Forum » Loža » 50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami
50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

Meamoto ::
Ne, sem pač takšna mona, da če mi hočeš kaj dokazat, bi rad imel dokaz.
In zakaj citiram tvoje poste? Ker ti odgovarjam, stronzo.
In zakaj citiram tvoje poste? Ker ti odgovarjam, stronzo.

Crimson_Shadow ::
Ah no, kakšna zmeda.
Moje mnenje?
Hmm? Saj sem tudi sam precej skeptičen do tega, ampak ob vseh teh podatkih, informacij je gotovo kaj tudi res.
In vse bolj se mi dozdeva, da je velika večina tega kar namerno zavajanje, da ljudje ne bi našli "prave pot" oz. pravih informacij. (Pa naj gre za ZPE ali pa za UFO, izvezemeljske civilizacije, tehnologije zdravljenja, prehranjevanja ali celo kaj še bolj običajnega in življenjskega). Tako da je sploh največja težava najdi prave informacije o določeni zadevi.
Ljudje smo vse manj zaupljivi in pri vsem tem dobim občutek, da je za tem res neka "evil agenda", ki hoče med ljudi zasejat seme sovraštva, nezaupanja in arogance, da lahko lažje vlada in manupulira z nami. Resnično! Na drugi strani pa so ljudje, ki jim ni vseeno. Tako za nas (sploh pa za naše potomce), kot tudi za sam svet. Sedaj se pa kar sami vprašajte, ali ste raje "ovca", ki bleja tako kot ji ukažejo, ali ste raje "sam svoj posebnež", ki bi rad nekaj prispeval za blagor drugih, kot tudi za sebe, seveda.
Pa še povezave
Tom Bearden site
The Spirit of Maat
Above Top Secret
Nexus Magazin
Smokescreens
Tale zadnja povezava je sploh zanimiva. Kot pravi znani pregovor, vse poti vodijo v Rim. Hmm, res da se bo slišalo na nek način smešno, ampak nekje (mula) sem staknil nek dokument (kao strip), da je za vse največje tegobe 20. stoletja (I. in II. svetovno vojno, za vzpon komunizma, fašizma in nacizma) kriva cerkev oz. RKC. Koliko bi bilo v to verjeti pa je druga stvar. Pa še ničkoliko knjig bi bilo treba prebrati.
Opa! Še tole:
Dr. Steven Greer's Disclosure Project

Moje mnenje?
Hmm? Saj sem tudi sam precej skeptičen do tega, ampak ob vseh teh podatkih, informacij je gotovo kaj tudi res.
In vse bolj se mi dozdeva, da je velika večina tega kar namerno zavajanje, da ljudje ne bi našli "prave pot" oz. pravih informacij. (Pa naj gre za ZPE ali pa za UFO, izvezemeljske civilizacije, tehnologije zdravljenja, prehranjevanja ali celo kaj še bolj običajnega in življenjskega). Tako da je sploh največja težava najdi prave informacije o določeni zadevi.
Ljudje smo vse manj zaupljivi in pri vsem tem dobim občutek, da je za tem res neka "evil agenda", ki hoče med ljudi zasejat seme sovraštva, nezaupanja in arogance, da lahko lažje vlada in manupulira z nami. Resnično! Na drugi strani pa so ljudje, ki jim ni vseeno. Tako za nas (sploh pa za naše potomce), kot tudi za sam svet. Sedaj se pa kar sami vprašajte, ali ste raje "ovca", ki bleja tako kot ji ukažejo, ali ste raje "sam svoj posebnež", ki bi rad nekaj prispeval za blagor drugih, kot tudi za sebe, seveda.
Pa še povezave
Tom Bearden site
The Spirit of Maat
Above Top Secret
Nexus Magazin
Smokescreens
Tale zadnja povezava je sploh zanimiva. Kot pravi znani pregovor, vse poti vodijo v Rim. Hmm, res da se bo slišalo na nek način smešno, ampak nekje (mula) sem staknil nek dokument (kao strip), da je za vse največje tegobe 20. stoletja (I. in II. svetovno vojno, za vzpon komunizma, fašizma in nacizma) kriva cerkev oz. RKC. Koliko bi bilo v to verjeti pa je druga stvar. Pa še ničkoliko knjig bi bilo treba prebrati.
Opa! Še tole:
Dr. Steven Greer's Disclosure Project
We create worlds
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Crimson_Shadow ()

