» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
8 / 60
»»

Slo-One ::

imam še en prepričljiv dokaz.

sory tak mi je smešno bedarije pisat se vem da samo smetim forum
:D :D :D :D :D

Ramesses II ::

Reči kar češ....dobro temo sem trofnu!:D :D :D
Tema za vse starosti! Vsak ima nekaj za povedat, pa ne glede na to, če je neumnost ali ni!

ccc!8-)
Ptah-Seker-Osiris

Gundolf ::

Kaj hočeš povedat Ramzes, da celo ti veš, da je tale izdelek delo človeških rok? 8-O

Je pa zanimiva izjava "Don't see how the image can possibly have been faked (unless done from satellite by unknown technology;":D Očitno nekateri dowserji še vedno živijo v srednjem veku. Bol 'fake' krog pa že težko najdeš. BTW, izraz 'crop circle' oz. ne vem kako bi po naše rekel - krog v žitu? - je že malo zastarel, ker očitno običajni krogi niso več moderni.

Res zanimiva tema Ramzes, se človek lahko malo nasmeji na vsake toliko.

veteran ::

Nikoli nisem rekel da so zeleni, če smo že točni! to je tudi ena od dizinformacij!

Aha, torej praviš da niso zeleni? >:D Evo, prilagam dokaz: :D

ŠE EN TAKŠEN ALI DRUGAČEN DOKAZ.
Slovenska neuradna vlada je izdala statistiko ki lahko nam služi kot takšen ali drugačen dokaz.

SLOVENSKA NEURADNA VLADA 10(0)% IZJAVLJA, DA TE SLIKE NISO FOTOMONTAŽA.

Djuro ::

Sem šel malo brat tiste pdfje. Glej Ramses: takih in drugačnih pričevanj, v obliki pisnih in ustnih in kakih drugačnih izjav, sem (smo) videl že ogromno. Pa tudi po raznih dokumentarcih in podobno.

Fora je, da človek temu enostavno več ne verjame, predvsem zaradi množičnosti, po drugi strani (to je moje mnenje) pa zaradi tega, ker je vse dogajanje več ali manj na drugi strani zemeljske oble (aka ZDA).

Dejstvo je, da je človeštvo počasi dovolj zrelo, da bi (najbrž) sprejelo dejstvo, da nismo sami (oz. najbolj inteligentni) v tem delu vesolja. Dejstvo je tudi, da bi potrebovali malce bolj 'močne' dokaze, kot so zgolj pričevanja oz. ugibanje (npr. žitni krogi).

Ne mešaj vere v boga zdraven, ker verovanje v boga (ali bogove, odvisno od vere) spremlja človeka od samega začetka in je to nekako del nas, vkoreninjeno v naše misli. Ali bog je ali ga ni, ni debata te teme.

Ali vesoljci (hm, pravzaprav je to neumna beseda), bitja z drugih planetov obstajajo? Najbrž. Ampak dokler jih ne vidim na lastne oči, lahko zgolj verjamem da so. Ne morem pa z zagotovostjo trditi, da 100 odstotno so.

To je po moje tisto, kar so ti hoteli ostali (na tak ali drugačen način) povedati.

Evo, moj doprinos k temi, upam da nisem nikogar užalil.

LP, Djuro

p.s.

Nafta je spet na 66 dolarjih (pa napovedujejo celo 70+). Kako prav bi mi prišla zero-energy (se oproščam ker sem pozabil pravilni izraz) v moji bajti to zimo za ogrevanje ;-)

Paramedic ::

Tule sem naletel čist slučajno na en posnetek, za katerega bi ramzes rekel dokazni material.
End transmission.

CaqKa ::

hum. kaj pa je tale pikica, ker kaj bi naj bila že vemo :>

dusanr ::

Ramses:
Na začetku me je zabolelo, ko sem bral tako nizke in nezrele komentarje ter se začel zavedat, da nima smisla se obremenjevat z ljudmi, ki ne poznajo drugega v življenju kot žalit svojega sočloveka in diskreditirat le tega, ker je v nasprotju z osebnim prepričanjem! In dejstvu ne pripisujejo možnost, da je vse res, kar je bilo rečeno!

Ramses, ded, stari, hombre, kolega, prijatelj, badi, kompanjon, zakaj se znojiš brezveze tu na forumu, poskušaš ljudi prepričat v nekaj v kar sam očitno verjameš kot v svojo novo religijo. Enostavno pozabi na vse skupaj, vzami termovsko steklenico, si not nasipaj svežo kavo, vzami eno deko in se odpravi v koruzo čakat, da te tvoji odrešitelji poberejo in te popeljejo v svoj svet.

