» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
17 / 60
»»

fahrenGONE ::

Bomo ze videli kako se bodo Greys norca delali, ko bomo naredili nano bombe. >:D

Drugace pa ali si preprican, da bo FBI dal top secret dokumente, tiste res zanimive v javnost? To kar je na strani projekta so samo smeti, ki jih dajo tja, da je folk tiho.

Ker smo jo "sami"sprejeli smo tudi soodgovorni za to. Štekaš? Druga skupina "Pleiedians" in še dve civilizacije, ki spadajo v isto skupino, pa lahko posredujejo le v primeru našega upora zoper prvi skupini."Mi" smo sklenli z njimi dogovor glede tehnologije, v zameno, da oni nas preučijo. Samo dogovor je zašel v izkoriščanje človeške rase.

Jaz nisem nic sprejel, niti me ne zanima (ce so) kaksna pravila imajo. Naj si jih v zeleno(ali sivo) rit zatlacijo. Ce se clovek razvija tako kot se sedaj, bodo oni pod nami, da se razume. Sicer pa to govorim kar tako, ce bi bilo res. :D

Dittorio ::

a lahko prosm kdo kle prizna da je vesoljec ker vem da eni od vs ste
to pa sami veste kiri ste
zato priznejte da ubstajate ne pa se brant da to naša domišlija da vi ubstajate
jest itak vem da ste med nami pijete ga z nami jeste z nami sexate z nami itd
WHITE POWEEEEER

Ramesses II ::

Ti nisi sprejel dogovora, tisti, ki se pa izdaja za predstavnika Zemlje pa. To pa je USA... Štekaš?8-)

Dej, jaz tukaj bom zašel še v težave. Poiščite si sami odgovore...:(
Ptah-Seker-Osiris

Djuro ::

Ramzes
A sploh vest kaj o sporočilih, ki jih je SETI prejel, že v 90-ih. V sporočilih je točno napisano kakšni so, iz kje so, kolko populacije imajo,.... Sporočila so bila na netu 7 let pa jih ni noben opazil.

Lahko podaš kakšen link?

BlackHole ::

Prikazujejo se z določenim razlogom in ne vsakemu. Večina ljudi si jih želi videt, in kaj je tukaj nasprotje

Ok, čeprav razumem zadevo. Ko se oni odločijo zaplavat čez naše nebo ob določeni uri, to naredijo tako, da jih vidiš samo ti Ramzes (pa verjetno še kdo), mi pa tudi ostali ki so v bližnji okolici, pa tam vidijo prazno nebo? Vrhunska tehnologija mora to bit, res. Sem prav razumel to teorijo?
LP Marko

Dittorio ::

BlackHole ti jih ziher neboš vidu nisi na takem psihičnem in fizičnem nivoju da bi jih zaznol
sam ti pa lahko povem da si ziher ze z kšnimi fuzbal al pa košarko igrol tud kšni sošolci bli tvoji vesoljci
sam če nimaš tega u seb nemoreš tega vidt upazit sprjazn se s tem kar si pa kaj boš čeže nisi zgublena duša
tko mi deluje tvoja energija izgubljena u vesolju
WHITE POWEEEEER

msms ::

Nekdo je omenil fuzbal. Ramses kdaj lahko pričakujemo vesoljsko nogometno prvenstvo, komaj čakam. Zemlja bo prvak.:D

BigWhale ::

Proti kakim quad-ped bitjem sigurno ne, uni bojo mel dve desni nogi, pa ful hitrej bojo laufal!

Matev ::

a se niso marsovci enkrat nekomu oglašali v radijskem šumu

je rekel po TV da je moral eno leto poslušati šum, da je med njim zaznal glasove

... heh he ... ramzi - ta bi bil glih zate

Gorth ::

Po enem letu poslušanja šuma, je zihr mel že halucinacije pa prisluhe ^^

Nejc Pintar ::

Danes sem ga videl tudi sam, bil je res velik, na srečo sem imel s sabo tudi fotoaparat, tako da sem ga tudi slikal. Zanimivo se mi je zdelo da je osnova krožnika rahlo prozorna, spodaj pa je lebdel še en obroč (brez nosilcev), res imajo tehnologijo. Tudi ti kolesarji spodaj so njihovi, na lastne oči sem videl kako so jih teleportirali dol z nekakšnimi laserji. Hvalabogu da sem imel s sabo olimpusa>:D
Pa še slika:
Lahko je biti prvi, če si edini!