Thomas ::
> Sedaj se pa kar sami vprašajte, ali ste raje "ovca", ki bleja tako kot ji ukažejo, ali ste raje "sam svoj posebnež", ki bi rad nekaj prispeval za blagor drugih, kot tudi za sebe, seveda.
Kaj če bi za začetek "prebunkal" nekaj takihle posebnežev. Oziroma, veliko večino?
Ker si ne dovolim, da mi nekdo sugerira, da oni so kaj več, če se jim prikazujejo UFOti. Ker iskreno mislim, da bluzijo?
p.s.
Ljudje res težko opazijo protislovja. Vsaj nekateri.
Kaj če bi za začetek "prebunkal" nekaj takihle posebnežev. Oziroma, veliko večino?
Ker si ne dovolim, da mi nekdo sugerira, da oni so kaj več, če se jim prikazujejo UFOti. Ker iskreno mislim, da bluzijo?
p.s.
Ljudje res težko opazijo protislovja. Vsaj nekateri.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Ramesses II ::
Ampak ne pomisliš zakaj se tebi ne prikažejo? Stvar ni fiziološka ampak psihološka!!!
Stvar je v tem, da se svet vrti v smeri materializma in nadvlade šibkejšega. AMpak ni rečeno da tisti, ki je finančno šibkejši, da je tudi razvojno. In pri tem se začne. Ljudje, ki hočejo dopovedat drugim, da naj odprejo oči in pogledajo resnico, hočejo osvoboditev večine, in upajo v to, da bi vspodbudili čimveč ljudi, da mislijo s svojo glavo, ne pa v smeri večinskega vetra! UFO ali Nezemljani niso naš problem, oni so tukaj zaradi določenih svetovnih organizacij, ki delajo proti človeku in njegovi svobodi!Gledajo nas kot zatirano raso! Stvar je v tem da te organizacije imajo pod kontrolo medije in skeptike preko katerih speminjajo svodobo svetovne javnosti(pesek v oči). Že od 50-ih se je začel razvoj in študija visokih tehnologij, ki so bile na začetku pod okriljem US vlade, nato pa so šle izpodkontrole!J.F.Kennedy je hotel dati v javnost, ker je hotel seznanit svet s čemer je vlada prišla v stik in kakšne so bile namere. Zakaj omenjajo Rosswell?, ker je bil prvi incident, ki je pripomogel k začetku novega obdobja in k razvoju novih tehnologij. Prekrili so vso stvar ker so hoteli najprej ugotovit, pretštudirat in za tem dat v javnost. Niso pa računali, da bo dosti organizacij videlo v temu razvoj novega orožja in poslovne priložnosti,ter kako izkoriščat v svoj prid...Takrat je bila postavljena Baza 51 in podzemna instalacija S-4 ter organizacija Majestic-12, ki naj bi bila zadolžena za prekrivanje in manipulacijo ter zbiranje podatkov o UFO. Skratka stvar je ušla iz rok in začelo je pokat po šivih vlade. Tako so se začeli umori, JFK(ki je hotel da javnost mora vedet) in tako naprej.Tega je toliko, da bi lahko pisal celi teden pa nebi nehal, če hočem da kdo prebere moram bit kratek![:D]
Tako se vso zadevo prevzela CIA, NSA(National Security Agency), prekriti del Nase! Začeli so z razvojem Mind Control, AURORA, TR-3B Black Triangle, Weaponizing Space, Project Moondust, Stealth Technologie,... in v javnosti se je začelo pojavljat veliko Laganja. Ker so v te projekte vlagali neizmerno dosti, skratka to je bila glavna stvar in motivacija. Nadzor nad svetovno populacijo, in v tem so se pojavile vse svetovne velesile, zato je vsa stvar prešla v ozadje. "Tukaj je še toliko stvari v ozadju, ki so težko razumljive!" Ampak tisti, ki ima stike z nezemljani, je sigurno prešel v višjo zavest! Pomagajo mu da pride do znanja, kako pomagat ljudem do svobode! (samo na našem svetu jih je 3/4, ki to trdijo pa ni res!) To so UFO hoaxerji, ki so zato tudi plačani za diskreditacijo pravih!
Skratka vse je prijadralo tako daleč, da ko poveš človeku resnico ti ne verjame in mu na kraj pameti ne pade da ne misli s svojo glavo ampak z večinskim mnenjem, ki gre v propad!
Nakateri pravijo da taki kot sem jaz niso z mislimi pri tleh! Pa skeptiki da so zelo zavestni in realni??
Tukaj je velika zmota. Da sem začel razvoj v tej smeri sem moral naredit preobrazbo v stanje višje zavesti in energetskih polj![8-)] Upam da ne govorim nevednežem! In začel študirat obnašanje nebesnih teles, delovanje gravitacije, naše osončje, narava in njeni zakoni ter na koncu UFO,...
"Marsikdo" se zaveda, da znanje lahko poišče pri sebi ne pa okoli sebe! To so ugotovili največji geniji v zgodovini. In vsak človek na tej zemlji ima to možnost, ampak jo mora "sam" poiskat!
Mi imamo tehnologijo samo 50 let in še to večinoma ne prihaja od nas! Predstavljajte si kaj bi bilo, če bi določena civilizacija jo imela 10.000 let?! To razmisli sam pri sebi! Kako misliš da "ta" civilizacija gleda na nas? Mogoče kot mi gledamo na opice?
In mislim, da vam nimam več kaj za povdat!
aaaa....Sledite kaj dogajanu na Marsu? In glede pravih barv Marsa? NASA povedala, da ni kriva za NAPAČNE barve, ampak, da so slučajno imeli RDEČE filtre vklopljene!! Sledeče slike bodo vedno bolj normalne!! HA HA HA! Točka zame!![:D]
Še enkrat vam povem, postavite se na realna tla, ne zame, ampak sami zase! Jaz nimam nič od tega, edino to da hočem dobro sočloveku, pa ne glede nato kakšen je! [:D]
Oglej si smešen ampak pravi posnetek!
Stvar je v tem, da se svet vrti v smeri materializma in nadvlade šibkejšega. AMpak ni rečeno da tisti, ki je finančno šibkejši, da je tudi razvojno. In pri tem se začne. Ljudje, ki hočejo dopovedat drugim, da naj odprejo oči in pogledajo resnico, hočejo osvoboditev večine, in upajo v to, da bi vspodbudili čimveč ljudi, da mislijo s svojo glavo, ne pa v smeri večinskega vetra! UFO ali Nezemljani niso naš problem, oni so tukaj zaradi določenih svetovnih organizacij, ki delajo proti človeku in njegovi svobodi!Gledajo nas kot zatirano raso! Stvar je v tem da te organizacije imajo pod kontrolo medije in skeptike preko katerih speminjajo svodobo svetovne javnosti(pesek v oči). Že od 50-ih se je začel razvoj in študija visokih tehnologij, ki so bile na začetku pod okriljem US vlade, nato pa so šle izpodkontrole!J.F.Kennedy je hotel dati v javnost, ker je hotel seznanit svet s čemer je vlada prišla v stik in kakšne so bile namere. Zakaj omenjajo Rosswell?, ker je bil prvi incident, ki je pripomogel k začetku novega obdobja in k razvoju novih tehnologij. Prekrili so vso stvar ker so hoteli najprej ugotovit, pretštudirat in za tem dat v javnost. Niso pa računali, da bo dosti organizacij videlo v temu razvoj novega orožja in poslovne priložnosti,ter kako izkoriščat v svoj prid...Takrat je bila postavljena Baza 51 in podzemna instalacija S-4 ter organizacija Majestic-12, ki naj bi bila zadolžena za prekrivanje in manipulacijo ter zbiranje podatkov o UFO. Skratka stvar je ušla iz rok in začelo je pokat po šivih vlade. Tako so se začeli umori, JFK(ki je hotel da javnost mora vedet) in tako naprej.Tega je toliko, da bi lahko pisal celi teden pa nebi nehal, če hočem da kdo prebere moram bit kratek![:D]
Tako se vso zadevo prevzela CIA, NSA(National Security Agency), prekriti del Nase! Začeli so z razvojem Mind Control, AURORA, TR-3B Black Triangle, Weaponizing Space, Project Moondust, Stealth Technologie,... in v javnosti se je začelo pojavljat veliko Laganja. Ker so v te projekte vlagali neizmerno dosti, skratka to je bila glavna stvar in motivacija. Nadzor nad svetovno populacijo, in v tem so se pojavile vse svetovne velesile, zato je vsa stvar prešla v ozadje. "Tukaj je še toliko stvari v ozadju, ki so težko razumljive!" Ampak tisti, ki ima stike z nezemljani, je sigurno prešel v višjo zavest! Pomagajo mu da pride do znanja, kako pomagat ljudem do svobode! (samo na našem svetu jih je 3/4, ki to trdijo pa ni res!) To so UFO hoaxerji, ki so zato tudi plačani za diskreditacijo pravih!
Skratka vse je prijadralo tako daleč, da ko poveš človeku resnico ti ne verjame in mu na kraj pameti ne pade da ne misli s svojo glavo ampak z večinskim mnenjem, ki gre v propad!
Nakateri pravijo da taki kot sem jaz niso z mislimi pri tleh! Pa skeptiki da so zelo zavestni in realni??
Tukaj je velika zmota. Da sem začel razvoj v tej smeri sem moral naredit preobrazbo v stanje višje zavesti in energetskih polj![8-)] Upam da ne govorim nevednežem! In začel študirat obnašanje nebesnih teles, delovanje gravitacije, naše osončje, narava in njeni zakoni ter na koncu UFO,...
"Marsikdo" se zaveda, da znanje lahko poišče pri sebi ne pa okoli sebe! To so ugotovili največji geniji v zgodovini. In vsak človek na tej zemlji ima to možnost, ampak jo mora "sam" poiskat!
Mi imamo tehnologijo samo 50 let in še to večinoma ne prihaja od nas! Predstavljajte si kaj bi bilo, če bi določena civilizacija jo imela 10.000 let?! To razmisli sam pri sebi! Kako misliš da "ta" civilizacija gleda na nas? Mogoče kot mi gledamo na opice?
In mislim, da vam nimam več kaj za povdat!
aaaa....Sledite kaj dogajanu na Marsu? In glede pravih barv Marsa? NASA povedala, da ni kriva za NAPAČNE barve, ampak, da so slučajno imeli RDEČE filtre vklopljene!! Sledeče slike bodo vedno bolj normalne!! HA HA HA! Točka zame!![:D]
Še enkrat vam povem, postavite se na realna tla, ne zame, ampak sami zase! Jaz nimam nič od tega, edino to da hočem dobro sočloveku, pa ne glede nato kakšen je! [:D]
Oglej si smešen ampak pravi posnetek!
Ptah-Seker-Osiris

