» »

UFO Area 51 - The Alien interview

UFO Area 51 - The Alien interview

««
«
1 / 12
»»

T-Majo ::

Lep pozdrav!

Sicer mal neobičajn d pišem na tem oddelku ampak vseen, danes sm na YouTube gledal malo posnetke in sem zasledil to oddajo o nezemljanih. Oddaja je na youtube v 7 delih. Moje mnenje je, da je fake vse skupaj.
Ker je tisto premikanje glave zelo čudno. Sicer je oddaja že zelo stara ampak vseen. Zanima me, kaj si vi mislite, nočem pa tistega zmirjanja drug drugega zaradi različnih mnenj.







Aja pa srečno 2008.
  • zaklenilo: STASI ()

bi0s ::

Valda da je fake, osebno verjamem da tam sploh ne hranijo alienov in razbitih NLPjev in podobno, verjamem pa da area 51 'obstaja' oziroma da tam delajo neke zelo tajne poskuse. Nekaj more bit na tem - poglejte si ta posnetek car je :)

T-Majo ::

Men osebno se zdi neka povazava med biblijo in nezemljanih. Dost stvari je povezanih, ki so v bibliji imenovane čudeži. Drugač verjamem d nismo sami, sam če je pa kdo tako blizu nas pa nevem.


Hmm nekeka bistva tega filma ne razumem. Je pa res zanimiv teren. V taki pokrajni lahk marsikaj skrivaš pod zemljo. Hehe.

Drugač so mi bla pa zanimiva okostja od lobanje, ki je bila najdena nelje v Afriki. Zeeelooo podolgovate glave. Bom prilepil sliko, če jo bom našel.

Zdi se pa tud ful nefer, če nam bi kaj pomembnega skrival v tej Arei51.

bi0s ::

Sami tudi pomoje nismo, v našem osončju pa smo pomoje ziher sami. Glede lobanje- mogoče misliš starchild-a, je bil zadnič na National Geographicu, kr zanimivo. Kaj pomembnega pomoje ne skrivajo, le letalsko vojaško tehnologijo.

Tilen ::

Moje mnenje je, da je fake vse skupaj.
Nisi pa ziher. Priznaj!

Zdi se pa tud ful nefer, če nam bi kaj pomembnega skrival v tej Arei51.
Bi lažje spal, če bi vedel, da so tam res odkrili nezemljane? Bi se počutil varneje? Ogroženega? Zakaj?

Drugač so mi bla pa zanimiva okostja od lobanje, ki je bila najdena nelje v Afriki. Zeeelooo podolgovate glave. Bom prilepil sliko, če jo bom našel.
Pristnost? Kako veš, da njihove glave niso iz plastelina ali kakšne podobne snovi? Zakaj bi naj imeli ravno človeku podobno lobanjo?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Ziga Dolhar ::

Zato, ker so vsi alieni, ki jih poznamo do sedaj, po svoji konstituciji dokaj podobni človeku.

Očitno smo jih ustvarili po svoji podobi :P
https://dolhar.si/

destroyer2k ::

Tole ni res saj v mojem mnenju.

Zgodovina sprememb…

T-Majo ::

Res je da nisem ziher, ampak na posnetku me dosti stvari moti. Moti me naprimer d ni zvoka, čeprav tip trdi, da je hotel skriti indetiteto ljudi, ki so bili poleg. Prišli so kasneje. Moti me tudi tema. Zakaj je moglo to biti posneto ravno v temi?

Po drugi strani se mi pa zdi tisto, ki naj bi kazalo utrip zelo resnično. Predn pridejo oni, ki ga primejo in mu začno nekaj svetiti okrog oči, alien zelo hitro premika glavo, deluje mi paničen, otrip pa je hitrejši. Ampak tisto premikanje glave me moti, tako ne gladko mi deluje. Kot da bi nekdo imel lutko na roki. Oči so mi pa zelo resnične. Nek scenograf iz Hollywooda je rekev da je fake in da bi sam bolje nrdil vse skupaj. (dela za HW filme, bolj vesolke tematike).

