» »

UFO Area 51 - The Alien interview

UFO Area 51 - The Alien interview

««
10 / 12
»»

BigWhale ::

Ne bom razlagal kaj si mislim. Je ze Omegablue vse povedal... :)

Next please!

T-h-o-r ::

that's just what the GOVERMENT wants you to believe >:D it's all a LIE


This whole phenomena is a mystery wrapped in an enigma wrapped in a government agenda.
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

PacificBlue ::

Se strinjam s Thor-om..bytheway Omegablue hvala za link..dokazal si mi, da je ta posnetek fake..ampak, vseeno pravim, da za vsem tem se skriva nekaj..mogoče me narobe razumete..nisem jaz tak Ufo fanatik za kakšnega me imate..te teme so me včasih zanimale, ko sem bil še mlajši..zdaj me bolj druge stvari zanimajo..ti alieni mi niti niso toliko pomembni, ker važno je kaj mi ljudje počnemo in ne neki nezemljani..ampak kot sem hotel reči celoten fenomen Ufologije ni kr iz trte zvit..če vsaj vam ne morem(ali ga pa nočete sprejeti) predstaviti dovolj močan dokaz to še ne pomeni, da Nlpji ne obstajajo..to trdim na osnovi lastne izkušnje in izkušnje drugih(predvsem mislim tukaj na slovenske državljane, ki nikakor ne morejo in seveda niti nočejo zasloveti ali zaslužiti na ta račun)..
Kot drugo bi pa izpostavil vpliv oziroma soudeleženost ameriške vlade pri UFO fenomenu..zdaj čisto jasno mi je, da je Cia sodelovala pri razširjanju tega fenomena..nekateri kot recimo Bill Cooper(umrl(ustreljen) kmalu po 911) je skoraj do smrti trdil in tudi imel dokaze, da nezemljani obstajajo in da ameriška vlada sodeluje z njimi preko raznih tajnih projektov, ki so bili blagoslovljeni z podpisom ameriških predsednikov..vendar mal pred svojo smrtjo je pa začel trditi, da je veliko tega izmišljeno oziroma krivdo za to je valil na Cio oziroma bolje rečeno na Illuminate..motiv za takšno ravnanje Illuminatov je pa, da želijo, da ljudje živijo v strahu..tako lahko rajo bolje kontrolirajo..samo nočem se preveč razpisati o tem..tudi tema ni temu namenjena..vendar sem prepričan, da resnico bomo še mi(ne naši zanamci) kmalu odkrili..

@nebivedu

O tem sem v bistvu še mislil sam nekaj napisati..ti dokumentarci in podobne stvari delujejo na podoben princip...da zrušijo predstavo o nekem pojavu, o katerem ljudje mislijo, da je resničen..torej medejo ljudi..zakaj tako? del odgovora sem ti napisal zgoraj..
Podobno bi lahko rekel za veliko drugih stvari..recimo samo za cigarete..grozni napisi na škatlicah..s tem vplivajo na človeka..imajo ga namen prestrašiti..zmesti..četudi je jasno, da kajenje škoduje ampak stvari se lotevajo na čisto napačen že skoraj butast način..kaj bi si mislil kakšen alien, če bi slučajno prišel na Zemljo in videl ljudi kaditi(uživati) stvari na katerih piše smrtno nevarno..zdravju škodljivo..itd? imel nas bi za največje freake, kar jih obstaja v vesolju..
Čudni smo res ljudje..ali se pa pustimo, da nas delajo čudne..kakorkoli enkrat se bo že vse razjasnilo...

P.s.

Ne morske deklice(sirene) pa še nisem videl..in je tudi nikoli ne bom..če me razumeš:)

T-h-o-r ::

tist quote je drugač iz x-files PacificBlue ;)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

PacificBlue ::

Se mi je zdelo:D

tommy boy ::

Evo ene zanimive spletne strani: Link

MCSE ::

Naslednji tekst bo za neklatere močno kontraverzen!

Indijski teksti ponekod omenjajo obiskovalce z neba, prav tako egipčanski, še posebej pa asirsko-sumerski, katerih civilizacije naj bi bile prve na svetu. Tudi južno in severno ameriški prvotni prebivalci (t.i. indijanci) nimajo nobenih probelmov z omenjanjem izvanjzemaljcev, da so nas obiskali, in nimajo problemo z omenjanjem njihovega obstoja. Seveda je veliko omemb tipa duh, prikazen, bog itn, interperetacije znanosti pa ponavadi to zanemarijo kot halucinacije.

