» »

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji

««
2 / 14
»»

PacificBlue ::

@bluefish

Sj ne vem, kaj naj rečm..zdj si me pa razočaral na celi črti. Ravno zaradi tvojih globokoumjih nisem hotel objaviti linka prej.Članek mi je bil zanimiv,ker vsebuje dosti fotografij..ne pa da bi ga skrival ker je krščansko obarvan. Pa kdaj sem jaz hotel očrniti krščanstvo? povej mi..jaz sem samo povedal SVOJE mnenje o tem, ne pa da bi na spošno imel kj proti njemu. Sj gre na koncu koncev za voljo posameznika ali ne? Čez to mejo pa jaz nočem in nikoli ne bom šel..odločitev posameznika. Zame je to "sveto".
Pa tudi rekel sem..lepo sem povedal bom citiral:

Jaz govorim samo o silah, ki delujejo v okviru krščanstva in ki imajo moč, da zelo škodujejo človeku. Kot religija me pa krščanstvo niti ne moti preveč(ok vem da gre za poneumljanje folka, ampak če so potem eni zaradi tega srečni pa naj bodo).
..

In nauči se že brat enkrat jebemtiš..ne pa da moram vsako stvar ponavljati, kot da bi pravil cicibančkom.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Sicer je pa res žalostno, da se kregamo namesto da bi vsi skupaj osvetlili in mogoče rešili kak problem oziroma stvar. Če potem vi ne želite.. dobro, vaša stvar. Jaz se umikam iz te teme, dokler ne bo spet kj zanimivega na vidiku oz. kj bolj umirjenega in sproščujočega "ozračja".

Pa lep pozdrav!

R33D3M33R ::


Tole o čem govori ta tema nima nobene veze z krščanstvom vs ateisti. Ne vem od kod tebi take ideje. Si mogoče kristjan in te je zmotilo kaj napisanega?
Jaz govorim samo o silah, ki delujejo v okviru krščanstva in ki imajo moč, da zelo škodujejo človeku. Kot religija me pa krščanstvo niti ne moti preveč(ok vem da gre za poneumljanje folka, ampak če so potem eni zaradi tega srečni pa naj bodo).


Poglej. Sem kristjan. Moti me, da se nonstop ponavlja kako se nam pere možgane. Praviš, da gre za poneumljanje. Veš kaj se mi zdi: da nimaš pojma o čem govoriš. Povej mi, zaradi česa bi bilo krščanstvo poneumljanje?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

PaX_MaN ::

Sicer je pa res žalostno, da se kregamo namesto da bi vsi skupaj osvetlili in mogoče rešili kak problem oziroma stvar. Če potem vi ne želite.. dobro, vaša stvar.


Pičku mater, daj prilimaj vsaj kake verodostojne članke, ne pa kr' ene slike pa neimenovane vire gor limat, matr ti, pa bomo mogoče, _mogoče_, "osvetlili" & "rešili" kakšno "stvar"!


Jaz se umikam iz te teme, dokler ne bo spet kj zanimivega na vidiku oz. kj bolj umirjenega in sproščujočega "ozračja".


Ja, ja, surlo v klet pa adijo, ko te ulovimo na "malenkostih", kot so npr. LAGANJE, POTVARJANJE DEJSTEV, IZMIŠLJANJE KR' ENIH NEBULOZ.

PacificBlue ::

@R33D3M33R

Ti z veseljem povem. Sicer pa sem mimogrede sam tudi kristjan in imam določene zakramente(krst,obhajilo, birma). Ampak pustimo zdj to.

Včeraj sem bil pri maši po dolgem času. Pač okrogla obletnica smrti sorodnika in na željo staršev sem se tega udeležil.
Z zanimivostjo sem poslušal pridigo, ampak me je zbodlo kr nekaj stvari.
Recimo duhovnik(ga osebno poznam, je odličen človek, velika osebnost) je venomer poudarjal, da je za stanje v svetu..predvsem je imel v mislih mlade, krivo to da ne hodijo več v cerkev, da ne molijo in da bi morali starši več storiti za to..govoril je na način, da če ne bodo živeli po teh načelih bodo izgubljeni kao prekleti za vse večne čase.Da jih potem "Bog" lahko kaznuje. In to me najbolj moti...Religija, ki bi morala oznanjati ljubezen, spoštovanje in medsebojno pomoč na drugi strani potem trdi,je "Bog" lahko tudi maščevalen.Od kod jim potem ta ideja, če naj bi bil "Bog" brezmejen, ljubeč in ki odpušča vse grehe?
Ljudje se potem zaradi tega bojijo "Boga"..In to je pranje možganov, sj jih sili v dejanja katera RKC označuje za edino in pravo pot. Tudi RKC trdi da je rimsko katoliška vera, edina in prava vera. Le kako lahko to trdijo, če pa "Bog" uči nas drugače? Da bodimo strpni in ljubeči do vsakogar, tudi sovražnika ali tistega ki je malo drugačen.
Duhovnik je v svojem zavzetem govoru zelo vplival na poslušalce. Trdil je da moramo biti ponižni. Ponižni zakaj? A nas mora biti sram, da smo ljudje ali kaj?Naj enkrat že razložijo to ponižnost. Ali mogoče zato, ker je "Bog" maščevalen in bi se nam znalo potem slabo goditi?
Veliko je stvari v RKC, ki so skregane z zdravo logiko..pa kj drugega bi od RKC težko pričakovali..no vsaj jaz.

