» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
11 / 60
»»

Ramesses II ::

fahrenheit
Pokažejo se ne zaradi nas samih, ker še nismo pripravljeni na to. Ko bomo razrešili sami s seboj, kakšen je naš cilj in ko bomo končali se bojevat med nami zaradi materializma in laži, šele takrat bo prišlo do javnega srečanja.
ČLANEK O ZGODOVINI ČLOVEŠTVA
Sej imajo stike znjimi, ampak zaenkrat v ozadju. Javnega nastopa, ki bi predstavil realnost še lep čas nebo, ker določena državna telesa delujejo v smeri, da utišajo vse kar bi lahko povezovalo z resnico. In to na vse sorte načine(umori, izginotja, atentati,...)
Vse to je povezano z materializmom.S to tematiko je povezana cela človeška zgodovina in naš izvor. Povezava z naftnimi črpališči, borzo, cerkvijo,...

Vprašaj se, kako bi svet odreagiral na javno predstavitev? Kaj bi naredili s tako napredno tehnologijo?
Vsak razgledan človek pozna odgovor.

Zato pa se resnica odkriva postopoma, preko določenih ustanov. npr. Alternativna medicina nam hoče povedat, da je zdravje odvisno od nas ne od bolnic. Pol je tudi psihološka stran, da ima vsak človek velike sposobnosti, ki se jih sploh ne zaveda.
Morate vedet, ko podan link na post, je samo vezan na realne dogodke. Resnico na internetu ne boš dobil, ker jo pred tem že izločijo. Mogoče se pojavi za kak dan, pol pa stran vržejo z neta.
Kar se tiče pravih podatkov...
Tako, da kar zaslediš na internetu moraš preverit, da stran ima napisane pogoje in pridržane pravice, edino tako lahko sklepaš, da je nekaj res za tem, čene objave nebi dovolili.
Kaj šele o predsednikih ZDA.
Stran BlackVault. To je stran, ki vsebuje dokumente pridobljene na FOIA(Freedom of information act) in to lahko sklepaš, da so dokumenti, ki so bili TopSecret zaradi enega razloga. Sigurno ne zaradi lažnih podatkov. Kar mislim, da sploh tega nebi rabil povedat,samo vidim, da marsikdo ne razume osnovnih pravnih elementov, kateri določujejo objavljeno vsebino v medijih.
Če ti objaviš neresnično informacijo, dobiš zapor in kazen, da te glava boli. Če pa so informacije legalne, imaš pravico do objave. Drugot po svetu imajo zelo stroge zakone glede tega.

Blackhole:Torej ti trdiš, da ti super dokazi obstajajo nekje na netu, pa vendar jih ti ne moreš poslati naokrog? Če bi res kaki dokazi obstajali kje na netu, bi bili v dveh dneh po celem svetu in vsi bi vedeli za njih, tako kot je bil domači video od Pamele Anderson. Dejstvo.:\

Sej!. Prihaja na dan. Po celem svetu so neodvisne organizacije znanstvenikov, zdravnikov, vojakov, ki se bori zato, ampak glavno besedo ima Amerika. A tega še nisi opazil? Pa glih štos je v tem, da del resnice je na pladnju, pa še zdaj jih precej ne verjame, kjub temu, da so dokumenti legalni. Tu je dejstvo, da to treba dokazat velesilam! V tem je problem! In več ko nas bo, več možnosti imamo!
Dokazi so legalni, zato pa se organizacije, kot so Disclosure Project, X-Conference bori. To so ljudje z imuniteto, kateri lahko govorijo o TopSecret projektih! Za druge pa to ni možno, ker so še vedno v teh organizacijah, in če bi kaj zinli bi končali z metkom v čelu ali pa nijihova družina na dnu reke!

