» »

Nezemljani in življenje na drugih planetih

Nezemljani in življenje na drugih planetih

««
9 / 10
»»

Ramesses II ::

Point tega pa je bil, od vsega začetka, ta malenkostna medijska "napaka", kako prikazujejo planet Mars v javnosti domnevam, da zaradi domišljije posameznikov...S tem da prikažejo Mars totalno brez atmosfere in polarnega leda...Mi vemo kakšen je, ampak človek na cesti pa tega ne ve, ker gleda samo po revijah in časopisih, kjer pa je planet Mars prikazan kot "mrtvi" planet, npr.kot Luna. Pa vsi vemo, da se Mars z Luno ne more primerjat.
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Stepni Volk ::

PONAVLJAM: Življenju na Marsu oz. v njegovi preteklosti morda spet kaže na bolje. Uvodni del članka pravi: "Minerals - as opposed to organic compounds - could reveal the presence of ancient life on Mars, a new study reports."

Gundolf ::

Ne seri ga z teorijami zarote spet Ramzes, a misliš da človek na cesti pa ve, da imajo vsi naši plinasti orjaki prstane in ne le Saturn, da ima Venera zares konkretno atmosfero ipd. Pa NASA tega prav nič ne skriva. Ampak Marsovo atmosfero pa iz nekega le tebi jasnega razloga, to je skrivajo (oz. prikrivjo le v izbranih medijih, za katere nihče razen tebe ne ve kateri to sploh so).

Seveda na prikrivanje pozabijo, ko pišejo enciklopedije, se hvalijo z Hubblovimi slikami, s slikami iz roverjev, z izsledki roverjev... Ali pa z dejstvom, da so jim sončne celice na roverjih očistili vrtinci (dust devils), čeprav so prej zelo na glas napovedali kratko življensko dobo roverjev ravno zaradi nabiranja prahu na celicah (seveda bo človek na cesti mislil, da bo prah na celice spravil rover sam z vrtoglavo hitro vožnjo).

Ampak ja imaš prav, pomoje bi bila res cela štala, če bi regular Joe izvedel, da ima Mars nek zametek atmosfere. Domišljija bi ga koj odnesla do resnice da je na Marsu življenje in bogsigavedi kaj še. Še dobro, da si jo ti razkirl, tole hinavsko NASO. :\

Ramesses II ::

Nikjer ni vodika.


Na omenjeni strani:

By measuring neutrons, it is possible to calculate the abundance of hydrogen on Mars, thus inferring the presence of water.

Še sliko si postal iz iste strani...:\

EDIT:

Ampak ja imaš prav, pomoje bi bila res cela štala, če bi regular Joe izvedel, da ima Mars nek zametek atmosfere. Domišljija bi ga koj odnesla do resnice da je na Marsu življenje in bogsigavedi kaj še. Še dobro, da si jo ti razkirl, tole hinavsko NASO.


No, aje bilo tako težko povedat point moje trditve? A misliš, da vsi vedo kaj razmišlja "regular Joe"....Kako naj jaz vem, da nisi to ti, dokler ne govorim s teboj?

p.s.
Samo oglej si mojo temo, in boš videl koliko je takih kot "Joe"! :\ Pa boš popolnoma razumel, kaj sem nameraval. Potemtakem bi lahko sklepal, da Forumi nimajo pomena, in so samo za egocentrike. IMHO.
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Thomas ::

Ma jest vidim Ramzes, da so zate alieni isto kot zame jeleni v gozdu pri nas v Sloveniji. Že dolgo nisem videl nobenega, ampak sem prepričan da so. Verjetno več tisoč.

Ali pa divji prašiči. Sem prepričan da jih je kar precej in če bi kdo zanikal, bi jest ta obstoj merjascev in svinj najbrž srdito branil.

Zlatoroga pa ni. Ti povem, da ne.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

OwcA ::

Bi rekel, da se držite "teme", apak bom raje previden in samo zabičal, da ne obračunavajte z osebami tevel z memi.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Ramesses II ::

Owca, moram odgovorit; ker se nanaša na "temo"...metaforično.