Pa vse to že opažam od mojih prvih obiskov pri verouku in tako naprej. Pri tem ti "božji sodelavci" uporabljajo zelo učinkovite metode. Še posebej ker otroška domišljija je takrat zelo dojemljiva za takšne stvari..Prav vcepijo ti strah, da če ne boš nekaj naredil prav..če boš storil greh boš šel v pekel. Razen če se izpoveš. Seveda duhovniku, ki ti za pokoro(kazen) naloži 3 zdrave marije. Ko to storiš enih parkrat ti že preide v kri in se ti ne zdi nič kj spornega..celo mogoče se ti zdi da gre bolj za kak ljudski običaj,kot pa kj resnega. Ampak vseeno opravljaš to. Da drugi ne bi kaj rekli.Ali pa da te res potem "Bog" ne bi kaznoval.

To je samo IMHO. Ne jemat resno, če bi se kdo počutil užaljenega, ali ogroženega.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Moderatorji a ne bi mogoče tegale Pax-mana malo umirili? Se mi zdi, da bo kmal potrgal kletko in naredil preveč škode...

mpernat ::

@PacificBlue

Se popolnoma stranjam s tabo. Tudi jaz sem kristjan in imam opravljene te zakramente. Samo, da ko sem opravil birmo, več ne stopam v cerkev, ker mi je slabo od vseh teh prepričevanj kakšni naj bomo in bla bla bla. Škoda mi je tistih, ki tako vneto hodijo tja in plačujejo za odpuščanje itd.

Pol pa vidiš enih par dokumentarcev.... Mi je prav vseeno, če stojijo na trdih temeljih, so pa mi te zadeve malo zbistrile um in spremenile razmišljanje o določenih zadevah v svetu.

R33D3M33R ::

@PacificBlue: jaz takih izkušenj nimam pa sem bil pri maši že pri številnih različnih duhovnikih. Zato sem tudi tako burno odreagiral -> vsi duhovniki niso taki. Upam, da je to razčiščeno, nisem se hotel prepirati, imam pa seveda pravico povedati svoje izkušnje in mnenje.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

PacificBlue ::

@R33D3M33R

Me res veseli, da je tako. In zelo spoštujem tvoje mnenje, kakor tudi od vsakega, ki dobro misli.

#000000 ::

Čigava valuta je pravzaprav US$ ?

PacificBlue ::

Tukaj je mal zgodovine o dolarju..KLIK

PacificBlue ::

Sem našel še boljšo povezavo..KLIK

Utk ::

Mislim, da tisti, ki verjamejo v boga, vseeno katere vere, nimajo nobene niti najmanjše pravice zahtevat kakšne dodatne dokaze od PacificBlue. Prav vse je vsaj tolko verodostojno kot Biblija in vse kar je krščanstvo ali katera druga vera kdaj napisala. Pa pustimo zdej to kar je PB pokazal, je še dosti drugih filmov, knjig in vsega. In da verjamete 1800 let stari knjigi, v kateri pišejo stvari, ki se naj bi zgodile pred 2000 leti, vsem drugim sodobnim stvarem pa ne, je malo čudno.

#000000 ::

Jest sem že velikorat slišal da je pravzaprav židovska, ker naj bi vse ključne biznise v USA držal židovski lobij.

BigWhale ::

*si nadane ducat kraguljckov okrog gleznjev in poplesuje po sobi*

Somebody stop me!

