» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
15 / 60
»»

fahrenGONE ::

Ramzes, prosim da ne pozabis omeniti lokacije. Lahko pridem z 8mpix aparatom in bomo slikali marsovce. Ce bo mozno bi tudi rad videl koliko FPS dobijo v quake 4 in doom 3 na njihovem PCju. :D

Ramesses II ::

McMallar: Maš prav glede tega, samo, če me spomin ne vara, ima F117 napravo, katero dobesedno vpija radarske valove, tako da jih ne odda nazaj. Tako, da se ne, da določit po radarju, da je sploh avion. Tako kot vsaka elektronska naprava je umerjena na količino signala. Tako, da če je signal prešibak, ga na radarju sploh ne izpiše.
Nisem siguren, gledal sem dokumentarec na to temo, samo je že lep čas od tega!
Ptah-Seker-Osiris

Myth ::

Kaj pa comanche? >:D :D

(zadnič lih na discovery-ju nekaj videl in slišal, zdaj pa da vidimo kaj veste o tem helikopterju)

p.s.: Gre se za nevidnost na radarju, tak da je on-topic, da nebi ki kdo brisal.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

StepniVolk, če je to preveč osebno kar sem napisal, kje si bil prej?

Glede tvoje prošnje, da bi slikali, z pro Aparatom, pa bom razmislu, malo bolj preštudiral lokacije, kje se pojavljajo, in ti sporočim na e-mail. Ker menim, da bi s tem dvignili precej prahu. Še posebno, če bi kaka dobra slika zaromala v medije! :D

Kar se tiče teleskopa, imam enega jaz, ki ni nevem kaj, razen, če bi našel boljše nastavke! Mesec vidim zelo lepo, pa tudi še kaj se, da pogledat. Ampak, kaj druzga, pa zaradi nepravilne oteženosti se ne da. Ker pri visoki ločljivosti izgubim objekt. Mars seveda, je oranžnen zmazek. Pa kaj še vedno trdite, da je Mars cel rdeč? A nisem pokazal slike hubble teleskopa? Če pač imaste drugačno mišljenje, naj bo, jaz pač imam svoje in pri tem tudi ostajam! Pa ne samo zaradi slike, ampak so določene stvari, katere bo NASA že sama javno povedala, ko bo zrelo.

Aja, za tiste, ki imajo 8pix fotoaparat. JAz imam 7.0Mpix pa iščem boljšega... Zato zastonj, da ponujaš svojo roko. :D O igricah pa raje ne...:P Če to primerjaš z igricami...Kaj naj ti rečem?
Uživaj naprej! Fahrenheit 8-)

Nekdo je zadnjič pilote omnil...SLovenske, da pač zakaj ne vidijo NLP-je..
A poznaš kakega pilota? Si ga vprašal? Namreč dosti ljudi noče spregovorit, ker menijo, da jih bodo imeli za norca. In to je dejstvo. Ker pilot civilnega letala ima zelo veliko odgovornost, in če se kdo zaveda, čez koliko psihičnih in fizioloških testov morajo tej ljudje....
Zato tudi če ga je kdo videl, sigurno bo 3x premislu, če bo komu povedal. Edino v primeru vojaškega pilota, bi ta dogodek prišel na ušesa. V Sloveniji pa sploh ne pove nobeden, še stvari, ki bi jih mogel, jih ne pove. Zato je pred tem se dobro malo zamislit, preden se vpraša.
Nekateri celo življenje ne vidijo NLP-ja. Tako, da to ni tako pogosta stvar, še posebno, če oni uporabljajo drugačne vrste tehnologij. Če samo mi imamo letala, ki so radarjem nevidna, kaj šele oni, ki imajo tehnologijo izven našega razumevanja.
Če že večina vas logično sklepa, pol uporabite logiko! :D
Ptah-Seker-Osiris

comanche je stroj...Ampak osebno nevem nič o njem, razen tega, da je lep za videt.

Nekaj vprašam vse! Kdo meni da je spodnja slika nepravilna?

Namreč Nebivedu ima svojo teorijo....
Ptah-Seker-Osiris

Myth ::

¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Myth ()

Sej sem vedu katerega misliš.

uff...sem našel zopet en dober link. Space Energy Systems

Tukaj je precej o AntiGravity systems,...:D Morem malo pogledat zakaj se gre...yessss
Ptah-Seker-Osiris

Ptah-Seker-Osiris

Aja, za tiste, ki imajo 8pix fotoaparat. JAz imam 7.0Mpix pa iščem boljšega... Zato zastonj, da ponujaš svojo roko. :D O igricah pa raje ne...:P Če to primerjaš z igricami...Kaj naj ti rečem?

Saj sem vedel. Namesto da bi povedal nekaj konkretnega se spet izmikas. Vedno ko te nekdo nekaj konkretnega vprasa, se zacnes izmikati. Zakaj so lokacije taka skrivnost? A se tam prikazujejo vsak dan? Kot je meni iz raznih zgodb jasno, potem moras imeti ze prekleto sreco, da se prikazejo na isti lokaciji kot prej. Se pravi, kaj tvegas, ce poves lokacijo?