Zlatoroga pa ni. Ti povem, da ne.


Thomas, mislim, da si me zamenjal z nekom drugim. Namreč samo komentiram zgodovinske spise, in tolmačim razumevanje religije, katera omenja "aliene" v naši kulturi.

Tudi sam vem, da "zlatoroga" ni, zato se trudim, da bi obravnaval temo iz vseh zornih kotov.

edited:
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Nejc Pintar ::

ok, obstoj zlatoroga je ubistvu bolj verjeten od obstoja nezemljanov ki so nas ustvarili.
Lahko je biti prvi, če si edini!

Ramesses II ::

Recimo, kolikor vem, v Sumerski kulturi omenjajo komet, ki je treščil v Zemljo in prinesel življenje. V toku evolucije je opisano, da je ne-zemeljski človek posegel v naravo primitivnega neandertalca in iz njega ustvaril homosapiensa oz. sodobnega človeka.

bom poiskal, kaj podobnega...

Dokumentiram:
citat:Genetiki munchenske univerze so iz kosti neandertalca ekstrahirali dedno zasnovo, ki je takšna, kot bi bila od kakega biološkega zunajzemeljskega bitja.

vir, ki sem ga dobil po naklučju, kateri se nanaša na omenjeno trditev: ploskoglavci
Ptah-Seker-Osiris

Mati ::

Ramzi - ajin, poglej. Kako ti misliš, da bo kdorkoli tukaj tebi na slepo verjel te neumnosti, če pa nimaš nikakršnega dokaza za tvoje trditve. Na vse kar se cel čas sklicuješ so zapisi starih civilizacij. Ko pa jaz kaj vprašam ali pripomnim pa me napadeš, da niti ne sodelujem v temi, ter da itak nimam česa pametnega za povedat.

Želel bi le izvedeti s kakim freakom imamo tukaj opravka, ker to je že groteskno kakšne ti stresaš! Alien je prišel in nategnil opico, ter tako ustvaril človeka. Potem ga je še usput naučil vse osnove fizike, astronomije, zemljepisa, kartografije, umetnosti, slikarstva, matematike, biologije...potem pa jo je odpihal, pol opica, pol alien (po tvoje človek) pa je začel ustvarjat civilizacijo.

Je*em ti tvojo domišljijo bolano nekam. Zame si en navaden sektaš, ki je dobil pač slučajno internet v roke in sedaj posiljuje vse forume v SLO in okoli s temi bolanimi bajkami!

Se opravičujem, samo, ko to berem mi gre na bruhanje :(

Mati ::

vir, ki sem ga dobil po naklučju, kateri se nanaša na omenjeno trditev: ploskoglavci


poglej malo stran od kod si slučajno potegnil tale vir - ploskoglavec!

Ramesses II ::

Da malo podkrepim moje trditve; Human genome scientists shocked ... but why?
Če koga zanima Človeški genom in znanstvena odkritja, ki so povezana z njim.. itd. Po tem se sprašujem ali smo res napredni ali samo dohajamo antično znanje.
Ptah-Seker-Osiris

Ramesses II ::

V Astronomiji zadnjih 200let je bilo namreč "dokazano", da odkrivamo planete poznane (cca.4800 let). in stopamo po korakih predhodne Sumerske civilizacije.(Sumer - danes Irak):|
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Gundolf ::

Kaj Ramzes še sarkazma ne prepoznaš več?

Bom direkt vprašal:
Point tega pa je bil, od vsega začetka, ta malenkostna medijska "napaka", kako prikazujejo planet Mars v javnosti domnevam, da zaradi domišljije posameznikov...S tem da prikažejo Mars totalno brez atmosfere in polarnega leda...
Povej kje NASA Mars prikazuje tako kot ti tule praviš. En primer ali pa dva.

Nejc Pintar ::

Ramzi: Ti ločiš astrologijo in astronomijo?
astrologija je bullshit, astronomija je pa znanost;)

Sicer pa predlagam prepoved omenjanja sumercev v tej temi, znižujejo kvaliteto debate.
Lahko je biti prvi, če si edini!