PS: piši kartico.

b0sTjAn ::

Mene so pa vesoljci posilili;(:O :O :O :'( :'( :'(
http://service.madonion.com/compare?2k1=4268638

cryptozaver ::

Kdaj imas rok??? :D :D

povedali so mi da botdo trojčki:D8-O 8-O 8-O v 7 mesecu sem, prosil bi za male prispevke, ker socialna mi nič ne da;(( ;(( vsaj malo, pls!!

TNX in LP

BigWhale ::

Pridi k meni po pest riza!

perci ::

hmmm, jst sem ze trikrat trojcke naredu ;)

Nejc Pintar ::

a trojčke a troglavega?

kakšne barve pa bo?
Lahko je biti prvi, če si edini!

BlackHole ::

Ramses in sodelujoči, slučajno sem naletel na TALE FILM in zgleda, da bo pravi glede Na "ljubitelje" te debate.
LP Marko

Zgodovina sprememb…

Alexius Heristalski ::

Hehe, ne vem, če. Ima kar visoko oceno (8,3) in mislim, da bistvo filma ni v Nezemljanih.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

_Sajmon_ ::

Na hitro sem preletel debato. Ramses, ne mi zamerit nekaj stavkov glede tega, kar sem začutil pri tebi. Očitno iščeš en smisel življenja: razočaran si nad to družbo, morda tudi nad medčloveškimi odnosi, izgubljaš upanje v prihodnost, ne veš kako, s čim bi si osmislil življenje. Morda ti življenje gre čist v redu, kul služba ali študij, materialno preskrbljen, dobri frendi, a nekaj manjka: nekje v sebi (srcu?) čutiš, da ti nekaj manjka, kar bi te povsem izpolnilo. En smisel, za katerega bi bilo vredno živet. Ker veš, da nekje en smisel obstoja, saj se dobro vidi v tvojih postih, da ga iščeš...

Meamoto ::

Slovenska neuradna vlada je izdala statistiko ki lahko nam služi kot takšen ali drugačen dokaz.

moder krog da so na tem območju odkrili ljudi slovenske narodnosti

Jao, mi manjka kašen smiley, ki se valjal okrog po tleh.. :D

Se pravi se da sklepat, da nikjer na obali niso odkrili še nobenega osebka slovenske narodnosti? in kaj za hudiča je 'neuradna' vlada?

Jaz imam že resen občutek, da se gospod ramzes ob branju te debate valja po tleh od smeha in nas vleče za j***a.. :P

Vsak v sebi nosi resnico, nekateri bolj nekateri manj! Nekateri je sploh nočejo videti!8-) Samo nekaj imamo skupnega, da živimo vsi na tej Zemlji! Zapravljate čas in priložnost tistemu, ki bi res rad nekaj izvedel! Že na začetku sem opazil, da večina, ki sodeluje v debati je mlajša od 15 let! Pa kljub temu sem nadaljeval, ker vas je bilo vmes nekaj pogovora vrednih ljudi!:D
Ale banda, lepo se imejte!:P
Ptah-Seker-Osiris

Ti lahko neki predlagam?

Javi se za dopisnika kake rumene revije. Take berejo 45+ letniki zeljni senzacionalisticnih novic. Aja al pa kar izdaj kaksen cajtng in oglasuj svojo resnico. Po nakladi bos pa lahko ocenil koliko te bodo brali... ...po odzivu glede na tole temo bi kar neki blo hehe.

Zgodovina sprememb…

Preverite če je HOAX!
Ptah-Seker-Osiris

Seveda je.

In še fotomontaže so za en k****.

_Sajmon_ ::

Ramses, mal bi te popravil, pravzaprav enako drugače povedal. Vsakdo ima v sebi resnico, vendar je pri nekaterih zelo skrita, glooboko zakopana, pokrita, pri drugih pa obratno. Da, povsem se strinjam s teboj, da je nekateri nočejo videti.

Ja, hm, o kateri resnici se pogovarjava?

Zame je resnica, da je Nekdo, ki je nad menoj. Mogočen, vsemogočen. Nekdo ki me presega bolj kot ga lahko moj razum objame. In da me ta Nekdo neizmerno ljubi, kar je tudi sam dokazal... Da prideš do resnice, rabiš ponižnost!

Zapravljate čas in priložnost tistemu, ki bi res rad nekaj izvedel!

Ramses, kaj pa želiš izvedet oz. kaj pričakuješ, da bi drugi izvedli? Bi znal napisati, kaj iščeš? Zakaj vse to pišeš? Kaj iščeš?

Te slike so prave!!!