A si ze razmisljal o karieri v politiki? Tam ti dar izmikanja pride zelo prav. :D

Btw.. Za igre pa ne vem kaj je narobe, saj ja ne pricakujes da se bomo samo pol ure gledali kot v filmih in potem odsli vsak svojo pot. To bi bilo pa res zanimivo... :D

sid911 ::

(edit) ups nisem prebral do konca linkov o RAH-66, tak da nočem ponavljat tistih stvari:8)
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sid911 ()

BigWhale ::

> če me spomin ne vara, ima F117 napravo, katero dobesedno vpija
> radarske valove,

Prvi predlog za neumnost meseca...

sid911 ::

ali je to tudi NLP?
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Stepni Volk ::

ramses234 - Ponavljam vprašanja o NLP:
1. Jih vidiš vsako jasno noč ali bolj poredko?
2. Tvoja geografska lokacija (približno npr. regija v Slo), ter orientacijo iz katere smeri jih največkrat vidiš.
3. Sporoči še model teleskopa.
4. Bi lahko šli na Javornik ali kak drug obzervatorij v Slovenij in skupaj poiskali NLP-je... s pravo opremo in profesionalnim fotografom, da malce obrazloži osnove fotografije.

FOTOGRAFIJA
Mega piklsi nimajo s fotografijo prav veliko skupnega. Pomebna je optika, objektivi in poznavanje njihovih lastnosti in napak. Govoriti o fotografiji in ne imeti možnost menjave objektivov je bolj dopustniško. Že amaterji si omislijo posebej body in objektive. Klasičen film ima cca 20M pikslov in gre lahko do 32.
Enako imajo napake tudi CCD in CMOS senzorji v digitalnih fotoapratih, kot tudi sam način kompresije slike .JPEG.

Glede nato, da se hvališ s fotoaparatom, bi bilo primerno, da se pohvališ še s svojimi fotografijami, namesto povezav do neznanih avtorjev. Glede na obljubljeno pogostost videnja NLP-jev, bi lahko bil že svetovno znan. Da ne govorim o tem, da je zunaj gotovo kakšna nagrada za kredibino fotografijo NLP-ja.
Da kredibilnost dosežeš, moraš imeti več ljudi opazovalcev na enem ali različnih mestih, ki bodo hkrati fotografirali isti dogodek iz različnih kotov in z različno opremo.
Ker sam, kot praviš nimaš problemov z videnji NLP-jev, torej ne bo težko v tvoji bližini narediti zadovoljive fotografije ali video posnetka.

PILOTI
Piloti imajo dolžnost opazovati okolico. V kabini sta dva. Če vidi NLP-je le eden, je potem res bolje, da je tiho. Ko vidita neidentificiran dogodek dva, to javita. Če sta res v dvomu lahko prikličeta še ostale člane posadke.
Ko so recimo pred leti padli meteorji v severo zahodni Sloveniji, so to javljali. Sam se spomnim, da sem ravno gledal "3 kamen od sonca", ko je nebo razsvetlila zelenkasta svetloba. Šele naslednji dan sem iz medijev izvedel, kaj je bilo.
Potem imaš tu še "amaterske" pilote, ki s svojim javljanjem ne bi v ničemer ogrozili svojega "poklica".
Zalo radi pa vsi s seboj jemljejo fotoaparate in na voljo je vrsta čudovitih posnetkov na različnih internetnih strani, npr.: www.airliners.net.
Zakaj ne vidijo NLP-jev, gre iskati vzrok predvsem v tem, da poznajo ostale zrakoplove, ki si z njimi delijo nebo, naravne pojave (različne oblike strel) itd.

KAJ REČI VESOLJCEM
To sem že omenil. Imam kolega, ki zelo pogosto vidi NLP-je. Nazadnje, ko sva ga skupaj videla, je bilo to letalo, ki je pristajalo na Brniku. Midva sva se ravno vozila po gorenjski avtocesti v smeri proti jugu. Najina in hitrost letala je bila očitno takšna, da so luči v zraku dajale vtis, da "lebdijo".
Ker je kolega bolj panične narave, sem mu povedal, da imam za vesoljce že pripravljen plan. Če se slučajno drznejo ustaviti naju in povedati, da milijone let opazujejo naš planet in so sedaj odločili, da stopijo v stik z nami, bi jim rekel:
"Ne moreva, ker se nama ravno mudi v Ljubljano, v Trto na pizzo primadono."

Zgodovina sprememb…

SebaR ::

Davnega leta 2005 ko smo šli na maturantski izlet sem z Olympusom C70 iz letala slikal zame NLP:

Buaaahaha :D
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

perci ::

evo, dokaz >:D

No da odgovorim tebi Fahrenheit.
oboračaš besede. Za svoje dejanje kriviš druge.
Stari, nauči se govorit, in bit pošten, ker na tak način.....:D Govorš o marsovcih in se imaš in igricah.....:P In še nekaj, kdo se tukaj hvali? A sem kdaj omenil svoj aparat oz. njegove sposobnosti? Sem ja, ampak v obliki odgovora!:P

Fahrenheit:Ramzes, prosim da ne pozabis omeniti lokacije. Lahko pridem z 8mpix aparatom in bomo slikali marsovce. Ce bo mozno bi tudi rad videl koliko FPS dobijo v quake 4 in doom 3 na njihovem PCju. :D
To je zate konkretno vprašanje??????? hahahahaha:P No comment!

BigWhale, preberi si to!
During 1975, Lockheed's infamous "Skunkworks" in Burbank, Calif. began designing an aircraft which would have a greatly reduced radar cross section that would make it all but invisible to enemy radar, but would nevertheless still be able to fly and carry out its combat mission. The design that they came up with, with the help of an advanced computer program, was known as the "hopeless diamond". It got its name from its diamond shape and faceting, a series of triangular flat surfaces arranged in such a way that the vast majority of the incoming radar signal will be scattered away from the aircraft at odd angles, leaving very little to be reflected directly back into the receiver. An additional reduction in radar cross section was to be obtained by covering the entire surface of the aircraft with radar absorbent material(RAM).
Neumnost meseca našla svojo tarčo! :P
Ptah-Seker-Osiris

OwcA ::

Premaz ni ravno naprava. ;)
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Ma niti premaz ni...če boljše prebereš je material! :P

Vi se obešate na moje besede, kje so pa argumenti proti? A to so argumenti proti?

