» »

[divXvid] Hyundai predvajalniki

[divXvid] Hyundai predvajalniki

«
1
2 3

delavec ::

Danes sem kupil ta predvajalnik in po spletu nisem našel nobene povezave za firmware in pa podnapise. Prosim, če mi kdo lahko da link ali pa razloži kako je s tem predvajalnikom.Hvala8-)

delavec ::

Pozabil sem napisati kateri model ali pa se ne vidi: HYUNDAI DVX 601P.

CaqKa ::

ne nisi pozabil. jaz sem zbrisal in uredil naslov teme tako da se sklada z ostalimi temami.

jaz sem tisti ki se morem opravičit.
:8)
bom pazil bolj nasednjič

majh ::

kolega si je kupil isti model, pa mu nenako ne zažene podnapisov.
posnel sem mu divx in zraven podnapise z istim imenom kot film, in v .sub obliki. ne zažene.
a je treba mogoče kakšne nastavitve na samem predvajalniku poštimat?

majh ::

no je že sam ugotovu da vse dela tako kot treba, če se le pritisne tipka Angle v meniju :D

multiscan ::

hyundai DVX-600B, kaj pa kakšno mnenje o tem modelu?zdaj je v akciji v merkurju(malenkost pod 12ksit), mogoče še kje, prodajalec mi je zagotovil da do sedaj NI še bilo reklamacij kot naprimer z Gorenjem, Xorom, česa več ni znal povedati.

Asterix ::

Mam DVX 701P, pa nekaterih ne predvaja. sub, srt in txt, enih od teh ne predvaja, šumnikov pa ne sploh.
Nikjer nisem našel upgrade-a. Je možno to sploh nadgraditi?
Hvala
N e o

modelno1 ::

Pozdrav.

Sem pregledu precej strani pa ni nikjer nič pametnega. Obetavno zgleda le tale tema na nekem madžarskem forumu http://forum.mpeg4-players.info/index.p.... Torej če kdo obvlada, prosim za pomoč.
Lp

Asterix ::

http://www.mpeg4-players.info/pub/

tule sem nasel tale predvajalnik, sicer sploh ne vem, zakaj se gre.
dol potegnil file, zdaj pa kak naj resujem dalje? :)
N e o

Orchestra ::

Mama je kupila predvajalnik,pa me zanima,če se ne da browsat po CD-ju pa izbrat podnapise?

Zgodovina sprememb…

Orchestra ::

Mam en problem.Pod video nastavitve sem prtisnil "progressive scan" mode.Kwa pa zdj?(ne vidim slike).Kako resetam na tovarniške nastavitve?

BORUTSAK ::

Imam isti problem z Hyundai dvx 600b. Mi na noben način ne zažene podnapisov, kaj naj naredim in kako naj rešim težavo???

Prosim te za pomoč!!
Hvala!

Orchestra ::

www.hyundai-elektronika.com

pobrskajte za firmware upgrade.

-Nisem PRO,ampak odsvetujem nakup tega predvajalnika.Meni dela težave z brnenjem zvoka(kake težave z nulami?), ko naredim več kompilacijski cd, ne prepozna ostalih fajlov...s podnapisi pa ni problemov(zaenkrat)

Zgodovina sprememb…

sidney ::

kaj pa : DVD/DivX Predvajalnik HYUNDAI DVX-710SL ... ce ga ima kdo naj pliz pomeri sirino ... ma nisem najdu nikjer dimenzij ..... tnx
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sidney ()

tecka ::

hmmm...zelela sem na tej strani www.hyundai-elektronika.com nadgradit playera za podnapise, pa sem zapekla, kot pise, pa mi ne prepozna cd-ja, napise no supported files found. kai nai storim?
hvala

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: tecka ()

cryptozaver ::

Enak problem. V cem je stvar. Ve kdo?

borutt ::

Danes sem kupil divx predvajalnik Hyundai DVX-790SU.
Predvajalnik podpira podnapise, tako slovenske kot vse ostale.
Problem pa je v tem, da mi vsakič odreže 2 oz. 3 znake pri prikazu podnapisa.
Zanima me, če ima še kdo podoben problem ter če obstaja kak trik v podnapisu za popravit to....
kako pa je kej z firmware-om za dvx-790SU

lp
borut

mih@ ::

lahko kdo ki si lasti Hyundai DVX-710SL mal napiše kako pa kej...Sem zasledil ugodno ponudbo pa me zanima če je kje kšna stran s podporo (neuradno)? Par besed o playerju nasploh?
Hvala:)

OmaDesala ::

Dej tistih 5K in ce ti ne bo vsec ga pa vrni ne.

mih@ ::

jih je zmanjkal, itak:)

