» »

UFO Area 51 - The Alien interview

UFO Area 51 - The Alien interview

««
12 / 12
»
»»

imagodei ::

In seveda so najbolj preprosta ter verjetna razlaga UFO?
- Hoc est qui sumus -

Samuel ::

ja imagodei, absolutno gre za Unindentified Flying Object (UFO).

ripmork ::

buhu, čudni vzorci v ionosferi... kaj pa pričakuješ, da so razmere tam kakorkoli podobne spodnjim slojem atmosfere in lahko kar tako na oko vrednotiš zadevo?:\
Ko boš dal prodajalcu čevljev pogledat ultrazvočno sliko njegovega lastnega trebuha, bo tudi videl en kup sumljivih flekov - ker se pač na zadevo ne spozna in si bo vse interpretiral po svoje.

sicer pa a ni že tako preveč očitno, da tile "krogci" delujejo dvodimenzionalni, tako po obliki kot po načinu gibanja?

tule pa še nekoliko manj "ufovska" razlaga:
...when ice sublimates in direct sunlight, a near-total vacuum and effective micro-gravity (due to orbital velocity), a small amount propulsive force results, producing random velocity change. Also, the ionosphere results in charge accumulation, and therefore electrostatic effects.

nekoliko bolj dolgočasna teorija, kajne?

TekO ::

No.. Ker sem glih bral temo pa potem slučajno našel tole...
24UR

Zanimivo da spet ni slikano s kakšnim dobrim fotoaparatom :D
Ideas are bulletproof.

Matev ::

če prav razumem je ženska slikala z mobitelom in sploh v živo ni ničesar opazila
ko je pa pogledala slike je pa vidla nlp

kako da ga ni vidla z prostimi očmi

glede na velikost in obsijanost in gibanje, bi bilo to za pričakovati

krneki0001 ::

Slikano iz avta in to je odsev števca na armaturi. Probajte ponoči slikat s fotoaparatom iz avta, pa boste imeli enako sliko. Števec oddaja svetlobo in ta svetloba se odbija v steklu, potem pa ko ti slikaš zajameš še sliko števca iz stekla avtomobila.

Enako se zgodi če imaš kak svetleč predmet na armaturi. Recimo belo škatlico cigaret. In potem slikaš s flešem ponoči nekaj kar je izven avtomobila - odsev v steklu bo škatlica cigaret, za njo pa slika tistega, kar ste hoteli slikat.

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

Matev, namesto da daješ neumne primerjave mi prosim razloži na tem že omenjenem videu zakaj se objekti veliki več kilometrov (tether je dolg cca 19kilometrov, največji objekti se giblejo za tethrom, torej so oddaljeni še dlje kot tether sam, ki je oddaljen od opazovalcev cca 130kilometrov) gibljejo tako kot se.


Tisti tvoji UFOti so delci prahu in kaj jaz vem kaksnih smeti, ki jih je obsijalo sonce, jih segrelo in so na IR posnetku tako zasvetili, da jih je 'overburnalo' in zato zgledajo, kot da so za tistim tethrom.

Isti smorn kot posneti iz lune, ko so moonhoaxerji natolcevali, da je 'camera crosshair' za astronavti, ker so bili slednji kasneje nalimani na sliko. Nihce jim pa ni povedel, da je to en navaden overexposed image...

suntrace1 ::

NLPji so, v to sploh ni več razumnega razloga da se dvomi. Teh dogodkov je vedno vč po svetu.

UFO_-_The_Secret.NASA.Transmissions.The.Smoking.Gun.(2004)

The Disclosure Project (dr Steven Greer) - part 1

The Disclosure Project - part 2

UFO : Black Box

Mexico Ufo Encounter 11 UFO's - The most famous sighting ever!

...

tega je toliko, da sploh ne dvom, da so tukaj. Razlog zakaj so še vedno tukaj, pa me bolj intrigira.

Zheegec ::

Kje je razlog, da ni nobenega jasnega dokaza o njihovem obstoju?

