» »

Kdo vodi svet in podobne zarote

Kdo vodi svet in podobne zarote

««
«
1 / 10
»»

AaBoy ::


Power corrupts. Absolute power corrupts absolutely.

Lord Acton
English Historian
1834 - 1902


Ob gledanju filma Zeitgeist, mi je bilo milo rečeno slabo. Po naravi sem zelo skeptičen človek, vendar kaj sem videl v teh dveh filmih (Final Edition in Addendum) me je naravnost šokiralo.

Zakaj je bila vojna v Iraku? Kdo je odgovoren za toliko menjav in "letalskih nesreč" voditeljev v Severni Ameriki? Kdo je kriv, da vsaka revna država postane še bolj revna?

Politika, vera, vojska? Če pogledam iz te perspektive bi bil srečen, če bi bil kateri izmed teh naštetih. Vendar še ene bolj nevarne ustanove, korporacije. Vsa ta velika podjetja in banke, ki jih poznate npr.: general motors, walmart, razne naftne korporacije in mnoge druge.

Vsak bi se vprašal, kaj pa imajo ta podjetja od tega, da napadejo kakšno državo? Čisto preprost primer. Napad na Vietnam. Amerika je napadla Vietnam na podlagi tega, ker bi naj Vietnamci potopili njihovo ladjo (kot je kasneje ameriška vlada priznala, se to sploh ni zgodilo). Američani potem napadejo Vietnam ampak zakaj, ker se borijo proti komunizmu, ker želijo maščevanje? Ne, noben plemenit cilj. Temveč čista požrešnost po denarju. S tem, ko so preslepili ameriški narod in od parlamenta dobili velike vsote denarja. Ta denar pa so dobile velika podjetja, katere so imele veze v parlamentu in so izdelovale letala, puške, vojaške baze, itd. Vojno so dejansko vodile korporacije katerih glavni cilj ni bil zmagat vojne, temveč da vojna čim dlje traja in s tem čim več dobička ustvari vsaka korporacija zase.
Kot lahko vidimo iz tega, se vsaka vojna vrti samo o dobičku in o ničemer drugem. Velike koristi od tega pa sama vlada nima, temveč velika podjetja, ki financirajo volilne kampanje in s tem zahtevajo vračanje uslug.

To je le majhen primer kako naš svet deluje in oblasti zavajajo množice, kaj se dejansko dogaja.

Prav tako bi lahko današnji standard bil na večjem nivoju. Noben človek na svetu nebi rabil trpet pomanjkanja. Uporabljali bi lahko samo obnovljive vire in s tem ohranjali naš svet pri "življenju".

Sedaj vas jaz pozivam, da podate svoje mnenje.

Pozivam še vas, da si ogledate filma če še niste.

Link do Zeitgeist :
Zeitgeist movie
  • zaklenil: bluefish ()

podbevna ::

Neumnost.

Svet vodi moja teta Estera. Do vojn običajno pride, ko ima soseda nov klobuk v cerkev. Mislite, da je naključje, da imajo kardinali RKC tako nesmiselno velike in ekstravagantne klobuke?

Razen vojne na bližnjem vzhodu, ki jo je začela, ker ji je koza pojedla najljubšo karirasto brisačo z vrvi za sušenje perila. Ali res kdo verjame, da so kariraste brisače na glavah vahabistov in židovski nosovi, ki so iz profila podobni kozam, naključje. Lepo vas prosim... Da ne govorim o Severni Koreji! Stric Polde je imel vetrove...


P.S. Teta Estera ima s.p., tako da so v bistvu res krive korporacije.

PacificBlue ::

Zanimivo, tudi Hitler je uporabil "lažen" izgovor za napad na Poljsko. Če se premaknemo v sedanjost, napad na WTC..začetek vojne proti teroristom. Pa čeprav vemo, da v ZDa umre veliko več ljudi zaradi raka, kot pa zaradi teroristov. Ne oni so šli nikoli končano bitko proti teroristom zaradi katere je umrlo ogromno ljudi..in še umirajo.

In vse to samo zaradi profita..da ne bo kdo slucajno mislil da zaradi ameriškega ponosa in patriotizma.

