Forum » Loža » 50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami
50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

[d.u.i.] ::
Jaz pa še vedno mislim da življenje obstaja in da nismo sami. Enostavno zato ker ko ponoči pogledaš v jasno nebo opaziš zvezde. Zvezda je sonce kot je našo sonce. Okoli sonca so planeti (teleskop jih je že poslikal, planeti so dobili imena). IN NI HUDIČ če ne bi bil na enem od teh planetu življenje.
ja seveda ...
potem pa svizec zavije čokolado ...

Bob Rock ::
ce prelistas temo par strani nazaj, je nekdo (mislim, da Thomas) lepo razlozil, zakaj obstaja minimalna verjetnost za kaj takega.

Thomas ::
Hja, v eni drugi temi, vendar je vredno branja - IMHO.
V "Lobanje nezemljanov".
V "Lobanje nezemljanov".
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Alexius Heristalski ::
[d.u.i.], tvoj podpis se lepo ujema s tem, kar si povedal.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Meamoto ::
Meamoto...Nebi o avtentikaciji? Jaz pa glih o tem bi, ker je jasen dokaz. Si moreš mislit, da celo skeptiki sodelujejo pri avtentikaciji UFO fotografij! Preden kaj rečeš, prosim preveri, ker sem se naveličal stalno eno in isto dudlat. Jaz glede NLP-jev mam razčiščene pojme, zato tisti, ki jih nima, naj si ogleda dokumentarce, ki sem jih postal. In naj se ne izmika. Da ima sploh osnovo za debato.
Stalno vlečete na temo NLP-jev, ker vam ne grejo v račun. Zakaj si ne pogledate malo javnega mnenja, pa meni prikrajšate kup besed! Da to že enkrat razčistimo. Pa ne SLovenskega javnega mnenja, ki se še zdaj ubada s cerkvijo. Ste vidli, kaj Janša uvaja? Ajjeej..cel svet se rešuje Verskih sekt, mi pa delamo korake nazaj. Mah nima smisla. Ker to pa je bila danes pika na I!
Držim se tvojega lastnega nasveta - alias mislim samo s svojo glavo. In če mi ne moreš pokazat ene slike, ki bi delovala avtentično, kako naj ti potem verjamem? In če misliš, da nimam boljšega dela kot branje že na prvi pogled nekredibilnih linkov, se hudo motiš.
In tvoja zgodbica o vesolju že zeo hudo smrdi po plotu za novo serijo star trek-a.. Si kdaj razmišljal o karieri scenarista?
Stalno vlečete na temo NLP-jev, ker vam ne grejo v račun. Zakaj si ne pogledate malo javnega mnenja, pa meni prikrajšate kup besed! Da to že enkrat razčistimo. Pa ne SLovenskega javnega mnenja, ki se še zdaj ubada s cerkvijo. Ste vidli, kaj Janša uvaja? Ajjeej..cel svet se rešuje Verskih sekt, mi pa delamo korake nazaj. Mah nima smisla. Ker to pa je bila danes pika na I!
Držim se tvojega lastnega nasveta - alias mislim samo s svojo glavo. In če mi ne moreš pokazat ene slike, ki bi delovala avtentično, kako naj ti potem verjamem? In če misliš, da nimam boljšega dela kot branje že na prvi pogled nekredibilnih linkov, se hudo motiš.
In tvoja zgodbica o vesolju že zeo hudo smrdi po plotu za novo serijo star trek-a.. Si kdaj razmišljal o karieri scenarista?

fahrenGONE ::
Nekateri se cutijo prevec pomembne, da bi dopuscali misli o tem, da je se kje drugje zivljenje. Glede na to, da traja leta da sploh posljemo enega robotka na Mars, kjer rije po pesku, so take izjave zelo neumne. Ce je vesolje neskoncno veliko, so neskoncno neumne.

Ramesses II ::
En dober link o tem kaj vemo in kaj dejansko je res o Marsu!
Preberi si!
Meamoto, a hočeš avtenticirane slike? Čaki, da jih poiščem, da neboš preveč govoril!
Eden od teh, ki analizirajo, da boš lahko tudi sam kaj poiskal!
Bruce Maccabee, the best-known “scientific” UFO photo analyst, who has “authenticated” many classic UFO photos such as those from McMinnville, Oregon, and Gulf Breeze, Florida.
Preberi si!
Meamoto, a hočeš avtenticirane slike? Čaki, da jih poiščem, da neboš preveč govoril!