PaX_MaN ::

Joj prejoj, ob takem sranju PB-ja se je še BW-ju skraguljčkalo. Owbe!

echo ::

Men ti Iluminati ne delujejo preveč pametno: objekte načrtujejo s svojimi satanističnimi merami, povsod po svetu postavljajo svoja znamenja itd. Nej mi nekdo razloži al so skrivno društvo z namenom osvojiti svet (še zmeraj nevem kaj sploh imaš od tega?) ali so pač podeželski klub z velikim vpivom in hočejo malo zmedet ljudi.
Ker osebno sem glede te teme že kr mal zmeden. Skrivni kult, katere znamenja vidiš v vsaki stvari (če le to hočeš) - pol niso baš tak skrivni ane?

PacificBlue ::

In da verjamete 1800 let stari knjigi, v kateri pišejo stvari, ki se naj bi zgodile pred 2000 leti, vsem drugim sodobnim stvarem pa ne, je malo čudno.


V bistvu jih razumem(ljudi, ki ne verjamejo v zarote oz. v manipulacijo svetovnega prebivalstva). Jaz bi bil zelo verjetno isti, če mi ne bi bila dana.. kako bi se izrazil.. priložnost in zanimanje za te reči.
Predvsem zakaj ,če obstajajo neka društva(za katera obstajajo različni dokazi, od pisnih do ustnih), zakaj so skrivna,zakaj taka skrivnost? Njihovo delovanje potem ,če ni znano ljudem, ne more biti dobro oziroma je lahko manipulativno.
Iz raziskovanja teh skrivnih društev( od škotskega reda prostozidarjev,Ordo Templi Orientis-a..O.T.O., do Modrih lož v Zda, Bavarijskih prostozidarjev, The Shrine, celo do slavne P2(Propaganda due) lože v Italiji..itd itd) sem se marsikaj naučil.Recimo to, da v osnovi je prostozidarstvo v bistvu nekakšno združenje, ki pomaga svojim bratom prostozidarjem pri uspehu v karieri. Boljši poslovni kontakti z drugimi "brati" itd..Nekatera društva se celo ukvarjajo s dobrodelnostjo..Recimo Lionsi ali pa Rotarijci, ki so del svetovne mreže Lions in Rotary kluba. Ampak za vsem tem se skriva veliko negativnega, veliko slabega. In se ti masoni skozi različne stopnje vse to učijo, oziroma morajo se če želijo preiti na višjo stopnjo(Freemasons degrees..33 naj bi bila uradno najvišja, ampak gre v resnici še dlje do 43+(člani teh stopenj so pa res elita od elite(razni Bohemian grove, do Skulls and bones society..oba Busha sta člana te organizacije. Njihova "krstitev" poteka na univerzi Yale, kjer morajo nagi ležati v krsti in izpovedati svoje bolane fantazije))).

Osvetliti še nameravam napredovanje skozi te stopnje prostozidarstva. Vse te stopnje so izredno skrbno pripravljeni postopki, kako "učencu" korak po koraku razložiti da je je Lucifer(obstaja več imen od Jahbulon-a do Moloch-a)stvaritelj vesolja, kreator vsega kar obstaja. In da nam prinaša luč(iz tega tudi ime..Lucifer..prinašalec luči) s čimer je mišljeno modrost in znanje..Na začetku vstopa v prostozidarsko ložo ni važno ali si žid, ali musliman..vera ni pomembna.Ampak kasneje te začnejo učiti(če si seveda zanimiv zanje, oziroma te ocenijo kot sposobnega za višjo stopnjo..v zvezi z tem so zelo zelo strogi kriteriji) da obstaja neko višje bitje, ki ureja naravo in vse stvari na svetu..Supreme being. V eni izmed teh preizkusov v višjo stopnjo ponudijo osebi križ in mu rečejo naj pljune po njemu. Če to zavrne, mu rečejo pravilno si se odločil in za vedno ostane na tisti stopnji. Tisti, ki pa pljune pa mu tudi rečejo pravilno si se odločil in začne se njegovo vzpenjanje v najvišje stopnje prostozidarstva.

Celo v Sloveniji imamo svojo ložo..veste kje? Na Kapitelju v LJ..v tisti novi poslovno-stanovanjski stavbi..Ko pridete skozi vrata v stavbo..boste deležni polno prostozidarske simbolike..na netu sem našel sam 2 fotki, ampak če se tja odpravite sami boste videli še veliko kj več..





