» »

Odkrili lobanje nezemljanov?

Odkrili lobanje nezemljanov?

1 2 3
4
»

Thomas ::

Vsak computing potrebuje prosto entalpijo in jo porablja. Ekonomija preprosto ne more preko drugega zakona termodinamike.

Razen seveda, če je termodinamika esencialno zgrešena, kar pa IMHO ni zelo verjetno.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

donfilipo ::

Malce far out pa vendar. Naj služi bolj kot basen.

Computing, kot ga poznamo mi, je skoraj zagotovo dobesedno butalsko razmetavanje z entalpijo.

Nekateri sentienti zrasli preko ekonomije in 'greeda', doživijo optimum p/p-ja z relativno malo computinga (v primerjavi z balastom mase muhastih kuglic, kot je človek:), do razmnoževanja jim pa kaj prida ni. Tudi rast, p/p-ja ne poboljša.

In še nekaj je. Iz iste porabljene entalpije, različni sentienti doživijo različne užitke in predvsem zadovoljstva.
Pomeni tudi tu imamo en argument, za to, da če bi bil bogec (nek idealen pravičen ideal: ali celo zakonodajalec), bi pustil raznolikost sentientov;(( Nekateri imajo veliko boljši izkoristek:) Glede na to, da termodinamična smrt baje sledi vsem.

Sentientu ni vodilo užitek brez bolečine, ampak zadovoljstvo. Za tisto prvo imamo dovolj prostovoljcev, ki bi za 'žide' sadili mak, predelali v horse in pridelali najsrečnejšo rajo v univerzu, nato pa trupla zažgali. In to zastonj. Verjetno bi bilo kak sodoben gift mogoče delati revolucionarno poceni in bi bil neprimerno boljši od horsa.
No kar pa je šef mafije morda 'židovski bog' (če gre verjeti bibliji>:D), to sicer počne, a vse to dobro zaračuna;(( In še matrajo se ljudje.

No stari hebrejski ata je vsekakor drugačnega in trdega kova. Ta bi pobil, povozil na koncu tudi žide, če je treba, le da bi hudiču to je po logiki samemu sebi, dokazal, da so ljudje dobri. Tu se pa začne rahlo zabavna zgodba;(( In obenem butasta. Ampak bogovi evoluirajo. Kot tudi marsovci in 'vanzemaljci':)

No in če vzamemo, da 'fenomen vsevišnjega' na koncu ni tako butast in ves čas le simbol kolektivnega človeškega duha, ki ima pezo zgodovine, a je vseeno odprt za pametne misli, predvsem pa nova dognanja in točna predvidevanja, potem opcije o omejenem computingu z ohranjanjem nekaj proste entalpije tako kot je, jaz osebno ne bi čisto izključil. Seveda pa ves čas sumim, da nam jo je nekdo pravzaprav le kake 4-5 procentov pustil;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Jeronimo ::

Važno je, da po petih letih kar poteka ta debata, ne vemo popolnoma nič več kot prej. Kaj to pomeni? :)
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

donfilipo ::

Dvoje.
Da se bog in nezemljani zaradi naše relativno proste poti k boljšemu dobro skrivajo.

Ali pa da jih ni, tako 'na doseg ruke' bi rekel črnogorec;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

TRUSTno1 ::

Pozdravljeni

Vidim da nihče ni komenteral tega bloga že dolgo.Opazil pa sem tudi, ko sem prebiral vaše kometareje, da je tudi kot se ponavadi rado zgodi, da tema ki ji je blog namenjen zaide v čisto nekaj drugega, ampak nič zato. Rad bi vam pokazal nekaj novejših raziskav zloglasne STAR CHILD lobanje ,za katero večina članov tega bloga zavrača nezemljski izvor in vztraja pi temu da so to deformacije lobanje in podobno. Kar po mojem mnenju ne drži zakaj pa vam lahko obrazložim in tudi bom seveda so kritike dobrodošle.

