» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
16 / 60
»»

Matev ::

ramsi
toliko se trudiš z objavo raznih linkov in slik

pa daj tvoje slike, ki si rekel da jih imaš, objavi

zakaj se bojiš?

kaj te ovira?

zakaj ne poveš kje videvaš male zelene?

sicer pa:
sploh ne pričakujem resnega odgovora od tebe, veš to?

Ramesses II ::

A maste vi resna vprašanja, da si zaslužite odgovore? :P

Zdaj vidiš, da zaradi napačne vere prideš do izjav:Glede MIND CONTROL, dajte odpreti novo temo. Čeprav se ga lahko "uporablja" zato, da ljudje vidimo ali ne vidimo male zelene. Stepni Volk

Mali zeleni, hmmmm, nikoli omenil....To ste zvedli vi iz napačnih virov. Informacija je totalno napačna. A veš kateri so tapravi? Prašaj se, kdo so bili bogovi, ki so jih omenjali skozi celo zgodovino. V tistem času, so omenjali ljudi z božanskimi močmi, bili so samo ljudje s tem, ko pravimo danes tehnologija. Pač tako so v tistem obdobju ljudje interpretirali česar niso razumeli.
A se spominjate določenih slik na stenah ali platnu o ljudeh s zaščitnimi tutami, kot jih danes NASA uporablja. Slike stare po par tisoč ali desetisoč let. Slike letečih predmetov in svetlobnih bitij? Ali mislite, da so si vse to izmišljali? Letača kočije, v svetlobnim snopu? Človek takrat ni poznal letal itd. Kdo mislite, da so bili bogovi, za tiste čase? Tukaj malo razmislite pa ne zopet pametovat kot je vaša navada.

Vera je še dandanes aktivna, in ne priznava drugih bitij in to je tudi eden od razlogov, zakaj ne povejo javno, da so nas že obiskali. Kako naj razložijo nekaj, kar so prekrivali celo zgodovino. Da je človek ustvaril zemljo, da je človek voden od boga,... In še in še....Na svetu je na milione ver, in različnih sekt, vse uporabljajo način vodenja človeka. Recimo, da je na našem planetu 70% vernikov ali celo več. Ljudi kateri so vodeni od omenjenih ustanov. Ki dajajo donacije, širijo iz roda v rod vere. In kako takim dopovedat, da so v zmoti? Pa sej večina ljudi nebi znalo sploh živet brez vere. Vere niso samo v Cerkvi. Vere so npr. Vera v politiko, vera v medije, vera v znanost,.... Ver je na milione, skratka tisto, ki vpliva na tvoje razpoloženje in tvoje cilje je vera. Če ima človek vero vase, se ne pusti drugim ,da mu govorijo, kar lahko sploh ni res. Ampak, dosti jih misli, da imajo vero vase, ampak imajo samo vero okolice, ne pa svojo. Vera je tudi medijska prodaja. Ljudje kupujejo najdražje praške, ki so po reklamah, pa kjub temu, da so za nič. A štekaš?
Nezemljani so v večini enaki nam, samo s to razliko, da so bolj razviti, na višji stopnji zavesti, in uporabljajo telepatijo, kot osnovo komunikacije. To so zame nezemljani. Kateri so nam več X pomagali skozi zgodovino. Lahko je tudi kdo, ki ga vsi poznamo!!! Skaratka enaki so kot mi. Ampak ponavadi kdor je trdil, da je biblia napačna, je gorel na garmadi. Nikoli, nas niso silili v nekaj, prevzemali vodstvo itd. Ker jim njihovi zakoni tega ne dovoljujejo. Zato bodite zreli in nehajte z "malimi zelenimi" ker jih nobeden razen vas ne omenja!
Piramide imajo tudi posebno funkcijo. Samo to probajte ugotovit sami. Uglavnem, začeli so se veliki premiki po svetu, pa vi tega še vedno ne opazite. To kar vam govorim, se uresničuje.
Začeli so zavračat Darwinovo teorijo, preverjajo Kristusovo življenje.(pravijo, da je bil normalen človek in je bil poročen) Kar pa pravi cerkev pa si preberite o kristusu. Tudi ime "kristus" je izmišljeno. Klical se je pod drugim imenom.
Zgodovinarji razkrivajo realno zgodovino, ki je ostala skrita. Najdeno je bilo marsikaj na našem planetu, pa so vse skrili pred javnostjo, da jo nebi vznemirjali. A resnična stvar je bila, da se nebi zavedali kdo smo, in da nebi bili svobodni. Zakaj mislite, da je cerkev vse genije in inovatorje ubijala?
DA bi obdržali kontrolo nad ljudmi.
Skratka, stvari je tolko, da ni konca.
A ste kdaj pomislili, zakaj je UFO tema v klasifikaciji TOP SECRET? Meni že to, da odgovore! Brez podrobnih vprašanj!:\