Zheegec ::
Bolje razmišljati s svojo glavo kot verjeti nekomu ki trdi nekaj težko verjetnega brez dokazov (em... oranžna kroglica? Em... ja... Em... no.... Em...).
Anyway, UFO še nisem videl. Oziroma sem, pa je bil satelit

Tukaj je velika zmota. Da sem začel razvoj v tej smeri sem moral naredit preobrazbo v stanje višje zavesti in energetskih polj!
Ja, govoriš nevednežem. Enlighten me!
aaaa....Sledite kaj dogajanu na Marsu? In glede pravih barv Marsa? NASA povedala, da ni kriva za NAPAČNE barve, ampak, da so slučajno imeli RDEČE filtre vklopljene!! Sledeče slike bodo vedno bolj normalne!! HA HA HA! Točka zame!!
Kje to? Link?
P.s.: ravno gledam Star Trek - tako torej zgledajo vesoljci. Tele slike v tej temi tudi zanimivo zgledajo - očitno imajo vesoljci radi enake barve in oblike kot mi (lepe linije na zadnji sliki). Pa tukaj je senca TOČNO pod samim "NLP", torej je Sonce točno zgoraj? Pa poglej senco na splodnji strani NLP. Smešno res.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()

Matev ::
Da sem začel razvoj v tej smeri sem moral naredit preobrazbo v stanje višje zavesti in energetskih polj!Upam da ne govorim nevednežem! In začel študirat obnašanje nebesnih teles, delovanje gravitacije, naše osončje, narava in njeni zakoni ter na koncu UFO,...
čestitam za napredek in preobrazbo v višjo zavest in višja energetska polja
še denija pozdrav ko si ravno tam

Gundolf ::
Končno se je spet oglasil
Spet z enimi trditvami (o nekem priznanju Nase), ki jih ne zna dokazat.

Spet z enimi trditvami (o nekem priznanju Nase), ki jih ne zna dokazat.

Stepni Volk ::
Malce narobe dojemate internet. S pomočjo interneta nisem sposoben dokazati niti svojega lastnega obstoja. Celo Google me ne najde.
Kako boš potem dokazal nekaj, kar nekdo načrtno skriva?
Na internetu tudi ni ne opisov, ne slik mojih prijateljev, sodelavcev, sosedov... Hmm. Da nisem alien? Ne-internetno-dokazljiv...
Če bi bil alien, bi z ljubmi komuniciral preko interneta, tako ni vizuelne ovire, le komunikacija. Vprašanje je le ali alieni vedo, da človeški internet obstaja. Verjetno ne, ker na njihovem alienetu tega podatka ni :)
Dva podatka torej dokazujeta, da sem alien:
- nisem internetno dokazljiv
- komuniciram preko interneta
Tretji dokaz je, da ne znam slovensko. Dokazljivo je, da slovensko ne zna nobeden alien, preprosto, še slovenci ne znajo. :)
Tisto, kar me skrbi iz sledečega je, da smo vsi le Alien-i. Sem smo bili v preteklosti poslani v obliki informacije (mikorba), ki je na tem planetu začelo z "življenjem". Cilj je en sam.
Slika 1
S preobrazbo planeta zagotoviti teraformacijo planeta v pogoje primerne našim kreatorjem.
Več kot očitno so bila vozila na notranji pogon, onasneževanje, gnitje in sproščanje metana pred programirana. Končna oblika podnebja bo za trentuno živeča bitja smrtna. Še več,pred tem moramo doseči kritično maso, saj so prav nagomiljena naša trupla predpogoj za pogonsko sredstvo naših ustvarjalcev Alien-ov.
Razna videnja tako niso slučaj, temveč stvar praspomina... še več tudi nadzorni v tem delu galaksije pride pogledati kako se "vrtiček" kaj razvija... in ljudje seveda tega ne verjamemo. Normalno. Ustvarjeni smo bili, da ne verjamemo, teveč preoblikujemo planet. Za naše gostpodarje. Mi smo ne pomembni. Smo le služabniki. To nam je še ostalo v spominu... zato bogovi, da se bomo lažje žrtvovali za končni cil: planet dostojen doma naših kreatrojev.
Slika 2
Posredni dokaz 1
slika 3
Posreden dokaz 2
Slika 4
Posreden dokaz 3
Slika 5
ERGO: dirketnih dokazov ni. So le posredni in te vodijo le k prepobrazbi našega planeta, da postane končno primeren za bivanje novega doma čakajočih Alienov.
Kako boš potem dokazal nekaj, kar nekdo načrtno skriva?
Na internetu tudi ni ne opisov, ne slik mojih prijateljev, sodelavcev, sosedov... Hmm. Da nisem alien? Ne-internetno-dokazljiv...
Če bi bil alien, bi z ljubmi komuniciral preko interneta, tako ni vizuelne ovire, le komunikacija. Vprašanje je le ali alieni vedo, da človeški internet obstaja. Verjetno ne, ker na njihovem alienetu tega podatka ni :)
Dva podatka torej dokazujeta, da sem alien:
- nisem internetno dokazljiv
- komuniciram preko interneta
Tretji dokaz je, da ne znam slovensko. Dokazljivo je, da slovensko ne zna nobeden alien, preprosto, še slovenci ne znajo. :)
Tisto, kar me skrbi iz sledečega je, da smo vsi le Alien-i. Sem smo bili v preteklosti poslani v obliki informacije (mikorba), ki je na tem planetu začelo z "življenjem". Cilj je en sam.
Slika 1
S preobrazbo planeta zagotoviti teraformacijo planeta v pogoje primerne našim kreatorjem.
Več kot očitno so bila vozila na notranji pogon, onasneževanje, gnitje in sproščanje metana pred programirana. Končna oblika podnebja bo za trentuno živeča bitja smrtna. Še več,pred tem moramo doseči kritično maso, saj so prav nagomiljena naša trupla predpogoj za pogonsko sredstvo naših ustvarjalcev Alien-ov.
Razna videnja tako niso slučaj, temveč stvar praspomina... še več tudi nadzorni v tem delu galaksije pride pogledati kako se "vrtiček" kaj razvija... in ljudje seveda tega ne verjamemo. Normalno. Ustvarjeni smo bili, da ne verjamemo, teveč preoblikujemo planet. Za naše gostpodarje. Mi smo ne pomembni. Smo le služabniki. To nam je še ostalo v spominu... zato bogovi, da se bomo lažje žrtvovali za končni cil: planet dostojen doma naših kreatrojev.
Slika 2
Posredni dokaz 1
slika 3
Posreden dokaz 2
Slika 4
Posreden dokaz 3
Slika 5
ERGO: dirketnih dokazov ni. So le posredni in te vodijo le k prepobrazbi našega planeta, da postane končno primeren za bivanje novega doma čakajočih Alienov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()