Slovenci dolgo nismo imeli svoje lože. V prejšnih časih( Jugoslavija) so se vozili elitneži v Celovec, na Dunaj ali celo v Beograd. Vse to je zelo dobro opisal en novinar(pozabil naslov knjige in priimek avtorja, vem pa da mu je ime Andrej),ki je postal član te Celovške lože(kasneje izstopil) in je imel resne probleme, ko je izdal knjigo. Ni dobil več službe, tožbe na sodišču itd..


Tako,da tisti ki jih zanimajo te reči in bi se radi kj poučili( in jim niso dovolj linki iz neta) naj si sposodijo kakšno knjigo v zvezi z to zadevo.
Recimo zanimiva je že Rdeča magija od Aliestra Crowleya..te kr malo srh spreleti,ko jo bereš.

PacificBlue ::

Skrivni kult, katere znamenja vidiš v vsaki stvari (če le to hočeš) - pol niso baš tak skrivni ane?


Koliko veš o njih, koliko so ti znani simboli njihovi? povej mi..ali so ti sploh res? MIslim, da ne..torej so še kako skrivni oziroma se zanašajo,da ljudi to ne zanima.Imajo še kako prav.

Utk ::

Andrej Dvoršak.

PacificBlue ::

Joj prejoj, ob takem sranju PB-ja se je še BW-ju skraguljčkalo. Owbe!


Z takimi komentarji mi veliko kaj poveš o sebi Pax man..zelo veliko. Zatorej če nočeš, da bi še kj izvedel te prosim, da vsaj utihneš..Sicer pa nimam nič proti tebi, ampak mislim da živeti s tabo je prekleto težko...

PacificBlue ::

Hvala CrnieE:)

Vidim da se ti tudi spoznaš na te reči..lepo lepo:)

Utk ::

ah niti ne, samo njega slučajno "poznam". Bi blo zanimivo dobit intervju z njim, ki so ga imeli na rtv-ju tist čas. Sem že pozabu kaj je povedal.

PaX_MaN ::

Z takimi komentarji mi veliko kaj poveš o sebi Pax man..zelo veliko. Zatorej če nočeš, da bi še kj izvedel te prosim, da vsaj utihneš..Sicer pa nimam nič proti tebi, ampak mislim da živeti s tabo je prekleto težko...

O tebi smo s tvojimi pisarijami zvedeli že preveč. Kako je šele živeti s teboj, ki v vsaki stvari vidiš zaroto, po možnosti pa tudi konec sveta.

Lucifer je itak samo eno izmed imen hudiča, ki so prvič zapisana šele v eni prastari (fantasy) knjigi.

Se pa strinjam s tvojim mnenjem o RKC.

Po drugi strani pa bi teli prostozidarji lahko bili ene vrste Cerkev, tista, dobra stara, ko so še furali safr z inkvizicijo, le da so prostozidarji popravili njene napake - delujejo prikrito, ne posložujejo se totalitarnih prijemov saj bi s tem lahko povzročili vsesplošen odpor - pa ne mislim tvojega "OMG, ZAROTA!", ampak konkretnega, kjer bi letele glave in padale tožbe, na plano bi pričeli prihajati andrkavr filmčki in podobno - za nameček pa v svoj prid izkoriščajo temeljno kapitalistično dobrino, torej denar. Ampak po moje niso. Že sami nazivi
so smešni za dol past. Kdo jih bo pa resno jemal?

PacificBlue ::

Ne veš kako sem se razveselil tvojega "normalnega" komentarja Pax-man, mogoče bi sedaj celo obveljalo tisto "z kraguljčki poplesavanje po sobi":)

Samo ni čisto res, da verjamem v vsako zaroto, ki je objavljena na netu..daleč od tega. Veliko je tudi laži in dezinformacij. Ampak s tem kar pravim skušam samo malo razjasniti situacijo, ki ni ravno takšna, kot jo srečujemo vsak dan po tvju.
Ampak vsem je skupno to, da nekaj res obstaja kar upravlja oziroma ima veliko moč na naša življenja oziroma načinom življenja..recimo razne politične odločitve. Če bi bil zdj v Ameriki bi to še veliko bolj občutil.