Preberite si knjige kot: Davincijeva šifra, Angeli in Demoni,...in še dosti drugih
Ptah-Seker-Osiris

UFO Science - the scientific examination of the Mystery

No pa še ena znanstvena razlaga iz 70-ih!

Še to si poglejte kako NSA uničuje originalne UFO dokumente!

National Security Agency

Pa še tukaj, kolko prečrtanih strani, no tukaj so še najbolj spodobni, recimo:
Ministry of Defense - United Kingdom
V iskalni niz vpiši besedo "UFO"
Ptah-Seker-Osiris

ramzes
daj raje svoje slike gor
ali pa povej vsaj kje jih videvaš

da se magar sami prepričamo

ne pa ene linke ki jih nihče ne more preveriti limat

zakaj jih že nočeš objaviti ?

Kje jih vidiš in kako sem lepo razložil. Če hočeš resnično vedet se sam potrudi.
Jaz svojih slik preprosto nebom objavil na Forumu, zaradi tega, ker jih nočem komercializirat.
Če jih bom, ti bom povedal, kje so objavljene in si boš pogledal. OK?

Največ kar lahko dam gor so slike moje okolice s kakšno tehnično anomalijo. Kot npr. fotoaparat ujame v sliko madeže, ki jih interpretirajo na vse sorte načine. :D
Ptah-Seker-Osiris

iNN ::

Am, buce :D
==

Yesssss:D
Ptah-Seker-Osiris

Jaz svojih slik preprosto nebom objavil na Forumu, zaradi tega, ker jih nočem komercializirat

ja a si ti mal čuden no

kaj pa deleš že celih miljon postov - komercializiraš tuja avtorska dela

objavljaš prispevke in se trudiš dokazati obstoj malih zelenih

daj objavi tvoje slike pa ti bomo najlažje verjeli (če)

a to pa ne praviš? zakaj že ne?

dolenc ::

Ramzes pošli jih men na mail, mojprvi@hotmail.com, al pa če maš kej bol zanimivga, link do kakega filmčka kjer so dejansko kej posnel, da novm sam konference gledu:D

msms ::

Jaz sem gledal izjemen dokumentarec o Davincijevi šifri pa o svetem gralu. Poanta pa je da je ta knjiga napisana iz veliko virov in združena v eno celoto-zaroto. Knjiga kot knjiga in ni prva ki piše o tem(knjige o svetem gralu), avtor je izkoristil področje in mastno zaslužil.
Ramses poglej si dokumentarec o svetem gralu, kjer pravi ljudje z znanjem in poznavanjem raziskujejo na pa z pravljicami.
Zanimiva je bila izjava: ljudje bodo čez 1000 let mislili da je leta 2000 obstajala dvorana skrivnosti pa bratovščina prstana.

dolenc ::

In prerokba o vojni zvezd :D

Zheegec ::

...and the Borg!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Ste si ogledali "UFOs_50_Years_Of_Denial__XviD.avi" ??

Tukaj so direktni odgovori, kateri so kjučni zakaj in kako se je vse zakrilo...kaj vojska dela in kakšni so classified projects! Odgovori cerkve, znanstvenikov, raziskovalcev, pilotov, arheologov,......