Zgodovina sprememb…

Ramesses II ::

"Genome Discovery Shocks Scientists." The discovery was that many fewer genes were found (30,000) for the human genome than had been expected (100,000),

Prispevek Richarda Strohmana, častno upokojenga profesorja Mulekularne in Celične Biologije iz Kalifornijske Univerze Berkeley.
Ptah-Seker-Osiris

Ramesses II ::

Ramzi: Ti ločiš astrologijo in astronomijo?


Ups, se opravičujem...:D
Ptah-Seker-Osiris

Matev ::

ajde ajin daj tisto sliko iz abysa zopet objavi
tisto kjer je helikopter in podmornicas ter tank na eipčasnkih slikarijah

daj ajin daj ajin daj ajin

Ramesses II ::

Gundolf, naprimer na splošna znana Wikipedija, ki je vir znanja mnogih Forumašev, kot nekakršni vsevednik, ki bi ga lahko primerjal z enciklopedijo...



VIR: Planet Mars

EDIT: Mars v .edu(educational) referenčnih straneh. :)



VIR: SOLAR_SYST_TOUR

p.s.
Oglej si planet Mars, ki ga prikazujejo vse povsod v medijih, in boš videl, da je slika točno ta.
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Mati ::

Dobro in kaj je zdaj narobe s to sliko? Mar ti barva ni všečna ali pa barva leče s katero je bil planet slikan. Izjasni se, ker te tako zelo težko razumem. Nikoli ne vem kaj želiš povedati.

Isti si kot ajin :D

Ramesses II ::

Še ena NASA(ina) veja, in sicer MSSS(arhiv NASA slik): Malin Space Science Systems - USGS Mars Color Mosaics

In celo omenja "Mars color Mosaic", sorry, to je čisto obračanje.

Gundolf, ne mislim čisto nič kotroverznega, ampak točke katere vodijo splošno mnenje."Thats all"
Podobnih točk je ogromno, katere so popolnoma zavajajoče. IMHO.
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Gundolf ::

Ramzes, v wikipedii ti piše vse o atmosferi (čeprav se mi zdi da so podatki malo zgrešeni). Za sliko lepo piše da je composite ali če jo natančneje pogledaš Global mosaic of 102 Viking 1 Orbiter images. In sicer je to slika površja (čeprav se mi zdi da se celo vidi nekaj oblakov - kakorkoli že boljša bi bila čisto brez). Če ti še vedno ni jasno kako je bila posneta - orbiter je naredil malo morje fotografij ko je krožil okoli planeta, te fotografije so potem zlepili skupaj. Zakaj je ta slika na prvi strani wikipediinega vnosa o Marsu - zato ker je to ena najlepših slik Marsa nasploh (zaradi podrobnosti, ki se na njej vidijo). Celo pod featured images je. Seveda tebi so bolj všeč manj podrobne slike Hubbla le zato, ker je na njih nekaj oblačkov - by the way ena izmed teh je isto na Wikipediini strani, takoj pod opisom atmosfere. Tako da ne s takimi neumnostmi da 'nekaj prikrivajo'.

Druga stran ki jo navajaš je krneki. Nekaj slikic nametanih skupaj (pri tem da se na enih vidi - in zraven lepo piše - polarni led, ki naj bi ga po tvoje tako skrivali pred javnostjo). Vsekakor ni stran, kjer bi lahko kaj bistvenega ivedel o Marsu, pa vseeno podaja infrmacije, ki jih po tvoje slikajo.

Imaš še kaj takega? Po možnosti od NASE, ker le-ta naj bi največ skrivala.

Gundolf ::

Ja Ramzes, če ne veš kaj je mozaick potem ti ine morem pomagati. Najlaže je pljuvati po stvareh, ki jih ne razumeš, a ne?

BTW, tale slika je zakon. Še dobro da jih Ramzes ni obtožil, da nam prikrivajo, da je Mars v celoti osvetljen in to očitno ne od sonca, kar poglejte sliko, osvetljen je po celi obli :D To morjo met vesoljci prste vmes vam pravim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gundolf ()

Azrael ::

Ramesses II ne razumem kaj hočeš povedat s tem zadnjim linkom ?