Ne internetu je cel kup posnetkov raznih nesreč in pa raznih drugih naključnih dogodkov, ki jih naključni ljudje posnamejo s svojo kamero, zakaj so posnetki vesoljcev vedno tako blurred, low-quality ali pa fake?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

suntrace1 ::

V filmu Smoking gun so fascinantni posnetki od NASE in ruske vesoljske agencije. Že samo če kdo rad gleda v vesolje, si bo vzel čas za ogled.

dukenukem ::

jp, js tud mislem, da je na uni sliki števec iz armature ;) drgač pa čist možn da obstajajo nlpji :D

Samuel ::

@ALIEn3001
"Ne internetu je cel kup posnetkov raznih nesreč in pa raznih drugih naključnih dogodkov, ki jih naključni ljudje posnamejo s svojo kamero, zakaj so posnetki vesoljcev vedno tako blurred, low-quality ali pa fake?"

joj.. le zakaj.. a mislis, da ljudje nosijo studijske kamere s seboj.
koliko časa pa so na voljo cheapass kamere, ki so sposobne sproducirat kolikor tolikor dobro sliko? nekaj let mogoče.. ogromna večina je analognih kamer tipa VHS in podobno z obupnim zoomom.

world ::

Mondeo,jst te 100% podpiram.

world ::

Vi,grozni zagrizenci da NLP-ji ne obstajajo dokažite.Nekateri ki verjamejo v NLP-je imajo vsaj dokazno gradivo:slike,video...
Vi,pa z ničemer ne zmoreste dokazati da NLP-ji ne obstajajo.Zato raje ne govoričite preveč v svoj prid če svojih besed nimaste podprtih z dokazi.
LP

world ::

Evo,s programom World Wind sem našel areo 51.A ni malo čudno. Sprva je kazalo da je samo okoli tistega jezera...a na spodnji sliki se pokaže da je baz več.Še posebej zanimivo je to da so Nasini delavci bazo skrbno zaščitili tako da je na vsaki zgradbi črn krog,tako da se zgradbe ne vidi.Zaniminivo ane.Poleg tega se taki črni krogi nahajajo tudi nad drugimi bazami kar pomenii da jih je več.S tem so še bolj potrdili da je v arei 51 velika skrivnost. Te baze sem označil z puščicami da jih boste lažje našli.Velika skrivnost če so vsa poslopja prekrili s črnilom na comp.da se ne vidi njihovih streh. Poglejte-zanimivo.
Kopirajte spodnji naslov v brskalnik.Da vam odpre.



Ne znam delat povezav in rad raztegujem stran

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

> NLPji so, v to sploh ni več razumnega razloga da se dvomi. Teh dogodkov je vedno vč po svetu.

Jah, razen ufologov se ni nihce potrdil, da v resnici obstajajo. Zakaj potem clovek ne bi dvomil. Poleg tega, si kako stran nazaj preberi moj post o tem, kaksni pogoji so potrebni, da se ena bakterija razvije, kaj sele nek kolikor toliko pamete biped. Zato pac nekateri dvomimo. Preprical nas bo verjetno kak dovolj kvaliteten posnetek ali pa kr srecanje z njimi. Slednje zna biti se najbolj prepricljivo. En tak massive disclosure.

Mondeo,
> joj.. le zakaj.. a mislis, da ljudje nosijo studijske kamere s seboj.
> koliko časa pa so na voljo cheapass kamere, ki so sposobne sproducirat kolikor tolikor dobro sliko? nekaj let mogoče..
> ogromna večina je analognih kamer tipa VHS in podobno z obupnim zoomom.

Torej se zadnjih nekaj let UFOti skrivajo? ;>

world,

> Vi,grozni zagrizenci da NLP-ji ne obstajajo dokažite.Nekateri ki verjamejo v NLP-je imajo vsaj dokazno
> gradivo:slike,video...
> Vi,pa z ničemer ne zmoreste dokazati da NLP-ji ne obstajajo.Zato raje ne govoričite preveč v svoj prid če svojih besed
> nimaste podprtih z dokazi.

Dokazno gradivo, ki ste ga vi tukaj predlozili ni vredno pol pohanga prdca. Posnetki kamer z locljivostjo 300 pikslov, potem posnetki, ki so bili narejeni v studiu, kot reklame za komericalne televiziji in pa zdaj nenazadnje si postal sem gor arial posnetek nekega dela zemlje kjer je pet crnih kvadratov gor. Ja, tist crn kvadrat meni ne dokazuje, da je tam UFO pristal.