@Tilen Nevem če bi bolj mirno spal, sam me pa full zanima jasno. Možno tudi d bi kdo začel paniko peljat, če bi imel preveč domišljije. :))

Potem sem še gledal nek drug dokumentarec o Area 51. Govori sam o letalstvu in o letalih U2 in Black Bird ter njun razvoj. Na koncu pa pove, da naj bi areo 51 prestavili drugam ampak ne vedo zakaj. Tudi z domačini ki imajo tam trgovine so naredili interview, in oni so seveda zatrdili, d so znanci tam delali in da so trdili d imajo res tam nezemeljske stvari. To če mene kdo vpraša je marketinška poteza. Zakaj? Tam je turizem dobro razvit prav zaradi Rosswella iz 70 let če se ne motim. Pozakali so tudi tiste lobanje o katerih sem prej razlagu.

Po drugi strani je res tudi, da bolj ko oddaje napihujejo, prej televizije odkupuje in bolj plačajo. Hehe. Biznis je biznis :D

destroyer2k ::

T-Majo

No tak če malo se poštudira če bi bilo res bi ja nezemljani mogli biti bol razviti in ja potem nebi se pustil da bi ga vgrabli. Glede NLP-jev pa tudi tako tako, ker so tudi skice "vesolskih plovil" in to iz časa 2 svetovne vojne in dvomim da so tam imeli NLP-ja da bi razvijali od njega aja skice so imeli pa imeli Nemci te.

T-Majo ::

Ne mislim da imajo žive. Ker verjetno bi težko ugotovili, kakšno podnebje jim odgovarja in tako nebi mogli jim v dost hitrem času narediti umetnega. Da ne govorim o sporazumevanju. Če bi se pa to nrdilo bi bil pa Alien attack...joke >:D


Verjamem pa da če že imajo kaj so to kakšni neorganski ostanki letečih predmetov itd...mogoče imajo celo kakšen organski del v zmrzovalniku hehe...

Verjetno ne bomo nikoli vedli.

Ziga Dolhar ::

Alien-believerji naj mi najrpej prosim razložijo, kaj pomeni "alien"?

Da ima usta in uči, da je podoben človeku,

al za to zadostujejo že kakšne preproste bakterije na kakšni skali, ki pristane na zemlji, ali jo semkaj prinese kakšna vesoljska odprava?
https://dolhar.si/

Tic ::

Alien is a life form that evolved on foregin planet and you can play Go with.
persona civitas ;>

BigWhale ::

Jest sploh ne zanikam, da je kje se kaka bakterija sem ter tja. Samo eno tako human like zivljenje, mogoce eno na vsakih nekaj tisoc galaksij...

T-Majo ::

In če si človek predstavlja kako je galaksija velika... :D Malo nas je, malo.

O drugih dimenzijah pa tudi ne verjamem. Nekako mi ne gre fizično in kemično skupaj. Ne znam si predstavljat. Enostavno nemogoče. Npr.: da bi življenje živelo poleg nas in ga mi nebi čutili, videli. V najslabšem primeru kakšne bakterije, samo še to ne verjamem.

Pa Roswell?


Wikipedia: Roswell UFO incident @ Wikipedia


Celo serijo sem našel z imenom Roswell. Mislim da je 60 epizod posnetih med letom 1999 in 2002. Je kdo to mogoče gledal?

Tilen ::

Evo ti Roswell-a.

Še tukaj ga imaš malo...

Roswell hoax

So pa strani, ene in druge, precej pristne ko se gre o teh zadevah. >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

destroyer2k ::

No ko se tudi tukaj glih pogovarjate še o UFO ne da jaz mislim da je odgovor na moje vprašanje.

Pač zanima me teorije kako so lahko imeli naši predniki 2000-3000 let nazaj ali pa celo en zapis 5000 ali 6000 nisem prepičan koliko. Pač narisan naš sončni sistem z vsemi planeti in tudi kako so lahko vedli kake barve so planeti tudi pluton a mi smo ga odkrili ne tako dolgo nazaj. Pa tudi tist ko sem omenjal 5-6k let nazaj kako lahko imajo v zapiskih našo postavo v galaksiji. Tak če slučajno lahko mi kda kdo znanstveno razlago. Ko te me najbol moti v zgodovini kako so lahko vedli oni takšne stvari.

T-Majo ::

S tem js povezujem naprimer ko je eden izmed apostolov šel na goro in tam našel 10 Božjih zapovedi, Biblija opisuje o temnem oblaku in glasu z neba.