Krščanska vera in posledično iz nje izrojena civilizacija - zahodnjaška je ena takih, ki ima problem z izvanjzemaljci. Saj če smo ustvarjeni po božji podobi potem drugačnih od nas ne mora biti. Po mojem mnenju je to zelo egocentrično mišlenje - Galileja so hoteli obesit, ker je rekel, da zemlja potuje okrog sonca in ne obratno... enako danes tisti, ki vodijo svet poizkušajo vse da bi osmešili tiste, ki govorijo o izvanzemaljcih - tipično, ko pa sami vedo obratno.

Mislim, da rabimo samo čas, da dojamemo, da nismo edini v tem prostranem vesolju, in da zakoni fizike niso tako omejujoči, da nebi omogočali hitrih preskokov v prostoru ali potovanja hitrejšega od svetlobe, preko dimenzij itn... Preprosto smo omejeni z telesi (možgani) katera so nam dana, da bi lahko sploh dojeli, da naše vesoje ni samo 4D ampak, da ima mnogo več dimenzij.

Zato nam te stari teksti, napisani v jeziku, ki ga naši možgani dojamejo lahko pomagajo veliko, tukaj se strinjam s PacificBlue-om.

Da ne bo dvomov, nisem pripadnik nobene vere, enako pa se ne smatram za ateista, verjamem, mogoče celo vem pa da nismo sami.

S temi stavki odpiram novo kontraverzno debato med beleiver-ji in non-beleiver-ji.

HAVE FUN!

PacificBlue ::

@MCSE

Bolj se skoraj ne bi mogel strinjati s tabo..

Tukaj je eno zanimivo branje..ampak res opozarjam bralce naj bodo odprtega uma in naj ne skritizirajo ampak poskušajo nekako razmisliti o tem..dejstva so lepo razložena..ampak še enkrat pravim, da mnenje si ustvarite sami..so pa podatki zelo šokantni(seveda če so resnični)..

KLIK


Edit:napačen link

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

jasno da obstaja možnost, da nismo edini v tem orjaškem vesolju, čeprav je v resnici vesolju (kot je že bilo omenjeno v nekaterih podobnih temah) povsem vseeno, kje je življenje in kje ne.

Se prav lahko zdi, da je vesolje dosti preveč enormno, da bi sploh obstajala možnost da smo sami -in da je potemtakem potrata prostora "iracionalna in nelogična", a v resnici vesolje ne pozna pojmov "racionalnosti" in "neizkoriščenosti". Dokler ni konkretnega dokaza, je možnost, da je v vsaki galaksiji vsaj ducat planetov z razvitimi oblikami življenja v končni fazi natančno enaka možnosti, da smo edini organizmi v tem vesolju.

Definitivno bi bilo zanimivo naletet na izvenzemaljce, a iz vseh linkov, ki so bili prilimani v tejle temi (nekatero dokazno gradivo pa se je celo izkazalo za EPP:P )
se lahko gladko ovrže vse te posnetke.Vse dokler se ne pojavi morebitno pravo dokazno gradivo, v kakršnikoli obliki že bo.
Če se bo that is...

Egipčani pa Sumerci....Glede na to kako bujno domišljijo so imele stare civilizacije in kako hitro so potegovali asociacije glede praktično česarkoli na boga, duhove in podobno...very unlikely skratka,
domneva je, a dokaza nobenega.

krneki0001 ::

MCSE
ja sumerci omenjajo v epu o gilgamešu tudi mrtvo polje, kjer si moral iti skozi njega s posebno obleko in jo na koncu sleči ter sčistiti tudi orožje - a misliš da je bilo to polje radioaktivno ali pa celo biološko ali kemijsko zasvinjano, ker samo skozi taka polja greš v zaščitni obleki in potem dekontaminiraš orožje?

Omenja tudi čuvaja, ki na vsakih 7 let da iz sebe dol oklep, in ravno takrat ga je gilgameš lahko ubil - mogoče robot z oklepom in rabi vsakih 7 let remont?

Potem se omenja naprava s katero je videl na vrh gore - mogoče daljnogled?


Za nekatere je to dokaz, zame pa so to pravljice in domišlijski spisi takratnih piscev.

P.S. Ampak jaz itak nisem iz tega planeta, tko da se ne ustrašit - niste sami v vesolju, smo bili tukaj pred vami in smo vas umetno naredili, pa prvim primerkom smo podarili malo daljšo življersko dobo in malo naše tehnologije(vi jih pa imenujete bogovi), da ste se lahko razvili do tega, da ste poselili cel planet (dinozavri bi vas drugače vse požrli za šalo). Na žalost pa vas je cerkev v srednjem veku potisnila par tisoč let nazaj in ste šele sedaj prišli do bledih dokazov, da ste samo izdelek neke druge civilizacije.

