» »

Draytek mini vigor 128 ISDN - sesuva računalnik

Draytek mini vigor 128 ISDN - sesuva računalnik

jeanmark ::

Imam ISDN modem Draytek mini vigor 128 priključen na USB. Priključen je na ISDN-VoIP adapter (T-2). Če pokličem na številko, in po drugem zvonenju klic prekinem, se mi računalnik obesi.

Nameščene imam zadnje driverje iz njihove spletne strani.
Operacijski sistem Windows XP. Naloženi vsi popravki.

Če v device managerju med USB napravami modem disableam, potem klice ne sesuje mašine.

Kaj mi je storiti?

dolenska ::

ammm sj ne da bi težil ampak resno sprašujem zakaj rabiš ta modem če pa imaš t-2 internet.
tudi meni je ta modem sesuval vse tri računalnike ko sem imel še klicno povezavo. pravzaprav mi je pokazal tisti super modri ekran. rešitve nisem našel, saj je bila težava v gonilnikih, katere sem pa vedno nadgradil na najnovejše. no sedaj imam adsl in je kul. ti maš pa t-2 in je še bolj kul.

Modem v povezavi z RVS-COM uporabljam kot telefonsko tajnico in za sprejemanje/pošiljanje faxov. Sicer moram sedaj preveriti, ali to še deluje. Malce mi je čudno, da ko sem testiral tajnico, je vse delalo ok. Morda se je še to sedaj pokvarilo :-((

Zdaj sem še malce potestiral in glej ga zlomka. Če kličem iz T-2 telefona, se računalnik ne razsuje. Če pa pokličem iz mobitela, se pa razsuje.

Mislim, koji Q se modemu sanja od kod kličem. Seveda se mu, daj mi pokaže številko klicočega, ampak kakšen po***** bug je to, da se sesuva v odvisnosti od operaterja.

-------------------------------------------
Astitudnot padu: http://notpadu.24ur.com

amigo_no1 ::

Kaj piše v bsodju ?

Ne vem :-))

Moram na podstrešje pogledat, pa se mi ne da. No, bom šel v kratkem.

White666 ::

Imam popolnoma identičen problem na Windos Visti. Ali je morda kdo našel rešitev?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Asterisk VoIP - izkušnje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
11417487 (3134) webbacklink
»

Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
15544107 (19647) imallears
»

Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet? (strani: 1 2 3 )

10912281 (8082) durrenmatt
»

Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25136880 (20826) Bug
»

T-2: Splošna debata in iskanje zarote (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

3075272163 (68378) beta1

Več podobnih tem