Videti (resnične) dodatne podrobnosti v povečani jpg sliki, ki je nastala iz precej manjše gif slike je merodajno samo v movie OS in nikjer drugje.
Nekoč je bil Slo-tech.

Ramesses II ::

No Gundolf, kot praviš, sam prebiraš, kaj piše, ker te očitno dokaj zanima, kaj pa "average Joe", ki se apopada vsakodnevno z službo, da preživi družino in plačuje račune. Recimo, da je osebek star v povprečju 35 let. Kateri naj bi bil v največjem zagonu življenja in ustavarjanja? Takemu človeku sploh ne dajo možnosti da bi ga začelo zanimat, zato se javno mnenje obrača v smeri negativnega odziva javnosti. Tako, da se niti ne ozira kaj je in kaj ni v Vesolju...

Ma NASA ne "skriva", ampak objavlja "filtrirane" in "zavajajoče" slike v medijih. Če smo že točni, je JPL (Jet Propulsion Laboratory), glavni akter tukaj.
Preko katerega poteka projekt "Mars exploration", in izvaja cenzuro informacij.
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Gundolf ::

A zdaj ko vidiš da so tvoji dokazi za tole teorijo zarote šli po gobe boš pa preklopu na obične neumnosti? Tako kot sem eno sliko iz evowiki-ja že postal tule notri, klede kreacionizma a bi bila arvno pravšnja tudi tule. Začneš s predpostavko o teoriji zarote, poiščeš citate in v tvojem (Ramzes) primeu slike, ki "podpirajo tvojo teorijo", in če jih ne najdeš ali ti jih nekdo razloži, se zatečeš še k bad logic (ne poznam slovenskega izraza).

Zdajle si globoko na terenu bad logic. Tvojega average Joea ne briga 5% a je na Marsu atmosfera, a je led al je suhi led, a je bež, temno rumene, temno redče al pa pokozlane barve. Kogar vsaj toliko zanima da v enciklopedijo pogleda, ta ima tam zbrane vse podatke. Kdor nima 5% pojma o Marsu ali fiziki ali realnosti, ta naj raje ne gleda na NASIne strani. te so (kot vsake druge) narejene za neko ciljno publiko. Ta pa je taka, da jo astronomija vsaj toliko zanima, da je ne zemenjajo z astrologijo in da znajo ločit mozaik od slike od daleč in da znajo prebrat preprost txt fajl, ki je zraven slike.

Ramesses II ::

Se spomnete primer: "Nasa is altering Mars colors"?

No, poglejte si današnje slike(ki so od takrat naprej "realne"): JPL

IN slike na začetku moje teme, ali malo starejše:


Kje je znak JPL?
Ptah-Seker-Osiris

Ramesses II ::

Še en primer:



Slika Pathfinder ( CNN) projekta slikana na Zemlji. ( kabli rumene barve) na Marsu popolnoma rdeče!
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Azrael ::

Prva slika je narejena v črno- beli tehniki. Kaj naj bi to dokazovalo ?
Nekoč je bil Slo-tech.

Ramesses II ::

Prva slika je narejena v črno- beli tehniki. Kaj naj bi to dokazovalo ?


Da je bila slika "editirana", ali filtrirana, in JPL logo (glej na spodnji strani) ni viden. :\

p.s.
Iščem, po spletu, če bom našel še kako sliko "Pathfanderja"...Pomagaj mi pri iskanju, ker je dosti tega...boš videl, da isti logo na Pathfanderju (slikanemu na Zemlji) je.
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Ramesses II ::

Tukaj je pomembna barva Ameriške zastave; bom kasneje dal sliko iz Marsa, ko jo najdem...