Eden od teh, ki analizirajo, da boš lahko tudi sam kaj poiskal!
Bruce Maccabee, the best-known “scientific” UFO photo analyst, who has “authenticated” many classic UFO photos such as those from McMinnville, Oregon, and Gulf Breeze, Florida.
Ptah-Seker-Osiris

Ce je vesolje neskoncno veliko, so neskoncno neumne.
Si siguren?

Ja!Priporočam ti, da si pogledaš malo, kaj si konkretni ljudje mislijo o tem. Od presednikov, Oficirjev, Znanstvenikov, Policajev po celem svetu...Tega je tolko, da poti nazaj več ni. To prihaja na dan, ne ti ne nobeden tega nebo preprečil! To so dejstva.
Pojdi na stran FBI in vpiši v iskalnik "UFO" in si malo poglej kaj se bo zgodilo! Če to nebi bilo res, bodi siguren, da tega nebi raziskovali. Že to je dejstvo!
NASA celo razmišlja, da bi končala z vesoljskim programom, zaradi prevelikih stroškov, po drugi strani pa gre na leto Bilione dolarjev za te projekte. Kako razložiš to? Malo se potrudi in boš našel odgovore! A je potrebno, da povejo na POPTV? Kaj ti bo potem jasno?
Pojdi na stran FBI in vpiši v iskalnik "UFO" in si malo poglej kaj se bo zgodilo! Če to nebi bilo res, bodi siguren, da tega nebi raziskovali. Že to je dejstvo!
NASA celo razmišlja, da bi končala z vesoljskim programom, zaradi prevelikih stroškov, po drugi strani pa gre na leto Bilione dolarjev za te projekte. Kako razložiš to? Malo se potrudi in boš našel odgovore! A je potrebno, da povejo na POPTV? Kaj ti bo potem jasno?
Ptah-Seker-Osiris

Mislil sem na to, da je vesolje neskoncno veliko...

KRONIK, ko ga boš videl na svoje oči skozi tako napravo BREZ FILTROV, boš lahko povedal kak je!
Do takrat pa lahko samo verjameš medijem in neumnosti! To je to kar skušam povedat!
Sam poglej , sam razišči in sam razmišljaj!
Do takrat pa lahko samo verjameš medijem in neumnosti! To je to kar skušam povedat!
Sam poglej , sam razišči in sam razmišljaj!
Ptah-Seker-Osiris

krneki0001 ::
Zakaj so slikce tok meglene, če je bil ta znak v obliki Y-na samo 50ft stran od robotka - 50ft je približno 17 metrov - na 17 metrov ti še jst s fotoaparatom na nokii 6610 boljšo sliko nardim, kot pa je tale. Tole je vse skup eno samo natolcevanje.

Če bi bilo po vaše, da so laži po internetu na Copyright straneh in straneh z LICENCO, bi danes bile v teku take tožbe in te strani nebi zdržale niti enega tedna. Poglejte si malo kako kontrolo izvajajo svetovne organizacije, da preprečujejo lažne informacije! Sigurno nebi DisclosureProject dosegel 8MIO gledalcev.
Samo to dejstvo preverite in nehajte nakladat!
Samo to dejstvo preverite in nehajte nakladat!
Ptah-Seker-Osiris

Če bi bilo po vaše, da so laži po internetu na Copyright straneh, bi danes bile v teku take tožbe in te strani nebi zdržale niti enega tedna.
Nisn sigurn, ce t etule prav razumem....ce na strani pise CopyRight, pol je sigurno resnica napisana na strani al kak????

