» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
22 / 60
»»

Bob Rock ::

Verjamemo, da si nisi ti zmislil....ampak vsemu kar prebers in slisis tut ne gre verjet...

"The Alien has a sweet Heavenly Voice ... Like Urkle, And he appears every Friday night ... Like Urkle."
by Homer Simpson

To je blo tut na TV....pa verjetno ne verjames...ali pac?

Ramesses II ::

Ptah-Seker-Osiris

fahrenGONE ::

Jaz se vedno pravim, da premalo vemo za trditi karkoli. Tisti ki pravijo da zivljenje je, se po naravi tudi razlikujejo od tistih, ki trdijo da ga ni. Podobno kot pesimisti in optimisti. Vsak razmislja po svoji logiki in dela svoje zakljucke, kot sam ve in zna, saj nima trdnih dokazov. Bi pa rad opozoril na dejstvo, da sploh se nikamor nismo sli. Samo na tem planetu cepimo in tiste par sond nam ne more povedati kaj dosti. Ce smo prisli na Mars to se vedno sploh nic ni, pravzaprav je neprestavljivo malo kar smo sploh naredili.

Moon to Earth 1.28 light-seconds
Sun to Earth 8.3 light-minutes
Sun to Jupiter 43.27 light-minutes
Sun to Pluto 5 1/2 light-hours
Sun to Proxima Centauri 4.22 light-years

Se pravi, da moramo potovati 4.2 leta s svetlobno hitrostjo, da pridemo do prve zvezde, hehe. Tukaj je navedena razdalja do 26 najblizjih. Samo v nasi galaksiji je 100.000.000.000 - 200.000.000.000 zvezd.Vecina jih govori 100 milijard, zadnje case pa govorijo o 200 milijardah. Ze to pove, da niti najbolj uceni na tem planetu ne vedo niti priblizne stevilke. Koliko planetov pa je okoli teh zvezd?!

Naslednja vecja galaksija, Andromeda, ima po ocenah 4x vec zvezd, se pravi 400-800 milijard in je oddaljena od nase galaksije tam nekje 2.000.000 svetlobnih let, kar pa sploh ni veliko, saj smo sosedje.

Ce gremo dalje, na strani (ne, nic ne prodajajo gor) http://www.seds.org/messier/more/local.html si lahko preberete, da smo z naso galaksijo in Andromedo 'samo' del lokalne skupine galaksij. Takih skupin in klusterjev je se vec in tudi ta nepredstavljivo veliko del je spet majhen del ene se vecje skupine, itd... Brr...

Vem, da nic ne vem. :D Trditi da ni zivljenja je, kot sem ze rekel, tako neumno kot ce bi ena bakterija iz skandinavije govorila, da ni bakterij na Costa Rici. Pa tudi ta razdalja ne pomeni prav nic navsezadnje.

Zgodovina sprememb…

krneki0001 ::

Air Force UFOs at McDill Air Force Base - a ti vidiš tukaj kak neznani leteči predmet???
No tole je tvoja slika - narejen krožnik iz mustanga al pa spitfireja? mah dej nehi no. dej sliko marsa ali ufo-ja v velikih pikslih. Tole je navadna pozerska slikca nečesa kar so za vojsko testiral in je že takrat dol padalo z neba, ker niso znal letet s tem. Po možnosti lih kje u russwellu, pa so pol nardil vik in krik.

krneki0001 ::

Tukaj imaš tudi slikco vinimane.

Tole je lahko možiček, smreka, ali pa avion. Večina si razlaga kot možička, par procentov pa kot avion pred 5000 leti.

BlackHole ::

Še nekaj moram povedat, vse in še enkrat ponavljam VSE kar sem izjavil je ZAPISANO in posneto na dokumentarcih, niti ene stvari si nisem izmislil! In vi še zdaj gledate nevem kam

A če je na dokumentarcu ali pa kje zapisano, potem je to zate absolutna resnica? Ti revež, ti.:\

Zakaj vidim sive črte namesto slik?
LP Marko

Zgodovina sprememb…

Stepni Volk ::

Ker strani, ne dovoljujejo direktnega ogleda fotografij, do katerih ste podajali povezavo:

Forbidden

You don't have permission to access /51/1/54/98/420315498MQrgxO_ph.jpg on this server."

Grey ::

Zakaj vsi govorijo o potovanju do drugih galaksij?...A v naši galaksiji ni drugih osončij? Mislim, da so razdalje med osončji nekajkrat manjše kot med galaksijami, zato bi bilo smiselno razmišljati v tej smeri.