Še v Sloveniji ne mormo dokazat za denar, ki je bil "pokraden" iz proračuna, kaj šele v velesilam, da so prekrivale resnico 50 let in ustvarjale črni fond.!
KAPIŠ?
Ptah-Seker-Osiris

fahrenheit
Kaj je to NLP, ali spica sosednje Cerkve? :D

Lukanium;
Zanimiv članek. Potrjuje marsikaj kar se trenutno razkriva. 8-)
CLICK
SCIENCE ARTICLE:D
Drugače pa večinoma skeptiki, ki nastopajo javno so debunkeri. Tisti, ki zavračajo verodostojne podatke. To so na kratko rečeno, tisti, ki vplivajo na javno mnenje in zavlačujejo prihod resnice.
Sej sam vidiš, da zavračajo uradne dokumente.
Po mojem mišljenju, je zdravo bit malo skeptičen, ker le ne moreš verjet vsem neumnostim.

Nebivedu:Ramzes ti si preveč paranoičen in paranojo vnašaš v življenja normalnih ljudi.

Moj namen ni niti malo v tej smeri. Upam, samo, da razumete sebe in svet okoli vas in se ne pustite vplivat. Človek ima vse pri sebi. Moč zdravljenja, moč daljinskega sporazumevanja, 6 čut, telekineza, daljnovidnost. In ponavljam, vsak od nas ima te sposobnosti, samo ugotovit jih mora kako deujejo. V tem ni nobene paranoje. To so občutki s katerimi boste zaznavali kaj je res in kaj ni; kaj je dobro in kaj slabo,..Samo tako lahko pridemo do ravnovesja.. Že zdaj ima večina od vas te občutke, ampak ker se jih ne zaveda jih ne more kontrolirat. Zavest je velika stvar. Morete vedet, da zrdavilo za bolezni smo mi sami. Vse vrste bolezni. Zato pravim, ko boš 100% verjel vase boš "premikal gore". BELIEVE ME, THIS IS TRUE!
Moč uma je neskončna. To je moj namen in njihov tudi.
Odgovor je v vseh nas. In če je bila naša zgodovina zlagana, ni v tem nič paranoičnega. Res je zoprn občutek, ko pomisliš, da so nas vodili v napačno smer. Ampak morate vedet, da marsikdo se tega sploh ni zavedal, zato ne smemo krivit našo okolico. Meni je interes, da pride resnica na dan. Verjemite mi, da boste pol imeli čisto drugačno dojemanje samega sebe in ljudi okoli sebe. In to bo realnost v kateri ne bo slabih občutkov, napetosti in paranoje ter laži. Ampak to kar dejansko je, brez verskih filtrov.
Nebivedu, poglej si dokumentarec, tukaj so odgovori na vprašanja, ki se porajajo vsakemu, ki debatira o tej temi.
Če ima kdo voljo naj si ogleda Dokumentarec: UFOs_50_Years_Of_Denial__XviD.avi
in [History Channel] UFO Files - UFOs and the White House.mpg to recimo je glede NLP-jev, kar vas očitno najbolj žuli, drugače mam še druge, ki povejo še kaj več.
Probajte poiskat podnapise, tisti ki ne razume ANgleško, ker je pomemna vsaka beseda. In tukaj ne prepričujejo nobenega ali zanikajo, ampak govorijo dejstva!
Verjemite mi, da vam bo marsikaj jasno! Če imate Torrent, si ga lahko poberete dol zelo hitro.
V tem dokumentarcu so razlage zakaj se enostavno ne pove ljudem. no..morate videt, brezveze, da vam govorim!
Ptah-Seker-Osiris

Našel sem nekaj zanimivega. Če koga zanima zakaj so slike MARSA rdeče? No, tukaj imam zadnjo in zame najboljšo razlago.
Naredil sem napako v tej smeri, s tem, da sem mislil, da NASA spreminja barve.Bistvo je v Digitalni kameri. Preberite si članek:
NASA is not altering colors of Mars
Ptah-Seker-Osiris

Meamoto ::

Manjka ti še kit in lonček petunij.

Nejc Pintar ::

kaj pa teleskopi?:\
Skozi teleskop je tudi rdeč:|
Lahko je biti prvi, če si edini!

