

Kakšnih groženj?

Če zaveznik potencialnega sovražnika pri sebi gosti vojaške inštalacije tega potencialnega sovražnika, potem je pač logično, da obstaja možnost, da bo treba te inštalacije nevtralizirati. Saj ZDA so tudi grozile Kubi, ko je SZ tja nastavila balistične rakete. Tu pač ne more biti dvoma o tem, v kaj se Poljska spušča.

Calligulla ::

Vceraj je bil v Dnevniku omenjen tekst enega analitika iz Asia times, ki dbro kronolosko povzme kko so Americani v zadnjem casu namerno pravocirali in zalili in je potem lazje razumeti zakaj ta "izjava/Gruzija" kot signal, da se ne bodo pustili jebat.

Kar se tice jedrskih bombic je to pac retorika in prst v rit Bushu, ki je enostransko prekinil medsebojni dogovor o nerazvoju jedrskega orozja. Pa se vesolje zeli militarizirat.

Nekaj je akcija, nekaj pa reakcija. Bush ze nekaj cas vlece enstranske poteze, ukinja dogovore o neuporabi jedrskega orozja, vpeljuje preemptive strike doktrino,..

Na neki tocki se druge vojske, ki ZDA ne zaupajo pac zacnejo odzivat. ZDA so jsno pokazale, d nimaj zdrzkov z okupacijo tretjih drzav. V 21 stoletju. S tem so Kitajckom, Rusom in malemu morju blaznezev dali bianco menico za svinjanje.

PS:
tipkam na eno sesuto tipkovnico, kjer pol crk nagaja

Zgodovina sprememb…

Thomas ::

To da imaš sesuto tipkovnico še ni tako hudo. Da je sesuta tudi tvoja logika, je precej huje.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Calligulla ::

Da je ti sploh nimas vec pa pomeni kaj? Sesuta je tudi tvoja presoja. Neskonncni slavospevi Bushu so utihnili..

mihec87 ::

Upam da tega sčita res ne bojo nrdil oz nimam nič proti ščitu, pač pa to gdo ga dela ker to praktično pomeni da bo lahko lastnik ščita sipal vse okrog od tam pa nič niti nad ocean ne bo moglo prit..

Thomas ::

Ti si zelo povprečen človek Kaligula, po svoji inteligenci. Kljub temu se delaš pametnega in zelo pametnega. Ponavljaš razne gostilniške modrosti - o hudobnem Bushu ti je ena najljubših, prav veliko jih pa niti ni.

Kaj si koga na tem forumu naučil? Nikogar nič. Eden povprečnežev, ki je zelo glasen v kakšnem bifeju, bi stresal prav takale. Nobene informacije, nič novega, samo zlajnane žalopojke. Preberi si samo, kaj si doslej napisal.

Žal je tako.

Če misliš da ni - povej, katero novo informacijo si prinesel na tale forum? Kaj so na novo zvedeli od tebe?

Je kje kdo, ki se je naučil nekaj novega ravno od Kaligule?

Dvomim da je tak. Nej se le oglasi če je. Nej pove, kaj nas je doslej razsvetlil Kaligula!

Čakam.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Upam da tega sčita res ne bojo nrdil oz nimam nič proti ščitu, pač pa to gdo ga dela ker to praktično pomeni da bo lahko lastnik ščita sipal vse okrog od tam pa nič niti nad ocean ne bo moglo prit..


Tako je. Potem bo Pax Americana. Kot je bila pred 2000 leti Pax Romana. Neverjetno dolgo obdobje miru in razcveta. To hoče, kdor nima "drugih ambicij"?

Le kakšne imaš ti Mihec? Da Kitajci zavzamejo Formozo?

Al kaj?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

mihec87 ::

Kakšne pa imaš ti Thomas? Vse ena velika amerika a? To bi bilo nekaj zate bi užival..

Men nobeno zavzemanje ne diši, samo amerika je precej hitra če je treba kaj dol al pa ven odmetavat. In s tem ščitom bi nekak samo svojo rit krili da bi vso sranje k bi lahko prot njim priletelo ostalo tu..kar pa ne bi veljalo v obratni situaciji..

Calligulla ::

Kt bi jaz pisal o tebi. Le, da si ti tekstovna verzija komercialnega gradiva dolocenih propagandnih masinerij.

