» »

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :)

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :)

drejc ::

prekletega kapitalizma(pa nisem komunist..bog ne daj)


Ramzi, ti si...socialist, alienist ali kaj sedmega?
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

kpkp ::

PacificBlue ::

Pa kak Ramzi? kdo je sploh to..se mi zdi, da so me že enkrat na Slotechu govorili, da sem v sorodu z njim..WTF?

Eh sem samo čist običajen človek, ki je v otroštvu namesto Cicibana bral raje kaj drugega..

PacificBlue ::

@kpkp

Vsaka čast za tole..sem čist pozabil že na to:)

Ostali podrobno si poglejte...

Edit:tyjpe

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

oprosti, vendar s tem pisanjem in iskanjem posnetkov na youtube nisi naredil še nič kaj preveč koristnega, kar bi pomagalo neki afričanki, da bi končno dobila Tisto tabletko, ki bi bila brez vpliva skritih škratov že zdavnaj izumljena.

Nadaljnja replika pa je hecna - predpostavljaš, da bi se brez Illuminatov nenadoma končale vse vojne, svetovni problemi,... Torej ta organizacija obstaja že od vsega začetka človeštva, najmanj pa od časa Rimljanov. Očitno so potem tudi, za cel svet nepomembni, medplemenski spopadi nekje v afriški puščavi, le produkt skrivnega načrta zlobnih stricev s palicami.

jype ::

kpkp> Rockefeller Reveals 9/11 FRAUD to Aaron Russo

Ja, feasible. Še posebej tisto o valuti "amero". Kolk časa menite, da bo trajalo, preden se reč pojavi? Pet let? Stopetdeset let? Tristo let? Nikoli?

Prodam svoj čip. Hrano bom dobil na črnem trgu.

PacificBlue> ki je v otroštvu namesto Cicibana bral raje kaj drugega..

Torej nimaš pojma o partizanskih junaštvih in kurirčkih, ki so dali življenje za tvojo svobodo!

PacificBlue ::

@bluefish

poglej si kpkp link na youtubu

kpkp ::

"We are grateful to the Washington Post, The New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years. It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is now more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national auto-determination practiced in past centuries."

David Rockefeller Baden-Baden, Germany 1991

In his book Memoirs, published in 2002, David Rockefeller, Sr. made the following remarks, startling in their very frankness: "For more than a century ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents such as my encounter with Castro to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as 'internationalists' and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure -- one world, if you will. If that's the charge, I stand guilty, and I am proud of it."

:\

PacificBlue ::

Prodam svoj čip. Hrano bom dobil na črnem trgu.

Pa če ti povem, da brez tega čipa ne boš mogel dobiti službe??kje jo boš potem, na črnem trgu?

Torej nimaš pojma o partizanskih junaštvih in kurirčkih, ki so dali življenje za tvojo svobodo!

Vidiš spet govoriš neumnosti, ker govoriš kr nekaj že skos sam "bluziš"..nič kaj konkretnega še nisi povedal..
O partizanskih junaštvih mi je pa iz prve roke pripovedoval moj deda, služil v nemški vojni, bil ranjen na ruski fronti..potem, ko se je doma zdravil je prebegnil k partizanom, kjer je ne boš verjel postal ravno kurir..rad mi je kazal njegove medalje in priznanja za pogum,povedal mi je ogromno stvari iz vojne..tudi zelo krute ali pa zelo zabavne..A si ti mogoče komunist al kaj?

bluefish ::

ko smo že ravno pri partizanih in kurirčkih. Predpostavimo, da je Hitler le produkt Illuminatov. Kako si boš potem razlagal njegov poraz?

In na tem mestu razglašam novo globalno teorijo antizarote - vsi ti paranoiki nas v resnici bombardirajo s svojo vsiljeno propagando samo zato, da bi svetu vsilili nov svetovni red, v katerem bi se ljudje bali lastne države. "Zarotniki" pa bi s tem strahom služili mastne denarje in tako končno uspeli v življenju. 8-) :P

edit: pozabil dodati smajlija.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

neboben ::

ravn pogledu filmček,
kdaj naj bi začel Iran obračunavat nafto v evrih ?

perfect ::

''Iype'' Ti si mi posebi zanimiv.Pa mi odgovori na tole.
Kaj misliš koliko kamer je postavljenih okoli ene najbolj pomembne
stavbe kot je pentagon.
Pa če jih je zadosti kje je pa potem kakšna slika letala ki je padlo nanj.

bluefish ::

@perfect: pa ti pojasni, zakaj je toliko jasnih posnetkov o letalih, ki se zabijeta v WTC. In mimogrede, ena od kamer je v enem od kadrov pri P zabeležila letalo.