Jaz sem vam kokretno napisal, da pošljite vprašanje na omenjeni Projekt oz. navedenim bivšim ministrom! Pa do sedaj znate samo dosti govorit, v KONKRETNIH dejanjih, pa vas ni kaj dosti!

Kar se tiče NLP-jev, ki sem jih sam videl Stepni volk. Lepo sem ti napisal, da bom razmislu. AMpak glede na tvoje obnašanje, sorry, mi skupaj nimamo kaj iskat. Še posebej, če si misliš, da jih vidim vsak dan! Jaz sem ti odgovoril na vsa vprašanja, ampak očitno, ti morem osebno napisat, direktno, čene ne vzameš kot odgovor. Skušam, poleg tvojih vprašanj odgovorit več osebam naenkrat, in mislim, da bi to lahko že razumel. So pa določena vaša vprašanja, ki sploh, še zdaleč ne zaslužijo KONKRETEN ODGOVOR.
Kot praviš ti, če bi drugi spoštovali MOJE mnenje, se tako nebi obnašali, to je osnova pogovora. Sam si to povedal, zbrisal pa samo moj odgovor. Zato mi2 nimava kaj debatirat. Bodi najprej pošten do sebe in ostalih, pol pa ti bom imel kaj za povedat, KONKRETNEGA!

PILOTI!
Kaj mi pomaga tuja stran, govora je bilo o Slovenskih pilotih, ti pa mi podaš tujo stran. Namensko ignoriraš odgovor. A je to zate KONKRETNO? :D Jaz imam izjave pilotov, KONKRETNE, kateri so videli NLP-je! In če se potrudiš jih dobiš tudi ti. Kar se tiče pilotov, sem dal na post tudi linke, kateri vsebujejo fotokopije poročil, z izjavami pilotov. In to vsi člani posadke! O videljih NLP.jev,... Ko pa gre za vojaške izjave, pa je dostikrat omenjena in komprometirana(nevem kako se točno izgovori)zmogljivost pilotov. To so dejstva!

Mojo geografsko lokacijo sem že povedal, če ste boljše spremljali. Kot drugo, jih ne vidim vsak dan, kot tretje, zakaj bi moral bit znan, glede tega. Kdo pa je rekel, da se moram izpostavit javnosti?
Če bi brali moje odgovore z razumom, bi dojeli, vse to kar sedaj sprašujete! In to je konkretno!
V observatorijih, preden kaj izjavijo, morejo imet konkretne dokaze. Glede mojega teleskopa, zakaj bi ga kdo moral kritizirat? Samo znamko ti povem, model pa ti nimam zakaj govorit
. Ker to kar imam, je moja stvar in sploh nima veze s temo debate! Znamka "Celeston".
ZAto najprej se zberte in si magari zapisujte, kaj imate za vprašat, pol pa prašte! Ker take ignorance, človek še ni videl. Parim ljudem, sem dal za prebrat vaše odgovore, slučajno, in so mi rekli, "pusti jih tam kjer so, ker si ne zaslužijo tvojo pozornost." To so dejstva! Samo jaz sem trmast, in ne prenesem, da se kdo dela pametnega, če ni! Jaz stvari priznavam, in moje napake tudi, vi pa trdite, ne glede ali je prav ali ni! Zato vem, da stojimo na različnih temeljih.

Uglavnem, nekateri pa točno vedo zakaj se gre in tudi imajo zelo pametna vprašanja in odgovore, ampak jih dobim direktno na e-mail. Ker se nočejo izpostavljat ali pa se enostavno ne prijavijo na Slo-tech.

Odkar je ta debata stekla, sem imel tudi več poskusov vdora v moj PC, ampak samo to lahko povem tistemu, ki je to poskušal! Ne boš našel nič razen nekaj slik. Kar je pomembega, je totalno na drugem računalniku oz. hard-disku ali na DVD-ju!
Ptah-Seker-Osiris

Nejc Pintar ::

premaz je material:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

Matev ::

no ramzi
kam naj pridemo slikat ? (pridem jaz in še par kolegov z profi aparati pripeljem)

tako bi najlažje in najhitreje prepričal ljudi o obstoju teh malih zelenih

toliko se trudiš po forumu in toliko iščeš ter kopiraš izjave in linke - a da bi jih pa elegantno na fotke posnel te tvoje male zelene možiclje in tako rešil svet pred nevednostj

a to pa ne?

zakaj že ne?

Po svetu se ukvarja s tem tolko ljudi, a vam to ni dovolj, če hočete slikat, poiščite najbolj obiskate točke! Ali pa si oglejte dokumentarec UFO hotspots!

Jaz, jih bom slikal na svojo roko, in če bo slika res dobra, jo bom dal v javnot in tudi na ta Forum!:D

Kje vam je logika, da boste prišli slikat NLP-je? hahaha! A misliš, da se tukaj kar podijo po nebu? >Veš kolko ur opazovanja sem zapravil, da sem videl NLP? Zato Think about!