OwcA ::

CIA se je infiltrirala v tovarne leč širom sveta in jih premazala s posebnim premazom, ki premakne vpadno svetlobo v rdeč spekter.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OwcA ()

Matev ::

enako je cia naredila z našimi očmi
ker mars pač vidimo sedaj (zaradi nase in vlade) kot rdečo piko

... ramzes ... to da je mars rdeč so rekli še preden so poslali kakršnokoli sondo gor
če je pa gor zelen je pa zelen - who cares

Crimson_Shadow ::

Kaj ko bi malo bolje pogledali tisto "faco" z Marsa? Meni se zdi kar sumljivo preveč nenaravna. (Ravne linije in simetrija.)
We create worlds

Thomas ::

Kaj če bi tisto faco z Marsa primerjal s facami iz svojih sanj?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Phil ::

offtopic: tista rdeča pika, ki se kmalu po sončnem zahodu pojavi na vzhodni strani neba, malo nad obzorjem, a je to Mars? Resno sprašujem.
LP

resno ti povem da je mars planet in se zato giblje ter se ne pojavlja skozi vse leto na istem mestu

sedaj se pojavlja na vzhodnem delu neba kamlu po sončnem zahodu
čez nekaj mescov pa vedno bolj proti zahodu

No, tkole je. Če je rdečkast in je na liniji Luna - Sonce na nebu ... potem je Mars.

Vsi planeti so zelo na tej liniji. Sicer ne pomeni, da se tam ne znajde tudi kakšna zvezda, vendar ... tista mau žmirka.

BigWhale ::

Ze pogled skozi navaden daljnogled ti da takoj vedeti s cim imas opravka. Zvezde bodo vedno tocke. Planet pa rata ze pod manjso povecava bolj 'diskast'. Ni vec ena mejhna pikca... :)

fahrenGONE ::

Pokažejo se ne zaradi nas samih, ker še nismo pripravljeni na to. Ko bomo razrešili sami s seboj, kakšen je naš cilj in ko bomo končali se bojevat med nami zaradi materializma in laži, šele takrat bo prišlo do javnega srečanja.

Ej, kaksen izgovor pa je zdaj to?! Kaj naj bi pomenilo pripravljen biti? Dovolj oborozen ali peti 'hare krishna' in bit zavit v eno rjuho, da se ti se otroci smejejo? Ce nismo zdaj dovolj dobri zanje, naj izvolijo nazaj na njihov planet, jih bomo pa mi obiskali cez nekaj casa. :)

Poleg tega je ravno kontra tej obiskovalski logiki, kazati se vsake toliko nic hudega slutecim zemljanom. Torej - ali je to kaj drugega ali pa oni ne premorejo nobene logike, kar je tezko verjetno, ce so sposobni narediti vesoljsko plovilo.

Povsem verjetno je, da obstaja zivljenje se kje drugje ampak ti vasi izgovori ne drzijo vode. Navajanje dokaznih strani in dokumentov je ravno tako smesno kot pricevanja v kaksni poceni reklami.

Ko smo ze pri vodi in nejevernih tomazih - kako pametno je trditi, da ima samo ena kapljica vode v oceanu zivljenje, druge pa ne? Povrh tega pa je ta ocean neprimerno vecji in kapljica nepredstavljivo manjsa glede na nam poznane analogije. Think. :)

Zgodovina sprememb…

Phil ::

@Matev: vem da spreminja položaj na nebu, vprašal sem za trenutno pozicijo. Thx za odgovor.
LP

Gundolf ::

Uf, ramzes je dojel, da NASA ne spreminja barve na slikah Marsa. Kapo dol. Res pa da če bi malo začetne poste bral in protidokaze njegovim dokazom bi to lahko že prej...

Še malo ramzes in spregledal boš tudi ostale teorije zarote. Samo obdrži dovolj širok spekter strani, ki jih bereš, in ne le tistih ki so popolnoma enostranske.

> Ko smo ze pri vodi in nejevernih tomazih - kako pametno je trditi, da ima samo ena kapljica vode v oceanu zivljenje, druge pa ne? Povrh tega pa je ta ocean neprimerno vecji in kapljica nepredstavljivo manjsa glede na nam poznane analogije. Think. :)

Globoko dihaj in se vprašaj, če ima še kakšna kapljica ravno takšen leden kristalček v sebi!