PacificBlue ::

ko smo že ravno pri partizanih in kurirčkih. Predpostavimo, da je Hitler le produkt Illuminatov. Kako si boš potem razlagal njegov poraz?

Enostavno..Hitler je dobesedno znorel, ni jih več ubogal..po glavi mu je preveč šla čista arijska rasa..

kpkp ::

ja, Bush je mel celo svojo "privat" kamero>:D
9/11 BUSH LIES, SAYS HE SAW FLIGHT 11 HIT NORTH TOWER

perfect ::

Ja kdo pa tuki trdi da se nista letali zaleteli v wtc ?
No pokaž mi sliko letala ki se je zaletelo v pentagon.

PacificBlue ::

In na tem mestu razglašam novo globalno teorijo antizarote - vsi ti paranoiki nas v resnici bombardirajo s svojo vsiljeno propagando samo zato, da bi svetu vsilili nov svetovni red, v katerem bi se ljudje bali lastne države. "Zarotniki" pa bi s tem strahom služili mastne denarje in tako končno uspeli v življenju.

Še ena tvojih bedarij..še malo pa jih bom začel šteti..

perfect ::

Bravo ''Kpkb''
Vidiš tipi hočjo bit pametni brez domače naloge.
Ma kaj češ tuki nardit

PacificBlue ::

@kpkp..dobra:D ..uf ta človek bolj laže kot pes teče..

perfect ::

Grem stavit da noben ne ve o čem govoriš :)

bluefish ::

@Pacific Blue: aha, kje v tej zanki pa je potem prej omenjen strah svetovnih voditeljev pred skritim bradatim možakom? Glede tiste bedarije, je bolj sarkastično napisana. Zaradi mene pa jih lahko tudi začneš šteti, me ne moti.

@perfect: žal na voljo nimam ton slikovnega gradiva, kot ga imajo nekateri. Je pa bilo v eni od oddaj na NG, ko se za kratek trenutek pred eksplozijo opazi kratek zmazek.

PacificBlue ::

@bluefish

Poskusi sarkazem/turn off...potem se pa lahko dalje meniva.

perfect ::

Kje si zdej BlueFish ??
Čakam na sliko letala.

kpkp ::

Pentagon Plane/Missile Hit - 911. Flight 77???
o tem "letalu" govoriš...lepo:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kpkp ()

perfect ::

Aja !? :)) !?
Zmazek se opazi.
Ja pa veš ti kaj je zmazek kaj pa letalo ??

He he he he
Za pop...sami otroc..:)

bluefish ::

poglej, vseeno mi je, ali je raketa, letalo, podmornica, žirafa. Lahko je produkt teroristov, američanov, skrivnostnega moža,... očitno na škodo Ameriki.

Itak pa nimam cele dneve in noči časa, da bi po netu iskal domnevne dokaze o teh teorijah. Pač v to ne verjamem in mi je tako ali tako vseeno, kakšno mišljenje imajo o zadevi drugi. V nasprotju z zarotniki pa svojih mnenj ne mislim vsiljevati drugim. Lahko me kličeš egoist, vendar mi vse tole v svetu zunaj ne koristi preveč.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

PacificBlue ::

poglej, vseeno mi je, ali je raketa, letalo, podmornica, žirafa. Lahko je produkt teroristov, američanov, skrivnostnega moža,... očitno na škodo Ameriki.

Ne ne..najebal bo cel svet..kaj misliš, da je drugače Eu, kot pa predhodnica fašistične svetovne ureditve..

perfect ::

Pusti ti žirafe pa podmornice zdej.
Če hočeš kaj dokazat dokaž ali pa niti ne začni teme,
sploh pa če ti je vseen..:))
Ej,jej
Tko se pa konča pri trezno razmišljujočih vidiš.. :))

bluefish ::

@PB: seveda pa se v nasprotju s fašistično Nemčijo države same želijo vključiti v to zvezo. Hm, zakaj?

perfect ::

Kje pa je moderator zdej ??
Vprašanje je blo zanj pravzaprav.
:) Muca vzela..:)

jype ::

Moderator ne more tipkat, ker so mu ravno vsadili čip in mora najprej nehat krvavet. Ima bež tipkovnico press.

PacificBlue ::

seveda pa se v nasprotju s fašistično Nemčijo države same želijo vključiti v to zvezo. Hm, zakaj?