Ali pa gradnja piramid? So bili res tako razviti in pametni ti ljudje? Gledal sem dosti oddaj o piramidah ( Egipt je tudi tema, ki me full zanima in se povezuje na nek način z vesolje in nezemljani), zgodovina se dosti moti.
Se spomnem iz OŠ ko so nas učili d so sužnji gradili piramide z nasipi okoli piramid. Po zadnih podatkih naj bi gradili srednji sloj, katerem spoh naj nebi šlo slabo. Imeli so visoko kalorično hrano, poskrbjena ležišča.


Razvoj Egipta: medicina na drugačen način razvita, ampak tako učinkovita kot naša danes. Pa astronomija? Od kje fucking so lahko oni gledali planete? Pa tudi heroglifi, katerih če se ne motim ne znamo vseh prebrati. Naprimer tud neke vrste krožnike so našli v tej slikovni pisavi. Zapletenost pirami, gradnja, pasti, hodniki in vse spošna razgledanost že v tistih časih? Pa razmišljam dalje; zakaj pa v srednjem veku, v času vitezov, gradov ni bilo nobenega razvoja? Še za osebno higijeno niso znali poskrbeti?

V mes pa še celo nekaj majnka: izgubljeno mesto Atlantida? Neka luknja v zgodovini?

Je možno tudi da smo mi kot neko pleme prišli na zemljo? Je bil res meteor tisti ki je uničil dinozavre? Ali je kdo drug poskrbel za naše okolje? Če je je imel veliko moči. Vendar dvomim v to.

Naglas razmišjam oz. pišem hehe

Js verjamem 25% da je nekaj res, 75% da ne.

BigWhale ::

Ma nehi ze bluzit no!

Pa nej ze en tole v lozo zbrca...

Vikking ::

; zakaj pa v srednjem veku, v času vitezov, gradov ni bilo nobenega razvoja? Še za osebno higijeno niso znali poskrbeti?

T-Majo: Kaj pa azijci, arabci.... a misliš da so takrat bili samo "Vitezi" po celem svetu?

A misliš da je folk čez celo zgodovino človeštva butast, da zdej ko ima pa vsak računalnik so pa vsi pametni, pred računalniki so bli pa sami zaostali?

V vsaki civilizaciji je narod nekaj ustvaril, sploh pa je napredek bil zelo hiter IMO ko so narodi naenkrat začeli trgovati med sabo, oz. ena razvita civilizacija podjarmila drugo, ter njeno znanje porabila za nadaljni razvoj, v svoji obliki.

'FireSTORM' ::

O drugih dimenzijah pa tudi ne verjamem. Nekako mi ne gre fizično in kemično skupaj. Ne znam si predstavljat.

Neskončno velik prostor si pa lahko predstavljaš? Ker jaz si ga namreč ne morem, zato dopuščam vse možnosti ki še niso bile dokazane nasprotno, kot npr. da te črna luknja "popelje" na drugo stran ali drug sloj vesolja.

Glede "Alien invasion", ki sem ga nekoliko zasledil tukaj. Če bi mi našli nek planet okoli katerega bi preletavali umetni sateliti in bi se kazalo neko življenje, bi najprej zgradili XYZ vesoljskih plovil in se vsipali na planet, ali bi najprej naredili eno vesoljsko plovilo ki bi poneslo tja nek robot da bi videli z čem imamo sploh opravka, ali pa vsaj poslali samo enega ali dva človečka?
Mislim da bi izbrali kar drugo opcijo, torej zakaj bi se nezemljančki kar usapli na naš planet ko pa niti ne bi vedeli kaka je atmosfera in če bi bila za njih še prenosljiva.
Those penguins.... They sure aint normal....

destroyer2k ::

BigWhale

Ne vem če je recimo buzenje kako so lahko vedli stara ljudstva toliko o vesoljih. Pa jaz ne pravim da so im dal nezemljani ali pa kaj takega, ker mam veliko dvoma v to samo je pa vseeno čudno kako so pridobili tako znanje. Tak tudi obstaja en zapis kateri razloži kako se je ustvaril asteroidni pas v našem osončju in današnji znanstevniki so tudi do enakega zaklučka prišli kako je nastal.

MadMicka ::

T-Majo pravi; "....v starem Egiptu...medicina na drugačen način razvita, ampak tako učinkovita kot naša danes".