RobertoSlo ::

so kaj rekl, če jih še dobijo???

tadeys ::

Lep pozdrav!
Prosil bi da odgovorite na nekaj vprašanj.
1)Kako odpraviti problem z podnapisi na tem Dvd playeru.Podnapise sicer pri določenih filmih kaže pri določenih pa ne.Vzrok tega???.Ime filma in podnapisi so usklajeni,vndar podnapisa ne prikaže pri vseh filmih.Primer:Pri filmu The ring kaže podnapise vse lepo in prav tudi šumnike lepo uprizarja in vse.Pri drugem filmu Liitle Man lepo kaže podnapise ampak spušča na začetku povedi 2 do 3 znaka.Pri tretjem filmu United 93 pa ne kaže ničesar čeprav so podnapisi in film lepo usklajeni.Tudi računalnik vse filme lepo predvaja z podnapisi tako ko mora.In glede na to da je player kupljen 16.oktobra.2006 smatram da že ma popravljeno verzijo za prikazovanje podnapisov in vse to.

2)Ali se da ta pisava in barva podnapisov ki jih dvix predvaja spremenit,ker mi jih predvaja v neki svetlo rumeni barva in se ne vidi nič.Ko vsatvim Dvd disk recimo izposojen iz videoteke jih lepo prikazuje Lepa velikost,bela barva in podobno.Samo pri dvix podnapisih ga mimo tuče.

3)Če nima ta dvd/dvix player nameščene popravljene verzije za podnapise kako jo namestiti NE DA BI PRI TEM UNIČIL PLAYER. :)

POVZETEK:Prosim da teme ne prestavljate,saj sem si že ugledal prejšne rubrike in debate o tem,vndar nisn zasledil nič od tega kar me zanima.Mislim da bi se o tem blo resno dobro pogovorit,saj še sedaj marsikdo ne ve zakaj to dela ta player in kako to popravit oziroma nastavit.
Drugače pa super dvd/dvix player kvaliteta slike je dobra in pravtako funkcije.O predvajanju Dvdeja in njegovih podnapisov brez komentarja ker stvar deluje.Kar se pa za predvajanje dvix-a z podnapisi tiče pa res nevem.Saj je slika lepa pa pri nekaterih filmah celo lepo prikazuje podnapise.A kaj ko ostalim spušča znake(začetne črke) al pa sploh ne predvaja.Da te barve podnapisov pri dvix sploh ne omenjam.
TAK DA PROSIM VAS,ČE VESTE KAJ O TEM MI POMAGAJTE.
Hvala

dragonlord ::

jaz mam hyundaja 710 sl pa nimam nobenih problemov z podnapisi!vse lepo prikazuje..si siguren da imas prave podnapise za pravo verzijo filma?
nadgradis ga tako da das not cd kjer posnames bank rom update pozenes pocakas minuto ,ugasnes prizges in to je to!

Zgodovina sprememb…

podtalje ::

Glede podnapisov je verjetno odvisno, v kakšnem formatu so. Obstajata dva glavna format: SubRip (.srt) in MicroDVD (.sub).
Opazil sem že nekaj objav pri drugih predvajalnikih, ki poročajo o izginjanju podnapisov pri .sub podnapisih.
Obstojajo pa programi, ki pretvarjajo iz enega format v drugega. Eden bolj popularnih je Subtitle Workshop.

tadeys ::

Aha.Tudi sam sumim nekaj glede tega. GLEDE BARVE:Ugotovil sem da se podnapisi nedajo nastavljat(barve) na samem dvd predvajalniku,zaj če bi jih lahko s katerim programom pa nevem.
O MOJEM PROBLEMU Z PODNAPISI:Kaj pa si rekel glede pretvarjanja podnapisov,mislim da na nek način to drži.Sam sem ugotovil da ko odpreš podnapise(recimo v wordu),bere predvajalnik tiste ki majo takšen zapis
PRIMER:
(560) (700).Tisti ki pa imajo recimo Primer: 0,51 - 1,00 da tistim pa spušča črke navadno prvi dve v povedi ali pa jih sploh ne bere.Sedaj pa me zanima ali je glih v tem razlika podnapisov (sub,srt...) al je to kaj drugo.In če je kaj drugo a se da to spremenit.
Sicer pa nevem zakaj to dela saj namreč piše da podpira vse formate.Te pa nevem kako naj to spremenim Iz 0,51 - 1,00 v (560) (700).Zaj če mi veš kaj povedat o tem.

Pa Hvala za prejšne pojasnilo.

podtalje ::

Glede formatov je tako kot si povedal. Prvo je .sub format, drugo pa .srt.
Za pretvorbo uporabi program Subtitle Workshop (je brezplačen).