Ni čisto nujno da bi ga imela, pa če je ocean še tako velik.

Gundolf: hehe! Jaz mislim, da nisi v stanju dajat takih nasvetov, ker strani o slikah z Marsa očitno nisi prebral do konca oz. prebral si samo moj post in začel sklepat. Zato ti lahko povem, da se vprašanje nadaljuje. Zakaj tega niso povedali, da bodo uporabljali filtre itd. Dejstvo pa je, da ti ne gledaš pravih barv! To je Hubble Space Telescopeslika od NASE 1997 in ne joči
Zato ne uporabljat vse krajšnice v možganih, ampak skušaj kako informacijo premislit!:D
OwcA, enako velja zate.

fahrenheit: Ampak nisi niti pomislil, da niso prvič na našem planetu, ampak, so tukaj že zelo dolgo časa.
Kaj se pa ne ujema z obiskovalno logiko?
Probaj za moment odpret obzorje in pomislit, če bi ti obiskoval planet, kateri temelji na lažeh, vojni in boju za oblast? Planet na kateremu je življenje malo vredno, in vse gre v smer najmočnejšega. Če bi se javno predstavil na planetu, na katerem govorijo, da so sami v vesolju in da ni zaenkrat konkretnega dokaza, da nismo sami. Ti imaš pa tehnologijo 10000let naprednejšo in um 20000 let?
Za moment pomisli?
Tako in tako si ne pričakujem pametnega odgovora, glede na tvoje izjave, se puščam presenetit.

Skratka, če potuješ po vesolju si verjetno pripravljen na marsikaj, in če tvoja skupina najde planet, kateri je poseljen, najprej pogledaš kdo je na tem planetu in kakšne so njihove navade in v kaj verjamejo,...Moraš pa vedt, da moraš sprejet odgovornost za vsako dejanje oz. vsak korak s tem, da imaš postavljena določena pravila.
ti povem, sej mogoče si že videl v prejšnih postih. Oni že imajo stike z določenimi predstavniki, ampak velesile strogo zavračajo, vsaj še nekaj časa.

Glede Marsa! Kakšna misliš, da zgleda zemlja iz Mars? Mars je odvisno kako je obrnjen, da lahko vidiš tudi druge odtenke, ne samo rumeno-oranžne! Mars je sedaj bližji za okrog 50000km, zato lahko izkoristi tisti, ki ga zanima Mars in skoči v kak observatorij.
Ne pa, da je najbolj pameten tisti, ki gleda z dalnogledom. :))
Ptah-Seker-Osiris

Ramzes, potem je se vecja nuja, da se predstavijo in nas primitivce razsvetlijo preden se pobijemo. S tako napredno tehnologijo se jim ni za bat, da bomo njih napadli ali pa da se bomo v paniki pomorili. Cakati na sorodnike simpanzev, da pridejo k pameti, je prekleto duhamorno opravilo.

Globoko dihaj in se vprašaj, če ima še kakšna kapljica ravno takšen leden kristalček v sebi!

Ni čisto nujno da bi ga imela, pa če je ocean še tako velik.

Seveda nima ravno taksnega, ima pa podobne. Nekateri pa grejo celo dlje in pravijo, da se najdejo celo identicni. Kdo od nas ima prav pa bomo ugotovili, ko nam uspe spust z druge veje.

Ptah-Seker-Osiris

Katastrofe so se začele že lep čas, in vedno slabše bo. Lahko samo upamo, da ne bo zajelo še ostali del sveta. To stanje domnevajo, da se bo vleklo do 2012. Kaj bo z fosilnim gorivom? Kaj bo z revščino? Kaj bo z spremembami v politiki? Vse to in še več, se bo porajalo zemljanom v prihodnih letih. In odločitev je v naših rokah... Zdej pa, če kdo razume ali ne...Odgovor naj poišče vsak sam!

:O 8-) :)) :D >:D
Ptah-Seker-Osiris

In kaj sledi leta 2012, ko naj bi se koncal en starodavni koledar? Nekje sem zasledil, da se bo takrat krivulja napredka spremenila v navpicno crto.