zcetrt ::
Hja. Sem preždel kar preveč časa pri tej debati (pa sem prišel komaj čez približno 350 postov).
Kaj se mi zdi zanimivo: Lakotta je preko RamzesaXYZ doživel nekakšen slovnični in oblikovni razvoj. Njegova sporočila postajajo vedno bolj polikana in berljiva ter nesenzacionalistična.
Kar se tiče naivnosti: Prejel sem pošto, kjer je pisalo na kuverti POMEMBNO, POŠILJA PREDSEDNIK BOGATE NAGRADNE IGRE. Na tak način prodajajo knjige (mislim da celo Mladinska knjiga. Ne me j.)
Moje mišljenje: Lakotta alias Ramzes je nekdo, ki ima IQ morda celo nad navedenim (131, še pomnite tovariši) in mu je bil všeč post o štetju slončkov ter odziv nanj. A tisto je bil igriv post, ta pa že počasi prerašča v pranje možganov. Lahko pa da bo inžinir elektronike napisal diplomo na kakšnem FDV-ju ali FF-u iz novinarstva, sociologije ali psihologije. V ta namen mu bo pričujoča tema več kot koristila. Le ciljna skupina je nekoliko ozka.
Lep pozdrav v želji, da tudi jaz doživim videnje kakšnega bolida (do sedaj sem naletel le na -4 magnitudo. Tudi to je nekaj.)
Kaj se mi zdi zanimivo: Lakotta je preko RamzesaXYZ doživel nekakšen slovnični in oblikovni razvoj. Njegova sporočila postajajo vedno bolj polikana in berljiva ter nesenzacionalistična.
Kar se tiče naivnosti: Prejel sem pošto, kjer je pisalo na kuverti POMEMBNO, POŠILJA PREDSEDNIK BOGATE NAGRADNE IGRE. Na tak način prodajajo knjige (mislim da celo Mladinska knjiga. Ne me j.)
Moje mišljenje: Lakotta alias Ramzes je nekdo, ki ima IQ morda celo nad navedenim (131, še pomnite tovariši) in mu je bil všeč post o štetju slončkov ter odziv nanj. A tisto je bil igriv post, ta pa že počasi prerašča v pranje možganov. Lahko pa da bo inžinir elektronike napisal diplomo na kakšnem FDV-ju ali FF-u iz novinarstva, sociologije ali psihologije. V ta namen mu bo pričujoča tema več kot koristila. Le ciljna skupina je nekoliko ozka.
Lep pozdrav v želji, da tudi jaz doživim videnje kakšnega bolida (do sedaj sem naletel le na -4 magnitudo. Tudi to je nekaj.)
4.

Cross ::
mal sm preletavu tole temo in morm rečt zanimivo. ramses morem rečt da si legenda. se strinjam s tabo, mogoče ne v vsem kar si napisu, vse niti nism prebrau, ampak res je da je večini človeštva ogromn znanja prikritga, od kjerkol je že pršu, sej mogoče je to celo pravilno ker že prebiranje teh postov je kr lep dokaz da človeštvo verjetn na kej tazga ni pripravlenga, pa mi k smo kao še neki napredn narod. vsi hočjo da jim NLP pristane pred bajto in pozvonijo in te povabjo na pivo da bojo verjel da obstaja. jah sej s tako mentaliteto da bi se kej tazga zgodil bi nastala na svetu anarhija, tista v pravem pomenu besede. dejstvo je da zarote obstajajo, razvoj človeštva je bolj slab, še posebej duhovni, to vidš sam da enkrat dnevnik gledaš. sej si kr predstavlam k bi kdo tukaj prebrau da se mormo duhovno razvit k bi si človk milsu: "kaj?, jz nism noben kristjan, kakšn duhovni, naj raj ati nardi novo grafo!" no sam še da preden me okurcate ker sm to napisu naj povem da to nism mislu VSEH vas in da je to mišleno nekak metaforično. ampak to je itak samo moje mnenje. v glavenem ramses hvala za linke, bom mal počikeru te zadeve. drgač pa koplji naprej, ker neki se zihr skriva.
entering the subspace