;>

Matev ::

takih slik lahko jaz en kup naredim
najlažji način je ta da slikaš ulično svetilko in izbrišeš drog

Gundolf ::

Končno slikce. To je že bollje. Samo teli alieni imajo pa zlo raznolika plovila. Aja sam verjetno je en tip za kroge v žitu delat, čisto drug tip pa za ugrabljanje ljudi in pohabljanje živine. Drugače pa hecno kako se design krožnikov spremijnja s človeško predstavo o moderni tehnologiji. Ne bom pa za tele majhne slikice preverjal če so hoax. Razen pri tretji bi na uč rekel, da je spodnji del krožnika občutno preveč osvetljen v primerjavi z ostalo sliko (drevesa imajo neosvetljene dele čisto črne).

kronik ::

Kdo pravi, da so to kaki vesoljci 8-) UFO pomeni neznani leteci predmet, se pravi sem spada vse kar je neznano, pa tudi ce je pilot clovek ... :D

ufo so leteči krožniki

BlackHole ::

Preverite če je HOAX!

1. slika je itak preslabe kvalitete za komentirat karkoli.
2. zgleda, kot da je piano poletel, ampak kdor se vsaj malo ukvarja s fotografijo ve, da če fotografiraš objekt na tako svetlem ozadju, bo objekt praktično črn, razen če ga ne osvetliš s flešom, ki pa ne nese več kot 3-4 metre (razen profi flešov).
3. in 4 slika-lahko je res kakšna svetilka ali kaj podobnega, sicer se pa da en tak enostaven objekt v 5 minutah narisat v 3d studio max recimo, ga primerno osvetliš in ga postaviš na eno ozadje. Simpl. ;)
LP Marko

Ampak vseeno....... vedno me je zanimalo a so zeleni a niso?

Ve kdo mogoce?

Matek ::

Tema je prerasla v čisto norčevanje, tako da mislim, da nima več pomena - naj jo kdo zaklene.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matek ()

Alexius Heristalski ::

Zakaj bi človeku odvzeli možnost, da nas prepriča in tako mogoče celo reši svet?:\ Prosim, ne se zafrkavat s tem!
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

msms ::

Upam da ne bo ramses324 rekel in dokazal da je igra area51 narejena na podlagi resničnih dogodkov, ker pol smo pa res gotovi.

kaj pa film Indipendecne day!!! te smo ljudi really najebali!!!:O :'( itaq je tam US president rešil svet, tak da nas bo tudi Buš rešil s frčoplanom:D :D :D :D :D :D :D HEHE, se ne sekirajte če nas bodo napadli:D

SLO-ONE ta je huda mars na vod.... emm voda na marsu:D:D :D pa je voda pitna?!:D

dusanr ::

ramzes, jaz ti naredim en kroznik v slikarju če želiš

64202 ::

OMFG LOL ROFLMAO
I am NaN, I am a free man!

Tajo ::

Mislim, ko človek dobi dostojnega nasprotnika, je super! To brez ironije, jasno.

Ramses 324 je ironični posnetek Thomasa. Najbrž je že marsikdo ugotovil nekatere podobnosti njegovih postov s Thomasovimi.
1- Pravokacija
2- Iskanje dostojnega nasprotnika
3- Sam je razsvetljen in mu je vse jasno, namesto, da bi reševal svet, čepi na forumu
4- Samo informiranje, kdor pa teh informacij ne prizna je sovražnik

Je pa ena razlika. Ramses324 očitno vseeno ima službo v kateri mora delati, saj ni zaslediti njegovih postov v vsaki temi, ampak blodi samo v eni.
Live is what you make it

;)

iggy ::

omfg rofl no:D :D :D
Hey, you're fat!

Matev...Samo eno naredi zaprav pa ti dokažem da je Hoax!!! :D
To kar ti jaz kažem?? Dokaži ti da je Hoax! >:D
In tudi vidim, da marsikdo ni štekal, kar sem napisal 12.08. in en post pred tem s slikami!!

Poslano: 12.08.2005 15:53:01 | odgovori
Pošlji zasebno sporočilo
Stari, to je dokaz da nismo sami!:D

Inteligenca na višku!:P
Kar tako naprej fantje!!
Brezveze, da pišete poste z mojim imenom, ker ne vidim razloga da bi odgovarjal!
Do zdaj so vas bile samo PRAZNE BESEDE in NITI EDEN mi ni dal enega dokaza, ki dokazuje nasprotno!
To kar govorijo je čisto res! Da večina slovencev zna samo govorit, v glavi pa slama!