Neumna vprašanja, neumni odgovori!:P BlackHole
Ptah-Seker-Osiris

Ptah-Seker-Osiris

Tisti taler, ki naredi hiter zasuk za 90 stopinj je zelo zanimivo pogledat. Sicer pa moras vedno malo kriticno gledat na te strani, ker je veliko ljudi ki s svojimi teorijami prevec hitro napolnijo razne clanke in knjige. Je pa zanimivo. :)

Myth ::

ramses, you just don't get it.

Kar sem hotel dokazat, sem vam, z totalnim uspehom!

Pa kaj si ti smešn al hočeš bit smešn?

Že na tretji strani sem ti povedal, da sem pregledoval tvoje strani. Gledal sem tisti tvoj film..

Lotil sem se raziskave in preiskal internet za biografijami vseh oseb na tistem snidenju. Na koncu sem ti lepo povedal, da nikjer v nobenem življenjepisu nobene osebe ki so na teh snemanjih ne govorijo o tem, da so kdaj videli ali imeli stike s tvojimi višjimi instancami alias nezemljani (z NLP-ji)...

Kaj bi še ti rad??? Zakaj nas siliš naj pišemo tem urednikom ali whatever, stranem , ki bi nas nafilali z lažmi... Zakaj sam nisi kontaktiral vseh teh oseb in jih povprašal zakaj v svoji lastni biografiji ne pišejo o tem?? Zakaj sam ne pišeš Bushu ali whoever predsedniku in ga javno povprašaš kaj misli o nezemljanih in NLP-jih???

Tvoji linki in filmi so tako jalovavi kot romantični filmi o Pepelki in Trnuljčici... face it!!!
In ne jamraj da te ne sprejmemo tebe in tvojega mnenja... to bi zelo radi. Ampak vsaj enkrat se naredi pametnega pa daj nek konkreten DOKAZ ZA obstoj.

Mi smo ti vse DOKAZE PROTI že našteli in sproti ti dokazovali da napak misliš...

zdaj pa se zamisli kdo koga prepričuje.
Seveda ti nas!!

Kids!! :D
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

OK OK, ne recem nic, ni treba verjet vsakemu ampak naj mi en razlozi kako lahko veckrat posnamejo nek objekt ki naredi hiter zasuk za 90 stopinj. Se tisti usran fighter 2007 ni zmozen niti desetinke tega. Da na govorim o hitrosti, ki naj bi jo ta objekt imel.

Neumna vprašanja, neumni odgovori!:P BlackHole

To je res, ampak v tem primeru je tako: najprej neumne trditve, šele potem pridejo neumna vprašanja in odgovori. Ampaj še vedno ne razumeš. Jaz sem tebe vprašal, ostali se delajo norca iz tebe, ne iz mene. Zato mi ti odgovori in vsem ostalim, kako se pokažejo ti alieni samo določenim ljudem, nepripravljenim pa ne (recimo ko letij po nebu). To je resno vprašanje, ne se spet izmikat ne je neresno (kot to že ves čas delaš). Ker če se ti zdi neresno, potem nasprotuješ sam svojim trditvam. Ti si postavil to tezo, ne jaz. :\
LP Marko

krneki0001 ::

Človečki ste še premajhni, da bi nas in našo tehnologijo razumel. NLP-jev ni, so samo vaši avioni in naša prevozna sredstva. Pred 30.000 leti smo se potopili in zdej živimo pod vodo na globini 8 kilometrov, da vi ne morete do nas. Vsako leto enkrat vam spustimo vse odplake in vam zacvete morje. Naši prebivalci pa s prevoznimi sredstvi morajo kdaj pa kdaj tut pogledat primitivna bitja na tem planetu, ki mislijo da so superiorni in da imajo vse napisano na internetu.