Hm, no ja... Morebiti tudi v vodoravno. :)

pismu ramzes kakšne traparije ti bereš
vse kar si postu je navaden fejk in se normalen človek temu lahko samo smeji

slike so take da če hočeš lahko vidiš v njih marijo terezijo ali pa pasji k....
ti pač vidiš notri vesoljce

ker jih hočeš videti

pa še nekaj
če so marsovci na marsu in so tako napredni, da gradijo mesta, piramide in hodijo po površju tako, da jih mars rover povozi (in se skratka nič ne skrivajo)

hej ... potem bi morali tudi električno ali kakšno drugačno razsvetljavo poznati

a slike nobene svetle točke ne pokažejo

poglej kakšno satelitsko sliko zemlje ponoči

poznati bi mogli tudi kakšne radijske ali tv signale, karkoli
pa tudi ni nič iz tiste smeri

BigWhale ::

O jezus...

ramzes, a ti sploh ves kaka spletna stran je bbspot?

Po mojem se kr mal norca dela... :)

aambro ::

Ramzes: Če ti povem, da je možno živeti brez hrane, mi verjameš? Koliko časa se bi moral truditi, da bi ti dokazal? Koliko člankov bi te prepričalo v to, da bi začel sam živeti brez hrane? Mogoče že živiš tako?

Kdaj si bil nazadnje bolan? Kaj si naredil? Kaj si okrivil za bolezen?

Težko je nekoga, ki je prepričan da je lačen in da to potrebuje za življenje, prepričati, da ne rabi hrane. To je kot prepričevati depresivnega, da nima bit za kej depresiven. Ali odvisneža od heroina, da v resnici ne rabi naslendje doze. Potrebno je imeti oči odprte. Pozabiti naučeno in razmisliti znova. Razumeti. Potem se lahko sam spremeniš.

Res je to: tebe so prepričali nešteti dokumenti, ki si jih nasel overjene po netu. Nekoga drugega so prepricali dokumenti, ki so bili overjeni od vlad. Zanima me. Si pripravljen reskirati zivljenje svojega otroka ali mame ali svoje zivljenje za svoje prepricanje? si 100% preprican oz. ves, da obstajajo? Ce ne, potem si ravno tako sprogramiran kot vsi ostali.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: aambro ()

Gundolf ::

Naredil sem napako v tej smeri, s tem, da sem mislil, da NASA spreminja barve.Bistvo je v Digitalni kameri.

Res Ramzes, se globoko opravičujem ker sem zaradi citiranega mislil da si opustil misel o zaroti s strani NASE. Se strinjam, to je bila povsem moja napaka. Tudi priznam, da nisem do konca prebral tega kar si ti linkal, zato ker mi je bilo vse en velik deja vu. Sem nekaj skoraj identičnega namreč sam linkal nekje daleč na začetku tega threada (oz. kakor mu ti rečeš - Foruma). Aja, očitno tudi ti nisi prebral kar si linkal, ker je lepo napisano zakaj niso povedali da uporabljajo filtre - čeprav dejstvo, da zagovorniki te zarote ne vejo niti osnov delovanja digitalne kamere že nekaj pove) Tudi Hubblove slike sem že videl. Mi pa ni čisto jasno kaj hočeš povedat z njimi, Hubble je namreč tudi od NASE.

Ja, kar naenkrat so vsi strokovnjaki, ko nekaj razlagajo. Na primer za zitne kroge dobis najmanj 10 izracunov kaj naj bi predstavljali, 20 scenarijev zakaj se je to zgodilo in pazi, cisto vsak ti bo podal vire in znanstvene razlage in pricevanja neke ugledne osebe, ki dela v neki pomembni ustanovi, kjer jo noben ne pozna.

Isto velja za NLP. Toliko enih razlag, nepreglednih spisov, zblojenih zgodb, 'uglednih' virov tako da na koncu ne ves, kaj bi utegnilo biti res in kaj je slama. Povecini je slama in se tisto malo resnice se zato izgubi...

Ramzes, ce hocete svet prepricati o NLP ali apokalipsi leta 2012, potem resite se tista dva krompirja na njivi, ki jo je prerastel plevel.