Za inteligenco obstajajo testi, in hudo sekas mimo kar ti odpustim ampak bolj me moti, da zadnje case vedno iz debat bezis brez argumentov ampak neke floskule in oznake folku limas.

Vem, pece, ker se je vse kar sem v zadnjih letih pisal uresnicilo in nic od tega kar si trdil ti. Ampak imej malo samospostovanja.

Saj Busha npr ni problemticno vrednotit. So vsi rezultati precej v oce bodeci.
Ne bit sitna. Uporabljaj argumente, pogoltni to, da si pac leta sekal mimo. Ce mas slabo presojo in to ves, to lahko tudi spremenis. Motil si se v vsem in to pomeni, da si v bistvu v dobrem izhodiscu, ce hoces to popraviti. Vso tvojo blaznost zavrnes in sprejmes vse kar je diametralno nasprotje tvoji slepi ideoloski zaslepljenosti.

Demokracijo se siri z mucenjem, okupacijami, ovajanjem lastnih tajih agentov tujim, ponarejanjem dokumentov, zvijanjem rok zaveznikom,... ?

Jaz celo mislim, da si pametnejsi kot to. Toliko pa ze, da uvidis, da Rusi Bushevi administraciji po umazaniji do kolen ne sezejo, jim je pa Bush dal vso legitimnost, da ji sledijo.

"V 21 stoletju so okupacije suvereih drzav nesprejemljive!" Take cinizme Bush in Riceova odbijata.

Pa ne mislit, da bi Thomas uzival v ZDA. Tam se bil ni. Se tak rasist deluje.. kako bi prijokal nazaj..

Zgodovina sprememb…

Thomas ::

Kakšne pa imaš ti Thomas? Vse ena velika amerika a?


Nisem toliko ambiciozen, da bi sploh mislil, da je lahko vse "ena velika Amerika".

Je pa mogoče, da ves svet prevzema ameriški way, tako kot ga prevzema Indija. Ta je bila že od vedno precej demokratična. To so podedovali od Britancev, svojih kolonialistov, bi rekel. Zdej se grejo pa hiter ekonomski razvoj. Indija ne bo Amerika, bo pa bazirala precej na istih osnovah, kar pravzaprav že nekaj časa.

Lepo.

Rad bi videl, da Kitajska naredi isto. Kar je naredila že tudi Japonska. Zahodna Evropa po WW2. Vzhodna po padcu komunizma.

To hočem. Da je življenje znosno za vse in da ni raznih neizživetih "imperijev" kot ruski ali arabski.

Kaj pa ti hočeš, Mihec?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

O Kaligula, še ne boš odjenjal?

Pusti mau mene pri miru za trenutek, če mogoče tudi Busha ... pa povej, KAJ si nam novega povedal tukaj na forumu?

Zanimivega, česar ne prebereš ravno v vsakih komentarjih na političnih blogih po RTV, POP in podobnih krajih?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Invictus ::

Thomas> pojma nimaš ... Raje povej koliko let imaš, da nam bo vsem jasno ...

Bush si je definitvno privoščil več kot to dopuščajo vse konvencije Združenih narodov in človekovih pravic. Vse to so opravičevali z terorizmom. Ampak edini pravi teroristi so ZDA, ki okupira neodvisne, samostojne in mednarodne priznane države. Razloži mi s kako pravico so napadli Irak (če odštejemo nadzor nad nafto).

Me zanima kako bi bilo, če bi bil Iračan. Ali bi potem še vedno pel slavospeve Bushu in Američanom. Ali pa če bi Američani napadli Slovenijo, ker je tam dobro živeti za penzioniste.

Rusija pa v Gruziji preprosto ne bo dovolila ameriške prisotnosti. Zato pač ta vojna ... Tudi oni ščitijo svoje naftne in plinske interese. Sicer je bila iraška vojna precej v redu za Ruse. Podražitev nafte je pomenila, da so se bistveno prej rešili zunanjih dolgov, kot bi se jih sicer. Tako so postali finančno neodvisni in se jim ni treba več klanjati zahodni Evropi (posebej Nemcem, ker so precej kreditov dali). Sedaj imajo pa dovolj denarja in bodo počasi svojo vojsko uredili in modernizirali.

LP I.