Za spreminjanje barve pa bi bilo potrebno popraviti firmware, kar pa ponavadi ni trivialna zadeva.

GTi ::

Ima že kdo DVD-DivX predvajalnik Hyundai DVX-M390SU, ki ga prodaja Merkur dokaj ugodno? Kako se obnese, prednosti slabosti...?
When it changes it reveals its true potencial.

orescek ::

Z GTI-jem sva že dva.

kobrus ::

Imel sem priložnost videti Hyundai DVX-M390U v štacuni kjer sem kupil moj predvajalnik XORO HSD 2100 in sem ugotovil, da je precejšnja enakost glede samega menija in tudi funkcij ki jih imata. Xoro se razlikuje samo po tem, da nima reže za SD kartice in da nima izhoda za VGA monitor, pa tudi po tem, da je daljinec nekoliko drugačen. Ugotovil sem tudi da sam izgled menija popolnoma identičen, saj Xoro v svojem meniju podpira tudi izhod za VGA monitor, četudi ga nima. Drugače pa so se na uradni slovenski strani za predvajalnik Xoro zelo potrudili in naredili zelo dober firmware, ki ta predvajalnik spremeni v zanesljiv aparat. Po mojem njenju bi lahko ta Xorov firmware s pomočjo kakšnega mačka, ki se mal bolj spozna na friziranje, predelali tako, da bi bil uporaben tudi za dotični Hyundai predvajalnik.

psytoma ::

kaj je že mogoče kdo našel kakšno rešitev za podnapise pa kk se firmware updejta

mam pa tale player DVX-B152U hyundai

klaki ::

Nabavil sem Hyundai DVX-C590, ki je še brez nadgradnje (sišniki in šumniki).
Za pomoč se zahvaljujem

valdo ::

Ali obstaja kje kaka uradna stran tega proizvajalca, mislim HYUNDAI.
Lp
Lp

Dr_M ::

jest sm tut nabavu DVX-C590, za1x se ni novejsega firmwarea, sprobu pa tut se nism, kako delajo podnapisi, ker trenutno nimam nobenga divxa pr roki.
men je itak vazn, da delajo dvdji uredu :)
je pa ena dobra lastnost card reader in usb. na usb sm prklopu 2.5" disk, sicer ga prepoznava par minut, ampak potem pa dela uredu. usb kluc najde takoj.
card readerja pa tut se nism sporbu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

cang ::

Na tej strani imate nadgradnje. http://www.trion-int.com/content.aspx?d...

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: podtalje ()

Kevi ::

Včeraj sem si kupil dvd predvajalnik Hyundai DVX-B152U, malo sem ga sprobal in opazil da mi ponekod ni kazalo podnapisov, kjer so pa bili, so ble težave s šumniki pa relativno mali so bli, upam da se da kje nastavit velikost,sicer pa morm še malo več ga sprobat, da bom lahk kaj bol konkretno rekel.
Zanima me še če je že kdo upgradal firmware, tle sm najdu datoteko na tej prej omenjeni strani, sam nwem a se kr ta BIN datoteka zapeče na CD pa se da v predvajalnik al je treba kej druga še?

LP

psytoma ::

sm poslu mail na firmo, rekli so mi da popravi šumnike, za velikost pa pisavo pa se še menijo s hyundai tako da naj bi bilo tisto še do novega leta, peče se recimo z programom NERO tam se tole nastavi, uporabite nero ne nero express, ime cdja pustite kar privzeto my disc


Datoteko, ki so snamete s zaše strani zapečete po čisto navadnem postopku - to ni "image" datoteka !
Uporabite kakovosten CD-R (ne CD-RW) in pecite pri najmanjši hitrosti.

>>>>>>>>>>> SLIKA ZA nero burning room

Posneti CD samo vstavite v predvajalnik !

--------------------------------------------------------------------------------
From: info@trion.si [mailto:info@trion.si] On Behalf Of oblak andrej
Sent: Wednesday, December 06, 2006 5:04 PM
To: Andrej Lange
Subject: [info] DVX-B152U hyundai predvajalnik


prosim če mi poveste kje dobim novo nadgradnjo firmware za predvajalnik hyundai DVX-B152U ker mi šumniki ne delajo in zelo slabo bere nekatere podnapise pa čeprav sem dal isto ime filma in datoteke z podnapisi

pa če mi še navodilo za flashat razložite malo bolj, nevem kaj pomeni tisto 8+3

pa kakšno dam ime cdja , pa kako se nadgradi točno, a samo dam cd noter prižgem al kako.

pa res lepo prosim da mi napišete vse to kar sem vprašal, ker trenutno mi predvajalnik ne služi kaj preveč dobro zaradi teh naštetih problemov

hvala lepa vnaprej za pomoč

LP, Andrej

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: psytoma ()

gofra ::

Ojla!

