Forum » Loža » WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
Temo vidijo: vsi
BigWhale ::
Ostalih raket za unicevanje zive sile ali pa oklepnih enot pa v zgradbo pac ne izstreljujes.Ampak? "Napadeš" z najmočnejšim, kar imaš?
Ja, nevem kak je namen. Air-to-Air raket niti ne mores izstreliti v zgradbo, protioklepne rakete v nekaterih primerih tudi ne, ce jo pa ze izstrelis pa ni nekega hujsega efekta kot "odstranjevanje fasade".
Jasno, udaris s tistim, kar doseze tvoj namen.
XsenO ::
Karkoli je bilo, ni imelo količine kerozina kot jo ima letalo. Ker če bi bil kerozin vmes bi vsi tisti računalniki in lesene mize v bližini zgorele pa niso.
Že ker primerjaš z gornjem v WTCju upam, da se zavedaš, da je pentagon relativno nizka stavba, kjer so imeli gasilci takojšen dostop do gorečega dela s +90% njihovih gasilnih sposobnostmi. Medtem, ko je bil goreči del v WTCju parktično nedostopen od zadeka letala do še nekaj dni po podrtju...
1 + 1 = 1
Zgodovina sprememb…
- spremenil: XsenO ()
imagodei ::
> "Kakšno naključje mater... to ne vidiš vsak dan "
Ah, ah... A ker je bilo "kao naključje", je pa avtomatično izključeno, da bi se nekdo tja zabil dejansko po naključju?
Ah, ah... A ker je bilo "kao naključje", je pa avtomatično izključeno, da bi se nekdo tja zabil dejansko po naključju?
- Hoc est qui sumus -
In ju3 bo spet 911, kakšno zanimivo naključje, da so določeni osebki prišli ven iz jam na svetlo in začeli širiti spet njihovo mesijanstvo...
1 + 1 = 1
Roadkill ::
Tukaj lahko vidite, kaj ostane od avtomobila po trku pri 700 milj na uro.
Če pogledate kaj ostane od razbitine = ogrodje nosilcev raket in gume. Ostalo je nerazpoznaven pleh.
Kar se mene tiče je sestava aviona in avta dokaj podobna. Imaš par ojačanih delov konstrukcije ostalo je pa samo pleh in plastika.
Nimam pojma kakšna naj bi bila hitrost aviona ko je priletel v zgradbo (ker me cela zadeva ne zanima), ampak pomojem ene pol manjša kot 700mph.... ampak ni priletel v 3cm debelo jekleno ploščo, ampak v veliko masivnejpo železo betonsko steno...
Tako meni res ni jasno, kako lahko nekoga zmede, da v pentagonu niso našli parkiranega skoraj nedotaknjenega letala....
Ü
darkolord ::
Ostalo je nerazpoznaven pleh.Ampak je pleh. Na tem videu ga je vsaj nekajkrat več kot od celega tistega letala...
CoolBits ::
No eni boste pač zagovarjali uradni teorijo, ker berete uradno poročilo, kot vernik bere biblijo...
Jaz sem ateist v obeh primerih in potrebujem bolj trdne dokaze, ki jih pa ni!
Zaenkrat je vse skupaj bolj mešanje megle iz ene strani in zavajanje naroda iz druge pač.
Jaz sem ateist v obeh primerih in potrebujem bolj trdne dokaze, ki jih pa ni!
Zaenkrat je vse skupaj bolj mešanje megle iz ene strani in zavajanje naroda iz druge pač.
Če bi si res pogledal debato, ki je tekla pred meseci bi vedel, da tukaj nobeden ne zagovarja uradne razlage kot 100% resnice, toda jo ima kot za približek tistemu kar se je res zgodilo, saj ima precenj manj lukenj kot vse kar so do sedaj teoretiki zarote poskusili (pro)dat.
Lep primer za to je debata okoli WTC7:
1. Uradna razlaga menda pravi, da se je podrl le zaradi požarov
2. Debunkerji večinoma trdimo, da se je verjetno porušila zaradi požarov in predvsem poškodb, ki jih je utrpela od padajočih dvojčkov
3. Teoretiki zarote, ki trdijo da je stavba bila minirana
Lep primer za to je debata okoli WTC7:
1. Uradna razlaga menda pravi, da se je podrl le zaradi požarov
2. Debunkerji večinoma trdimo, da se je verjetno porušila zaradi požarov in predvsem poškodb, ki jih je utrpela od padajočih dvojčkov
3. Teoretiki zarote, ki trdijo da je stavba bila minirana
1 + 1 = 1
In kako si lahko v katerokoli trditev od teh 100% prepričan?
