» »

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami

««
7 / 60
»»

Tilen ::

Koncno nekaj s cemer se tudi jaz v tej temi lahko strinjam. "UFO-ti" posledica vojaških poizkusov.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Goldee ::

Če že vzamemo stvar kot resnično in da nas res kdo opazuje, bi res čakali na to da se razvijemo, postanemo bolj pametni, bolj napredni?

@dusanr Kje pa pise oz. zakaj dosti ljudi takoj pomisli, da bi bili obiskovalci nujno agresivni, posesivni? Spet Hollywood :/
Ne bom rekel, da verjamem v to, da nas obiskujejo, vendar pa tudi ne bom trdil, da nezemljani ne obstajajo. Dejstvo je, da je vesolje tako veliko, da so moznosti za druge oblike zivljenja zelo velike. Sam problem je, da dosti ljudi prebivalce drugih osoncij, planetov "enaci" nam ljudem oz. jim pripisuje nekatere nase lastnosti. Ce smo ljudje agresivna rasa ni nujno, da so tudi druge oblike, na drugih planetih agresivne. Sploh pa ni nujno, da se pri drugih oblikah zivljenja vse vrti okoli C12. Ste pomislili na to, da mogoce obstaja zivljenje nekje zelo blizu nas, samo v tako drugacni obliki kot nase, da ga niti ne moremo, znamo zaznati? Vsi vemo, da zakoni fizike ne veljajo, ce gremo v ekstreme (mikro, makro) in da je cas neka relativna stvar... ah to vesolje.. ko bi ga le lahk razumeli :(
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

dusanr ::

Pravim zato, ker vsi drugi pravijo cel čas obratno, kako so nam nezemljani Mame, ki nas mirno gledajo, nas čakajo.. pa čakajo... pa čakajo.. :)

Drugače pa to o agresivnosti, pomoje so vse žive vrste, ki so v razvoju imele neko konkurenco postale agresivne, saj so morale če so želele obstat inpostat dominantne.

Kdo pravi, da z življenjem, ki ni iz naše zemlje nebi bilo drugače?

Kdo pravi, da z življenjem, ki ni iz naše zemlje nebi bilo drugače?
Lahk obstaja planet na katerem zivi le ena oblika zivljenja, ki ni mesojeda, in zato tam ne obstaja agresija, posesija.

Gundolf ::

Poleg agresije je tu še simbioza od katere ima mnogo živalskih vrst kar lepe koristi. Zakaj bi nas uničili če se od nas lahko kaj naučijo. Da pa se ne bi mogli nič naučiti je neumnost, človeštvo se še vedno poskuša naučiti kako leti čmrlj, pa je to ena izmed izredno pogostih živali na tem planetu. Da bi se pa kaj več naučili nam pa na vsake toliko časa podarijo eno od njihovih zastarelih letalnih naprav, da lahko opazujejo reakcije :D Škoda samo ker še v Evropi ne pustijo kakšne.

podbevna ::

Zanimiva debata...
Jaz sem z bratom jasno videl NLP med menjavo častne straže na nekem trgu v Budinpešti. Vsi so bulili tiste vojake, ki so korakali in opletali s puškami, midva pa svetlo piko, ki je begala po nebu in pri tem delala vratolomne obrate in vijuge. To je trajalo nekaj minut, nato pa je v sekundi švignila stran.
Zanimivo je, da nisva delala kakega "big deala" iz vsega skupaj in nikomur (niti staršem, ki so bili z nama) ničesar nisva omenila. Prvič smo se kot o zanimivosti pogovarjali o tem šele pred kratkim, po desetih letih od takrat.
Nikakor pa ne trdim, da so bili to "mali zeleni" z Marsa, ki z Bušem igrajo Človeknejezise in so prikrivani zaradi 34 različnih zlobnih zarot. Mogoče je bil kakšen zanimiv svetloben pojav, saj je izgledalo približno tako, kot bi kdo z ogromnim zrcalom delal "zajčka" na jasnem nebu.

Hypno ::

Dej ramzes zmanjšaj to klicajčkanje (!!!) pri skor vsakem stavku. Vidimo, da si zagret in si našel nov smisel življenja pa vseeno.
Great are mysteries of the mind ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Hypno ()

kronik ::

Caligula ::

Mozno, da majo vesoljcki tudi financne tezave kot NASA in Energia 0:)

vesoljec1 ::

jaz bi se pa v NLPju pelu. kdo ve, kje jih izposojajo? Mogoče bi pa moj projekt kdo podprl. Edino nekaj je res. Ali smo samo v vesolju na tej zvezdi ali je tam zunaj še nekd? Dajte mi NLP, se bom zapeljal pa vam pridem povedat :):8)
Največjiš sovražnžik je STRAH!