Lep pozdrav iz potopljene Atlantide. Se vidimo jutri ko vas pridem pogledat.

Zgodovina sprememb…

Ramzes, zakaj ni nobenega posnetka nlp-ja iz kakega satelita. Če lahko danes berejo moj cajtng, ker imajo tok zmogljive kamere, potem bi lahko z lahkoto pokrival tut tak del zemlje s to kamero, da bi ob vsakem premiku plovila v našem ozračju lahko posneli ta premik?

Kilgore T ::

Opozarjanje je vmesavanje.

Pa naj se vmesavajo, saj smo ze leta 2006 in se vedno nesramno ne-sci-fi.

Tear_DR0P ::

kar se tiče 90 stopinjskih sprememb poti - kaj še niste nikol igral biljarda?? te zadeve so fizikalno možne, tudi če znaš frizbi al pa bumerang dobr vržt, bosta v določenem trenutku naredla več kot 90 stopinjski obrat
drugače so pa to filmski triki, kjer če snemaš iz prave smeri lahko ujameš čudo zdaev
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Kaksen bilijard? Tisto so zogice na mizi, ne pa (velika) plovila v zraku. Od koga so ne vem, ni pa mi jasno kako lahko pri izredno veliki hitrosti naredijo taksno spremembo poti. Za filmske trike pa dvomim, saj so to rutinski posnetki in sem jih videl ze vec, ampak ne bom zdaj zacel prepricevati ljudi da je NLP, ni pa mi jasno kaj za vraga naj bi to bilo.

Zgodovina sprememb…

Frizbi lahko radikalno spremeni smer samo ce ga vrzes navpicno v zrak. V dolocenem trenutku se bo obrnil za 180 stopinj ;)

gzibret ::

Frizbi lahko radikalno spremeni smer leta tudi, če ga vržeš v zid. Isto se zgodi s kakšnim letečim kamnom ali žogo.
Vse je za neki dobr!

Kako pa pripravis frizbi da naredi hiter zasuk 90 stopinj? Potem ko bo to jasno pa razmisli kako pripravis vec ton tezko plovilo da naredi isti manever. Morda si pozabil na hrcke, saj ponavadi samo o njih pises. :)

Gundolf ::

Zanimivo je kako ti vesoljci in njihova plovila zdržijo neverjetne pospeške, ko delajo 90° pri nekaj sto ali tisoč kilometrih na uro. No sej, mogoče jim je pa všeč in se zadevajo ko mal cikcakajo okoli našega planetka.

Bob Rock ::

te zadeve so fizikalno možne, tudi če znaš frizbi al pa bumerang dobr vržt, bosta v določenem trenutku naredla več kot 90 stopinjski obrat

zavila bota v loku, ne pa pod pravim kotom. Edina taka stvar je taka, ko je BW povedal.

Zdaj,da nekaj razložim , kot sem razumel strokovno razlago.
Ta zasuk 90 stopinj je smrtonosen za vsakega pilota, še posebej pri taki hitrosti kot prikazuje NASA. Nasa pravi, da so to kosi ledu, ki letijo po vesolju. Ampak to ne mora bit res, ker kosi ledu nimajo svojega krmilnega sistema, da bi po volji obračali. To je samo uradno poročilo. Po dokumentarcih pa NASini znastveniki spreminjajo tezo. Kot prvo, to je slučajno prišlo v javnost, ker je Martin Stubbs snemal njihove posnetke, čene bi vse zakrili. Ker pa je prišlo, pa so od njih zahtevali pojasnilo, ki ga še danes jasno in glasno ne povejo.
Mormo vedet, da pogon ni enak kot pri naših plovilih. Ampak deluje na gravitacijo in nično energijo. Ker ta vozila ustvarjajo časovno distorzijo, mi vidimo kot da je zasuk 90 stopinj zelo hiter. Za člane posadke, ker so v notranjosti naprave, nimajo tega efekta. Zato oni so totalno na varnem , medtem ko mi vidimo strašno hiter premik.
Bol po domače sem povedal, ampak to je to.
Ptah-Seker-Osiris