PacificBlue ::

@nebivedu

Oprosti, ampak tvoje sarkastično mišljenje..predvsem mislim tam pod P.S mi že nekako najeda živce(kar se redkokdaj zgodi..verjemi..)

Vsaj daj kak svoj argument, o katerem bomo lahko debatirali ne pa neke sarkastične pripombe, ki samo razvnemajo nekatere in lahko zelo pripomorejo k zaklepu teme..kapiš?

krneki0001 ::

Če ne preneseš sarkazma ga ne beri.

Napisal sem 3 ključne stvari iz epa o gilgamešu pred PS-jem. Kako pa to komentiraš?

krneki0001 ::

Lahko pa še to napišem, da je bil gilgameš "kao" polbog za sumerce. Njegovo orožje so nesli trije navadni trenirani vojaki. Velik je bil za vojaka in pol in širok za 2 vojaka - vsaj tako je napisano.

Ali pa mahabharata, kjer naj bi opisali boj med dvema nacijama in potem pogorišče kot od atomske bombe, kjer so ostala zoglenela trupla in podrte hiše.
Ali pa recimo senco, ki jo je nareilo leteče plovilo ko so prišli zunajzemeljci po bogove, da jih odpeljejo domov.


Veliko je teh zadev v starih spish, ampak moje prvo vprašanje pa je - ali so resnično pravilno prevedeni? Ali resnično tiste besede opisujejo to kar smo potem prevedli mi v današnji situaciji? Sam mislim da preveč abstraktno gledamo na te zadeve in vlečemo zaključke, ki skoraj sigurno niso pravi, ker imajo tisti ki prevajajo te spise neko predstavo iz sedanjosti in jo vlečejo v tiste prevode, kar pa ni prav.

jype ::

PacificBlue> Vsaj daj kak svoj argument

Zakaj bi pa ravno nebivedu moral biti izjema?

krneki0001 ::

Vsaj daj kak svoj argument...


Saj sem dal svoj argument iz prve roke. Dokaži, da sem iz tega planeta. Sam trdim, da nisem, na tebi pa je da dokažeš, da sem. Tako se namreč ti obnašaš v tej temi. Nekaj prbiješ, daš brezvezen link, na katerem je že od daleč vidno, da je fake in potem ko ti damo kontro, hitro potegneš iz rokava še bolj glup link in "jovo na novo".

Sam sem prebral vse te stare spise (gilgameš, ramajana, mahabharata, pa še mnogo drugih). vsi njihovi prevodi govorijo o večih bogovih in o tem, da so bili bogovi skregani med seboj in da so na koncu uničili drug drugega.

ampak, kot trdim sam, mi iz našega planeta smo vas ustvarili in zdej ste, kjer ste.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Napisal sem 3 ključne stvari iz epa o gilgamešu pred PS-jem. Kako pa to komentiraš?

Beri svoje obrazložitve..


Zakaj bi pa ravno nebivedu moral biti izjema?

Nihče ni izjema..ne govorim jaz o tem..samo sarkazem(negativni) povzroča nevšečnosti za to temo(ali pa za katerokoli drugo)..

PacificBlue ::

Sam sem prebral vse te stare spise (gilgameš, ramajana, mahabharata, pa še mnogo drugih). vsi njihovi prevodi govorijo o večih bogovih in o tem, da so bili bogovi skregani med seboj in da so na koncu uničili drug drugega.

Lepo..ampak a si se kaj naučil iz tega?

krneki0001 ::

Torej trdiš, da so takrat imeli vsaj kemijsko ali biološko orožje ali pa celo atomsle bombe, poznali so elektriko(v vasi, kjer je živel gilgameš je nad vrati v žitno shrambo svetila večna luč - žarnica mogoče?)
Poznali so daljnogled in obstajali so roboti?

Za katero stvar misliš, da je mogoča od teh štirih?

Sam bi mislil, da mogoče primitiven daljnogled, ker z nečim so morali tudi zvezde opazovat, vse ostalo pa je BS.

krneki0001 ::

Zakaj bi se moral kaj naučiti iz teh starih pravljic. Več se naučiš, če berež živalske basni in pripovedke, ker imajo na koncu vse basni nek pameten zaključek in zaključne besede, ki so poučne. Ep o gilgamešu pa to ni.

PacificBlue ::

A veš kaj je to?



ali pa to..





ali pa to..





ali pa to..





ali pa to..







Lahko bi ti nalimal še veliko več podobnih artifactov, ki se ne nikakor ne skladajo z človeško zgodovino oziroma so v bistvu resničnu šokantni..pred leti je bila na Dunaju celo razstava o teh artifactih..