CCfly ::

Prekleto pustite že tega trolla, ki ni vreden več niti enega dopisanega stavka v to temo.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

krneki0001 ::

Leta 2012 poteče stari majevski koledar, ki ga stari ata majev ni do konca napisal - prej je podlegel starosti in iz tega delate ne vem kako paniko. Ramzes nezemljanov NI!!!
Če bi maji res tok vedl o teh zadevah in če bi lahko napovedoval prihodnost, zakaj potem niso preživel, sej če so prihodnost napovedoval, bi lahko vidl, da jim bodo španci škodili in bi se umaknili kam koder špancev ni bilo, ali pa bi se pripravili in bi se uprli že takoj ko so prve ladje prišle v ameriko.

Dej že nehi nakladat, pa pejt rajš delat kej pametnega namesto bedarij o nezemljanih brat po internetu. Na kmetijah tut rabjo kake pomočnike, da bojo mel hrane več.

iggy ::

Drgač so maji napovedal prihod bogov v srednjem veku in prišli smo.....mi!(konkvistadorji)
Menda se niso zmotili niti za dan!

Shit happens ane?
Hey, you're fat!

Ramzes234:
Tvoje razmišlanje je kot kaže povezano z tvojo inkubacisko dobo ob rojstvu!

Kaj za vraga sem rekel narobe če sem samo rekel da so napovedali prihod bogov?!?!?!

In ja sem s kmetov kjer se mars še (vedno) vidi rdeče!
Hey, you're fat!

[EDIT: Tu se je nahajal del ramsesoega žaljivega dopisa, ki je bi brisan.]

če nisi zmožen voditi kulturne debate, je ne vodi
ali pa vsaj ne žali

Zgodovina sprememb…

[EDIT: Tu se je nahajal del ramsesovega dopisa, ki je bil žaljiv]

Kdo se ne zna brigat zase? To je forum in forumi so zato da se lahko vsi "vtikajo" in puščajo mnenja v debatah. Prosim ne streljaj kozlov!
Hey, you're fat!

Zgodovina sprememb…

Torej - kdor misli s svojo glavo in ne naseda tvojim puhlicam je en zabit kmet brez kancka logike? No ja, raje sem kmet kot da verjamem vsem tistim spisom, meglenim slikam in 'znanstvenim' dokazom, kjer vsak svojo matematiko izumlja na podlagi svoje izkrivljene logike.

Nikdar nisem trdil, da ni mozno zivljenje drugod po vesolju, saj je prekleto veliko in bi bila res nesramna potrata prostora, ce bi obstajalo samo za nas. Ampak vseeno ne bom zaradi tega verjel vsaki teoriji, ki jo bom zasledil na netu. Raje uporabljam lastno pamet, kot pa da berem vse tiste zblojene teorije o konspiracijah in skritih planih in katastrofah, novi svetovni ureditvi ipd...

Je pa res, da se na tak nacin naredi dve stvari: 1.) lahko zasluzis veliko na racun idiotov, 2.) zakrijes se tisto malo resnice ki bi lahko prisla na dan. A mi date dovoljenje, da razkrijem vas in vasa drustva kot konspiratorje proti resnici?! Heh.

Zdaj pa najdi kaksen drug forum in tam zacni na novo pisat cele klobase nelogicnih razlag. Vso sreco! :D

Ramzes, ko boš enkrat prebral toliko knjig o nlp-jih, o starih civilizacijah, o tehnologijah(ki naj bi izvirale iz NLP-jev), o vojaških poiskusih in podobno, kot sem jih sam v 31 letih mojega življenja, boš videl, da je vse skupaj velik politike in še več vojaških testov pa zelo malo nlp-jev in slik z marsa in z lune. Tut vprašanje kako je človek stopil na luno - za moje pojme je blo to še vedno v kaki Nevadi slikano in snemano. Tut za mars verjamem da so ga slikal od daleč s hubla al pa s kake postaje v vesolju - kok blizu so pa njihove raketke prišle je pa drugo vprašanje, ker danes tut enega satelita z ruskimi raketami ne morejo spravit v zrak, američani so pa že obupal nad njihovimi raketoplani. No mogoče jim je uspelo, sam težko verjamem.