Nejc Pintar ::
To je logično da se veliko stvari skriva, tudi sam dopuščam možnost da druga bitja obstajajo, ampak nevem zakaj bi jim bil tako všeč naš planet in zakaj hudiča so nam tako podobni?
Lahko je biti prvi, če si edini!

link_up ::
mars ni rdec in je naseljen?? a potem tudi teleskopi kaksnih astronomskih drustev tudi dobijo selektirano sliko ? :D nismo sami ampak mars definitivno je rdec in neposeljen...
In and Out

Nejc Pintar ::
Ne, zato pa se splača bit astronom ker ti američani dajejo $$$ da filter namestiš pred teleskop

Lahko je biti prvi, če si edini!

gzibret ::
Glede barve Marsa. Trenutno je v ugodni legi za opazovanje iz Zemlje. Na nebu je skoraj celo noč in se lepo vidi.
Več npr. tukaj - mi se nahajamo približno 45N in 15E (ker je treba vpisat v okenček).
Če pa je rdeč ali ne pa presodite sami.
Več npr. tukaj - mi se nahajamo približno 45N in 15E (ker je treba vpisat v okenček).
Če pa je rdeč ali ne pa presodite sami.
Vse je za neki dobr!

farko ::
Men se zdi nekaj realnosti dobro in tudi v to bi verjel da obstajajo civilizacije vendar da so bili že pri nas se mi zdi pa nemogoče.Nlp pa lahko tud naredijo na zemlji in jih daljinsko vodijo in poskušajo ljudi s tem zastraševati.To je moje mnenje.
farko

farko ::
Vem da je internet poučljiv in poguben ob enem vendar ko berem te vaše prispevke in pa prispevek ki je na to temo na začetku pa pol proti koncu mi nekaj ni jasno.Al je kdo vesopljec oziroma iz neke druge civilizacije ali pa se je oglasil kateri od kozmonavtov in to temo začel.Verjamem v boga pa ga še nisem videl verjamem da je še kaka druga civilizacija v vesolju na kakem planetu ne verjamem pa da jih nekdo vidi in celo komunicira z njimi.Upam da ne bom žaljiv in se vnaprej opravičim in rečem tako da tisti ki je začel to temo ni dobro nekaj stvari razumel ali pa se mu je od študiranja vsega tega sflizilo.

farko

SebaR ::
Evo ramzes da nam boš lažje pral možgane sem ti našel še eno novico
10 ljudi opazilo nezemljana. Ob testiranju narisali enako sliko.

EDIT: Nisem pogledal linka od Paramedica :P Ups

10 ljudi opazilo nezemljana. Ob testiranju narisali enako sliko.

EDIT: Nisem pogledal linka od Paramedica :P Ups
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SebaR ()

cojss ::
Enkrat smo s prijatelji med vožnjo iz Ljubljane domov malo teoretizirali in se pogovarjali o različnih varijantah, kdo, kaj in od kod bi lahko bili "veoljci". Ena od teh varijant (in tudi najbolj verjetna
)je bila, da so to obiski ljudi iz prihodnosti. Izhajali smo iz podobnosti med ljudmi in vesoljci in pa trditev, da je ob morebitnem obstoju nezemeljskih bitij njihova podobnost s človekom vprašljiva. Torej, ti vesoljci, kot večina opaženih na Zemlji imajo velike glave, so visoki in zelo suhe postave. To pa je lahko tudi posledica industrijskega razvoja. Sami ljudje v prihodnosti ne bi več opravljali fizičnih del - suhe postave, in postajali bi vedno pametnejši - od tod pa velike glave za velike možgane. Potem pa kar naenkrat nekdo odkrije potovanja skozi čas! In tako se manjše skupine teh ljudi podajajo na opazovanja v preteklost postavljat piramide in stonehenge ter delat zmedo nam ljudem.
No to je pač ena od neštetih teorij. Bomo videli, mogoče pa bo kaj iz tega
.
Drugače pa mislim da vlada itak vse zanika in da je resnica tam zunaj! Ampak bolj kot sama resnica so važni vzroki zakaj nam to vse prikrivajo!
(P.S.: Presneti dosjeji X, se ne smeš preveč vživet)

No to je pač ena od neštetih teorij. Bomo videli, mogoče pa bo kaj iz tega

Drugače pa mislim da vlada itak vse zanika in da je resnica tam zunaj! Ampak bolj kot sama resnica so važni vzroki zakaj nam to vse prikrivajo!
(P.S.: Presneti dosjeji X, se ne smeš preveč vživet)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cojss ()

sparklyslo ::
Mind Control program, ki ga zgoraj omenja RAMSES, se mi zdi pa precej verjeten. V nekem dokumetarcu že nekaj časa nazaj sem gledal, da ga je ameriška vlada potihem celo priznala (mislim, da se je javnosti opravičil celo eden izmed bivših ameriških predsednikov).
Izvajal so ga nad ameriškimi državljani (vojaki, ljudem na socialnem dnu), ki so doživljali prave travme, izgube spomina, depresije, glavobole.
Mnogim so nato odkrili v glavah vsadke, za katere niso imeli nikakršnih pojasnil. Pogosto se je kot čas pridobitve vsadka omenjal zobozdravnik, ki je zaradi lajšanja bolečin uspaval paciente.
Po eni izmed teorij je bil na ta način Mind-kontroliran tudi slaven strelec JFK-ja.
Verjamem, da so ljudje lahko dovolj bolani za takšne poizkuse, še posebej če je za njih dovolj denarja.
Seveda UFO-ji pri tem nimajo nič, gre za "dokazano" človeško vrsto :)
Izvajal so ga nad ameriškimi državljani (vojaki, ljudem na socialnem dnu), ki so doživljali prave travme, izgube spomina, depresije, glavobole.
Mnogim so nato odkrili v glavah vsadke, za katere niso imeli nikakršnih pojasnil. Pogosto se je kot čas pridobitve vsadka omenjal zobozdravnik, ki je zaradi lajšanja bolečin uspaval paciente.
Po eni izmed teorij je bil na ta način Mind-kontroliran tudi slaven strelec JFK-ja.
Verjamem, da so ljudje lahko dovolj bolani za takšne poizkuse, še posebej če je za njih dovolj denarja.
Seveda UFO-ji pri tem nimajo nič, gre za "dokazano" človeško vrsto :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sparklyslo ()

Po eni izmed teorij je bil na ta način Mind-kontroliran tudi slaven strelec JFK-ja
ne na JFK ampak strelec na John Lennona

cojss ::
Glede teh vsadkov, a to naj bi bili "vnaprej programirani" ali so omogočali nadzor na daljavo, tako kot to danes počnejo z laboratorijskimi podganami (ukazi naprej, levo, desno,...)?