Ne, če je Copyright pomeni, da ne smeš kopirat vsebine in razmnoževat brez njihovega dovoljenja;
Če pa je LICENCA, bi človek, ki trosi laži, zgubil Licenco in bil obravnavan kot kriminalec, ki zavaja ljudi v svoje namene!
Oglej si kaj zajema ta skrivnost!
The reasons such operations are a threat to the national security are not obvious at first glance. Indeed, the entire subject is generally brushed aside as irrelevant, silly and fringe. Or so those controlling such projects would like our policy-makers to believe. The reality is quite different: Tens of billions of dollars are siphoned off illegally into black projects and corporate special programs that impoverish conventional military and intelligence operations. Operational readiness, as it is called, has been eroded for years by the extravagant and wasteful spending in unsupervised and illegal black projects dealing with UFOs, Extraterrestrial - connected
projects and advanced energy and propulsion research related thereto.
Back in 1994, this senior official with the Senate Appropriations Committee admitted that, conservatively, such black, illegal projects were in the $40 billion to $80 billion range annually! God only knows what they are today - maybe double that.
This means that conventional reconnaissance, interception, security screening, intelligence analysis, border security, etc, have been robbed for years by such large sums being illegally shunted into these illegal operations. As we discovered on 9/11, the cost has been unacceptably high.
But all of this is the least of the problem. The real threat of such projects arises from the unseen consequences of illegal secrecy: The ruthless suppression of energy, propulsion and other technologies that could have replaced fossil fuels, oil, coal, public utilities and the like many decades ago. The result is the world we have: environmentally ravaged, increasing poverty that destabilizes societies and breeds resentment and an avoidable, tragic growing hatred of the West
Če pa je LICENCA, bi človek, ki trosi laži, zgubil Licenco in bil obravnavan kot kriminalec, ki zavaja ljudi v svoje namene!
Oglej si kaj zajema ta skrivnost!
The reasons such operations are a threat to the national security are not obvious at first glance. Indeed, the entire subject is generally brushed aside as irrelevant, silly and fringe. Or so those controlling such projects would like our policy-makers to believe. The reality is quite different: Tens of billions of dollars are siphoned off illegally into black projects and corporate special programs that impoverish conventional military and intelligence operations. Operational readiness, as it is called, has been eroded for years by the extravagant and wasteful spending in unsupervised and illegal black projects dealing with UFOs, Extraterrestrial - connected
projects and advanced energy and propulsion research related thereto.
Back in 1994, this senior official with the Senate Appropriations Committee admitted that, conservatively, such black, illegal projects were in the $40 billion to $80 billion range annually! God only knows what they are today - maybe double that.
This means that conventional reconnaissance, interception, security screening, intelligence analysis, border security, etc, have been robbed for years by such large sums being illegally shunted into these illegal operations. As we discovered on 9/11, the cost has been unacceptably high.
But all of this is the least of the problem. The real threat of such projects arises from the unseen consequences of illegal secrecy: The ruthless suppression of energy, propulsion and other technologies that could have replaced fossil fuels, oil, coal, public utilities and the like many decades ago. The result is the world we have: environmentally ravaged, increasing poverty that destabilizes societies and breeds resentment and an avoidable, tragic growing hatred of the West
Ptah-Seker-Osiris

Gundolf ::
Ramzes, link, ki si ga nalimal (http://cyphereal.net/forums/modules/new... me prav nič ne gane. Kredibilnost tipa, ki naklada da NASA kvari slike Marsa (o tem sem že povedal mnenje) in trdi, da na planetu ne more biti vetra, ker ima atmosfere za približno 1% Zemljine, pri tem pa se ne pozanima toliko da bi videl, da je zračni tlak pri tleh okoli 750 Pa (0.75% Zemljinega) [Vir: Wikipedia], v mojih očeh ni prav velika. Mi boš moral oprostiti če njegovih ostalih neumnosti raje sploh ne bom bral.
P.S. Ok, očitno ma Wikipedia tole cifro mal zmešano. Bom poskusu poiskat kaj boljšega. Vseeno vstrajam pri tem da tip govori neumnosti. Po njegovo Mars ne more imeti vremena, ker praktično nima atmosfere, ampak oblake so pa na Marsu že opazili tako da...
P.S. Ok, očitno ma Wikipedia tole cifro mal zmešano. Bom poskusu poiskat kaj boljšega. Vseeno vstrajam pri tem da tip govori neumnosti. Po njegovo Mars ne more imeti vremena, ker praktično nima atmosfere, ampak oblake so pa na Marsu že opazili tako da...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gundolf ()

Ramzes daj mi razloži kako da je sliak slikana iz q17 metrov razdalje tako zameglena in majhna - a majo robotki na marsu samo fotoaparat, ki daje resolucijo maximalno 150X100 pikslov, pa majo potem naštiman še na manj. Slika slikana z nokio 6610 je boljše kvalitete in ima več pikslov. Kolikor vem bi digitalni fotoaparat pri nasi moral slikat z najmanj 640X480 - nobena od teh slikic v tvojih linkih pa ni preko 150X100 pikslov. Kako to, če je pa digitalni fotoaparat za rajo že pred par leti imel več kot 640X480 pikslov - takrat ko so robotke pošiljal na mars.