OwcA ::

Zato ker nič ne kaže, da v bližni okolici kaj miga.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Seveda ne kaže, ker ne vidiš na lastne oči! Bodi siguren, če bi odkril kaj takega in hotel objavit, bi jih takoj imel za vratom, da še enkrat premisliš kaj boš objavil. In to z grožnjami in pljuvanjem po tebi. Če bi še malo vztrajal bi zgubil še delo. IN to delajo že 60 let!!!
Večina ljudi tega nebi razumelo, kot tudi sam vidiš.

Zato poberi si dol kak dokumentarni filem, da si malo razjasniš kaj in kako je. ( to sem že stokrat omenil, pa še vedno ste trmasti in trdite svoje brez ogleda)!!!
Hočeš videt svetovna mnenja? Jaz ti ponujam možnost in ti še povem, kje kaj dobiš in ti? Mnenja prihajajo od svetovno znanih ljudi in celo od takih ko si nebi nikoli predstavljal, da o tem govorijo!
Več kot tako? Pa res nevem kaj hočete!
Ptah-Seker-Osiris

Grey, kar imaš napisano na podpisu ni res. Je tudi prav da so "NONBELIEVERS" zaradi tega, ker tudi sam nočem verjet vsaki neumnosti. Verjamem pa samo dobrim namenom in svobodi mišljenja ter seveda vase. Nisem "believer" pa vem, da so! Verjameš lahko tudi vsaki Cerkvi, pa čeprav ti naklada kup neumnosti.. Vsak pravi, da moraš njemu verjet( nonbelieverji in believerji). Imaš pa ljudi, ki govorijo dejstva in gradijo kredibilnost samo na dejanjih ne pa na prepričevanju. Vsi dosti govorijo in zavajajo javnost nehote. Resnica je tista, katera nima vsiljevanja, norčevanja in prepričevanja.
Kar pa imamo tukaj, na obeh straneh imamo enake principe. IN to je zame Crap! Resnica je tista, ki gre v smeri napredka in v smeri svobode.
Ptah-Seker-Osiris

Že običajna otroška domišlija nekako prekaša pojave NLP-jev:
Zakaj niso bitja veliko, veliko manjša od nas?
Zakaj bitja niso velikooo večja od nas?
Ali malce naprednejše:
Zakaj so bitja vezana prav na naše 3, 4 dimenzije?

Thomas ::

NLP je fosil miselnosti iz 1950.

Saganova galaksija, polna civilizacij, pa tudi.

Govorjenje, kako sploh ne poznamo situacije po okoliških zvezdah, je oslarija. Poznamo vse bolje in vidimo, kako orjaški planeti padajo v svoje zvezde. Kako praktično nobena zvezda ni za rabo, iz tega ali onega razloga.

Sicer stalno poslušamo propagando, kako "je življenje očitno bolj razširjeno, kot smo mislili in upali doslej" - ampak to je samo propaganda. Vesolje izgleda zelo negostoljubno.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Kilgore T ::

Cerkevni veljaki pred nekaj stoletji so imeli prav, da so maltretirali Galileja. Prav, da so skurili se nekaj drugih. Zemlja JE center vesolja. Vsaj zivega.

Ma sigurno Thomas. Seveda ne vidiš konkretnih stvari in poseljenih planetov. Ker je logično, da jih ne pokažejo, če že vsi pri omembi nezemljanov zgubijo razum! Sam sebi si lahko lep primer. Verjameš v to kar ti pokažejo, ne pa v to kar dejansko je!!!
Tako kot posiljujejo mnenja proti, te prepričujejo in ti seveda nasedeš. Kar mediji rečejo to verjamete vsi skupaj, in to je dejstvo. Bolj ko ima oseba verodostojno ozadje, bolj ji verjamete, in po tem logično sklepanje je, da jim verjamete kar rečejo. ZAto pa obstajajo zakoni, ki prepovedujejo vznemirjat ljudi. Pa tudi če je to resnica ali laž. Sej zastonj, neboš razumel pa da ti NLP na glavo pade. Ali pa atomska bomba!

Lep pozdrav!
Ptah-Seker-Osiris

poweroff ::

Probajte VI dat kako NERESNICO o DRVNOŠKU, pa da vas vidim, kake face ste?

Hmm, kaj pa tole: pravi Drnovšek.