Mi pa pove, da je tam verjetno kaka stvar za katero vojski ni vseeno, da bi lahko vsak kerlc videl kaj tam delajo. Nevem kaj je tukaj tako zanimivega. Vojaska skrivnost pac, ne prva, ne zadnja.

OmegaBlue ::

Če pogledaš na google earth ima bela hiša (trenutno domovanje bušmana) tudi zabrisana okna na strehi, in seveda hiša podpredsednika je izbrisana. Alieni so 100% tam!
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

world ::

BigWhole8-O 8-O

Poglej:Nevem če znaš brat,ampak pomojem znaš.Kjer sem predložil sliko o area 51 območju,nisem popolnoma nikjer omenjal NLP-jev.Hotel sem samo pokazati da območje area 51 ni tako majhno kot smo mislili.Sega tudi drugam-kar je na sliki jasno razpoznavno.
Črni krogi nisem nikjer omenil da zakrivajo UFO-te,kakor si me v prejšnjem sporočilu obtožil.Tko da začnite brat kar ljudje pišejo.8-)
Črni krogi pomojem zakrivajo vojaške baze kakor sem tudi v mojem sporočilu prej napisal.
Ti BigWhole pa si celotno sporočilo obrnil in začel z UFOti,katerih jst sploh nisem omenjal.
LP
:D :D :D :D :D :D


p.s:OmegaBlue
Isto povem tebi .Jst nisem popolnoma nikjer omenjal NLP-jev.Zato em resno začel dvomit v to ali znate ali ne brati.;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: world ()

BigWhale ::

Ja, najprej si trdil, da ni nobenih razlogol za dvom, potem si sel pa limat slike Area 51. V bistvu si bil off-topic, ker Area 51 nima nobene veze z UFOti, saj je vojaska baza.

A ne?

T-h-o-r ::

let him have hi's ufo's, he's 14
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

world ::

Big Whole:
Ja, najprej si trdil, da ni nobenih razlogol za dvom, potem si sel pa limat slike Area 51. V bistvu si bil off-topic, ker Area 51 nima nobene veze z UFOti, saj je vojaska baza.

A ne?

Kdo je pa rekel da ima Area 51 kakšno vezo z UFO-ti????kdo je rekel????


BigWhole:
Ja, najprej si trdil, da ni nobenih razlogol za dvom.

Jst sem napisal:
Vi,grozni zagrizenci da NLP-ji ne obstajajo dokažite.Nekateri ki verjamejo v NLP-je imajo vsaj dokazno gradivo:slike,video...

Nikjer nisem trdil da ni nobenih razlogov za dvom.Jst sem rekel da imajo nekateri ki verjamejo vaj dokazno gradivo.
In če sem v tistem prvem sporočilu to omenil,kaj ti misliš da sem z objavo Areje 51 mislil na to da se tam skrivajo UFO-ti.
Preberte kaj kdo napiše in pol govorte...hehe:D :D .
Z sliko Areje kot sem že napisal v prejšnjem sporočilus sem hotel pokazti samo to da baze niso na 1 temveč na več krajih.
Resnično nevem če znate brati.:D :D :D
Zato dobro premislite kaj napišete ker ste se že doskrat nafrknili ker sploh niste prebrali kar sem napisal--ste kar z nekmi UFO-ri začeli.
Joj-MENE-joj.:\ :\ :\

In če si gospodič T-H-O-R misli da zato ker mam 14 let da sem en otrok ki verjame v UFO-te se grozn mot.Ker tega nisem nikjer omenu.
Kaj bo en otročiček pravu si mislite ne...sej sem pametnejši od vas-vsaj poglejte kaj pišete.
Jst vsaj logične in dokazljive stvari pišem vi pa samo blebetate.:D :D :D

Azrael ::

Sorry ufo-beliverji, moon-hoaxerji in ostali iskalci zarot, ampak veste kaj dokazujejo vsi ti vaši dokazi?

Ne boste verjeli, ampak dokazujejo nekaj res zelo pomembnih stvari.

Resnično, brez heca ali dvoma.