Dobro NejcŽbitnar, saj je material. Zdaj pa pojdi mamci povedat, da sem ti dal prav! Jaz nisem expert za F117, in tut po domače me ne briga. Samo odgovarjam na vaše TRDITVE!
Ptah-Seker-Osiris

razlagaš že tako, se bomo pa za 20 noči utaborili nek (toliko je baje max. kolikor bomo čakali na NLP):\

Da se moraš utaborit, praviš? Kdo pa je to rekel tebi? A misliš, da sem jaz utaborjen?
Pa moje sedanje slike ne bom objavil, ker menim, da imam to samo zase. Če pa bo res kaka zelo dobra, bom pa razmislil. Če bom dal svoje ime zraven. To je zelo senzibilno področje, zato se ne rad izpostavljam. Kar se tiče pogovora na Forumu, je pa to zame samo pogovor in tukaj ostane! :D
Ptah-Seker-Osiris

Gundolf ::

Ramzes, če premazu oz. lahko bi tudi rekel materialu rečeš naprava potem s lahko misliš zakaj te tu nihče ne razume - verjetno se ti večkrat dogaja da misliš nekaj, rečeš (napišeš) pa potem nekaj drugega. Tako da se pridružujem misli, da je izjava "ima F117 napravo, katero dobesedno vpija radarske valove" neumnost meseca. Če pa hočeš, da te bo kdo resno jemal boš moral nehat pisat neumnosti.

"Vi se obešate na moje besede, kje so pa argumenti proti? A to so argumenti proti?" Če ne znaš povedati kaj misliš potem boš dobil bolj malo zate smiselnih argumentov proti.

Ok, še eno vprašanje - glede tistega dogodka v Belgiji, kjer so F16 ujeli NLP na radar - kaj nisi rekel, da vesoljci uporabljajo napredno tehnologjo, ki preprečuje da bi jih zaznali na radarjih?

Odpovedala jim je naprava za vpijanje radijskih valov:D

Matev ::

skratka ramzes - na ves glas vreščiš da marsovci so in da so tu
obenem pa ne želiš objaviti njihovih slik?

a si ti mal dvoličen

odloči se kaj bi rad

če bi rad da javnost izve in verjame - potem povej kje so in jih gremo lepo slikat

če pa nočeš - potem ti pa priporočam da ponovno prebereš vse tvoje poste

Jaz nočem vere! Verski sistem je napačna smer. Vsakemu puščam prosto pot razmišljanja. Kar ne prenesem, je nespoštovanje in ignoranca. :\
Kdor misli, da so to Marsovci ali zeleni možicli, sigurno neve kaj sem govoril.

Zame ta problem je Globalnega pomena, zato pa temu pravim ignoranca. Ker je svet v smeri samouničenja, in menim, da moramo vsi prevzet odgovornost za svoja dejanja. "Bog" v tem primeru nima nič pri tem. Vsak je sam svoj bog in vsi skupaj tvorimo eno telo, katero deluje na principu balansa. In več ljudi, ko bo uvidelo, kaj je res in kakšen je naš pravi namen, boljša prihodnost nas čaka. Grajena na vrednotah in trdnem temelju. Logika nima nič stem. To izkoriščanje človeštva mora prit h koncu, ker edino tako bomo imeli možnost napredovat v vseh smereh. Tukaj NLP-ji itd.nimajo nič pri temu. Tukaj gre za naš razvoj in našo prihodnost. Zavest, se gradi na temeljih in na realnem odnosu samim s seboj. Vse kar se dogaja po svetu in v naši okolici spremljam kot učenje in nov začetek. Strah, ki ga ima vsakdo od nas je odraz lažnih upov. Vsak človek čuti v sebi kaj je res in kaj ni. Oz. lahko čuti, če hoče. Vsak človek ima potrebno znanje v sebi, in ne potrebuje fizičnih dokazov za prepričevanje. Fizični dokazi, so samo zato, da prepričujejo lahkovernega človeka. Kar človek potrebuje lahko ugotovi vsak sam, brez zunanjih vplivov. Kar se pa na našem svetu dogaja, pa je zame nedopustno. Vsak vleče ljudi v svojo smer, in kaj pri tem nastane? Zmeda, in to Globalnega pomena, in to je sedanji čas. Čas živčnega hitenja, in boja za finanćno neodvisnost. Vsakega prepriča denar in življenje pri tem izgublja vrednost. Zto pravim, da je finančno ozadje za prekrivanje resnice. Zakaj bi svetu dali prosto energijo, če pa sedaj služimo in bogatimo na hrbtu človeške nevednosti. Bogatejši vlada revnejšemu, in ga zna tudi pohodit, za svoj pohlep. Je še dosti stvari, katere bi rad naznanil, ampak mora vsak sam prit do tega, brez posiljevanja. Zato pravim, misli z svojo glavo, ker ti nobeden ne da povoda za življenje. Nobeden ti ne da to kar imaš, vsak si sam kroji življenje in svojo prihodnost. In ne se pustit izkoriščat na področju, ki ga ne poznaš! Prepričaj se sam, in si priznavaj napake. Tako boš dosegel svojo inteligenčno neodvisnost.

Dovolj, ker menim, da tega marsikdo ne bo razumel in spoštoval.
Ptah-Seker-Osiris

Matev, od kje tebi, da sem jaz rekel, da MARSOVCI so?