Mr | ce; ti praviš, da je to kup laži. Če bi to res poslušal, kot praviš bi marsikaj razumel in tvoje izjave bi bile drugačne. Odgovori mi to , zakaj 500 častnikov, politikov, advokatov,... bi reskiralo življenje in jih nekaj končalo z metkom v glavi? Če bi videl izjave predsednikov Amerike, in bi si pogledal posnetke od NASE, bi videl, kaj se dogaja.Vmes med temi, je tudi nekaj prič, ki je delalo za NASO. Ma zakaj misliš da bi lagali, kaj bi imeli od tega, kot samo probleme? Zakaj so ubili Kennedy-ja? Zakaj Clinton razkriva vse to? Zakaj FBI razkriva CIO? Ma nehaj dej....Če ne razumeš, pusti stat. Za vse to kar govorim, so podlage trdne bolj kot javna poročila!!!
Če bi vse to preštudiral, kar sem dal, recimo samo od FBI, FOIA, MOD, NSA, MODUK, MODAU, CIA,..........
Bi jasno razumel zakaj se gre. Bolj jasno kot tako. MOgoče je problem Angleščina? Če je to, bodi pošten do sebe in vprašaj raje kar neveš, ne pa trdit nekaj, kar nima smisla!!!

Jaz sem prišel s konkretnim argumentom, katerega bi lahko skupaj preštudirali. Jasno se vidi, da sprejemate raje NESMISELNE RAZLAGE, kot pa dejstva. Ker se ne strinjam s tabo, to še ne pomeni, da te prepričujem! :\ Jaz sem pokazal, kaj se dogaja, ti pa brez razmisleka" Ne to ni res" Jasno se vidi, da reagiraš na javno Slovensko mišljenje oz. na stereotipe.

Či bi videl samo posnetke od NASE, bi videl kako se NLP_ji dajo v krog in v sredini oddajajo svetlobne signale.A to delajo kosi ledu? Si že videl 6km velik kos leda? Tudi NASA ga ni!!!

Zato pravim, sam ugotovi, sam poglej, sam preštudiraj,...
Ptah-Seker-Osiris

The Secret.NASA.Transmissions.The.Smoking.Gun(2004).DVDRIP.XViD.avi Tukaj so posnetki Martina Stubbsa!

To sem že napisal!
Ptah-Seker-Osiris

Odgovori mi to , zakaj 500 častnikov, politikov, advokatov,... bi reskiralo življenje in jih nekaj končalo z metkom v glavi? Če bi videl izjave predsednikov Amerike, in bi si pogledal posnetke od NASE, bi videl, kaj se dogaja.Vmes med temi, je tudi nekaj prič, ki je delalo za NASO.

in, te price so se zive?

A ni dovolj nekaj mrtvih in kup groženj? Poglej si stran projekta in sam ugotovi, kdo je šel in kdo ni. Vedno več bo omenjenih prič...Vedno več se jih upa stopit naprej in povedat, kaj se dogaja... Samo imuniteto rabijo, da dobijo dovoljenje za javno razpravo o črnih projektih. IN zaščito seveda! Eden od njih je tudi Rockefeller...Bolj ko bo organizacija močna, več jih bo pričalo za!
Ptah-Seker-Osiris

Thomas ::

In pomirjevala.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

OwcA ::

In kdo jim nudi to imuniteto in zaščito?
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Državni zbor! Za te vrste pričanja, so dosegli imuniteto, ker projekt predstavlja zelo konkretne cilje, kateri so podprti iz strani ljudstva. Več ko bo podpore, prej bo vse skupaj prišlo na dan. ZAvzemajo se za rešitev kriz v svetu. Zamenjava Fosilnega goriva z "free energy", odprava lakote na ta način, proti oborožitvi vesolja,... Razkritje NLP-jev je samo povezava na vse to.
Ptah-Seker-Osiris

Eeee, Ramses, spet ignoriraš vprašanja. Si ne znaš razložit ne?