According to some extremist theories the book is an FBI or CIA tool for mind control.
Mark David Chapman, murderer of musician John Lennon, was carrying the book when he was arrested immediately after the murder and referred to it in his statement to police shortly thereafter, but oddly John Lennon was reading the book when killed.

BladE_ ::
ma dej pa tut ce NLPji pa E.T. ji obstajajo pa kaj pol k nas bojo prsl poklt nas pac bojo in ni resitve !! jst se bom probu zdruzt z njimi pa bom se jst klau use po vrst jebe se men pa kaj pol ce so tm neki zuni !!
AJA ramses324 ne sj ne vem ampak StarGate si oglej jst sm dobu ful domislije k sm jih gledu !
Mogoce mas pa celo prow glede alienov, ker men bi blo prow lepo spoznat eno alienko LOL !
AJA ramses324 ne sj ne vem ampak StarGate si oglej jst sm dobu ful domislije k sm jih gledu !
Mogoce mas pa celo prow glede alienov, ker men bi blo prow lepo spoznat eno alienko LOL !

Akcija - Reakcija

ovdje kokoš ::
men pa ni jasn zakva se ta ramses in vsi drugi k so v to prepricani tok trudjo nam dokazat, a se mate za heroje pol a kaj, lej, ce ze pravs da nezemljani so, pa da se ne pokazejo ker mi nismo prpravleni, ze po parih postih bi ti mogl bit jan da res nismo, sej so se ti vsi rezal pa se zdej se ti, torej zakaj se truds, kaj mas od tega ?
mene nc ne mot ce me nategujejo, brez da bi to vedu gdo razen nategovacev, cilj upravicuje sredstva
mene nc ne mot ce me nategujejo, brez da bi to vedu gdo razen nategovacev, cilj upravicuje sredstva
jebi ga

Že ki smo pri nezemljanih z veliko glavo ali iz svezdnega sistema Zeta Reticuli(Greys). To je rasa bazirana na raziskovanju genetskih cod v vesolju. Recimo, da že lep čas raziskujejo in opravljajo oplojevanja z našo raso. To je rasa, ki je zaradi posega v genetski codeks izgubila čustveno osnovo. In zato, ker smo mi še na začetku geneskega razvoja smo kot skladišče DNA ter smo zato tako zanimivi. S tem, da nočejo imeti direktnega stika z nami. Zato ob srečanju z njimi bomo vedno pozabili dogodek. To naj bi bila tehnološko najbolj razvita bitja.
Strašno zanimivo je, kar se dogaja po svetu v zvezi s to temo. Cerkev kategorično zavrača, da bi razkrili realnost glede vesolja. Amerika bo prisiljena uvest program "Free Energy" zaradi katastrof, ki so jih prizadele. Znanstveniki so čedalje bolj glasni glede geoloških posledic izkoriščanja naravnih virov. Nasa brca na vse strani in zapravlja premoženja za oglaševanja in razglaševanja glede Marsa in Apolo programa, da nebi izgubila ugled in s tem tudi sredstva. Evropa obsoja Ameriško vlado velikih laži in prekrivanj(11.9.2001, Atomsko orožje, Bush sr.,Letalske nesreče in bolezni,CIA...)
Koliko let je CIA švercala drogo v Ameriko in delala poskuse s kemikaljami nad Ameriškim ljudstvom-tudi Mehiškim. Začelo se bo kot verižna reakcija. Samo upam z vsemi močmi ,da ne pride do 3.svet vojne. V to smer peljejo, zdaj pa je poteza na Ameriki, kako bo igrala svoje karte.
Ko sem prišel na to stran s to novico sem vam povedal, da ni bistvo v nezemljanih temveč v njihovi tehnologiji, ki so jo Američani zlorabli za vojne namene. Kljub temu, da so jo imeli 50-60 let jo niso znali do konca preštudirat in so iskali pomoč od nezemljanov za to. Kar so naredili iz tega so: nočni merki(v originalu so bili barvni), laser kot orožje, optični kabli, tekoči kristali, microprocesorji in čipi v mobilnih telefonih s tem, da se vse to razveja še v druge tehnološke dosežke!
Strašno zanimivo je, kar se dogaja po svetu v zvezi s to temo. Cerkev kategorično zavrača, da bi razkrili realnost glede vesolja. Amerika bo prisiljena uvest program "Free Energy" zaradi katastrof, ki so jih prizadele. Znanstveniki so čedalje bolj glasni glede geoloških posledic izkoriščanja naravnih virov. Nasa brca na vse strani in zapravlja premoženja za oglaševanja in razglaševanja glede Marsa in Apolo programa, da nebi izgubila ugled in s tem tudi sredstva. Evropa obsoja Ameriško vlado velikih laži in prekrivanj(11.9.2001, Atomsko orožje, Bush sr.,Letalske nesreče in bolezni,CIA...)
Koliko let je CIA švercala drogo v Ameriko in delala poskuse s kemikaljami nad Ameriškim ljudstvom-tudi Mehiškim. Začelo se bo kot verižna reakcija. Samo upam z vsemi močmi ,da ne pride do 3.svet vojne. V to smer peljejo, zdaj pa je poteza na Ameriki, kako bo igrala svoje karte.
Ko sem prišel na to stran s to novico sem vam povedal, da ni bistvo v nezemljanih temveč v njihovi tehnologiji, ki so jo Američani zlorabli za vojne namene. Kljub temu, da so jo imeli 50-60 let jo niso znali do konca preštudirat in so iskali pomoč od nezemljanov za to. Kar so naredili iz tega so: nočni merki(v originalu so bili barvni), laser kot orožje, optični kabli, tekoči kristali, microprocesorji in čipi v mobilnih telefonih s tem, da se vse to razveja še v druge tehnološke dosežke!
Ptah-Seker-Osiris

Kar so naredili iz tega so: nočni merki(v originalu so bili barvni), laser kot orožje, optični kabli, tekoči kristali, microprocesorji in čipi v mobilnih telefonih
in svizca so tudi nezemljani naučili zaviti čokolado

eeeh! Dosti besed sem zgubil na tem forumu, ampak vem, da ni vse zastonj!
V karte ne verjamem, pa sploh brez veze, da sem omenjal svoje stališče, ker čiščenje in preobrazbo dela vsak po svoji volji.
Prav ima tisti, ki ima svoje misli!
Freedom of information.
AJde Banda, za danes mam dovolj----polno glavo dela imam, grem spat!
V karte ne verjamem, pa sploh brez veze, da sem omenjal svoje stališče, ker čiščenje in preobrazbo dela vsak po svoji volji.
Prav ima tisti, ki ima svoje misli!