Poiskusi, ki so jih delali z velikanskim magnetnim poljem v enem pristanišču so tudi obrodili "sadove" - ljudi ki so bili v tistem času "resnično" na ladji, so videli povsod drugod, nekatere celo na treh koncih, na koncu so pa priznal, da sploh niso vedl kdo vse je bil na ladji in tut ljudje so povedal, da so bili plačani za to da so tko govoril.
Tut za bermudski trikotnik so govorili o mističnih zadevah, pa da nezemljani kradejo ljudi, pol se je pa pokazal da je tam najbolj nestalno dno morja in da so spodaj neznansko velika sladka jezera in da so premiki tako veliki, da se je dno morja v enem samem dnevu vdrlo tudi do 500m - in takrat je velikanska količina sladke vode bušnila na površje. Če je bila tam kaka ladja ki je narejena za plutje po morju se skoraj sigurno potopi - našli je pa ne bodo nikoli, ker se jama na dnu sproti sesuva sama vase.

Tko da prosim ne nasedaj vsem bedarijam, ampak začni malo mislit s svojo glavo. Vsakdo ima svojo interpretacijo napisanega. Če si podrobno prebereš Ep o Gilgamešu(upam da veš kaj je to), potem boš videl notri opise kot so;
- gilgameš je bil velik za človeka in pol(okol 2,5 metra?),
- njegovo orožje so morali nositi trije navadni ljudje(je mogl bit orenk težko?)
- videl je na hrib kaj gor dela ženska, medtem ko so drugi vidl samo obrise gradu(a je že poznal daljnogled?)
- prehodil je polje smrti in potem je moral odvreči obleko in razkužiti orožje( a je kdo vrgu atomsko, pa je potem zaščitno obleko stran vrgu in dekontaminiral orožje?)
- spopadel se je z čuvajem ki nikoli ni spal in je imel 7 oklepov in enkrat letno je dal vse oklepe dol, da jih je prečistil( a je bil ta čuvaj robot, pa je imel enkrat letno remont?)
- na gradu je gorel večni ogenj(a so že poznal elektriko? - galvanskki člen vem da so našli v iraku in celo dela)
Tko si interpretira zgodbo o gilgamešu en ameriški general, ki je bil zadolžen za stare tehnologije in za izvenzemeljske tehnologije(samo ko pa se malo bolj pozanimaš, ga pa nihče ne pozna niti še nihče ni slišal zanj)!!!

Tko da lahko imaš 1000 interpretacij ene strani v takih epih in o nlp-jih ter podobno. Ti navajaš samo extreme in kup laži. sicer pa velja pregovor, ki ga je že hitler uporabil;
VELIKO LAŽ BO RAJA PREJ SPREJELA KOT MALE LAŽI, TAKO DA JIM JE POTREBNO NA VELIKO LAGATI.

Speaking of Hitler... Kaj menis na tista porocevanja o nazi "ufo" raziskavah? V bistvu so delali antigravitacijsko vozilo in slike prototipov zgledajo kot ufo. Discovery ima baje oddajo pripravljeno za december letos. Google 'nazi ufo' za vec info ampak pazi na zblojene strani, ampak se dobi tudi normalne.

Kar se antigravitacije tice imajo v USA institut prav v ta namen in v eni oddaji sem videl posnetke poskusov. Stvar deluje, ampak se ni izpiljena.

Zgodovina sprememb…

Hitler je dal zelo veliko na te stvari in je kr dost denarja namenil za raziskave. Če nebi bilo hitlerja pomoje še dons nebi blo tok raziskanega - tut pri zdravilih in operacijah ne.

Naciji so delal vozilo, sam kok jim ga je pa uspel resnično narest je pa drugo vprašanje - karkoli sem bral so bili samo omenjeni da so začeli s tem, kok je pa to letelo pa nimajo pojma.

Po moje so v USA potem nadaljevali in morda je to resnicen namen Area51 in podobnih baz. Seveda samo ugibam, ampak nelogicno bi bilo kar zlepa opustit vse raziskave. ena blurry slikica :)

Pomoje da so amričani s tem že mnogo naprej, zato pa "kao" tok folka vidi nlp-je.