Logo je na žalost obrnjen na drugo stran.:(

Iščem naprej...
Ptah-Seker-Osiris

Gundolf ::

Joj Ramzes ampak zdej je pa res že dost. To z barvami smo pa že tko na široko obdelal da nam res ni treba še enkrat. Tako da zate res zadnjič - glede barv poglej tale link. Če ne dojameš, raje pusti pri miru, z bad logic ne boš daleč prišel. Oz. če že ne drugače, si poskusi vsaj vbiti v glavo, da NASA enostavno ne more biti tako prekleto tupa, da bi jo tak laik, kot si ti (in vsak da bolj dokazuješ da si), na tako hudo laž ujel.

Azrael ::

Aha, to hočeš povedati. IMO je bilo vsekakor narejeno več vozilc in sond, kot jih je šlo na Mars (testiranja, malo tudi za reklamo) in od tam razlike v izgledu, barvah in napisih.
Nekoč je bil Slo-tech.

Ramesses II ::

Ne Azreal mogoče nisem prav povedal, IMO. to kar sem napisal, da se slike na Marsu že razlikujejo med seboj, samo poiskat, jih je potrebno, in primerjat med seboj. Kaj šele od laboratorija na Zemlji in slikami na Marsu.(Modra BARVA postane RDEČA) Drugače, pa vem, da je bilo tudi nekaj neuspelih poskusov in več testnih vozil.


Barvni filtri....Naj bi jih uporabljali samo za raziskavo, ne pa pri medijski objavi ali (Press release).
Skratka slike v medijih, bi "morali" objavljati takšne kot so, ne pa z barvnimi filtri. To kar si podal(Gundolf), deloma razlaga barvni pojav, in tudi ta link sem objavil v predhodni temi.

Press Release NASA 2004(rdeč JPL logo ni viden): www.jpl.nasa.gov/releases/2004/

Original slike "Mars Pathfinder/Rover" z omenjenim logom nisem našel...lahko jo poiščete.
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Ramesses II ::

Ni vse v sončnem zahodu in digitalni fotografiji...ipd.

Osebno sem prepričan, da taka sprememba iz modre v rdečo ni mogoča brez konkretnega filtra. V slučaje pa sploh ne verjamem...

Azreal....Nekaj sem našel, in lahko preveriš, če boš našel barvno sliko Marsa ( NASA.JPL...).
In seveda zopet "slučajno" so današnje slike bolj realne?! Ne verjamem v slučaje...Človek tega niti ne opazi, če ne razišče. Kakšen bi bil videti JPL logotip, če uporabiš Rdeč filter na barvni fotografiji in pol za enako sliko uporabiš črno-belo tehniko? Enostavno rdeči znak JPL takorekoč "izgine". Odvisno od odtenka rdeče barve.
p.s.
Dokazujem, da NASA/JPL uporablja Rdeč filter na Marsu.(slike iz Marsa v večini ne prikazujejo modre barve). In take slike so objavljene v medijih. Pa neglede koliko je modre.
updated:
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Matev ::

ramzes kaj bi ti sploh rad dokazal
to da je bilo vozilo malo drugačno v času izdelave kot je bilo potem na koncu

joj

Ramesses II ::

Ok Stepni. Matev sorry za moj nepotrebni pokroviteljski odnos.
ramzes kaj bi ti sploh rad dokazal

NASA logo je modre barve, ane?
Poglejte si tole:

In NASA logo:


VIR Informacij: mars-hiddencolors

Menim da se od Zemlje do Mars ni spremenil.(primerjava z ostalimi primeri). Slika planeta Mars(rdeč filter), in atmosfera/polarni led avtomatsko odpade. Prav tako "JPL logo(rdeč)", ki enostavno "zbledi", ko sliko pogledaš v Črno-beli tehniki. Ameriška zastava, itd itd. Na splošno slike iz Marsa. (Modra barva se prefiltrira v Rdečo barvo). In kaj lahko sklepamo iz tega, da se alterira modra barva? Nebom niti spekuliral...In raje neham razglabljat o tem!
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Stepni Volk ::

ZAROTA... poglejte to ORIGINALNO Alteo, ki jo VW Group kazal naokoli:

in sedaj še to, ki nam jo dostavljajo:


Jasno se vidi, da originalna Altea ni imala odsevov v tleh, in tudi število stebrov se je naenkrat podvojilo.
Da ne govorim v razlikah v sami maski.