In to je res!!! Tak je vsako jutro preden vstane! :D
sudo poweroff

> Cerkevni veljaki pred nekaj stoletji so imeli prav, da so maltretirali Galileja. Prav, da so skurili se nekaj drugih. Zemlja JE center vesolja. Vsaj zivega.

Ja. Sveta Inkvizicija se je temeljito in resno odločala, kaj naj stori z Giordanom Brunom. Potem so ga skurili na grmadi, kot nevernika. Zakaj?

Necentralnost Zemlje, je v direktnem nasprotju z učenjem, da je Jezus, Božji sin, umrl za nas. Ker če nismo v Centralnem Vesolju, bo potem moral umreti še marsikje drugje? Je umrl že za druge grešnike po Vesolju, že velikokrat? Bo moral še neštetokrat? Če pa je po drugi strani umrl v mukah samo enkrat, za nas (magari tudi Marsijance zraven), potem pa Zemlja je v središču Vesolja. Kot je Jeruzalem (ali Rim) središče Zemlje.

Krščanstvo pade, če Zemlja ni središče Vesolja. Zato so ga bili prisiljeni zažgati na grmadi.

Iz smrti Giordana Bruna so Razsvetljenci skovali enormen kapital. Vendar zdaj je že zelo pošel. Hebrejsko-grško-rimska vera v lastno posebnost, je morda vseeno imela prav. Mi v Vesolju SMO. Če je še kdo drug - Bruno in Sagan sta učila da jih je milijarde - pa v resnici ne vemo. Najprej je kolikor vem, podvomil en drug Italijan. Enrico Fermi.

Mam občutek, da Ramzi ima rahlo višji nivo kot Matthai.

Že vidim naslednji MTV "Death match": Matthai vs. Thomas.
Gledalci bodo alieni.

Pod-vprašanje, kaj "še pade":
A - če smo v vesolju dejansko sami?
B - če to nismo?

> kaj "še pade":

> A - če smo v vesolju dejansko sami?

> B - če to nismo?

Če smo v Vesolju sami, ali skoraj sami, pade najprej etablirana SETIologija.

Če nas je mnogo, pade Protokol.

Simple.

A - samo čisto sami samcati.

Pade še nekaj valov panike, ker bi to pomenilo, da smo tu samo mi ljudje, nič bogov, nič angelov, nič alienov, nič mitov.

Trpela bo tudi morala. Dobiček bo večji :)

K sreči trditve A ni možno v tem trenutku dokazati... nam ostane velika tolažba, da je tam zunaj nekdo... večji, pametnejši, oh in sploh boljši od nas.

Nejc Pintar ::

ramzi: Problem ni da ne bi verjeli janezovim slikam, problem je da ne verjamemo da so slike janezove
Lahko je biti prvi, če si edini!

Raziskali nismo se nic. Vesolje zgleda veliko in negostoljubno? Hm. Do kam pa smo sploh sli pogledat? :D

Kot sem ze prej rekel - vsak podaja svoje teorije, ob katerih se dobro pocuti, ker pac nima konkretnih dokazov. Od vsega je najbolj pravilno reci, da ne vemo se nic. Razvoj se je sele zacel, vsaj kar se potovanja v vesolje tice.

Nekateri zagovarjajo cerkev, drugi Sagana, tretji nekaksen Protokol, cetrti se smejejo, noben pa ni v stanju povedati resnice, ker enostavno nima ne tehnologije, niti ne znanja.

Vseeno pa me zanima, kar sem vprasal ze 3x tukaj: kako lahko plovilo zavije pri visoki hitrosti za 90 stopinj?! NLP? Ne vem, ampak zanima me kaj za vraga je.

Super Sonic ::

"Nekateri zagovarjajo cerkev, drugi Sagana, tretji nekaksen Protokol, cetrti se smejejo, noben pa ni v stanju povedati resnice, ker enostavno nima ne tehnologije, niti ne znanja."

Problem je v tem, da so nas zaklenil.
Al pa smo se sami?

Teh par % možganov je premalo. Nekateri sedaj probajo čez matematiko, no pa sej nekam so že prišli - kolk koristno je, pa ne ve nihče.

Druge to ne zanima ker so jih tisti, kateri jih obvladujejo odmaknili od te teme. Kar pa ni nujno dobro.

Skratka Ramzes bi se z _lahkoto_ zaposlil kot prodajalec oz. ekonomist. To delo bi opravljal fantastično.

