» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
12 / 60
»»

jest10 ::

Kadiš travo??

Vesoljc ::

je presvoh za kaj takega :|
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

msms ::

Dej ramses324 javi se kaj ker tema umira, oziroma postaja dolgočasna!

BlackHole ::

Ej Dittorio, daj, ali si tipkovnico pravilno obrni ali pa se strezni preden kaj napišeš. Če bi naključno udaril po kakšni vejici, bi te morda celo kdo razumel.:\
LP Marko

Včeraj sem gledal neko odajo na hrvaški1 o nlp. Zanimivo je blo predvsem o vsadkih ki so jih našli pri ljudeh. Rekli so še da sigurno niso narejeni z našo tehnolgijo ampak da so sestavljeni z kombinacijo nano in organske tehnologije. Dej ramse324 napiši kaj o teh stvareh.

Dittorio ::

nimaš me ti kej razumeri vesoljec pisu bom tko u šifrah da me vesoljci nebote razumel samo človeki ok
WHITE POWEEEEER

Matev ::

človeki?

a nismo ljudje

Gorth ::

o lol človeki ... :D :D >:D

šifre šifre vesoljci vm nedajo miru sej bo z leti ko dubite spolni ud bote vs razumel zakva se gre pr ččloveku
WHITE POWEEEEER

Vsak 7 letni otrok ve da se reče ljudje, sramota.

Gorth ::

če bi pa tole moja slovarca vidla bi pa prekipela :D

lebang1 ::

whatever55 ::

No jaz sem slučajno odprl ta link in zagledal črtaste nogavice suhljate ženice in rdeče salonarje. Ne vem kje je tu dokaz o življenju na marsu. Zdaj pa naj nekdo na google napiše "women red shoes" in pripne 30 linkov in začne trobit o novi modi an marsu.

Stvar je povsem enostavna, ramzes želi verjeti v bitja izven našega planeta, saj bi njihov obstoj precej spremenil družbo v kateri živimo. Previdevam da je pred kratkim doživel neko razočaranje vezano na razmišljanje večine prebivalcev zemlje in se pač zavzel za teorijo zarote vlade o obstoju nezemljanov, ki mu je že od ranega otroštva precej zanimiva.

šifre šifre vesoljci
človek beseda izvira iz mira
ljudje ste vesoljci prekriti haha bedniki

ne se skrivat vesoljcii kir si bo kle od vs upu priznt da je vesoljec-ljudek
WHITE POWEEEEER

Valentin ::

Človeki bodite pazljivi. :D

Imam občutek, da v Begunjah beljo...

Vsi mi smo vesoljci ker živimo v vesolju, to je dejstvo.

Ramesses II ::

Tu pa tam bom še kaj dodal, drugače ne bom več odgovarjal bebcem. Ker mislim, da vsi skupaj niste vredni enega pametnega komentarja.

msms: preberi si tole AN EXCLUSIVE INTERVIEW WITH SERGEANT CLIFFORD STONE

Lep pozdrav!
Ptah-Seker-Osiris

tole na linku piše:

UU: How did they find this base?
"CS: Well, it was part of the allegedly secret agreement that we would let them have bases, therefore we knew about the base. There was some type of argument that broke out between our people and the aliens.

"UU: So there are many bases throughout the country?
"CS: There are rumors of many bases. Given that these stories are true, I think that they probably have 12 or fewer bases. The greys may have various, let's say, hideouts. As far as actual full scale operational bases, there's probably 12 or fewer.

"UU: And where are you getting your information?
"CS: From, we'll say, other researchers that wish to remain sort of silent.

ja valda - vse so povedali pa vseeno ne želijo, da bi povedali ali, da bi prišlo v javnost ???

ramzes - a ti je izraz "javna tajna" kaj znan
ravnokar nam eno prodajaš

waw

Thomas ::

Najmanj X% forumašev ne vidi nobene razlike med trditvami tegale ramzesa in mojimi. :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tukaj je povezanih toliko dejavnikov, da nebi niti dojel, tudi če bi ti povedal. Če do sedaj nisi?!

aaaaa...Matjash...glih, ki si pri slikah. Slike so, in to zelo lepe.
Ko pa vidiš čisto sliko, praviš da je hoax!!eeeh!Raje ne govori, ker še vprašanje ne znaš sestavit.
Kaj pa praviš na to?
Imam zelo lepe slike, in če bi imel fotoaparat z dobrim fokusom, bi ti svoje slike pokazal!!! NLP-je, ki sem jih sam slikal, so bili predaleč, in se na slikah vidi samo majhna žareča pika. Zato, menim, da bi mogel imet močnejši fotoaparat! V živo pa so videni, kot recimo disk, kateri oddaja halogensko plavo svetlobo. Oziroma, take sem sam videl. Pred leti sem pa videl dosti bližje, ampak sem bil tako prevzet, da sploh pomislil nisem, da bi zagrabil fotoaparat.
Ptah-Seker-Osiris

Dej ti dojemi, da si smešen s temile neumnostmi. Vzem se v roke, pa ne bluzi dalje več.