Stavim, da ne!
Ptah-Seker-Osiris

fahrenGONE ::

Vedno je treba nekaj prebrat, nekaj pogledat, nekaj poslusat, se strinjat z nekimi teorijami... To se ne ujema s tistim, kar si prej rekel o veri in svobodi posameznika. Jaz raje premislim o neki zadevi in naredim kaksen svoj zakljucek, kot pa da verjamem vsakemu, ki se odloci postaviti svojo stran in ki naredi kaksen dokumentarni film. Saj, je lepo vse to prebrati in ne recem, je tudi veliko zanimivih zadev, ampak vec kot je preberes in pogledas, vec nasprotij vidis in potem se zacnejo temelji teorij majati.

Pa se nekaj mi ni vsec ... Na skoraj vsaki strani me vabijo naj nekaj kupim....

Gorth ::

S tistim ko si reku da je ver na miljone, se pa 200% strinjam :) npr ... vera v boga MCdonaldsov in hamburgerjev! :D (pomoje vera večine američanov >:D )

Sarkazem ftw ^^

Dokumetnarce delajo največji mediji na svetu. Tukaj so stvari katere so začele pokat po šivih,... Ko to pogledaš, imaš svoje misli in sam odločiš. Verjetno, če je ta debata tako občutljiva, kategorično verjamete cerkvi ali skeptikom, ki niso druzga kot .....no comment! kdo pa je še drugi, ki trdi obratno? DANES? Vodstva so neodločena, ker razmišljajo v tem, da bi razkrili...Ker so zaradi tega nastali veliki problemi! Niso pa vse države v tišini, kot večina tukaj misli! In seveda, priključujete se k razpravi o tem, a nobeden pa ni da bi sam analiziral. Niti mnenja si ne ustvarite, in imate tolko za razpravljat.

AMpak vse kar vidim iz vaše strani, slabo velja kot dokaz proti! Kot vrč vode ki pušča iz vseh strani! KJe so dokazi proti? Da ni cerkveni ali skeptičnega značaja? Točno sem razložil kaj so eni in kaj drugi....Pa še vedno dobim njihove artikle citirane od vas... Ma raje da ne rečem nič...da se ne bo kdo užalil!

msms je gor na post prekopiral cerkvene izjave!!! A to so VAŠI KONKRETNI DOKAZI? ooojooooooooojjjj!:(
Ptah-Seker-Osiris

OD VAS DOBIM EN KUP BESED BREZ POMENA! Dejte malo možgane zalaufat, da jih nimate za lepše videt!|O
Ptah-Seker-Osiris

Stepni Volk ::

Naši možgančki, te že nekaj stran čisto resno, sprašujejo, na katerem geografskem predelu SLovenije so NLP-ji tako aktivni, da ti jih uspe toliko videti.
Če si že izdelal proceduro za iskanje NLP-jev (izločevanje ostalih znanih letečih predmetov), bi bilo lepo, da bi jo delil z nami.
Objava slik ne bi bila komercialna, ker ta forum ni komercialen. Objava v knjigi, dokumentarcu ali reviji je komercializacija. Ta forum bazira na prostovoljnem delu.

Povezave do tujih NLP-jev niso pol toliko zanimive, kot domači. Malce karikiram, ko se sleče kakšna domačinka brez lipovih listov, je stran veliko bolj obiskana s strani nas, kot kakšna tuja nagica.

Torej, ker ugotavljaš, da smo bolj leseni, nam lepo počasi, korak za korakom obrazloži kako ločiš NLP od ostalih znanih letečih predmetov in naravnih pojavov. Počasi, ne vse naenkrat

Jaz pa imam se eno vprasanje... Recimo da si nas preprical in da verjamemo v NLP in obiskovalce iz vesolja... Kaj potem? A je kaksen plan, da se stopi v kontakt z njimi ali je glavni plan, da se prodaja knjige, razne izdelke s dobrimi vibracijami in podobno?