Odgovori mi to , zakaj 500 častnikov, politikov, advokatov,... bi reskiralo življenje in jih nekaj končalo z metkom v glavi?

Kako so ga pa riskirali, s čim, kaj so naredili?

Ma zakaj misliš da bi lagali, kaj bi imeli od tega, kot samo probleme?

A jih niso ubili ravno zato, ker so govorili "resnico"? Torej, če bi lagali, bi se jim splačalo.
LP Marko

V Državnem Zboru so razen Pečeta sami Alieni, a nisi vedu? Zato ne bo z imuniteto nič.

???????? kaaaaj???????

Dej se vidimo kasneje! Medtem si še kaj preberi....
Ptah-Seker-Osiris

Ja. Peče je od Nacionalne stranke. Pomeni pripada naši, slovenski zvrsti živih bitij.

Ostali iz SNS so pa prav tako podmukli alieni. Edino Majda Širca je še napol Slovenka, napol Alienka. Tako kot una bejba iz Zvedznih stez, ki je napol Klingonka. Sicer teta od Majde Širca.

Ti končaš iz svetovne velesile pri naših komunistih?!!hahahaha.....
dej oglej si tisti dokumentarec, katerega sem prej omenil, pa bomo pol kako rekli! Tam imaš konkretno razlago. In ne govori o UFO.tih ampak o trdnih dokazih!! In kaj Nasa pravi na to in kaj pravi Kanadska vesolska agencija, znanstveniki,....8-). In seveda vsi posnetki 90-ih!
Ptah-Seker-Osiris

Mormo vedet, da pogon ni enak kot pri naših plovilih. Ampak deluje na gravitacijo in nično energijo. Ker ta vozila ustvarjajo časovno distorzijo, mi vidimo kot da je zasuk 90 stopinj zelo hiter. Za člane posadke, ker so v notranjosti naprave, nimajo tega efekta. Zato oni so totalno na varnem , medtem ko mi vidimo strašno hiter premik.
Bol po domače sem povedal, ampak to je to.

Dobro povedano. Mora biti ena nam neznana tehnologija, saj bi z nam znano tehnologijo tak manever pobil posadko.

Vesoljske ladje imajo napolnjene s pudingom ali pa medom in tam notri plavajo.. pri vecjih pospeskih jih puding in/ali med prijetno ustavita.

To ima se druge prednosti, niso lacni med potjo, pa nore sex scene lahko izvajajo v tistem pudingu...

Slo-One ::

ramses324 Poošlji mi slike mail naslov ti pošlem prek ZS. Če ne ti 0 ne vrjamem :D.

Ma zakaj misliš da bi lagali, kaj bi imeli od tega, kot samo probleme? Zakaj so ubili Kennedy-ja? Zakaj Clinton razkriva vse to? Zakaj FBI razkriva CIO?

Ramzes si kdaj slišal za prostozidaske lože ali pa za illuminate? Mogoče ti bo dokumentarec The Illuminati kej več povedal o tem zakaj so ubili kenedija in zakaj se vse skupaj gre.
Vojna je posel in če napadeš eno državo je to samo še en biznis(posel). Takrat cveti trgovina z orožjem in proizvajalci si manejo roke. Tudi tvoji NLP-ji se morajo nekje testirat in nova orožja testiraš tako da noben tega ne opazi, če pa to opazijo, pa potem odbolžiš neznane vesoljčke , da so oni leteli ravno takrat mimo.

Ramzes poglej si kdo vodi ta svet - nafta in orožje. Od kje tebi ideja da bi take primitivce, ki večino državnega proračuna zmečejo za orožje, ki ubija druge ljudi in živali in ki uporabljajo 100 let stare stroje(tukaj mislim na izvedbo motorjev ne na samo starost), ki delajo še na bencin in nafto, da se lahko okoli vozijo, sploh prišla pogledat kaka kaka zunajzemeljska bitja?