S temi vesolci,...

HA HA, zdravi domišljijo drugje!
:D
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

> Do kam pa smo sploh sli pogledat?

Do več kot deset milijard svetlobnih let daleč.

Vse kar vidimo, je puščava. Vsaka morebitna oaza je povsem neznatna.

snow ::

> Vseeno pa me zanima, kar sem vprasal ze 3x tukaj: kako lahko plovilo zavije pri visoki hitrosti za 90 stopinj?! NLP? Ne vem, ampak zanima me kaj za vraga je.

a) Ma ful močne reaktivne motorje?
b) Ti je nekdo povedal?
c) Si to videl oziroma misliš da si to videl?
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

BigWhale ::

Dobro jutro my fellow believers!

;>

DarkSite ::

Dobro jutro :)

...heh ne morem spat...sm prsov pogledat kako dobro zgodbico da lazje zaspim...

Hehe, nekako imam obcutek da nam samo observatoriji, Hubble in SETI ne bodo pokazali ali je zivljenje na planetih ali ne. :D

Matev ::

> Vseeno pa me zanima, kar sem vprasal ze 3x tukaj: kako lahko plovilo zavije pri visoki hitrosti za 90 stopinj?! NLP? Ne vem, ampak zanima me kaj za vraga je.

če posnetek zmanipuliraš, lahko zavije tudi za 90° večkrat v sekundi pri poljubni hitrosti

saj v enem oglasu tudi človek prehiti pumo in ji odevzame plen pred nosom

pa se nihče ne sekira

Dittorio ::

ok da vm jest povem resnico

vi mislte da vesoljci ns ugrabljajo ampak ni tko mi vesoljce ugrabljamo mi mamo tako tenhologijo da lahko potujemo povsod mi na vesoljcih delamo preizkuse ne pa ooni ns
te dokumentarci pa slike a jih ti umenjaš ramzes je zavajanje folka da mislmo da oni sami pridejo na zemljo da oni ns ugrabljajo ampak ni tko vse je ubratno
ker vesoljci te a mi poznamo niso tok razviti niti nikol nebojo če nebojo z nami sodeluval
in na vsakem planetu ki ga mi poznamo so gor živa bitja prlilagojeni njihovim pogojem

evo to ti resnica

še to te rakete a mi vidmo po tv ko jih spremljajo kamere itd je spet zavajanje folka da mislmo mislte da je to vse kar lahko trenutno pokažemo sam treba neki pokazatkao da človek še nima tehnologije za dostop drugih planetov
WHITE POWEEEEER

snow ::

> saj v enem oglasu tudi človek prehiti pumo in ji odevzame plen pred nosom

To pa zato ker je tista puma ubistvu čist ena navadna puma, on človek je pa ubsitvu NLP preoblečen v človeka, ki ga iz druge galaksije vodijo marsovci, ki so se lani odselili, kot to naredijo vsakih 3219 zemeljskih let. Mi je včeraj povedal moj prapravnuk, ki se je slučajno oglasil pri meni na poti v leto 1023, ko je šel pogledat če je en od njegovih prednikov res alien!!!!
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Duke Nukem ::

kaj pa veš kakšno gorivo lahk najdejo na drugih planetih ,sigurno je kak drug materijal pa gorivo možno pridelat :) in od tod moč da zavije 90 stopinj ;)
Ali ni bil letos razkrinkan en heker, kateri je udrl v naso in vedel za vse skrite projekte okoli tega ,saj je blo objavljeno, če ste zasledili ;)

msms ::

Vseeno pa me zanima, kar sem vprasal ze 3x tukaj: kako lahko plovilo zavije pri visoki hitrosti za 90 stopinj?! NLP? Ne vem, ampak zanima me kaj za vraga je.

Muha lahko pri veliki hitrosti zavije za 90 stopinj! Če lahko muha lahko tudi plovilo!

gzibret ::

> Do kam pa smo sploh sli pogledat?

Da se pogledat do 300.000 let po velikem poku (microvave background). Samo bolj malo vidiš, samo neke packe.
Vse je za neki dobr!

Saj ravno v tem je problem, ker ne vidimo nic pravzaprav. Sicer pa - ce kaj obstaja bo obstajalo ali verjamemo ali ne, saj smo dalec premajhni, da bi sploh imeli kaksen pomen pri vsem skupaj.