Dej povej no, a si sam do tega prišel al si kje tole prebral.

antonija ::

Medicina ni bila nikjer v znani zgodovini bolje razvita in ucinkovitejsa kot je trenutno, vesolja (in narave nasploh) niso ljudje nikoli bolje razumeli kot ga (jo) trenutno, zivljenska doba ljudi in njihovo fiziolosko stanje ni bilo nikoli tako tako dobro kot je zdajle... Jst bi kr reku da so bli egipcani za svoj cas napredno ljudstvo, amapk kot vsa ljudstva iz tistega casa nimajo sans proti ljudem danes. Ce ne drugega danes zivimo v povprecju 4x dlje kot so pa takrat.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

PacificBlue ::

Ja sam kaj pa pričevanja ljudi in ogromno posnetkov? a bi ljudje to počeli sam zaradi osebne slave ali kaj drugega..nekaj jih že takih sam IMHO mislim, da poznamo čisti majhen del vesolja, in da obstajaj življenske oblike ki si jih še predstavljati ne moremo..

BigWhale ::

destrojer,

ma, sej vseeno ce so podrobno poznali zvezde in planete, od tega niso imeli prakticno nic. Morda kak 'rudimentary' koledar. ;)

Koliko so pa vedli o vesolju? Precej manj kot mi.

OChack ::

jst mislm da alieni in podobne zadeve ter razne tehnologije tm so in se tud vidjo, vendar avtentičnost intervjuja ki je brez repa in glave nebi ne potrdu ne zanikov, me ni blo tm zravn :)........pa vs vrjetn tud ne
Int€l inside, IDIOT Outside

T-Majo ::

Sicer sem pričakoval pljuvanje en čez druga v tej temi ( v tem primeru name) ampak ok. Si ne jemlem k srcu.

To o medicini je prikazal en dokumentarec od National Geographic, ki je tudi govoril o neki zračnikih in robotu ki je šel skoz zračnike. (opisujem ker nevem točnega naslova). Sem še pa enkrat prebral moj post in ja, res sem malo pretiraval. Sam razmerje med današnjo razvitostjo sveta in takratnjo so bili oni bolj razviti v medicini in še v marsičem.

V glavnem back on topic.

A mislite da če skrivajo, zakaj skrivajo pred javnostjo? Zaradi lažjih raziskav? Zarad preplaha?

Aja sem pa trdno prepričan v to, da ljudje in nezemljani (če slučajno so) nikakor ne morejo komunicirat in imeti skikov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: T-Majo ()

BigWhale ::

> Sam razmerje med današnjo razvitostjo sveta in takratnjo so bili oni bolj razviti v
> medicini in še v marsičem.

Seveda so bili. So mozganske tumorje operirali kar s pletilkami in kvackami skozi nos.

Laser in mikroskop sta dve taki 'crude' napravi. Mislim, kaki mesarji so dans, da natancnost laserja primerjajo z natancnostjo pletilke.

Al pa tiste primitivne klesce, ki jih zobozdravniki uporabljajo. Tud slucajno se ne morjo merit s kovaskimi klescami!

jype ::

T-Majo> Aja sem pa trdno prepričan v to, da ljudje in nezemljani (če slučajno so) nikakor ne morejo komunicirat in imeti skikov.

Kaj so pa skiki? So tako kot mulati otroci mešanopoltega para skiki otroci vesoljsko-zemljanskih staršev?

BigWhale ::

Hja...

"Johnny! Now, give me your tentacle and we'll cross the street together when the light is green."

destroyer2k ::

BigWhale

A si prepričan da niso vedli več od nas. Gremo tako pluton smo odkrili leta 1930 oni so pa vedli to že veliko časa nazaj, tudi kako je asteroidni pas nastal ne vemo dolgo a oni so vedeli pred logim časom. Pa tudi obstaja eden kamen samo se ne spomnim kje se nahaja pač tisti kamen je tako dobro natančno naret da še sedaj z našo tehnologijo nebi mogli tako dobro narediti. Tako da tukaj je precej dvoma kaka je bila zgodovina v resnici.

antonija ::

Ni ga bilo heroja na svetu n-tisoc let nazaj ki bi lahko oblikoval kamen bolj natancno kot ga znamo danes.
Ni ga bilo heroja na svetu n-tisoc let nazaj ki bi vedel da "pluton obstaja". Ubistvu ni vedel niti kaj je pluton. Se tega ni vedel da je zemlja okrogla.

