Forum » Zvok in slika » DVD predvajalnik LG DVX 171 - ne prepozna podnapisov
DVD predvajalnik LG DVX 171 - ne prepozna podnapisov
Virago ::
Pozdrav,
nabavil sem dvd predvajalnik lg dvx 171. Ga je možno kako nadgraditi? Namreč ne bere mi slo podnapisov. Baje, da bi moralo biti ime filma in ime podnapisov enako, potem bi naj podnapise avtomatsko bral. Jaz pa imam kar nekaj CD-jev/DVD-jev/DVX-ov, na katerih imam imena različna. Je kakšna finta v nastavitvah ali se da to kako nadgraditi? Ko zaženem film, mi avtomatsko vedno napiše "subtitle off", in če podnapise skušam zagnati, jih zaradi različnih imen ne prepozna. V začetnem meniju pa mi vedno prikaže samo datoteko od filma, ne pa tudi datoteke od podnapisov. Prebral sem navodila po dolgem in počez, pa tudi podnapisi so v pravilnem formatu.
Lp.
nabavil sem dvd predvajalnik lg dvx 171. Ga je možno kako nadgraditi? Namreč ne bere mi slo podnapisov. Baje, da bi moralo biti ime filma in ime podnapisov enako, potem bi naj podnapise avtomatsko bral. Jaz pa imam kar nekaj CD-jev/DVD-jev/DVX-ov, na katerih imam imena različna. Je kakšna finta v nastavitvah ali se da to kako nadgraditi? Ko zaženem film, mi avtomatsko vedno napiše "subtitle off", in če podnapise skušam zagnati, jih zaradi različnih imen ne prepozna. V začetnem meniju pa mi vedno prikaže samo datoteko od filma, ne pa tudi datoteke od podnapisov. Prebral sem navodila po dolgem in počez, pa tudi podnapisi so v pravilnem formatu.
Lp.
- zaklenil: podtalje ()
Yossarian ::
Mislim, da za ta player zaenkrat ni novega FW-ja, ki bi znal brat film in podnapis, ki imata različni imeni. Žal. Sicer pa je za LG-je posebna podstran.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo povlekel
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 555891 (66774) | GaS |
| » | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 37774 (12594) | kekpek |
| » | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 41312 (13361) | JanezC |
| » | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23041 (10657) | Heavy |
| » | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 75528 (23347) | koks2005 |