Na kratko vam bom opisal kar sem gledal v oddaji UFO HUNTERS kjer so posneli epizodo na to temo STAR CHILD(vem da si večina že sedaj misli da to ni prava oddaja za to temo ker je že sama po sebi nagnjena k iskanju dokazov o E.T.-ih)tako da priporočam da si tudi sami pogledate njihovo odajo in sami odločite kaj bi to lahko bilo.
Sam pa mislim takole, da lobanja ni povsem človeškega izvora. Kot prvo bi izpostavil DNA analizo ki so jo opravili v tej odaji so nedvomno ugotovili da je mamin DNA človeški kar pa je tu presenetljivo pa je to da očetovega DNA niso mogli doličiti kar bi lahko nakazovalo na križanca med človekom in nezemljani.
Kar pa se tiče komentarjev gelede deformirane lobanje , pa se strokovnakijna(Melanie Young) za deformacije na strinja s tem da bi to bila deformirana lobanja sama pravi da česa takega še ni videla in da to zagotavlja da ni deformirana lobanja tukaj imte tud link če ne vrjamete si preberite tukaj je več informacij sicer pa kakor sm že rekel si poglejte UFO HUMNTERS kje so Melanie Young obiskali in sami precenite njene ugotovitve tukaj pa je omenjeni link:
http://www.starchildproject.com/
Mislim da je od začetka tega bloga, do sedaj že veliko več raziskanega na to temo in bi bilo lepo če bi ga še kdo pogledal in tudi kaj dodal ,ker se mi zdi da so to zelo pomembne stvari ,ki jih ne gre zanemarjati in bi lahko veliko razložilo o našem uizvoru vendar ,pustimo času čas in resnica bo vrjetno prej ali slej znana usem ali pa tudi ne, kakor koli ne bom vas več utrujal če kdo ve kaj novega naj piše do takrat pa lep pozdrav.

Saladin ::

Starchild skull @ Wikipedia

Lobanja ima človeško moško in žensko DNK. Oblika je pač mutacija, s katero se je nesrečni otrok pač rodil.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

bluefish ::

Eh, tako ali tako se spet pojavljajo kvazi strokovnjaki, kot v primeru WTC in drugih čudaških teorijah. O Melanie Young Google na najde ničesar uporabnega, šele po nekaj straneh se pokaže link na njeno mnenje okoli teh lobanj, to pa je tudi vse.

TRUSTno1 ::

Ne vem ,kje si ti videl oziroma prebrv ,da ima moški in ženski DNA, piše samo da je kromosom x in y človeški ,za DNA nikjer ne piše ,če pa mi pa prosm kopiraj in prilepi pod komentar da vidim.
LP

Melanie Young in njen mož Ray sta lastnika te lobanje.Sej je možno da zato tud dajeta lažne informacije ,ker mislita da bosta obogatela z njo ali kakorkoli se okoristila vendar to bi blo res žalostno lagat o takih stvareh, a je na žalost tudi to opcija.
LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: TRUSTno1 ()

bluefish ::

Ja, potem je vse jasno, če je kao lastnica lobanje. Še ena v vrsti samozvanih strokovnjakov.

TRUSTno1 ::

Ja vrjetno maš res prav ker ljudje so zmožni marsi česa.

donfilipo ::

Ja kromosom nima veze z DNA. Zdaj če je kromosom v obliki grafa, kjer imamo dve osi y in y se lahko zgodi, da krivulja mutira tudi v tako imenovano marsovsko krivuljo. DNA pa nikakor ne more mutirati v marsovca, ali venzemljana. Pa naj je še tako čuden. Stvar je popolnoma na dlani:))>:D
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Avenger ::

Uh. Ko nek znanstvenik mogoče dvomljivega slovesa na oder katapultira nekaj totalno kontraverznega in ob obširnem razlaganju predloži samo indice in neke logične povezave, ter se potem najde folk, ki tega znanstvenika in njegovo teorijo srdito brani, kriči da gre za zaroto in pljuva po folku ki se tej teoriji in temu znanstveniku posmehuje... takrat se s stvarjo neham ukvarjat, ker je jasno kako stvari stojijo.

Trustno1, svetujem, da počakaš da se bo odkritje pojavilo na prvi strani poljubnega dnevnika, drugače boš le pregledoval prazne kupe sena.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Jeronimo ::