Lahko je bilo nekaj četrtega...
Uradno poročilo je zelo luknjasto žal.
Uradno poročilo je zelo luknjasto žal.
In kako si lahko v katerokoli trditev od teh 100% prepričan?
Dej preberi si še enkrat kar sem napisal...če pa še vedno ne razumeš, ti bom po bolj kmečko povedal:"Uradne razlage ne podpiram, je pa vseeno bližnja resnici in manj luknjasta kot vaše fantazije o vesoljcih, magični fiziki in zig zag raketah"
Mah sploh ne vem zakaj se spet spuščam v to brezpredmetno debato, ko sogovorci se vedno posložujejo enih in istih taktik ustavljanja besed v ust drugih, nakladanja enih in istih lažnih faktov dokler ne postanejo resnica, ignoriranja neprijetnih postov (like, where is my explosive device in my pentagon?)itd...
1 + 1 = 1
swamigi ::
Tukaj je lepo povedano da stavbo 7 zminirali
In to je rekel Larry Silversteni,ki je bil najemnik te stavbe.
Torej je jasno kaj se je zgodilo.
Ja tebi je pač bližja uradna, meni pa bližje podtaknjeno, nano termit itd... Čas bo pokazal.
Pa ne mešaj vesoljcev in podobno zraven lol.
Pa ne mešaj vesoljcev in podobno zraven lol.
PacificBlue ::
Uradne razlage ne podpiram, je pa vseeno bližnja resnici in manj luknjasta kot vaše fantazije o vesoljcih, magični fiziki in zig zag raketah"
Ne podpiraš uradne razlage pa jo kljub temu zagovarjaš? Kaj ti ni jasno:D
I’m out.
:3
:3
Tukaj je lepo povedano da stavbo 7 zminirali
Ne, tle je precej vzeto iz konteksta kaj je rekel in kaj je s tem mislil. :) To smo ze povedali.
Uradne razlage ne podpiram, je pa vseeno bližnja resnici in manj luknjasta kot vaše fantazije o vesoljcih, magični fiziki in zig zag raketah"
Jah, glej. Jaz pravim, da niso bila skrivna orozja, da niso bili vesolji in tudi rakete niso cik cak letele. Ce to isto pise v uradnem porocilu potem prav. Jaz ga nisem prebral in me niti ne zanima kaj tam pise. Razumes?
In verjetno se bo še ponavljalo toliko časa, dokler nekdo (iz ene ali druge strani) ne predoči kakšnih novih konkretnih "dokazov" oz dejstev.
Jah, glej. Jaz pravim, da niso bila skrivna orozja, da niso bili vesolji in tudi rakete niso cik cak letele. Ce to isto pise v uradnem porocilu potem prav. Jaz ga nisem prebral in me niti ne zanima kaj tam pise.Aha, seveda. Če bi ti torej nekdo pokazal slikice in posnetke stanja (brez da bi vedel, o čem se gre), bi v trenutku rekel: "Aha, nedvomno se je tukaj zrušilo eno komercialno letalo."? Rrrrrrright.
Usa.gov so svoj namen dosegli oz ga dosegajo zaradi tega.
Narod je v strahu in dovoli neumnosti, kot so:
"protiteroristične" akcije po svetu, prišluškovanje telefona, neta itd., kamere povsod, čipi pod kožo itd...
Vse za varnost ne... sam vprašanje pred kom.
Narod je v strahu in dovoli neumnosti, kot so:
"protiteroristične" akcije po svetu, prišluškovanje telefona, neta itd., kamere povsod, čipi pod kožo itd...
Vse za varnost ne... sam vprašanje pred kom.
PaX_MaN ::
Aha, seveda. Če bi ti torej nekdo pokazal slikice in posnetke stanja (brez da bi vedel, o čem se gre), bi v trenutku rekel: "Aha, nedvomno se je tukaj zrušilo eno komercialno letalo."? Rrrrrrright.