New Theory to Bump-Off Big Bang? - The physical universe began not with a "Big Bang" according to a new theory, but with a tremendous collision with another universe. According to Princeton University physicist, Paul Steinhardt, and his colleagues, the universe began as a three-dimensional void in a higher-dimensional space. It was attracted to another such universe and the two lined up and collided with each other along their surfaces. The theory, dubbed "The Big Collision," is tentative. However, the scientists say it explains many observations of the universe, like it's extraordinarily homogeneous, better than the Big Bang.
No no, še malo pa bodo teorije dobile pravo obliko!
No no, še malo pa bodo teorije dobile pravo obliko!

Ptah-Seker-Osiris

Nebivedu; No da ti razložim. Slike nimajo večje resolucije prav zaradi enostavnega dejstva. Da NASA NE dovoljuje, da bi kdo prehitro sklepal in padel v prehitre zaključke. S tem, slike kot so ta, so na NASINIH straneh v manjši resoluciji prav iz tega razloga. Te slike, katere sem pa jaz dal na post, so pa izrezane iz posnetkov Nase! Če hočeš, si poišči originale, pa boš videl kaj ti govorim že cel čas.
Velike resolucije boš dobil samo na slikah, na katerih je samo puščava in kak kamen. Tudi panoramske slike, ki so zazrte v puščavo niso večjih resolucij, da nebi kdo kaj preveč odkril in objavil! Če pa so, pa so jasno prekrite s črnimi odrezki.
Nekaj mesecev nazaj, je bila na NASINI strani izjava, da so slikali nekaj kar bi vse šokiralo, skratka slika je bila normalna, samo tam kjer bi moglo bit nekaj prikazano, je bil črn kavdratek. Povedali so, da po Analizah bo slika prišla v Nasin arhiv slik, samo te slike ni nikjer in niti o tem se ne govori več. Takih primerov je malo morje.
Sliko pa so dobili novinarji kateri so jo dobili s prošnjo na FOIA s priporočilom, da je NE smejo objavit in zavajat javnost. Slika ni prišla v javnost, ampak je prišla samo izjava BBC-ja, katera potrjuje omenjeni pripetljaj ter kaj je bilo na sliki!
To je samo eden od Milion primerov iz strani naše drage vesoljske agencije NASE, ki nam "vse" pove in odkrije!
To kar pa je kontroverzno, pa gre v klasifikacijo TOP SECRET!
Velike resolucije boš dobil samo na slikah, na katerih je samo puščava in kak kamen. Tudi panoramske slike, ki so zazrte v puščavo niso večjih resolucij, da nebi kdo kaj preveč odkril in objavil! Če pa so, pa so jasno prekrite s črnimi odrezki.
Nekaj mesecev nazaj, je bila na NASINI strani izjava, da so slikali nekaj kar bi vse šokiralo, skratka slika je bila normalna, samo tam kjer bi moglo bit nekaj prikazano, je bil črn kavdratek. Povedali so, da po Analizah bo slika prišla v Nasin arhiv slik, samo te slike ni nikjer in niti o tem se ne govori več. Takih primerov je malo morje.
Sliko pa so dobili novinarji kateri so jo dobili s prošnjo na FOIA s priporočilom, da je NE smejo objavit in zavajat javnost. Slika ni prišla v javnost, ampak je prišla samo izjava BBC-ja, katera potrjuje omenjeni pripetljaj ter kaj je bilo na sliki!
To je samo eden od Milion primerov iz strani naše drage vesoljske agencije NASE, ki nam "vse" pove in odkrije!