Freedom of information.
AJde Banda, za danes mam dovolj----polno glavo dela imam, grem spat!
Ptah-Seker-Osiris

fahrenGONE ::
Ena zadeva se mi zdi malo neverjetna... Ce so nezemljani prisli sem in ce imajo zelo napredno tehnologijo, potem se jim ni problem skriti pred nami ali pa preucevati vse skupaj bolj od dalec.
Ze nasa tehnologija nam to omogoca, kaj sele tehnologija cez par tisoc let, ce bomo ze v kratkem imeli nanotehnologijo, racunalnike ki naredijo 10^18 operacij na sekundo, kvantne racunalnike, izreden napredek v fiziki in matematki... In vse to v nekaj desetletjih ki nam sledijo, ne stoletjih ali tisocletjih.
Torej - kako zabit moras bit, da imas civilizacijo tisoce let dlje kot mi in potem se ne mores niti skriti pred zemljani, strmoglavis okoli bodoce baze Area 51 in delas neke neumne kroge v zitnih poljih. Ali so res zaostali tile nasi obiskovalci ali pa je vzrok kje drugje? Zanimivo je, da so se zacele te zgodbe vecinoma pojavljati po 2. svetovni vojni in zanimivo je tudi da so znanstveniki zaceli takrat s prototipi zracnih vozil, ki zgledajo tako kot UFO. Seveda ne bom trdil da je vse res, ampak je vsaj zame bolj verjetna razlaga letecih kroznikov.
Se en link, ce koga zanima: http://www.google.com/search?q=nazi+ufo&num=100
Edit: Bild.de ima eno lepo fotografijo. Nic misticnega, znanost pac.
Ze nasa tehnologija nam to omogoca, kaj sele tehnologija cez par tisoc let, ce bomo ze v kratkem imeli nanotehnologijo, racunalnike ki naredijo 10^18 operacij na sekundo, kvantne racunalnike, izreden napredek v fiziki in matematki... In vse to v nekaj desetletjih ki nam sledijo, ne stoletjih ali tisocletjih.
Torej - kako zabit moras bit, da imas civilizacijo tisoce let dlje kot mi in potem se ne mores niti skriti pred zemljani, strmoglavis okoli bodoce baze Area 51 in delas neke neumne kroge v zitnih poljih. Ali so res zaostali tile nasi obiskovalci ali pa je vzrok kje drugje? Zanimivo je, da so se zacele te zgodbe vecinoma pojavljati po 2. svetovni vojni in zanimivo je tudi da so znanstveniki zaceli takrat s prototipi zracnih vozil, ki zgledajo tako kot UFO. Seveda ne bom trdil da je vse res, ampak je vsaj zame bolj verjetna razlaga letecih kroznikov.
Se en link, ce koga zanima: http://www.google.com/search?q=nazi+ufo&num=100
Edit: Bild.de ima eno lepo fotografijo. Nic misticnega, znanost pac.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fahrenGONE ()

BlackHole ::
S tem, da nočejo imeti direktnega stika z nami. Zato ob srečanju z njimi bomo vedno pozabili dogodek. To naj bi bila tehnološko najbolj razvita bitja.
Ja kako pa potem toliko vemo o njih, če vedno vse pozabimo? Aint that funny?
Ja kako pa potem toliko vemo o njih, če vedno vse pozabimo? Aint that funny?

LP Marko

Kilgore T ::
BlackHole - zato ker:
- je napravi za brisanje spomina potekel garancijski rok (ni postorila vsega)
- je z napravo ravnal vesoljski oporecnik in je podatke samo premesal in ne zbrisal
- so kupili skart robo, kot posledica oklescenja znanstvenih raziskav t.i. "civilizacij slepega crevesa"
- so to narerdili teenagerji, ki jim je bilo zelo dolgcas in so zadevo samo na pol opravili
- so to naredili kriminalci, ki ponovno krsijo svoj zakon o nevmesavanju, samo zato, da so se lahko skrili pred lastno roko zakona
- so to naredili sektasi, ki verjamejo, da je zemlja center in mati vesolja, a so jih k sreci stran spraskali tajni agenti nasih vladnih organizacij s pomocjo vesoljcev, preden so naredili se vec skode
- steje za davcno olajsavo vesoljcev, ce ne zivis na razvitem podrocju
...
Vse to je dokazano. Zabelezeno. Samo odprite oci. Vse to dokazuje, da vesoljci so. Prepricajte se!
- je napravi za brisanje spomina potekel garancijski rok (ni postorila vsega)
- je z napravo ravnal vesoljski oporecnik in je podatke samo premesal in ne zbrisal
- so kupili skart robo, kot posledica oklescenja znanstvenih raziskav t.i. "civilizacij slepega crevesa"
- so to narerdili teenagerji, ki jim je bilo zelo dolgcas in so zadevo samo na pol opravili
- so to naredili kriminalci, ki ponovno krsijo svoj zakon o nevmesavanju, samo zato, da so se lahko skrili pred lastno roko zakona
- so to naredili sektasi, ki verjamejo, da je zemlja center in mati vesolja, a so jih k sreci stran spraskali tajni agenti nasih vladnih organizacij s pomocjo vesoljcev, preden so naredili se vec skode
- steje za davcno olajsavo vesoljcev, ce ne zivis na razvitem podrocju
...
Vse to je dokazano. Zabelezeno. Samo odprite oci. Vse to dokazuje, da vesoljci so. Prepricajte se!

Kr_Edn ::
Jah, jaz bi pristavil tole: naša galaksija je dolga 200.000 svetlobnih let, široka 100.000 svetlobnih let, debela 50.000 svetlobnih let, obliko ima kot eliptična leča ter je v njej xxx. milijard zvezd. S čisto materialističnega stališča je to proč metanje materiala, saj nam je zadosti Zemlja, Luna pa kakšno sonce, da nas ne bo zeblo in bi še hitreje pokurili premog in nafto. (Aja, po znanstvenih dokazih živimo čisto na robu galaksije, torej tako, kot nekdo izven mesta, v rovtah. Torej smo v galaktičnem smislu rovtarji).