Nedavno sem kolegici kupil DVX-710 SL pa sem ugotovil, da pri datotekah, kjer je bil video kodiran z DIV3 ali DIVX 5.0.2 kodekom ne predvaja videa. Video kodiran s divx 5.1.1. ali XVID predvaja normalno. Ima kdo podobne težave? Firmwarea za ta model nisem našel...

Če ima kdo kak nasvet - bom hvaležen!


LP

Dr_M ::

torej, sam za inf. nadgradnja za dvx-c590 je na trionovi strani. ravno sem nadgradil in vse je potekalo bp.
za spremembe me pa prosim ne sprasevat, ker nimam pojma.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

cobracom ::

Oj,

mam eno vprašanje.
Radi bi si kupil Hyundai predvajalnik 790SU, pa mam 320Gb WD Sata2 externi disk (USB ohišje) ter gor polno DivX filmov in me zanima, če to vklopim na USB na predvajalniku,.... a bo predvajalo filme ???

LP
Cobra

JOKER ::

Odločam se za nakup Hyundai DVX-790SU pa me zanima mnenje lastnikov le-teh predvajalnikov.
Deluje zadeva BP, kakšne končnice podpira podnapisev, ter ali je možno spremenit barvo podnapisev, ker berem, da se nekateri pritožujete nad barvo in slabo vidljivost podnapisev.
Prosim za kakšen odgovor čimprej, ker se odpravljam v trgovino.

Hvala vam ....
________________________________________________________
Ka te češ ....

krneki.biz ::

Zdravo.

Rad bi vprašal vse tiste ki imajo sledeči model: DVX-B152U, kaj so naredili, da jim predvaja podnapise pri DiVX filmih? Sem namreč posodobil firmware iz tiste Trionove strani, vendar mi podnapisov še vseeno noče vrteti zraven. Sem dal enako ime kot je ime filma, različne vrste podnapisov .sub .srt .txt ..., pa je problem še vedno enak. Prosim prosim za kakršnokoli rešitev, saj bi ob prihajajočih praznikih res radi gledali filme s podnapisi.


Hvala vam!

JOKER ::

A morda kdo ve, kakšen je postopek nalaganja FW ?
Vstavimo CD z datoteko v pogon, zapremo vrata ..... kako pa poteka zadeva naprej ?

Za vse odgovore bom hvaležen.
________________________________________________________
Ka te češ ....

krneki.biz ::

Samo vstaviš in počakaš da odšteje tist okenček, potem se samo reboota in naj bi bilo urejeno.

JOKER ::

Pa kje si to prebral ... navodila ?
A ti ne napiše gor na ekran: pametna nadgradnja ?
Tako sem slišal ....
________________________________________________________
Ka te češ ....

krneki.biz ::

Ja prebral sem nekaj odgovorov nad nama. Napiše ti pametna nadgradnja, potem ti odšteva, reboota in voila. Kao. Pri meni ni bilo tako.

JOKER ::

... baje da ko se to naredi, da izvrže CD, ter potem zapreš vrateca in ga ugasneš.
Ne vem točno, tudi jaz iščem zanesljiv postopek.
________________________________________________________
Ka te češ ....

Dr_M ::

na mojmu se je pojavu tist okn z verzijo in je zacel odstevat.ko pride na 0, zacne flashat in ko je konc se reboota. tko pac je, ni kej za filozofirat. postopek je povsem avtomatski. pocakac cca 2 minute za vse skup in to je to. ce te je strah, nes predvajalnik na servis in ti bodo tm zrihtal.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

JOKER ::

Ne, da me je strah, ampak do sedaj sem slišal tri (3) različna navodila !
Kaj pa imaš ti za enega oziroma si imel ?
________________________________________________________
Ka te češ ....

Dr_M ::

mam dvx-c590 in sm se drzu navodil iz trionove strani. tut firmware sm tm pobral. vse je slo bp cez.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

JOKER ::

Ja saj sem tudi jaz pobral FW iz Trionove strani, ampak navodil pa nisem našel, kakšen je postopek za izvedbo le-tega.
dejstvo pa je, da se od predvajalnika do predvajalnika razlikujejo postopki.
________________________________________________________
Ka te češ ....
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21534790 (9610) kekpek
»

DVD predvajalnik predvaja le del zvoka

Oddelek: Zvok in slika
142259 (1875) Wit75
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724281 (8895) bizi72
»

[divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
9221481 (9097) Heavy
»

Izkušnje iz dvd/divx predvajalnikom HYUNDAI

Oddelek: Kaj kupiti
133736 (3196) ttommy

Več podobnih tem