Sj izgleda, na prvi pogleda vse lepo,da smo v Eu..lepo brez mej, enotna valuta,enotni interesi..itd..ampak zdaj se pa ti postavi v enega izmed teh Illuminatov? Na kakšen način bi ti dobil nadzor nad svetom? Preko denarja, enotne valute, ukinitev državnih mej itd..na takšen način dobiš kontrolo nad ljudmi,,posebno zdaj v informacijski dobi, kjer so kamere na vsakem vogalu, možnost prisluškovanja, izguba podatkov je lahk resen problem..se spomniš izgubo podatkov v UK, ki se je zgodila celo večkrat?Potem prihajajo nove tehnologije..čipi, ki jih ti jih v ameriki že vsadijo za 200 dolarjev..predvsem majhim otrokom, v primeru če bi se kao izgubili..a to recimo veš da ima ameriška vojska naprave ki oddajajo različna sevanja in to sevanje lahko povzroča drastično spremembo razpoloženja..ni čudno, da se tk streljajo v Ameriki...in zdaj če pogledaš recimo mal v Biblijo(ok nisem privrženec..samo kot zanimivost)..tam je stavek:

He causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.” Revelation 13:16-17

No one could buy or sell unless he had the mark, which is the name of the beast or the number of his name. Here is wisdom. Let him who has understanding calculate the number of the beast, for it is the number of a man: His number is 666.” Revelation 13:17,18

jype ::

PacificBlue> Na kakšen način bi ti dobil nadzor nad svetom?

Ne bi ga.

PacificBlue> He causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.” Revelation 13:16-17

Care factor: zero.

PacificBlue ::

To je pa ta čip:




Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: jype ()

PacificBlue ::

Na kakšen način bi ti dobil nadzor nad svetom? Ne bi ga.

Izkljopi sarkazem jype..nima smisla drugače

jype ::

Kaj naj izklopim?

BTW, podoben čip ima v vratu moj pes. Nič ga ne moti, je pa praktično.

Jaz bi seveda tak čip odklonil, sicer pa lahko tudi psu nataknem Tinfoil hat in ga RFID senzorji ne zaznajo več.

bluefish ::

@PB: vredu, prvih nekaj stavkov o tej kontroli ti recimo priznam kot možne brez nadaljnje debate. Zatikati pa se začne pri omembi izgubljenih podatkov. Če neka organizacija res kontrolira vse, ali nima vseh teh podatkov na dosegu roke in ne rabi kraj, ki le vzburijo javnost.
Čipi - iz povedanega je tovrstna vsaditev stvar prepričanja staršev, čip je možno tudi odstraniti.
Sevanja - naprave obstajajo, menda pa ne misliš, da z njimi lahko obsevajo celotno mesto, poleg tega te naprave niso ravno neopazne. In na tistih nekaj blaznežev to niti nima veze. Tudi v recimo Nemčiji in drugje po svetu prihaja do podobnih dogodkov, hudirja, še pri nas.
Biblija - tisti stavek ne pove ničesar. Dejstvo je, da ga lahko vključiš v bilo katero obdobje zgodovine (rimske legije, kastne tetovaže,... še v trenutno obdobje lahko to vključiš kot identifikacijske tablice pri vojski). In glede tega resno upam, da se v tovrstno stvar ne bo vključevalo prerokb in podobnega. Vsaj Nostradamusu se izogni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

PaX_MaN ::

Če so v pentagon treščili kaj drugega kot letalo, kje pa je potem tisto letalo, ki je izginilo iz ameriškega zračnega prostora ravno tam nekje in za katero pravijo, da naj bi se zaletelo v Pentagon?

Če teli "iluminati" obvladujejo ljudi, ne bi bilo njim bolj všeč, da se tisti podatki NE izgubijo in pridejo v roke tistim, ki jih še ne kontrolirajo?

Ja, tako kot jih vstavljajo psom. Ne boš verjel, tudi v Sloveniji se to dela. Psom, kajpada.

Jah, mene v slabo voljo spravi že "sevanje" prenosnih predvajalnikov sredi gužve na busu.

In kaj ima Biblija s tem, razen tega, da je, kot tvoje obtožbe, IMHO, fikcija?

(Ne da se mi quotat, je hitreje)

PacificBlue ::

@jype

Ja sj jaz bi ga tudi zavrnil..se mi zdi normalno al?..
samo če ti pa potem sistem ne dovoli dobiti službe ali uporabljati katerokoli drugo storitev(zdravstvo, sodstvo..itd), samo zato ker nimaš vgrajenegega čipa in da bi z njega lahko lažje brali recimo pri zobozdravniku zdravstvene podatke, v službi bi ti prihode in odhosi senzor kr avtomatsko zaznaval..problem teh čipov je da zelo močno posegajo v človeka kot bitja(saj nismo stroji)..in tudi ta čip bo vseboval oddajnik(transmitter), ki bo seval posebna sevanja, ki bodo zelo vplivala na naše možgane oziroma samo razmišljanje..um nam lahko s tem sprogramirajo.. oziroma postali bomo resnično sužnji v najširšem pomenu besede..