Ampak ker tega ni rekel takoj, sploh pa ne samo na podlagi ene slikce in/ali posnetka stanja je tole pisanje - bedastoča.
Uradne razlage tbh si se še nisem prebral (in verjetno si jo niti ne bom, ker me ne zanima), mnenje sem si ustvaril iz gledanega v živo na tvju, dokumentarcih, raznoraznih poročilih tv in papirnate oblike in tudi iz prebranega v tej temi.
Zdej če se moja razlaga v določenih delih prekriva z uradno (in glede na prebrano tukaj zgleda da se), jah jebiga očitno sem prišel do podobnega zaključka.
1 + 1 = 1
hamax ::
Tole sem ze parkrat nalimal v to temo, pa bom se enkrat.
Na koncu je kar nekaj slik ostankov letala.
Na koncu je kar nekaj slik ostankov letala.
Evo, tule sta intervjuja od včeraj:
RICHARD GAGE - arhitekt
STEVEN E. JONES - fizik
Nič novega kar že ni bilo v tej temi razen morda, da jim ni več tako preprosto pordajati resnice naivnežem za $$$
1 + 1 = 1
Že ovržen video, vsaj enkrat v tej temi hamax.
http://slo-tech.com/forum/t303672/p2320...
Prvih 35sec tega filmcka.
Ne vem kako bi se sploh lahko bolj nazorno poznale poskodbe od kril.
Podrti del se kar v redu sovpada s pozicijo motorjev, poskodbe ob straneh pa s sirino kril.
Preostali del govori o tem kako si eksploziji nista podobni, hkrati pa pozablja, da si strukturi zgradb nista prav nic podobni(kljub temu sta eksploziji priblizno enako veliki). Nezgorelo pohistvo pa ni bilo niti blizu eksploziji. Letalo se je zaletelo v stavbo nekje med pritlicjem in prvim nadstropjem, kar je tako poskodovalo nosilne stene, da se je del stavbe sesedel na ostanke letala. Neposkodovano pohistvo pa je bilo kar nekaj nadstropij visje od mesta eksplozije. Verjetno so tone in tone betona precej dobro prekrile in zadusile ogenj.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Aha lol... Pa ti veš kako je visoko letalo, ki stoji na letališču recimo? Se ti zdi da so krila v prvem nadstropju?
PaX_MaN ::
Pa ti veš kako je visoko letalo, ki stoji na letališču recimo?
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL!
Na čem pa letalo stoji na letališču?
Aha lol... Pa ti veš kako je visoko letalo, ki stoji na letališču recimo? Se ti zdi da so krila v prvem nadstropju?
Nisem nasel natancnega podatka o visini krila, ampak glede na to, da je rep visok 13m, bi rekel, da so krila nekje na 5-6m visine(lahko pa ti poisces uraden podatek), kar je direktno v pritlicju. To se vidi tudi v prej prilepljeni animaciji.
Se kaj ne stima pri poskodbah?
Zgodovina sprememb…
Na poškodbah ne štima, ker so samo kak meter ali dva visoko... krila pa kot praviš vsaj 5 in še to če letalo stoji na tleh.
Na poškodbah ne štima, ker so samo kak meter ali dva visoko... krila pa kot praviš vsaj 5 in še to če letalo stoji na tleh.
Ja, sem pozabil uracunati, da je letalo letelo tako nizko, da je z motorjem odbilo del robnika pred pentagonom. Torej ce od visine kril odstejes se visino podvozja, zadanes natanko tja, kjer so poskodbe.
Smo se vedno previsoko? Dvomim.
ps. Visina enega nadstropja v pentagonu je slabih 5m.
Tale kamion je visok vsaj 2.5 metra, ce primerjas s clovekom, ki stoji zraven. Kamion pa stoji se nekaj metrov pred zgradbo.
Z letalom pa je ze prej po tleh zapluzil ja... Z motorji so odbili robnike. Saj pise zgoraj.
Z letalom pa je ze prej po tleh zapluzil ja... Z motorji so odbili robnike. Saj pise zgoraj.
Kako visoko je pa tole kar si označil? Zgleda ene 2m glede na višino vojaškega kamiona.
Prvo nadstropje je visoko cca 5m. Torej so poskodbe na visine med 2 in 5m.
Kamijon pa stoji precej blizje kameri kot pentagon ...