Edit:typo

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: OmegaBlue ()

PacificBlue ::

Zakaj bi se moral kaj naučiti iz teh starih pravljic.

Aha..potem pa tako nima smisla, če si jih bral kot "pravljice"..

jype ::

PacificBlue> ki se ne nikakor ne skladajo z človeško zgodovino

Mal vprašej na medicinskem faksu... V kleti majo patologijo in ti bodo razložili, kako take lobanje nastanejo (in se čudili, da je tako dolgo preživel, da mu je lobanja okostenela).

PacificBlue ::

@jype

Ne ti meni o medicini...

Preberi si tole..


Edit: glej tam pod Strange artifacts..mystery skulls,,noče linkat direkt

Zgodovina sprememb…

jype ::

PacificBlue> Edit: glej tam pod Strange artifacts..mystery skulls,,noče linkat direkt

Ja. Vem, kaj ta lobanja je. Na patologiji ti bodo tudi znali razložiti. Reč je posledica "popolnoma naravne" okvare dednega materiala, a se zelo redko pojavi. Več tega je pri novorojencih v okolici Černobila.

Nobenih vesoljcev ni.

Zheegec ::

Sploh prva slikca nakazuje, da je nekdo zelo lepo naštudiral aerodinamiko že v tistih časih. Ima odlična krila za "glidanje" in pa rep za zavijanje. Torej glavna osnova za vsako letalo, izdelava pa najbrž ni bila mogoča zaradi pomanjkanja pravih materialov. Saj v tistih časih (sploh egipčani) niso bili na nivoju "uga uga uga", ampak so že obvladali matematiko, geometrijo, nekaj malega fizike, politike itd... Saj to ni bilo tako dolgo nazaj, da bi bili takrat ljudje kaj veliko manj inteligentni.

"ne ti meni o medicini..." je pa dober argument. Moj argument je: ne ti meni o vesoljcih.

On topic: glede na število zvezd v vesolju, je statistična možnost za kakšen planet z možnostjo razvitja življenja kar precejšnja, ampak bi potrebovali vsaj Star trek warp 5+ za normalno raziskovanje vesolja. Glede na to, da je pri našem trenutnem poznavanju fizike 99% hitrost svetlobe samo teoretična, dvomim da bomo v kratkem začeli raziskovati vesolje. Najbrž nikoli:(

Ima pa vera v "nezemljane" podoben izvor, kot vera v bogove, nadnaravne sile itd - ljudje se bojimo neznanega in iščemo razlage v nekih abstraktnih pojmih, namesto da bi uporabili logiko. Dokler pa nam s 100% gotovostjo ne dokažeš nečesa, ti pa res nihče ne bo verjel.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

PacificBlue ::

Ja. Vem, kaj ta lobanja je. Na patologiji ti bodo tudi znali razložiti. Reč je posledica "popolnoma naravne" okvare dednega materiala, a se zelo redko pojavi. Več tega je pri novorojencih v okolici Černobila.


A potem je možno, da je ta dedna okvara pred ne vem koliko leti bila zaradi radioaktivnosti?..pa če bi hotel in verjetno tudi bom pokazal še več takšnih artefaktov,kjer logika odpove..pa ne samo lobanja,kot praviš jo lahko razložiš z medicino..kot sem jaz prebral iz tega linka je stvar še preveč čudna celo za medicino..se mi zdi, da se na Slo-techu prav bojite takšnih stvari..to je pač moj IMHO...


ne ti meni o medicini..." je pa dober argument.

Nisem mislim na takšen način..imam zelo bližnje sorodnike, ki delajo v medicini..pač vem nekoliko o teh rečeh...


Ima pa vera v "nezemljane" podoben izvor, kot vera v bogove, nadnaravne sile itd - ljudje se bojimo neznanega in iščemo razlage v nekih abstraktnih pojmih, namesto da bi uporabili logiko. Dokler pa nam s 100% gotovostjo ne dokažeš nečesa, ti pa res nihče ne bo verjel.

Veš, da 100% dokaza ti ne morem(vsaj zaenkrat) dati..to je tako kot, da bi ti prinesel vesoljca na pladnju..lahko samo predstavim nekatere stvari, ki v vas prebudijo razmišljanje ali je stvar resnična..želja po tem razmišljanju je pa odvisna od vas..lej človeštvo je relativno mlada zadeva..koliko neodkritih stvari naš še čaka..ko tako z gotovostjo trdite, da te stvari ne obstajajo imam občutek,kot da bi se lahko človeštvo takoj končalo z vednostjo pač, da vse ve..Ali pa je res tako?..Mislim da zelo daleč od tega..kot, da bi ponovno trdili, da je Zemlja središče vesolja...