Ves svet je zarota.

Zgodovina sprememb…

Ramesses II ::

Se strinjam Stepni, pustimo zarote pri miru.
Ptah-Seker-Osiris

Stepni Volk ::

OK, potem se lahko zmenimo še nekaj:
- nič več neskončnih citatov neznanega vira (podajte povezavo in kratek, ponavljam kratek povzetek oz. citat s stavkom ali dva
- nič več pokroviteljstva v stilu:"... če tega ne veš, pojdi še enkrat v vrtec..."
- nič več polovičnih odgovorov, konkretno vprašanje, konkreten odgovor

Ramesses II ::

Stepni, se strinjam, ampak nisem edini katerega je potrebno opozoriti. Upam, da bomo vsi upoštevali dogovor. Potrudil sem bom, da bom konkretno odgovarjal. Zaželjeni so tudi viri informacij, zato bom tudi vire navajal.

p.s.
Pač zanimiva so mi vprašanja, na katera ni veliko informacij. Včasih sem preveč firbčen in raziskujem ter ugotavljam dejstva, ki jih (recimo) ne opazi vsakdo ali "average Joe". :D
To je vse...Ne delam se pametnega in tudi nočem, da bi tako izpadel.
Ptah-Seker-Osiris

Gundolf ::

Barvni filtri....Naj bi jih uporabljali samo za raziskavo, ne pa pri medijski objavi ali (Press release).
Osebno sem prepričan, da taka sprememba iz modre v rdečo ni mogoča brez konkretnega filtra.
Ramzes po tvojih postih sodeč ti ni jasno kako deluje digitalna kamera. Ker če bi ti bilo jasno, ne bi tule klatil neumnosti s filtri. Kaj ti misliš, da imajo oni gor digitalni fotoaparat in da pred njim menjajo filtre - in to take filtre, ki poljubno barvo (npr. modro) spremenijo v drugo poljubno barvo (npr. rdečo)?

Dokazujem, da NASA/JPL uporablja Rdeč filter na Marsu.
Celo več, ne le enega!

Lej, stran, ki sem ti jo prej linkal ti pojasni čisto vse - ja vse tvoje probleme s spreminajnjem barve. Ampak sej se brezveze tle trudim. Če boš hotel razumet tole fotografsko magijo boš moral še malo preštudirati digitalo fotografijo pa tudi osnove fizike na področju elektromagnetnega valovanja ti nebi škodovale. Vsaj glede filrtov boš potem težje zabluzil.

Upam da nisem prestopil meje s telim dokaj direktnim pošiljam v šolo (in s tem poskrbel za izbris posta).

Mati ::

Mislim, čemu se mi trudimo dokazovati nekomu nekaj, če že po default-u ne sprejmi protiargumenta pa naj bo ta še trden, kot kamen, da ne rečem diamant!

Gundolf poda človeku link, kjer so opisane vse zadevščine okoli teh "skrivnostnih" barv, človek pa potem porabi 5 postov in 3000 besed, da nadalje dokazuje svoj zmeden prav.
Vrh ledene gore je pa ta, da uporablja slike iz gundolfovega linka brez teksta, da tako dokazuje spreminjanje barv na Marsu...NJeh, njeh, njeh...to ni resna debata, to je burleska z enim ali dvema klovnoma.

Ramesses II ::

Gundolf poda človeku link, kjer so opisane vse zadevščine okoli teh "skrivnostnih" barv, človek pa potem porabi 5 postov in 3000 besed, da nadalje dokazuje svoj zmeden prav.