Ptah-Seker-Osiris

Gundolf ::
Nekaj mesecev nazaj, je bila na NASINI strani izjava, da so slikali nekaj kar bi vse šokiralo, skratka slika je bila normalna, samo tam kjer bi moglo bit nekaj prikazano, je bil črn kavdratek. Povedali so, da po Analizah bo slika prišla v Nasin arhiv slik, samo te slike ni nikjer in niti o tem se ne govori več.A imaš še kak link do te izjave in/ali slike? (Ti ne verjamem na besedo

Meamoto ::
Ne, če je Copyright pomeni, da ne smeš kopirat vsebine in razmnoževat brez njihovega dovoljenja;
Kdo pa podeljuje to licenco za internetne strani? Palček Smuk?
Kdo pa podeljuje to licenco za internetne strani? Palček Smuk?

iggy ::
Ej ramzi, dej mi nekej razloš. Zakaj ti govoriš NLP? NLP pomeni neznani leteči predmet, ti predmeti pa so tebi, kot kaže, kar dobro znani

Hey, you're fat!

globoko grlo ::
Jest ne vem kaj mate tok proti ramzesu, a ni očitno, da so se alieni že infiltriral v vlade držav (recimo Bush), oz. vsaj uporabljajo "mind control" (zopet Bush
). Jasno, načrt je tak, da se bomo sami spucal iz te zemlje, potem bojo pa alieni lepo prišli ni si kurjeke namalak v Bohinjskem jezeru.
Evo, sem vam moral povedat resnico, ker me tehle 1000+ postov ubija.
allien powah

Evo, sem vam moral povedat resnico, ker me tehle 1000+ postov ubija.
allien powah

FR34K ::
Sam je pa zelo zelo majhna verjetnost da smo čisto sami v tem vesolju. uzrite se v nebo in poglejte koliko je zvezd ne nebu. In te zvezde so le v naši galaksiji. Galajsije se med seboj povezujejo v jate. In teh jat je zelo veliko. Predstavljajte si koliko soncev je v teh jatah galasij in kakšna je možnost da niti okoli enega sonca nebi krozil planet ki ima iste pogoje za preživetje kot jih ima zemlja. Če ste si to vse pravilno zamislili lahko veste da je ZELO MAJHNA verjetnost da smo v vesolju sami. To kako so pa oni razviti in kako zgledajo pa še dolgo ne bomo vedeli.

SebaR ::
Mogoče je pa galaksija IMHO en zelo zelo povečan atom
...si predtavljate?

Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Nejc Pintar ::
@SebaR: Si predstavljam, drugače pa napačna uporaba IMHOja
@freak: Je velika verjetnost da nismo sami, je pa še večja verjetnost da se ne bomo srečali

@freak: Je velika verjetnost da nismo sami, je pa še večja verjetnost da se ne bomo srečali

Lahko je biti prvi, če si edini!

Sebar,
Ne, si ne. Tud ti si ne.
Ni vsaka neumnost kar verjetna hipoteza.
Sicer pa, tale napaka v razmišljanju - "če jih je toliko (pomaranč), pa že mora biti katera tudi modre barve - je napaka!
Ne, si ne. Tud ti si ne.
Ni vsaka neumnost kar verjetna hipoteza.
Sicer pa, tale napaka v razmišljanju - "če jih je toliko (pomaranč), pa že mora biti katera tudi modre barve - je napaka!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thomas ()

Nejc Pintar ::
Će vidimo tisoč črnih krokarjev ne moremo trditi da naslednji ne bo bel!
edit: @Thomas: modra pomaranča se je verjetno kje že pojavila

edit: @Thomas: modra pomaranča se je verjetno kje že pojavila

Lahko je biti prvi, če si edini!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nejc Pintar ()

SebaR ::
Ok to ni nikakršna hipoteza ampak čist absurdno razmišlanje. Povejte mi, se že da videti iz česa so elektroni in protoni? Mislim da ne in tu lahko moja domišljija sega do neskončnosti (bi kar kako besedilo šel napisat
). Recimo da so gor neka majhna bitja
. No uglavnim to kroženje se ponavlja kot kakšni Escherjevi krogi :P - iz atoma do galaksij. Jako interesantno.
Aja pri pomarančah je čist možno kot je pri tulipanih...

Aja pri pomarančah je čist možno kot je pri tulipanih...
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...