Zheegec ::

Kot že rečeno - mogoče upamo, da vesoljci obstajajo (ali pa vsaj življenje na drugih planetih), ampak vseeno razmišljamo s svojo glavo (čeprav zelo radi gledamo Sci-fi filme) in se zavedamo da je možnost srečanja z ETji zelo nizka. Zakaj nam moraš, navkljub popolnoma očitnemu pomanjkanju dokazov, "dokazovati" njihov obstoj, oziroma nam "prebujati razmišljanja", če pa še sam nimaš oprijemljivih dejstev.

Zakaj lepiš te neumne linke?
to je tako kot, da bi ti prinesel vesoljca na pladnju

DA!!!! KJE JE?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

T-h-o-r ::

zakaj pa nihče noče pojasniti, če vesoljci obstajajo, zakaj bi se glih na zemljo vozli nas opazovat oz. nam piramide gradit itd.:\
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

krneki0001 ::


Posoda za shranjevanje sadja v alkoholu - nekako bi po domače temu rekel rumov lonec. Notri je bilo dovolj sadja, da so imeli nekaj za čez zimo, ko niso imeli drugačne oblike sadja. Zato tudi sadna kislina v njem.
Ni to baterija, kot boš uspešno trdil še naprej.



Ti boš trdil da je to vinimana ali po drugače letalo, ki naj bi ga uporabljali v času mahabharate.
Sam pa trdim da je to kupec možička. Malo bolje poglej in boš videl usta, nos in oči.



Najbrž je to zemljevid. Sicer obstajajo še starejši. En izmed takih prikazuje saharski del afrike kot zelo rodovitno zemljo.



Po barvi sodeče je tole bron. Pa ne da so znal v bronasti dobi celo krog narest iz brona??? Še pred bronasto dobo so namreč že poznali kolo, če še ne veš.


Sicer ti je že jype nakazal, vendar...
S povezovanjem glave pri dojenčkih lahko ustvariš zelo nore oblike lobanje. Zelo veliko tega so delali v egiptu, da so dobili podaljšane lobanje in podobno. Nekako tako kot s povezovanjem nog pri japonskih dekletih ustvariš majhne podplate in so japonci prov veseli, ker je to za njih znak lepote. Pač še ena iznakažena oblika telesa več.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: OmegaBlue ()

BigWhale ::

Pacific,

Lej, stvar je preprosta. Vesoljcev, nam v blizini ni. Ce bi bili, in bi bili bolj razviti od nas, bi nas 'pojedli'. Tako ali drugace. Morda obstaja se kaka drobcena moznost za zivljenje v vesolju. Nekje dalec dalec stran. Jaz sem dolgo casa zivel v prepricanju, da verjamem, da nekje pa so. Ja, mogoce so res, kaksna primitivna bakterija ali kaj podobnega. Povsem mozno ampak moznosti, da se je se kje drugje razvila kaksna visoko razvita civilizacija, ki se pred nami bolj ali manj uspesno skriva pa prakticno ni.

Pa lahko Sagan se stokrat rece, da je to potrata prostora in Daineken (sp?) naj se naprej prebira starodavne bukve in v vsaki bakli vidi lasersko pistolo, or whatever.

Enostavno, vzames naso galaksijo in njeno starost. Potem nase osoncje, ki mora biti pri zunanjem robu galaksije, ker je tam habitable ring v galaksiji, rabis nekaj plinskih orjakov, ki nase vlecejo vecino projektilov v osoncju in tudi tistih, ki priletijo iz medzvezdnega prostora. Rabis planet na podobni oddaljenosti od sonca kot je zemlja. Ta planet mora imeti satelit priblizne velikosti lune, da se ustvarja plimovanje in da spet privlaci raznorazne projektile. Planet se mora dovolj hitro vrteti okrog svoje osi, ki mora biti vsaj malo nagnjena (ampak ne prevec), da dobis letne case. To niti ni nujno pogoj ampak je pa precej fajn, ker tako avtomatsko povecas habitable zone na planetu, ce bi bila os nagnjena premalo, bi bil ekvator sprazen, pola popolnoma zmrznjena in vmes bi bil nek ozek pas kjer bi bile temperature kolikor toliko primerne za zivljenje. Ce bi bila os prevec nagnjena, potem nimas dnevov in noci in tista stran planeta, ki je obrnjena proti soncu se sprazi, druga pa zmrzne. Isti efekt se zgodi, ce je planet 'locked' in naredi en obrat okrog svoje osi tako pocasi, kot potrebuje, da se pripelje okrog sonca. Nekako tako kot nasa Luna.