S tem, da so moje trditve VSE PODPRTE IZ SVETOVNO ZANESLJIVIH IN ZNANIH VIROV!! >:D

Jaz sem že povedal, kar sem imel za povedat!
Zaradi takih kot ste vi, bo resnica dalj časa prihajala na dan!
Zaostajamo v tehnologiji in duhovnem razvoju!Odpravljanje onesnaževanja atmosfere in atomsko oboroževanje sveta, ter revščino! Kar mislim, da je velik projekt, ki bo uspel! TUDI BREZ VAS! Zato enostavno kot sem že rekel, ne bom več odgovarjal na poste!
Kar naprej sprejemajte lažne razlage kot so: Polži, ptice ki se parijo ali ježi, močvirski plin, halucinacije, zvezde na tleh in gobe! Kot razlaga pojavov, 8-) ki se jih ne da razložit!! c c c |O :P ;)
Nasa že deloma priznava!!
Priznala je da so na Marsu ostanki življenja!
Priznala je da so imeli rdeč filter na enemu od robotov na Marsu!
MArsikaj se lahko zahvalimo astronavtom, ki so šli v javnost! in raziskovalcem, kin so vstrajni! :D
FBI priznal da raziskuje UFO
CIA še vedno trd in GLAVNI oreh!Ampak vseeno razpravljajo o tem, kaj bo šlo v javnost kaj ne! DOBER znak
NSA oddala poročila na temo
National archives vsebuje documente MAJIC12
Neuradno potrjeno da je mestu Roswell (New Mexico) padel UFO in USA zakrila sledi!
MEXICO - Vojska priznala po dolgih letih, da raziskujejo UFO!
Rusija že od raspada izdala dokumente o Tanguski, Moskvi,.....
Francija tudi že dolgo javno razpravlja o tem!
Avstralija se bori kot USA, za razkritje UFO raziskav!
UK....jih je že prehitela!! Več ministrov razkriva dokumente o najdenih UFO predmetov!
Nemčija še vedno molči ampak upajmo da bo cedla
Japonska kjub sramoti priznava obstoj!
......................................................................................:D Nekaj o tem!

Čeprav me zamika, ko pogledam!!:D :D :D

AJDE BANDA!! Take care and Good Luck!
Stavim, da bo nekdo od vas doživel v živo to, kar se tukaj posmehuje!!
Ptah-Seker-Osiris

Ta zadnji stavek zveni kot groznja... :P

in to ti kot dokaz predložiš
svašta

CaqKa ::

sem že čisto vun pado.. o čem se sploh menite?
jaz pravim, da so te slike bullshit, pravim pa tudi da nezemljani obstajajo. Nekje. Ni nujno da so nas že obiskali, tudi ni nujno da še nas niso. definitivno niso delali žitnih krogov.

mogoče bo pa kdo reko da je ALIEN VS PREDATOR narejen po resničnih dogotkih

Barakuda1 ::

Sajmon_

Da neb ti zdaj iz te teme nardil nedeljske pridige slučajno.

Malce neposrečen poskus verske doktrinacije, se ti ne zdi ;)

Azrael ::

CaqKa, se podpišem pot tvoj post.

Ob vsej poplavi linkov, še moje mnenje o njih:

Priznam zanimivo je brati take stvari in ugotavljati kaj ne štima. Tam, kjer so zraven linki: kupite to, kupite ono, donirajte mi $$$, da dokončam warp drive... je enostavno, 100% limanice za naivneže.

Malo bolj zamotani so linki, kjer se operira s fiziko, Najlažji so tisti, kjer se že na prvi pogled vidi, da pisec nima pojma. Drugače se je treba poglobiti, kje je zanka. Osebno si stvar vzamem kot igro Najdi napako.

Tretja najbolj nehlaležna oblika so pričevanja, drobci iz arhivov ali preteklosti. Kaj je kdo rekel, videl, slišal, na mnogo različnih načinov razumljeno enak pojav, spreobrnjene in dvoumne izjave... Take stvari znajo razburkati domišljijo (piramide, USS Eldridge, UFO), vendar spet ni dokazov, ki bi zdržali kritičen pretres.

In sedaj, če gre za zaroto svetovnih razsežnosti, kako si vsi vpleteni dovolijo take napake? Linkov, knjig in "očividcev" kar mrgoli, vesoljčki, ki imajo tehnoilogijo vsaj na nivoju Star Trek Voyager, pa izgubljajo več plovil in osebja, kot ljudje na začetku motornega letenja. Tukaj enostavno nekaj ne štima.
Nekoč je bil Slo-tech.

beerhunter ::

Hitr na Hrvaško, mogoče jih bo še kdo ujel! :P

Na Hrvaškem opazili NLP

Index.hr
-----
"Gee, I thought we'd be a lot higher at MECO!"
Steven Hawley after STS-41D's pad abort 4 seconds before liftoff

Zgodovina sprememb…

Do zdaj so vas bile samo PRAZNE BESEDE in NITI EDEN mi ni dal enega dokaza, ki dokazuje nasprotno!

In ti nisi dal še niti enega dokaza da to, kar trdiš drži.

Bah, pa zakaj se sploh še trudim.. Najbrž zato, ker res nimam nič boljšega za počet.. :P
««
8 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25329112 (22861) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445333 (36373) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567174 (5335) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437249 (31002) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827193 (6164) nuclear

Več podobnih tem