Raw ::
@Thomas
" Sicer pa, tale napaka v razmišljanju - "če jih je toliko (pomaranč), pa že mora biti katera tudi modre barve - je napaka!"
Ne, to kar si ti napisal je napaka v tem kontekstu. Ti bom tako razlozu: ce mi zivimo na 'modri pomaranci' - torej ves, da ena obstaja - potem je verjetnost, da obstaja se kaka (izmed nestete mnozice) vecja.
" Sicer pa, tale napaka v razmišljanju - "če jih je toliko (pomaranč), pa že mora biti katera tudi modre barve - je napaka!"
Ne, to kar si ti napisal je napaka v tem kontekstu. Ti bom tako razlozu: ce mi zivimo na 'modri pomaranci' - torej ves, da ena obstaja - potem je verjetnost, da obstaja se kaka (izmed nestete mnozice) vecja.
I am what I am and I do what I can

Raw ::
10^6 je zlo majhna stevilka v tem kontekstu. Trdis, da ce poznas pet ljudi in so vsi belci, da ne obstaja se kaksn crnc - btw TI si crnc in ves, da obstaja 6 miljard ljudi? To bi veljalo za vrste, kjer iz nekaj zaporedij lahko 100% predvidevas (izracunas) ostale. No no, ne se prevec norcevat iz te teme, ceprav je res tezka za 'dorasu' pogovor. Vsak ima neka svoja prepricanja - lahko je do njih prsu sam, ali pa je vrjel nekomu drugemu.. kakorkoli, do 'dna' tukaj na STju ne bomo prisli, le s cas bo razkril resnico.. mogoce bo clovestvo spoznalo nezemljska bitja cez 2 mio let, mogoce nikoli. Neki se userat in bit nadvse pametn je pa roko na srce ... prevec otrocje :) hm, ne pa nujno nezanimivo. To je letel na dolocene poste, ne na posameznike.
I am what I am and I do what I can

BigWhale ::
> Kdo pa podeljuje to licenco za internetne strani? Palček Smuk?
> [:\\]
Muca copatarica...
> [:\\]
Muca copatarica...

Matev ::
ramzes
namesto da bi odgovoru na kako vprašanje
ti samo nove linke daješ o novih pričevanjih nekoga, nekje o nečem
namesto da bi odgovoru na kako vprašanje
ti samo nove linke daješ o novih pričevanjih nekoga, nekje o nečem

No ... dejmo se omejit na našo Galaksijo najprej.
Pravoveren Saganist bo trdil, da je milijon civilizacij v njej. Skeptiki pravimo - težko da je poleg naše še kakšna. Ni nemogoče, ampak ni zelo verjetno. ZAGOTVO pa milijon civilizacij NI v naši Galaksiji.
Lahko, da je kakšna civilizacija milijardo svelobnih let daleč. Nikakor pa to ni nujno.
Morda je civilizacija v prvih 13 milijardah let samo na 10^22 zvezd ena, v povprečju.
Vse kar vidimo, kaže v to smer, da je življenje redko. Se ne bi nič čudil, če ga sploh ne bi bilo, prvih 10 milijard let. Čisto nič. Možno je, da pravzaprav šele po 20 milijardah let začne cvetet, kot tudi zvončkov januarja še ni.
Tolikere snežne poljane, z Antarktiko, Arktiko in Groenlandijo vred, pa samo en zvonček 31. 1. Kakšna potrata! Hehe ...
Pravoveren Saganist bo trdil, da je milijon civilizacij v njej. Skeptiki pravimo - težko da je poleg naše še kakšna. Ni nemogoče, ampak ni zelo verjetno. ZAGOTVO pa milijon civilizacij NI v naši Galaksiji.
Lahko, da je kakšna civilizacija milijardo svelobnih let daleč. Nikakor pa to ni nujno.
Morda je civilizacija v prvih 13 milijardah let samo na 10^22 zvezd ena, v povprečju.
Vse kar vidimo, kaže v to smer, da je življenje redko. Se ne bi nič čudil, če ga sploh ne bi bilo, prvih 10 milijard let. Čisto nič. Možno je, da pravzaprav šele po 20 milijardah let začne cvetet, kot tudi zvončkov januarja še ni.
Tolikere snežne poljane, z Antarktiko, Arktiko in Groenlandijo vred, pa samo en zvonček 31. 1. Kakšna potrata! Hehe ...