Tehnologija artilektov, strojev, von Neumannovih mašin, ki se znajo razmnoževati in potovati z recimo polovično svetlobno hitrostjo po galaksiji, ter jo prilagajati zahtevam njihovega osnovnega programa - je največ 100 let daleč.

V prej kot milijon letih, tako eksponentno naraščajoče število artilektov zlahka spremeni videz galaksije. Če drugega ne, odstranijo grozeče supernove - in s tem na vsak način spremenijo podobo galaksije.

Nismo opazili še ničesar podobnega, vendar bi s Hubblom zlahka.

Druga še manj SF varianta je vreči nekaj 10 ton plutonija v svojo zvezdo, pa te bodo opazili vsi naokoli. To lahko storimo danes, če bi nam bilo res do tega. Očitno nikomur v naši galaksiji kaj takega še ni padlo na pamet, ker mi smo zmožni to videti z današnjo tehnologijo.

Pa ne misliti, da se potem na Soncu pojavijo kakšne silne eksplozije, ko odvržeš tisti plutonij! Ne, samo spektralne absorbcijske črte plutonija, ki jih nobena zvezda v naši galaksiji nima.

Mnenje, kako nič ne vemo, je napačno. Kaže bolj na nevednost tistega, ki ga izraža.

Pa da ne bo kakšnega dvoma. Čisto na drugem bregu sem, kot velika večina strokovnjakov s področja takoimenovane eksobiologije. Ali je zabluzila celotna znanost, ali pa tisto malo ljudi, ki zastopamo to zelo nepriljubljeno šolo razmišljanja o življenju v Vesolju.

Nismo opazili še ničesar podobnega, vendar bi s Hubblom zlahka.

Niti priblizno od pribliznega od pribliznega. :D

Aja, kako nic ne vemo sem mislil glede na prakticna potovanja ven, malo bolj napredno tehnologijo na zemlji, na primer nano za zacetek. Bom drugic uporabil vec besed. :)

Ce pa mislis da bomo pritegnili pozornost nase z metanje plutonija na sonce, haha no comment.

Pa tudi potovanje s polovicno svetlobno hitrostjo ne bo nic kaj veliko pomagalo. Bo treba kaj drugega. Zato, se enkrat poudarjam - vem da nic ne vem(o).

Zgodovina sprememb…

Prvič!

Metanje plutonija v Sonce pošlje nedvoumen signal po Galaksiji, da se tukaj dogaja nekaj neobičajnega. Ker pač v nobeni normalni zvezdi plutonija ni in ga ne more biti, razen če ima kdo v bližini nuklearne reaktorje. Zanesljivo znamenje inteligence.

Mi bi kaj takega opazili, vendar očitno, nikomur ni mačji kašelj vreči plutonija v svoje sonce.

Tvoj smeh pomeni pa kaj?

> Pa tudi potovanje s polovicno svetlobno hitrostjo ne bo nic kaj veliko pomagalo.

Pol svetlobne hitrosti je dovolj, da precej prej kot v 1/10000 starosti Galaksije poseliš vso.

> vem da nic ne vem(o).

Ti mogoče res ne dovolj.

Če ste tako razgledani, kako da ne veste kaj je bilo odkrito s Hubble teleskopom in drugimi. Planetov, ki so sposobni podpirat življenje je dosti. V nekaterih primerih so celo lune okoli velikih orjakov, ki so sposobne življenja. Našli so vse elemente, ki podpirajo pogoje za življenje. Lahko samo na National Geographic vidite "teorije", ki nastajajo pri omenjenih odkritjih. Oddaja "Extraterrestrials"!

Kako imaste lahko mišljenje, da smo sami v naši okolici? Samo na Marsu so odkrili microorganizme! Pa planet http://www.resa.net/nasa/europa_life.htm, Jupiterjeva luna s življenskimi pogoji!

Po vaših teorijah pol niti Zemlja nebi mogli obstajat!! Tako kot je življenje na Zemlji je tudi vse povsod. Pogoji življenja so različni tako kot bitja, ki nastanejo. Življenje, katero mi poznamo je na osnovi vodika in kisika! Ni rečeno, da vsi potrebujejo enake pogoje kot mi! Zato prihodnost se ne gradi na teorijah. Vsak naj malo pomisli preden kaj reče, ker vas je polovica totalno nerazgledanih.:\
Ptah-Seker-Osiris

Kar se tiče unih oddaj na NGC ... GROZA!