Kdo so torej ti ljudje v ozadju teh koorporacij? Je njihov um že toliko zamegljen, da niso vec sposobni normalno človeško razmišljati in delovati v dobrobit človeka?

Resnično izgleda, da ja.

Ampak zakaj nihče ne ukrepa, oz imamo sploh moč mi navadni ljudje narediti kaj v smeri takšnih sprememb,ki bi nam koristile?

Imamo jo verjemite. Že s pomočjo taksnih tem, obveščanjem in seznanjanjem drugih o tej zame Imho največji problematiki in grožnji človeštvu.
Že samo, da začne človek razmišljati o temu je veliko. Ker dejstva so neizpodbitna in resnično grozna.

Se pa mogoće zavedate kam vse to vodi? Zakaj se to dogaja?

Stvar gre izven naše materialne sfere, vse do spiritualne..tako imenovani boj med dobrim in zlim. In ja trdim, da ti ljudje niso nič kaj drugega kot pa pohlepni satanisti, obsedeni z mislijo po moči in denarju.

Njihov tako znani New World Order je cilj, ki si ga najbolj želijo( in v njega tudi neizmerno verjamejo..KLIK

To pa pomeni ustvariti popolni kaos, dehumanizacijo človeka tako v materialnem kot spiritualnem smislu. Oni želijo uničiti svet in ga postaviti na novo. Po svojih pravilih, kjer bi bil pa človek samo suženj in nič kaj drugega. Zanje smo nepotrebna smet na tem planetu, peronospora..nas imenujejo "Goyim"..

Ampak od kod njim ideja, da so večvredni? Že če pogledate preteklo evropsko krajevo aristokracijo(tako imenovana modra kri, poroke so potekale in e potekajo med njimi samimi), se lepo vidi, da obstaja ta ideja o večrednosti že kr lep čas..amapk pustimo to.

Bolj pomembna je sedanjost, v kateri pa ne vidim čisto nič kaj dobrega za prihodnost..

Zgodovina sprememb…

drejc ::

A to je zdej že četrti user name od Ramzija, za Ramzi576, Pacificblue,..?
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

jype ::

Prosim, da se do shizofrenikov obnašate razumevajoče. Hvala.

PacificBlue ::

@drejc

Vidiš, ti o problemu sploh nisi zmozen razmišljat. PRvo kar ti je padlo na pamet je bil v bistvu tvoj obrambni mehanizem...eh to že ni res. in s začel iskati vzroke drugje..v meni al kaj.

Koliko pa si ti razmišljal o tem oziroma raziskoval to stvar?

Aja sori, sj si verjetn skoraj vso resnico spoznal prek medijev, pač drugi že vejo a ne..kaj bi se ti s tem ukvarjal.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Prosim, da se do shizofrenikov obnašate razumevajoče. Hvala.


Ok, ti pa res pretiravas. Pa sj sem te že navajen. Bi posredoval tole v pritožbe, samo sori mi to ne diši.

AaBoy ::

Prosim če debatiramo o tej zadevi.

Drugače pa to, da se ljudje med sabo prepirajo je točno to, kar hočejo ti "mogočneži". Kaj mislite, kdo vodi nbc pa te tv postaje? Enake korporacije, ki izdelujejo orožje, črpajo nafto in podobno. Seveda kako naključje je sedaj to, da na teh tv postajah ni bilo niti besede, da bi lahko bil oz da je bil 11.9. izveden iz strani ameriške vlade.

Tako, da vam priporoča, da raje razmislite o vse zadeve, šele takrat pa daste komentarje brez prave osnove.

PacificBlue ::

Money connections between Bush Republicans and Osama bin Laden go way back and the political and economic connections have remained unbroken for 20 years. And what appears to be a "new" alliance with Pakistan is merely a new manifestation of a decades-long partnership in the heroin trade.

Conveniently ignored in all of the press coverage since the tragic events of Sept. 11 is the fact that on May 17 Secretary of State Colin Powell announced a gift of $43 million to the Taliban as a purported reward for its eradication of Afghanistan's opium crop this February. That, in effect, made the U.S. the Taliban's largest financial benefactor according to syndicated columnist Robert Scheer writing in The Los Angeles times on May 22.