Glede prostozidarjev, predvsem mislim te "navadne prostozidarje" je pa res, da neke škode nam ne morejo narediti in zaradi mene lahko delajo kar hočejo. Problem so res te elita od elite, ki imajo ogromno moč..predvsem finančno. Ki lahko z svojimi potezami resno vplivajo na svetovni politični in ekonomski svet(sedanja ekonomska kriza je posledica dela teh ljudi, in se bo stopnjevala do popolnega zloma.Kar bojo pa spet izkoristili,da pridejo do delovanja njihovi naslednji načrti). Imajo željo napraviti tako imenovani NEW WORLD ORDER, svet ki bi bil brez držav, brez mej, z eno samo religijo(satanizmom..težko za slišat, ampak ne vem drugače povedat). In v tem svetu bi bili normalni ljudje le sredstvo za te illuminate..torej nekakšni sužnji oziroma zelo umsko kontrolirani ljudje..že sedaj nas futrajo s vsemogočim prek tvja itd..Hočejo se vrniti v fevdalni sistem,kjer pa vemo kako so najeb*li ljudje. In vsi ti Illuminati so v bistvu potomci takratnih plemičev, kraljev..to je tako imenovana modra kri. Zato so se v preteklosti plemiči, kralji in kraljice možili med sabo(pa tudi danes je v bistvu tako).. Da so ohranjali to kri, ki je za njih več vredna, oziroma se imajo za izbrance.


Tule je posnetek govora Busha starejšega v palači Združenih narodov 11.9 1991(da na 11.9 kot 911 dogodek..spet simbolika z števili..število 11 je zelo pomembno za te illuminate(bolj kot 666)..tudi napad na madrisko železnico(v zvezi z terorizmom) se je zgodil na 11..mislim da marca par let nazaj.

New world order

In v tem video Bush naznani prihod Novega svetovnega reda..torej imate jasen dokaz za to. Vse to pa se je začelo uresničevati z napadom na dvojčka(spet povezava z 1 in 1..11..bom enkrat poiskal te pomene teh števil, sem jih že bral pa rahlo pozabil). Po napadu 911 pa sami vemo kakšni ukrepi sledijo in v kakšem stanju je svet zdaj.

Double_J ::

Ja seveda, tolk radi se igrajo s številkami, zelo racionalno.

Pa tebe bi že pospravili do sedaj, če bi bilo kaj res. Morda pa še nisi prestopil praga. Ko ga boš bomo pa na TV spet gledali o krvavem vikendu, ko je voznik zapeljal pod tovornjak.

Sladke sanje.

PacificBlue ::

Ja seveda, tolk radi se igrajo s številkami, zelo racionalno.


Ja zakaj pa ne? Simbolna vrednost številk je lahko zelo velika, če veš zakaj jo uporabljaš.

SYMBOLS are used by Illuminated Brethren to 1) indoctrinate the unwashed masses on an unconscious level and 2) signal in a cryptic way to their fellow “Brothers of the House”, in a language that will be understood by fellow members of the Frer Macons (Free Masons).


Napad na wtc?

On Sept.11th, American Flight 11 crashed into the Twin Towers, christening the twin obelisks with the blood of its 92 (9 + 2 = 11) passengers. American Airlines Flight 77 unites with the Pentagon, in a fiery alchemical working on the 77th meridian (twin 7 's). Twins of Gemini are associated with Mercury, God of Trade & Commerce, also called Hermes, God of Information, also known as Lucifer, the Bringer of Illumination (interestingly, Apollo is also the bringer of illumination). Appropriately, Lucifer is the God of Trade according to Ezekiel 28:16.



Postavitev temeljnega kamna za Pentagon?
The foundation stone

for the Pentagon was laid in a masonic ceremony on September 11th, 1941.



Se spomnite verjetno Apollo 13 ki je v nenavadnih okoliščinah zagorel?Število 13..

All of the names, missions, landing sites, and events in the Apollo Space Program echoed the occult metaphors, rituals, and symbology of the Illuminati's secret religion: The most transparent was the faked explosion on the spacecraft Apollo 13, named "Aquarius" (new age) at 1:13 (1313 military time) on April 13, 1970 which was the metaphor for the initiation ceremony involving the death (explosion), placement in the coffin (period of uncertainty of their survival), communion with the spiritual world and the imparting of esoteric knowledge to the candidate (orbit and observation of the moon without physical contact), rebirth of the initiate (solution of problem and repairs), and the raising up (of the Phoenix, the new age of Aquarius) by the grip of the lions paw (reentry and recovery of Apollo 13). 13 is the number of death and rebirth, death and reincarnation, sacrifice, the Phoenix, the Christ (perfected soul imprisoned in matter), and the transition from the old to the new. Another revelation to those who understand the symbolic language of the Illuminati is the hidden meaning of the names of the Space Shuttles,


Recimo Apolo 11..pristanek na Luni..Ponovno število 11..