Thomas ::
Ne. Edini svetovljani, morda milijardo svetlobnih let okoli.
Saganisti so/ste pa rovtarji, to pa.
Saganisti so/ste pa rovtarji, to pa.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

BigWhale ::
> Ne. Edini svetovljani, morda milijardo svetlobnih let
> okoli.
Hecno tole... Tudi ena ameba, ki v radiju enega kilometra nima nobene druge amebe se lahko s cim takih hvali... ;)
Ce nimas referencne tocke je to bolj tako tako... Smo pa 'najpametnejsi' na zemlji. Recimo, da smo.
> okoli.
Hecno tole... Tudi ena ameba, ki v radiju enega kilometra nima nobene druge amebe se lahko s cim takih hvali... ;)
Ce nimas referencne tocke je to bolj tako tako... Smo pa 'najpametnejsi' na zemlji. Recimo, da smo.

Tear_DR0P ::
a tale tema še celo živi
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain

kronik ::
Ma ne milijardo let okoli. Do konca vesolja. A kdo ve, kje je konec vesolja?
Jaz sem mnenja, da je vesolje okroglo
Jaz sem mnenja, da je vesolje okroglo

podbevna ::
Edini svetovljani miliardo sv. let naokoli? Verjetno so s tem mišjena inteligentna bitja.
To pa je prepotentna izjava. Sploh glede na to, da sploh še nismo pomolili smrčka iz našega osončja. In glede na to, da so planeti podobni zemlji relativno pogosti.
Miliarda svetlobnih let! Veš koliko milionov cvilizacij, kaj šele živih bitij lahko nastane in izgine na tako ogromnem področju, ne da bi kadarkoli prišli v stik.
To je izjava, ki ne temelji na dejstvih, ker so ta nedostopna kot dokaz za ali proti. Temelji na veri v lastno neponovljivost in posebnost. Meni se zdi taka vera dosti bolj bedna, kot vera v malezelene na podlagi napačno interpretiranih tozemeljskih pojavov.
To pa je prepotentna izjava. Sploh glede na to, da sploh še nismo pomolili smrčka iz našega osončja. In glede na to, da so planeti podobni zemlji relativno pogosti.
Miliarda svetlobnih let! Veš koliko milionov cvilizacij, kaj šele živih bitij lahko nastane in izgine na tako ogromnem področju, ne da bi kadarkoli prišli v stik.
To je izjava, ki ne temelji na dejstvih, ker so ta nedostopna kot dokaz za ali proti. Temelji na veri v lastno neponovljivost in posebnost. Meni se zdi taka vera dosti bolj bedna, kot vera v malezelene na podlagi napačno interpretiranih tozemeljskih pojavov.

Azrael ::
> In glede na to, da so planeti podobni zemlji relativno pogosti.
Za tole bi prosil za kakšen res konkreten link. Ampak ne kaj iz Star Trek zgodb.
Kolikor vem v našem osončju so si kamniti planeti zelo podobni, razlika je samo koliko so oddaljeni od sonca. Povsod je žveplo v velikih količinah, tekoče ali v obliki žveplene kisline, samo Zemlja je izjema.
Glede množice linkov o opažanjih nezemljanov, me zadeva spominja na zgodbe o stoletnikih iz Andov, Indije in podobne, ki so bile zelo aktualne v 60 in 70 letih prejšnjega stoletja.
Kaj je bilo, znanstveniki so odkrivali v raznih od boga in hudiča pozabljenih vaseh ljudi, ki so trdili, da so stari 100 in več let. Nekater so to dokazovali celo z uradnimi dokumenti.
Zgodba se je začela zapletati, ko so čez nekaj let druge odprave obiskale te kraje in so se ti ljudje v 5 letih postarali tudi za 30 ali 50 let.
. Poznejše raziskave so pokazale biološko starost teh ljudi med 50 in 80 let in da so se dokumenti že davno umrlih sorodnikov prenašali iz roda v rod.
Problem je v tem, da znanost pozablja, da ljudje lažejo ali zavajajo, včasih sploh ne zavestno in namenoma. Torej preveč šuma.
Za tole bi prosil za kakšen res konkreten link. Ampak ne kaj iz Star Trek zgodb.
Kolikor vem v našem osončju so si kamniti planeti zelo podobni, razlika je samo koliko so oddaljeni od sonca. Povsod je žveplo v velikih količinah, tekoče ali v obliki žveplene kisline, samo Zemlja je izjema.

Glede množice linkov o opažanjih nezemljanov, me zadeva spominja na zgodbe o stoletnikih iz Andov, Indije in podobne, ki so bile zelo aktualne v 60 in 70 letih prejšnjega stoletja.
Kaj je bilo, znanstveniki so odkrivali v raznih od boga in hudiča pozabljenih vaseh ljudi, ki so trdili, da so stari 100 in več let. Nekater so to dokazovali celo z uradnimi dokumenti.
Zgodba se je začela zapletati, ko so čez nekaj let druge odprave obiskale te kraje in so se ti ljudje v 5 letih postarali tudi za 30 ali 50 let.

Problem je v tem, da znanost pozablja, da ljudje lažejo ali zavajajo, včasih sploh ne zavestno in namenoma. Torej preveč šuma.
Nekoč je bil Slo-tech.

podbevna ::
Evo link o raziskavi pogostosti zemlji podobnih planetov:
Spaceflight Now | Breaking News | Earthlike planets might be common, model indicates
Zaradi tvojega prijaznega opozorila še link do iste raziskave na Nat. Geographic (to je morda dovolj resen vir celo za strokovnjaka tvojega nivoja):
stran na news.nationalgeographic.com
Evo še linki o odkritjih konkretnih planetov:
stran na www.sfgate.com
stran na currents.ucsc.edu
V glavnem, če upoštevaš število zvezd le v naši galaksiji je zemlji podobnih planetov ogromno. Pa tega nisem videl na Star Trek. Poniževalnost in neznanje sta slaba kombinacija...
[Edit: povezave sem "aktiviral"]
Spaceflight Now | Breaking News | Earthlike planets might be common, model indicates
Zaradi tvojega prijaznega opozorila še link do iste raziskave na Nat. Geographic (to je morda dovolj resen vir celo za strokovnjaka tvojega nivoja):
stran na news.nationalgeographic.com
Evo še linki o odkritjih konkretnih planetov:
stran na www.sfgate.com
stran na currents.ucsc.edu
V glavnem, če upoštevaš število zvezd le v naši galaksiji je zemlji podobnih planetov ogromno. Pa tega nisem videl na Star Trek. Poniževalnost in neznanje sta slaba kombinacija...
[Edit: povezave sem "aktiviral"]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 29121 (22870) | Ziga Dolhar |
⊘ | UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 45334 (36374) | STASI |
» | UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7177 (5338) | Tic |
⊘ | Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 37260 (31013) | Stepni Volk |
» | UFO ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7194 (6165) | nuclear |