Dobra stvar pa je, da izgubljajo vpliv. En izmed najmocnejsih dejavnikov je internet in informacije. Ce hoces imeti vpliv, moras drzati ljudi v nevednosti (zato so komunisti pobivali intelektualce). V informacijski dobi pa je to prekleto tezko. Vedno hitreje zgubljajo vpliv, ampak dokler bo le mozno, bodo se vedno delali po starem.

nebivedu: Vem, da so NLP-ji večina zemeljskega izvira. In, da so hoteli skrit tehnologijo, da nebi druge države prišle do nje in se okoriščale.( Recimo 20%, da so izvenzemeljskega). To je popolnoma dokazljivo.

Kaj pa čez celo zgodovino, ko mi nismo imeli pojma o letečih predmetih? Ali letalih?
Neznani Leteči predmeti so zabeleženi skozi celo zgodovino človeštva!
aja....našel sem nov dokumentarec: UFO's The Complete Truth - Alien Interventions.avi
Tukaj je razlaga zgodovine. Ljudje z vesolskimi oblekami, stare skulpture po par tisoč let! Ali celo milionov let! Vem, da se je na zemlji marsikaj dogajalo, kar še ne vemo, ampak ne samo na zemlji. :|
Kdo so bili omenjeni Bogovi? :D Poglej si kaj opisuje v biblji. Nasa je izdelala model plovila, ki naj bi ga opisali več tisoč let nazaj...

Kako obdržat kontrolo nad ljudmi? Tako, da jih narediš nevedne in da jim skriješ, kar je nerazumljivega. Da jih z vero omejiš in jim vzameš svobodo! Z zakoni, kazni, slabo vestjo,... In pobiješ inovatorje in inteligentne mislece ali pa jih označiš kot neenotne ali diskreditiraš. Kako je najlažje skrit novo tehnologijo? Z malimi zelenimi in posmehovanjem! S totalno dizinformacijo! Zavajanjem ljudi.
Danes je internet tukaj in s njim tudi informacije. Zato, ker smo bolj povezani, imamo tudi večje možnosti, za odkrivanje prave človeške zgodovine in zatiranja ter laži!
Zakaj je šla prava zgodovina človeštva v "TOP SECRET"klasifikacijo? Zato, da obdržijo kontrolo nad nami in da se ne sprašujemo preveč! Da ostanemo s teorijo velikega poka in bogom nad nami!
Kako uničit teorijo o NLP-jih? Postaviš "skeptika" na TV, ga dobro plačaš in ti pove kar hočeš! Čeprav so teorije totalno nerealne! IN tukaj mamo novo vero! hehehe!:))
Ampak niso več vsi naivni, ne zadovoljimo se več z čudeži ali letečimi zvezdami! Hočemo vedet kaj se dogaja. Niti "mali zeleni" niso noben odgovor!
Zato se pa dogaja po svetu, kar se. V starih časih so te označli za čarovnika, če si samo vreme napovedal! Ali pa rekel, da je zemlja okrogla! Oprosti, ampak jaz ne podpiram ta način omejevanja, ki se dogaja še danes. Na malo drugačen način, ampak je še vedno prisoten!!!
Oprosti, ampak mislim, da so nas dovolj časa meli za norca! Čas je da pridemo na čisto, in da preidemo v novo obdobje.
Ptah-Seker-Osiris

Kaj pa čez celo zgodovino, ko mi nismo imeli pojma o letečih predmetih? Ali letalih?
Neznani Leteči predmeti so zabeleženi skozi celo zgodovino človeštva!

Zabelezeno je tut da so vidl kak so carovnice carale, pa so jih zato na grmado metal.

To se še dandanes dogaja, samo na drugačen način!! Takrat so jih označli kot obsedene s hudičem, danes pa jih označijo za nore ali nekredibilne. Pa smo na istem. Še vedno je prisotno srednjeveško mišljenje!
Ptah-Seker-Osiris
««
17 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329083 (22832) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445299 (36339) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567171 (5332) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437223 (30976) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827188 (6159) nuclear

Več podobnih tem