Planet mora imeti kolikor toliko tekoco sredico, ki se potem obnasa kot dinamo in ustvari elektromagnetno polje okrog planeta, ki nas varuje pred raznoraznim sevanjem s sonca. Brez tega bi nas sprazilo.

Sem kaj pozabil? Aja, se to, da bi bilo potrebno, da se je evolucija (od kemicne naprej) zacela kake 4.2mrd let nazaj. Ce se je zacela prej, potem so tista bitja tam ze zdavnaj izumrla. Morda so kakih 1000 let oddajali radijske signale, ki so prisli do nas ampak mi takrat se nismo poslusali in jih nismo slisali. Njihov SETI nas tudi ni mogel ujeti, ker smo mi kako milijardo let nazaj uspeli priti do vec celicnega organizma. Ce se je evolucija zacela kasneje, so pa oni sedaj nekje na ravni dinozavrov ali pa se to ne.

Torej, povej mi, koga in kje jih iscemo. Potem mi pa povej, ce resnicno verjames tistim butcem, ki pravijo, da kroge v zitu delajo vesoljci iz Marsa in Venere, ki sta se bolj mrtva kot tisti 80 kilski kamen, ki sem ga jaz en teden nazaj izkopal na vrtu pred hiso.

jype ::

PacificBlue> A potem je možno, da je ta dedna okvara pred ne vem koliko leti bila zaradi radioaktivnosti?

Kaj misliš, kaj je glavni vir radioaktivnosti? Ne, niso jedrske elektrarne.

nebivedu> Zelo veliko tega so delali v egiptu, da so dobili podaljšane lobanje in podobno. Nekako tako kot s povezovanjem nog pri japonskih dekletih ustvariš majhne podplate in so japonci prov veseli, ker je to za njih znak lepote.

Egipčani so to počeli, poleg južnoameriških ljudstev, noge pa so povezovali predvsem kitajci (ki pa so počeli tudi bolj perverzne reči).

PacificBlue ::

@nebivedu..

Razočaral si me...spet sarkazem..zdaj te pa res ne bom več bral, pa če se še tako trudiš..

Torej, povej mi, koga in kje jih iscemo. Potem mi pa povej, ce resnicno verjames tistim butcem, ki pravijo, da kroge v zitu delajo vesoljci iz Marsa in Venere, ki sta se bolj mrtva kot tisti 80 kilski kamen, ki sem ga jaz en teden nazaj izkopal na vrtu pred hiso.

Če nezemljani obstajajo in IMHO obstajajo..in če so to visoko razvita bitja(predvsem mislim spiritualno) lahko da imajo kakšen dogovor, da se ne vmešajo v dogajanje na Zemlji..mogoče še nismo dovolj zreli, da bi z nami sodelovali.., da bi uporabili tehnologijo, ki bi jo z nami delili za vojaške namene itd..verjetno nas samo opazujejo..

In ni nujno, da alieni živijo na površju kakšnega rodovitnega planeta..če tako praviš, da so kao izumrli..ni nujno..lahko, da so poiskali kakšen drug planet in tudi možno ustanovili kolonijo pod površjem planeta..še za mars pravijo, da vsebuje ogromne količine vode pod površjem...
In kje bi lahko iskali te nezemljane..recimo 7-zvezdni sistem Plejad(ima 16 planetov)..Sirius-A,Sirius-B, Tau-Ceti, Zeta Reticuli I, Betelgeuse, Aldebarian, Lyra..itd..

P.s. glede žitnih krogov pa verjetno, da res ne delajo jih nezemljani z marsa ali venere..verjetno od kod drugod..

Zgodovina sprememb…

username ::

@PacificBlue:
Aha, točno - omenil si Betelgeuse. Imaš prav, od tam je doma Ford Prefect
Evo, dokaz da Nezemljani obstajajo.
>:D
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

PacificBlue ::

Ford Prefect is a fictional character in The Hitchhiker's Guide to the Galaxy ....

Ziga Dolhar ::

That's what they want you to believe.
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

username ::

PacificBlue > Ford Prefect is a fictional character in The Hitchhiker's Guide to the Galaxy ....
No shit Sherlock. A ti si pa mislil, preden si kliknil, da boš našel informacije o kakem dejanskem alienu? Ojej, ojej, Pacific...