Saj vem, zdaj bos rekel da ko bo cel svet verjel, bomo pripravljeni in potem se nam bodo razkrili. :D

msms ::

Problem so naravne katastrofe, globalizacija ter trenutno ptičja gripa.
Evropa se mora paziti globalizacije. Prihaja do združevanja Amerike in Kitajske, Evropa je na stranskem tiru. Kaj je bila Argentina včasih kaj je zdaj, praktično čez noč je prišla velika revščina. To se lahko zgodi tudi nam. Utopično je pričakovat da nam bo kdo pomaga, sami si moramo.
O tem se treba zamislit na pa o kakršnem koli prekrivanju. Če kdor koli kaj prikriva, naj prikriva, to je njegov problem.
Problem sploh ni o nlpjih, problem je v glavah kao nam se to nemore zgodit.

Jaz sem vam rekel, DA VAS NOČEM PREPRIČAT? Ampak to so zame dejstva s katerimi se moremo soočit!
V bližnji prihodnosti nas čaka vprašanje, če želimo, da resnica pride na dan. Thats all.
Na našem planetu se dogajajo katastrofe, katere se samo še stopnjujejo. Lahko doletijo tudi našo državo. Zato je samo dobro, da smo pripravljeni na vse. Ali na katastrofe ali na srečnje z tujimi civilizacijami. Več nas je pripravljenih, prej nas čaka lepša prihodnost.

Za druge stvari pa me ne briga. Če bomo v težavah, sem pripravljen pomagat, ker vedno si prestavljam, kaj pa če bi se meni to zgodilo. Brez pričakovanja.

Poglejte si dokumentarec; "UFO's - The best evidence caught on tape 2 (VCD).mpg" Full scena! :D

Zakaj te toliko zanima lokacija? Stepni Volk. Lepo sem povedal, vidi se jih, ne glede na lokacijo, samo imej kamero ali fotoaparat pri sebi, to je pa tudi vsa umetnost. In seveda dobro opazuj. Določi si vsak dan recimo 10min. opazovanja. In poišči si dobro razgledno točko. npr. Na vrhu stolpnice ali hiše. Če bi rad imel svoje slike, se potrudi. To je tako redka stvar, da ne dovolim, da bi se kdo tega okoriščal. Zato ti povem, da vsak ga lahko slika, samo pozoren moraš bit. Pa aparat z dobrim objektivom, če hočeš imet bolj razločno sliko. Lahko, da imaš srečo in ga uloviš zelo nizko.
Za moje slike sem že povedal svoje. Vsak lahko naredi svoje, seveda, če si to želi. Ampak ne z HOAX-i!
Ptah-Seker-Osiris

Mi želimo da zdajle resnica pride na dan... samo očitno nimamo sreče da bi videli te UFOte... zato rabimo tvojo pomoč!
Janez Janša, 29.04.2014

Stvar je vredna, ko jo sam odkriješ, če seveda to želiš. TO JE DOKAZ. Jaz sem vam nakazal, kaj je. In povedal, kako jih slikaš. Če pa bi radi, da vam vse pokažem in zvami preživim 10 dni; V tem primeru vam je samo do razprave, kaj so te luči, ki lebdijo v zraku brez zvoka, bla bla bla....in pol zletijo stran....bla bla bla.....Jaz za to nimam časa.
Ptah-Seker-Osiris

Za brezpredmetno temo na forumu, kjer je NIČ dokazov, pa imaš čas?

Zberi ves folk s Slo-tech, pa gremo iskati UFOte - zabavno druženje, pa še koristno zraven. Seveda brez alkohola, da ne bo kakšnih lebdečih lučk :D

Aja, zakaj bi pa UFO imel lučke? Sploh pa prižgane, da ga lahko vidijo vsi zemljani, čeprav ETji tega ne želijo?
Janez Janša, 29.04.2014

ALIEN3001...Za brezpredmetno temo na forumu, kjer je NIČ dokazov, pa imaš čas? Preberi si ali pa naj ti kdo prevede. Uglavnem ne govori, ker je očitno, da ne ločiš dokazov od nesmiselne literature!