Please, please!

hehehehe!!
Kdo je ta Dittorio? kaj je norca požrl? :))

aja Thomas, saj si sam napisal: "Izgorel bom v belem žaru svoje brihtnosti." :D
Ptah-Seker-Osiris

Malček se ironiziram, veš ramzes. No harm done.

Dej se še ti, bi blo zdravo, veš.

Ker tole kar pišeš in kakor pišeš, meni (laično) zgleda ultrapsihotično.

Kaj bi pa ti rad? Da ti povem pravlico za lahko noč?

To kar sem povedal, mogoče ni do podrobnosti točno, ker tudi sam nisem perfekten in lahko samo povem, kako jaz čutim in kako vidim vso stvar. Mogoče so dejstva dosti bolj pretresljiva? Lahko ti samo povem, da ni prijeten občutek!

Če dejstva ne vidiš, ki so napisana v uradnih dokumentih, pol res nevem, kaj naj ti rečem. Lahko te edino potolažim, da nisi edini.
Ali je problem v tem, da neveš kaj so uradni dokumenti?
Ptah-Seker-Osiris

Ziga Dolhar ::

Kaj so uradni dokumenti?
https://dolhar.si/

Ma misliš da bom jaz zdej tam bral tolko strani pa še v angleščini. Če se ti da napiši ti kaj več o teh najdenih predmetih. Do sedaj si se razpisal, pa bi lahko še to mal objasnil, ker me res zanima.

msms!
Tega je preveč. ČE te zanima, probaj poiskat kako prevajalno internetno stran. Bom probal poiskat, kaj podobnega v Slovenščini. Ampak, kar se tiče Slovenskih novinarjev, mislim, da imajo preveč dela s Politiko, kaj šele da bi pisali kaj o tem. Mogoče v prihodnjih letih, ko bo na javni sceni.

Tukaj je še en poskus Demokracije! Disclosure 2003
Ptah-Seker-Osiris

Ne rabim jaz prevajalne strani jaz znam angleško. Ti ki si tolko tega prebral sem mislu da pi lahko kaj na kratko napisal o tem. Predvsem kaj pravjio razni ljudje in ustanove na to da ni pojasnila o izvoru teh predmetov. Nepojasnjeno je tudi to koko so se ti predmeti znašli v ljudeh.

To preberi in boš našel vsaj en del odgovora.

Odlomek:AN EXCLUSIVE INTERVIEW WITH SERGEANT CLIFFORD STONE

"UU: So how can they get out of this? What would your suggestion be?

"CS: Well, my suggestion would be to stand up to the greys. Let them know that this is a free society, that we are not going to sit back and let anyone - be they from outer space or some other foreign country - convert the people of the United States.

"UU: You said that the government didn't know that they were dealing with the bad guys at first. How would the government figure out that these entities were evil? What would make them think that? What would make them decide all of a sudden?

"CS: Let us suppose that we make a deal with a group of aliens. Among other things we agreed that they can have prearranged bases. We will provide security and we will not acknowledge their existence to the general public. In return, they're going to go ahead and carry on certain experimentations, gathering various minerals, getting various flora, various animal life. They're also going to go ahead and conduct some experiments or some research on human beings. Now this troubles us because we don't want that to get out of hand, so we bargain a little deeper and we come to the agreement that, okay, if you abduct anyone we need to know who they are so that if there are any problems in the future we can go ahead and take care of those people who may need medical or psychological attention, so we can assist with this. They say, fine, we will provide you with say a list of all abductees. Later, we find out that they are providing us with maybe a hundred or two hundred abductions maybe every couple of months, but we discover that the number is really into the thousands. We also find out that this scientific curiosity is also being used to tag these people, i.e. the implants, and we are not being told why they are doing this. Now we no longer have control over the abductions. We might even find that there might even be a scarier aspect to it - let's say some of these abductees appear to be 'sleepers,' there is some type of information that they're being fed, a post-hypnotic suggestion for lack of a better term. But don't think that this is hypnotic at all - it's not. It is a very much advanced technological process. Anyhow, they are being told at a certain time, a certain place in the future, they are going to be required to recall things that they are being told at this time, right toward the end of the experimentation or whatever is going on. However, alien forces want this to be kept so secret that if you try to pull this out of them while they're under hypnosis, it will cause the body functions to become under stress.
Ptah-Seker-Osiris