Se pravi, po tvojem, je z letalom že prej plužil po tleh no? Kar pa ovrže še unih par sekund posnetka, ki kao kaže letalo
Oh come on, si sploh pogledal tisto animacijo, ki sem jo prilepil?
Tam nekje med 2:10 in 2:30 se vidi kako blizu tlem je bilo letalo. Tudi iz tistih parih framov varnostne kamere.
Čudno pol, da ni nihče slikal črte oz brazde, ki jo je naredil trup letala po zelenici, ker je moral že pošteno globoko s trupom orat, da je z motorjem zadel pločnik... hmmm
CoolBits wat? Zdej se pa res ze mal smesis. Vsaj sliko od B757 bi si lahko pogledal.
Motorji so kar precej nizje od trupa.
ps. To je vidno tudi v tisti animaciji, ki je ocitno se vedno nisi pogledal.
vir: Wikipedia
Motorji so kar precej nizje od trupa.
ps. To je vidno tudi v tisti animaciji, ki je ocitno se vedno nisi pogledal.
Zgodovina sprememb…
Aja ker je letel s polno hitrostjo vodoravno ja... pol metra nad tlemi... imaš prav.
Vse je jasno... prepričanih se ne da prepričat Beri svojo biblijo naprej... oz uradno poročilo.
Vse je jasno... prepričanih se ne da prepričat Beri svojo biblijo naprej... oz uradno poročilo.
Arto ::
Aja ker je letel s polno hitrostjo vodoravno ja... pol metra nad tlemi... imaš prav.
Aha, tvoj argument je torej zreduciran na "ne verjamem, da je letalo lahko letelo tako nizko". Uau, ti si pa res kralj argumentirane debate.
P.S.: Pa mislim, da veliko ljudi tukaj ni šlo brat uradnega poročila, težko verjamem, da si ga šel ti (stvar je precej debela). Sploh ne gre za obrambo uradnega poročila (saj sploh ne vem kaj piše notri!), gre za trapaste izjave conspiracy nut-ov o raznih raketah, eksplozivih, skrivnostnih orožjih in stalno ponavljanje, kako da je bilo vse skupaj "zelo čudno" *wink-wink*, velikokrat ne da bi sploh povedali, kaj za vraga naj bi to pomenilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Arto ()
Koncno se nekam premikamo :)
Tvoja mama je pa tok debela ...
Prepricanih se ne da prepricat. Tocno tako. Vse kar si trdl v zadnjih postih se je iskazalo za neresnicno, pa se vedno trdis enako.
Uradnega porocila se nisem prebral. Tok prevec casa pa tudi nimam.
Point je, da je tolko dokazov proti kot za in za ene in za druge. Jaz ne trdim, da ni bilo letalo in niti da je bilo... samo debatiramo in se ne trudim nikogar prepričat... še najmanj že prepričane. Vprašam sam kar me zanima pač
Trdim pa da je polno laži in nepojasnjenih zadev in da je ta teorija z letalom močno luknjasta.
Trdim pa da je polno laži in nepojasnjenih zadev in da je ta teorija z letalom močno luknjasta.
Naj en že enkrat odgovori, zakaj so bili podrti okoliški znaki.
Point je, da je tolko dokazov proti kot za in za ene in za druge.
Ne ni. Kje je kak dokaz za rakete? In kje je kak dokaz proti letalu?
Zgodovina sprememb…
Kje je dokaz ZA letalo? Video po možnosti.
Kaj veš kaj je tiste lantine podrlo... mogoče so ble že podrte, al pa so jih lih takrat obnavljali kot pentagon pa wtc... :)
Kaj veš kaj je tiste lantine podrlo... mogoče so ble že podrte, al pa so jih lih takrat obnavljali kot pentagon pa wtc... :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CoolBits ()
Priporočam ogled tega sicer iz ene druge teme :)
http://www.dailymotion.com/video/x8uei4...
http://www.dailymotion.com/video/x8uei4...
1 + 1 = 1
bluefish ::
LogicnoJasno. Še malo prej pa so trdili, da se ni šlo za "pametno" orožje.
Skratka, še svojih razlag ne znajo poenotiti in združiti v eno smiselno celoto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 32644 (3533) | T-h-o-r |
» | Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 43780 (30688) | Matev |
⊘ | Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 24283 (20169) | jype |
⊘ | 11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13921 (9544) | jype |