Vaši dokazi dokazujejo:

1. Da ste naivni in verjamete vsakemu, ki zna govoriti tako kot vam je všeč.
2. Ne premorete trohice samoinciative in lastnega kritičnega razmišljanja in raje veselo tulite z volkovi.
3. In ker je na tak način nemogoče priti do znanja, vam ga seveda kronično primanjkuje.
4. Ker znanja nimate in ga seveda tudi zavračate, če vam ga kdo ponudi, se za razlage zatekate v vaš domišljijski, sanjski svet. Značilno za vernike.
5. Ker lepi sanjski svet in kruta realnost nimata nič skupnega, se v tej svoji veri trdni.
6. Kdor vas hoče postaviti na trdna tla, je tisti ki se ga sovražite, saj vam bo,če bi ga poslušali (tega se podzavestno dobro zavedate), razblinil sanje.
7. Kot vsak goreč vernik se trudite to vašo vero razširiti z vsemi sredstvi, ki so vam na voljo. Legalnimi (totalno nerazumevanje stvari) ali ilegalnimi (ponarejeni dokazi).

Večina vernikov te pasme ima voljo internet in tam potem limajo svoje dokaze, ki dokazujejo izključno samo to , kar sem napisal v zgornjih točkah.

Vem, da vam ta opis ni všeč, ampak tako je in nič drugače.

Lepo sanjajte in verujte še naprej.
Nekoč je bil Slo-tech.

world ::

1. člen

1. Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo ali nestrpnost.
2. Prepovedana je razžalitev, obrekovanje, žaljiva obdolžitev in opravljanje.
Preber si: ker z takim veseljem govoriš!!!
Sej ne vem če is kaj od tega kršu ker se s takimi osebki ne bom več ukvarjal,ampak vseen dejto no.Kam pa smo prišli.
Azrael:skje si pa viro dobil ven-in jo začel na comp.forumu v majhni loži v temi o arei 51...???
Joj,MENE,jOJ:D :D :D

BigWhale ::

Dej mau manj smajlijev delej!

world ::

Zakaj pa bi mogu manj smailov delat? :\? :\? :\? :\? :d

Lp8-O

Zgodovina sprememb…

hamax ::

S tem si nedvoumno dokazal kako zrel si.

world ::

Seveda,sej sm z namenom naredu tolk smajlov-ker ste me sami k temu spodbudili!!
:D :D :D

Azrael ::

@BigWhale & hamax

Ne se sekirat, saj je vedno tako, ko so beliverji dokončno v kotu, zasmetijo temo do te mere, da se zaklene. Čez par tednov pa začnejo novo temo na isto vižo in tam jokcajo, kako so na tem forumu kruti in hudobni in ne marajo njih odrešenikov ali kar se že štejejo in smetijo dalje.
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Azrael ()

T-h-o-r ::

zdaj, ko pa sem se končno odločil napisati resnico, mi pa itak nihče ne bo verjel, pa čeprav vam sliko nalimam

jaz sem NEZEMLJAN!!

Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

world ::

T-H-O-R : Končno si priznal,saj je bil že skrajni čas.S katere glakije pa prihajaš.?
LP

T-h-o-r ::

iz far-more-advanced-than-your-crappy-galaxy galaksije
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Samuel ::

Azrael, a veruješ v boga?

world ::

A res T-H-O-R .Vidim da spet ne znaš brat:uprašaw sem iz katere galaksije prihajaš.??!!:D

Azrael ::

@Mondeo;

>Azrael, a veruješ v boga?

Da, seveda vsekakor. V tistega boga, ki v banki svoj oltar ima.:D
Nekoč je bil Slo-tech.

STASI ::

Očitno ste izčrpali vse teorije zarote in ste šli zelo offtopic, zato se tema zaklepa.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: STASI ()
««
12 / 12
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ancient Aliens 2.

Oddelek: Loža
222610 (2142) T-h-o-r

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25325984 (19733) Ziga Dolhar

Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9516518 (13928) Ziga Dolhar

Moon, hoax or real? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16218632 (15654) Loocas
»

Denarja za iskanje Nezemljanov ni, SETI ustavljen (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
23438787 (32229) jest10

Več podobnih tem