Calligulla ::

Vse,

da bo prekomerno trosenje ujelo Americane, da bodo jihove dolgove pokupili Kitajci in vsi glede katerih si paranoicen, Busheve rezultate sem vse opisal vnaprej vkljucn z tem v kako neumen polozaj bodo ZDA ujete, ko bodo njihove svinjarije za leitimacijo svojih svinjarij zaceli uporabljati ostali, da bo v Iraku nastalo leglo Al Kaide, da bo st teroristov po svetu skokovito naraslo,.. Da se ti glede vsega tega motis in nimas pojma...

V bistvu bi lahko sli gledat malo stare poste in jih primerjali z realnostjo danes. Bi ti zgledal se bolj smesno kot takole ob beznem spominu.

Clovek, o VSEM si se ostel.

Thomas ::

Lej Invictus ... za tvojo kvaliteto velja isto kot za Kaligulo. Tvoj prospevek forumu je enak prispevku komentatorjev na novice na 24ur.com.

"S kakšno pravico so napadli Irak .. grrrr .. zakaj ne napadejo Zimbabveja .... grrr ... pustite Zimbabve, krivi so kolonialisti grgg ...."

Takele maš. Čeprav seveda misliš, kako si pameten. Ne vidiš kako nebogljene so tvoje ideje. Jasno.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Pšenični ::

Rusija ne bo napadla Poljske, najprej je ukrajina na vrsti. Že začenja provocirati. Z nekim neučinkovitim ščitom. Potem ko bo Ukrajina razdeljena bo imela Rusija še 30 milijon Rusov več. In kaj bo naredila Amerika. Nič ker si nič ne upajo. Če ne bojo tih bojo še oni pokasirali.

Calligulla ::

Zakaj cedalje bolj spominjas na vodjo kakega verskega kulta?

Calligulla ::

Se vedo velja, ce je Putin pameten, bo od sedaj dalje raje good guy in od ZDA skusal prevzeti nasledstvo drzave, ki spostujje multipolarnost, mednarodno pravo,.. in bo sokiral vse in ppustil Poljake, Ukrajince... pri miru.

Ce ni, pac ne bo in bo hudo.

Lahko pa, da bo celo povsem posnemal ZDA in sel povsod do tocno te mere kot so sle ZDA v zadnjih letih.

Thomas ::

> Vse

Očitno imaš občutek, kako si nam povedal, da bo katastrofa zaradi Busha. Vidiš jo pa samo ti in podobno fanatični od tebe. Katastrofe ni - niti v Iraku.

Ekonomija raste še naprej, tehnologija se razvija.

Kaj te muči?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Calligulla ::

Nisem rekel, da mu bo do konca ratalo unicit vse. Se jemu sta 2 madata zato premalo in se ljudstvo se mu je uprlo in sedaj nima vec jajc.

Muci me, da je vse zavrl. Dobil je izjemnega dirkalnega konja in a spremenil v prefukano kljuse.
In ker je omejeno teslo, lahko vsak k... rogue rezim zdaj dela kar hoce in se pac zgovarja na Americane.

Ce ti gredo Rusi na jetra,... jah zaradi Busha imajo sedaj toliko maneverskega prostora.

In tukaj se vidi zakaj nisi zrel za nobeno pomembno funkcijo. Nimas obcutka za odgovornost. Ces, saj ni razfukal cisto vsega... Mater bi bil ti dober direktor. Saj ni slo vse v k... stecajni upravitelj lahko se kaj proda... pa direktor za mano (ce firma sploh se ostane), bo pac reseval sranje, ki sem ga zakuhal...

j... tak folk.

Thomas ::

The euro-zone economy shrank 0.2 percent in the second quarter, EU statistics showed Thursday, raising recession fears as Germany, France and Italy braked sharply with high fuel and food prices holding back consumer spending.


A je tega po tvojem tudi kriv Bush? Si tudi to že napovedal predlani?

Ameriška ekonomija še vedno raste - navkljub Bushu? Tvojim napovedim to sledi?

Bi bil Bush kriv, če bi začelo iti Kitajcem slabše?

Kaj je sploh tvoja poanta?

Ni je. Rantaš brez veze.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Calligulla ::

Pa ti samo kazes kako nimas pojma o ekonomiji. Sem vedno pisal kako bo pesanje ZDA prizadelo Evropo. Bolj kot Kitajce ali Ruse... Razvite ekonomije so najbolj soodvisne z ZDA.