Ampak, kot je omenil Žiga: "that's what they want you to believe" - torej, vse v knjigi Hitchhiker's Guide je res, ampak so resnico diabolično prebrisano kar obelodanili v SF knjigi - ravno zato da bi vsi mislili, da je to samo pravljica... vse to je ena zarota, ti povem, orkalapipa :D
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

PacificBlue ::

No shit Sherlock. A ti si pa mislil, preden si kliknil, da boš našel informacije o kakem dejanskem alienu? Ojej, ojej, Pacific...

Pa sem dobil vas na finto..a mislite, da sem tako naiven ali kaj..ta film sem ja že enih 3krat gledal,kot tudi prebral knjigo..and dont behave so stupid..

imagodei ::

Pa res... ... ... 8-O
- Hoc est qui sumus -

PacificBlue ::

Kot že rečeno - mogoče upamo, da vesoljci obstajajo (ali pa vsaj življenje na drugih planetih), ampak vseeno razmišljamo s svojo glavo (čeprav zelo radi gledamo Sci-fi filme) in se zavedamo da je možnost srečanja z ETji zelo nizka. Zakaj nam moraš, navkljub popolnoma očitnemu pomanjkanju dokazov, "dokazovati" njihov obstoj, oziroma nam "prebujati razmišljanja", če pa še sam nimaš oprijemljivih dejstev.

Jaz bi temu rekel, da živimo v modernem temnem veku..kot, da bi se zgodovina ponavljala..a ti misliš, da je ta stvar tako enostavna ali kaj? Da bi dejstvo, da obstajajo nezemljani sprejel, kot malo bolj nenavadno novico?..pa veš da..pretreslo bi tvoje zaznavanje o svetu do temeljev..in ne samo pri tebi..pri veliki večini ljudi..si že slišal za Orsona Welles-a, ki je konec 30 letih zelo prestrašil američane z radijsko oddajo, da so Ameriko napadli Marsovci?..no in zelo podobno bi se odvzvali vi..in zato pravim, da nezemljani še nočejo sodelovati z nami..ker smo pač še prebutasti zanje..
In veliko vlogo pri tem ima Cerkev,ki take ideje že skoz zatira v kali..da pač človeška podoba izvira od Boga in da ni drugega bolj razumnega bitja kot pa človeka...
Če ne bi bilo Cerkve bi zdajle pil čaj na Veneri:P


Zakaj lepiš te neumne linke?

Vnaprej že obsodiš neko stvar za neumno..mislim na izvenzemeljsko življenje in potem vse stvari povezane z njo označiš za neumne..niti prebiraš jih ne..pa sj nisi edini..
In zakaj imaš nick Alien3001? Hecno, ne?

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Pa res... ... ...

Da res..veš zelo rad igram šah.

OChack ::

glede slik zgoraj, uno prvo je baterija, mislm da najdena v bagdadu (irak) vn pa nevem kok da štroma amapk se mi zdi da okol 0.9 al 1.2V ubistvu je predhodnica današne baterije, tud zgradba je zlo podobna. v švici majo muzej, ki ga furajo izključno iz teh baterij
Int€l inside, IDIOT Outside

PacificBlue ::

@ Ochack




Recently we have made copies of these devices using vinegar (which of course would have been an available electrolyte at the time). A single device produces about 1V at 10mA. Of course from what we have learnt in this article such a system would indeed work as a battery, but was this the intention over 2000 years ago - did the Mesopotamians really mean to invent the battery, or did the device have some other, quite unconnected purpose?

It seems very un-likely that they purposely made a battery, especially as no wires were found with the device. However, assuming that they were using them as batteries, there are several theories that have been put forward for their purpose? One suggestion was that the Mesopotamians may have wired up many of the batteries so that they could electrify holy statues to give them 'magical' powers. This is a nice theory / idea perhaps, but electric shocks depend on high voltage, and they would have needed hundreds of batteries to produce a shock!

Another theory is that these small voltages could have been used in acupuncture (which had been discovered / invented by this time). Some of the devices batteries were found next to fine needles. It is possible that needles put in the skin and wired to a few volts might have produced therapeutic effects - well, some kind of effect anyway!
The origin, use and purpose of the so called Baghdad batteries therefore still remains a mystery.

Edit: zdaj koliko voltov proizvede ta baterija še tudi meni ni jasno..večina jih pravi od 1-2 Voltov vendar sem videl na Youtube filmček kjer gre napetost vse do 4,5 volta..res, da to ni velika napetost ampak če so uporabljali na stotine ali celo tisoče takšnih baterij skupaj..:\

T-h-o-r ::

they had an alien-powered factory
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

PacificBlue ::

they had an alien-powered factory

bolje mogoče battery-powered factory:)

Hammer123 ::

baterija naj bi dala iz sebe 0.5V. Pred 3 urami so povedali na national điogrefiku.