Tam nekej sanjajo - ko spoznajo da "Zemlje" okoli para sonc ne more biti - sanjajo torej, da pa je lahko nekaj Zemlji podobnega, v orbiti okoli plinskega orjaka, kot recimo "Europa tamkajšnjega Jupitra".

Silly folk! No, niso tko silly, druge imajo za silly.

Namreč, treba je vedet, da če bi bili mi recimo na Jupitrovi luni, namesto na Sončevem planetu, potem bi nas zasul vsaj 1000 krat gostejši asteroidno kometni dež, kot nas obsipava na Zemlji. Množična izumrtja bistveno pogostejša torej.

Samo tega ne povedo, da bi ne presahnile finance za SETI. Da ne bi sam projekt SETI izumrl. Čeprav jim je IMO to že precej jasno.

Da rezimiram. Shostack in podobni so spoznali, da Zemlja je maloverjetna - vsaj glede na to, kar vidimo. Zdej iščejo prebivališče zanjo v orbiti daljnega plinskega orjaka ali celo v orbiti rdeče pritlikavke. Oboje NE ŠPILA. Okoli "Jupitra" - neprekinjen asteroidni dež. Okoli rdeče pritlikavke pa drugič povem zakaj ne. Če me bo kdo vprašal.

Samo tega potem na NGC ne rečejo naravnost. Dalje razpredajo svoje WHAT IF scenarije.

Ničvredne.

90 stopinjski obrati bi pobili posadko, če malo pomislite! Preberite si malo, kaj pomeni "Zero-point gravity system" in "Free-energy". Sistemi, kateri so sposobni svetlobnih hitrosti in več. Distorzija gravitacije in časa. Tako mi vidimo 90stopinjski obrat, prisotna pa je časovna distorzija, katera omogoča posadki miren let.
Če bi to bilo kar se vidi bi samo G-gravity ubila pilota. 7G je napor, ki ga pilot prenese brez posledic! Seveda s treningi. Za normalnega človeka, je napor 4G že nevaren. Na ta princip je strmoglavilo dosti vojaških letal. Ker so enostavno omedleli ob pospešku zaradi pomankanja kisika v možganih. Gravity
Ptah-Seker-Osiris

Nakladaš v tri dni. A še ni blo dost?

What IF so teorije, katere imajo cilj, kaj povprečen človek razume in kaj ne. Po tem lahko zgradijo statistiko, ali povedati kar vejo ali ne. Pripravljenost človeštva na taka dejstva je trenutno večja kot pred leti, ampak še vedno zelo majhna. Zato se skuša človeka pripravit na prihodnost.
Tisti, ki ima informacije vodi igro. Ostali pa so samo gledalci. ZAto, mormo vedet na kateri strani smo. Ali na strani sprenevedanja ali na strani pravice. Thats it!
Ptah-Seker-Osiris

Thomas, kar je zate nakladanje je za druge znanost. :P Pol si lahko predstavljaš kdo naklada!
Ptah-Seker-Osiris

Azrael ::

Glede lune Europa, če je tam možno kakšno življenje, je zelo zelo drugačno kot na Zemlji, klik.
Nekoč je bil Slo-tech.

Meni dol visi, če TI misliš, da JAZ nakladam. Čisto vseeno mi je. Samo tele tvoje budalaštine so tukaj šle že čez vse mere. Dej pejt na forum revije Misteriji in tam bluzi v njihovem stilu dalje.

Sicer pa, tole je Loža. Tudi tukaj lahko. Uživaj!

Europa je zelo zanimiv planet. Na posnetkih je lepo vidno, da ima ledeno površje. Po analizah so dognali, da bi bilo možno, da življenje v eni obliki obstaja. Ampak v kakšni pa ni znano. V prihodnjih letih bomo zvedeli kaj več, ko bodo organizirali še kakšno odpravo na Europo. Če se izkaže, da je življenje že v našem osončju, potem lahko sklepaš, da je vesolje POLNO ŽIVLJENJA! Oblike življenja, pa so odvisne od življenskih pogojev. Prilagajanje bitij v različnih neprijaznih okoljih je neverjetno.
Ptah-Seker-Osiris

Ptah-Seker-Osiris

> Prilagajanje bitij v različnih neprijaznih okoljih je neverjetno.

Mikrobov že, mikrobov. Pa katere živali ali rastline še?
««
22 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329024 (22773) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445258 (36298) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567166 (5327) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437188 (30941) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827179 (6150) nuclear

Več podobnih tem