Dolar pade kot kamen, Euro postane drag, izvoz pade, Americani nehajo trosit, potovat...
High cost of oil and food prices je pa tudi deloma posledica tega, da so sli sesuvat energetski trg, da so se sprozile spekulacije okoli etanola... hrane...

Ko ti v trge vneses nemir in kaos (in vojna najvecje ekonomije to pac naredi),.. se to vse odraza v visjih stroskih, spekulacijah in potem mas lepe spiralice tega,...

Namesto, da bi se prippravljali na pametno trosenje energije, na dejstvo, da bodo Kitajci, Rusi, Indijci trosili vse vec teh dobrin in iskali resitve so raje hoteli, da te odvisosti ostanejo, le, da bi oni nadzirali vire. Pac paraanoid minds ne iscejo resitev ampak cutijo potrebo po nadziranju vsega.

Calligulla ::

Ti v bistvu z mano sploh ne mores debatirat o resnih zadevah. Ker nimas osnovnega ekonomskega znanja kot priznavas. Brez tega tudi stekal ne bos nikoli nic. Ti si republikanski propagandni pamflet. Ti itak, da samo debelo gledas. Neglede na to kako se ti trudim poenostavit ekonomijo, se vedno ti ni jasno.

Invictus ::

Thomas> A potem, ko ti zmanjka argumentov, napadaš na osebni ravni. Precej raje se posveti branju česa drugega kot 24ur.com, ki jih zgleda precej bereš.

LP I.

Thomas ::

Ti v bistvu z mano sploh ne mores debatirat o resnih zadevah.


To drži. Ampak tudi noben drug na tem forumu ne more, to naj te skrbi.

Jaz pač "nimam pojma o ekonomiji" in mislim da je za US dobro ker še naprej raste, za EU je pa slabo, ker se je njen obseg ravnokar skrčil. V Nemčiji za celega pol procenta. Kar bi po moje v ZDA imenovali recesija.

Ampak to baje ni vse skp nič, ti ekonomijo poznaš in veš, da z ZDA gre navzdol zaradi Busha.

Tko pravi Kaligula, če ga kdo razume, nej pove.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Cesar Kaligula je imel konja Incitatusa. Ima forumski Kaligula somišljenika Invictusa?

Never mind!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

mihec87 ::

In kaj ma to veze z protiraketnim ščitom na poljskem..

donfilipo ::

>Ruski general je zagrozil, da bo Rusija izvedla napad z jedrskim orožjem na Poljsko, če bo ta res dovolila postavitev ameriškega protiraketnega ščita na svojem ozemlju.

Upam, da se ne motim, če rečem, vodka z malo oblasti je škodljiva in zaprite v toplice norca, da ne bo zagrabil napačen gumb:)
Če pa je izjava v kontekstu resnih intenc ruske zunanje politike, potem smo praktično spet v zaenkrat hladni vojni.
A bilo je tako lepo. Samo kratko je trajalo:) Škoda da sem spet imel prav:(
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Utk ::

Sej ni tega res zagrozil. Raje si original preberi.

mihec87 ::

Meni se samo žalostno zdi da se proti izgradnji ščita bori samo rusija in je zato črni kozel...

Kozlarije so se pa delale tudi brez vodke..

Thomas ::

Rusija in Mihec se borita proti ščitu. Skupaj s Kaligulo občudujejo MAD, za katerega vsak polpismeni lahko razume, da se bo slej ko prej spremenil v nuklearno vojno, če ga ne ukinemo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

mihec87 ::

Ščit je lahko tudi neke vrste začetek vsega, samo da v tem primeru nasankamo mi saj bo lahko ščit uničeval rakete namenjene njim, rakete namenjene nam pa bojo pač prišle na cilj.. Tale ščit je bol strateška zadeva kot pa zaščita česa že aja poljske(kot da ga potrebujejo)

donfilipo ::

I read the news oh boy....
Res je CrniE. Izjavil je, da bodo na Poljsko v primeru ščita nakoordinirali par raket, kar dosedaj niso. Ali s slovarjem divjega zahoda: Ti Wojctichek, če se boš skrival za John Waynom, te lahko zadane kugla. Kar ni enako: če boš samo nosil ostroge John Waynu te bomo ustrelili:) Zaenkrat predigra. Pa posle rat. Ali radovedno prestopanje mladih bikcev?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Thomas ::

Ščit ščiti nas pred raketami iz Rusije. No, še precej mu manjka, a je na doobri poti. Potem, ko bomo pod ščitom, nam tudi ne bo treba takoj odgovarjati na vsak nuklearni napad z atomskimi bombami, pač pa samo s prestreznimi raketami. Dobro tudi za Ruse.

