Forum » Zvok in slika » dvd player yamada 6700
dvd player yamada 6700
d-online ::
pozdrav
imam problem,kupil sem si dvd\divx player yamada 6700.Naložil sem tudi nove kodeke.Bere vse divx-e vendar mi pri dvd-jih ki si jih sposodim v videoteki dvd zazna potem se pa izpiše˝napačna regija˝ in filma noče predvajat.Kaj storiti?Določene dvd-je normalno prebere.Kaj bi to bilo?
Kosem na dvd-ju nastavljal regije nič ni pomagalo tako da nimam več idej!?!
help me THX
imam problem,kupil sem si dvd\divx player yamada 6700.Naložil sem tudi nove kodeke.Bere vse divx-e vendar mi pri dvd-jih ki si jih sposodim v videoteki dvd zazna potem se pa izpiše˝napačna regija˝ in filma noče predvajat.Kaj storiti?Določene dvd-je normalno prebere.Kaj bi to bilo?
Kosem na dvd-ju nastavljal regije nič ni pomagalo tako da nimam več idej!?!
help me THX
- zaklenilo: Stepni Volk ()
bekas ::
tam pod regija....imaš mislim da eno nižje..
kodo, ki pa ne piše regija...
nastavi pa na tisto ki ti DVD podpira,
ti govorim na pamet, ker sem zadnjič enemu to štimal.
zam izbiraš ....1, 2, 3....pać kar imeš
kodo, ki pa ne piše regija...
nastavi pa na tisto ki ti DVD podpira,
ti govorim na pamet, ker sem zadnjič enemu to štimal.
zam izbiraš ....1, 2, 3....pać kar imeš
denial ::
http://www.yamada.de/ftp/mtk6700v2.zip
V datoteki se nahaja fajl codefree_subtitle6700.pdf, kjer je nazorno opisano kako odkleniti DVX6700.
V datoteki se nahaja fajl codefree_subtitle6700.pdf, kjer je nazorno opisano kako odkleniti DVX6700.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 544386 (55269) | GaS |
» | [divXvid] Elta predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 58354 (14455) | darexx |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325030 (50374) | cryptozaver |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2268 (2008) | Stepni Volk |
» | Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?Oddelek: Kaj kupiti | 2595 (2157) | Yossarian |