» »

[divXvid] Hyundai predvajalniki

[divXvid] Hyundai predvajalniki

1 2
3
»

GTi ::

Zgleda bo treba kmalu prešaltat s5 na drujga proizvajalca ... prej Umax - Yamada ... pol pa kakšen Philips, Pioneer, Kiss oz. takšen z dobro podporo & drobovjem >:D Meni moj DVX-M390U več kot pol stisnjenih kratkih filmčkov (avi, mpeg, mov...) ne prebere, ki mi jih je prejšna 6600 BP
When it changes it reveals its true potencial.

Magician ::

Nažalost kolikor je meni znano ne bo nobenega updejta. Zgleda da si bomo še naprej uničevali oči z podnapisi.

zcetrt ::

Malo denarja, malo muzike. Meni se je amortiziral. Boste vsaj poligloti :)
4.

Magician ::

Ta rek nazalost tukej ne drzi, saj je cena Hyundai predvajalnika višja od konkurence, katera ima v primerjavi s tem odličen firmware z velikimi črkami podnapisov. ( možnost spreminjanja barve, velikosti, pozicije...izd )

Malner ::

A kdo vem kam pelat pokvarjen Hyundai predvajalnik? Nikjer ne piše, kje majo servis.

matej_v ::

@Malner:
uveljavljaj napako/garancijo pri PRODAJALCU. Če ima pogodbo s kakšnim servisom, ki to dela zanj ti bodo že povedali...

Magician ::

@malner Jaz bi zahteval, da mi celotno kupnino vrnejo in ga naj kar obdrzijo. Za taksen denar bos dobil kaj boljsega.

plavko61 ::

A ima kdo izkušje z HYUNDAI DVD / DIVX predvajalnik HE-DX890HD in lahko malo opiše vtise?
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

kozjakovec ::

Imamo DVX 790SU za katerega je v reklami pisalo ,da je programsko nadgradljiv,vendar v navodilih o tem nič ne piše.A je to nateg oz. če ni na kakšen način se predvajalnik lahko nadgradi.

Zgodovina sprememb…

jurep ::

Živjo!

Je kdo slučajno našel kakšne nadgraditve za DVX 790su? A je možno da bi nadgradil s Xorotovim ker model 2200 na izgled zelo podoben ima vse iste funkcije ter tudi menu je isti? Bi bilo to možno kje preveriti če je slučajno vse skupaj isto?
lp

Kriko ::

Lepo prosim za pomoč
pred minuto me je klicala sestra da je kupila Hyundai DVX-710Sl.
Pred časom sem ji dal nekaj filmov v glavnem z .srt podnapisi in enkim imenom kot jih ima film. Če vsati tak divx noter se ji film zažene pred podnapisov. V navodlih ji ne piše kako se lahko podnapise posebej zažene, če je sploh možno.
Zakaj se ji podnapisi ne zaženejo samodejno kar so ji v trgovini zagotovili. ( no vemo kaj so prodajalci vsega sposobni da le prodajo njihov izdelek!)
Bi lepo prosil za to majhno pomoč!
kriko

54321 ::

Tudi sam imam zdaj mesec dni ta predvajalnik in par dni nazaj sem prvič probal predvajat DivX pa mi ne predvaja podnapisov, zato bi prosil za enako pomoč kot Kriko.

PROSIM če se oglasi kdo ki ima izkušnje z tem playerjem.

54321 ::

Kaj resnično nama nihče ne bo pomagal???

zcetrt ::

Pomagaj si sam in On ti bo pomagal.

Če ti je prodajalec zagotovil, da so podnapisi podprti, imaš vso pravico nesti zadevo nazaj, če ti seveda ne zna on oz. servis pokazati, kako se z zadevo upravlja, če to ni jasno iz priloženih navodil. Hyundai predvajalniki so čisto kul za svojo ceno, podpora za "nadgradljivi" software pa je nikakršna. Meni služi sicer že več kot eno leto, podnapisi pa so popoloma v vagini (majhni in porezani). Podpora formatom pa je žal vedno bolj kritična. Če bi se dobil nov firmware bi bilo stanje precej boljše... Nova jajčka od Hyundai namreč podpirajo formate, ki jih ta ne najbolje.

Razlika v ceni se torej pokaže predvsem v podpori. Se mi zdi :) Aja, pa v daljincu, čeprav so tudi ti zdaj boljši.
4.