Dobro za vse, razen za trans idejo Moskve - Tretjega Rima. Za eno (Prvoslavno) blodnjo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

PacificBlue ::

Ekonomija raste še naprej, tehnologija se razvija.

Kaj te muči?


Mene takšni ljudje kot si ti. Ki ne vidijo pet posto,ker sedijo doma varni in preskrbljeni..ljudje, ki pa trpijo in umirajo zaradi vojn in nasilja(ki ravno obstaja zaradi takih ljudi kot si ti, ker ne znajo rečt ne) so pa za njih samo posledica selekcije v bitki kdo je močnejši.Kakšno nazadnjaško razmišljanje je to...In pa zraven vpletati ekonomijo in tehnologijo je pa že res žalostno. Kaj ti bo tehnologija in ekonomija, če vidiš(upam) da si polovica ali še več sveta s tem ne more čist nič pomagati.

Jaz sem odločno proti kakršnem koli ščitu, proti kakršni koli uporabi orožij. Ukinit vse orožje, se potem vsaj ne bomo mogli(želeli) pobijati.

Thomas ::

Kako boš odločno proti, flower power?

Tvoji odločnosti brez orožja se smejijo vsi, ki orožje imajo.

Hvalabogu so Španci kdaj pa kdaj (velikokrat) pozabili na Kristusove flower power nauke in bili odločni. Sicer se ne bi znebili Mavrov. Niti uničili Aztekov in njihovega way of life. Tudi Hitlerju in Stalinu se s čistim flower power krščanstvom ne bi mogli učinkovito zoprstaviti.

Orožje mora biti čimboljše možno, vodeno s čim bolj plemenitimi cilji.

Prekiniti Rusko opereto v Kremlju je plemenit cilj. Orožje za dosego bo pa že še.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

donfilipo ::

Mihec87>>Ščit je lahko tudi neke vrste začetek vsega, samo da v tem primeru nasankamo mi saj bo lahko ščit uničeval rakete namenjene njim, rakete namenjene nam pa bojo pač prišle na cilj.. Tale ščit je bol strateška zadeva kot pa zaščita česa že aja poljske(kot da ga potrebujejo)

Po svoje imaš kar prav, če s tem meniš da dva revolveraša stojita z napetimi pištolami in eden od njiju naekrat zagrabi ogromen ščit, gleda skozi dve luknjici in vpije: 'naj teufel frdaman pa zej zaden če moureš!'Lahko bi to ujezilo strelca brez ščita...
Če pa pogledaš kar nekaj false alarmov, ki sta jih zaustavila, ne spoštovanje strogih predpisov, ampak dejstvo, da nihče od neposredno vpletenih ni bil rahlo depresiven in ubogljiv:)..in veš, da večno ne bo te sreče...je ščit pravzaprav samoumeven. Morda ga kupi ali ukrade tudi Vladimir:) Če mu ni skupnost preveč zapravila za vodko:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

PacificBlue ::

Kako boš odločno proti, flower power?


Sj sem že odločno proti.Spreminjam razmišljanje ljudi.

Tvoji odločnosti brez orožja se smejijo vsi, ki orožje imajo.


Sj veš da pero je močnejše od orožja.

valabogu so Španci kdaj pa kdaj (velikokrat) pozabili na Kristusove flower power nauke in bili odločni. Sicer se ne bi znebili Mavrov. Niti uničili Aztekov in njihovega way of life. Tudi Hitlerju in Stalinu se s čistim flower power krščanstvom ne bi mogli učinkovito zoprstaviti.


Gledaš samo eno stran. Kaj pa druga? Vsi smo krivi za takšno stanje. Vendar če ljudje začnejo vsak s svojo glavo razmišljati in reči ne, se lahko veliko kaj spremeni.

Orožje mora biti čimboljše možno, vodeno s čim bolj plemenitimi cilji.