The Muslim year is 11 days shorter than the Western calendar system. It is a LUNAR system, where every year consists of exactly 12 moon cycles. The Muslim calendar is known as "hijra", referring to the flight of the Prophet Muhammad and his followers from Mecca to Yathrib (later Medina). The Hijra LUNAR calendar starts counting its days on JULY 16, 622 CE, which is considered the foundation date for Islam. The Quran uses the word Hijra as a transition or initiation, from a "bad state of affairs" into a good one.

JULY 16, 1969 the Apollo 11 landed on Moon




Vas zanima datum preizkusa prve atomske bombe?

On the dawn of July 16,1945,Robert Oppenheimer, the inventor of the atomic bomb watched the first nuclear explosion in world history in the desert of Alamogordo New Mexico. Oppenheimer stated,
"I remember the line from the Hindu scripture Bhagavad Gita which says, I am become Death, the destroyer of worlds."



The numbers 3, 7, 9,11,13, 33, 39. Any multiple of these numbers have special meaning to the Illuminati. Notice that the Bilderberg Group has core of 39 members who are broken into 3 groups of 13 members in each group. Notice that the core of 39 answers to the 13 who make up the Policy Committee. Take special notice that the 13 members of the Policy Committee answer to the Round Table of Nine. You know that the original number of states in the United States of America was 13. The Constitution has 7 articles and was signed by 39 members of the Constitutional Convention.


Te simbolna števila se pojavljajo ob posameznih pomembnih svetovnih dogodkih ..lahko bi še omenil uboj Kenneddya(ful veliko simbolike je ob tem dogodku), princese Diane-kjer se je avtomobil zaletel v 13 steber tunela..in še in še..teh stvari je ogromno poleg teh ki sem jih omenil v tem postu in tudi prej..v povezavi z 911 in govorom Busha 11.9 1991 o Novem svetovnem redu.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Aja sem se ravno spomnil na tole..na olimpijske igre, ki bodo letos. Ste verjetno slišali oziroma že videli posnetek, ki ga je en korejec spretno posnel na vajah za odprtje olimpijskih iger?..En del vključuje spustitev ptiča Feniksa v ta stadion ptičje gnezdo..Če ste seznanjeni kaj z mističnim ptičem Feniksem, ki vstane iz pepela in ponovno zaživi?..Simbolike je ogromno..le potrebno jo je prepoznati.

poweroff ::

Ej, jaz sem pa zadnjič gledal en dokumentarec o tem, kako so hoteli Illuminati zasužnjiti svet.

Čakaj, kako se je že imenoval?

Aha!

Lara Croft: Tomb Raider.

Dober dokumentarec, zelo realistično posnet.

:-)))
sudo poweroff

BigWhale ::

To ni bil dokumentarec.... To je bil zgodovinski film.

PacificBlue ::

Ej, jaz sem pa zadnjič gledal en dokumentarec o tem, kako so hoteli Illuminati zasužnjiti svet.

Čakaj, kako se je že imenoval?

Aha!

Lara Croft: Tomb Raider.

Dober dokumentarec, zelo realistično posnet.

:-)))



:) Ja in se mi zdi da je to edini film do zdaj, kjer je uporabljena beseda Illuminati.Zanimivo ne?

poweroff ::

Točno. To je tudi dokaz za zaroto! :-)
sudo poweroff

PacificBlue ::

As the planets align and a secret society known as the Illuminati search out for an ancient talisman to aide them in controlling time they must first obtain a "key" to help them find the talisman. With only a week to locate the tool the organization goes to the home of Croft to retrieve it from Lara deceased father who hid it the estate's wall. Without the key the Illuminati will have to wait another 5,000 years for the next planet alignment but not before Lara Croft retrieves the key and finds the talisman first.


Poanta zgodbe je mogoče malo podobna, spet nekakšna kontrola Illuminatov..je pa zanimivo, da je bila premiera tega filma 11.6.2001 v Manns Village teatru, Westwood :)

Sam vseen, Illuminati gor, Illuminati dol..ženska je res dobra..grr:D

Karaya 52 ::

PacificBlue, nisi napovedal da bo Hillary Clinton premagala Obamo?

PacificBlue ::

Ja sem, priznam. Ampak Obama še ni predsednik, ne?Lahko se zgodi da tudi ne bo..nobenega novega predsednika.

borchi ::

ja, je.

trenutna napoved v izvrševanju je pa atentat na obamo. :D

jebiga, tip je connected...
l'jga

PacificBlue ::

Ja kj pa če se Bushu rahlo utrga(no sj kj bolj se mu skor ne more) in pred volitvami 4. Novembra napade Iran?Če obstaja ta možnost, potem je možno vse...