Res je da ne moremo 100% trditi kaksna je bila zgodovina, ampak to hkrati pomeni da ne smemo pripisovati starim textom in kamnom nekih visjih vrednot kot so jih imeli v resnici. Verjamem pa de se mnogim bolj dopade misel da so vcasih ljudje (v svoji 20 let dolgi zivljenski dobi) bili izurjeni mozganski kirurgi (in to v kolibah iz blata ali pa v najboljsem primeru v prasnem kamnitem templu), da so bili (isti 20-letni mladci) uceni astronomi ki so (s prostimi ocmi?) videli pluton in razvozlali nastanek asteroidnega pasu, da so znali (taisti mladci) s preprostim kladivom in dletom oblikovati material bolj natancno kot ga znamo danes (ko lahko "zidamo" silikonske procesorje s pomocjo prekleto natancnih kamnov). Sej misel je res lepa pa ful gledan dokumentarec bi se dalo posnet iz tega, sam to nikakor ne pomeni da je to logicno (smiselno?) ali da je to res.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

MadMicka ::

T-Majo, tisto o zračnikih in robotu, ki je šel po njih, imaš verjetno v mislih "zračnike" za katere se je sedaj izkazalo, da nimajo izhoda ter da so bili verjetno namenjeni "prehodu duše" iz piramide v nebo.

destroyer2k ::

antonija

Ok razloži mi to slika zakaj je pluton na njem in vseh 9 planetom tukaj na sliki kaže da jih je 10 toda to je druga zgodba važn je samo tist kar sem rekel da pluton so poznali. Pa preden zanikaš da nima nobeno vrednost so znanstveniki našega časa potrdili da to je res sončni sistem in da je v točno poziciji vseh planet postavljeno.

klik

Zgodovina sprememb…

Roadkill ::

Pri zgodovinskih odkritjih se pozablja, da se "spomnimo" le pravilnih in pomembnih ugotovitev.
Raziskovalo se je na stotine let... ni hudič, da jim kaj ni uspelo odlično zadeti.... zdaj se pa tukaj govori, kot da so take stvari odkrivali vsak dan in z lahkoto.
Ü

destroyer2k ::

Roadkill

Kdo je rekel kaj z lahkoto. Jaz sem dal podatke za lažjo predstavo in za dokazilo to kar sem govoril.

Zgodovina sprememb…

T-Majo ::

@ MadMicka: Jap. Govorili so da naj bi bila ''pot'' d nebo do bogov. Naredili so pa neke ovire v smislu, češ če je res bil pravi faraon d bo znal mimo.

Ziga Dolhar ::

Jaz pa vsak večer molim, da bom prišel v nebesa.

Tko da ... mora bit neki na tem!
https://dolhar.si/

T-Majo ::

Hehe.

Vsi glejte POP TV :8), V tem trenutku, filem se je začel ob 20:00.





Independance day.

Azrael ::

@destroyer2k:

Tista slika lahko pomeni karkoli, odvisno kako si jo razlagaš.

Da predstavlja solarni sistem je IMO malo ali nič verjetno.

Ni ne sorazmerja velikosti planetov:
ali pogleda " od strani", ki prikaže ekscentričnost orbite Plutona:


@T-Mayo:

Če bi do tega v RL prišlo, bi bil začetek podoben, kot predstavlja film, samo konec bi bil popolno nasprotje tega v filmu.
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Azrael ()

destroyer2k ::

Azrael

Ne vem če si prebrav dobro od mene vse toda sem rekel da to so znanstevniki dokazal da je v resnici res solarni sistem tist (da so tisti predniki imeli to solarni sistem). In tudi zapiski so se o vesolju toda tisti zapiske se ne spovnim imena mogoč drugič bom posikal ih.

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

> Ok razloži mi to slika zakaj je pluton na njem in vseh 9 planetom tukaj na sliki
> kaže da jih je 10 toda to je druga zgodba važn je samo tist kar sem rekel da pluton
> so poznali.

Tam je 11 kroglc okrog sonca. A tisti dve extra sta Charon in Luna? ;>

destroyer2k ::

BigWhale

Jp predniki so imeli luno za planet pa za enega več tist naj bi bil pa 10 planet.

BigWhale ::

Tista slika se lahko razlaga tud tko, kot da je zemlja center, nanjo sije sonce okrog pa je pa se enajst kamnov.

Ne, to ni znastveni dokaz/zapis, da so pa tisti, ki so tole izklesal poznali nas soncni sistem.

Marsikatera starodavna ljudstva so bla brihtna, nic ne recem in tudi ne zanikam moznosti, da bi lahko razlagali nas soncni sistem si tako, kot da je sonce v sredini ostalo pa krozi okrog. Povsem mozno. A kaj vec kot to, pa verjetno niso znali.