Sicer nisem molekularni biolog ali zdravnik, vendar nekaj pa vem. Če vedo, da je mamina DNA človeška in potem odkrijejo Y kromosom ... Kar hočem povedati je, da mater lahko svojemu otroku da samo X kromosom, Y kromosom se lahko dobi samo od očeta. XX ženska, XY moški, XXY - anomalija - nekaj vmes. Že samo majhna sprememba v kromosomih ne dovoli potomcev. Koliko smo si mi podobni s primati? Kljub temu ni možno imeti potomcev. Če bi v resnici nezemljan občeval z zemljanko ABSOLUTNO ni možno, da bi imel 100% kompatibilnost. Še z našimi podobnimi vrstami ni mogoče nič imeti, kaj šele, da bi nekdo priletel z oddaljenih planetov. Lažje bi bilo verjeti, da je lobanja v celoti nezemeljska, kot da verjamem, da je križanec med TUJO raso in zemljanom.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

gruntfürmich ::

lobanja je nezemeljska. to je jasno. uprašanje je le od katirega nezemljana...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

BigWhale ::

Jeronimo, z alien tehnologijo je cist mozno narest hibrida. EASY!

TRUSTno1 ::

gruntfürmich

To je zelo otročje ogovort da je nezemljanska zato k ti mislš, treba to dokazat kar zaenkrat še nobenmu ni upelo ,vendar pa so odkrili drugačnosti take in drugačne ,pojasnene in nepojasnene tako da govort ,da je nezemljanska že samo zaradi materinega DNA si jst nebi upal.
LP

Jeronimo ::

BigWhale je izjavil:

Jeronimo, z alien tehnologijo je cist mozno narest hibrida. EASY!

OK. Imaš tehnologijo da ga narediš ... potem paa ga igubiš? :)
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

leiito ::

Morda ste spregledali, toda nedavno so se pojavili avtentični posnetki obdukcije pripadnika nezemeljske inteligence in s posnetka je jasno razvidno, da gre za povsem drugo raso; nižje rasti, zelo velika lobanja, brez bradavic itd.

Predvidevajo da gre za enega pogrešanih Nezemljanov iz prometne nesreče v Rooswelu, ob koncu 2. svet. vojne.

$%&/() ::

Link?

Limit-sky ::

Če pa nimajo bradavic je pa vse jasno. To so "little nipple-less big-skull completely-different-aliens-from-what-we-used-to-know-etc, not used to traffic jams in Rooswel".

Pa tisti "avtentični" mi je tudi sumljiv. Pa če so ga "obducirali", rahlo dvomim tudi v "inteligenco". Pa še pogrešali so ga 70 let. A se je izgubil? Okoli "Rooswela" je ogromna puščava, kjer se zlahka izgubiš.

:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Limit-sky ()

BigWhale ::

leiito je izjavil:

Morda ste spregledali, toda nedavno so se pojavili avtentični posnetki obdukcije pripadnika nezemeljske inteligence in s posnetka je jasno razvidno, da gre za povsem drugo raso; nižje rasti, zelo velika lobanja, brez bradavic itd.

Predvidevajo da gre za enega pogrešanih Nezemljanov iz prometne nesreče v Rooswelu, ob koncu 2. svet. vojne.


Mene si preprical ze pri veliki lobanji. Ko si na koncu omenil se Rooswel pa vse skupaj samo se potrdi. Posnetka sicer se nisem videl, a ne dvomim, da ni resnicen!

gruntfürmich ::

vse je res. raelci dobro vedo zakaj imajo prav in kako je vse potekalo.

tko je bilo v resnici.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

leiito ::

Dogodki v Rooswelu so dobro znani v UFO javnosti, očitno manj med nepoznavalci, prenos obdukcije je bil pa na Discoverju.

Limit-sky ::

leiito je izjavil:

...prenos obdukcije je bil pa na Discoverju.


OMG!?!?!?!?
So imeli ekskluzivne pravice? Iz Rooswela???

leiito ::

Očitno imajo prav člani skupine MJ12 (o tej skupini je preverjeno dejstvo le to, da obstaja), spoznanje da v vesolju nismo sami bi bilo za večino prevelik šok, paradigme bi se premikale levo in desno, prevajalci iz nezemeljščine in menjalničarji bi postali elita, organizirana religija bi ugasnila luči in odšla domov, še bolj bi se problem morale in etike (v čem je sploh razlika?), skratka preveč za en dan. Potrebno je postopoma navajati ljudi na novo realnost in temu je bil namenjen prenos iz Rooswela.

$%&/() ::

Daj no, vsaj pravilno napiši ime kraja, že tako te nihče ne jemlje preveč resno.

Roswell, New Mexico @ Wikipedia

leiito ::

sorry, my bad, roswell, New Mexico, ampak poznavalci itak vejo katero mesto imam v mislih.