Orožje nikoli ne more biti vodeno s plemenitimi cilji. Zasuti Kremelj z rožicami,to bi pa že bil plemenit cilj.

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

PacificBlue>>Jaz sem odločno proti kakršnem koli ščitu, proti kakršni koli uporabi orožij. Ukinit vse orožje, se potem vsaj ne bomo mogli(želeli) pobijati.

Jaz še bolj. Zame je bil Lenon grobijan Gandi pa agresivec. Jezus...no ja jedva može da prođe..ali pod uslovom da su ga ljudi naopako shvatili:) In vendar, ko mi je kak grobijan od 2metara iz rok izpulil 10 jurjev in so se na policiji zgolj smejali, sem si želel dobre pištole. Bil bi naredil red in to relativno hitro, če seveda ne bi bil takrat popolen bebec, kar se orožja tiče. Malce heca sicer, ampak za njim stoji kruta in žalostna usoda... Na balkanu vlada sila. Pa morda ni balkan marsovski otok:)Jebi ga. Prisežem.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

reptilia ::

Osebno sem proti raketnemu ščitu (ameriškem na evropskih tleh). Rusi ne bodo napadli evrope ali amerike, brez skrbi. Kajti če napadejo eno ali drugo bo 3/4 sveta proti njim.

Močno pa tudi sumim, da bo tale "proti"raketni ščit samo še en as za ameriko. Kajti vsak pameten vodja bi v tak protiraketni ščit vključil tudi kak secret area. Za napad ali ustrahovanje seveda. Dejstvo je da se Američani bojijo tako Rusije kot Evrope, da kitajske sploh ne omenjam.
Forgive your enemies, but never forget their names.

mihec87 ::

Mislim sj dobr ščit niti ni tok napačen mene bolj to moti gdo ga dela in gdo bo mel nadzor nad njim..

Thomas ::

Sj sem že odločno proti.Spreminjam razmišljanje ljudi.


Tole ma sam eno težavo. Kako je "treba biti miroljuben za vsako ceno", je že stara lajna, s katero so ljude večinoma že itak okuženi.

Tako da bolj raztrosit je že skoraj ne moreš, tele flower power ideologije.

Problem je v tem, da ljudje počasi sprevidevajo, da to ne pelje nikamor. Nastavljat vedno znova še drugo lice. Da je za mir boljš imeti večjo gorjačo, kot pa manjšo. Sploh ker sosed pa ni flower power.

Zato pojdi razlagat tole najprej v Rusijo. Sej oni grozijo z uničenjem Poljske. Medtem ko Poljaki grozijo samo z uničenjem vsake rakete, ki bo letela proti njim ali njihovim zaveznikom.

Eni flower power niste nič boljši od sovražnika. On bi nas s sabljo, vi bi nam pa vzeli naš ščit. Hehe ...
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Mislim sj dobr ščit niti ni tok napačen mene bolj to moti gdo ga dela in gdo bo mel nadzor nad njim..


Kdo naj ga pa ima?

Kitajci? Rusi? Slovenija? Noben?

Preden te zamika rečt da Slovenija ... kaj če je Janša spet izvoljen ali če pride Rop nazaj? Kaj pa potem?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Ščit naj ima tisti, ki ga je sposoben narest. USA, Izrael, Kitajci zarad mene.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Sposobni so ga pa narest tam, kjer je najboljš sistem. Po definiciji grejo talenti tja, denarja je dovolj ... itd.

Zato ... sprijazni se ćimprej!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

c0dehunter ::

Kako boš odločno proti, flower power?
:D

Sicer pa ne vem kaj bi se trudili. Da ne bi bilo orožja na svetu ne bomo NIKOLI dosegli. Kolikor dolgo bo še obstajala vrsta živali, kot smo ljudje, bo orožje in bodo vojne.

Žal smo spet v takih časih, ko se mladi bojimo, če bomo sploh dočakali 30 let.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

War: Gruzija vs Rusija (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68135669 (22244) jype
»

Vohunski satelit bodo sestrelili. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
1049920 (7777) sverde21
»

Protiraketni ščit

Oddelek: Problemi človeštva
372845 (2112) jype
»

Ponoven neuspeh raketnega ščita

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
333601 (2664) Thomas
»

Posnetek Ladnovega Bineta (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22257696 (54924) Tomi

Več podobnih tem