Brainsurgery s pletilko je se vseeno brainsurgery s pletilko. Maji so bili konec koncev divjaki, ki so na svojih piramidah puscali kanale, da je lahko odtekala kri zrtvovancev.

destroyer2k ::

Ja no to nobedn ne more rečit da ni solarni zapis ker so v zapiskah imenov nekaj podobno kot solarni sistem ni enako ker v resnici so včasih govorili da je 12 planetov v našem osončju pač planet je tudi spadav sonce.

Azrael ::

Prevodi so klinc, spomni se primera, ko so različni prevajalci (in to dobri, ne neki vanabe)dobili za nalogo nekajkrat prevesti besedilo iz angleščine v kitajščino in nazaj in to nekajkrat ponovili.

Zelo hitro so dobili povsem drug pomen. Iz jedrskega orožja so nastali zmaji in podobne cvetke. In to pri dveh živih jezikih!

In sedaj prevod iz jezika in pisave, katero komaj znamo dešifrirati in še to ne vse. Sem precej prepričan, če bi zadevo prevajali npr 19 stoletju, bi dobili ven čisto drug pomen.

Tista zvezda bi kaj lahko predstavljala kakšno odlikovanje.
Nekoč je bil Slo-tech.

Ziga Dolhar ::

Glede "prevodov", kaj niste gledali Star Gate? (Prvi film.)

Aja, pozabljam. Ta film zgolj potrjuje, da obstaja še "nekaj drugega" :-).
https://dolhar.si/

OChack ::

hm no eno zanimivo uprašanje je zgoraj, zakaj nočjo se tejle alieni razkrit.
no pa recimo da obstajajo pogodbe med USA in ostalimi vesolci :) .....recimo da je vse res...skeptiki mormo bit.

zdej pa poglejmo kaj bi se zgodl če bi res začel pridobivat TI. zero point energy iz podobne vesoljske zadeve (baje ma 1 kubičn inch 10^4GW energije, ne me uprašad od kje sam baje je tko). in kaj dobimo pol.? nenadn propad velikih energetskih gigantov, avtomobilske industrije, letalstva, brezposelnost in še bi našteval.
no za letalstvo (vsaj boeing in ostale USA+american army proizvajalce letal) velja da naj bi imel tehnologijo na voljo že lep cajt, NASA pa nj bi bla samo pesk v oči javnosti in pranje denarja (črni fond za vojsko je 4x večji od uradnega - vir se najde sam mal pogooglejte al pa youtube)

je pa tud res da ma od nas zemljanov naš sosed tesla velike zasluhe za razne izume in leteče cigare (da že v njegovm cajtu je to delval in sploh mi je zanimiv nek elektronski top ki spominja na znanstveno fantastiko - se splača dokumentarce o tesli pogledat na youtube)

in še malce mojega razmišljanja.....zdi se mi da smo zemljani zelo omejeni, namreč precej precej mogoče je, da ko smo mi še po vseh 4 nogah lezli kot napov opice so se nekje (ne v nasem osoncju) "ljudje" oz vesolci že verjetno vozil z avti in tud verjetno je da so se mal bl razvil v teh nekja 100 000 letih in začel koristit razne stvari, ki se nam zdijo samo teorija
Int€l inside, IDIOT Outside

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OChack ()

Ziga Dolhar ::

Jest mislm, da ljudje brez zunanje pomoči nismo nikakor mogli kr sami pogruntat elektrike.
https://dolhar.si/

Smurf ::

>Ja no to nobedn ne more rečit da ni solarni zapis ker so v zapiskah imenov nekaj podobno kot solarni sistem ni enako ker v resnici so včasih govorili da je 12 planetov v >našem osončju pač planet je tudi spadav sonce.

Sicer pa, če so "nezemljani" bili sposobni obiskati nas nekaj tisoč let nazaj, bi si v tem času že oblikovali vesolje po svoji volji, najverjetneje v kakšno veliko baterijo.
««
«
1 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ancient Aliens 2.

Oddelek: Loža
222615 (2147) T-h-o-r

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25325994 (19743) Ziga Dolhar

Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9516524 (13934) Ziga Dolhar

Moon, hoax or real? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16218645 (15667) Loocas
»

Denarja za iskanje Nezemljanov ni, SETI ustavljen (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
23438806 (32248) jest10

Več podobnih tem