*Omenjeni link sem postal že v moji temi. Stran na katero se nanaša je bila označena kot nekredibilna iz skeptične perspektive(menda je tudi Gundolf bil vmes). Ker se tebi zazdi realno to ne pomeni, da je resnično.
argument;
*Link(Gundolf;Poslano:06.01.2006 20:39:52): http://www.abovetopsecret.com/
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Matev ::

skratka vse je zarota
mars je v resnici moder

in nasa nam to prikriva

Ramesses II ::

skratka vse je zarota
"Nisem mislil na "zaroto" Matev. Vsaj tisti del "modrine", ki bi lahko bil viden, je "editiran", očitno je nastali problem predmet naše presoje in v končni fazi vzkladitve med ljudmi. Samo vem, da tak odnos ima NASA/JPL do vseh informacij, ki se tičejo Vesolja, še posebno inteligentnega življenja v njem. IMO.
edit:
Na podlagi vseh raziskav sem prišel do zaključka: Odgovor si moramo poiskati sami, in nikakor iz tega ustvarjat "zarote" in krivit vse okoli sebe(zamere in konflikte). Mišljeno je, da najprej gre obdelat nerešena človeška vprašanja, katera so življenskega pomena za Človeka, pol je na vrsti ostalo. Lahko bi iz tega nadaljeval in trdil, da je potrebno poiskati lastno "samozavest". IMHO. :)
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Matev ::

kaj nam pa na tej sliki nekdo taji - ker nam prikazuje moder sneg
tole mora bit tud ena velika vladna zarota

sneg je v resnici rdeč z zelenimi pikami



no ramzes in ajin - na takem nivoji so vajine ugotovitve
brezveze
kr neki
bluz

Ramesses II ::

Mislim, da sem že omenil v drugi temi, da je marsikatera nova informacija v toku, samo poiskat jo moraš. Postal sem naslove zelo lepih dokumentarcev, in celo kje lahko dobiš posnetke. Lahko v prihodnosti sledim TV in naznanim novi dokumentarec, stare pa na TV ne morem priklicat. Rečeno mi je bilo(v temi 50...), da ker se jih dobi na spletu niso pravi? Izpostavljam samo legalne informacije o klasifikaciji informacij in postopek odmrznitve, ki je popolnoma legalen postopek, ki ga izvajajo že več kot 60 let.(in ne zarote) In na srečo se to končuje (Vsakodnevno). Informacije so medijsko izpostavljene že 10 let, in niso skrite. (samo pogledat jih moraš, in prebrat).
Sem ti rekel, da se v svetu marsikaj dogaja, in kot nalašč je večji del masla povezan s CIA-o. In legalnim postopokom deklasifikacije informacij, zaradi katere je padel Kennedy, Clinton, in še marsikdo je bil javno "izločen". To so prave zarote, katere niso razčiščene, ampak tudi to se končuje s koncem CIA-e. ;) Trenutno v medijih po svetu. ;)

Preberi si g. Clintonov "izvršilni ukaz", Bele Hiše in iz leta 1995. Uvajal je namreč novo politiko informiranja in deklasifikacije informacij (Tehnologija, JFK, UFO, "Cold War", Apollo MIssion,....)

Executive order: www.fas.org/sgp/clinton/eo12958.html
:)
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

Mati ::

Uglavnem bom jutri napisal dejstvo, glede NLP-jev in na splošno tehnologije. In tokrat bom postal samo "hude" linke. Skratka bom dokazal obstoj NLP-ev...



Čakam...

Dovolj je bilo povedanega, hočemo dokaze....v kolikor danes ne postaš dokaz, se sam deklariraš, kot prvovrstni nakladač!

Nejc Pintar ::

Ramses: Barvni filtri se navadno uporabljajo za to da se izpostavijo določene podrobnosti, ne pa da zato da tebi prikrivajo barvo marsa. Skratka se mi ne sanja zakaj bi se trudili skrivati barvo marsa.

Potem pa še navajaš da NASA laže, prej si pa rekel da imajo še celo na nasini strani taprave slike.
Lahko je biti prvi, če si edini!
««
9 / 10
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evolucija je teorija in ne dejstvo (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
1103114877 (59051) alexa-lol

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25326010 (19759) Ziga Dolhar
»

Odkrili lobanje nezemljanov? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18620550 (11789) leiito
»

Mrtev Mars ... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
35125983 (18568) drejc
»

Izvenzemeljsko življenje in inteligenca - Da ali Ne ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
10810547 (8735) BigWhale

Več podobnih tem