Kar se tiče slik, a jih ni dovolj na internetu? Lepo sem povedal, da moje slike niso dovolj dobre, in da potrebujem aparat z boljšim objektivom in boljšo resolucijo. Oz. moj oče ga ima, ampak ga pogosto rabi. Ker ima zelo pomembno delo. Namreč dosti slika na profesionalnem nivoju,...Jaz pa rabim aparat skozi pri sebi. Če hočem ujet NLP. Hočem pa ga ujet samo zase, ne pa za skeptike, da bodo imeli novo zgodbo po kateri pljuvat. Sorry, ampak se imam preveč rad, da bi se izpostavljal. Ko bo pravi čas bom tudi to dal v javnost. Ampak kot vsaka stvar, mora tudi ta dozoret, da bo pripravljena za ljudi. Skeptiki v medijih točno vedo zakaj se gre, pa vseeno zavajajo javnost z nihovimi izjavami, ki so bazirane SAMO NA TEORIJAH. Ne pa na trdni podlagi. Ampak zopet vam povem, presodite sami. Če se vam zdijo pošteni in realistično usmerjeni, naj tudi bo tako. Tako in tako, vsaka laž ima kratke noge, in tudi ta bo prišla na dan, ko jih bo imel kdo dovolj. Pa še sami sebe kličejo debunkerji?! Pa tega nihče ne opazi, ker slepo verjamete. Najlažje je verjet tistemu, ki ima argumente proti, pa čeprav so tej argumenti totalno smešni. Da pa bi se kdo soočil s tem, to pa ne. |O
Meni, zgodovina, katero sem sam preštudiral na podlagi znanstvenih spoznanj totalno klapa. Zato menim, da je resnična. NLP-je videvajo že tisočletja, ne samo zadnjih 100 let. Ampak tega se nobeden od vas ne vpraša. Enostavno verjamete v čudeže in izmišljene bogove.
Jaz omenjam nezemljane kot posledica izkoriščanja njihove tehnologije v vojne namene! In nič drugega.
Kar pa govorim, o njih, pa so zgolj moja mnenja. IN določena srečanja na livelu realnsti. Skratka to kar se meni zdi realno povem. To kar pa ne, pa prepuščam vam. 8-)
Ptah-Seker-Osiris

CARNIVORE: Pometaj pod svojim pragom, ker menim, da se drugače ne znaš izražat. :D
Če ti kaj ni prav, ti ne morem pomagat. Moja izobrazba, ni tvoja stvar, še manj pa predmet razprave.
Ti mi ne daš nič, zato tudi nimaš pravice obravnavat moje besede.

SKrbi zase, in si naredi uslugo. |O

Gundolf: Kdo pa pravi, da je v NLP viden v Belgiji nezemeljskega izvora? Preberi si še enkrat in ne mešaj moje odgovore z drugimi. Bodi bolj natančen, če hočeš da ti lepo odgovarjam.

Kar se tiče premaza ali materiala, sem tudi zraven napisal, da nisem siguren v kaj govorim. Sem mi zdi nesmiseljno, da morem to omenjat! Ker menim, da bi lahko sam opazil in tudi ostal tiho. Vidim, da si res razgledan, če se obešaš na moje izjave, katere so jasno napisane, da nisem siguren. To pa ti da vedet, nekaj. Ugotovi sam kaj. hahaha...:P
Ptah-Seker-Osiris

Ziga Dolhar ::

> Ti mi ne daš nič, zato tudi nimaš pravice obravnavat moje besede.

Wau.

[Sem mislil, da je nekdo govoril o "spoštovanju" in "razumevanju" mnenj drugega ...]
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

msms ::

Za piramide je ena teorija ki pravi da so jih zgradili nezemljani, ramses veš kaj o tem mogoče?

Saj ne, da je ta tema kronski dragul Slotecha, ampak vsaj malo upoštevati pravila bi bilo pa lepo. Da na kratko ponovim, nič žaljenja, odgovori naj se vsaj od daleč navezujejo na temo. Hvala za razumevanje.

msms ::

latebreakingreality

točka 7

"Earth is the only planet in the universe that has intelligent life. After all these many years of UFO reports, all we have is some burnt grass and blurry photo's. The search for radio signals from other than earth, for the past 30 years, has come up empty. The source of unexplained ufo's is from a source beyond our physical universe. We believe they are a spiritual manifestation and are perpetrated by fallen angels. They probably get a big kick out of it, like a bunch of juvenile delinquents. People always say, "With all these billions of stars there has to be life elsewhere". But these billions of stars were actually necessary for heavy elements to exist on our planet. It's not a waste. We suspect our Creator was more concerned about us than about hydrogen gas (what stars are made of). If they do ever find life on Mars, it came from here, from asteroid impacts that shot chunks of Earth into space."

MORE ON UNEXPLAINED UFO REPORTS

"a. They leave no artifacts, even after crashing. They generate no sonic booms. They hover above trees without any movement of air disturbing the leaves. They change shape, size, and color at random. They always succeed in evasive action. They have physically injured and even killed people from an undentifiable physical cause. There can be like four people looking at the same spot in the sky and only one or two will see the ufo.
b. The source behind them prefers lonely roads in the middle of the night, is non-physical,powerful, deceptive, recorded throughout human history, likes to cause psychological and physical harm, selectively approaches people involved in occultic or "New Age" activities.
c. There is no evidence of a huge conspiracy or governmental cover-up.
d. They like to keep pace with human technology and science fiction. For example, ufo reports from 1896 described them as cigar shaped lighter than air machines driven by motors with propellars. The "aliens" used to claim they were from the moon, then Venus, then Mars, then Saturn, then nearby star systems. In modern ufo reports the aliens claim to be from another dimension."

dolenc ::

No da še jaz mal brcnem v temo :)

O prvem pristanku na luni, naj bi bila resnica nekje takšna (saj tej verziji jaz vrjamem, baje da uradno priznana verzija nase). Dejansko so pristali na luni, že prvič... Sam posnetek pristanka je bil posnet pa kar lepo pri nas, prav tako vsa slikovna dokumentacija. Sej če razmišlate je res mal problem s tehnologijo, ki so jo mel takrat snemat v vesolju, sploh je problem pri vstopu v atmosfero. Pol pa še poglejte, še zdej jim zmeri ne rata, oziroma majo kar precej problemov z shutlom, pa jim je uspel prvi polet brez ene same napake, pa še vse majo na filmu8-O . Neuspeha si pa America ni mogla privoščit ker bi to pomenilo spremembo v ravnovesju velesil. Ubistvu je vodilna velesila ravno zaradi pristanka na luni, ker so od tistega trenutka postali "najbolj napreden narod" in biti Američan je nekaj pomenilo. (no zdej pomeni pol kurca:P )