We should revisit the history of BCCI, a bank used by the legendary Palestinian terrorist known as Abu Nidal. BCCI was closely tied to American and Pakistan intelligence. Its clients included the Afghan rebels, and the brother of Osama bin Laden, Salem. Salem bin Laden named Houston investment broker James R. Bath as his business representative in Texas, right after George W. Bush father became CIA director in 1976. By 1977, Bath invested $50,000 into junior first business, Arbusto Energy, while Osama bin Laden would soon become a CIA asset. George W. Bush FBI director Robert Mueller was part of the Justice Department questionable investigation of BCCI. (On BCCI, the bin Ladens, and the Bushes, see the books, The Outlaw Bank, A Full Service Bank, and Fortunate Son)." Further details of the business and financial relationships between the Bush and bin Laden family are found in Peter Brewton's 1992 book The Mafia, CIA and George Bush. BCCI, incidentally, was founded by a Pakistani.

Vir:KLIK

Luka Percic ::

PacificBlue ::

Jaz pa močno predlagam ogled teh dveh posnetkov.

KLIK

KLIK2

Spajky ::

"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Pyr0Beast ::

Culture of Fear, State of Fear, zanimive knjigce :D
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Gandalfar ::

Vojno so dejansko vodile korporacije katerih glavni cilj ni bil zmagat vojne, temveč da vojna čim dlje traja in s tem čim več dobička ustvari vsaka korporacija zase.


Pa saj to je vrlina v nasem svetu? Cim vec zasluzit in cim vec dobicka. To, da se dela zakonodajo preko lobijev ni nic skritega in zarotniskega - "business as usual".

Res ni problema. Ce menis, da to ni prav, potem zberi somisljenike in postavi alternativne ideje v svet in z njihovo dobrostjo prepricaj svet v njih.

Eno taksno gibanje je npr. Open Source, kjer ljudje donirajo oblico prostega casa za svetovno dobro in se tudi borijo proti korporacijam v zvezi s softwerskimi patenti recimo ali pa svodo govoroa (EFF, UCLA). Na drugi strani imas razne organizacije, ki razlagajo kako bolj zdravo zivet ali pa jest, manj krutosti do zivali itd.

Torej, za katero poslanstvo se bos odlocil in naredil svet malo boljsi. In to tko, z dejanskim delom, ne joinanjem raznih Facebook group.

borchi ::

> Prosim če debatiramo o tej zadevi.

prosim, ne debatirajmo o tej zadevi.

to je že (vsaj) tretja taka tema.
l'jga

Matako ::

... in s začel iskati vzroke drugje..v meni al kaj.


Ja, začel je pač z najverjetnejšimi možnostmi. Čisto ok!

Drugače pa je res neperspektivna tema....
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

PacificBlue ::

@borchi

Kot, da bi bil problem NE BRATI te teme.

@Matako

Zakaj obračaš besede proti meni?Ker se bojiš, da bi bilo to res?
Jaz samo opisujem in razlagam vzroke in posledic dejanj elit, katerih se ti očitno ne zavedaš in živiš v nekakšni iluziji.Pa saj nisi edini, očitno.

Sicer pa neumna karavana gre dalje...KLIK

borchi ::

> Kot, da bi bil problem NE BRATI te teme

slo-tech je en tak hecn forum, da se vsaj trudi, da bi bilo smetja čim manj. jaz sem samo povedal, da je tega smetja že itak dovolj. ni treba še dodatnega. brez skrbi, nihče pameten ne bo stvari bral, one loleke za tvojo sekto pa lahko nabiraš v preostalih identičnih temah...
l'jga

CoolBits ::

Prepričat že prepričane... ali pa take, ki mislijo da vse vejo je itak nemogoče...

Bo pa enkrat prišlo vse na dan... od 11.9 dalje. Zaenkrat tudi o hitlerju še ne vemo vsega... je pa vedno bolj jasno.

PacificBlue ::

@borchi
Pa vsaj vsebinsko mal razloži madona o kakšnem smetju govoriš??
Že to da praviš, da nabiram člane za svojo sekto zelo kaže na to, da imaš izkrivljen pogled na svet.

Sem mislil, da si zmožen dati vsaj malo boljši argument.