WarpedGone ::

>> Simbolna vrednost številk je lahko zelo velika, če veš zakaj jo uporabljaš.

Če pa imaš v levem žepu še sedem žabjih dlak si pa imun na mind control!

Iskanje zarot je le potreba šibkega karatkerja, ki se enostavno ni sposoben sprijaznit s kompleksnostjo in nerazumljivostjo dogajanja v svetu. Enostavno nimaš dovolj podatkov, da bi razložil točno zakaj se vse dogaja kot se. Potem pa vidiš par vzorcev in si čist prepričan, da si doživel razsvetlenje in lahko spet mirno spiš. Motijo te le neumneži, ki nočejo sprevidit Resnice, ki je vidna povsod.

V serijski številki mojega telefona so tri šestice! It's a sign!!!!
Zbogom in hvala za vse ribe

PacificBlue ::

Iskanje zarot je le potreba šibkega karatkerja, ki se enostavno ni sposoben sprijaznit s kompleksnostjo in nerazumljivostjo dogajanja v svetu.


Wrong!! Jaz to kompleksnost raziskujem in me zelo zanima..ravno v tem je point.:)

Enostavno nimaš dovolj podatkov, da bi razložil točno zakaj se vse dogaja kot se. Potem pa vidiš par vzorcev in si čist prepričan, da si doživel razsvetlenje in lahko spet mirno spiš.


Ja podatkov je res ogromno..še preveč..ampak jih kr dobro obvladam. Glede razlage vsega..sem dokaj blizu. Vsaj dogodki v svetu, mi kažejo takšno luč.
Mirno spim? Hm verjetn se hecaš..ni tako enostavno toliko informacij vedeti in o njih razmišljati.

Motijo te le neumneži, ki nočejo sprevidit Resnice, ki je vidna povsod.


Vem, da je mišljeno sarkastično..ampak motijo me niti ne, samo škoda se mi zdi, da se ukvarjamo z takimi neumnosti, kot se in da tega ne sprevidimo.

WarpedGone ::

>> Wrong!! Jaz to kompleksnost raziskujem in me zelo zanima..ravno v tem je point

Aja? Tako da gledaš razne zastonj dokumentarce in sprejemaš njihovo linijo razmišlanja ali tako da zbiraš osnovna dejstva, si gradiš možne hipoteze, jih opremljaš z verjetnostjo, iščeš kazalce kaj si spregledal in uporablaš Occama?
Zbogom in hvala za vse ribe

podbevna ::

Iskanje ozke linearne kavzalnosti v kompleksnem sistemu je nesmiselno. Ker ne obstaja, oziroma ni določljiva, niti relevantna.

Zanimivo vprašanje je, ali so ti sistemi stabilni - se ob motnjah vračajo v splošen trend (tako vse bolj kaže za evolucijo življenja), ali divergentni v smislu teorije kaosa in učinka metulja. IMO so nekje vmes...

Napovedovanje razvoja dovolj kompleksnega sistema je nemogoče, ker so ti sistemi emergentni in lahko samo počakaš, da se zarola. Tudi če imaš vse podatke, kar je nemogoče... Seveda pa lahko vedno pametuješ za nazaj in iščeš linearne verige vzrokov in posledic. Sicer so napačni, a naš um temelji na zgodbah in poenostavitvah.

Človeška družba je, kot vreme, kompleksen sistem. Začetno stanje in zakonitosti imajo vpliv, ne da pa se na podlagi parih napovedati razvoja. Zanimivo vprašanje je, ali bi se dalo napovedati razvoj, če bi imel vse podatke?

Tako pač je na tem svetu. In naši možgani (ki so razviti za vpitje na opice na sosednjem drevesu) so narejeni tako, da iščejo linearno kavzalnost. O psiholoških razlogih za teorije zarot pa smo se itak bolj podrobno pogovarjali že drugje...

Keyser Soze ::

Kje se pa lahko včlanim?

Pol bo pa Đoli moja tajnica. =)
OM, F, G!

paljer ::

Že dva dni berem to temo in me vsakič nasmeje. Navajaš štiri pomembne stvari v zadnjih sto letih, ki so se zgodile na 11ega v mesecu. Popravi me, če se motim, samo, kje je tle zarota?
Mogoče bi pa lahko tle kak slo-techovec (matematično nadarjen) zračunal eno regresijo, da vidimo, kako višina stavbe/skupna dolžina tičev vseh članov skrivnih organizacij oziroma dogodki na dan 11.11.1911 vplivajo na gostoto svetovne zarote. In to bi predstavljalo vrh te butaste teme.

d0rK ::

Bwahaha. Jz sm pa rojen novembra. 11. mesec! Dobro, priznam. Sem clan tajne organizacije Illuminati.