Ce vzamemo za primer nas planet, potem se motis. Je enostavno prevec zivljenja vsepovsod, da bi bilo tako pusto kot ti upas.

Morda, morda ne. Kdo ve, saj niti se tega ne vemo kaj se dogaja cisto blizu nas, kaj sele svetlobna leta dalec, pa tudi potem bomo se vedno na zacetku. Dajati en ali drug odgovor je zaradi pomanjkanja znanja neumno. Smo se vedno prevec zabiti, hehe.

Duke Nukem ::
najraje bi videl, da odkrijemo nov planet, na katerem so same hude beybe gor
a nebi blo to cool

BlackHole ::
Slike nimajo večje resolucije prav zaradi enostavnega dejstva. Da NASA NE dovoljuje, da bi kdo prehitro sklepal in padel v prehitre zaključke
Meni se pa zdi, da ravno zdaj vsak nekaj po svoje sklepa.
Ramses, a bo kaj s temi tvojimi slikami, delaš kaj na tem? Če se ne motim si nekaj obljubljal.
Meni se pa zdi, da ravno zdaj vsak nekaj po svoje sklepa.
Ramses, a bo kaj s temi tvojimi slikami, delaš kaj na tem? Če se ne motim si nekaj obljubljal.
LP Marko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlackHole ()

Večja resolucija pomeni, da odstraniš dvome in skeptike, ter ne omogoča zavajanja, ker se vse točno vidi. Tukaj ti teorija pade v vodo. Torej, kje je kaka slika z veliko resolucijo.

> Se ne bi nič čudil, če ga sploh ne bi bilo, prvih 10 milijard let.
Moram povedati to, da imamo tukajle en konsenz. Praktično VSI tisti, ki trdijo, da je življenja zdaj v Vesolju obilo, se bodo strinjali, da ga 10 milijard let nazaj ni bilo.
Kako so prišli pa do tega, da v teh 10 milijardah let se ga je pa nakotilo kolikor hočete - mi je pa mirakolo. Oziroma mi ni. To je njihova ŽELJA, da bi temu bilo tako.
Moram povedati to, da imamo tukajle en konsenz. Praktično VSI tisti, ki trdijo, da je življenja zdaj v Vesolju obilo, se bodo strinjali, da ga 10 milijard let nazaj ni bilo.
Kako so prišli pa do tega, da v teh 10 milijardah let se ga je pa nakotilo kolikor hočete - mi je pa mirakolo. Oziroma mi ni. To je njihova ŽELJA, da bi temu bilo tako.