O poštenosti in prikrojevanju resnice NASE pa koker kdo hoče, jst mislem da skrivajo veliko in tud za nekatere stvari je prav. Že zdej je tak cirkus kaj bi šele blo če bi vse pršlo vn:). Poenstran je dober živet v nevednosti, če gledaš da se rodiš, hotiš v šolo, službo, v dom za ostarele in potem te ni več (no ajde cerkev obljublja da če fajn delaš te čaka lepa bodočnost8-) ). Kaj imaš od tega, popolnoma nič, razen kar pobereš med potjo in to da si naredil nekaj za "skupno" korist. Da ne bi živel po tem sistemu8-O ? Kas normalen kaj pa bo iz tebe, nič ne boš vedel, ne boš dobi lslužbe (za nikogar ne boš mogel delat) in umru boš 5 let prej kokr bi drgač. Ne bodi nor, živi tko kot vsi! Ok smisla življenja še nisem čisto dodelal:D, pa še iz teme sem zašel.

Na nevem keri strani te teme sem prebral da naj bi tehnologijo iz area51 uporabil za orožje in za kovanje denarčkov. Mogoče to drži, defenitivno je pa da se tehnološki napredek v velki meri vrti okoli orožja in denarja. Velik tehnološki preskos se je zgodil ravno med 1. in 2. sv. vojno. Pa še če pogledate kolko denarja se vloži v "orožje" vseh vrst al pa rečmo v raziskave zdravila proti raku ali virusu hiv.

O obstoju bitij ki niso na našem planetu, pa seveda, mal škoda bi blo če bi sam mi obstajal pa tolk lepih planetov je:D . Me ni pa še noben pelu na pir, ko me bo bom pa absolutno vse poslikov in objavil na tale forum, če le ne bom preveč nasekan.

Sej vem večina osebkov sploh ne bo bralo tega ker je predolgo 8-)

Thomas ::

> Poenstran je dober živet v nevednosti

Ti zagotovo živiš, to je očitno iz tvojega doneska.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Ja ludje smo nevedni, dej mi povej kaj vse se v naši državici dogaja, kaj te žene da se naslednji dan zbudiš in greš v šolo/službo(starši ne štejejo), zakaj je pomembno da maš velik pik v 3d marku, dogajanje v iraqu...

Ja vsega pač ne vemo, pa si rečemo pač tko je:)

aambro ::

Ko so si ljudje reki pač tko je, so se zgodili genocidi. : / Tudi zarad tega. Ko organizirana druzba zacne "posiljevat" mnozico ljudi, ki se vsak drzijo zase in so se nesposobni organizirat in drzat skupi... ala sosedi, takrat je zajeban. : ) Pac tko je. Kaj cmo.

Se en rek, k sem ga prebral v Delu zadnjic: "Kaj cmo", rece Egoist, "vsem ne moremo pomagat", in ne pomaga nikomur. Zarad ignorance se dogajajo vojske. Tudi v demokraticnih drzavah. :/

Gundolf ::

Ramzes, se je v redu če čist vseh podrobnosti ne veš, nihče ni vseveden. Samo tvoja izjava je dejansko bila neumnost in ker tale tema izgleda nekako tako, da ti nekaj trdiš, večina ostalh sodelujočih pa poskuša to zavržti, sem sam poudaril najbolj očitno neumnost iz tvojih ust. Poanta je pa taka, da nekdo, ki pravi da ima F117 napravo za srkanje radarskih valov, ne deluje preveč kredibilen na področju identifikacije UFOtov.

Tisto v Belgiji - praviš da NLP ni bil nujno nezemeljskega izvora in je bil zato viden na radarjih. Potem te vprašam naslednje: Kdaj se je zgodil incident? Kdaj je prišel ven F117 (oziroma stealth tehnologija)? In kaj naj bi mi sklepal? Da Američani naredijo vozilo na zelo nekonvencionalno obliko pogona in ga preizkušajo v Belgiji, a pozabijo ga zgraditi nevidnega za radarje? Oziroma so uporabljali le tehnologijo vesoljcev za pogon, pozabili so pa uporabiti tudi njihovo stealth tehnologijo? Morda opaziš ironijo v teh vprašanjih.

Poleg tega resni UFOlogi zavračajo Belgijski incident kot avtentičen sighting. Sem prebral na isti strani, kjer je ta incident tudi razložen.

dolenc, ne vem kje ti vidiš problem da bi moral biti pristanek na luni posnet na Zemlji.

Jst bi sam še nekaj dodal8-) .

Če recimo pogledamo srednji vek, ubistvu so bili ludje "neumni". Zemlja je ploščata, ženski so rekel čarovnica, pa so jo kr zažgal...
In zakaj je bla ustvarjena vera, za nadzor ljudi. Zdej ne greš uropat banke ne ker ne bi hotu al pa ni vredu, ampak ker boš najebu če te dobijo:D . Takrat so se pač druzga bal, če je župnik reku da če boš klel doma da boš šel v peku so mu ljudje verjel, njegova beseda je bla zakon in nihče ga ni kršu. Kdor ga je je bil pa čarovnica al pa krivoverc al pa krkol, so se ga že znebil. Če si pa živel tako kot je župnik reku, oziroma po volji boga, potem boš šel pa v nebesa in seveda so se neumni ljudje tega držal.

Če pogledamo pa sedanji čas, še zmerej verjamemo da smo sami v vesolju in da je vse podrejeno nam... Prevladujoč odstotek ljudi verjame v boga.

