Forum » Pomoč in nasveti » Problem Z Driverji Philips Saa7134
Problem Z Driverji Philips Saa7134
rasim ::
LP
Imam tv tuner genius video wonder 3. Ko sedaj po formatu poiskušam installirati driverje zanj (iste kot prej) mi pred koncem napiše da želi phillips cd in če dam ok ker je cd itak notri se stvar naloži do konca in potem se ekranu totalno zmeša (utripa in kaže črte) in fukne blue screen. Problem naj bi bil v SA713X.SYS. Čudno je, da prej tega ni bilo? Probal sem več verzij driverja, isti rezultat. Dal sem gor identične driverje za grafično kot prej in še vedno nedela. Kaj mi je storiti?!
Imam tv tuner genius video wonder 3. Ko sedaj po formatu poiskušam installirati driverje zanj (iste kot prej) mi pred koncem napiše da želi phillips cd in če dam ok ker je cd itak notri se stvar naloži do konca in potem se ekranu totalno zmeša (utripa in kaže črte) in fukne blue screen. Problem naj bi bil v SA713X.SYS. Čudno je, da prej tega ni bilo? Probal sem več verzij driverja, isti rezultat. Dal sem gor identične driverje za grafično kot prej in še vedno nedela. Kaj mi je storiti?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zvok -> hreščanje (win10)Oddelek: Pomoč in nasveti | 944 (773) | Han |
» | Windows 10 in starejša grafičnaOddelek: Pomoč in nasveti | 2457 (2088) | Laki_lai k |
» | Kako dodati XP k že naloženi visti z AHCI v biosuOddelek: Operacijski sistemi | 3223 (2200) | Gutjerez |
» | Težave z grafično kartico pri igranju igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1418 (1006) | sela123 |
» | problemi z 3d mark 2001SEOddelek: Navijanje | 1644 (1307) | boštjan |