Debata že poteka vzporedno v 2 Forumih, z strani organizatorjev pa boljše, da ti ne omenjam številk, ker je ta projekt prevelik in vedno bolj uspešen. Hotel sem, da je tudi Slovenija deležna tega in tudi bo, upam v roku parih let. Ker pridobivamo ljudi, ki podpirajo ta projekt.
hehehe! Res si dobro sledil, če meniš, da preučujem zaroto, katastrofe,...Sklepaj sam naprej, in vso srečo. :D

Zabit je tisti, ki kritizira sliko še preden jo vidi! :O
Tisiti, ki pa verjame vase je samozavesten!8-)

Upredeli se sam!:))
Ptah-Seker-Osiris

matjash ::

@ramses324

No bom samo replikar tvojo zadnjo stvar, ker za drugo se mi ne da (sem tudi jaz iz tvojih zadnjih postov najprej pomislil da si pogledal preveč filmov ala conspiracy theory)

Če "bi" NLP-je ali alienčke vidlo na dan vsaj 1% od kao tvojga miljona bi verjetno v 100 letih (odkar so izumili fotoaparat) vsaj en fotoobjektiv zajel eno normalno sliko (in zdej mi prosim ne linkat na kakšne dvoumne slike ali komaj vidne zmazke)
... bolje pozno kot nikoli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matjash ()

Ramzes, vase delo je v prepricevanju drugih o vasi resnici na podlagi cheesy dokazov, obenem pa poudarjate kako pomembno je misliti s svojo glavo. In potem, ko ti tukaj en postavi par vprasanj ali dvomov o vasi teoriji, ker je pac mislil s svojo glavo, pa se zateces k raznim 'prav, pa nic' izgovorom. Heh, daj se malo zjasni kaj sploh hoces.

Dittorio ::

folk ne se pustit

uni a zanikajo vesoljce so prekriti vesoljci jih je strah da jih nebi napadl uničl
WHITE POWEEEEER

> uni a zanikajo vesoljce so prekriti vesoljci jih je strah da jih nebi napadl uničl

Si ti Italijan ali alien?

Roadkill ::

Ramzes na sliki s tvojega linka je povsem očitno, da je mars rover pristal na čarovnici iz OZa:

Zadeva je očitna in resnična, če tukaj ne vidiš nog od čarovnice s črtastimi nogavicami in rdečimi čevlji, potem živiš v zanikanju.

Tako, pa imamo končno en konkreten dokaz!
Ü

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Roadkill ()

zcetrt ::

Jebo mast! Ramzes, povabim te na pivo. Napisi mi kaj lepega v zs in se vidiva! Tako vstrajnemu rukanju v glavo ljudi se nisem bil prica. Pa kdaj ga boste spregledali??? Nihce ne more biti tako neumen.
4.

Meamoto ::

Um, eno vprašanje.. Če so alienčki tukaj že toliko in toliko let, in jih skrbi naš duhovni in blablabla razvoj, ter so v grozni paniki da se ne bomo pobili med sabo, zakaj se ni nobeden od njih recimo oglasil preden so iznašli smodnik? Ali pa atomsko bombo?

In zakaj za hudiča bi preleteli takšne razdalje samo da nas gledajo? POP TV bi lahko postavil malo boljši oddajnik, pa bi lahko gledali reality showe kar doma.. :D

Dittorio ::

mi bi njih vesoljce ubil ali vs prekrite ki zanikate obstoj vesoljcev ker ste sami vesoljci
kot prvo če so ste tok razviti se nimate kej bati sa ve se da človek si je priboril u vesolju mesto vi vesoljce pa to pa zato ker smo mi močnejši vi vesoljci ste pa po celih planetih razspršeni ker ste ujeti zgubleni u svojem lastnem času

aleluja
WHITE POWEEEEER
««
11 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329247 (22996) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445434 (36474) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567220 (5381) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437321 (31074) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827214 (6185) nuclear

Več podobnih tem