PacificBlue ::

Le zakaj sta potem v tistih dveh videih ki sem jih prilepil par postov nazaj, Kennedy in Eisenhower nas opozarjala in govorila o secret societies ter New world orderju?

Ker sta bila loleka in sta nabirala člane za svojo sekto?

paljer ::



Vsa ta velika podjetja in banke, ki jih poznate npr.: general motors, walmart, razne naftne korporacije in mnoge druge.



HA HA HA. Ameriške banke in general motors vodijo svet in imajo velikanske dobičke. Na katerem planetu ti živiš?

PacificBlue ::

HA HA HA. Ameriške banke in general motors vodijo svet in imajo velikanske dobičke.


Nekaj je v zadnjem času res zjebalo ekonomsko sliko sveta..le kaj bi to bilo?

CoolBits ::

Ja še kakšna vojna manjka spet... da se okrepi ekonomija :)

PacificBlue ::

Ja še kakšna vojna manjka spet... da se okrepi ekonomija

Ja počakajmo, da Iran napade Izrael potem bo nafta šla v višave...

CoolBits ::

Ma po mojem bo pa amerika kej skuhala spet... oz oni nebojo krivi ampak alkaida in teroristi... al pa mogoče pedofili zdej :)

Ziga Dolhar ::

Kdo dejansko vodi svet?


Kdo bi ga pa moral, da bi bilo "prav"?
https://dolhar.si/

SmeskoSnezak ::

Saj ga noben ne vodi. Le tisti, ki ga uporabljajo, ga nekateri preveč izkoriščajo in delajo vsem škodo. Ko bodo Zemljo v "luft pognali", pa bo šla borba verjetno že v vesolje :)
@ Pusti soncu v srce... @

PacificBlue ::

Kdo dejansko vodi svet?


Kdo bi ga pa moral, da bi bilo "prav"?


Dobro vprašanje Žiga. Imho filozofi. To so trdili že antični misleci, ker so očitno slutili kaj se drugače lahko zgodi z civilizacijo. Če ima majhna skupina ljudi z slabimi nameni oblast in večjo moč odločanja na usodo in življenjem velikim številom ljudi, je nekaj očitno res narobe.
In človekovo poslanstvo je da stvari izboljšuje in ne slabša. Če dela kontra potem si sploh ne zasluži biti človek.

antonija ::

Jst pa mislim da bi mogli svet vodit naravoslovci. Ker filozofi so majhna skupina ljudi s slabimi nameni (cele dneva posedajo in govorijo neumnosti, halo!!?!).

Sam naravoslovci so bolj geeki in ful nebi blo zabavno zivet... sam piflanje in poskusi. Mogoce bi ga pa mogli vodit ekonomisti. Pol bi imel ful dnarja nobenmu nebi blo treba delat, vsi bi imel vse... aja, to so ze rusi probaval pa se ni izslo.

Kaj pa ce izberemo enga res pametnega modela, ki bo hkrati filozof, znanstvenih, cerkveno izobrazen, skratka svetski covjek brez primerjave. Res car. Tak hudic bi pa 100% mogu bit uber pameten in razgledan in bi iz tega kaosa in trpljenja naredil raj na zelmji. Sam takmu pol ljudje recejo diktator, teh pa ne maramo kej prevec...

Kaj pa ce damo vodstvo za nekej casa geyom? Bo vsaj mal bolj pisano po mestih, ne pa vse sivo in zamorjeno. Sam pol se bojo cerkveni in retardiranci oglasal da jim to ni vsec...

Kaj pa ce kar cerkev spet prevzame svet? Bomo pac enkrat na teden hodil k masi in bli srecni da nam bog pusti zivet tako dobro kot zivimo? Tega ze dons ne maramo in smo volili da tega nocemo...

Nacionalisti!!! To je resitev! Treba ustvarit en svetoven narod in pol damo najvecjega nacionalista v njem za voditelja!! To bo ljubezen do ljudstva in vsi bomo srecni! Caki, a niso to nemci probal narest mal nazaj?

Ze vem!! Trolle s slo-tech foruma bomo dal, pa en film in par clipov bomo dodali v ustavo tako da bojo vsi vedli kaj je res! To pa mora da je super resitev! Ljudje, veselite se!!! Salvation is here!! Caki, a niso tega probaval 2k let nazaj, sam da niso glih forumskih trollov izbral?