Ramesses II ::

Satelitske posnetke UFO tov je skoraj nemogoče dobit!Ker so tisti računalniki povezabni prek ruterjev in zaščitnih sistemov!"Skoraj" ni mogoče...nerečem pa da ni!

Predpostavljamo, da eden od vas dobi informacije kot sem jih jaz. In bi vse preveril ter ugotovil, da je vse res in še dosti dosti več!Kaj bi vi naredili? Pa tudi če bi bili pred tem skeptiki?

Bi vam bilo vseeno za ljudi ki živijo okoli vas in bi se brigali zase, kljub temu če veste, da gre svet v smeri samouničenja?S tem da bi poznali DELNO REŠITEV?!

Resno vprašanje!!
Ptah-Seker-Osiris

Meamoto ::

Predpostavljamo, da eden od vas dobi informacije kot sem jih jaz. In bi vse preveril ter ugotovil, da je vse res in še dosti dosti več!Kaj bi vi naredili? Pa tudi če bi bili pred tem skeptiki?

Najbrž ne trobili z dokazi nepodprtih neumnosti na računalniških forumih.. :D

Kaj pa????? Bi šli v javnost, čeprav veste, da predhodniki so šli v zapor? Ali pa bili "odstranjeni"??? In deskreditirani??
Jaz trenutno nisem vedel kaj naredit kot počasi "brez šokov" prinest novico v javnost! Tako sem pač čutil!

Če bi uporabljali telepatijo, bi vsak od nas vedel za kaj gre!
Čeprav vem da resnih odgovorov ne smem pričakovat!
Ptah-Seker-Osiris

Po vsej verjetnosti bi šel na pivo in si mislil svoje.

By the way, si kdaj razmišljal o karieri kot scenarist? ker vse tole je že tako bolno, da bi v Hollywood-u uspel v trenutku..

He he he!!! Vem da je bolano, sej glih zato!! :D
Je nemogoče komu dopovedat!! Zdaj razumeš?
Vse kar sem ti povedal si lahko posamezniki preverite!! Samo morete poiskat način kako!

ZDA razorožujejo svet a sami pa delajo naprej, to kar drugim prepovedujejo!! Samo o tem razmislite, pa lep pozdrav!
O tem ne bom več govoril!
Najprej debata kot da nisem nič rekel!:D o luni, marsu....

Sej konc koncu imaš prav! Naj bo kar bo! Bo že prišel čas za to! In tudi vojna z njim!
Ptah-Seker-Osiris

Razumem kaj? To da blodiš in me (nas) prepričuješ o obstoju malih zelenih, ki zgledajo kot mi in so tukaj že 12.000 let? Pa dobro, če so že toliko časa, še par let ne bo škodilo.

In ja, vsak od nas bi lahko zdaj začel preverjati vse to kar praviš, posvetil ves svoj prosti čas alienčkom in mogoče na kancu odkril, da vlada prikriva račun iz bara v stavbi parlamenta. Ampak nekateri imamo službe in privatno življenje.

Še nekaj!!Nevem zagotovo, ampak po tem kar sem zvedel so zelo podobni nam in če bi kakšen šel mimo vas ga nebi opazli!
Si gledal preveckrat MIB? :8) :D
Ce so isti kot mi, zakaj nam potem risejo kroge v zito, zakaj nam kar ne povejo nekaj v anglescini (oz. kjer so jih opazili)?

In druga najbolj pogosta so igralci kriketa.

Kolilo krat sem že rekel da tu niso POINT nezemljani!!!Ampak druge bolj pomembe točke tega poglavja!!
Ampak očitno imate še vedno v glavi "zelence!" Nikoli nisem rekel da so zeleni, če smo že točni! to je tudi ena od dizinformacij!
Tukaj je point čisto drugje! Očitno vi preberete samo kar pišem o "po vaše zelencih"! Ne pomislite pa o svetovnem problemu, ki se skriva za tem, kot so atomske bombe,..

Glede preverjanja informacij pa ne bluzi, če ne preveriš!! In upam, da neboš šel gledat Slovenske zapiske o tem?! Francija, Avstralija, UK, USA! In to je zadnji namig!
Ptah-Seker-Osiris

Ma ti si mi kaj scenski ej ;)

Atomske bombe so tukaj že dosti let. 60, natančneje. In če jih kao izvažajo v vesolje, pa naj jih.

kar pa se tiče preverjanja informacij, ti si tisti, ki si začel debato, ti predloži tudi dokaze. Ker pa sklepam da jih nimaš, niti ne bom čakal na to da to narediš.