nevone ::
>Kako so prišli pa do tega, da v teh 10 milijardah let se ga je pa nakotilo kolikor hočete - mi je pa mirakolo.
Hitra ocena ti res da rezultat, da ni možno, da bi bili v tako velikem prostoru sami. In kadar daješ hitre ocene o takih razsežnostih kot vesolje je, potem je napaka pri oceni hitro lahko velika. Da bi pa sedaj vsak posameznik šu računt koliko ima tista njegova hitra ocena veze z dejanskim stanjem, pa ni za računat.
Je pa zanimivo. Najtežje je dokazovat da nečesa ni. Tukaj zelo težko koga spreobrneš. Podobno kot pri Bogu. Kako češ dokazat da ni. Dokazi, ki dokazujejo da nečesa ni, niso tako prepričljivi, kot če dokazuješ, da nekaj je. Zato je tako luštno si nekaj izmislit in potem na tem vztrajat, ker ti težko kdo pride do živega, če je le vera v tisto dovolj globoka.
o+ nevone
Hitra ocena ti res da rezultat, da ni možno, da bi bili v tako velikem prostoru sami. In kadar daješ hitre ocene o takih razsežnostih kot vesolje je, potem je napaka pri oceni hitro lahko velika. Da bi pa sedaj vsak posameznik šu računt koliko ima tista njegova hitra ocena veze z dejanskim stanjem, pa ni za računat.
Je pa zanimivo. Najtežje je dokazovat da nečesa ni. Tukaj zelo težko koga spreobrneš. Podobno kot pri Bogu. Kako češ dokazat da ni. Dokazi, ki dokazujejo da nečesa ni, niso tako prepričljivi, kot če dokazuješ, da nekaj je. Zato je tako luštno si nekaj izmislit in potem na tem vztrajat, ker ti težko kdo pride do živega, če je le vera v tisto dovolj globoka.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Visoka resolucija? Nebivedu, sej sam vam dal visoko resolucijo, najboljše slike in tiste, ki imajo avtentikacijo se dobijo MALO težje zaradi avtentikacije, ampak SE dobijo to je dejstvo. Bom dal gor slike od 50ih do 90ih, da nebo kdo "trdil" da so sfejkane, ker to je totalna neumnost! Če so avtentikacijo izvedli eksperti za specialne efekte iz Hollywooda, ali bi radi od koga druzga, samo reči!itd... Pol raje ostanite tiho. In tako in tako, boste imeli vedno za pametovat, ker vas je samo gobec, a drugo NO COMMENT! Linke, ki sem jih dajal gor so večina zbrani od VOJSKE, DRŽAVNIH ORGANOV, ZNANSTVENIKOV; POLICAJEV, PILOTOV; PREDSEDNIKOV ZDA, URADNIH USTANOV IN MINISTERSTEV in to so bla bla kot je nekdo prej omenil? hahaha.... PA če se vam pred očmi pojavi ČLOVEK ali Vesoljska ladja jo NEBI prepoznali, ker ste zaverovani v "TEORIJE?"! Lepo vas prosim, Fahrenheit.
Samo dejstvo, da ustvarim toliko ogorčenja, je dejstvo da je to res! Čene nebi niti razpravljali o tem!
Še nekaj moram povedat, vse in še enkrat ponavljam VSE kar sem izjavil je ZAPISANO in posneto na dokumentarcih, niti ene stvari si nisem izmislil! In vi še zdaj gledate nevem kam. A si je kdo sploh ogledal kak Dokumentarec, ki sem ga napisal? To pa ne...gledate vse druge, samo o tej temi ne, pa vas je polno besed. Nehajte že enkrat samo BLODIT in naredite kaj, da bom sploh imel s kom za se pogovarjat! Ker tako so vas SAME TEORIJE in nič znanja! In to ste sami DOKAZALI!
LEP POZDRAV!
PS: Kaj imaste od tega, da na slepo trdite, da to ni res? Za vas je vse sfejkano, pa neglede. če to prihaja od predsednika ZDA ali navadnega civilista!
Probajte VI dat kako NERESNICO o DRVNOŠKU, pa da vas vidim, kake face ste?
Da vam že enkrat dokažem, da ste v zmoti! Pol govorite, da "teorija" Zarote ni resnična? a sami ustvarjate ZAROTO!!!
Samo dejstvo, da ustvarim toliko ogorčenja, je dejstvo da je to res! Čene nebi niti razpravljali o tem!
Še nekaj moram povedat, vse in še enkrat ponavljam VSE kar sem izjavil je ZAPISANO in posneto na dokumentarcih, niti ene stvari si nisem izmislil! In vi še zdaj gledate nevem kam. A si je kdo sploh ogledal kak Dokumentarec, ki sem ga napisal? To pa ne...gledate vse druge, samo o tej temi ne, pa vas je polno besed. Nehajte že enkrat samo BLODIT in naredite kaj, da bom sploh imel s kom za se pogovarjat! Ker tako so vas SAME TEORIJE in nič znanja! In to ste sami DOKAZALI!
LEP POZDRAV!
PS: Kaj imaste od tega, da na slepo trdite, da to ni res? Za vas je vse sfejkano, pa neglede. če to prihaja od predsednika ZDA ali navadnega civilista!
Probajte VI dat kako NERESNICO o DRVNOŠKU, pa da vas vidim, kake face ste?

Da vam že enkrat dokažem, da ste v zmoti! Pol govorite, da "teorija" Zarote ni resnična? a sami ustvarjate ZAROTO!!!
Ptah-Seker-Osiris
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 28987 (22736) | Ziga Dolhar |
⊘ | UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 45238 (36278) | STASI |
» | UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7165 (5326) | Tic |
⊘ | Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 37182 (30935) | Stepni Volk |
» | UFO ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7176 (6147) | nuclear |