Najebal smo... no way out... every man for himself... a ni every man for himself ze od pradavnine? Zdej sm pa cist zmeden... a ni tko da zdej zivimo v totalnem obupu in grozi, prej smo se pa tko fajn mel? Must... stop... thinking...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Ziga Dolhar ::

Mislec Platon/Sokrat je v svojih slutnjah tudi zelo jasno zapisal, zakaj njegova idealistična rešitev NI realno možna.
https://dolhar.si/

Ziga Dolhar ::

Sicer pa,

svet bi morali voditi pravniki. To so ljudje z dobrimi nameni zasledovati ideale poštenega življenja, neškodovanja drugim in priznavanja vsakomur svojega.


No, sej v ZDA ga zdej bosta :P.
https://dolhar.si/

antonija ::

Mislec Platon/Sokrat je v svojih slutnjah tudi zelo jasno zapisal, zakaj njegova idealistična rešitev NI realno možna.

Mislm a mors res vse pokvarit? Fant je prebral vec kot en blog in doumel da so tudi v stari grciji ze razmisljali o ureditvah drzav in sveta (ni se mu sicer uspelo prebiti skozi originalen text, ampak hey, kdo to se danes rabi ko pa imamo bloge) in nasel idealno resitev. Zdej je pa tko kot da bi mu povedu da dedek mraz sploh ne obstaja.

SHIT!!

Sej tega ni noben prebral, a? Da ne bom kriv za novo goro postov o krivicnem svetu...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Tr0n ::

Lol @ Zeitgeist. Te pravljice so ignorirale vse medijske hise.

Stop with this crap already.

Ziga Dolhar ::

Te pravljice so ignorirale vse medijske hise.


Si kdaj pomislil, čemu je temu tako?

Le daj! Razmisli o tem! Kdo ima v rokah večje medijske hiše? Bafet, Mrdok, Bruskolini, Gejc!

Morda prideš do zanimivih sklepo. Ne plaši se!
https://dolhar.si/

Tr0n ::

Ah daj no.

PacificBlue ::

Mislec Platon/Sokrat je v svojih slutnjah tudi zelo jasno zapisal, zakaj njegova idealistična rešitev NI realno možna.


Vem, namreč sem prišel vse do 3. letnika študija filozofije. Ampak rešitev mora obstajati nekje vmes. Bolje kot pa to kar imamo danes.

@antonija

Vem kam ciljaš, in z veseljem bi rad videl, da bi svet vodili naravoslovci. Je pa žalostno, da omenjaš da so filozofi ljudje s slabimi nameni. Od kod pa misliš, da izhaja morala in etika, ter še vrsto drugih stvari ki delajo človeka boljšega?

PacificBlue ::

Sicer pa,

svet bi morali voditi pravniki. To so ljudje z dobrimi nameni zasledovati ideale poštenega življenja, neškodovanja drugim in priznavanja vsakomur svojega.


Pa mislim, da ni problem v stroki ampak v nas samih. Tudi pravnika(sodnika) lahko podkupim, da bo ravnal v mojo korist. Mislim, da ima največjo težo pri vsem morala in etika.

swamigi ::

Zeitgaist je odličen film,ki je marsikateremu posamezniku odprl oči,kar se resnično dogaja o svetu.
Zdaj ne vem če poznate tole temo o chemtrailih.
Torej z letali škropijo po nebu barij in aluminij,da bi zmašali segrevanje planeta.Tole se dogaja tudi v Sloveniji.Včasih so kondezacijske sledi za letali izginile v roku par sekund,sedaj pa ostanejo in se iz njih tvorijo umetni"oblaki".
Tukaj še imate par linkov:
tole je bilo predvajano na ZDF-u
v areiških medijih


ena slovenska spletna stran na tole temo
http://www.modronebo.info/chemtraili.ht...


