Forum » Zvok in slika » Preklop med zvocniki in slusalkami
Preklop med zvocniki in slusalkami
mtc777 ::
Ali obstaja stikalo za preklop med zvocniki in slusalkami z DVEMA vhodoma. Imam namrec dva izhoda za zvocnike (front in back). Vsi tovrstni izdelki ki sem jih zasledil imajo namrec samo EN vhod (kot da nihce na svetu nima 5.1 zvocnikov). Preden se sam lotim izdelave , bi rad vedel ali to sploh obstaja in kje se da dobiti - eden od prodajalcev v Big-bangu mi je namrec zatrdil taka zadeva ne obstaja, ampak prodajalci mi nikoli niso bili neka referenca.....
mtc777 ::
Mogoce sem bil malce nejasen. Gre za RACUNALNISKE zvocnike/slusalke. In iscem stikalo za preklop med zvocniki in slusalkami. Le-ta naj ima 2 vhoda (oz 3, se za mikrofon). Skratka da ponovom: rad bi preklapljal med 5.1 zvocniki in slusalkami.
xabre ::
A 5.1 zvočniki nimajo vhoda za slušalke?
Drugače pa vem, da se dobiljo razdelilci za 3.5mm banace, moški ali ženski. Probaj v kaki trgovini z elektro materialom.
Drugače pa vem, da se dobiljo razdelilci za 3.5mm banace, moški ali ženski. Probaj v kaki trgovini z elektro materialom.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Preklop med zvočniki in slušalkamiOddelek: Programska oprema | 2966 (2745) | Dzhimen |
| » | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5914 (5507) | eric_cartman |
| » | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 30702 (17958) | psytoma |
| » | Ali je premalo izhodne moči???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2229 (1905) | Novita22 |
| » | Kako imate priklopljene zvočnike + slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 2674 (2465) | vlak |