Sej sm probu skrvat ampak neomajna logika uporabnika PacificBlue je pac tocno taka. So, who's up for coffee and world domination?

komolonimbus ::

Ma ste čoravi dokraja
Šic
:8)

PacificBlue ::

Aja? Tako da gledaš razne zastonj dokumentarce in sprejemaš njihovo linijo razmišlanja ali tako da zbiraš osnovna dejstva, si gradiš možne hipoteze, jih opremljaš z verjetnostjo, iščeš kazalce kaj si spregledal in uporablaš Occama?


Vse kar vem, je izven znanosti. Nima nobene veze z njo. Ne pravim, da je boljše ne pravim da je slabše, ampak pravim da je "drugačnost".
In pa iskanje vzrokov za ta svet ne leži v iskanju materialnih, vidnih stvari. In to je problem celega sveta, ker dokler ni človeku nekaj dokazano, njegov ego ni zadovoljen..Problem je ker si ne zaupamo več.

Na vsa vaša vprašanja z lahkoto odgovarjam. Ne iščem rastoče moči nad naravo, ampak sem del nje. In zato so mi vse stvari tako zelo enostavne.

Vikking ::

da ne molijo in da bi morali starši več storiti za to..govoril je na način,

No to je to... nisi ga razumel. Jemal si besede dobesedno. Zakaj si župnikove besede ne razlagaš tako, kot si razlagaš prostozidarje ter svetovne zarote. Glej župnikove besede skozi simoble... npr.: bog= ljubezen, molitev=učenje (matematika, fizika... da ne bo pomote), cerkev= druženje z ljudmi, da nisi sam...

Največji hec si potem, ko praviš biblija se laže, a nato rečeš da lucifer = padli angel, v tvojem razmišljanju obstoja, ker je to nekaj prostozidarskega. Se pravi Biblija velja oz. je resnična le takrat ko tebi služi.

In potem so tukaj simboli (ala piramide, trapezi, whatever), ter številke.

Seštevanje odštevanje, prištevanje, potenciranje, deljenje neke številke, ki so pojavi ob večji katastrofi zarotam, prostozidarjem ter prevzemom sveta.

Linke ki ji daješ je na tisoče, in vsaka ponavadi uprablja 5-10 enakih simbolov, ter številk, a zarote so ena bolj nora od druge.

PB: zakaj hudiča že ti prostozidarji enkrat ne prevzamejo sveta, ter ga uničijo ali pa čuvajo. Kva je fora, da ga prevzemajo že 1000 let, pa so še kr na istem, mi lahko poveš?

p.s.: vse je napisano brez načina, da bi te žalil, edino če je tvoje umsko razumevanje na nivoju fantazije, ampak verjamem da ne.

globoko grlo ::

WarpedOne
Iskanje zarot je le potreba šibkega karatkerja, ki se enostavno ni sposoben sprijaznit s kompleksnostjo in nerazumljivostjo dogajanja v svetu. Enostavno nimaš dovolj podatkov, da bi razložil točno zakaj se vse dogaja kot se. Potem pa vidiš par vzorcev in si čist prepričan, da si doživel razsvetlenje in lahko spet mirno spiš. Motijo te le neumneži, ki nočejo sprevidit Resnice, ki je vidna povsod.


Lahko pa seveda stvar tudi obrnemo, ane.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Vikking, ne vem če prostozidarji, sej je vseeno kako jim rečemo, ampak mislim, da je vsem jasno kdo ima moč v svetu. Pri nas imamo enega bogega Šrotka, ki bi že rad postavljal predsednika vlade, kaj šele v Ameriki, Britaniji, še marsikje, kjer imamo že več kot 100 let ene in iste družine z dosti večjo močjo od Šrota. Kdo zmaga na ameriških volitvah? Tist, ki zbere največ denarja, seveda mora imet tudi neko karizmo, ampak takšnega že najdejo. Na obeh straneh, da je res nemogoče izgubit. Demokracija ja...my ass.

Utk ::

Sej nočejo uničit sveta, samo pod kontrolo ga hočejo imet, in ga vglavnem že oziroma še zmeraj imajo.
««
2 / 14
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45631073 (1962) T-h-o-r

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42022984 (18870) jype

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213428 (9051) jype

Več podobnih tem