Forum » Problemi človeštva » Rusija grozi z jedrskim napadom
Rusija grozi z jedrskim napadom
Thomas ::
Ajd jure ... kej pametnega rajš povej, če znaš.
No?
No?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
jype ::
Thomas> Ajd jure ... kej pametnega rajš povej, če znaš.
Pri nas rabiš papirje za železno cev v zemljo zabit. Če hočeš met stružnico, moraš imet tri metre pa pol visoke strope. Za avtomatska vhodna vrata potrebuješ soglasje sosedov.
Ti bi pa brez dovoljenja rakete delal?
Saj ne rečem, da ne bi šlo - inšpekcijske službe pri nas so itak bolj za okras.
Pri nas rabiš papirje za železno cev v zemljo zabit. Če hočeš met stružnico, moraš imet tri metre pa pol visoke strope. Za avtomatska vhodna vrata potrebuješ soglasje sosedov.
Ti bi pa brez dovoljenja rakete delal?
Saj ne rečem, da ne bi šlo - inšpekcijske službe pri nas so itak bolj za okras.
OK, no, sej duhovit pa znaš bit.
Ampak moj point je resen. Vrč hodi toliko časa po vodo, da se razbije. MAD hodi toliko časa po robu, da se sproži prva raketa, ki je po MAD doktrini uvod obvezno uničenje vseh vpletenih.
Ampak moj point je resen. Vrč hodi toliko časa po vodo, da se razbije. MAD hodi toliko časa po robu, da se sproži prva raketa, ki je po MAD doktrini uvod obvezno uničenje vseh vpletenih.
jype ::
Thomas> MAD hodi toliko časa po robu, da se sproži prva raketa, ki je po MAD doktrini uvod obvezno uničenje vseh vpletenih.
Ja, to narekuje že statistika.
Vendar raketni ščit tega ne spremeni. Glavnina ruskih jedrskih kapacitet plava pod gladino atlantskega oceana.
Ja, to narekuje že statistika.
Vendar raketni ščit tega ne spremeni. Glavnina ruskih jedrskih kapacitet plava pod gladino atlantskega oceana.
Pa kaj? Prestrezati je treba tudi rakete, ki priletijo iz morja.
Vsaka balistična raketa mora postati ilegalna, ko jo opazijo leteti kjerkoli. Shut it down first, then ask a question!
Dober Ščit je tvegan način za demontažo režima MAD. MAD je tvegan še veliko bolj.
Vsaka balistična raketa mora postati ilegalna, ko jo opazijo leteti kjerkoli. Shut it down first, then ask a question!
Dober Ščit je tvegan način za demontažo režima MAD. MAD je tvegan še veliko bolj.
LuiIII ::
Niti ne. Če mi daš denar in možnost, da zberem kader, ti naredimo UCAV. Pač...sprašujem se, zakaj v Sloveniji še nimamo kakega resnega podjetja, ki bi se s tem ukvarjalo. Verjamem, da bi lahko bili precej konkurenčni.
Imamo eno zelo resno podetje, ki razvija točno tako letalo z globalnim vodenjem (via satelit). Meni je grozno žal, da se UCAV še ne sme uporabljati v civilne namene. Bi močno pocenilo delo na mojem področju.
Lui
Imamo eno zelo resno podetje, ki razvija točno tako letalo z globalnim vodenjem (via satelit). Meni je grozno žal, da se UCAV še ne sme uporabljati v civilne namene. Bi močno pocenilo delo na mojem področju.
Lui
MrYoda ::
Malo za razmišljanje v drugo smer...
Ali ni "hecno" naključje, da se tole z Gruzijo in ščitom dogaja ravno pred ameriškimi volitvami? Pa je Obami že kar dobro kazalo.
V tako "kriznih" razmerah se bodo morali američani odločati med vojnim veteranom in Obamo, ki ga mediji prikazujejo kot neodločnega glede akcij v Iraku.
Ali ni "hecno" naključje, da se tole z Gruzijo in ščitom dogaja ravno pred ameriškimi volitvami? Pa je Obami že kar dobro kazalo.
V tako "kriznih" razmerah se bodo morali američani odločati med vojnim veteranom in Obamo, ki ga mediji prikazujejo kot neodločnega glede akcij v Iraku.
Tole "gradivo za razmišljanje v drugo smer", je v obilju nasuto v levičarsko razmišljujpče glave. Tega je morje.
Če češ res "razmišljat v drugo smer", potem raje pomisli, kako Obama ni primeren, da bi vodil Ameriko v svetu, kjer se grejo Rusi svoje igrice, Arabci svoje igrice .. in tako naprej.
Če razmišljaš kot večina Slovencev, potem tega nikar ne prodajaj za "drugo smer". Kvečjemu za "mi bi rekli".
Če češ res "razmišljat v drugo smer", potem raje pomisli, kako Obama ni primeren, da bi vodil Ameriko v svetu, kjer se grejo Rusi svoje igrice, Arabci svoje igrice .. in tako naprej.
Če razmišljaš kot večina Slovencev, potem tega nikar ne prodajaj za "drugo smer". Kvečjemu za "mi bi rekli".
MrYoda ::
Thomas
Pozabil si še... Američani svoje igrice... ali si jih mislil pod "in tako naprej"?
Aja, saj res, oni se tega ne grejo. Oni sedaj eskalirajo konflikt v Natu samo zato, ker tole se pa res ne gre, da bi nekdo vkorakal v suvereno državo (ali dve). Ironija pa je, da imajo prav.
Po drugi strani so jim pa Rusi pokazali, kako se to naredi hitro in učinkovito. Če je za to interes.
Pozabil si še... Američani svoje igrice... ali si jih mislil pod "in tako naprej"?
Aja, saj res, oni se tega ne grejo. Oni sedaj eskalirajo konflikt v Natu samo zato, ker tole se pa res ne gre, da bi nekdo vkorakal v suvereno državo (ali dve). Ironija pa je, da imajo prav.
Po drugi strani so jim pa Rusi pokazali, kako se to naredi hitro in učinkovito. Če je za to interes.
gruntfürmich ::
Ruski general je zagrozil, da bo Rusija izvedla napad z jedrskim orožjem na Poljsko, če bo ta res dovolila postavitev ameriškega protiraketnega ščita na svojem ozemlju.
Povezava do celotne novice tukaj.
OMFG
verjetno je mislil z jederskim na navadne naboje z jedrom, torej z konico, da ne bodo lažni.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | War: Gruzija vs Rusija (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 37556 (24131) | jype |
» | Vohunski satelit bodo sestrelili. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 10464 (8321) | sverde21 |
» | Protiraketni ščitOddelek: Problemi človeštva | 2953 (2220) | jype |
» | Ponoven neuspeh raketnega ščitaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3748 (2811) | Thomas |
» | Posnetek Ladnovega Bineta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 58539 (55767) | Tomi |