ramzes
ti si kot lajna
samo svoje goniš in goniš - za argumente proti pa niti slišati nočeš

hočeš prepričati prepričane ter se jeziš ker ne verjamejo in hkrati vztrajaš pri svojem prepričanju in ga ne želiš spremeniti

zakaj bi ga potem mi (oziroma zakaj pričakuješ, da ga bomo mi)

naj gremo vsi v to tvojo religijo?

če ti niti slišati nočeš o našem verovanju...

malo bolj odrtega uma bi moral biti

lej ga tička - pa se je ujel ...

No Matev; Točno to, kar govoriš zame, delaš sam. Kdo hoče koga prepričat?
Jaz trdim že od vsega začetka, da je to res. In vztrajam pri temu, da verjemite sebi! Kdo je tisti, ki dela vero iz tega? Zopet se izpostavljaš, Matev...

Matev:hočeš prepričati prepričane ter se jeziš ker ne verjamejo in hkrati vztrajaš pri svojem prepričanju in ga ne želiš spremeniti? Kaj?

naj gremo vsi v to tvojo religijo? A to je zate Religija, pol bolše, da ne bereš mojih postov.

če ti niti slišati nočeš o našem verovanju... A nisem jaz tisti, ki pravi, da ne verjet vsemu.. in da verjami sebi. Sej pravim, le verjameš sebi, si na pravi poti! A ti verjameš sebi?

malo bolj odrtega uma bi moral biti ODPRTEGA? hahahahaha..... boljše, da ne razpravljava o odprtem umu! A ti imaš odprtega? hahahaha

Kakšne argumente ste vi dali, da bi spremenil mišljenje? Pokažite in dokažite, da to kar sem predložil, niso uradni dokumenti. Nič več ne zahtevam.

Preberi si to!
That is why this Awareness suggests entities to question everything,
even this Awareness, not to believe anything, but to question, explore,
doubt and discover for yourself what is the truth.
Cosmic Awareness only indicates and suggests.

KAPIŠ?
Ptah-Seker-Osiris

zame je dokaz proti že vsak tvoj post

daj prilepi kaj v slovenščini o ufotih - kaj kjer je podpisan kak slovenec ...

to da je dr. đon đumbo iz đorđe rekel in napisal, da je videl ... mi ne pomeni nič

daj verodostojne linke ... pa ne od kakega odstavljenag ali senilnega predsednika česarkoli

daj znanstvene argumente - brez pripisa - kupite majico z našim logotipom (kot so bili tvoji prvi linki)

pa daj informacije ki so sveže - ker izpred petih let je tudi brezveze

kva še zdej nočjo priznt ljudeki-da so vesoljci
ala priznejte ne pa kle se skrivat v človeškem telesu pa nasprotevt da neubstajate sej vm nč nebomo smoa zgnal vs bomo u vesoljeeeeeeeeeeeeeeee

aleluja

kir ma jajca priznt da je vesoljec ujet v človeškem telesu
WHITE POWEEEEER

Matev; No potrudim se še zadnjič da ti objasnim osnovo, po kateri lahko sploh živiš.

to da je dr. đon đumbo iz đorđe rekel in napisal, da je videl ... mi ne pomeni nič
hahahha! A đorđe je zate Bill Clinton? Ramsvelt? Minister za Obrambo nacionalnih sil? in podobni? da niti ne naštevam in rabim prostor za razlago.
Raje priznaj, da ne razumeš Angleško, kot da se loviš v svoje izjave!

Veš kaj so Classified Documents?

Hočeš Slovence v tem? A bi ti Slovenci odprli oči? eej stari, sam priznaš, da si pod vplivom drugih, ne pa da verjameš vase!
Jaz sem predložil nekatere zelo dobre linke, ki mislim, da nima noben tako močnih argumentov, da bi to spodbijal!! In za tem stojim! Pripravljen sem bil objasnit marsikaj, dobil pa sem udarce, samo zato, ker nisem bil enakega mišljenja kot večina vas? In pol JAZ skušam koga prepričat?

hehehehe! :D

Mogoče nisem pri tapravi samo zato, ker sem še vedno tukaj...
Ptah-Seker-Osiris

Nekdo me je prej spraševal za čiste slike in ne packe?!