Alexius Heristalski ::

Če bi rad opozoril na druge težave, zakaj potem bluzis o Nezemljanih? Ali ne gre brez njih ali kaj?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Daedalus ::

Ma naj mi nekdo razloži, zakaj so v vsaki teoriji zarote zraven ZDA, če že niso lih glavni akter? Zakaj enkrat za spremembo ne more biti zraven recimo Islandije? Glede na to, kako so oddaljeni od ostalega sveta, bi komot lahko kaj skrivali. Zakaj torej vedno ZDA, nikol pa Islandija? Al pa Grčija? Uzbekistan? JAR? Al pa Izrael? Sirija?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

CWIZO ::

Grki so preleni:D
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

BlackHole ::

Ej Ramses, one more question. Od kod podatek, da so "alieni" tukaj (kjerkoli pač to je) že 12.000 let? Kako bi sploh kdo prišel do te številke? Si že ti videl kakega aliena (dejansko), ali pa kak "spaceship". Pa ne mi o lučkah na nebu razlagat.
LP Marko

Oboroževanje vesolja praviš. Že zdaj lahko Američani ceneje z ICBMji nukajo kogarkoli hočejo brez neke alien tehnologije. Že proti temu ni obrambe. Kvečjemu protinapad, ki pa ostane kot 'rešitev' tudi če iz lepega iz zemeljske krožnice popadajo bombe. Drugič, Američanom ni nič do tega, da bi se spravili nad kako razvito državo. Že tako imajo probleme v gospodarstvu, ne rabijo novih. Tretjič, če se o tem ne da govoriti nikjer po svetu (niti v bogu za hrbtom Sloveniji) to pomeni da so vse vlade / vladne organizacije v tem skupaj, torej tesno sodelujejo in vojna nekako ne paše sem zraven. Sploh pa vojna dandanes zahteva podporo ljudstva - še posebej če je to do zob oboroženo kot v ZDA. Četrtič - ljudje ki bi potencialno skrivali take informacije ne bi mogli nikakor biti tako neumni, da bi svet pahnili v samouničenje. Dokler se najde nekdo, ki bo imel koristi od tega je Zemlja varna. V nikogaršnjem interesu ni neka svetovna vojna v razsežnostih v kakršnih bi se zgodila.

Ja sem videl! ČEne nebi trdil da je vse res, se ti ne zdi! Tudi jaz sem krvav pod kožo in verjamem tistemu kar vidim!

Vi pravite, da nisem prepričljiv! Kako bi lahko bil, če še sam težko verjamem, da se take stvari sploh zares dogajajo! Do sedaj sem gledal samo po filmih! IN zdaj videl, da je to res! Tudi vi na mojem mestu bi ravnali podobno! Verjamite mi! Vsaj večina!

Dokaze..., da sem vam podal linke, ki sem jih odkrival sproti na te teme! Napeljeval sem cel čas, da bi prišli do tega! Take dokaze pa sigurno ne bom dajal na Forum, ker bi rad živel v miru in brez problemov! Zato bom probal dati pravim osebam v roke! In sploh neodgovorno je, da me prašate kaj takega, samo v primeru da dobite dokumente pod nos boste verjeli!
Bom "probal" dobit link od kakšnih podobnih dokumentov, če jih ni že kdo zamrznil in skinu z interneta!!
Ptah-Seker-Osiris

Take dokaze pa sigurno ne bom dajal na Forum, ker bi rad živel v miru in brez problemov! Zato bom probal dati pravim osebam v roke!

Se da torej te dokumente dobiti na teh linkih? Če ja, potem se nimaš česa bati (saj so javni ne), če pa ne-kje si jih pa potem dobil?
LP Marko

Probajte tudi sami kaj poiskat na tem linku!
to si kopirajte v browser!
http://www.google.com/search?sourceid=n...
Ptah-Seker-Osiris

Lahko ti dam namige! Ne morem pa pisat o tem! in niti po telefonu,.....

EVO EVO!!! Tukaj si poberi dol te dokumente in si jih kasneje ogledaj!
To so dokumenti dekvalificirani ali odmrznjeni, kot nekateri pravite!

http://www.ufoevidence.org/govtdocs/ind...

Gov Documents
To so še najbolj kontroverzni kar lahko najdeš legalno na internetu!
Ptah-Seker-Osiris

Dobro, da ne bom zdaj prebiral vseh dokunetov in potem odkril, da ni nič pametnega. A je sploh kaj takega, na kar namiguješ v tej temi? Ker, če je, potem je zelo čudno, da bi vlada tak "top secret" dala v javnost. :)
LP Marko

Zgodovina sprememb…

Ne; probaj dobit IP tistega,ki ti udre v računalnik,medtem ko brskaš po NAcionalnih arhivih ali straneh CIE

LP pozdrav:D
Ptah-Seker-Osiris

gfighter ::

Lahko ti dam namige! Ne morem pa pisat o tem! in niti po telefonu,.....

Hm, a nisi ti inžinir računalništva? Če si, potem pa menda že znaš spraviti te dokumente na net tako, da te ne bo nihče izsledil. Čakam...

gfighter ::

.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

Dej ramses posti svojo slikco gor dej :8)

Ptah-Seker-Osiris

Evo mojo sliko, če jo že hočeš videt!!