To niso luči! AMpak ene vrste ščit( v plinasti obliki), kateri reagira na kisik in s tem proizvaja (belo-plavkasto) svetlobo! Dobro, mogoče obstajajo drugačni, jaz sem videl okrogle, ki oddajajo omenjeno svetlobo. LAhko, da so to testna vozila, nevem. Ampak vem, da prekoračijo vse meje (poznane)fizike.
Bom poiskal znastveno razlago in jo dal na post.
Ptah-Seker-Osiris

JamesBond ::

Joj ramses kak ti bluziš. Že ko sem na začetku te strani videl, da navajaš Angele in demone in Da Vincijevo šifro in govoriš o Kristusu in veri v temi o ufotih, sem takoj videl, klko je ura :D

Alexius Heristalski ::

Kaj če bi naredili eno anketo z nlp-ji?:D
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Kmalu bo več postov na teme o para-normalnem in o avatarjih kot pa na ostale topice.

Ramses: Zakaj pa potem spuščajo ta plin? Ga ne morejo začasno shraniti? Pa sploh zakaj uporabljajo pline? OMG, ob razmahu nanotehnologije bomo očitno morali skrbeti za shranjevanje nekih plinov, oziroma bodo potrebni za anti-gravity naprave... Smeh no, raje Star Trek gledam.
Janez Janša, 29.04.2014

Alexius Heristalski ::

Alienov3001 post je bil sveti 777., jaz pa bom to pokvaril in prispeval 778. prispevek. Ha!
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Out of the Blue - THE DEFINITIVE INVESTIGATION OF THE UFO PHENOMENON.avi:D :D :D
da dol padeš! Tukaj so ljudje, ki jih vsi poznamo...
Preko Bittorrenta se najhitreje pobere dol. Samo ko ga instaliraš, poišči stran, kjer dobiš ta Dokumetnarec. Menda, je eden od najnovejših. Menda je na XXX :D
Če tega ne boste razumeli, grem iz Foruma v momentu...Ma tako in tako bom šel, ker mam preveč dela zadje čase...Ampak se vam splača pogledat, še posebno tistim, ki jim je smešno!!!:P

Poglejte si kaj je Predsednik Carter napisal o tej temi!! Hotel je vse postavit javnosti na voljo, pa mu je CIA prošnjo zavrnila!Enako kot P.Clintonu, in to osebno J.Bush sr. zavrnil prošnjo predsedniku.Predsedniku FBI-ja enako- oglej si doc. GLEJ STRAN 45 In še in še....

[XXX - odstranjena warez stran]
Ptah-Seker-Osiris

Zgodovina sprememb…

armzi še vedno čakamo na TVOJE slike

ne nam linkat enih konferenc

daj nam slike ali povej kje videvaš male zelene

BigWhale ::

Anketa o NLPjih ne bi bla smiselna... Bi bla bolj o mentalnem stanju ramzesa... ;>

BlackHole ::

To niso luči! AMpak ene vrste ščit( v plinasti obliki), kateri reagira na kisik in s tem proizvaja (belo-plavkasto) svetlobo!

Hehe, ja in v čem je zdaj razlika, če so luči ali so eni plini (ne vem od kod ti to in me niti ne zanima), oboje oddaja svetlobo in to jih ravno ne skrije pred nami ne? :\
LP Marko

Kilgore T ::

J***s nevidno tehnologijo, ki je nevidna samo radarjem (se to ne vedno), ter prav lepo vidna ocem. Morda mali zeleni mislijo, da zemljani gledamo z radijskimi valovi?

A so tole tudi alieni? 8-)
LP Marko

Myth ::

Če tega ne boste razumeli, grem iz Foruma v momentu...Ma tako in tako bom šel, ker mam preveč dela zadje čase

kaj sploh čakaš? kako se ti da sploh ukvarjat se z nami? če pa itak ti vse sam veš , etc. nas itak ne boš prepričal, kot praviš, niti nas nočeš... zakaj pa potem sploh vztrajaš? očitno se norca sam iz sebe delaš. :D

p.s.:don't erase this, cause it's not meant serious!
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

iggy ::

ne to so svetlobni znaki na hišah :)
Hey, you're fat!