In kako zdej ljudem kar naenkrat dopovedat, da nismo sami, da so tud tuja bitja. In da bog ne obstaja? Še huj da je bog en marsov po imenu Elvis:D(ok mal se hecam sam pišem čist resno).

Zgubili bi nadzor nad ljudmi. Ne more nekdo živet po nekih načelih 2005let pol pa kar naenkrat rečt zdej bomo pa drugače.
Potem če bi recimo obstajala tehnologija, ki bi zamenjala naftne derivat... Koliko vplivnih ludi bi ostalo brez cekina. In če so vplivni bojo naredel vse kar je v njihovi moči (in to ni malo) da do tega ne pride.

Kaj bi rad s tem povedov, ludje smo še zmeraj ovce ampak počasi res počasi se bo to spremenilo. Predvsem če kdo gleda Zvezdna vrata, nas tuja bitja v seriji imenujejo da smo "mladi" in res je. Smo edino živo bitje na našem planetu ki se med sabo pobija iz koristolubja(al pa še to ne). Da bi takšno raso spustili v vesolje, pa sej bi v roku enga mesca vse znukal iz straha da nas oni ne bojo prej, pol bi pa še sebe razfukal. Kako je Bush utemeljiv napad na Iraq, z slabo fotošopanimi fotografijami biološkega orožja. Slike so kmalu za tem spoznali za ponarejene in biološkega orožja ni! In kaj potem.... Nič, ludje smo ovce....

Mal sem še mačkast od včeri tko da se mi da dans razmišlat:D

Aja sam še to, zakaj posnetek pristanka na luni posnet na zemlji? Ja (tle je bla prej kletvica) a ti ni tolk logično, oči celega sveta so bile uprte v njih, kaj če jim ne uspe, kaj če pride do incidenta, Ameriki nekaj ne uspe?

Pa še to, ni bilo tehnologije da bi takrat snemali v vesolju. Ne moreš pa ljudstvu sam rečt, bli smo na luni, zdej smo pršli nazaj, kdo jim bo pa vrjel. Pri nasi niso mogel vedet da jim bo uspelo, so se mogel nekako zavarovat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dolenc ()

Glede avtentičnosti pristanka na Luni je nekoč že bila tema, to sodi tja, tu se pogovarjamo o malih in zelenih. ;)

@dolenc: Večina vrst se pobija iz koristoljubja, npr. kdo bo alfa samec in imel ekskluzivno pravico da pof... vse samice, ...

Hammer123 ::

ramses:
Tole temo spremljam že od začetka in mislim da dojemam kaj sploh hočeš povedati.
To, da je življenje nekaj za kar moraš biti odgovoren, da ga živiš. S tem da ne škoduješ ostalim. Da se ne obnašaš kot alfa samec kot je rekel NejcPintar.

Hočeš opozoriti, da se nam dela krivica, ker ne moremo pravično vladati. Toda kaj nam bi ta pravično pomenil. 100% pravično ne obstaja! Tako da se moraš sprijaznit s tako ureditvijo kakršna je.

Tako jaz dojemam tole temo. Samo ne razumem vseh teh linkov do not-earth-origin stuff.
100% sem, da svetovne velesile preizkušajo nova orožja. Vendar so le ta tako napredna, da jih nočejo priznati, kajti če bi jih, potem bi v javnost/k nasprotniku pricurljalo še več informacij o tem.

Pa upam da sem te vsaj približno razumel!

Lp!

strictom ::

>Kaj pa comanche?

Čist tk BTW, Comanche je bil benan za nadljni razvoj. Se ga ni splačalo. Light assault helicopter sux. Heavy assault chopah! (as in AH64(apache)) je veliko bol učinkovit in poceni.

:\
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Papica, čisto prav razumeš! AMPAK vsak človek bi moral razumet, da je sam svoj vladar, ne pa lutka, ki mora delat točno to kar mu vsi rečejo in ne sme skrenit s poti! To so verske korenine. IN smo spet pri verskih sistemih. To kar je bilo človeku vsajeno, po tem dela.
npr.Če vam rečejo, da so dokazali, da ima MArs vodo "pod" površjem, boste to verjeli. Še par slik pokažejo pa ste pečeni! A zdej razumeš, kaj hočem povedat?
Mi smo prosti, in noben "BOG" nas ne gleda pod prste kaj delamo! Postavljeni so bili zakoni, da se človek nebi razpasil, ampak ti zakoni so zašli v poseganje v človeško svobodo razmišljanja.
Cerkev in politika, sta praktično z roko v roki. IN kar vam naplozajo, to verjamete! A se mogoče motim?
Samo v tem pogovoru je takih primerov kolko češ. Zamisli se in boš videl kaj lahko narediš.
Meni je vseeno ali verjamete v vesoljce ali boga ali nekaj tretjega.Vera vase je edino gonilo k svobodi. In pri tem začnejo stereotipi zgubljat moč.
Ne pa k pogojni svobodi. Če boš to naredil boš svoboden. Ne! Dovoljujena vam je možnost izbire in tukaj je velika razlika od tega, ko nekateri naznanjajo. Noben ne sili vate! Ti sam tako vzameš, ker ni tako kot bi hotel.
Pa zame je to tako enostavno. Sem mislil, da bo tako tudi za vsakega, ampak sem se zmotil. Če imate "zelence" za pretvezo, za neverjet vase, pol je to zelo žalostno.
Jaz sem vam predložil težko dokazljivo temo, lahko bi začel s čim drugim, ampak čim je izstopanje je "gorje"...A se razume? Jaz bi lahko tudi pazil na vsako besedo in na slovnične napake, a bi mi potem verjeli? A sedaj se razume?
A vidite v čem je point? Mah..saj vem, da je vse zastonj. Vsaj par ljudi je to razumelo, in to je zame že dovolj. Ker vera vase nima pogojev kot jih ima cerkev. Bog ne vpliva na nobenega, ampak sami nase vplivamo, a vam to ni jasno? Bog je globalno mišljenje na našem planetu. In edino to vpliva na ostale.