To je nekaj na hitro poiskanih slik!
Ptah-Seker-Osiris

OwcA ::

Daj povezavo (in nikar ne reči, da si to že storil, ta tema je precej predloga, da bi šel iskati in poleg tega očitno nimaš težav s ponavljanjem enega in istega) do enega dokumenta iz priznanega vira, katerega iztovetnost se da v dobršni meri preveriti in eksplicitno govori o srečanjih, ugrabitvah, vesoljski tehnologiji. Ko človek gleda po strani kakšnega MoD, je vse kar vidi previdno izražanje, češ da dopuščajo možnost, ali da obstaja komisijia, ki je preučevala možnost da ... Kje so ti trdni dokazi za katerimi stojijo ugledni posamezniki in ustanove?
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OwcA ()

Owca, en link je pri vsakem mojem postu...Kjer lahko najdeš dokaze, s katerimi jasno in eksplicitno ugotoviš zakaj se gre! In to je Disclosure Project! Vpiši ta keyword v iskalnik in se uči!

Kar se pa tiče ostalih dokumentov, kjer so podrobneje opisana bitja itd, pa boš moral počakat, da ta projekt uspe! Takrat, bo vse to dosegljivo tudi nam. Verjetno ne zapravljajo miliarde dolarjev za prekrivanje dokazov zastonj, se ti ne zdi? Kar je dosegljivo, je FOIA in še nekaj državnih agencij, ki imajo dokumente v hrambi, kateri so bili "declassified" in jih je možno (vsaj nekatere) uradno pridobit.
V teh dokumentih jasno piše vpletenost AirForce,NORAD,NRO itd. z UFO-ti. Če ti to ne da vedet dovolj, ti ne morem pomagat.
Če pa bi rad zvedel še kaj več, piši na Disclosure Project ali Paradigm clock in se pozanimaj o verodostojnosti in o obstoju nezemljanov. Tam ti bodo znali direktno odgovorit, politični organi, generli,itd.
Ptah-Seker-Osiris

bili_39 ::

Komentiral bi samo zadnjo sliko, ki nekaj pove o velikosti fotografiranega objekta. Čez prst bi rekel od 15 cm do 3/4 m (max).

So kar majhni tile...

Se mi je zdelo, da bo tako.

Se mi je zdelo, da bo tako.

hehehehe!:D

A to ni dovolj...na tisoče, če ne že na milione strani uradnih zapisov.
Ma kaj bi ti, da začnem ponovno, samo zate dajat iste linke na moje poste?
Veš komu se 10x ponavlja? :D hahaha

Če bi rad zvedel, poišči si sam, edino tako, bo efektivo. To ti hočem, dat vedet.
Temu se reče samozavest!
Ptah-Seker-Osiris

disclosureproject.org zame ni vir uradnih zapisov. MoD bi bil, ampak glej ga šmenta, ko v povezavah na njihove strani, ki si jih enkrat že dal, ne piše nič določenega.

ramses,

še vedno te prosim za odgovor na moj post 19.10.2005 17:48:35.

Hvala.

Ziga, osveži mi spomin, za kaj se je šlo?
Ptah-Seker-Osiris

Komu se že 2x ponavlja? >:D

Owci?>:D
Ptah-Seker-Osiris

ramses,

22 postov višje, torej točno pred časom, ki sem ga navedel v svojem postu, si zapisal:

> Če dejstva ne vidiš, ki so napisana v uradnih dokumentih, pol res nevem, kaj naj ti rečem. Lahko te edino potolažim, da nisi edini.
Ali je problem v tem, da neveš kaj so uradni dokumenti?

Mene zanima, KAJ so uradni dokumenti.

Hvala.

A ti to mene resno sprašuješ? Jaz sem mislil, da je to šala, ki ne potrebuje komentarja!:D
Ptah-Seker-Osiris

Poišči med posti in boš našel, to kar iščeš! Ziga Dolhar

Owca, a FBI ni dovolj?

FOIA(Freedom of Information Act), a se ne vidi, da je so na dokumentih prekrite ključne stvari, imena itd?
Ptah-Seker-Osiris

Ni bila šala.

Resno me zanima, kako definiraš uradne dokumente. Zanima me ta njihova "kaj" kvaliteta.

Nejc Pintar ::

je Dittorio prvi kandidat za naziv mtosev?:\
Aja pa teli marsovci or sth se mi zdijo precej majhna bitja glede na velikost plovila:
Lahko je biti prvi, če si edini!

Zgodovina sprememb…

««
12 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329247 (22996) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445433 (36473) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567220 (5381) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437319 (31072) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827213 (6184) nuclear

Več podobnih tem