hehehe....Hehe, ja in v čem je zdaj razlika, če so luči ali so eni plini (ne vem od kod ti to in me niti ne zanima), oboje oddaja svetlobo in to jih ravno ne skrije pred nami ne?
Jaz poznam, samo 2 tipa pravih NLP-jev. Eni so v obliki svetlečih krogel, z belo, plavo, rdečo svetlobo;
Drugi pa so v obliki letečih krožnikov, kateri čez dan so metalne barve, čez noč se pa vidi svetlobni odboj(plavkasto-bele svetlobe). LAhko se skrijejo, lahko pa ne. Ni rečeno, da se morejo skrit pred vsakim in povsod. ČE sem zaradi tega bolan, ker sem jih videl, sem vesel, da je tako, ker sem videl nekaj, kar prihaja izven našega spektra razumevanja in nekaj, kar se smatra za najvčje odkritje v človeški zgodovini. In nato sem ponosen. :\

kaj sploh čakaš? kako se ti da sploh ukvarjat se z nami? če pa itak ti vse sam veš , etc. nas itak ne boš prepričal, kot praviš, niti nas nočeš... zakaj pa potem sploh vztrajaš? očitno se norca sam iz sebe delaš. :D

To je obična debata, v kateri so mnenja, ki se trčijo med seboj. Vi trdite eno, in hočete prepričat v nasprotno, po drugi strani jaz sploh ne dvomim, zato tukaj ni point v tem, kot ti naznanjaš. :P Jaz odgovarjam na vprašanja, katera večina vas ne zna ali noče odgovorit. Dal sem vam zanesljive dokaze, da spodbijam, vaše "TEORIJE"! Saj argumentov nimate. Ustvaril sem veliko ogorčenje, in sprejemal žalitve, ki so jasen odraz, da nimate nič v rokah, kar bi dokazovalo nasprotno.:P Kar sem hotel dokazat, sem vam, z totalnim uspehom! 8-)

PS:Glede skrivanja pred nami: To je vaša interpretacija tistega, ki ne razumete. Jaz sem povedal, da ne smejo vplivat na nas direktno, kot v smislu na našo kulturo in odločitve. Po drugi strani pa je druga skupina, ki sodeluje z Vojaškim industrijskim kompleksom, v katerega "smo" jo "sami" sprejeli. Omenjena skupina izvenzemeljskih bitij, je iskoristla naše zaupanje, in sedaj smo v težavah. Prva skupina, pa nas samo opazuje, in preprečuje vstop v vesolje z atomskim orožjem. Ker vesolje delimo še z drugimi in tam so njihove pristojnosti drugačne. Če se mi odpovemo drugi skupini, nam bo prva priskočila na pomoč. In ta situacija se trenutno dogaja v vrhu svetovnih velesil.
To je jasno, da ne bodo kar povedali, ker bi povzročli totalno svetovno ogorčenje in 3.svet vojno. Zato to sedaj rešujejo pod Projektom Razkrivanja, kateri je potegnil za sabo še mnogo drugih. Mi mormo jasno dat vedet, da smo prosta civilizacija, ki noče poseganja vojno usmirjene civilizacije. IN pri tem, se zna situacija obrnit. Zgleda lahko, kot znanstveno-fantastični filem, ampak to je resnica s katero se moramo soočit. Odločitev sloni na vseh nas. Vsak zemljan ima pravico, do svojega mišljenja in tukaj je naša svoboda. Če ne razumete, vam ne morem pomagat več kot tolko.

Lep pozdrav!
Ptah-Seker-Osiris

še vedno čakam na tvoje slike teh malih zelenih

konference kjer prodajajo knjige in spletne strani kjer prodajajo majce in skodelice z napisom UFO, me pač pustijo hladnega

slike hočem - ramzi SLIKE malih zelenih ki si jih posnel

ali pa vsaj lokacijo kje se pojavljajo

Dittorio ::

haha kaj matev te skrbi kje vs vidmo vseoljce
matev se počutiš mogoće ugroženega iz strani človekov
matev-vem da si vesoljec in določeni ljudje tud vemo kaj si kdo si zakaj hočeš tok te slike
WHITE POWEEEEER