54321 ::

servis imam predaleč da bi šel k njim da mi pokažejo kako naložiti podnapise. Samo od sebe jih ne prepozna. Iz priloženih slovenskih navodilih pa ni omenjeno niti z besedo nalaganje navodil z "divx" filmov, angleških pa ni bilo zraven.
Zato sem prosil za majhno pomoč, kako se naloži podnapise, in zanimalo me je če vam drugim naloži samo.
Pa se opravičujem če sem vprašal preveč?!?

podtalje ::

Saj po moje ni problem, da ti nihče noče pomagati, ampak je problem, ker Hyundai predvajalniki niso ravno pogosti pri nas
in ti težko pomaga nekdo, ki tega predvajalnika nima doma.

zcetrt ::

Tako je.

Moj M390u pokaže podnapise formata srt, če ima datoteka s podnapisi popolnoma enako ime kot divx datoteka (z izjemo končnice, se razume). Podnapisi pa so prikazani sila gnilo.

Na daljinskem upravljalcu sicer je nek gumb za subtitle, ki naj bi izklopil prikazovanje, ampak tudi to včasih dela, včasih pa ne.

Če imaš torej srt datotekao poimenovano identično kot divx in ti še vedno ne predvaja podnapisov, nekaj ne štima.
4.

54321 ::

Hvala.

Ja sem posnel film z različnimi formati podnapisov in vsem dal isto ime pa ni zagnalo.
No hvala, drugič me bo pač prej vprašala ko gre kaj kupit..se bo že navadla :)

kozjakovec ::

Čeprav mogoče ne spada točno pod to temo ,me zanima naslednje,kako lahko že prej vem ali bo predvajalnik nek določen komad predvajal ali ne?Na našem dvx 790-su piše da predvaja DVD,MPG4,VCD,CD,MP3,kaj več pa ne.Ali obstaja nato pretvornik,ki bi mogoče pretvoril nerespoznaven komad v berljivega?

podtalje ::

Filme se seveda da prekodirati. Nekaj informacij boš našel v temi [DivXviD] filmi na Divx predvajalnikih brez problemov.

kozjakovec ::

Sem pogruntal,da bom kupil dovolj dolg kabel in povezal računalnik z TV pa bo mir s podnapisi pa formatom itd.

schtr4jh ::

potreboval bi nov firmware za hyundai dvx 600b ... kje bi ga lahko dobil? prebrskal sem že "polovico" interneta, ampak ne najdem nič uporabnega

zcetrt ::

Kot si verjetno zapazil v tej temi, je podpora bolj klavrna...
4.

Dr_M ::

Imam obcutek, da so pri trionu dobil prevec pokvarjenih enot zarad nadgradenj nazaj, zato so umaknil nadgradnje iz strani. Verjetno bo za nadgradnje treba nest k trionu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

||_^_|| ::

DVX-M390SU, se komu sanja katere USB napravice delujejo z njim? do sedaj mi je uspelo prebrati samo en 4gb nonamepočasenkotstrela ključek. Vse ostalo je unsupported (1GB sigma, WD MYBOOK 500 in 350).

Dr_M ::

Tele naprave berejo samo fat32 particije do cca 32gb.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

||_^_|| ::

WD mybook 300gb sem pobrisal particijo in naredil 10GB FAT32 in guess what? zadeva dela, nemorm verjet:)

ttommy ::

Ali že obstaja kje kakšna nadgradnja za DVX M390u,ki bi omogočala prikazovanje večjih podnapisov pri DivX filmih?Ali je sploh ne bo?
Kaj si mislite o tem prevajalniku,ki ga imajo pri Ceing d.o.o (Šentjur pri Celju) za 35 evrov?-
 Slika

Slika

Gamer

camella ::

Hm... ja, podnapisi so res malo majhni, ampak mi oči še kar služijo in me to ne moti tako zelo, čeprav bi blo fajn da bi lahko nastavljal velikost fontov... mene bolj zanima to, ali tudi komu drugemu daljinc tako ZELO ZELO slabo dela?? ali so mogoče sam te priložene baterije tk švoh?

Drugače mi je pa kul predvajalnik, do zdaj mi vse laufa, podnapisi (sicer malo majhni, kot že rečeno), in tudi do sedaj še vsi formati so šli. Še posebej mi je pa kul funkcija, ko lahko zamikaš podnapise za +/- 5 sekund...Včasih kaki podnapis malo prehiteva ali pa zamuja, tu pa lahko potem malo korigiraš zadevo ne da bi moral pedenat podnapise v kakem workshopu...