MyPhoto
Ptah-Seker-Osiris

Evo še par slik sem našel!!

Mehika - UFO 8-O
Russia - UFO 8-O
Zemeljski! 8-O
Ptah-Seker-Osiris

kronik ::

LOL
na prvih dveh slikah sta navadni luci, na drugi pa fotomontaza - zenski modercki, al pa sotor za tenis, ki ga je odpihil veter :D :D :D

Hm, od sedaj naprej bom tudi jaz slikal cestne luči z zaprto zaslonko..

Mogoče še kaj prodam.. :D

Stari, to je dokaz da nismo sami!:D
Ptah-Seker-Osiris

Matev ::

tretja slika že dlje časa kroži po mejlih

zanimivo da je kronik tako natančno ugotovil kaj naj bi to bilo
lol

korenje_ver2 ::

temu ramsesu se je cist odfukal po gledanju parih dokumentarcev...

dusanr ::

No dajte na dicovery, nekaj o UFOih je :) pa si poglejmo kaj si ljudje zmisljujejo :)

Brezplačna energija bol paše sem, kot pa med žitne kroge, in ker jo je Ramzes že nekajkrat omenil:

Feul from water (prodaja načrtov!)
Fuel from water (razlaga delovanja!!!)
Upam da ne pridejo zdaj MIB pome, ker sem objavil tole skrivnost na Forumu :O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gundolf ()

msms ::

"50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami"

Ma to itak vsak ve da nismo sami saj to da bi bili sami bi bilo že neverjetno. Zato ker je vesolje praktično neskončno iz tega sledi da je tudi neskončno oblik življenja.

Problem je v tem ali se bo sploh kdaj človek srečal z zunajzemeljskim razumnim bitjem ali bo prej sam sebe uničil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: msms ()

SebaR ::

OMG kero temo sem izpustil...in zdj ne morem iti spat :D :D :D

Smeh...
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Nepogrešljiv in zadnji dokaz, ki vam ga predložim, če hočete to spoznat boste spoznali! Drugače jaz sem vam skušal odpret oči, a večini se to zdi smešno in posmehovanja vredno. Zame in za mnoge druge pa je to največje odkritje v človeški zgodovini! Stvar je začela počasi prihajati na dan in večina ljudi se tega zaveda! Na začetku me je zabolelo, ko sem bral tako nizke in nezrele komentarje ter se začel zavedat, da nima smisla se obremenjevat z ljudmi, ki ne poznajo drugega v življenju kot žalit svojega sočloveka in diskreditirat le tega, ker je v nasprotju z osebnim prepričanjem! In dejstvu ne pripisujejo možnost, da je vse res, kar je bilo rečeno!
Iz mojega vidika bi mogel človek spoštovati vsa živa bitja! Kar se pa iskazuje, da je kondicioniran od Materializma.
Nekaterim sem obljubil, da bom poiskal URADNA POROČILA!

Pojdite na stran "http://www.foi.mod.uk/"oz " Ministry of defense UK" in poiščite LINK "Search for publication scheme" ter za iskalni niz podajte "UFO"

FBI DOCS
PDF(2)

-a) "Beware the bearers of False gifts and their Broken Promises. Much Pain but still time. (Damaged Word). There is Good Oppose Deception. Conduit Closing (Bell sound)"

-b) "Milijoni ljudi verjamejo v Boga, kljub temu, da ga ni še nihče videl!
Nobeden ne verjame v NLP, kljub temu, da jih milijoni ljudi vidijo vsak dan!"

Lep pozdrav!
Ptah-Seker-Osiris

Slo-One ::

pozor ne pozabite bojte se vsakega predmeta podobnega frizbiju saj je na njem lahko SRŠEN(vesolljec).:P :P

Pozor zemljo so leta 2000 napadli vesoljci.Govorim o takšnih in drugačnih dokazih ki jih najdete tu :) :D :D
VESOLJCI SO TU
ČE STRAN NE DELUJE JO JE 100% BLOKIRALA AMERIŠKA VLADA KI ME že leta od kar sem to odkril zaslejuje :P :)

dokaz de je voda na marsu je tudi tukaj

ŠE EN DOKAZ DA JE VODA NA ZEMLJI.

eh malo sn se heco ker mi je smešno.>:D >:D >:D

:) :) :) :) :)) :)) :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Slo-One ()

IČA ::

klap-klap

p.s. dodaj še kakše klicaje (veliko)
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: IČA ()
««
7 / 60
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25328958 (22707) Ziga Dolhar

UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

58445189 (36229) STASI
»

UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )

567161 (5322) Tic

Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46437166 (30919) Stepni Volk
»

UFO ! (strani: 1 2 )

827164 (6135) nuclear

Več podobnih tem