Lahko nekdo prosim prevede v slovenscino, kar je Dittorio napisal? :/

A sploh vest kaj o sporočilih, ki jih je SETI prejel, že v 90-ih. V sporočilih je točno napisano kakšni so, iz kje so, kolko populacije imajo,.... Sporočila so bila na netu 7 let pa jih ni noben opazil. Zato, naučite se iskat po internetu, ker vam bo to precej pomagalo.
Vsi nam hočejo nekaj povedat, ampak to lahko razumeš, če si odprtega mišljenja. Čene boljše, da ne mešaš štrene, ker poslabšuješ položaj.

konference kjer prodajajo knjige in spletne strani kjer prodajajo majce in skodelice z napisom UFO, me pač pustijo hladnega
hahaha.....Mogli so ustanovit neprofitno organizacijo, zaradi pritiskov od znotraj! Kjer s pomočjo Kampanje širijo glas. Ta projekt ima Licenco, če veste kaj to pomeni. Če predsedniku USA niso dovolili, da razkrije, kako si pol predstavljaš. Zato so mogli politiki na drugačen neodvisni način ustanovit DisclosureProject. Samo vsakega posebaj preveri kdo je, pa ti bo vse jasno. Če pa misliš, da prodajajo neumnosti, pol raje pusti stat vse skupaj, ker nima smisla. |O
Ptah-Seker-Osiris

AHahahah....ta Dittorio je pravi model....:P :P :P

Matev, sem ti poslal eno sliko, katero sem jo dal na analizo. Skratka, je že na internetu. Samo tvoj e-mail je ni sprejel, ker je omejitev 2MB na Hotmeilu. Odpri si account Yahoo, na katerem imaš 1GB omejitve. 8-)

LP :D
Ptah-Seker-Osiris

Gundolf ::

LOL, a SETI je vse to prejel. Ta je pa dobra. Me pa res zanima kako. In zakaj ravno SETI.

ČE sem zaradi tega bolan, ker sem jih videl, sem vesel, da je tako, :\

Nene, ne razumeš, videl si jih zato, ker si bolan (recimo) in ne obratno.

Kar sem hotel dokazat, sem vam, z totalnim uspehom!

Odvisno, če si hotel dokazat, da si preobseden in da verjameš vsaki bedariji, ki jo nekdo natrese, potem ti je uspelo. Če je to uspeh?! :\
LP Marko

Zgodovina sprememb…

Goldee ::

In poišči si dobro razgledno točko. npr. Na vrhu stolpnice ali hiše.

Nebo se da najbolje opazovati izven mesta, na kakem bliznjem hribu, stran od luci. V mestu ne vidis niti 30% zvezd, kaj sele, da bi videl NLP (no razen, ce se kak objekt ful sveti, recimo Vecernica, ki ima kar mocno magnitudo). To pa zato, ker je vecina luci nezascitenih in usmerjenih proti nebu in s to svetlobo "onesnazujejo" nebo.
LP
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

In kako naj vemo ali je SETI res nekaj prejel ali si je en samo izmislil vse skupaj? Kje je stran? Imas tudi archive.org, kjer je verjetno se vedno arhivirana stran, ce jo sedaj ni vec.

Neprofitne organizacije lahko razkrivajo to, kar si vladne agencije trudijo drzat v tajnosti? Se pravi, ce dobis zaupen dokument, ki ga NSA/CIA/FBI nocejo v tvojih rokah, jim pokazes vraga tako, da objavis zadevo pod neprofitno organizacijo in ti ne morejo nic? S katerega planeta si ti padel? :D

Zgodovina sprememb…

Še to ti razložim Fahrenheit. Recimo, da si v vladi ne pridejo na čisto kaj naredit in kaj ne. Enako kot v Pentagonu. Zato so pa uporabili neprofitni Projekt, da ljudje odločijo o tej stvari. SKratka to je tudi naša ustavna pravica. Kapiš?