Avenger ::

leiito je izjavil:

Očitno imajo prav člani skupine MJ12 (o tej skupini je preverjeno dejstvo le to, da obstaja), spoznanje da v vesolju nismo sami bi bilo za večino prevelik šok, paradigme bi se premikale levo in desno, prevajalci iz nezemeljščine in menjalničarji bi postali elita, organizirana religija bi ugasnila luči in odšla domov, še bolj bi se problem morale in etike (v čem je sploh razlika?), skratka preveč za en dan. Potrebno je postopoma navajati ljudi na novo realnost in temu je bil namenjen prenos iz Rooswela.


Zakaj bi bil za večino to šok? Za večino ni šok spoznanje, da One person commits suicide about every 40 seconds, one person is murdered every 60 seconds and one person dies in armed conflict every 100 seconds, the World Health Organization said Thursday. , ampak zgolj wow zanimivost, ki je pozabljena v roku nekaj minut. Ali spoznanje, da so reke, recimo Ljubljanica, umazane, ker so vanje speljane odplake iz WCjev, torej, človeški iztrebki, wc papir, vsa odpadna voda, pa pustimo zdaj od kje. Tako da iskreno dvomim, da bi tako spoznanje "premikalo paradigme levo in desno" in ne bi bilo preveč za en dan, je pa videt, da je ta tema preveč za tebe, sori.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

leiito ::

"One person commits suicide about every 40 seconds, one person is murdered every 60 seconds and one person dies in armed conflict every 100 seconds"

wow, to je res šokantno. A to je mišljena ena in ista oseba?

Starodavni ::

Leiito, a si zabit ali kaj. Vsakih 40 sekund na tem svetu nekdo naredi samomor, pa vsakih 60 sekund je ena oseba umorjena in vsakih 100 sekund umre oseba v vojnem konfliktu.

To so dejstva in resnične zadeve, ne pa neki izmišljeni MJ12, iluminati in novi svetovni red.

Prav tako pa tudi zasvinjanost Ljubljanice, otipljivi in resnični problemi, ki jih noben noče reševat, se raje ukvarjajo s fiktivnimi bitji in liki.

In te lobanje nezemljanov so najverjetneje človeškega izvora in nič drugega.

leiito ::

sorry no, omenjajo pač eno osebo, saj se mi je zdelo čudno, da bi imel tip tako smolo.

Lobanje nezemljanov pa po definiciji ne morejo biti človeške. Duh?

leiito ::

Po drugi strani je pa znan resničen primer, ko se je tip hotel ubiti, se zastrupil, skočil z mosta in se vmes še ustrelil, ampak je prestrelil špago, padel v vodo in izbruhal strup. Aja, pa še na poti dol je krogla zadela njegovo mamo, puška ni bila pa sicer nikoli nabita, jo je žena nalašč nabila, ker ji je mož stalno grozil.

Zakon velikih števil, če nek dogodek ponavljaš dovolj pogosto, se bodo zgodile čudne reči.

Limit-sky ::

Jap. Če boš dovolj dolgo ponavljal bedarije, se ti bo zgodilo, da te bodo ljudje začeli zafrkavati ali ignorirati.

Aston_11 ::

leiito je izjavil:

Po drugi strani je pa znan resničen primer, ko se je tip hotel ubiti, se zastrupil, skočil z mosta in se vmes še ustrelil, ampak je prestrelil špago, padel v vodo in izbruhal strup. Aja, pa še na poti dol je krogla zadela njegovo mamo, puška ni bila pa sicer nikoli nabita, jo je žena nalašč nabila, ker ji je mož stalno grozil.

Zakon velikih števil, če nek dogodek ponavljaš dovolj pogosto, se bodo zgodile čudne reči.


Ta je z enga filma. Ne vem, če je resničen.

leiito ::

Je, resničen film je, sem ga gledal.

Ziga Dolhar ::

Super, poveš naslov filma?
https://dolhar.si/

leiito ::

mongolia ali nekaj podobnega, tom cruise je bil tudi znotraj
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Srž religij (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18710841 (8789) OwcA
»

Modrosti starih civilizacij

Oddelek: Loža
251850 (1630) jype

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
46434291 (28044) Stepni Volk

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Loža
2990160258 (114396) Stepni Volk
»

kateri bog je pravi

Oddelek: Loža
333115 (2222) ajin

Več podobnih tem