In vsem vam priporočam da si ogledate film AEROSOL CRIMES

Lp

kixs ::

Ali lahko obstaja samo dobro ali dobro brez slabega ne more obstajat? Kdo in kako lahko postavlja merila?

antonija ::

Golobic je filozof (ja, prilezel je do tretjega letnike in verjetno se mlao dlje). You are bad people!!>:D

Ljudje smo ljudje, neglede na njihovo poreklo, vero, barvo koze ali celo (pazi sok, mogoce se raje usedi) izobrazbo. V vseh skupinah so dobri ljudje, so prijazni ljudje, so pa tudi nesramnezi, oportunisti, nategovalci in na splosno prasicki. Filozofi niste nobena izjema, tako kot nismo naravolslovci.

Jaz osebno nimam nobene zelje vodit svet, zato bi bil zelo vesel ce obdrzimo sistem, da se tisti, ki zelijo voditi, sami javijo na razpise, potem jih pa ljudstvo izbere (greek style brez diskriminacije zensk in suznjev in tujcev). Ce imas pa kaksno boljso resitev (ce je realno izvedljiva se toliko bolje; ce so jo ze kdaj poskusali uvesti in je klavrno propadla toliko slabse) potem le povej!

Do takrat pa prosim nehaj jamrat in raje porabi cas zato, da bos nasel idealni sistem v katerem bomo vsi srecni in ne bo vec trpljenja in bojo najebal samo zlobni ljudje in se bo se sneguljcica zbudila (al je bla tisto trnuljcica?).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

antonija ::

To sm caku!!! Chemtrails!!! To mi deli!!!

Fantje to je ziher res. Sej vem da ni nobenga argumenta da bi to sploh lahko blo res, ampak slis se tolk prav da mora bit res. Resno. Verjemte!!!

You just made my day!! Please continue :))
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

PacificBlue ::

Ali lahko obstaja samo dobro ali dobro brez slabega ne more obstajat? Kdo in kako lahko postavlja merila?


Dobro razmišljaš. Dobro ne more obstajati brez slabega, to definitivno. Ker če bi bilo drugače tudi dobrega ne bi poznali. Že cel naš obstoj bi bil nesmiseln. Pravil niti ni, če vsaj gledaš z vidika človeka. Imamo nekakšno svobodno volja a ne?

Je pa imho zanimivo potem, ko zapustimo ta svet. Saj bolj kot ne verjamemo v posmrtno živjenje a ne?
Če ne zakaj se pa potem pogovarjamo sploh o dobrem in slabem in zakaj si želimo delati dobro? Ker bi radi videli, da bi nas zanamci imeli v čislih ali zakaj? Ali je nekaj v nas, tista vest, notranji glas, ki nas "sili" delati dobro.

@swamigi

Tisti chemtrail pa še res da mislim, da ni bil kdaj omenjen tukaj na Slo-techu. Poleg tega, da nas zastrupljajo s hrano(oziroma dodatki v njej) zdaj to počnejo še z dobesednim sprejanjem ozračja s težkimi strupi...pa tega javnost sploh ne ve.

bluefish ::

Včasih so kondezacijske sledi za letali izginile v roku par sekund,sedaj pa ostanejo in se iz njih tvorijo umetni"oblaki".

Malo pomisli, zakaj je tako. Kakšne motorje in gorivo so imela letala pred desetletji in kako je sedaj.

Ziga Dolhar ::

Ostanimo na temi?
https://dolhar.si/

PacificBlue ::

Ce imas pa kaksno boljso resitev (ce je realno izvedljiva se toliko bolje; ce so jo ze kdaj poskusali uvesti in je klavrno propadla toliko slabse) potem le povej!

Do takrat pa prosim nehaj jamrat in raje porabi cas zato, da bos nasel idealni sistem v katerem bomo vsi srecni in ne bo vec trpljenja in bojo najebal samo zlobni ljudje in se bo se sneguljcica zbudila (al je bla tisto trnuljcica?).


Seveda imam rešitev. Ampak ljudje je ne bi bili pripravljeni sprejet, kot ne sprejmejo dejstvo, da bo civilizacija počasi uničila samo sebe. In v tem je bistvo vsega problema. Bi se ti bil pripravljen odreči vsemu temu kar imaš in začel živeti drugačno življenje? Ne se ne bi, v to vsekakor verjamem. Potem te bo pa v to morala prisilit na žalost posledice, katerim bomo priča. Stvar se bo spremenila, tako ali drugače. Samo jaz vam ponujam lažjo pot.

bluefish ::

Ostanimo na temi?