Javite, kako se vam kaj zdi, pa če bo kdo našel kaki FW za ta predvajalnik, se priporočam!

lp
Ma kr neki no. glavno da se debatira

zcetrt ::

:) Daljinec: Na sprednji srebrni plati imaš male luknjice v krogu, kjer sprejema IR svetlobo daljinca. Dobesedno popenil sem nad daljincem, spuntal dol čelno ploščo (prilimana z nekimi sticky fleki) in z acetonom na mestu, kjer je sprejemnik, stopil srebrn premaz "čelne plošče". Vleče veliko bolje. Če bi bil manj jezen, bi še bolj estetsko naredil, ampak ni krize.
4.

camella ::

zcetrt: hahaha, a res? :D no bom probal čelno plato dol vzet, pa bom videl če bolš vleče pol. Če bo vlka razlika bom pa izrezal krogec vn pa bo.

TNX, če pa kdo najde kaki FW da bi se lahko velikost fontov spremenila, pa, kot sem že v prejšnjem postu napisal, se priporočam ;)

lp

edit: ej, resnično deluje! če bo kdo to probal - samo un srebrni trakec odlimajte, js sm se najprej zajeabl in šel šraufat celotno prednjo ploščo dol, potem sm pa videl da se sam un trakec odlima in je to to. Res deluje najmanj 3x boljš, pravzaprav čist normalno dela s to "modifikacijo" (no skoraj čist normalno, usmerit morš še vedno skoraj direkt v aparat, sam ni pa treba ciljat ko snajperist in si vn metat roke) :D

TNX in lp
Ma kr neki no. glavno da se debatira

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: camella ()

Vapo1 ::

Hyundai DVX-669B - 25 eur

HYUNDAI DVX-M390U - 32 eur


HYUNDAI DVX-752U - 48 eur

HYUNDAI DVX-721U, USB - 38 eur

HYUNDAI HE-DX830HD, HDMI - 74 eur

HYUNDAI DVX-H950SU, hdmi - 56 eur



s ekomu sanja kaksna je razlika med prvim in drugim.. najbrz vsi enako playajo vse.. in ista kvaliteta slike(razen hdmi mogoce).. ker imajo vsi iste chipe notir.. right?... v comshopu dobite prvega ta najcenejsega za 29 eur plus darilo usb kljuc 2 gb

gogi113 ::

Jez mam DVX-669B, zelo slab, majhni podnapisi, predvaja samo original DVD, pri Divx pa je Č šifriran. Najbrž ga bom kr nazaj poslal, razen če ma kakšen kako idejo kako to popravit

killa bee ::

www.solo.si/avdio-video/dvd-predvajalni...

Imam ta predvajalnik, zanima me če je že nekdo s tem predvajalnikom predvajal video_ts file z USB ključa? Meni še ni ratalo. A se to sploh da s tem predvajalnikom?

bucket ::

Ima kdo postopek kako se odklene regije na predvajalniku Hyundai DVX-669B?

maliking ::

Imam Hyundai DVD predvajalnik DVX-M390U, zadovoljen, ni problemov, vse do trenutka, ko hočem film pogledat z USB ključa.Ga prepozna (DVD film), zažene, vse super,edino zvoka ni.Morda kak nasvet?
Lahko direktno na e-mail,ker se bolj težko znajdem po forumih:

mali.maliking@gmail.com

Hvala!

JanezC ::

Pozdravljeni. Od prijatelja sem dobil Hyundai DVX-B512U
predvajalnik. Vem, da je zadeva prastara, vendar deluje,
na žalost pa mi manjka daljinski upravljalnik. Brez njega
je uporaba skoraj nemogoča.
Zato naprošam uporabnike SLO-Tech-a, če ima kdo še vedno
tak daljinski upravljalnik, da mi ga za neko normalno ceno
proda ali odstopi.
Lep pozdrav, Janez
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21534782 (9602) kekpek
»

DVD predvajalnik predvaja le del zvoka

Oddelek: Zvok in slika
142256 (1872) Wit75
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724276 (8890) bizi72
»

[divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
9221479 (9095) Heavy
»

Izkušnje iz dvd/divx predvajalnikom HYUNDAI

Oddelek: Kaj kupiti
133735 (3195) ttommy

Več podobnih tem