PacificBlue ::

Hmm..saj pravim točnega odgovora ne poznam, ker je toliko razlićnih podatakov..tudi Ochack omenja okoli 1 Volta napetosti..pač dejstvo je, da proizvaja majhno napetost in da so to napetost uporabljaji za neko nam neznano stvar..

PacificBlue ::

Druga zanimiva stvar je tale zemljevid Piri Reis..





In 1929, a group of historians found an amazing map drawn on a gazelle skin.
Research showed that it was a genuine document drawn in 1513 by Piri Reis, a famous admiral of the Turkish fleet in the sixteenth century.
His passion was cartography. His high rank within the Turkish navy allowed him to have a privileged access to the Imperial Library of Constantinople.
The Turkish admiral admits in a series of notes on the map that he compiled and copied the data from a large number of source maps, some of which dated back to the fourth century BC or earlier.

The Controversy

The Piri Reis map shows the western coast of Africa, the eastern coast of South America, and the northern coast of Antarctica. The northern coastline of Antarctica is perfectly detailed. The most puzzling however is not so much how Piri Reis managed to draw such an accurate map of the Antarctic region 300 years before it was discovered, but that the map shows the coastline under the ice. Geological evidence confirms that the latest date Queen Maud Land could have been charted in an ice-free state is 4000 BC.

Further and more accurate studies have proven that the last period of ice-free condition in the Antarctic ended about 6000 years ago. There are still doubts about the beginning of this ice-free period, which has been put by different researchers everything between year 13000 and 9000 BC.
The question is: Who mapped the Queen Maud Land of Antarctic 6000 years ago? Which unknown civilization had the technology or the need to do that?

It is well-known that the first civilization, according to the traditional history, developed in the mid-east around year 3000 BC, soon to be followed within a millennium by the Indus valley and the Chinese ones. So, accordingly, none of the known civilizations could have done such a job. Who was here 4000 years BC, being able to do things that NOW are possible with the modern technologies?

Edit:tjypo

Zgodovina sprememb…

Dittorio ::

kot prednik vesoljcew wam lahko powem da niste sami na tem planetu dost ns je med wami za wami pred wami na wsakem koraku smo
WHITE POWEEEEER

Azrael ::

>neznano stvar

Torej so ufarji pozabili na galvaniziranje? 40 let nazaj je bila bagdadska baterija uporabna za to, saj so menili, da je tisti železni ingot, ki so ga našli tam, iz čistega železa.

Ko so tisti, ki imajo kaj znanja o metalurgiji dokazali, da ingot brez rje, ni zaradi 100% kemijske čistosti železa, ki je sestavljalo ingot (kemično čisto železo ne rjavi), ampak zaradi izredno suhega in neonesnaženega zraka, je pa sedaj "neznani nameni"?

Glinena zadeva je vrč za grozdje. Če so v to grozdje vtaknili dva ločena kovinska predmeta iz različnih kovin, je nastal galvanski člen. Ali so zadevo znali uporabiti za karkoli, pa dvomim. Conrada, ki bi prodajal el. uro na krompirjevo baterijo, takrat še ni bilo. Taki primitivni viri so enostavno prešibki za karkoli uporabnega.

Če bi takrat kdo obvladal stvar, kot nekateri upajo, ne bi gradil takih povsem neuporabnih baterij.

Galvani je efekt odkril naključno, vendar je Volta, ki tudi še ni vedel kako stvar deluje uspel s poskušanjem sestaviti vedno boljše vire. Take evolucije pa pri "bagdadski bateriji" NI.

Zaključek, galvanskega člena niso poznali. Če bi ga znali izkoristiti (tudi, če ne bi vedeli kako točno deluje), bi obstajale tudi bolj učinkovite izvedenke. Vendar jih ni.

Sedaj pa, ko rad limaš "prepričljive" linke, čakam še kdaj boš privlekel na dan skrinjo zaveze in električno rasvetljavo v piramidah. Malo smeha ob totalno naivnih ugotovitvah ufarjev in njihovih beliverjev ne škodi.
Nekoč je bil Slo-tech.

PacificBlue ::

Glinena zadeva je vrč za grozdje.

Imaš prav..malo smeha ne škodi:)..lol
««
10 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ancient Aliens 2.

Oddelek: Loža
222610 (2142) T-h-o-r

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25325985 (19734) Ziga Dolhar

Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9516519 (13929) Ziga Dolhar

Moon, hoax or real? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16218632 (15654) Loocas
»

Denarja za iskanje Nezemljanov ni, SETI ustavljen (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
23438790 (32232) jest10

Več podobnih tem