Hja, kot v vsaki podobni temi do sedaj, so z eno drugo debato pričeli "teoretiki".

Drugače pa ja, za premnogimi odločitvami vlad po svetu stojijo zasebni interesi in interesi velikih korporacij. Kljub vsemu pa v tem ni potrebno iskati mednarodnih zarot in govoriti o prostozidarjih,...

Bi se ti bil pripravljen odreči vsemu temu kar imaš in začel živeti drugačno življenje? Ne se ne bi, v to vsekakor verjamem. Potem te bo pa v to morala prisilit na žalost posledice, katerim bomo priča. Stvar se bo spremenila, tako ali drugače. Samo jaz vam ponujam lažjo pot.

Zakaj bi se odrekal nečemu, kar trenutno precej uspeva in mi ni hudega?
In ti kao ponujaš neko lažjo pot? Ja, seveda, lahkotno dopoldansko branje, kaj več pa še nisi storil. Pojdi v javnost in tam objavi svoje trditve in prepričanja, kandidiraj za javno funkcijo,...

PacificBlue ::

Zakaj bi se odrekal nečemu, kar trenutno precej uspeva in mi ni hudega?


Povej mi kakšno ceno pa plačuješ za to?

In ti kao ponujaš neko lažjo pot? Ja, seveda, lahkotno dopoldansko branje, kaj več pa še nisi storil. Pojdi v javnost in tam objavi svoje trditve in prepričanja, kandidiraj za javno funkcijo,...


Ne, jaz ponujam temeljito preobrazbo družbe kot same in njenega delovanja. Ampak silil vas pa ne bom. Tudi ne bi bilo prav.

antonija ::

@PacificBlue: Se vedno samo nakladas... povej ze svojo carobno resitev, predstavi njeno analizo, izpostavi njene prednosti in slabosti, razlozi zakaj prednosti presegajo slabosti, predstavi racun koliko bo prehod na tvojo resitev kostal (financno, materialno in psihicno).... al pa vsaj povej nekaj kar ni nakladanje brez argumentov ali vsaj razlag (ki naj po moznosti slonijo na argumentih).

@blueFish: Pa ne se ti tega delat... fant je prebral vec kot en blog in prilezel do tretjega letnika filozfije, tam odkril grozljivo resnico ki jo vsi drugi ali skrivajo pred njim ali na nocejo razumeti, zdaj mu bos pa z argumenti razlagal zakaj nima prav? To je tko kot da bi ga za bozic imel zdraven dimnika in cakal na bozicka ki itak nikoli ne pride... oh wait. Have I done it again?

Drugace vas pa mora imet clovek rad, hoaxarje... brez vas bi svet bil res bolj dolgocasen (ne zelo, ampak vsaka amlenkost steje). BTW, na zalogi imam nekaj tablet proti chemtrailom in pa program po katerem boste presegli vse svetovne zarote in odkrili resnico o svetu in vesolju!!! Vse skupaj je seveda naravno, organsko, "na zlico", krepi naravno odpornost, podaljsa trepalnice za 300%, ocisti 78% vec posode in perila, zdraven vam pa se uredi stanovanje po pravilih feng shui, rekalibrira vase cakre, vspostavi notranji mir, odstrani energijske blokade in vozle v vasem telesu in seveda ozdravi vaso auro. OBLUBM!!!

EDIT: Ce je kdo zainteresiran bom napisu se ene dva bloga na to temo da bo zadeva se bolj res kot je zdele. Se clo popust dobi prvih 100 ki bo klicalo. In to 50% pupust!!!
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: antonija ()

paljer ::

Nekaj je v zadnjem času res zjebalo ekonomsko sliko sveta..le kaj bi to bilo?
Se pravi te korporacije so sedaj 100 let zasledovale cilj maksimiziranja njihovega profita in kar naenkrat so vse preklopile v borbo za lasten obstoj. Vi zarotniki pa hitro spreminjate svoja načela, moram reči.
««
«
1 / 10
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68741928 (28836) Matev

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42022981 (18867) jype

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213424 (9047) jype

Več podobnih tem