TESKAn ::

Pa to ne moreš verjet, kaj so nakteri sposobni nabluzit:).

Če že imaš tako dolgočasno življenje, da si ga moraš popestrit z teorijami zarote - pa vsaj ne utrujaj še drugim s tem.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

bluefish ::

@PB: po eni strani bi bili čipi praktični. Menda pa ne misliš, da bi v primeru obveznosti vsaditve, ljudje to kar tako dovolili in ne bi protestirali proti temu.

jype ::

PacificBlue> samo če ti pa potem sistem ne dovoli dobiti službe ali uporabljati katerokoli drugo storitev

Tožiš ga. In tožbo dobiš.

PacificBlue> problem teh čipov je da zelo močno posegajo v človeka kot bitja

Bedarija. Problem teh čipov je, da jih lahko bere vsak hlod. In si vsak hlod beleži o tebi podatke, ki jih sicer ne bi podal vsakemu hlodu. Na RFID čipu je sicer izključno serijska številka, lahko je pa tudi kaj več, vendar je v vsakem primeru reč zanimiva predvsem zato, ker jo je mogoče prebrati brez tvoje vednosti (ali dovoljenja), ko si v bližini senzorja.

PacificBlue> in tudi ta čip bo vseboval oddajnik(transmitter), ki bo seval posebna sevanja, ki bodo zelo vplivala na naše možgane oziroma samo razmišljanje..um nam lahko s tem sprogramirajo.. oziroma postali bomo resnično sužnji v najširšem pomenu besede..

Katero teslo ti je pa to povedalo?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

PacificBlue ::

Sevanja - naprave obstajajo, menda pa ne misliš, da z njimi lahko obsevajo celotno mesto, poleg tega te naprave niso ravno neopazne. In na tistih nekaj blaznežev to niti nima veze. Tudi v recimo Nemčiji in drugje po svetu prihaja do podobnih dogodkov, hudirja, še pri nas.

Recimo v Los angelskih nemirih..mislim, da je blo 91 al 92 leta..so bile uporabljene te naprave..več očividcev je trdilo, da so videli kako so nekakšni iniformiranci basali elektronsko opremo na čolne in se vozili po zalivu..pa v nemirih v Parizu lani..pa še kje drugje sigurno..Vsi vemo, da je obstajal Cia MK-Ultra program..raziskovanje uma in vpliva na njega..le kako daleč so kaj prišli z raziskavami??

PacificBlue ::

Pa to ne moreš verjet, kaj so nakteri sposobni nabluzit:). Če že imaš tako dolgočasno življenje, da si ga moraš popestrit z teorijami zarote - pa vsaj ne utrujaj še drugim s tem.

Dej pejd na en pir nekam al pa kr hočeš samo ne pribijaj neumestnih..

Alexius Heristalski ::

Naj vam samo povem, da ste vsi tukaj sodelujoči na posebnem opazovanju, tako da se ne zajebavat.

LP, Iluminati

jype ::

PacificBlue> Recimo v Los angelskih nemirih..mislim, da je blo 91 al 92 leta..so bile uporabljene te naprave..več očividcev je trdilo, da so videli kako so nekakšni iniformiranci basali elektronsko opremo na čolne in se vozili po zalivu..pa v nemirih v Parizu lani..pa še kje drugje sigurno.

Ne, v teh izgredih ni bilo nobenih umsko kontroliranih ljudi. Ne piši neumnosti, no!

Alexius Heristalski> Naj vam samo povem, da ste vsi tukaj sodelujoči na posebnem opazovanju, tako da se ne zajebavat.

Sej sm pridn! Vse zanikam!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

PacificBlue ::

@jype

Preberi si mal o MK-Ultra programu..

PacificBlue ::

Ne, v teh izgredih ni bilo nobenih umsko kontroliranih ljudi. Ne piši neumnosti, no!

Dokaži!

PacificBlue ::

Naj vam samo povem, da ste vsi tukaj sodelujoči na posebnem opazovanju, tako da se ne zajebavat. LP, Iluminati

Saj ne bi bilo prvič...:\

bluefish ::

tovrstne naprave res obstajajo. Zaradi usmerjene določene valovne dolžine ali določene frekvence lahko povzročijo občutek vročine ali pa le nelagodje. So pa to precej velike zadeve, ki se jih montira na večja vozila, in jih ni tako enostavno spraviti v nek kovček. Daleč od tega, da bi jih uporabili na civilih. So se pa z njimi malo igračkali američani v Iraku, vendar neke posebne koristi ni bilo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410103 (8255) imagodei

Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45631053 (1942) T-h-o-r
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68741888 (28796) Matev

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213419 (9042) jype

Več podobnih tem