FBI raziskuje omenjeno temo, in dosti kar odkrijejo konča na njihovi Net strani. Pozanimaj se kako deluje Demokratična državna ureditev in boš razumel. :\

Goldee, vem kaj hočeš povedat, če imaš to možnost to naredi. Drugače se pa tudi zelo lepo opazijo z visoke stolpnice. Ker so preveč svetli, da jih nebi opazil. Kjub mestni svetlobi. V temi se, da videt tudi satelite, ki krožijo okoli zemlje. Zato lahko zamešaš. Ampak ti povem, če ga boš opazil, boš zagotovo vedel, da ni satelit ali meteorit. Po načinu gibanja in hitrosti ter po 90stopinskih kotnih gibih. :D
Enkrat sem opazil, ko je letel čez nebo s tako hitrostjo, da je puščal svetlobo za sabo kot rep. IN na koncu pa zig-zag. S tako hitrostjo....Uffff.... Nisem mogel verjet svojim očem.
Ptah-Seker-Osiris

Kilgore T ::

Ko so Srbi sestrelili F-117 so zapisali: "Izvinite, nismo znali, da je nevidljiv."
Pridobljeni material so takoj predali Rusom.

Ocitno imajo izvenzemljska bitja probleme s protokolom, ce ne ze s samo logiko. Ne smejo se vmesavati, a se nam lahko prikazujejo?
S prikazovanjem se ze vemesavas!
In ce ze morajo stopiti v kontakt, ceprav se ne smejo vmesavati. Halo, logic where are you?
kontakt je VMESAVANJE.
In kako to naredijo? To zmorejo le z "risanjem s kredo" po nocnem in dnevnem nebu?

Ce se ne smejo vmesavati, zakaj potem smejo dopustiti, da se drugi lahko?
Se pravi, da tisti mali zeleni, ki jih vidimio, so nekaksni Svicarji - nevtralni in pogojno dobri, drugi tip je Velika Britanija v casu imperializma, navidezno prijazni, za hrbtom vozijo tajne projekte in pocasi prevzemajo planet.

Seveda obstaja moznost, da so mali zeleni le plod cloveske domisljije. Ker je clovek pomanjkljiv, je tudi njegova domisljija in s tem mali zeleni.
Vsi vemo, da so alieni popolni in vsemogocno nad nami. Torej si ne bi mogli dovoliti nepopolnosti v obliki eksibicionizma. Cisto cloveska lastnost.

Prikazujejo se z določenim razlogom in ne vsakemu. Večina ljudi si jih želi videt, in kaj je tukaj nasprotje? To zame ni poseganje in posiljevanje. Bilo bi v primeru cerkve, ki kategorično zavrača. Odvisno zopet kateri skupini. ONI NAS SAMO OPOZARJAJO NE PA VPLIVAJO NA NAS.:\
Kot drugo pa je KATALOGIRANIH 57 vrst različnih obiskovalcev. A se ti zavedaš? 57 različnih vrst. Jaz sem ti omenil 2 skupini, kateri so povezani z našo prihodnostjo. Malih zelenih ni, to je samo zavajanje javnosti v napačno smer, da bi si človek pridobil negativno predstavo o njih.
Res pa, da obstajajo "The Greys". Ta skupina je tista katera krši univerzalni zakon!!!! Ker smo jo "sami"sprejeli smo tudi soodgovorni za to. Štekaš? Druga skupina "Pleiedians" in še dve civilizacije, ki spadajo v isto skupino, pa lahko posredujejo le v primeru našega upora zoper prvi skupini."Mi" smo sklenli z njimi dogovor glede tehnologije, v zameno, da oni nas preučijo. Samo dogovor je zašel v izkoriščanje zemeljskega človeka. ( človek ni samo na Zemlji!!!) Mi smo del širšega spektra. In tukaj je problem, ker nas imajo pod kontrolo. Mi v tem primeru mormo verjet sami sebi in lastnim odkritjem. Ne pa zavajanju. OK? IN ko se bo tehnica prevagala na stran svobode, dobijo pooblastila, da nam pomagajo in "kaznujejo" kršitelja univerzalnega zakona"the Greys"! Oni se tega bojijo, zato pa so problemi na Zemlji, da bi nas odvrnili od svobode... Skratka zadnji utrinki pred koncem...
Dej, brezveze razlagat to, če vas večina ne bo razumela. To je zelo resen problem Globalnega pomena.
Ptah-Seker-Osiris
««
16 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329148 (22897) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445340 (36380) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567177 (5338) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437263 (31016) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827195 (6166) nuclear

Več podobnih tem