Owca, mislim, da si napačno razumel temo. Klub temu, da sem povedal že prevečkrat, in mislim, da je čas že, da to razumeš in kakšen je namen tega. Ljudje živijo po stereotipih in kot sam vidiš, da ne odstopajo od njih. In ko človeku, poveš nekaj, kar ne razume, je tabu! :D
Ptah-Seker-Osiris

Vem še marsikaj več o vodenju ljudi, ampak pol bi padli v totalno depresijo. Tehnologija zajema že naprave, katere delujejo na tem področju. Če koga zanima naj si poišče "Mind Control". Vam pa že v naprej povem, če to zlorabljaš, sam zabredeš v težave. Zato priporočam, da si to prebere tisti, ki se hoče obvarovat, ne pa izkoriščat v lastne namene.:\
Ptah-Seker-Osiris

...
Jaz nocem vere! Verski sistem je napacna smer. Vsakemu pušcam prosto pot razmišljanja. Kar ne prenesem, je nespoštovanje in ignoranca.
...
AMPAK vsak clovek bi moral razumet, da je sam svoj vladar, ne pa lutka, ki mora delat tocno to kar mu vsi recejo in ne sme skrenit s poti! To so verske korenine. IN smo spet pri verskih sistemih. To kar je bilo cloveku vsajeno, po tem dela.
...

Ta thread je velik, ampak kar si napisal je nabolj pametna izjava, kar sem jih zasledil tukaj. Koliko skode in zaviranja razvoja so naredile vere, se ne da niti izmerit. Sicer so koristne za kontrolo mnozice ljudi, da se ne spremenimo v barbare, ampak po drugi strani tudi preprecujejo progresivne ideje in znanost, kar je velik korak nazaj. Da ne omenjam milijone poklanih in sezganih zaradi drugacnega misljenja... Menim, da so vere odsluzile svoje in sedaj smo ze v novem obdobju, kjer cerkev in verovanje ne vplivajo vec na razvoj cloveka. Ce komu pase, pa naj se gre spovedat, da je bral ta thread. >:D :D

Glede mind-control ... Projekti na tem so, ampak niti priblizno ne v takem smislu, da bi lahko maso ljudi kar z gumbom usmerjal. Je pa res, da se to ze pocne preko medijev, tako da niti ne rabis gumba, hehe. Rusi so imeli veliko poskusov na ta racun in po vec dni zasipali kaksen manjsi kraj z mocnim valovanjem. Seveda ni bilo kaksnih vecjih efektov, po drugi strani pa so ljudje tam ze tako ali tako bili v strahu in mind-control nima niti pomena delat oz. se ne pozna. So pa tudi druge metode, ki se jih lahko izvaja nad eno osebo, ampak neprakticne za spreminjanje razmisljanja pri masi ljudi, zato so omejene bolj na zaslisevanja. Tam se rabi tudi posebne droge. Baje da so tudi take, po katerih ti je cisto vseeno ali poves skrivnost ali ne, podobno kot se pri pijani osebi razveze jezik. Ampak to sem samo slisal, bi pa rekel da je res.

Sicer pa, ce te zanima mind-control v praksi, poglej reklame. Sicer ne odkorakamo vsi naekrat v trgovino po izdelek, ampak dan za dnem, reklama za reklamo in na koncu vsi kupujemo podobne izdelke. Kljuc je ponavljanje enega in istega, lahko tudi na razlicne nacine. Deluje 100%.

Seveda pa to deluje dokler so ljudje v stand-by nacinu. Dokler ne razmisljajo s svojo glavo. Zato sem tudi rekel, da so tisti dve izjavi se najbolj pametne od vseh tukaj.

Zgodovina sprememb…

Stepni Volk ::

Glede MIND CONTROL, dajte odpreti novo temo. Čeprav se ga lahko "uporablja" zato, da ljudje vidimo ali ne vidimo male zelene.

leinad ::

npr.Če vam rečejo, da so dokazali, da ima MArs vodo "pod" površjem, boste to verjeli. Še par slik pokažejo pa ste pečeni! A zdej razumeš, kaj hočem povedat?

Neverjetno zanimivo, kako lahko ta stavek spremenimo v:

npr.Če vam rečejo, da so dokazali, da jeMars modro-zelen , boste to verjeli. Še par slik pokažejo pa ste pečeni! A zdej razumeš, kaj hočem povedat?

Pa pri tem sploh nismo spremenili pomena stavka.

PS: Ramzi vedno sem se spraševal, tebe ni nič strah, da te ne pride pospravit CIA, FBI, SS etc. ob vsej tej tvoji malhi skrivnosti, da jih tukaj tako velikodušno deliš z nami?
Ali pa si le pripravljen umreti za to?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leinad ()

Hammer123 ::

ramses:
Pomoje si tole temo zastavil malo v napačni smeri(to v zvezi z alien-i). Kajti tvoji posti o navidezni svobodi, so temeljili na prepričevanju ostalih, s temo o kateri se plete n-to število mnenj.

edit: Se oparvičujem za ločila(vejice)=>te mi nikol niso šle dobro!:D

Zgodovina sprememb…

««
15 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329160 (22909) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445362 (36402) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567181 (5342) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437265 (31018) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827199 (6170) nuclear

Več podobnih tem