» »

Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet?

Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet?

1 2
3
»

OmegaBlue ::

Jah vsi mobilni ponudniki imajo NAT na svojem omrežju, sicer so možni poslovni dogovori a v večini primerov to odpade.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Brane2 ::

No, če se bo T-2 odločil biti poseben, je tu velika priložnost.

Možnost uporabe javnega IPja bi bistveno povečala uporabnost zadeve.
On the journey of life, I chose the psycho path.

b ::

Ma T-2 je tolk poseben, da smo zdej že 2 dni brez TV (pravi Vaš IPTV priključek ni prijavljen ali nekaj takega - Red Screen Of Death :)

In zakaj? Ker se je firma preoblikovala iz d.o.o. v d.d. in oni ne morejo samo tega spremenit v kaki bazi in izdajat računov na novo ime, ampak je treba menda poslat celo novo prijavo. In na tej kao ni bil označen TV. Ne vem točnih detajlov, bom še sporočil ko zvem.

Anyway, dopis al ponovna prijava al karkoli je bila poslana v petek, in odklop TV se je zgodil včeraj. Net in telefon na srečo še dela.

Ampak to ne pojasni, kako da se je to enkrat že zgodilo v sredo (ko naj papirji še ne bi bili poslani, pravi tajnica), pa so po mojem klicu na 002 spet vklopili in na moje izrecno vprašanje ali moram še kaj naredit, da bo za naprej vse v redu, rekli da ni treba.

Fucking incompetent morons. Poceni in relativno dobra storitev nič ne pomaga, če je treba za jebeno spremembo imena naročnika toliko komplicirat.

Aja, a sem morda že napisal, da je kolega pred kakšnim mesecem ali dvema prenesel številko iz Mobitelovega omrežja (Debitel) k njim? In številka par dni "ni obstajala" iz vseh omrežij (TS, T2, Mobitel), dalo pa se ga je dobit, če si klical s Simobila?

Fuck that. Nič mission critical ne mislim imet pri njih, če bo od mene odvisno. Upam, da bo trg kmalu "zreguliral" take debilnosti.

Stoyc ::

Tudi jaz sem bil dve leti pri Siolu, nato sem prešel k T2- zaradi cene. Pri siolu sem naročil IPTV, a sem jo takoj odjavil, ker ni delalo nič. Ko sem prešel na T2, sem vzel trojčka in je pol leta delalo vse super. Nato sem naročil drugi tv sprejemnik. Tudi je bilo nekaj časa vse v redu. Nato so se začele težave. Kockanje, prekinjanje zvoka, zamrzovanje slike- cel kažin. Sem jim menda kar dosadil z vsakdanjim sitnarjenjem na tehnično pomoč. Trikrat so mi poslali serviserja, ki sploh nima pojma kaj mora narediti. Zanj je zaostajanje zvoka za sliko za več kot sekundo normalna stvar- halo! Pred dvema tednoma sem odpovedal drugi stb sprejemnik in jim sam predlagal, naj mi spet nastavijo pasovno širino, ki sem jo imel prej tako da spet nekako normalno deluje. Pred par dnevi je spet malo kockalo, a po resetu modema ni več težav. Internet deluje vedno normalno, telefona ne uporabljam skoraj nič, a parkrat, ko sem klical, je kar precej presketalo in prekinjalo, tako da verjetno ne deluje ravno najbolje. Nekaj sem bral, da je Amis začel z IPTV v MPEG 4 formatu, ki je baje veliko boljši od MPEG 2, ki ga imajo drugi- tudi T2 in ni več takšnih problemov s televizijo, zudi z več sprejemniki na priključku. Bo treba razmišljat kaj v tej smeri, ker pri meni zaradi razdalje od centrale, s T2 ne gre z dvema sprejemnikoma.

KTr1sk ::

Jaz sem bil 8let pri Siolu, od leta 2003 na Adsl in zraven sem še mogel vzeti tisti ISDN grrr,verjetno bi še dandanes bil pri Siolu, če bi bila prava cena.
Na T2 sem od aprila letos (slabe 2km oddaljen od centrale) in koliko se spomnem, je bil samo 1x nekakšen izpad, tako da dela lepo 10/1 in zraven še imam telefonijo, (ISDN pretvornik), tako da deluje na bazo 3 telefoni in dve različni številki, kar je super, zdaj razmišljam če bi še mobitel imel na T2 mobitel povejte mi, ali je iz T2 mobi na T2 stacinoarni zastonj klicanje, ker je klic v enako omrežje?
lp
T
i7-11700kf,32gb-3200mhz,6700xt,nvme2x,hdd4x

VASkO ::

zastonj ja pa to ti piše tudi na uradni T2 strani

ZlomljenZob ::

Jaz bom vrjetno tudi prešaltal na T-2....Imam pa 2TVja, 2PCja in 2telefona......naročil bom VDSL 10/2 linijo........zdaj pa me zanima, ali je res, da ko bom imel vklopljeni televiziji, da bo internet počasi deloval, ker če ti tam piše, da ti nudijo 10/2 linijo, bi ti jo tudi morali, ali pač?

od centrale pa sem oddaljen 812m.....kaj menite.

aljazh ::

Samo eno kratko vprašanje. Je že kdo dobil račun za T-2 storitve za julij?

Pyr0Beast ::

Jst ga še nisem videl.

Internet se ti nebi smel upočasniti, saj gre stvar po 'ločenih' kanalih. Čeprav dvomim, da bi ti na 800m oddaljenosti potegnilo 8/2.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

durrenmatt ::

gledam otvoritev v Pekingu in slika je na t-2 zmrznila. kva dogaja?

edit: ok, slika spet nazaj:)

Zgodovina sprememb…

1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj je najbolje storit v trenutni situaciji?

Oddelek: Omrežja in internet
222428 (1694) roscha
»

SiOL ZELO poizveduje za T-2jevci ! Jim teče voda v grlo? :) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
19117489 (9567) pizdindim
»

T-2: Splošna debata in iskanje zarote (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

Oddelek: Omrežja in internet
3075269148 (65363) beta1
»

siol ali t2? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
766646 (4389) Nixxon

Več podobnih tem